Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

22 October 2020
19:21 uur

Laura uit ‘Blind Getrouwd’ deelt gewaagde foto: “Lang leve vrouwelijk bloot!”

Metro

18/10/2020 - 00:06

Laura Lieckens heeft een gedurfde foto geplaatst op Instagram. Dat deed ze naar aanleiding van de wedstrijd Standard-Club Brugge. De 27-jarige interieurarchitecte heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze fan is van Standard. Dat maakte ze zaterdagavond nog maar eens duidelijk. Standard keek immers aan tegen een 0-1 verlies tegen Club Brugge, maar […] Het bericht Laura uit ‘Blind Getrouwd’ deelt gewaagde foto: “Lang leve vrouwelijk bloot!” verscheen eerst op Metro.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP METRO

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. VIDEO. Sonny uit ‘Blind Getrouwd’ maakt gewaagde opmerking over Laura: “Ik bedoel dat niet zo” (30/03/2020 - Metro)
  Nadat Sonny besloot om een tijdje alleen te gaan wonen, lijkt het nu iets beter te gaan tussen hem en Laura. Al begaf Sonny zich door een opmerking wel even op glas ijs… Maandagavond zagen de ‘Blind Getrouwd’-kijkers hoe Laura en Sonny in de auto zaten en bespraken wat ze zouden bestellen in de frituur. “Alleen een kipsaté”, zei Laura, die duidelijk maakte dat ze op dieet is. “Nice”, reageerde Sonny, tot grote verbazing van Laura. “Vind jij dat nodig dan?”, vraagt ze. “Het is gewoon goed dat je op je eten let en met je lichaam bezig bent. Ik bedoel dat echt niet slecht. Je weet toch dat ik je niet dik vind?”, probeert Sonny zich eruit te praten. “Nee, het is oké. Ik raak er wel over. (…) Jij mag zo blij zijn dat ik een toffe ben. Ik was hier bijna gestopt en had je haast uit de auto gezet”, knipoogt ze. Beterschap Nadien vertelt Laura voor de camera wel dat ze zich beter begint te voelen in de relatie. “Ik denk dat we allebei nog openstaan om er iets van te maken. Dat gevoel is wel even weggeweest omdat het verschil tussen ons te groot leek, maar ik denk dat dat terug aan het beteren is”.   Lees ook: Laura uit ‘Blind Getrouwd’ reageert op vertrek Sonny: “Ik was mezelf niet” Het bericht VIDEO. Sonny uit ‘Blind Getrouwd’ maakt gewaagde opmerking over Laura: “Ik bedoel dat niet zo” verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 2. Volger waarschuwt Laura uit ‘Blind Getrouwd’: “Je tepel is zichtbaar” (foto) (04/10/2020 - Metro)
  Op een recente Instagramfoto lijkt Laura Lieckens iets te veel te laten zien dan bedoeld was. Een volger wees haar daarop, maar ze maakt meteen duidelijk dat dat niet het geval is. Laura Lieckens deelt regelmatig foto’s van zichzelf op Instagram voor haar 60.000 volgers. De 27-jarige interieurarchitecte, die in ‘Blind Getrouwd’ aan Sonny gekoppeld werd, postte onlangs een foto waarop ze een diep uitgesneden jurk draagt. Een volger stuurde haar een privébericht waarin hij/zij haar duidelijk maakt dat er iets te veel te zien is. “Je beseft dat je tepel zichtbaar is?”, klinkt het. Schaduw Het lijkt inderdaad zo, maar niets is minder waar, zo antwoordde Laura hem/haar. “Ooit al van schaduw gehoord? Mocht mijn tepel daar hangen, dan zou ik er iets aan laten doen. Maar toch bedankt voor de bezorgdheid”, schreef ze. Ontbijt op bed Haar ‘Blind Getrouwd’-avontuur met Sonny eindigde uiteindelijk in mineur. Mensen vragen zich af of ze intussen de liefde alsnog gevonden heeft. Enkele dagen geleden deed ze erg mysterieus over een mogelijke nieuwe liefde toen ze een ontbijt op bed van iemand gekregen had. Intussen verduidelijkte ze dat nog geen ‘figurant’ was tegengekomen. Lees ook: Laura uit ‘Blind Getrouwd’ openhartig: “Dat wist niemand over mij en Sonny” Het bericht Volger waarschuwt Laura uit ‘Blind Getrouwd’: “Je tepel is zichtbaar” (foto) verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 3. Laura uit ‘Blind Getrouwd’: “Ik heb het moeilijk met mezelf” (17/03/2020 - Het Nieuwsblad)
  Laura weet nog altijd niet hoe de sfeer in ‘Blind Getrouwd’ zo plots kon omslaan. “Er valt Sony niets te verwijten”, zegt ze in Dag Allemaal.
  [naar artikel]
 4. Laura uit ‘Blind Getrouwd’: “Ik heb het moeilijk met mezelf” (17/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  Laura weet nog altijd niet hoe de sfeer in ‘Blind Getrouwd’ zo plots kon omslaan. “Er valt Sony niets te verwijten”, zegt ze in Dag Allemaal.
  [naar artikel]
 5. Laura uit ‘Blind Getrouwd’ is duidelijk: “Nee, ik ben niet zwanger” (foto) (09/10/2020 - Metro)
  Om eventuele vermoedens van volgers al meteen van antwoord te dienen, deelde Laura Lieckens op Instagram mee dat haar buikje niet het gevolg is van een zwangerschap. Een jaar geleden begon het ‘Blind Getrouwd’-avontuur van Laura Lieckens. De 27-jarige interieurarchitecte werd aan Sonny gekoppeld, maar dat draaide uiteindelijk op een scheiding uit. Toch heeft ze geen spijt van haar deelname. “Het was een periode waar ik enorm veel van genoten heb en enorm veel van geleerd heb. De eerste weken had ik het lastig, maar ik ben altijd mezelf gebleven en ben nooit een rolletje gaan spelen ondanks dat ik wist dat ik gefilmd werd. Ik hoopte ook dat dit een blijvend sprookje was, maar sommige dingen lopen niet helemaal zoals je wilt”, schreef ze enkele dagen geleden op Instagram. Boterham Intussen is Laura nog steeds vrijgezel, al durft ze haar volgers af en toe weleens anders doen vermoeden. Zo deelde ze onlangs een foto waarop ze geniet van een ontbijt op bed dat ze van een mysterieus persoon cadeau kreeg. Vrijdag ging ze naar de dokter en deelde ze een foto waarop ze een buikje lijkt te hebben. “Ik ben niet zwanger. Ik heb gewoon een boterham te veel gegeten”, knipoogde ze. Zonder broek Laura is overigens grote fan van de Rode Duivels. Donderdagavond postte ze een gewaagde foto waarop ze alleen een shirtje van debutant Zinho Vanheusden draagt. Jammer genoeg werd het geen 3-0, maar 1-1 tegen Ivoorkust. Instagram Stories / @lauralieckens Lees ook: Volger waarschuwt Laura uit ‘Blind Getrouwd’: “Je tepel is zichtbaar” (foto) Het bericht Laura uit ‘Blind Getrouwd’ is duidelijk: “Nee, ik ben niet zwanger” (foto) verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 6. Sonny uit ‘Blind Getrouwd’ laat EINDELIJK zijn vriendin zien (foto) (18/08/2020 - Metro)
  Sonny, die in ‘Blind Getrouwd’ gekoppeld werd aan Laura, heeft een foto gedeeld van zijn nieuwe vriendin. Dat deed hij op Instagram. Hoewel het tussen Sonny en Laura aanvankelijk goed klikte, eindigde hun ‘Blind Getrouwd’-avontuur toch in mineur. Niet veel later leerde Sonny iemand anders kennen en in april liet hij weten dat hij met haar een relatie begonnen is. Nu heeft de 30-jarige Process Operator uit Antwerpen een foto gedeeld van zijn vriendin. “Best girlfriend”, titelde hij het kiekje. Laura’s reactie Een tijdje geleden reageerde Laura op het feit dat Sonny intussen de liefde gevonden heeft. “Natuurlijk ben ik blij voor Sonny. Het zou maar heel egoïstisch zijn mocht ik dat niet zijn. Hij verdient het oprecht ook om gelukkig te zijn. Het is jammer dat het niets geworden is tussen ons, maar in het leven mag je alleen maar spijt hebben van de dingen die je niet gedaan hebt. Het is niet omdat iemand een toffe en super lieve gast is dat je daarom ook een match bent op relatievlak. Niet op elk potje past elk dekseltje”, klonk het. Instagram Stories / @sonnywagemans Lees ook: Laura uit ‘Blind Getrouwd’ toont waarom je beter niet strijkt in lingerie (foto) Het bericht Sonny uit ‘Blind Getrouwd’ laat EINDELIJK zijn vriendin zien (foto) verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 7. Laura uit ‘Blind Getrouwd’ belandt opnieuw in het ziekenhuis (09/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het zit Laura Lieckens (28) echt niet mee. De knappe blondine, die in ‘Blind Getrouwd’ werd gekoppeld aan Sonny, belandde recent in het ziekenhuis...
  [naar artikel]
 8. Laura uit ‘Blind getrouwd’ legt de schuld bij zichzelf: “Sorry, ik kan niet 24 uur op 24 de beste versie van mezelf zijn” (17/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  “Ik heb het onderschat”, zegt Laura (27) uit ‘Blind Getrouwd’ eerlijk in Dag Allemaal, na een pijnlijke episode in haar prille huwelijk met Sonny...
  [naar artikel]
 9. Stiefmama van Laura heeft het wel voor haar schoonzoon in ‘Blind getrouwd’: “Maar met Laura kan het alle kanten uit” (18/02/2020 - Het Nieuwsblad)
  Met het huwelijk van Laura (27) en Sonny (30) werd de aftrap gegeven van het nieuwe seizoen van ‘Blind Getrouwd’. En niet alleen door Laura, maar ook door haar stiefmama Ilse, is Sonny alvast goedgekeurd. “Toen ik hem voor ’t eerst zag, dacht ik net hetzelfde als Laura: Wat een t?ger!”, vertelt ze aan Dag Allemaal.
  [naar artikel]
 10. Laura uit ‘Blind Getrouwd' met brandwonden naar het ziekenhuis (24/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Opnieuw pech voor Laura Lieckens uit ‘Blind Getrouwd’. Amper een week nadat ze zich verbrandde aan een strijkijzer, werd ze dit weekend opnieuw met...
  [naar artikel]
 11. Op bezoek bij Laura uit ‘Blind Getrouwd’: “Ik kuste voor het eerst op een fuif in Weelde” (10/04/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Het voorbije halfjaar was een roetsjbaan voor Laura Lieckens (27) uit Oud-Turnhout. In het tv-programma Blind Getrouwd werd ze gekoppeld aan Sonny. In het begin vond ze hem een ‘hete tijger’, maar nadien verliep hun parcours grillig. Of ze nog getrouwd zijn, ontdekken we binnenkort op VTM. Wat we wel konden ontfutselen zijn de favoriete plekken van Laura. Citta trok met haar op pad door de Kempen, toen het coronavirus nog ver weg was.
  [naar artikel]
 12. Laura van ‘Blind getrouwd’ schrijft negatieve reacties van zich af in boek (11/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  Een happily ever after met haar blinde match Sonny zat er niet in voor Laura Lieckens. In de weken en maanden na ‘Blind getrouwd’ kreeg de 28-jarige interieurarchitecte daardoor ook bakken kritiek over zich heen op sociale media. Om lotgenoten te helpen omgaan met haatreacties, giet Laura haar ervaringen nu in een boek.
  [naar artikel]
 13. Laura waarschuwt Sonny in ‘Blind Getrouwd’: “Ik moet me eerst op mijn gemak voelen voor ik u wil knuffelen” (15/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  In ‘Blind Getrouwd’ volgen we vanavond onder meer Laura en Sonny tijdens hun huwelijksreis op Bali. Sonny zoekt veel toenadering, maar zijn...
  [naar artikel]
 14. Laura uit ‘Blind Getrouwd’ schrijft boek over omgaan met haatreacties: “Ik werd neergezet als een trut en ben daar zwaar op afgerekend” (10/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Spijt heeft ze niet van haar deelname, maar je kan niet ontkennen dat ‘Blind Getrouwd’ voor Laura Lieckens een zware periode was. Niet alleen liep...
  [naar artikel]
 15. Eerste beelden uit nieuw seizoen ‘Blind Getrouwd’ tonen enthousiaste Laura: “Ik ga trouwen!” (13/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Laura Lieckens (27) uit Turnhout gaat trouwen, en daar is ze zelf even niet goed van. In de eerste beelden die VTM prijsgeeft uit ‘Blind Getrouwd’...
  [naar artikel]
 16. ‘Love Island’-koppel Aleksandra en Denzel uit elkaar: “We passen niet samen” (18/10/2020 - Metro)
  Het winnende koppel van ‘Love Island 2019’ is jammer genoeg uit elkaar. Dat kondigden ze zelf aan op Instagram. De Vlaams-Poolse Aleksandra Jakobczyk (25) en de Nederlandse ex-profvoetballer Denzel Slager (27) hebben een punt gezet achter hun relatie. Ze wonnen vorig jaar de eerste editie van ‘Love Island’ en gingen met 25.000 euro naar huis. Ze waren een goed jaar samen. Geen ruzie Aleksandra benadrukt op Instagram dat ze als vrienden uit elkaar gegaan zijn. “Met pijn in het hart moet ik jullie meedelen dat ik en Denzel besloten hebben om niet verder te gaan met onze relatie. We weten dat we hiermee velen teleurstellen. We zijn zelf ook teleurgesteld, maar we zijn tot de conclusie gekomen dat we niet samen passen. Ik wil hier binnenkort zeker meer over vertellen, maar voor even hoop ik op jullie begrip dat ik hier niet veel over wil praten. Wij gaan uit elkaar als goede vrienden en er is geen sprake van ruzie of erge dingen die er gebeurd zijn”, schrijft ze. Tijd om te verwerken Ook Denzel schrijft een gelijkaardige boodschap. “We hebben ontzettend mooie momenten meegemaakt, maar we zijn er toch over uit dat het beter is dat we beiden onze eigen weg opgaan. Ik hoop dat jullie me de tijd gunnen om dit te verwerken”, klinkt het. Instagram Stories / @aleksandraj_ Instagram Stories / @denzelslager Lees ook: Laura uit ‘Blind Getrouwd’ deelt gewaagde foto: “Lang leve vrouwelijk bloot!” Het bericht ‘Love Island’-koppel Aleksandra en Denzel uit elkaar: “We passen niet samen” verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 17. Sonny over z’n ‘Blind Getrouwd’-huwelijk met Laura: “Ik kan m’n eigen geluk toch niet op het spel zetten?” (29/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Helemaal achteraan in het ‘Blind Getrouwd’-peloton: Laura (27) en Sonny (30). Hun huwelijk raakt maar niet op toerental, en dus voert die laatste...
  [naar artikel]
 18. Stiefmama Ilse uit ‘Blind Getrouwd’ is fan van haar (voorlopige) schoonzoon: “Hij is knap, helemaal haar type” (23/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Blind Getrouwd’ is afgetrapt. Met als eerste huwelijk dat tussen de Laura (27) en de 30-jarige Sonny. Na het overlijden van Laura’s mama kwam Ilse...
  [naar artikel]
 19. Nick uit ‘Blind Getrouwd’ ziet er plots anders uit: “Moet ik me scheren of niet?” (foto) (07/10/2020 - Metro)
  Nick Laenen droeg in ‘Blind Getrouwd’ steeds een stoppelbaardje, maar nu heeft hij zich een andere look aangemeten. Zijn ‘Blind Getrouwd’-match is echter niet bepaald overtuigd… Nick werd in ‘Blind Getrouwd’ gekoppeld aan Christophe. De twee schoten goed met elkaar op, maar uiteindelijk besloten ze toch om niet getrouwd te blijven. Intussen vond Christophe de liefde al bij zijn huidige vriend Carl. Geen fan Onlangs besloot Nick om zijn stoppelbaardje in te ruilen voor een snor. Hij polste naar de mening van Christophe over zijn nieuwe look, maar die is kennelijk geen fan. “Het is duidelijk te lang geleden dat je mij gezien hebt. En ik had gehoopt dat je het nog tot maandag ging volhouden, maar de mental breakdown is duidelijk al begonnen”, reageerde Christophe. Intussen vroeg Nick ook aan zijn volgers of hij zijn snor moet laten staan. Het antwoord was duidelijk: scheren maar! Instagram Stories / @nick_laenen Lees ook: Volger waarschuwt Laura uit ‘Blind Getrouwd’: “Je tepel is zichtbaar” (foto) Het bericht Nick uit ‘Blind Getrouwd’ ziet er plots anders uit: “Moet ik me scheren of niet?” (foto) verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 20. Eerste beelden van ‘Blind Getrouwd’ vrijgegeven: “Ik bibber gewoon helemaal” (11/02/2020 - Metro)
  VTM heeft de eerste beelden van ‘Blind Getrouwd’ gelost. Daarin zien we hoe Laura aan haar ouders vertelt dat ze binnenkort in het huwelijksbootje stapt. Vanaf zondag kunnen we genieten van het vijfde seizoen van ‘Blind Getrouwd’. De deelnemers – vijf mannen en drie vrouwen – kenden wel al, maar nu krijgen we al een voorsmaakje van de eerste aflevering. “Knap en goed” Daarin verrast de27-jarige Laura uit Turnhout haar ouders met het leuke nieuws. “Ik ga trouwen”, is ze enthousiast. “En als dat nu niet de goede is? Ik bibber gewoon helemaal. Ik weet dat jij hem knap en goed moet vinden. Daar moet alles aan zijn, dat is het ergste. Dat vind je zomaar niet, hoor”, reageert haar plusmama. “Nee, maar ze zullen het toch wel gevonden hebben”, antwoordt Laura. ‘Blind getrouwd’ is vanaf zondag om 19.55u te bekijken op VTM. Lees ook: Annelies uit ‘Blind Getrouwd’: “Hoe Joris doet, dat heb ik nog nooit meegemaakt” Het bericht Eerste beelden van ‘Blind Getrouwd’ vrijgegeven: “Ik bibber gewoon helemaal” verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 21. Laura uit ‘Blind Getrouwd’ biecht op: “Meteen lepeltje-lepeltje geslapen. Dat was al keilang geleden” (01/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Drie afleveringen ver in ‘Blind Getrouwd’ en het échte experiment - als compleet onbekenden met elkaar als gehuwden samen leven - is begonnen. En...
  [naar artikel]
 22. Christophe uit ‘Blind getrouwd’ deelt foto uit oude doos (18/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  Christophe en Nick, het eerste homoseksuele koppel in de populaire reeks ‘Blind Getrouwd’, is door hun humoristische aanpak uitgegroeid tot een van de favoriete koppels van Vlaanderen. In tijden van corona amuseert Nick zich op sociale media en duikt Christophe in zijn archief: “17 jaar geleden was er van een huwelijk met Nick geen sprake geweest”.
  [naar artikel]
 23. Dit waren de kippenvelmomenten uit ‘Blind Getrouwd’ (en extra beelden die je niet op tv zag) (03/04/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Televisiekijkend Vlaanderen duimde maandenlang mee voor de vijf koppels van ‘Blind Getrouwd’. Na een experiment van vijf weken lang, moesten zij beslissen of ze nog steeds in hun wetenschappelijke match geloofden. En dat zorgde voor prachtige liefdesverklaringen of hartverscheurende afwijzingen. Met als eindresultaat: 3 op 5 gelukkige koppels in ‘Blind Getrouwd’.
  [naar artikel]
 24. Dit waren de kippenvelmomenten uit ‘Blind Getrouwd’ (en extra beelden die je niet op tv zag) (03/04/2018 - Het Belang van Limburg)
  Televisiekijkend Vlaanderen duimde maandenlang mee voor de vijf koppels van ‘Blind Getrouwd’. Na een experiment van vijf weken lang, moesten zij beslissen of ze nog steeds in hun wetenschappelijke match geloofden. En dat zorgde voor prachtige liefdesverklaringen of hartverscheurende afwijzingen. Met als eindresultaat: 3 op 5 gelukkige koppels in ‘Blind Getrouwd’.
  [naar artikel]
 25. Eerste beelden uit nieuw seizoen ‘Blind Getrouwd’: “Ik ga trouwen!” (13/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Laura Lieckens (27) uit Turnhout gaat trouwen, en daar is ze zelf even niet goed van. In de eerste beelden die VTM prijsgeeft uit ‘Blind Getrouwd’...
  [naar artikel]
 26. Eerste beelden uit nieuwe seizoen ‘Blind Getrouwd’: “Ik ga trouwen!” (13/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Laura Lieckens (27) uit Turnhout gaat trouwen, en daar is ze zelf even niet goed van. In de eerste beelden die VTM prijsgeeft uit ‘Blind Getrouwd’...
  [naar artikel]
 27. Sonny uit ‘Blind Getrouwd’ toont zijn nieuwe vriendin (18/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Tussen Sonny (30) en Laura (27) ‘pakte de mayonaise niet’ in het voorbije seizoen van ‘Blind Getrouwd’. Hoewel hun avontuur goed begon, bleek al...
  [naar artikel]
 28. Joris uit ‘Blind Getrouwd’ heeft een lief en deelt een leuke foto van hun tweetjes (22/11/2019 - Metro)
  Leuk nieuws voor Joris Brauns, die deelnam aan de meest recente editie van ‘Blind Getrouwd’. Hij heeft een relatie, en het is – uiteraard – niet Annelies. Wie het laatste seizoen van ‘Blind Getrouwd’ gezien heeft, zag dat Joris gekoppeld werd aan Annelies, maar al vrij snel werd duidelijk dat de twee niet voor elkaar gemaakt waren. Hoewel Joris tot het uiterste ging om hun relatie te doen werken, hield Annelies meer en meer de boot af. De twee besloten aan het einde van het programma dan ook om te scheiden. Mooiste cadeau Intussen zijn we een half jaar verder en ziet het liefdesleven van Joris er een stuk rooskleuriger uit. De 31-jarige IT-zaakvoerder uit Antwerpen heeft een relatie met de 26-jarige Eva. Dat kondigde hij aan met een mooie foto op Instagram. “Het is een heel zwaar jaar geweest, maar ik ga jullie een geheim vertellen. Ik heb veel geleerd, maar het mooiste cadeau dat ik kon krijgen is dit meisje. Ze is de beste! Ik hou voor altijd van je, Eva”, klinkt het. View this post on Instagram It was a very tough year, but I have one secret to tell. I learned a lot… but the biggest present I possibly could get in my life is this girl… She is the best ya 4 Eva! Thanks y’all! A post shared by Joris Brauns (@joris.brauns) on Nov 22, 2019 at 6:30am PST Lees ook : Annelies uit ‘Blind Getrouwd’: “Hoe Joris doet, dat heb ik nog nooit meegemaakt” Het bericht Joris uit ‘Blind Getrouwd’ heeft een lief en deelt een leuke foto van hun tweetjes verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 29. Na ‘Blind getrouwd’ ook ‘Blind Gekocht’ (18/01/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Dit voorjaar start op Vier een programma dat duidelijk knipoogt naar het VTM-programma Blind Getrouwd: in Blind Gekocht vertrouwen zes koppels hun spaargeld toe aan een vastgoed­makelaar en een ­interieurarchitect, die met het geld een huis kopen, renoveren en ­inrichten. De ­kopers krijgen het huis pas voor het eerst te zien nadat de experten het gekocht hebben. Het nieuwe programma met gastvrouw Dina Tersago (40, foto) heette aanvankelijk Huis uit Handen, maar is nu omgedoopt tot Blind Gekocht.
  [naar artikel]
 30. Eerste beelden uit nieuw seizoen ‘Blind getrouwd’: “Wat als het niet de goeie is?” (13/02/2020 - Het Belang van Limburg)
  In de eerste beelden van het nieuwe seizoen van Blind getrouwd krijgt Laura Lieckens (27) te horen dat ze gaat trouwen. De interieurarchitecte uit Turnhout is laaiend enthousiast, haar plusmama is iets iets bezorgder.
  [naar artikel]
 31. Een tatoeage, een kinderwens en een zeemeermin in ‘Blind getrouwd’ (15/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  In Blind getrouwd zetten de koppels hun huwelijksreis verder. Vooral in Kenia lijkt de kersverse liefde zorgeloos: Winnie deelt er haar grootste passie met Jonah, en die valt in de smaak. Ook de andere koppels lijken zich te vermaken, al is dat niet zonder emoties.
  [naar artikel]
 32. Lepeltje-lepeltje zoals Laura & Sonny niet noodzakelijk goed voor je nachtrust: "We zoeken allemaal ons eigen nestje” (02/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Wie naar ‘Blind Getrouwd’ keek, zag dat de eerste nacht als getrouwd koppel voor Sonny en Laura niet meteen een succes was. Beide tortelduifjes...
  [naar artikel]
 33. BINNENKIJKEN. Hier wonen de koppels van ‘Blind Getrouwd’ samen (30/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  In Blind Getrouwd is het na de huwelijksreis tijd voor het samenwonen. De koppels nemen zeven weken lang hun intrek in een appartement op neutraal...
  [naar artikel]
 34. BINGETIP. ‘Love Is Blind’ op Netflix: Blind Date met trouwringen (06/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  Ben je na je wekelijkse portie Blind Getrouwd én Blind Getrouwd Australië nog niet uitgehuwelijkt? Dan mag je met gerust gemoed je jawoord geven aan Love Is Blind op Netflix.
  [naar artikel]
 35. Nick uit ‘Blind Getrouwd’ was slachtoffer van identiteitsdiefstal: “Iemand zocht op Tinder contact met meisjes met mijn foto’s” (25/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Liefdevolle reacties bij de vleet na het eerste homohuwelijk in de Vlaamse versie van ‘Blind Getrouwd’. En dat stemt bruidegoms Nick Laenen (38) en...
  [naar artikel]
 36. Damiano uit 'Blind Getrouwd’ na ziekenhuisopname: “Geen corona, wel bijna twee maanden aan bed gekluisterd” (01/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het was voor zijn volgers even schrikken, toen ex-‘Blind Getrouwd’- deelnemer Damiano Fiore (40) een foto deelde op Instagram waarop te zien was...
  [naar artikel]
 37. Deelnemers ‘Blind Getrouwd’ genieten samen van weekendje weg (02/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  De deelnemers van het afgelopen seizoen van ‘Blind Getrouwd’ zijn momenteel allemaal samen op weekend in de Ardennen. Dat blijkt uit een foto die werd gepost op de Facebookpagina van VTM.
  [naar artikel]
 38. Deelnemers ‘Blind Getrouwd’ genieten samen van weekendje weg (02/12/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De deelnemers van het afgelopen seizoen van ‘Blind Getrouwd’ zijn momenteel allemaal samen op weekend in de Ardennen. Dat blijkt uit een foto die werd gepost op de Facebookpagina van VTM.
  [naar artikel]
 39. Had Mike nog tijdens ‘Blind Getrouwd’ een geheime relatie? “Hij heeft iedereen voorgelogen” (15/05/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Geen koppel voor wie de toekomst er aan de start van ‘Blind Getrouwd’ veelbelovender uitzag dan Mike en Marjolein, maar nu blijkt dat Mike er niet lang na zijn huwelijk al een affaire op na hield. De 23-jarige Joni had contact met hem gezocht op Facebook en werd verliefd op Mike. “Op een gegeven moment zag je hem in ‘Blind getrouwd alleen op reis vertrekken. Wel, toen hadden wij elkaar al enkele keren ontmoet”, vertelt Joni aan Dag Allemaal.
  [naar artikel]
 40. Had Mike nog tijdens ‘Blind Getrouwd’ een geheime relatie? “Hij heeft iedereen voorgelogen” (15/05/2018 - Het Belang van Limburg)
  Geen koppel voor wie de toekomst er aan de start van ‘Blind Getrouwd’ veelbelovender uitzag dan Mike en Marjolein, maar nu blijkt dat Mike er niet lang na zijn huwelijk al een affaire op na hield. De 23-jarige Joni had contact met hem gezocht op Facebook en werd verliefd op Mike. “Op een gegeven moment zag je hem in ‘Blind getrouwd alleen op reis vertrekken. Wel, toen hadden wij elkaar al enkele keren ontmoet”, vertelt Joni aan Dag Allemaal.
  [naar artikel]
 41. Ex-deelnemer Blind Getrouwd: “Er is iets waardoor Marjolein totaal afgeknapt is” (27/03/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Maandagavond zagen we in ‘Blind Getrouwd’ hoe Mike en Marjolein er - weinig verrassend - uit elkaar gingen. In Dag Allemaal reageert een ex-deelnemer van ‘Blind Getrouwd’ op de plotse ommezwaai van het koppel.
  [naar artikel]
 42. Ex-deelnemer Blind Getrouwd: “Er is iets waardoor Marjolein totaal afgeknapt is” (27/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  Maandagavond zagen we in ‘Blind Getrouwd’ hoe Mike en Marjolein er - weinig verrassend - uit elkaar gingen. In Dag Allemaal reageert een ex-deelnemer van ‘Blind Getrouwd’ op de plotse ommezwaai van het koppel.
  [naar artikel]
 43. Meteen chemie in 'Blind Getrouwd', maar wie zijn geld nu al op ‘lang en gelukkig’ wil inzetten, wacht best nog even (30/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De vlam schoot serieus in de pan, bij de start van ‘Blind Getrouwd’. Jonggehuwden Mike en Marjolein voelden meteen het vuur, en vertederden daarmee...
  [naar artikel]
 44. Blind Getrouwd: "Wanneer een koppel écht voor elkaar wil gaan, maken rationele obstakels niets meer uit” (28/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Vanavond gaat het nieuwe seizoen van Blind Getrouwd in première. Zenuwachtig geschuifel, steelse blikken en vooral de hoop op een lang en gelukkig...
  [naar artikel]
 45. Tine uit Blind Getrouwd: "Ik heb mij heel alleen gevoeld op de wereld" (06/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Het huwelijk van Tine en Ben uit Blind Getrouwd was geen lang leven beschoren. Na het experiment besloten de twee om de scheiding aan te vragen.
  [naar artikel]
 46. Laura uit ‘Blind Getrouwd’ toont waarom je beter niet strijkt in lingerie (foto) (14/08/2020 - Metro)
  Laura Lieckens heeft zich tijdens het strijken bezeerd aan haar buik. Ze waarschuwt om – ondanks de hitte – op te passen met strijken in lingerie. Ja, het is nog steeds heet. Nee, de hittegolf is nog niet voorbij. Ja, in huis zo weinig mogelijk kleren aandoen helpt tegen de warmte. Ook Laura Lieckens loopt thuis al een tijdje enkel in lingerie rond om de hitte te trotseren. Brandwonde Maar dat heeft ook nadelen, zo ontdekte de 27-jarige interieurarchitecte woensdag. Tijdens het strijken verbrandde ze zich aan de onderbuik, met een pijnlijk ogende brandwonde tot gevolg. “Boodschap van algemeen nut voor alle vrouwen: strijk nooit in lingerie!”, schreef ze bij een foto van haar ongelukje. Instagram Stories / @lauralieckens Instagram Stories / @lauralieckens View this post on Instagram Wanneer je ontdekt dat zelfs een hopeloos geval in de keuken zoals ik, kan koken. Favoriete moment van de week, nieuwe menu kiezen Dikke merci voor de tip van @hellofreshbe, ik ben fan en ga blijven koken. Wie had dat gedacht. Ben je even hopeloos in de keuken als ik? Probeer dan nu @hellofreshbe en krijg 40 euro korting op de eerste 3 boxen met de code: HELLOLAURA40. Laten we allemaal gaan voor minder hopeloze gevallen in de keuken . #hellofresh#photooftheday#love#life A post shared by Blind Getrouwd 2020 (@lauralieckens) on Jul 30, 2020 at 9:25am PDT Lees ook: Kaat Bollen draagt tijdens hittegolf enkel lingerie: “Een uitdaging om mezelf dan graag te blijven zien” (foto) Het bericht Laura uit ‘Blind Getrouwd’ toont waarom je beter niet strijkt in lingerie (foto) verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 47. Laura uit ‘Blind Getrouwd’ reageert op nieuwe relatie van Sonny (30/04/2020 - Metro)
  Laura Lieckens, die in ‘Blind Getrouwd’ gematcht werd met Sonny, heeft gereageerd op het feit dat Sonny intussen een nieuwe liefde heeft gevonden. Dat deed ze op Instagram. Hoewel het ‘Blind Getrouwd’-avontuur tussen Laura en Sonny goed begon, bleek al snel dat de twee niet voor elkaar gemaakt waren. Bij het beslissingsmoment besloten ze dan ook om niet getrouwd te blijven. De opnames dateren van ongeveer vijf maanden geleden, en in die tijd kwam Sonny (30) iemand tegen waarmee hij nu samen is. Behalve het feit dat hun relatie nog pril is, weten we daar niet veel meer over. Blij voor Sonny Laura reageerde woensdagavond op Sonny’s relatie. “Natuurlijk ben ik blij voor Sonny. Het zou maar heel egoïstisch zijn mocht ik dat niet zijn. Hij verdient het oprecht ook om gelukkig te zijn. Het is jammer dat het niets geworden is tussen ons, maar in het leven mag je alleen maar spijt hebben van de dingen die je niet gedaan hebt”, vertelt ze op Instagram Stories. “Veel over mezelf geleerd” De 27-jarige interieurarchitecte heeft absoluut geen spijt dat ze meegedaan heeft aan ‘Blind Getrouwd’. “Het was echt een zotte ervaring. Het is misschien niets geworden, maar dat wil niet zeggen dat het de max was. Ik heb super leuke mensen leren kennen en ik heb veel over mezelf geleerd. Het is echt een aanrader”, klinkt het. “Niet op elk potje past elk dekseltje” Op de vraag waarom het niets geworden is met Sonny was ze erg duidelijk. “Het is niet omdat iemand een toffe en super lieve gast is dat je daarom ook een match bent op relatievlak. Niet op elk potje past elk dekseltje”, besluit ze. Lees ook: Laura uit ‘Blind Getrouwd’ overstelpt met aanbiedingen van vrijgezelle mannen Het bericht Laura uit ‘Blind Getrouwd’ reageert op nieuwe relatie van Sonny verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 48. Zo schatten wij de slaagkansen van de vijf koppels van ‘Blind Getrouwd’ in (+ wat u niet zag op tv) (18/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Stilte voor een mogelijke storm, zo leek het een aflevering lang in ‘Blind Getrouwd’. Vijf koppels ergens in Zuid-Europa op vakantie, elkaar...
  [naar artikel]
 49. Drama in de keuken en een dolverliefde Jonah: de hoogtepunten van ‘Blind Getrouwd’ (23/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  In de zesde aflevering van ‘Blind getrouwd’ namen de koppels vanavond de grootste stap in hun relatie: gaan samenwonen. Nu de huwelijksreis erop zit, wacht hen de terugkeer naar het echte leven. Dat liep niet overal van een leien dakje. Waar Winnie en Jonah nog steeds op hun roze wolk zweven, lijken Sonny en Laura steeds meer uit elkaar te groeien.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.