Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

25 November 2020
20:26 uur

Influencer die corona ontkende overlijdt aan het virus

Metro

19/10/2020 - 07:31

De Oekraïense influencer Dmitriy Stuzhuk geloofde niet dat er zoiets bestond als COVID-19, totdat hij zelf besmet raakte met het coronavirus. De 33-jarige Stuzhuk overleed uiteindelijk aan het virus. De fitness-influencer die op social media een gezonde levensstijl promootte en meer dan een miljoen volgers had, laat drie kinderen na. Hartcomplicaties Stuzhuk raakte besmet met […] Het bericht Influencer die corona ontkende overlijdt aan het virus verscheen eerst op Metro.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP METRO

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Met dank aan de lockdown: de opmars van de corona-influencer (29/03/2020 - Express)
  In tijden van social distancing, lockdown-maatregelen en angst voor besmetting ziet een nieuw soort internetheld het levenslicht. De corona-influencer draagt... The post Met dank aan de lockdown: de opmars van de corona-influencer appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 2. CORONAVIRUS. Bijna 3.000 patiënten in het ziekenhuis (21/10/2020 - Metro)
  Er liggen nu al bijna 3.000 mensen met COVID-19 in het ziekenhuis. Dat blijkt uit de gegevens van gezondheidsinstituut Sciensano. Elke dag komen er nu al gemiddeld bijna 9.000 nieuwe coronabesmettingen bij in ons land. In de periode van 14 tot 20 oktober werden elke dag gemiddeld 295,4 mensen opgenomen in het ziekenhuis (+94%). In totaal lagen gisteren 2.969 mensen in het ziekenhuis. Van hen liggen er 486 in de intensieve zorgen, 248 patiënten worden beademd. Tussen 11 en 17 oktober waren er elke dag gemiddeld 8.975,4 nieuwe bevestigde coronabesmettingen, een stijging met 68% in vergelijking met de zeven dagen ervoor. In totaal raakten al 240.159 mensen besmet met het virus. In diezelfde periode stierven elke dag gemiddeld 32,4 mensen aan COVID-19. In totaal kwamen nu al 10.489 mensen om door de ziekte. Lees ook : Influencer die corona ontkende overlijdt aan het virus Het bericht CORONAVIRUS. Bijna 3.000 patiënten in het ziekenhuis verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 3. Deze hilarische ‘Disney’-parodie lacht met corona-ontkenners (video) (21/10/2020 - Metro)
  Al meer dan zes maanden leven we door het coronavirus in een nieuwe realiteit: onder andere bubbels, handgels, telewerken… en mondmaskers zijn een onderdeel geworden van onze dagelijkse woordenschat. Maar niet iedereen is ervan overtuigd dat de coronapandemie écht is. Deze mensen worden ook wel corona-ontkenners genoemd. Je mag gerust kritisch zijn, maar zeggen dat er geen maatregelen nodig zijn is gewoon levensgevaarlijk. Om al die ontkenners een (wijs) lesje te leren, staken de Amerikaanse artiesten Noah Lindquist en Ashley Young het liedje ‘Be Our Guest’ (‘Kom Erbij’) uit de ‘Disney’-klassieker ‘Belle en het Beest’ in een nieuw jasje. Zeg niet langer ‘Be Our Guest’, maar wél ‘Wear A Mask’. Een bijzonder geslaagde parodie. “Heaven’s sake, it’s just a mask!” Lees ook : Influencer die corona ontkende overlijdt aan het virus Het bericht Deze hilarische ‘Disney’-parodie lacht met corona-ontkenners (video) verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 4. Wat is de kans om aan het coronavirus te overlijden? (07/03/2020 - De Morgen)
  In China overlijdt 3,8 procent van het aantal vastgestelde besmettingen met coronavirus aan de gevolgen van de ziekte. In Iran overlijdt 2,5 procent, en in Italië overlijdt maar liefst 4,2 procent. Hoe zijn die verschillen mogelijk? En hoe dodelijk is het virus nu écht?
  [naar artikel]
 5. Influencer (33) en vader van drie kinderen die bestaan van coronavirus ontkende, overleden aan Covid-19 (18/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Hij dacht niet dat er zoiets was als Covid-19 tot hij zelf besmet raakte met het coronavirus, complicaties kreeg en stierf. De Oekraïense fitness influencer Dmitriy Stuzhuk, die op sociale media een gezonde levensstijl promootte en meer dan een miljoen volgers had, laat drie kinderen na. Dat meldt Sky News.
  [naar artikel]
 6. Hoe dodelijk is het coronavirus nu écht? (07/03/2020 - De Morgen)
  In China overlijdt 3,8 procent van het aantal vastgestelde besmettingen met coronavirus aan de gevolgen van de ziekte. In Iran overlijdt 2,5 procent, en in Italië overlijdt maar liefst 4,2 procent. Hoe zijn die verschillen mogelijk? En hoe dodelijk is het virus nu écht?
  [naar artikel]
 7. Krachtvelden tegen corona: hoe en waarom een lichaam het virus kan afweren (05/09/2020 - De Morgen)
  Waarom wordt de een doodziek van corona, terwijl de ander als door een onzichtbaar krachtveld tegen het virus lijkt te zijn beschermd? En waarom breekt het virus soms door onze afweer heen? Een rondleiding, aan de hand van drie merkwaardige gevallen.
  [naar artikel]
 8. Agoria wil één corona-app om virus te volgen (20/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Met één enkele corona-app kunnen we het virus volgen en klein krijgen. Drieënnegentig procent van de Belgen heeft immers een smartphone. Dat zegt...
  [naar artikel]
 9. Chinese beestjes krijgen ook maskertjes aangemeten tegen corona-virus (12/02/2020 - Het Belang van Limburg)
  Heel wat Chinezen zijn aan het knutselen gegaan om hun trouwe viervoeter te beschermen van het corona-virus. Op de sociale netwerksite Weibo, zijn heel wat foto’s terug te vinden van huisdieren en hun baasjes in maskers.
  [naar artikel]
 10. Chinees Nieuwjaar wordt piek voor verspreiding corona-virus: ‘Ik ben wezenlijk bezorgder dan een week geleden’ (20/01/2020 - De Morgen)
  Het nieuwe corona-virus in de Chinese miljoenenstad Wuhan grijpt sneller om zich heen dan verwacht. Zondag werden zeventien nieuwe gevallen gemeld. Aan de vooravond van Chinees Nieuwjaar, het piekseizoen voor reizen, is de kans groot dat het virus zich over andere steden en zelfs buiten China verspreidt.
  [naar artikel]
 11. “Stress over corona is gevaarlijker dan corona zelf” (25/09/2020 - Gazet van Antwerpen)
  In de strijd tegen corona zien we de invloed van acute of chronische stress op ons immuunsysteem over het hoofd, stellen sommige wetenschappers. “Ons zorgen maken over corona zou wel eens ernstiger kunnen zijn dan het virus zelf.”
  [naar artikel]
 12. “Stress over corona is gevaarlijker dan corona zelf” (27/09/2020 - Het Belang van Limburg)
  In de strijd tegen corona zien we de invloed van acute of chronische stress op ons immuunsysteem over het hoofd, stellen sommige wetenschappers. “Ons zorgen maken over corona zou wel eens ernstiger kunnen zijn dan het virus zelf.”
  [naar artikel]
 13. Corona schrikt uitbater niet af om nieuw café te bouwen: “Vroeg of laat is het virus weg” (01/09/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Terwijl elders overal horecazaken hun deuren moeten sluiten door corona, gaat in Arendonk zowaar nog een nieuw café open: het Parkcafé. Uitbater Danny Van den Ackerveken (51), die twintig jaar in de horeca zit, gelooft erin. “Corona is niet blijvend. Vroeg of laat is het virus weg”, zegt hij vastberaden.
  [naar artikel]
 14. Hoe dodelijk is corona? En kan het virus nog muteren? Al uw vragen alfabetisch beantwoord (24/03/2020 - De Morgen)
  Van een ‘wat zwaarder griepje’ is het coronavirus in geen tijd uitgegroeid tot een globale bedreiging. Hoe is het zover kunnen komen? Wat ís dat verdoemde virus nu juist? En zal de wereld in de toekomst nog vaker onder dit soort ontwrichtende pandemieën kreunen? Om deze en andere prangende vragen te beantwoorden: ons grote corona-alfabet!
  [naar artikel]
 15. Corona in het buitenland: welke landen gaan gebukt onder het virus? En waar kon men de schade beperken? (11/09/2020 - VRT NWS)
  Vandaag is het exact zes maanden geleden dat de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) corona officieel heeft uitgeroepen tot pandemie. Meer dan een half jaar nadat het virus voor het eerst was opgedoken in de Chinese grootstad Wuhan, blijft geen enkel continent gespaard van het coronavirus. Vooral de Verenigde Staten, India en Brazilië krijgen het hard te verduren. VRT NWS neemt een aantal landen onder de loep waar het virus hard heeft toegeslagen, maar ook waar het virus minder hard heeft huisgehouden. Een overzicht.
  [naar artikel]
 16. Hoe groot is de kans dat Donald Trump overlijdt aan corona? (04/10/2020 - Metro)
  Zoals inmiddels iedereen weet heeft Donald Trump een maand voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen het coronavirus opgelopen. Als 74-jarige, enigszins obese man valt hij in de risicogroep. Toch is de kans nog altijd vrij groot dat de Amerikaanse president er zo weer bovenop is. Volgens een recent Brits onderzoek is de kans dat je als 75-jarige aan een coronabesmetting overlijdt 4,2 procent. Ter vergelijking: een 85-jarige heeft 14 procent kans om te sterven aan het virus, een 65-jarige maar 1,3 procent en een 55-jarige slechts 0,4 procent. Mannen hebben ook dubbel zoveel kans om serieus ziek te worden. Overgewicht Onbekend is verder of Trump last heeft van hoge bloeddruk, diabetes of hartaandoeningen. Maar ervan uitgaande dat dat niet het geval is, komt de totale kans op overlijden naar schatting iets boven de 1 op 20 te liggen, becijferde de Volkskrant. Maar waarschijnlijk is het minder. De cijfers gaan over de eerste golf. Donald Trump heeft als groot voordeel dat hij de ziekte pas in de tweede golf opliep. De overlevingskansen zijn nu veel beter. Lees ook : Donald Trump in videoboodschap: “Komende dagen worden echte test” (video) Het bericht Hoe groot is de kans dat Donald Trump overlijdt aan corona? verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 17. Hoe dodelijk is corona? Moeten de regels zo streng? Kan het virus nog muteren? Al uw vragen alfabetisch beantwoord (24/03/2020 - De Morgen)
  Van een ‘wat zwaarder griepje’ is het coronavirus in geen tijd uitgegroeid tot een globale bedreiging. Hoe is het zover kunnen komen? Wat ís dat verdoemde virus nu juist? En zal de wereld in de toekomst nog vaker onder dit soort ontwrichtende pandemieën kreunen? Om deze en andere prangende vragen te beantwoorden: ons grote corona-alfabet!
  [naar artikel]
 18. Paar maanden verder, en wéér corona: hoe beschermd zijn we na herstel van het virus? (19/10/2020 - De Morgen)
  Wetenschappers zitten in hun maag met een hardnekkig raadsel: steeds meer mensen krijgen na een paar maanden opnieuw corona. Zeldzame uitzonderingen? Of zijn we na een infectie met het virus helemaal niet zo goed beschermd als men hoopte?
  [naar artikel]
 19. Braziliaanse president Bolsonaro test positief op corona (07/07/2020 - Metro)
  De Braziliaanse president Jair Bolsonaro (65) is besmet met het coronavirus. Dat heeft het staatshoofd dinsdag bevestigd na een positieve test in een militair ziekenhuis in de hoofdstad Brasilia. Bolsonaro liet zich maandag testen omdat hij symptomen vertoonde die worden geassocieerd met het virus, zoals koorts. Nu blijkt dus dat hij inderdaad besmet raakte met het longvirus. Zwaar getroffen land Bolsonaro heeft herhaaldelijk de impact van het virus geminimaliseerd, ook al is Brazilië één van de meest getroffen landen wereldwijd door het virus. Het land telt 1,6 miljoen bevestigde infecties, en meer dan 65.000 overlijdens als gevolg van het virus. Belga Lees ook: Novak Djokovic test positief op corona na omstreden toernooi Het bericht Braziliaanse president Bolsonaro test positief op corona verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 20. 34 bewoners van rusthuis Watermaal-Bosvoorde mogelijk besmet met Corona-virus, 11 naar ziekenhuis (12/03/2020 - VRT NWS)
  In een rusthuis in Watermaal-Bosvoorde vertonen 34 bewoners symptomen van het Corona-virus. 11 van hen zijn intussen opgenomen in het ziekenhuis. Dat laat Brussels minister voor Gezondheid Alain Maron weten.
  [naar artikel]
 21. Hoe word je een influencer? 6 tips van een expert (05/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Hoe kan je een social influencer worden op Instagram? Joachim Badejoh creëerde een aantal jaren geleden een professionele Instagrampagina en heeft...
  [naar artikel]
 22. Hoe word je een influencer? 6 tips van een expert (05/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Hoe kan je een social influencer worden op Instagram? Joachim Badejoh creëerde een aantal jaren geleden een professionele Instagrampagina en heeft...
  [naar artikel]
 23. 'Corona-virus kan Corona-bier van AB InBev schaden' (27/01/2020 - De Tijd)
  17:16 Stel je voor: je topproduct heeft plots de naam van een ziekte die dood en verderf zaait. Het overkomt de brouwer AB InBev met zijn Corona-bier.
  [naar artikel]
 24. Ibrahimovic: “Ik heb gewonnen van corona. Maar jij bent Zlatan niet, dus daag het virus niet uit” (29/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Knappe bewustmakingsvideo van de regio Lombardije. De door corona zwaar getroffen Italiaanse streek doet beroep op Zlatan Ibrahimovic, zelf getroffen door Covid-19, om iedereen nog eens te waarschuwen voor het virus en de regels op te volgen. Dat doet de Zweedse spits van AC Milan, die er volgende week 40 wordt, op hoogst karakteristieke wijze. “Het virus heeft me uitgedaagd, ik heb gewonnen. Maar jij bent Zlatan niet, dus daag het virus niet uit. Gebruik je hoofd, respecteer de regels. Social distancing en maskers, altijd. Wij zullen winnen.”
  [naar artikel]
 25. Telefacts: hoe China de andere kant opkeek (04/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Nu het aantal corona-patiënten ook in ons land oploopt, wordt steeds meer gekeken naar de oorzaak van het virus. Zeker is dat het virus is opgepikt...
  [naar artikel]
 26. Zo word je in dertig dagen flexibel: influencer uit Schilde deelt stretchgeheimen (09/10/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Met #Lenig Lijf schreef influencer, dance- en fitnessqueen Sofie Van Hooydonk (23) uit Schilde een praktische leidraad naar een soepeler lichaam. Sofie heeft een eigen dansschool en danst al sinds haar 5 jaar. Ze organiseert dansevenementen, studeert cross-media management en is graag creatief bezig. Daarnaast is Sofie een influencer op sportgebied met meer dan 20.000 volgers op Instagram (Sophia_GetFit).
  [naar artikel]
 27. Het is helaas pure genetica waarom een 16-jarige toch sterft aan corona en een 89-jarige het virus overleeft (28/03/2020 - De Morgen)
  Waarom sterft een 16-jarige aan corona en overleeft een 89-jarige? Het is pure genetica, zo blijkt. ‘Een virus gebruikt eiwitten van de gastheer om cellen binnen te dringen. Wie dat eiwit minder heeft, is quasi resistent.’
  [naar artikel]
 28. Hé doe maar mee: Festival-makeover met influencer Tonya Schamp (21/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Hoe ga je van een alledaagse make-uplook naar een ultra shiny festivallook? Make-up artist Ines Borgonjon van MAC geeft influencer @tonyamas een...
  [naar artikel]
 29. Spaanse universiteit start met opleiding influencer en je kan er alle kneepjes van het vak leren (09/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een carrière als influencer op het oog? Dan is een nieuwe opleiding die je vanaf volgend academiejaar kan volgen aan de Universidad Autónoma de...
  [naar artikel]
 30. Influencer onder vuur door ‘mooie foto’s’ van haar motorongeluk (22/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse lifestyle-blogger Tiffany Mitchell wordt beticht van het ensceneren van een motorongeluk voor een fotoshoot. De influencer zelf...
  [naar artikel]
 31. Vul opnieuw de ‘corona-enquête’ in en help mee het virus te bestrijden (12/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De Universiteit Antwerpen heeft een nieuwe lijst met vragen online gezet in het kader van haar grote corona-enquête. Daarmee wil ze...
  [naar artikel]
 32. Vul opnieuw de ‘corona-enquête’ in en help mee het virus te bestrijden (21/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De Universiteit Antwerpen heeft een nieuwe lijst met vragen online gezet in het kader van haar grote corona-enquête. Daarmee wil ze...
  [naar artikel]
 33. Vul opnieuw de ‘corona-enquête’ in en help mee het virus te bestrijden (14/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De Universiteit Antwerpen heeft een nieuwe lijst met vragen online gezet in het kader van haar grote corona-enquête. Daarmee wil ze...
  [naar artikel]
 34. Medewerkster van de gemeente Gingelom besmet met corona (16/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  Bij een van de medewerksters van het gemeentepersoneel van Gingelom is de besmetting door het corona virus vastgesteld.
  [naar artikel]
 35. Waarom wordt de een doodziek en is de ander beschermd? Een inkijk in de afweermechanismen tegen corona (05/09/2020 - De Morgen)
  Waarom wordt de een doodziek van corona, terwijl de ander als door een onzichtbaar krachtveld tegen het virus lijkt te zijn beschermd? En waarom breekt het virus soms door onze afweer heen? Een rondleiding, aan de hand van drie merkwaardige gevallen.
  [naar artikel]
 36. Influencer post glamoureuze foto’s van Coachella en nu blijkt ze er helemaal niet geweest te zijn (25/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het is een van dé plaatsen waar je gezien wil worden, zeker als je een influencer bent op sociale media: het muziekfestival Coachella in de...
  [naar artikel]
 37. 86% van Amerikaanse jongeren wil influencer worden (20/11/2019 - Metro)
  Bob Dylan zong het al in de jaren 60: ‘The times, they are changing’. Toen mensen vroeger werd gevraagd werd wat ze wilden worden waren astronaut, actrice of dierenarts populaire antwoorden. Tegenwoordig dromen steeds meer jongeren van een carrière als influencer. Zo zou maar liefst 86% van mensen tussen de 13 en 38 jaar zhet wel zien zitten om influencer te worden. Dat blijkt uit onderzoek van marktresearchbedrijf Morning Consult. Van de 2.000 ondervraagden ziet 12% zichzelf al als social media influencer. Geld en flexibele werktijden Wanneer de respondenten gevraagd werd wat voor hen een reden is om het beroep te willen, valt het op dat beroemdheid niet de grootste drijfveer is. Mensen willen vooral influencer worden voor het geld en de flexibele werktijden. Opvallend is dat Millennials en Gen Z’ers verschillende motivaties noemen. Zo vindt 58% van Gen Z-respondenten het belangrijk om als influencer een verschil te maken in de wereld. Slechts 48% van Millennials noemde dat als ambitie. Lees ook : Opruimgoeroe Marie Kondo lanceert eigen webshop Het bericht 86% van Amerikaanse jongeren wil influencer worden verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 38. Corona spaart ook artsen van GVHV niet (27/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  Een arts al zeker en naar alle waarschijnlijkheid ook nog een verpleegkundige en een onthaalbediende van Geneeskunde Voor het Volk in Genk zijn besmet door het corona-virus.
  [naar artikel]
 39. Hebben wetenschappers corona onderschat? (23/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Corona blijkt een pak dodelijker en besmettelijker te zijn dan griep. Hebben we het virus verkeerd ingeschat? Klopt het dat er nu ook jonge,...
  [naar artikel]
 40. Influencer valt door de mand: geen luxeleven, maar woning bezaaid met hondenpoep (27/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Ogenschijnlijk had de Chinese influencer Lisa Li het allemaal voor elkaar. De blogger wist met haar indrukwekkende foto’s ruim 1 miljoen volgers...
  [naar artikel]
 41. Kaïs (4) ligt op intensieve zorgen na coronabesmetting: hoe gevaarlijk is het virus voor kinderen en waar moeten ouders op letten? (16/10/2020 - Het Nieuwsblad)
  Corona spaart niemand. In het UZ Brussel ligt momenteel een Covidpatiëntje van vier jaar oud. De papa van Kaïs deelde een aangrijpend bericht over de situatie van zijn zoon. Maar hoe besmettelijk en hoe gevaarlijk is corona voor kinderen? En wat moeten ouders doen als ze vermoeden dat hun kind besmet is met het virus?
  [naar artikel]
 42. UHasselt gaat onderzoek doen naar effect van luchtvervuiling op corona (19/05/2020 - Het Belang van Limburg)
  Volgens buitenlandse studies zou het aantal mensen dat aan corona overlijdt, veel hoger liggen in gebieden met een hoge luchtvervuiling. Maakt fijnstof de gevolgen van een coronacrisis erger? Dat wil professor aan de UHasselt en milieu-epidemioloog Tim Nawrot onderzoeken.
  [naar artikel]
 43. Corona-virus: WHO verhoogt besmettingsrisico (29/02/2020 - Express)
  Het besmettingsgevaar door het coronavirus is wereldwijd bijzonder hoog. Dat heeft de Wereld Gezondheids Organisatie (WHO) in een waarschuwing verklaard. Daarmee acht de organisatie het gevaar op mogelijke besmettingen een niveau hoger dan eerder deze maand. Toen was van een hoog besmettingsrisico gewag gemaakt. Volgens de WHO kunnen de meeste besmettingen worden herleid naar bekende […] The post Corona-virus: WHO verhoogt besmettingsrisico appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 44. 14 jaar cel voor influencer die domeinnaam opeiste met pistool tegen hoofd van eigenaar (10/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Rossi Lorathio Adams II, uit Cedar Rapids in Iowa, is gisteren veroordeeld tot veertien jaar cel. De 27-jarige social media influencer, die bekend...
  [naar artikel]
 45. Onze opinie. Onbegrijpelijk: elke expert en politicus vraagt gedetailleerde gegevens over besmettingen, maar niemand krijgt ze (17/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Corona is een grillig beest. Het is een nieuw virus en het laat zich daardoor moeilijk bestrijden. Kan het virus in de lucht blijven hangen? Spelen...
  [naar artikel]
 46. Humor in crisistijden: ken je die mop al over het corona-virus? (03/04/2020 - De Morgen)
  Hoewel een dodelijk virus niet echt een billenkletser is, wordt er online toch heel wat afgelachen. Ons leven in quarantaine baart naast zorgen ook spot en satire. Niets lijkt de mensheid zo te verenigen als grapjes over toiletpapier.
  [naar artikel]
 47. Corona kost AB InBev 170 miljoen dollar winst (27/02/2020 - De Tijd)
  07:36 De brouwer AB InBev verkocht vorig jaar meer bier dan verwacht, maar moest er winstgroei voor opgeven. In 2020 kostte het corona-virus de Corona-brouwer al 170 miljoen dollar.
  [naar artikel]
 48. Corona-dode in Hongkong (04/02/2020 - De Tijd)
  06:36 Het corona-virus heeft een leven geëist in Hongkong, waardoor er voor de tweede keer iemand buiten het Chinese vasteland sterft aan de ziekte.
  [naar artikel]
 49. 7 op de 10 vrezen dat economische impact van corona erger is dan virus zelf (15/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Alsof leven met de handrem en een mondmasker op nog niet volstaat.?Vier op de tien Vlamingen vrezen dat corona hen ook financieel in de problemen...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.