Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

22 October 2020
20:23 uur

‘Love Island’-koppel Aleksandra en Denzel uit elkaar: “We passen niet samen”

Metro

18/10/2020 - 00:46

Het winnende koppel van ‘Love Island 2019’ is jammer genoeg uit elkaar. Dat kondigden ze zelf aan op Instagram. De Vlaams-Poolse Aleksandra Jakobczyk (25) en de Nederlandse ex-profvoetballer Denzel Slager (27) hebben een punt gezet achter hun relatie. Ze wonnen vorig jaar de eerste editie van ‘Love Island’ en gingen met 25.000 euro naar huis. […] Het bericht ‘Love Island’-koppel Aleksandra en Denzel uit elkaar: “We passen niet samen” verscheen eerst op Metro.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP METRO

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Aleksandra en Denzel uit ‘Love Island’ zijn dan toch niet uit elkaar (27/11/2019 - Metro)
  Het winnende koppel uit de datingshow ‘Love Island’ is dan toch nog samen. Er gingen geruchten de ronde dat Aleksandra en Denzel elk hun weg gekozen hadden, maar Aleksandra ontkracht die roddels nu. De geruchten ontstonden toen Aleksandra onlangs alle foto’s van Denzel van haar Instagramprofiel verwijderde. In het Nederlandse magazine Grazia is de blondine erg open over haar relatie met Denzel. “Er geen veel geruchten de ronde dat we uit elkaar zouden zijn, maar dat is niet zo. We zijn nog altijd samen”, zegt ze. “Oké, we hebben wel ruzie. Maar dat overkomt elk koppel wel eens, he? Ik was eventjes heel erg boos en toen heb ik al die foto’s verwijderd. Overal stond plots geschreven dat we uit elkaar waren, maar we zijn niet definitief uit elkaar.” Hoewel die laatste uitspraak niet veel goeds belooft, is er voorlopig dus geen reden tot paniek. Lees ook : Lotte en Jarne uit ‘Love Island’ zetten definitief punt achter relatie Het bericht Aleksandra en Denzel uit ‘Love Island’ zijn dan toch niet uit elkaar verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 2. ‘Love island’-winnaars uit elkaar: “We passen niet samen” (18/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  Aleksandra en Denzel, winnaars van de eerste ‘Love island’, zijn niet langer een koppel. Hun relatie duurde ongeveer een jaar.
  [naar artikel]
 3. ‘Love Island’-winnaars Denzel en Aleksandra uit elkaar: “We pasten niet samen” (18/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Ze leken het perfecte koppel, maar uiteindelijk was de liefde toch niet zo sterk. ‘Love Island’-winnaars Aleksandra Jakobczyk (25) en Denzel Slager (27) hebben op Instagram bekendgemaakt dat ze niet langer een stel vormen. “Maar er is geen sprake van ruzie.”
  [naar artikel]
 4. ‘Love Island’-winnaars Aleksandra en Denzel onthullen: dit gebeurde er met hun prijzengeld (19/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Op 7 juli kroonden Aleksandra en Denzel zich tot de winnaars van ‘Love Island’. De twee veroverden niet enkel elkaars hart, maar ook dat van...
  [naar artikel]
 5. ‘Love Island’-winnaars Aleksandra en Denzel hebben eindelijk hun prijzengeld: dit zijn ze ermee van plan (19/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Op 7 juli kroonden Aleksandra en Denzel zich tot de winnaars van ‘Love Island’. De twee veroverden niet enkel elkaars hart, maar ook dat van...
  [naar artikel]
 6. Volgens Chey gaat dit ‘Love Island’-koppel de finale winnen (07/07/2019 - Metro)
  Vanavond weten we welk koppel ‘Love Island’ wint en naar huis gaat met 25.000 euro. Ex-deelneemster Chey is alvast zeker van haar stuk. Chey vormde in het begin van ‘Love Island’ een koppel met Stenn, maar al snel werd duidelijk dat het niet echt klikte tussen de twee en mocht ze haar valiezen pakken. Het 24-jarige model uit Amsterdam kijkt uit naar de finale en ziet Aleksandra en Denzel winnen. “Het wordt nog spannend. Eerst dacht iedereen dat Sebastiana en Martin zouden winnen, maar als ik kijk naar social media is Aleksandra echt de publieksfavoriet. Met wie zij in een koppel zit, maakt in principe niet uit. Mensen gaan op haar stemmen en ik gok dat zij en Denzel dus gaan winnen”, vertelt ze aan Grazia. Onbetrouwbare Denzel Eerder beweerde Chey nog dat Denzel niet helemaal zuiver op de graat is. Zo zou hij samen geweest zijn met een vriendin van haar en intussen aangepapt hebben met een andere vrouw. “Ik heb een duidelijke mening over hem, want ik ken hem. Maar een heleboel mensen geloven dat hun liefde oprecht is. We zullen het zien, voor hetzelfde geld blijven ze echt bij elkaar en krijgen ze samen kinderen”, klinkt het. Afwachten tot vanavond, dus. De finalisten zijn Sebastiana en Martin, Kelly en Matthy, Aleksandra en Denzel, en Rowéna en Stenn. De finale van ‘Love Island’ is vanavond te bekijken om 21.30u op VIER. Lees ook : Chey uit ‘Love Island’ haalt uit naar pesters die haar DIT allemaal noemen Het bericht Volgens Chey gaat dit ‘Love Island’-koppel de finale winnen verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 7. Sint-Niklase hostess Aleksandra (24) wint jackpot in ‘Love Island’ (08/07/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Hostess Aleksandra ­Jacobczyk (24) uit Sint-Niklaas is de winnaar van het programma Love Island. Zij krijgt 25.000 euro en deelt dat geld met ex-voetballer Denzel Slager (26) uit Amsterdam, met wie ze ook na het zes weken durende avontuur een koppel wil vormen.
  [naar artikel]
 8. Dit ‘Love Island’-koppel is verrassend genoeg uit elkaar (19/08/2019 - Metro)
  Aan alle mooie liedjes komt een eind, en dat is jammer genoeg ook het geval bij Sebastiana en Martin uit ‘Love Island’. Ze kondigden hun breuk zelf aan op Instagram. Wat niemand verwacht had, is gebeurd. Het populaire ‘Love Island’-koppel Sebastiana (24) en Martin (22) is uit elkaar gegaan. De twee hadden al van in het begin een klik en waren – samen met Aleksandra en Denzel – de topfavorieten om het datingprogramma op VIER te winnen. Plekje in elkaars hart Sebastiana deelde het spijtige nieuws op Instagram Stories. “Ik wil jullie even meedelen dat Martin en ik hebben besloten om er een punt achter te zetten. Het is ontzettend moeilijk voor ons om het te vertellen. We hebben allebei nog liefde voor elkaar en we zullen altijd een plekje in elkaars hart hebben. Uiteindelijk hebben we de twee mooiste maanden uit ons leven gehad. Ik zal Martin altijd steunen en er zijn no hard feelings”, klinkt het. Andere finalisten nog samen Het eerste seizoen van ‘Love Island’ werd uiteindelijk gewonnen door hostess Aleksandra Jakobczyk en ex-voetballer Denzel Slager. Zij gingen met 25.000 euro naar huis. Ook de overige finalisten, Rowèna en Stenn, en Matthy en Kelly zijn nog steeds samen. Instagram Stories / @bbabbygyal Lees ook : Lotte en Jarne uit ‘Love Island’ zetten definitief punt achter relatie Het bericht Dit ‘Love Island’-koppel is verrassend genoeg uit elkaar verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 9. Aleksandra uit ‘Love Island’ reageert op geruchten over breuk met Denzel (27/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Tijdens het programma liep hun relatie niet altijd over rozen, maar Aleksandra en Denzel wisten wél de overwinning weg te kapen. Dat leverde hen...
  [naar artikel]
 10. ‘Love Island’-winnaar Denzel bekent aantal bedpartners: “Het zijn er wel wat geweest” (08/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Vorig jaar kroonden Aleksandra en Denzel zich tot de winnaars van ‘Love Island’. De twee veroverden niet enkel elkaars hart, maar ook dat van...
  [naar artikel]
 11. Love Island-Denzel wil naar België verhuizen voor Aleksandra (06/07/2019 - Metro)
  Vlak voor de finale gaan alle Love Island-koppels nog één keer op date. Zo ook Denzel en Aleksandra, die het inmiddels wel tijd vinden om het officieel te maken. De twee konden niet van elkaar blijven en Denzel wil zelf naar België verhuizen voor zijn nieuve vlam. “Ik ben zo gelukkig en enorm dankbaar dat ik hier zit met jou”, spreekt Aleks verliefd tegen Denzel tijdens de date. Ook Denzel heeft vlinders in zijn buik. “Ik ben stapelverliefd op je”, deelt hij zijn lief mee, waarop ze gaat blozen. Hoewel de Vlaamse schone in het begin nog haar twijfels had over de spierbundel, en hem zelfs beschuldigde van acteren, is er inmiddels geen twijfel meer over mogelijk: Denzel en Aleksandra horen bij elkaar.   Voir cette publication sur Instagram   De koppels gaan allemaal op final date! Hier een klein kiekje van het romantische uitje van Aleks en Denzel! #LoveIsland Une publication partagée par Love Island (@loveislandrtl) le 4 Juil. 2019 à 4 :39 PDT Mooie toekomst samen De tortelduifjes kunnen tijdens de date niet van elkaar afblijven en zijn verliefder dan ooit. Denzel kan zich een toekomst zonder de blondine dan ook niet voorstellen. “Nu al niet”, verkondigt Denzel. Denzel heeft zelfs zulke sterke gevoelens voor Aleks, dat hij voor haar Amsterdam wil verruilen voor Antwerpen. Maar voordat het zo ver is, wil hij het eerst officieel maken tussen hen. “Ik wil heel graag vastigheid met jou”, vertelt hij haar. “Alles wat ik wil, wil ik met jou doen”, waarna hij haar vraagt zijn vriendinnetje te zijn. Lees ook : Rowéna uit ‘Love Island’ had relatie met DEZE profvoetballer Het bericht Love Island-Denzel wil naar België verhuizen voor Aleksandra verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 12. Afvaller Denzel keert terug in ‘Love Island’: “Ik heb Aleksandra zo hard gemist” (01/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Van een korte exit gesproken in ‘Love Island’. Werd Denzel door de kijkers vorige week woensdag nog uit de villa gebonjourd als minst populaire...
  [naar artikel]
 13. ‘Love Island’ heeft met Kelly en Matthy een vierde koppel beet (24/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Eerder raakte al bekend dat ‘Love Island’ voor winnaars Aleksandra en Denzel, Sebastiana en Martin en Rowéna en Stenn een goede afloop kende....
  [naar artikel]
 14. Chey uit ‘Love Island’ onthult nog een stout geheimpje over Denzel (20/06/2019 - Metro)
  Enkele dagen geleden moest Chey ‘Love Island’ verlaten, maar dat deed ze niet zonder nog een bommetje te droppen. Nu heeft ze nog een interessant weetje over Denzel… Dat Chey en Stenn geen perfect koppel vormden, werd meer en meer duidelijk. Het pijnlijke gevolg was dan ook dat Chey haar koffers mocht pakken en Stenn later in de armen van Rowéna vloog. Maar vlak voordat Chey de villa verliet, dropte de 24-jarige Nederlandse nog een bommetje over Denzel. Die laatste zou haar immers gezegd hebben dat hij voor haar zou kiezen bij de recoupling, en dus niet voor zijn vriendin Aleksandra. Het gevolg was een klein dramaatje, maar gelukkig vielen er geen gewonden. Meerdere vrouwen Intussen is Chey terug van het liefdeseiland en passeerde ze even bij ‘Love Check-up’, een praatprogramma over ‘Love Island’. Daarin doet ze nóg een boekje open over Denzel, die kennelijk niet zuiver op de graat is. Chey kende Denzel al van vóór ‘Love Island’ omdat hij een tijdje samen was met een vriendin van haar. Toen Chey in het buitenland zat voor een shoot, hoorde haar make-upartist dat Chey van Nederland kwam. “Ken je Denzel dan toevallig?”, vroeg de make-upartist. Chey knikte en legde haar uit dat hij samen was met een vriendin van haar. Daarop keek de make-upartist haar verbaasd aan, want blijkbaar was een vriendin van haar óók met hem aan het daten. Twee verschillende vrouwen, dus. Chey gelooft ook niet dat Denzel intussen veranderd is. “Hij heeft gezegd dat hij mij leuk vond. En ondertussen ook tegen Aleksandra gezegd dat hij bij haar bleef”, klinkt het. ‘Love Island’ is elke dag te bekijken om 21.30u op VIER. Lees ook : WOW! Rowéna uit ‘Love Island’ is van nature een blondine (foto’s) Het bericht Chey uit ‘Love Island’ onthult nog een stout geheimpje over Denzel verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 15. ‘Love Island’ levert hostess 25.00 euro én een lief op (08/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  Hostess Aleksandra Jacobczyk (24) uit Sint-Niklaas is de winnaar van het programma ‘Love island’. Zij krijgt 25.000 euro en deelt dat geld met ex-voetballer Denzel Slager (26) uit Amsterdam, met wie ze ook na het zes weken durende avontuur een koppel wil vormen.
  [naar artikel]
 16. BINNENKIJKEN. Welkom in de gloednieuwe liefdesvilla van ‘Love Island’ (28/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Zullen de singles in het tweede seizoen van ‘Love Island’ - net als Aleksandra en Denzel - hun ware liefde vinden? Voorlopig is dat nog een groot...
  [naar artikel]
 17. Afvaller Denzel wil na ‘Love Island’ een toekomst uitbouwen met Aleksandra: “Ik denk dat ik mijn ware liefde gevonden heb” (27/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Volgende week zondag weten we wie van de ‘Love Island’-kandidaten kans maakt op de geldprijs van 25.000 euro. Een ding is nu al zeker: het zal niet...
  [naar artikel]
 18. Hoe gaat het nog met ‘Love Island’-winnaars Denzel en Aleksandra? “Die 25.000 euro staat nog steeds op onze rekening” (11/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Zon, sexy singles én de hoop op ware liefde. Het kan niet anders of ook het nieuwe seizoen van ‘Love Island’ zorgt voor vuurwerk. En liefst ook met...
  [naar artikel]
 19. Hoe gaat het nog met ‘Love Island’-winnaars Denzel en Aleksandra? “Die 25.000 euro prijzengeld staat nog steeds op de rekening” (11/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Zon, sexy singles én de hoop op ware liefde. Het kan niet anders of ook het nieuwe seizoen van ‘Love Island’ zorgt voor vuurwerk. En liefst ook met...
  [naar artikel]
 20. VIDEO. ‘Love Island’-vrouwen reageren op haatcomments: “Ik kom je opzoeken, bitch!” (23/08/2019 - Metro)
  De dames die meededen aan het eerste seizoen van ‘Love Island’ zijn nu bekende gezichten. Dat is leuk voor hen, maar ze krijgen nu ook heel wat bagger over zich heen. Het eerste seizoen van ‘Love Island’ was een schot in de roos, zowel in België als in Nederland. Aleksandra en Denzel kroonden zich tot winnend koppel en gingen naar huis met 25.000 euro. Alle deelneemsters kregen er een flink pak Instagramvolgers bij, en ze worden voortaan herkend op straat. Dat heeft ook zo zijn schaduwkantjes. Graftakkenstem Op Twitter wordt immers heel wat gepalaverd over hen. Daar zitten ook heel wat haatcommentaren tussen. Zo wierp iemand op dat “Kelly volgens hem/haar geen psychologie, maar psychopathie studeert”, irriteert iemand zich mateloos aan de “graftakkenstem van Aleksandra” en gelooft iemand niet dat Rowéna maar 27 is, want “Wat een rimpels en hangende oogleden. Tijd voor een ooglidcorectie, Rowéna!”, klinkt het onder meer. Hoe Aleksandra, Kelly, Lotte en Rowéna op dergelijke bagger reageren, kan je hieronder bekijken. Lees ook : Dit ‘Love Island’-koppel is verrassend genoeg uit elkaar Het bericht VIDEO. ‘Love Island’-vrouwen reageren op haatcomments: “Ik kom je opzoeken, bitch!” verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 21. Aleksandra en Denzel bij Goedele over seks op ‘Love Island’: “Heel moeilijk” (08/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In de nasleep van ‘Love Island’ had Goedele nog een laatste gesprek met twee van de kandidaten. Niet zomaar kandidaten, maar de winnaars. En hoe...
  [naar artikel]
 22. ‘Love Island’-winnares Aleksandra zet hostessenbureau op poten (04/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Ze is er al een tijd mee bezig, maar sinds kort is de droom van ‘Love Island’-winnares Aleksandra Jakobczyk om haar eigen hostessenbureau op poten...
  [naar artikel]
 23. Dit koppel duikt als eerste tussen de lakens in ‘Love Island’ (23/06/2019 - Metro)
  Voor sommige Islanders is het moeilijk om hun hormonen onder controle te houden na 5 weken in de Love Island-villa. Stenn en Rowéna konden de ‘temptation’ alvast niet langer weerstaan, en besloten als eerste een zwoele nacht op ‘Love Island’.  De Vlaming Stenn en de Nederlandse Rowéna vormen al even een koppel, en het was dan ook hoog tijd een stapje verder te gaan. Ze zorgden zo voor een primeur op ‘Love Island’. “We hadden elkaar eerder al aangeraakt, en ik heb nergens spijt van”, aldus Rowena. “Ik was klonk het achteraf ietwat gegêneerd bij Stenn. Lees ook : Chey uit ‘Love Island’ verzweeg relatie met Lewis Hamilton Het bericht Dit koppel duikt als eerste tussen de lakens in ‘Love Island’ verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 24. Sebastiana legt uit waarom ze uit elkaar ging met Martin na Love Island (20/08/2019 - Het Nieuwsblad)
  Het was het koppel dat op Love Island het snelst voor elkaar had gekozen, en ze bleven samen tot het einde van de opnames. Ze haalden zelfs de finale. Maar eens thuis bleef het niet duren voor Sebastiana en Martin, en zij legt nu in een vlog uit waarom.
  [naar artikel]
 25. Sebastiana legt uit waarom ze uit elkaar ging met Martin na Love Island (21/08/2019 - Het Belang van Limburg)
  Het was het koppel dat op Love Island het snelst voor elkaar had gekozen, en ze bleven samen tot het einde van de opnames. Ze haalden zelfs de finale. Maar eens thuis bleef het niet duren voor Sebastiana en Martin, en zij legt nu in een vlog uit waarom.
  [naar artikel]
 26. Kelly en Matthy uit ‘Love Island’ uit elkaar (03/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Opnieuw sneuvelt er een koppel uit ‘Love Island’. Nadat eerder al Sebastiana en Martin uit elkaar gingen, hebben nu ook Nederlanders Matthy van...
  [naar artikel]
 27. Martin van ‘Love Island’ samen met deze deelneemster van ‘Ex on the Beach’ (18/12/2019 - Metro)
  Kruisbestuiving in de realityshowwereld! Martin van ‘Love Island’ en Yasmine van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ zouden een relatie hebben. Dat bevestigt niemand minder dan Sebastiana (de ex van Martin) op sociale media. Sebastiana en Martin leken vanaf de start van Love Island het ideale koppel. Ze waren elkaars eerste match en dat leek ineens de perfecte keuze. Want gedurende het hele seizoen kozen ze steevast voor elkaar. Maar uiteindelijk wonnen Denzel en Aleksandra het programma. MArtin en Sabastiana ten tijde van Love Island. – Foto SBS Toch kon het geluk van Martin en Sebastiana niet op. Want nog tijdens het programma vroeg de Nederlander of Sebastiana zijn liefje wou zijn. En die antwoordde daar volmondig ja op. Maar eenmaal teruggekeerd naar huis verliep die relatie wat stroever en werd er al snel een punt achter gezet. Yasmine  Martin bleef na zijn relatie met Sebastiana in ieder geval niet stilzitten. Zo kon de Nederlander het steeds beter vinden met de Limburgse Yasmine van ‘Ex On The Beach’ en daarvoor ‘Temptation Island’. In het begin zouden de twee gewoon goede vrienden zijn, maar nu lijkt er toch iets meer aan de hand. Yasmine tijdens haar deelname aan ‘Temptation Island’ – Foto VIER Volgens de aanhangers van Sebastiana zouden de twee een relatie hebben. En tijdens een Q&A van de Antwerpse, gaat ze daar ook op in. Zo vraagt iemand van haar volgers op Instagram wat ze ervan vindt dat Yasmine en Martin een koppel zijn. Daarop reageert ze het volgende: “Ik wens hen superveel geluk samen. Ik ben niet bitter, onze relatie was gewoon niet voorbestemd. Ik hoop voor hem dat hij gevonden heeft wat hij zocht.” Een andere fan vraagt of Seba jaloers was toen ze hoorde over de relatie. Daarop antwoordt ze: “Nee hoor, ik weet dat ’t voor jullie heel raar klinkt omdat jullie natuurlijk heel mijn relatie mee gevolgd hebben. Maar mijn relatie met Martin buiten ‘Love Island’was echt niet meer leuk. Ik had ons hoofdstuk al afgesloten.” Lees ook : Elodie verdedigt Yasmine na vechtpartij in ‘Ex on the Beach’ Het bericht Martin van ‘Love Island’ samen met deze deelneemster van ‘Ex on the Beach’ verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 28. ‘Love Island’-koppel Lotte en Jarne definitief uit elkaar (13/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De eerste editie van de Vlaams-Nederlandse ‘Love Island’ leverde heel wat koppeltjes op, maar voor Lotte en Jarne eindigde hun avontuur niet in een...
  [naar artikel]
 29. ‘t Is gebeurd: ‘Love Island’-koppel Kelly en Matthy woont officieel samen (20/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Ze wonnen ‘Love Island’ niet, maar het gaat nog steeds super tussen Matthy van Empel en Kelly van der Minne. De twee tortelduifjes hebben...
  [naar artikel]
 30. Intrede nieuwe deelneemster zorgt voor hoogspanning op ‘Love Island’: “Het wordt hier oorlog” (02/06/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Een nieuwe vrouw in Love Island zorgt voor spanningen bij de koppels in de villa. “Het wordt hier oorlog, met de herkoppeling”, voorspelt Matthy. Zijn partner Aleksandra maakt zich zorgen dat een nieuwe vrouw hen uit elkaar kan halen. Ook Sebastiana, die samen is met Martin, voelt zich ongemakkelijk bij de nieuwe situatie. Want ook Kaat laat blijken dat ze Martin wel een leuke jongen vindt.
  [naar artikel]
 31. Intrede nieuwe deelneemster zorgt voor hoogspanning op ‘Love Island’: “Het wordt hier oorlog” (02/06/2019 - Het Belang van Limburg)
  Een nieuwe vrouw in Love Island zorgt voor spanningen bij de koppels in de villa. “Het wordt hier oorlog, met de herkoppeling”, voorspelt Matthy. Zijn partner Aleksandra maakt zich zorgen dat een nieuwe vrouw hen uit elkaar kan halen. Ook Sebastiana, die samen is met Martin, voelt zich ongemakkelijk bij de nieuwe situatie. Want ook Kaat laat blijken dat ze Martin wel een leuke jongen vindt.
  [naar artikel]
 32. “Het wordt hier oorlog”: intrede nieuwe ‘Love Island’-deelneemster veroorzaakt spanningen bij koppels (02/06/2019 - Het Nieuwsblad)
  Een nieuwe vrouw in Love Island zorgt voor spanningen bij de koppels in de villa. “Het wordt hier oorlog, met de herkoppeling”, voorspelt Matthy. Zijn partner Aleksandra maakt zich zorgen dat een nieuwe vrouw hen uit elkaar kan halen. Ook Sebastiana, die samen is met Martin, voelt zich ongemakkelijk bij de nieuwe situatie. Want ook Kaat laat blijken dat ze Martin wel een leuke jongen vindt.
  [naar artikel]
 33. ‘Love Island’-koppel Kelly en Matthy uit elkaar (06/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Ze zetten hun relatie al eens eerder stop, maar nu is de breuk tussen ‘Love Island’-gezichten Kelly van der Minne en Matthy van Empel definitief....
  [naar artikel]
 34. Zoveel verdienen ‘Love Island’-deelnemers per betaald Instagrambericht (06/04/2020 - Metro)
  Influencers schieten als paddenstoelen uit de grond, dat was je wellicht ook al opgevallen. Als je weet hoeveel sommigen daarmee verdienen, dan begrijp je hen al wat beter. Neem nu de deelnemers van de Britse versie van ‘Love Island’ bijvoorbeeld… Vorig jaar werd het datingprogramma ‘Love Island’ voor het eerst in ons land uitgezonden. Het winnende koppel Aleksandra en Denzel mocht met 25.000 euro terug naar huis. Da’s een mooi bedrag, maar in Engeland gaat het concept al een tijdje langer mee en krijgen de winnaars 50.000 pond (56.859 euro). Bekendheid Maar daar blijft het niet bij. Alle deelnemers worden in een klap bekend en kunnen daar achteraf heel wat extra centjes mee verdienen. Bedrijven weten immers dat die deelnemers een groot aantal volgers hebben en speler daarop in. Meer dan 10.000 euro per Instagrambericht OnlineCasinos zocht uit hoeveel sommige deelnemers betaald krijgen per gesponsorde Instagrampost. Molly-Mae Hague strijkt zo met haar 3,9 miljoen volgers 11.977 pond (13.620 euro) op, Dani Dyer doet het met 10.978 pond (12.484 euro) bijna even goed, en ook Tommy Fury verdient met zijn 3 miljoen volgers meer dan 10.000 euro per Instagrambericht. Hieronder een overzicht van de overige Britse ‘Love Island’-deelnemers. OnlineCasinos Lees ook: Instagramster in tranen na verwijderde account: “Hoe moet ik nu geld verdienen?” Het bericht Zoveel verdienen ‘Love Island’-deelnemers per betaald Instagrambericht verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 35. Hoe heel Groot-Brittannië plat gaat voor 'Temptation'-variant 'Love Island' (08/07/2018 - De Morgen)
  Niet alleen het WK voetbal houdt de Engelsen in de ban. Love Island, de Britse versie van Temptation Island, wordt even druk besproken, tot in het parlement. 'Dit gaat over relaties en hoe mensen met elkaar omgaan en elkaar afwijzen.'
  [naar artikel]
 36. ‘Temptation’-Yasmine en ‘Love Island’-Martin uit elkaar (18/05/2020 - Metro)
  Yasmine Pierards en Martin Foru vormen niet langer een koppel. Dat kondigden ze aan op Instagram. Het sprookje is uit tussen Yasmine en Martin. Die geruchten deden de laatste weken al de ronde omdat ze allebei hun gezamenlijke foto’s verwijderd hadden van Instagram. Onlangs deelde Yasmine een foto waarbij ze schreef: “Yes, your girl is single. Leave me alone with the questions. Positive vibes only”. Intussen heeft de 22-jarige ‘Temptation Island’-verleidster het bewuste bericht verwijderd. Maar ook Martin (23) kondigde de breuk aan in een vragensessie op Instagram. “Single”, reageerde hij kort op de vraag of hij een relatie had. Samenwonen Yasmine en Martin kwamen in december 2019 naar buiten met het nieuws dat ze samen waren. Enkele maanden geleden hadden ze nog plannen om te gaan samenwonen, maar dat komt er dus niet meer van. Martin vormde vorig jaar een koppel met Sebastiana. Ze leerden elkaar kennen in het eerste seizoen van ‘Love Island’. In augustus 2019 raakte bekend dat ze uit elkaar waren. View this post on Instagram Het is dus echt uit tussen ex-verleidster Yasmine en Martin (Love Island) A post shared by Team Tempa (@team_tempa) on May 17, 2020 at 10:56am PDT Lees ook: ‘Temptation’-Yasmine zet pesters KEIHARD op hun plaats: “Ik ben het zo beu!” Het bericht ‘Temptation’-Yasmine en ‘Love Island’-Martin uit elkaar verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 37. WOW! Laurens uit ‘Love Island’ zag er vroeger helemaal anders uit (03/07/2019 - Metro)
  Altijd leuk om oude foto’s van ‘Love Island’-deelnemers te zien, maar Laurens is haast niet meer te herkennen. Lang duurde het ‘Love Island’-avontuur van Laurens niet. De 24-jarige Oost-Vlaming probeerde het even met Firuza, maar al snel bleek dat hun relatie geen lang leven beschoren was. Ze werden dan ook als koppel weggestemd en mochten hun koffers pakken. Zongebruinde spierbundel Hoewel Laurens in het dagelijkse leven werkt als tuinaanlegger, heeft hij in het verleden een andere carrière geambieerd. Zo deed hij enkele jaren geleden als bodybuilder mee aan het kampioenschap Men’s Athletic Physique in België. Ook zijn bruine coupe onderging destijds een ware metamorfose, want toen prijkte er een blonde haardos op zijn zongebruinde hoofd. Hij noemde zichzelf toen overigens Lorensio Bastiaeno… ‘Love Island’ is elke dag te bekijken om 21.30u op VIER. Klik hieronder op het pijltje naar rechts om alle foto’s te bekijken. View this post on Instagram Nieuwe islander Laurens (Lorensio Bastiaeno) deed mee aan de Belgische kampioenschappen Men's Athletic Physique #spraytan A post shared by Love Island Roddels (@loveislandroddels) on Jun 30, 2019 at 4:34am PDT Lees ook : Chey uit ‘Love Island’ onthult nog een stout geheimpje over Denzel Het bericht WOW! Laurens uit ‘Love Island’ zag er vroeger helemaal anders uit verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 38. POLL. Welk koppel wint ‘Love Island’ vanavond? (07/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het eerste seizoen van ‘Love Island’ zit er bijna op. Na zes weken in de villa wisten vier koppels de liefde te vinden. Maar nu de finale...
  [naar artikel]
 39. Tranen op ‘Love Island’: kandidaten moeten koppel naar huis sturen (12/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De zakdoeken worden zaterdagavond bovengehaald in de villa van ‘Love Island’. Eén van de koppels moet het realityprogramma namelijk verlaten.
  [naar artikel]
 40. Viktor Verhulst zelden te zien in ‘Love Island’: “Het is niet omdat ik niet in beeld ben, dat ik niet werk” (26/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Op ‘Love Island’ wordt nu al bijna een maand gezocht naar de ware liefde en het beste koppel, maar van presentator Viktor Verhulst (24) hebben we...
  [naar artikel]
 41. ‘Love Island’-koppel Kelly en Matthy gaan samenwonen (09/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Ze wonnen ‘Love Island’ niet, maar het gaat nog steeds super tussen Matthy van Empel en Kelly van der Minne. De twee tortelduifjes zijn ondertussen...
  [naar artikel]
 42. Dit ‘Temptation Island’-koppel is verrassend genoeg uit elkaar (15/09/2019 - Metro)
  Het sprookje tussen Demi en Sidney, een van de koppels die dit jaar deelnamen aan ‘Temptation Island’ is over. Dat kondigde Demi aan op Instagram. Spijtig nieuws uit de ‘Temptation Island’-wereld, want ook voor Demi en Sidney is het einde verhaal. Hoewel het Nederlandse koppel het verleidingsavontuur enkele maanden geleden overleefde, kondigde Demi aan dat het nu toch afgelopen is tussen hen. “Via deze weg laat ik weten dat Sidney en ik niet meer samen zijn. Het hele verhaal komt nog wel uit”, schreef ze op Instagram. 76 bedpartners Demi (22) en Sidney (21) waren drie en een half jaar samen. Vóór hun ‘Temptation’-avontuur woonden ze al twee jaar samen. Na het programma bleven ze een koppel, al was Demi niet bepaald opgezet met het feit dat Sidney tijdens het programma bekendmaakte dat hij in zijn hele leven al met 76 vrouwen in bed had gedoken. Nog maar één koppel samen Van de vier koppels die deelnamen aan ‘Temptation Island 2019’ zijn enkel Milou en Heikki nog samen. Laura en Roger beslisten eerder om als vrienden uit elkaar te gaan, en ook Rodanya brak met Morgan, al is die laatste wel de vader van haar kind. Instagram / @demirutting VIJF Lees ook : VIDEO. Bitsig weerzien tussen Sidney en Demi in ‘Temptation Island’ Het bericht Dit ‘Temptation Island’-koppel is verrassend genoeg uit elkaar verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 43. WOW! Feline en Giuliano uit ‘Love Island’ kussen elkaar wel héél intiem: “Dat was lekker!” (video) (15/09/2020 - Metro)
  Het zat er al even aan te komen, maar eindelijk is het gebeurd: Feline en Giuliano hebben gekust. En hoe! Achteraf zijn ze in de wolken over hun passioneel momentje. Toen Feline de villa van ‘Love Island’ binnen danste, was meteen duidelijk dat Giuliano interesse in haar toonde. Al snel gaf hij dat ook toe aan Lisa, waarmee hij eerst een koppel vormde. Passionele kus Intussen is hij volledig voor Feline gegaan en dat gaf vonken en vuur. De twee deelden een passionele kus voor de camera. “Het voelde wel goed. Ik was even van de wereld”, zegt Giuliano nadien tegen Feline. “Lekker! Zo is het meteen duidelijk. Ik hoef niets meer aan iemand uit te leggen. We moeten er gewoon samen voor gaan hier”, reageert Feline. “Voor de eerste keer in al die dagen heb ik er echt een goed gevoel bij”, aldus een verliefde Giuliano. ‘Love Island’ is van maandag tot zaterdag om 20u35 te bekijken op VIJF.   Lees ook: Nieuwe ‘Love Island’-kandidate doet alle monden openvallen: “Wat? Zo’n knappe vrouw!” (video) Het bericht WOW! Feline en Giuliano uit ‘Love Island’ kussen elkaar wel héél intiem: “Dat was lekker!” (video) verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 44. ‘Love Island’-deelnemers geven al meteen een ‘erotische zoen’ aan elkaar (video) (31/08/2020 - Metro)
  Vanavond gaat het tweede seizoen van ‘Love Island’ van start en de kandidaten laten er geen gras over groeien… We hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk kunnen we weer genieten van ‘Love Island’, een liefdesavontuur waarbij tien Vlaamse en Nederlandse singles in een villa gedropt worden en een zo perfect mogelijke match moeten vormen. Pittige kennismaking Met de kandidaten maakten we al kennis, maar nu krijgen we ook al een voorsmaakje van de eerste aflevering. En dat belooft al meteen een pikante vuurdoop te worden, want Josephine en Axel krijgen de opdracht om elkaar een erotische zoen te geven. ‘Love Island’ is vanaf 31 augustus van maandag tot zaterdag om 20u35 te bekijken op VIJF.   Lees ook: Deze 10 singles gaan het ‘Love Island’-avontuur aan! (video) Het bericht ‘Love Island’-deelnemers geven al meteen een ‘erotische zoen’ aan elkaar (video) verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 45. Frustraties bij Joan en Mert op ‘Love Island’: zal het koppel het einde wel halen? (08/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Zit er een haar in de boter tussen Joan en Mert op ‘Love Island’? Het lijkt er voorlopig toch op te wijzen. Alle meiden kregen dan ook een lekker...
  [naar artikel]
 46. Alweer een ‘Temptation Island’-koppel uit elkaar (20/12/2019 - Metro)
  De ‘Temptation Island’-koppels vallen als vliegen de laatst tijd. Na Pommeline en Fabrizio, en Demi en Sidney, zijn nu ook Vanessa en Jeremy niet langer samen. Een verrassing, want ze hadden immers mooie plannen samen… Vanessa en Jeremy kenden weinig problemen tijdens hun ‘Temptation Island’-avontuur in 2018. Het Nederlandse stel bezweek niet voor de verleiding en zette hun relatie nadien succesvol verder. Een half jaar geleden liet Vanessa nog weten dat het heel goed ging tussen hen. Ze hadden samen een huis gekocht en begonnen stilaan aan kinderen te denken. Nieuwe liefde? Nu blijkt dat Vanessa (24) en Jeremy (24) na een relatie van zeven jaar toch gebroken hebben met elkaar. Ze verwijderden alle foto’s van hun tweetjes op Instagram en ontvolgden elkaar. Het is onduidelijk waarom hun wegen scheidden, maar uit de Instagram Stories van Vanessa blijkt dat ze het goed kan vinden met een zekere Elaih, een fitnessmodel. Geen enkel koppel uit ‘Temptation Island 2018’ nog samen Vanessa en Jeremy waren het laatste koppel dat ‘Temptation Island 2018’ overleefde. Eerder sneuvelden de Vlaamse koppels Deborah en Tim, Megan en Kevin, en Nederlanders Danielle en Mezdi al. VIJF Instagram Stories / @vanypany Instagram Stories / @vanypany Lees ook : Sidney uit ‘Temptation Island’ heeft een nieuwe vriendin Het bericht Alweer een ‘Temptation Island’-koppel uit elkaar verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 47. ‘Love Island’ komt terug: “Deelnemers worden getest op coronavirus” (11/06/2020 - Metro)
  Het datingprogramma ‘Love Island’ krijgt dit najaar een tweede seizoen. Door de coronacrisis gelden er echter wel strikte regels. Zo zullen de deelnemers tot tweemaal toe getest worden. Het eerste seizoen van ‘Love Island’ was vorig jaar een schot in de roos. Gemiddeld 227.303 mensen volgden de liefdesavonturen waarbij tien Vlaamse en tien Nederlandse singles in een villa gedropt worden en een zo perfect mogelijke match moeten vormen. De kijkers beslissen uiteindelijk wie blijft en wie zijn koffers mag pakken. Heel wat koppels zijn intussen weer uit elkaar, al zijn ‘winnaars’ Denzel en Aleksandra tot op de dag van vandaag nog steeds samen. Van VIER naar VIJF Viktor Verhulst (25), de zoon van Gert, debuteerde vorig jaar als presentator en zal ook in het tweede seizoen alles in goede banen leiden. Of ook de Nederlandse presentatrice Holly Mae Brood (25) weer van de partij zal zijn, is nog onduidelijk. Wat wél zeker is, is dat het programma verhuist van VIER naar VIJF. Testen op coronavirus Liefde en gezelligheid gaat moeilijk samen met de huidige coronamaatregelen, maar daar hebben de makers rekening mee gehouden. Alle deelnemers worden grondig getest op het coronavirus alvorens op het vliegtuig naar Gran Canaria te stappen. “Bij een negatieve uitslag mogen ze het vliegtuig op. Is de uitslag positief of wil iemand zijn resultaat niet delen, dan wordt zijn deelname geweigerd. Bij aankomst op Gran Canaria gaan ze vervolgens enkele dagen in quarantaine en volgt nog een test. Pas dan mogen ze de villa in”, legt woordvoerster Barbara Salomon uit in Het Nieuwsblad. Geen afstand houden De negatief geteste deelnemers mogen zich vervolgens helemaal laten gaan. “Omdat de deelnemers dan in principe coronavrij zijn, wordt de groep in de villa gezien als een huishouden. Ze hoeven dus geen afstand te houden en krijgen alle vrijheid. En mochten ze tijdens de opnames alsnog getest willen worden, kan dat. De crew staat in contact met zieken­huizen in de buurt”, besluit ze. Geïnteresseerde singles kunnen zich inschrijven via DEZE LINK. View this post on Instagram Hoera, @viktorverhulst heeft leuk nieuws: Love Island komt terug! Dus ben jij toevallig single en op zoek naar ware liefde? Schrijf je dan snel in: vijf.be/schrijf-je-in-love-island. A post shared by Love Island Vlaanderen (@loveislandvlaanderen) on Jun 11, 2020 at 1:48am PDT View this post on Instagram WHOEHOE! Love Island komt dit najaar terug met een nieuw seizoen (afhankelijk van de corona ontwikkelingen) Geef je nu op via #linkinbio #loveisland A post shared by Love Island (@loveislandrtl) on Jun 11, 2020 at 2:22am PDT Lees ook: ‘Temptation’-Yasmine en ‘Love Island’-Martin uit elkaar Het bericht ‘Love Island’ komt terug: “Deelnemers worden getest op coronavirus” verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 48. Martin van ‘Love Island’ zat een tijdje in de jeugdgevangenis: “Ik wilde ook leuke, dure dingen...” (25/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Als er een man is waar wij op ‘Love Island’ voor duimen, dan is het ongetwijfeld Martin. Samen met Sebastiana vormt de Nederlander al sinds het...
  [naar artikel]
 49. Hoe heel Groot-Brittannië platgaat voor 'Temptation'-variant 'Love Island' (09/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Niet alleen het WK voetbal houdt de Engelsen in de ban. Love Island, de Britse versie van Temptation Island, wordt even druk besproken, tot in het...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.