Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

28 October 2020
20:27 uur

STVV-fans eisen ontslagen: “Pinto, Meekers, Tateishi, Muscat out!”

Het Belang van Limburg

17/10/2020 - 21:52

De STVV-fans reageren zwaar aangeslagen na de 6-3 nederlaag op het Kiel. Op Stayen hing zaterdagavond al een groot spandoek met het opschrift: ‘Pinto, Meekers, Tateishi, Muscat out! 6/27 shame on you!’ De twaalfde man pakte enkele weken geleden ook al uit met ‘Go hard or go home’. Een citaat waar nauwelijks reactie op kwam vanuit de bestuurstop, noch op noch naast het veld.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Misnoegde STVV-fans eisen gesprek met sportief verantwoordelijken (18/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  De fans zijn de situatie bij STVV grondig beu. Zaterdagavond hingen ze al een groot spandoek met het opschrift ‘Pinto, Meekers, Tateishi, Muscat out! 6/27 shame on you!’ op op Stayen. Zondag volgde een open brief op Facebook. Daarin eisen de fans “een gesprek met de echte verantwoordelijken van het falende sportief beleid”.
  [naar artikel]
 2. Is Kevin Muscat bezig aan zijn laatste uren als coach van STVV? (18/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  Na de desastreuze vertoning op het Kiel en een schrale 6 op 27, traden de STVV-fans zaterdagavond opnieuw in actie. Ze eisten met spandoeken het ontslag van vier Truiense kopstukken: CEO Takayuki Tateishi, sportief directeur Andre Pinto, voorzitter David Meekers en coach Kevin Muscat. Het is duidelijk Kevin Muscat die het felst moet vrezen voor zijn job op Stayen. Daarover wordt momenteel druk vergaderd bij de STVV-top. Terecht? Oordeelt u zelf. Wij tekenden onderstaande conclusies alvast op na de wedstrijd Beerschot-STVV.
  [naar artikel]
 3. Football Talk. STVV fans zijn razend en willen tabula rasa - De Smet, Faes en Foket gaan met Reims thuis de boot in tegen Lorient (18/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Geen fans van STVV op het Kiel, natuurlijk. Maar toch lieten ze zich horen. Op Stayen hing de Brigada Hesbania -dat is de harde kern- vlak na de match en nog voor de thuiskomst van de spelersbus een spandoek op met een opschrift dat aan duidelijkheid niets te wensen overliet. “Pinto, Meekers, Tateishi, Muscat out! 6/27, Shame on You” Bij de supporters zit het trouwens al langer diep. Zij willen eigenlijk tabula rasa omdat ze zich niet meer herkennen in de club en nog nauwelijks banden hebben met het team dat ze al langer een vreemdelingenlegioen noemen zonder enige verankering in de regio. (FKS)
  [naar artikel]
 4. Kevin Muscat wordt technisch directeur van STVV, volgend seizoen hoofdcoach? (29/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Australiër Kevin Muscat (46) wordt technisch directeur van STVV. Dat bevestigt voorzitter David Meekers aan onze redactie. Muscat neemt die...
  [naar artikel]
 5. ANALYSE. “Het geloof bij STVV is er weer, 3-5-2 biedt perspectief” (05/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  Hamvraag van de voorbije week: was Kevin Muscat er rotsvast van overtuigd dat hij zijn formatie moest aanpassen? Of bezweek hij onder druk van David Meekers en Andre Pinto, die in het begin van de week bij hem op de koffie kwamen? Veel maakt het niet uit.
  [naar artikel]
 6. STVV-voorzitter Meekers: “Communicatie van Brys over gesprekken met Genk was respectloos ten opzichte van onze club” (26/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  Marc Brys werd maandagavond ontslagen als trainer van STVV. Voorzitter David Meekers lichtte de beslissing van het Truiense bestuur dinsdagnamiddag toe op STTV, het videokanaal van de Kanaries.
  [naar artikel]
 7. CEO Takayuki Tateishi doet belofte aan STVV-fans: “Als we het halen, zing ik ‘Vooruit STVV’ in het bijzijn van de supporters” (16/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  Als stadionomroeper Ivo Hendrickx zondagavond zijn ‘Stayen-laat-je-horen!’ door de speakers laat knallen, zal hij van antwoord gediend worden als nooit tevoren. Heel Sint-Truiden is klaar voor de clash van het jaar. De honger naar een prijs is groot. Bij spelers, staf, geel-blauwe legioen én bij het Belgisch-Japanse bestuur. “Ja, wij verdienen dat ticket voor play-off 1 meer dan Gent”, stelt voorzitter David Meekers. Ook CEO Takayuki Tateishi zit op het puntje van zijn stoel. “Me aan een dansje wagen in de Rvue zoals Roland Duchâtelet als we play-off 1 halen? Neen, dat niet, maar ‘Vooruit STVV’ zingen voor onze achterban wel.”
  [naar artikel]
 8. Kevin Muscat blijft aan boord bij STVV (19/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  Kevin Muscat wordt niet ontslagen bij STVV na de desastreuze 6-3-nederlaag op het Kiel van afgelopen zaterdag. Dat werd ons maandagmiddag binnen de club bevestigd.
  [naar artikel]
 9. Van den Abbeele: “DMM en STVV, dat zou wel eens kunnen spetteren” (12/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  Tom Van den Abbeele is de nieuwe ‘General Manager of Sports, oftewel sportief directeur, van STVV. De 38-jarige Oost-Vlaming volgt Philippe Bormans op. Van den Abbeele wil samen met voorzitter Meekers en het hoofd van de sportieve administratie Andrei Pinto STVV nog competitiever maken.
  [naar artikel]
 10. CEO en voorzitter sturen kat naar officieel diner Standard (02/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  Zaterdag trekt STVV naar Standard. Aangezien de relatie tussen beide clubs momenteel vertroebeld is, zullen Takayuki Tateishi, CEO van STVV, en voorzitter David Meekers niet opdagen op het officiële diner.
  [naar artikel]
 11. ANALYSE. Na zo’n draak van een partij heeft Tateishi weinig redenen om met nieuwe contracten te zwaaien (03/04/2018 - Het Belang van Limburg)
  Gezien op Daknam: STVV-fan David Meekers. De Truiense preses werd geflankeerd door architect Robrecht Asnong, nieuw sportief directeur Tom Van den Abbeele en vicevoorzitter Benoît Robert. Ook al is Meekers intussen voorzitter, wanneer hij vindt dat de lijnrechter voor offside moet vlaggen, zal de man dat ook luidkeels - en met Haspengouws accent - te kennen geven. ‘Offsèjed!’, klinkt dat dan. Heerlijk eigenlijk, zo’n voorzitter met het supportershart op de tong.
  [naar artikel]
 12. Tateishi sust STVV-fans: “Vorig jaar waren laatste transfers ook beslissend” (05/08/2019 - Het Belang van Limburg)
  CEO Takayuki Tateishi geeft toe dat er plannen bestaan voor een nieuw oefencomplex in Brustem. De Japanner beweert echter dat het project nog niet concreet is. Tegelijk probeert hij de fans gerust te stellen. “Vorig seizoen waren onze laatste transfers ook nog heel beslissend.”
  [naar artikel]
 13. STVV-preses Meekers blij met stopzetten competitie: “Enige juiste beslissing” (02/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  Geen voetbal meer in eerste nationale. STVV-voorzitter David Meekers is tevreden met die beslissing.
  [naar artikel]
 14. Voorzitter David Meekers: “Hayen deed fantastisch werk” (01/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  David Meekers is een gelukkig man met de derbyzege op zak, zeker na de moeilijke week die STVV achter de rug heeft. “Stiekem had ik hier een beetje van gedroomd, al blijft de zege onverwacht, onverhoopt”, aldus Meekers.
  [naar artikel]
 15. LIVE. Wie wordt de nieuwe sportief directeur van STVV? (12/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  Na de voorstelling van de nieuwe ceo en voorzitter, maakt STVV vandaag bekend wie de nieuwe sportief directeur wordt van de Kanaries. Om 11 uur zullen ceo Takayuki Tateishi en voorzitter David Meekers bekendmaken wie hun General Manager of Sports wordt.
  [naar artikel]
 16. STVV heeft met Takayuki Tateishi nieuwe CEO, Meekers wordt voorzitter (29/01/2018 - Metro)
  De Japanner Takayuki Tateishi (48) is de nieuwe CEO van eersteklasser STVV. Hij neemt in Sint-Truiden de taken van Philippe Bormans over. David Meekers (51) is de nieuwe voorzitter, zo is bekendgemaakt. Een technisch directeur is er nog niet, maar zal eerstdaags worden aangesteld. “De titel voorzitter is niet belangrijk”, stak Meekers van wal op Stayen. “Ik ben en blijf supporter. Ik heb de overname door het Japanse DMM van dichtbij gevolgd. Daaruit is vertrouwen gegroeid. Ik voel me moreel verplicht voorzitter te worden. Ik wil de Japanse clan, die eigenaar van de club is, de geplogenheden van Sint-Truiden leren kennen. Een technisch directeur, een heel belangrijke functie, is er nog niet. Maar dat zal snel veranderen. We praten momenteel met enkele geschikte kandidaten.” De nieuwe CEO verwelkomde de pers met enkele woordjes Nederlands. “Goedemiddag allemaal, welkom bij STVV”, sprak Takayuki Tateishi, een oud-profvoetballer, die ook in Japan al enkele managementfuncties vervulde. Vervolgens ging hij in het Japans verder. “Ik wil me alvast verontschuldigingen voor de eventuele onzekerheid onder de fans”, opende hij. “De overname duurde langer dan verwacht. Ik wil benadrukken dat STVV geen Japanse club wordt, het is en blijft een club van de omgeving, een club van en voor de fans. Ik zal de beslissingen hier op Stayen niet alleen nemen. Er zal altijd overleg zijn met de andere bestuursleden.” Tateishi legde vervolgens zijn vijfpuntenplan voor aan de pers. De nieuwe CEO toonde zich in elk van de vijf onderdelen ambitieus. “Mijn eerste punt is dat we op sportief gebied van deze club consequent een team dat speelt voor de top vijf willen maken. Ten tweede wil ik meer aandacht besteden aan de jeugdopleiding. We moeten de top worden in het opleiden van mijn spelers. Mijn ideaal is te spelen met elf spelers die we zelf hebben opgeleid. Verder is het doel het stadion vol te krijgen. Dat lukt momenteel niet en dat willen we veranderen. De fans moeten zich thuisvoelen op Stayen. Mijn vierde punt gaat over de financiële toestand. We zijn op dit moment financieel niet stabiel. Dat moet veranderen. We willen geen spelers verkopen van het huidige team, het doel is om onze tv-rechten in Azië te verkopen en zo extra inkomsten te genereren. Het laatste puntje ten slotte slaat op onze Japanse identiteit. We willen Japanse technologie en IT introduceren op Stayen.” bron: Belga
  [naar artikel]
 17. Spandoek fans verwijderd op Stayen (09/08/2019 - Het Belang van Limburg)
  De STVV-fans hingen eerder deze week een stevige boodschap op in de tribunes op Stayen. ‘DMM: open your eyes before the fans will close them’, viel op een spandoek te lezen. CEO Tateishi liet de banner inmiddels al verwijderen.
  [naar artikel]
 18. STVV sluit tweede samenwerkingsakkoord met Japanse ploeg (01/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  Na het partnership met Fagiano Okayama start STVV ook een samenwerking met de Japanse tweede klasse club Oita Trinita. Deze club is één van de ex-clubs van STVV’s nieuwe CEO Takayuki Tateishi. Tateishi beëindigde zijn carrière bij de club en startte er zijn carrière als coach.
  [naar artikel]
 19. Football Talk. Sa Pinto ontslagen bij Braga - Nieuw record voor Bolat - Arteta houdt Ljungberg bij zijn staf (23/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Portugese eersteklasser Sporting Braga heeft Ricardo Sa Pinto ontslagen. De 47-jarige Sa Pinto, die Standard in het seizoen 2017-2018 naar...
  [naar artikel]
 20. “Het wordt een moeilijke transferperiode, voor alle clubs” (25/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  STVV’s technisch directeur Andre Pinto (40) is een workaholic. Zelden staat de Braziliaan in de belangstelling, liefst van al werkt de rechterhand van CEO Tateishi low profile. Toch heeft hij een levensbelangrijke rol bij de Kanaries.
  [naar artikel]
 21. Technisch adviseur STVV Kevin Muscat: “Mijn diploma is niet geldig in België” (21/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  Kevin Muscat (46) werd bij STVV ingehaald als coach, maar beschikte niet over het juiste diploma. Dus werd hij tot technisch adviseur gebombardeerd. De sympathieke Australiër spreekt nu voor het eerst: “4.000 fans kunnen ook veel lawaai maken.”
  [naar artikel]
 22. David Meekers en Philippe Bormans willen fans terug naar tribunes STVV lokken (23/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  De laatste zege dateert al van 26 oktober, maar STVV staat nog steeds in de top zes. Toch heerst er nauwelijks euforie in Sint-Truiden. De Truienaar reageert eerder gelaten wat het reilen en zeilen van de Kanaries betreft. Er komt weinig volk kijken en in de stad wordt amper gesproken over winst of verlies. Dat baart zorgen voor de toekomst. Gedelegeerd bestuurder David Meekers en CEO Philippe Bormans beseffen dat de STVV-fan de jongste jaren in zijn ziel geraakt is, maar prediken ook positivisme. “Te beginnen zaterdag op Sclessin”, klinkt het.
  [naar artikel]
 23. Meekers: “Is er causaal verband tussen onderbreking en comeback?” (29/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  STVV-voorzitter David Meekers triomfeerde meteen na de wedstrijd voor de camera’s van Play Sports.
  [naar artikel]
 24. Takayuki Tateishi is de nieuwe CEO van STVV (29/01/2018 - Sporza)
  De Japanner Takayuki Tateishi volgt bij Sint-Truiden Philippe Bormans op als CEO. Dat maakte de Limburgse club vandaag bekend op een persconferentie.
  [naar artikel]
 25. Nieuwe STVV-bazen doorbreken stilte: “Fans moeten niet ongerust zijn, de club is van hen” (26/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  Philippe Bormans, het manusje-van-alles bij STVV, nam woensdag de vlucht vooruit. Hij zei de club waar hij tien jaar lief en leed mee deelde, vaarwel. Een machtsvacuüm was het resultaat. Maar erger nog, de enige brug met de achterban was plots opgeblazen. De nieuwe Japanse bazen, die in snelheid werden genomen, zien dat gelukkig in. Een charmeoffensief naar de fans toe dringt zich op. Vandaag doorbreken Takayuki Tateishi, wellicht de toekomstige algemeen manager, en David Yajima, financieel manager, samen met woordvoerder Andre Pinto in deze krant de stilte. “De supporters moeten zich niet ongerust maken”, is hun credo. “De club is van hen, niet van ons of van de spelers.”
  [naar artikel]
 26. STVV-trainer Muscat wil voor ommekeer zorgen tegen Standard (23/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  Kan Kevin Muscat zijn vel redden tegen Standard komende zondag? De trainer van STVV staat in het oog van de storm na de 6 op 27 en de zware 6-3-nederlaag op Beerschot. Zelf laat hij zich niet gek maken en probeert hij voor de ommekeer te zorgen. De Kanaries zullen het zondag dus wel zonder fans moeten doen.
  [naar artikel]
 27. LIVE. Volg hier de persconferentie van STVV-CEO Takayuki Tateishi (15/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  STVV-CEO Takayuki Tateishi licht vanmiddag op Stayen zijn visie over de club én de reeds ondernomen stappen richting de verdere professionalisering van de club toe. Volg het hier live.
  [naar artikel]
 28. Kevin Muscat: “Willen onze fans trots maken” (11/09/2020 - Het Belang van Limburg)
  Na de interlandbreak neemt STVV zondag de handschoen opnieuw op. Tegenstander op Stayen is Antwerp. “We mogen niet gefrustreerd raken als we opnieuw veel fouten incasseren“, zo blikte coach Kevin Muscat vooruit op zijn wekelijkse persconferentie.
  [naar artikel]
 29. David Meekers wordt hét gezicht van STVV (01/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  Vandaag, 1 december 2017, is een historische dag voor STVV. De club is vanaf nu immers integraal in handen van het Japanse DMM.com. De overdracht van de aandelen van het kamp Duchâtelet naar het Japanse onlinebedrijf is officieel voltooid, gisteren werd ook de nieuwe Raad van Bestuur samengesteld. Yusuke Muranaka wordt voorzitter, maar zal amper in ons land te zien zijn. Daarom wordt de Wellense accountant David Meekers als gedelegeerd bestuurder de nieuwe frontman van de club. “De meerderheid in de Raad van Bestuur is vanaf nu Japans, ikzelf zal STVV steeds vertegenwoordigen vanuit mijn eeuwig geelblauw supportershart”, zweert Meekers.
  [naar artikel]
 30. Takayuki Tateishi, de stille sterke man achter Sint-Truiden: 'Tienduizenden Japanners volgen STVV' (25/11/2018 - Knack)
  Een vijfde plek met aantrekkelijk, aanvallend voetbal: Sint-Truiden beleeft hoogtijdagen, tot groot plezier van de Japanse eigenaars die de club vorig jaar overnamen. Het Japanse recept voor STVV? 'Weinig slapen en veel werken', meent ceo Takayuki Tateishi.
  [naar artikel]
 31. Crisisberaad bij STVV: coach Muscat op de wip (18/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Op dit moment is het crisisberaad bij STVV. En het hoeft niemand te verbazen dat de positie van coach Kevin Muscat het enige agendapunt is.
  [naar artikel]
 32. STVV-voorzitter David Meekers ziet twee derby’s zonder publiek met lede ogen aan (23/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  STVV-voorzitter David Meekers heeft alle begrip voor de beslissingen van de overheid. “Maar geen publiek in de enige twee derby’s die we per seizoen hebben, dat doet pijn.”
  [naar artikel]
 33. Football Talk. De Ridder wordt aanvoerder bij STVV - KV Oostende wil stadion vullen met kartonnen fans (02/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Belangrijk signaal van STVV-trainer Kevin Muscat. Hij bombardeert Steve De Ridder een beetje tegen de verwachtingen in tot kapitein van de...
  [naar artikel]
 34. STVV-coach Kevin Muscat debuteert met stuntzege tegen AA Gent (09/08/2020 - Het Belang van Limburg)
  STVV heeft de start van het seizoen niet gemist. In een boeiend duel stuntten de Kanaries door AA Gent te verslaan. Doelpunten van Suzuki en Colidio hielpen Kevin Muscat aan een droomdebuut.
  [naar artikel]
 35. B-elftal STVV bezorgt Muscat positieve selectieproblemen (27/07/2020 - Het Belang van Limburg)
  Zulte Waregem is een tegenstrever die STVV in de competitie nooit ligt, maar in de onderlinge oefenpot tankten de Kanaries vertrouwen met een 2-3-zege. En dat met een veredeld B-elftal. “De jongens op het veld hebben een statement gemaakt”, stelde coach Kevin Muscat tevreden vast.
  [naar artikel]
 36. “Kevin Muscat vervoegt technische staf van STVV”, volgend seizoen hoofdcoach? (29/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Volgens de Australische kwaliteitskrant The Herald Sun wil STVV Kevin Muscat (46) toevoegen aan zijn technische staf. De Australiër was zes jaar...
  [naar artikel]
 37. Wedstrijden van STVV binnenkort te zien in Azië? (30/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  CEO Takayuki Tateishi, CFO David Yajima en commercieel directeur Stan Niesen lichtten gisteren de toekomstplannen toe van de nieuwe eigenaars van STVV. Die zijn geënt op vijf pijlers. Opvallend: de kersverse CEO verwelkomde iedereen in het Nederlands, waarmee hij zijn positieve intenties wilde onderstrepen. “Goedemiddag allemaal”, klonk het. Verder benadrukte hij dat STVV “een club is en blijft van en voor de fans. Het wordt geen Japanse club.”
  [naar artikel]
 38. ANALYSE. Muscat nu al aan bezinning toe: dit loopt er fout bij STVV (22/09/2020 - Het Belang van Limburg)
  Veel stof tot discussie na de dramatische vertoning van STVV in Cercle Brugge. Coach Kevin Muscat heeft in de aanloop naar de partij tegen KV Mechelen nog drie dagen om te bezinnen en mogelijks drastische veranderingen door te voeren. Vijf vaststellingen na een ontnuchterende avond in Jan Breydel.
  [naar artikel]
 39. Onze analist over de komst van Muscat: “STVV-top spuit voorlopig mist” (29/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  De STVV-top spuwt voorlopig nog mist in plaats van duidelijkheid. Het was dan ook niet de bedoeling dat de komst van Kevin Muscat al bekend werd voor Nieuwjaar. Maar het nieuws waaide over vanuit Australië.
  [naar artikel]
 40. STVV-spits Duckens Nazon ruikt nieuwe kans onder Muscat (10/07/2020 - Het Belang van Limburg)
  Duckens Nazon en STVV: het is tot nog toe geen geslaagd huwelijk. Toch geeft de Haïtiaanse spits de hoop om zich te bewijzen in de Belgische competitie niet op. “Ik voel me topfit en de band met Muscat is goed.”
  [naar artikel]
 41. STVV, met kersvers coach Kevin Muscat, is eerste 1A-club die training hervat (08/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
  STVV hernam en herneemt vandaag als eerste eersteklasser de trainingen. Vanochtend gingen coach Kevin Muscat, physical coach Luciano Trani en...
  [naar artikel]
 42. Kevin Muscat: “Minstens twee wissels tegen Oostende” (21/08/2020 - Het Belang van Limburg)
  STVV speelt pas maandag tegen KV Oostende maar coach Kevin Muscat blikte vrijdagmiddag al vooruit op de tweede thuiswedstrijd van de Kanaries. “Ik wil een reactie zien na de match in Anderlecht”, sprak Muscat duidelijke taal.
  [naar artikel]
 43. Nieuwe T2 van STVV is Spaans vat vol ervaring (23/06/2020 - Het Belang van Limburg)
  De sportieve staf rond de nieuwe STVV-coach Kevin Muscat is gevormd. Carlos Salvachua (47) volgt vanaf 1 juli de naar Waasland-Beveren vertrokken Nicky Hayen op als T2. De Kanaries halen daarmee een oude bekende van Muscat en een brok Spaanse ervaring aan boord.
  [naar artikel]
 44. Football Talk. Muscat blijft (voorlopig) coach van STVV - Ook Moeskroen heeft coronageval (19/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Muscat wordt niet ontslagen. Deze beslissing is ons zonet officieel bevestigd. Er is daar verder ook geen commentaar aan toegevoegd. Of toch volgend zinnetje “Spelers en trainer genieten vandaag van een vrije dag.” Toch ziet het er naar uit dat hij de Australiër veel krediet heeft opgebruikt. Een nederlaag tegen Standard, zondag op Stayen, zou dan wel een keer de spreekwoordelijke druppel kunnen zijn. (FKS)
  [naar artikel]
 45. Match van laatste kans: “Muscat moet focussen op de organisatie” (23/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  Het zwaard van Damocles hangt boven het hoofd van STVV-trainer Kevin Muscat. Het heeft er alle schijn van dat de thuiswedstrijd van zondag tegen Standard de wedstrijd van de laatste kans is voor de Australiër. Hoe pak je zo’n cruciale match aan? Drie ex-STVV-trainers geven hun tips.
  [naar artikel]
 46. Meekers en De Condé reageren na STVV-Genk: “Kooi stond aan verkeerde kant” (29/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  De gemoederen laaiden ook na de gestaakte derby nog hoog op. De Truiense euforie stak schril af tegen de Genkse ontgoocheling. “Geholpen door de matchonderbreking? Dat staat niet vast”, reageerde STVV-voorzitter David Meekers. “Mijn visie? Dat de kooi op Stayen aan de verkeerde kant stond”, foeterde TD Dimitri de Condé, die optrad als Genkse spreekbuis.
  [naar artikel]
 47. STVV-coach Muscat kondigt wissels aan na turbulente week (03/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  De wekelijkse persconferentie van een voetbaltrainer is meestal een verplicht nummertje doorspekt met clichés. Na de turbulente week bij STVV hing er net iets meer spanning in de lucht toen Kevin Muscat vrijdag het woord nam. De Australiër kondigde veranderingen aan, maar gaf voor het overige geen krimp. “Ik ben vastberadener dan ooit om dit project te doen slagen.”
  [naar artikel]
 48. Kevin Vermeulen moet mee sportieve lijnen uitzetten op Stayen (27/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  Dat algemeen manager Takayuki Tateishi bij STVV de touwtjes stevig in handen zal nemen na het ontslag van Philippe Bormans, is intussen duidelijk. Verwacht wordt dat DMM.com begin volgende week een persconferentie zal geven over de nieuwe organisatie binnen de club. Vast staat dat Tateishi een aantal (nieuwe) mensen onder zich zal delegeren. Belangrijk gezicht wordt Kevin Vermeulen, die een verleden heeft bij de jeugd van Anderlecht. Hij zal onder de vleugels van Tateishi mee ingezet worden voor het sportieve luik.
  [naar artikel]
 49. STVV-coach Muscat panikeert niet: “Nieuwe spelers komen er wel” (29/06/2020 - Het Belang van Limburg)
  Bij STVV start maandag deel twee van de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Zes weken heeft coach Kevin Muscat om zijn voorlopig onvolledige kern klaar te stomen. “Ik zie hoe hard onze CEO en technisch directeur werken achter de schermen. Die nieuwe spelers komen wel.”
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.