Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

28 October 2020
21:51 uur

Personeel Barramundo werkt gratis als steun aan werkgever, cocktailbar verkoopt corona-waardebonnen

Gazet van Antwerpen

17/10/2020 - 21:49

Het personeel van cocktailbar Barramundo in het centrum van Mechelen zal zondag gratis werken. Op die manier willen ze de zaak een hart onder de riem steken nu die dicht moet omwille van de coronamaatregelen. Tijdens dit weekend verkoopt de zaak ook waardebonnen waarmee klanten een lekkere cocktail kunnen kopen wanneer de horeca opnieuw mag openen.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GAZET VAN ANTWERPEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Meer phishing door corona: zo werkt uw personeel veilig van thuis (12/03/2020 - Express)
  Steeds meer mensen werken van thuis uit en de komende tijd wordt dat er niet beter op. Ook hackers en... The post Meer phishing door corona: zo werkt uw personeel veilig van thuis appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 2. Vanaf morgen (misschien) op uw smartphone: zo werkt de nieuwe corona-app (29/09/2020 - Het Nieuwsblad)
  “Samen krijgen we het coronavirus klein. Bescherm uzelf en ons allemaal.” Zo verwelkomt de Belgische corona-app u vanaf morgen. Tenminste als u de applicatie, die een seintje geeft wanneer u in de buurt bent geweest van iemand die corona had of heeft, installeert. Maar hoe werkt Coronalert precies? Is het verplicht? En gratis? Wij zetten alle vragen op een rij.
  [naar artikel]
 3. In Antwerpen test amper 10 procent van de ouderen in rusthuizen positief op corona: “Onze aanpak werkt” (29/04/2020 - Het Nieuwsblad)
  De snelle lockdown van de Antwerpse woon-zorgcentra werpt zijn vruchten af. Dat blijkt uit de recente cijfers over besmettingen bij de bewoners en het personeel. Zo is 10 procent van de bewoners en 7 à 8 procent van het personeel besmet met corona. Dat is onder het Vlaamse gemiddelde en beter dan vorige week.
  [naar artikel]
 4. Coronalert lanceert morgen: hoe werkt het, is het verplicht, en wat met je privacy? (29/09/2020 - Het Belang van Limburg)
  “Samen krijgen we het coronavirus klein. Bescherm uzelf en ons allemaal.” Zo verwelkomt de Belgische corona-app u vanaf morgen. Tenminste als u de applicatie, die een seintje geeft wanneer u in de buurt bent geweest van iemand die corona had of heeft, installeert. Maar hoe werkt Coronalert precies? Is het verplicht? En gratis? Wij zetten alle vragen op een rij.
  [naar artikel]
 5. Werkgever mag hoofddoek verbieden (14/03/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Werkgevers mogen hun personeel verbieden om een hoofddoek of een ander religieus symbool te dragen. Dat heeft het Europees Hof van Justitie beslist. Een werkgever mag wel degelijk aan zijn personeel vragen er neutraal uit te zien. Maar dat moet dan wel gelden voor álle religieuze, politieke en filosofische symbolen, zegt het Hof.
  [naar artikel]
 6. Werkgever smukt woning van zieke ex-werknemer gratis op (23/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  Muurbekledingbedrijf Arte in Zonhoven heeft zich van zijn beste kant getoond. Dankzij de directie en collega’s van het bedrijf werd de nieuwe aangepaste woning van ALS-patiënt Danny en Nicole Chzekaj volledig en gratis behangen. Ook de werkuren waren op kosten van de zaak. “Dit is een schitterende en niet-vanzelfsprekende geste van mijn ex-werkgever en collega’s. Ze verdienen een dikke pluim. Als een werkgever iets goed doet mag het ook gezegd worden”, vinden Danny en Nicole Chzekaj.
  [naar artikel]
 7. “1 op de 3 werknemers werkt nog bij zelfde werkgever als 10 jaar geleden” (15/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Een op de drie werknemers werkt nog bij dezelfde werkgever als tien jaar geleden. Dat blijkt uit cijfers van hr-dienstenbedrijf Acerta. De...
  [naar artikel]
 8. Demir haalt zich woede kustburgemeesters op de hals na ‘waardebonnen voor tweedeverblijvers’ (05/04/2020 - Express)
  N-VA-minister voor Toerisme Zuhal Demir (N-VA) suggereerde in De Zondag dat er waardebonnen moesten komen voor tweedeverblijvers. De burgemeesters van... The post Demir haalt zich woede kustburgemeesters op de hals na ‘waardebonnen voor tweedeverblijvers’ appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 9. Cocktailbar van de week: Jaimie’s Cocktails (16/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  Jaimy Appermans speelde in op de cocktailtrend en begon twee jaar geleden met een mobiele cocktailbar. “Ik werkte een hele poos in de horeca, onder meer bij Sané, El Bocado en Barabas”, zegt de 27-jarige Tongenaar.
  [naar artikel]
 10. Tuinders komen gratis snoeien bij corona-zorgkundigen (06/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  Ann Vanoppen en Frans Wauters van De Tuinier°De Seizoenen uit Zonhoven zorgen dat de tuinen van veertien verplegers en artsen er piekfijn uitzien, helemaal gratis. De zorgkundigen werken allemaal op corona-afdelingen in het Hasseltse Jessa Ziekenhuis.
  [naar artikel]
 11. Cocktailbar Roots in Genk: “Two happy hours” (21/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  Cocktailbar Roots is al twee jaar gevestigd in het Green Hotel in Genk. “Maar ook niet-hotelgasten zijn welkom”, zegt headbartender Nick De Cock.
  [naar artikel]
 12. Ondanks corona verkoopt Alibaba 30 procent meer (20/08/2020 - Express)
  De Chinese webwinkelreus Alibaba wist zijn verkopen met meer dan een derde op te voeren en de winst verdubbelde ruimschoots.... The post Ondanks corona verkoopt Alibaba 30 procent meer appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 13. Met corona besmette winkelbediende (32) overleden, Colruyt werkt aan extra regeling voor personeel: “We zijn allemaal erg aangedaan” (05/04/2020 - Het Nieuwsblad)
  Een met het coronavirus besmette winkelbediende van Colruyt Vorst is enkele dagen geleden overleden. Het overlijden hakt er stevig in bij het personeel, zo blijkt uit een emotioneel bericht van een collega op sociale media. “Onze grootste vrees is uitgekomen”, schrijft die. Colruyt Group belooft bijkomende compensatie voor het personeel. “We zijn er allemaal erg door aangedaan.”
  [naar artikel]
 14. Ook in crisistijd is Deme aantrekkelijkste werkgever, maar werknemers zitten vast door corona (14/05/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Het bagger- en groene energiebedrijf Deme uit Zwijndrecht is de meest aantrekkelijke werkgever van België. Dat blijkt uit een uitgebreid onderzoek van arbeidsmarktspecialist Randstad.
  [naar artikel]
 15. Deinze trakteert zorgpersoneel op gratis rondje reuzenrad als bedanking voor coronawerk (16/10/2020 - VRT NWS)
  Al het zorgend personeel in Deinze krijgt van de stad een gratis rit op een reuzenrad cadeau als bedanking voor het extra werkt tijdens de vorige coronagolf. Het gaat om alle medewerkers van de woonzorgcentra en andere zorginstellingen. "Het werk dat zij verzet hebben is van onschatbare waarde", zegt de stad.
  [naar artikel]
 16. Cocktailbar van de week: WonderBar in Genk (16/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  In juni 2016 openden Stijn Simonaitis (26) en zijn vriendin Shana in Genk cocktailbar WonderBar. “Voordien had ik een pop-upcafé met enkele vrienden. Daar kreeg ik de smaak voor de horeca te pakken”, verduidelijkt hij.
  [naar artikel]
 17. Corona in een woonzorgcentrum: "Ze snakken hier naar beter nieuws" (13/04/2020 - VRT NWS)
  In het woonzorgcentrum Sint-Augustinus in Diest is corona uitgebroken op de afdeling met demente bewoners. "Een uitzonderlijk moeilijke periode", getuigt Jan De Jaeghere, die er als zingevingsdewerker werkt. "Alles is veranderd, voor de bewoners, maar ook voor het personeel."
  [naar artikel]
 18. Gemor bij personeel Colruyt: “Werkgever vindt portefeuille belangrijker dan onze veiligheid” (07/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Er heerst ontevredenheid bij het personeel van supermarktketen Colruyt. Aanleiding is de communicatie rond de maatregelen om het coronavirus in te...
  [naar artikel]
 19. Huisarrest lijkt eerder luxevakantie: Ronaldinho vertoeft in viersterrenhotel met cocktailbar en rooftopzwembad (09/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Een gigantisch viersterrenhotel met zicht op zee, cocktailbar en een rooftopzwembad. ‘t Is voor Ronaldinho een fikse upgrade van de Paraguayaanse...
  [naar artikel]
 20. Huisarrest lijkt eerder luxe-vakantie: Ronaldinho vertoeft in viersterrenhotel met cocktailbar en rooftopzwembad (09/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Een gigantisch viersterrenhotel met zicht op zee, cocktailbar en een rooftopzwembad. ‘t Is voor Ronaldinho een fikse upgrade van de Paraguayaanse...
  [naar artikel]
 21. Vijf keer drankjes aan huis: haal de cocktailbar naar uw kot (12/05/2020 - Het Belang van Limburg)
  De horeca blijft nog even gesloten, maar laat dat je er niet van weerhouden om gezellig een terrasje te doen. Weliswaar in uw kot. De drankjes worden veilig en wel aan huis geleverd, zoals in de mobiele cocktailbar van Jamie's Cocktails.
  [naar artikel]
 22. NMBS gaat onderzoeken of personeel hard genoeg werkt (13/04/2019 - De Morgen)
  De NMBS bekijkt in een grote studie hoe ze het doet in vergelijking met andere Europese spoorbedrijven. De belangrijkste vraag daarbij is of het personeel hard genoeg werkt.
  [naar artikel]
 23. Cocktailbar Koks & Tales in Hasselt: “Klassiekers en seizoensgebonden creaties” (25/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  Eind augustus brak bij Koks&Tales een brand uit, maar zes weken later draaide de zaak van Rob Biesmans weer als vanouds. Hij opende zijn cocktailbar op 27 april 2015 en heeft intussen een aardige reputatie opgebouwd.
  [naar artikel]
 24. Peer wil koopkracht verhogen met waardebonnen voor getroffen gezinnen (14/05/2020 - Het Belang van Limburg)
  Het Peerse stadsbestuur werkt in het kader van de coronacrisis aan een herstelplan en de grote krachtlijnen lagen gisteren voor op de gemeenteraad. Op de afbeelding staan de maatregelen per domein opgelijst.
  [naar artikel]
 25. Eric Trump : “Ik werd bespuwd in cocktailbar” (26/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Eric Trump, de zoon van de Amerikaanse president Donald Trump, beweert dat een medewerkster van een cocktailbar in Chicago werd gearresteerd door...
  [naar artikel]
 26. Belgische corona-app vanaf nu voor iedereen beschikbaar. Hoe werkt die en wat leert de app over ons? VRT NWS het uit (30/09/2020 - VRT NWS)
  Vanaf vandaag kan iedereen de Belgische corona-app 'Coronalert' downloaden. De app, die met de draadloze bluetooth-technologie op de smartphone werkt, moet de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk helpen indijken. Maar hoe werkt de app en wat zijn de voor-en nadelen en hoe zit het met onze privacy? Deze en andere vragen beantwoorden we in deze video.
  [naar artikel]
 27. Delhaize verkoopt CO2-neutrale bananen: hoe werkt dat? (15/01/2020 - Express)
  Delhaize start met de verkoop van bananen zonder CO2-voetafdruk. De supermarktketen is naar eigen zeggen de eerste Europese distributeur die koolstofneutrale voedingsmiddelen aanbiedt. Met meer dan 4 miljoen bananen die jaarlijks over de toonbank gaan bij Delhaize, geldt de Belg als een grote consument van bananen. Helaas is het in ons land nogal moeilijk om […] The post Delhaize verkoopt CO2-neutrale bananen: hoe werkt dat? appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 28. Gokverslaafde besteelt werkgever en betaalt schade door gratis te werken (10/02/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Een twintiger die bij zijn voormalige werkgever in Lier een paar duizenden euro heeft gestolen, kijkt tegen een effectieve celstraf van twaalf maanden en een boete van 800 euro aan. De man wou zijn gokschulden aanzuiveren, maar dat lukte niet.
  [naar artikel]
 29. Man (20) steelt 15 iPhones van werkgever en verkoopt die voor 10.000 euro (21/01/2020 - Het Nieuwsblad)
  Een 20-jarige jongeman uit Brugge heeft zijn werkgever voor duizenden euro’s bestolen. K.C. ging met vijftien iPhones aan de haal bij Elektro Excellent in de Gotevlietstraat in Brugge. Hij verkocht die dezelfde nacht nog door voor 10.000 euro. Hij zit sindsdien in de gevangenis.
  [naar artikel]
 30. Zoutrandje op het glas? Zo maak je een Margarita op de goede manier (26/07/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Waarom smaakt die cocktail thuis niet zoals in de cocktailbar? Wat doe ik verkeerd? Wij vroegen de beste bartenders van de stad om uitleg. In deze video toont Manuel Wouters van cocktailbar Sips u hoe een Classic Margarita te maken, dat is die met dat zoutrandje op het glas.
  [naar artikel]
 31. Bruine kroeg op het Valaar wordt retro-cocktailbar (16/02/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Het café op de hoek van de Michel Willemslaan en de Rederijkersstraat in Wilrijk, voorheen bekend als De Roos of De Kroeg, gaat op 1 maart opnieuw open als Bar W. De eigenaar van het pand wil het met een nieuwe invulling kalmer houden dan voorheen. “Een retro-lounge/cocktailbar die sluit om 24u.”
  [naar artikel]
 32. Antwerpse cocktailbar is beste van Europa (27/02/2020 - Het Belang van Limburg)
  Nippen van de lekkerste cocktails van Europa? Dan moet je naar Dogma in Antwerpen. De bar is voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot de beste Europese cocktailbar door reissite Big 7 Travel, die jaarlijks een lijst opstelt op basis van positieve recensies op sociale media en websites zoals Tripadvisor en Yelp.
  [naar artikel]
 33. Deze Belgische cocktailbar is de beste van Europa (27/02/2020 - Het Belang van Limburg)
  Nippen van de lekkerste cocktails van Europa? Dan moet je naar Dogma in Antwerpen. De bar is voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot de beste Europese cocktailbar door reissite Big 7 Travel, die jaarlijks een lijst opstelt op basis van positieve recensies op sociale media en websites zoals Tripadvisor en Yelp.
  [naar artikel]
 34. Arbeiders krijgen cadeautje van werkgever, maar vinden het gene vette: “Ik zou liever maaltijdcheques krijgen” (18/02/2020 - Het Nieuwsblad)
  Het Havenbedrijf deelt deze week tienduizend mutsen uit aan personeel dat voor de haven werkt. “Je kunt mensen niet genoeg bedanken voor hun inzet”, klinkt het. Al hadden sommige havenarbeiders liever een ander geschenk gekregen.
  [naar artikel]
 35. Reis- en foodsite Big Seven Travel: “Dogma is de beste cocktailbar van Europa” (01/03/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De food- en reiswebsite Big 7 Travel heeft de Antwerpse bar Dogma in de Wijngaardstraat uitgeroepen tot beste cocktailbar van Europa. Volgens de website is Dogma een wegbereider, waar je drankjes met sterallure drinkt.
  [naar artikel]
 36. Cocktailbar van de week: El Sueño in Hasselt (04/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  “We zouden graag naar Spanje verhuizen. Ibiza als het kan. In afwachting hebben we een stukje van onze droom in Hasselt verwezenlijkt”, zegt de 27-jarige Nick Deflem. Dat stukje droom is El Sueño, een cocktailbar die hij dit jaar samen met zijn vrouw Caitlin opstartte.
  [naar artikel]
 37. Benefiet helpt Antwerpse cocktailbar Dogma uit as te herrijzen (30/06/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Het noodlot heeft toegeslagen bij de Antwerpse cocktailbar Dogma. Woensdag brak er brand uit, waarbij ook de hele stock in vlammen opging. Uitbater Didier Van den Broeck zit in zak en as. “Je zit compleet aan de grond als de schade zo groot blijkt te zijn, maar ik wist meteen dat we moesten blijven vechten voor het bedrijf.”
  [naar artikel]
 38. Jonge ondernemer opent cocktailbar in voormalige notariaatswoning: “Voor ik het goed besefte, was Le Notariat geboren” (16/07/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Gylian Menten, een jongeman van 23 lentes, opent zijn eigen cocktailbar in het oude notariaat in de Boerenkrijglaan in Westerlo-centrum. Hij kleedde Le Notariat warm en gezellig aan, zonder de eigenheid van de oude woning verloren te laten gaan.
  [naar artikel]
 39. Ongeveer 400 oproepen over corona en dieren naar gratis telefoonlijn van Gaia (14/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Zowat twee weken na de invoering van de gratis telefoonlijn van Gaia voor vragen over corona en dieren, heeft de organisatie ongeveer 400 oproepen...
  [naar artikel]
 40. En hij was al de beste werkgever: Wouter Torfs geeft personeel een ‘foertdagske’ (26/09/2019 - Het Nieuwsblad)
  Wouter Torfs, meermaals verkozen tot beste werkgever van België, geeft z’n bijna 700 werknemers nu ook een ‘foert-dagske’. Een extra verlofdag waarop ze niet moeten komen en eens helemaal aan zichzelf mogen denken.
  [naar artikel]
 41. En hij was al de beste werkgever: Wouter Torfs geeft personeel een ‘foertdagske’ (26/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  Wouter Torfs, meermaals verkozen tot beste werkgever van België, geeft z’n bijna 700 werknemers nu ook een ‘foert-dagske’. Een extra verlofdag waarop ze niet moeten komen en eens helemaal aan zichzelf mogen denken.
  [naar artikel]
 42. Belgen trouw aan hun werkgever (15/01/2020 - Express)
  Een op de drie werknemers werkt nog bij dezelfde werkgever als tien jaar geleden. Dat blijkt uit cijfers van hr-dienstenbedrijf Acerta. De gemiddelde anciënniteit ligt bovendien hoger dan tien jaar geleden. In 2009 bedroeg de gemiddelde anciënniteit 10 jaar en 1,5 maanden, momenteel is dat volgens Acerta al bijna 11 jaar. Uitschieter is de financiële […] The post Belgen trouw aan hun werkgever appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 43. Woonzorgcentra in Houthalen-Helchteren en Heusden-Zolder testen personeel preventief op corona (25/08/2020 - VRT NWS)
  In Houthalen-Helchteren en Heusden-Zolder wordt het personeel van 6 woonzorgcentra preventief getest op corona. Gisteren zijn er al 131 testen afgenomen bij het personeel van woonzorgcentrum Vinkenhof in Houthalen-Helchteren.
  [naar artikel]
 44. “Een op de drie werknemers nog bij zelfde werkgever als 10 jaar geleden” (15/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Een op de drie werknemers werkt nog bij dezelfde werkgever als tien jaar geleden. Dat blijkt uit cijfers van hr-dienstenbedrijf Acerta. De...
  [naar artikel]
 45. Cafébaas verkoopt chrysanten nu zijn café dicht is door corona: "Bloemen om een dode stiel te redden" (27/10/2020 - VRT NWS)
  In Roosdaal probeert cafébaas Stijn van café 't Lof met een ironische knipoog wat extra centen te verdienen. Zijn dorpskroeg is al voor de tweede keer gesloten tijdens deze coronacrisis. Eén keer per week verkoopt hij afhaalmaaltijden en soep. En nu verkoopt hij ook chrysanten voor op het kerkhof.
  [naar artikel]
 46. Tuinaannemers onderhouden gratis tuinen van verpleegkundigen en artsen op corona-afdeling: “Een last minder, en zo kunnen ze rustig van de lente genieten” (07/04/2020 - VRT NWS)
  Ann Vanoppen en Frans Wauters van tuinaannemer De Tuinen - De Seizoenen uit Zonhoven onderhouden gratis de tuinen van verpleegkundigen en artsen die op de corona-afdeling van het Jessa Ziekenhuis in Hasselt werken. Zo willen ze een extra last van de schouders van het zorgpersoneel halen.
  [naar artikel]
 47. Gratis geld stuwt Tesla naar poleposition (02/07/2020 - De Tijd)
  16:42 Hoewel Tesla amper auto's verkoopt, is het bedrijf de waardevolste autobouwer ter wereld. Die stunt dankt CEO Elon Musk aan zijn visionaire plannen, maar ook aan het gratis geld van de centraal bankie...
  [naar artikel]
 48. Werkgever mag privémails van personeel niet zomaar bekijken (05/09/2017 - VRT NWS)
  Een werkgever mag privémails die werknemers versturen en ontvangen op het werk, niet zomaar inkijken. Dat heeft het Europees Hof voor de Rechten van de Mens vanmorgen beslist. Een Roemeense man stapte in 2007 naar het Hof omdat hij werd ontslagen op basis van privémails die hij verstuurde met zijn professioneel account. Hij krijgt nu gelijk. 
  [naar artikel]
 49. Vragen over belastingen? (02/06/2018 - Het Belang van Limburg)
  Bezorgt de aangifte van uw belastingen u ook weer de nodige stress? Geen nood. Dit jaar krijgt de redactie economie van deze krant de steun van het team ‘Voor U Opgelost’. Samen hebben ze deze acht fiscale specialisten verzameld die vandaag zaterdag van 10 tot 12 uur al uw fiscale vragen gratis beantwoorden. Zij tonen u de meest voordelige weg in het fiscale labyrint. Hoe werkt het? U vormt het gratis nummer 0800-18081 en voegt er het nummer van uw expert aan toe. In de krant van maandag vindt u het antwoord op de meest gestelde vragen. Succes!
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.