Sinds deze week kan je de gerechten van Le Pristine, het gloednieuwe restaurant van Sergio Herman, in Antwerpen aan huis laten leveren. Sergio Herman start namelijk een exclusieve samenwerking met Deliveroo. “We willen geluk in een bakje bij de mensen thuis krijgen”, aldus Sergio Herman. [naar artikel]
Topchef Sergio Herman gaat samenwerken met het Grand Hyatt Hotel in Singapore. Het restaurant in het iconische hotel opent in het tweede kwartaal van 2023 en wordt het Aziatische debuut van de chef-ondernemer. Dat maakten Hyatt en de Sergio Herman Group gisteren bekend. [naar artikel]
Pure C, het restaurant van de bekende Nederlandse chef Sergio Herman, prijkt niet langer op de lijst met Michelinsterren in Nederland. Afgelopen jaar kreeg het restaurant er nog twee. [naar artikel]
Pure C, het restaurant van Sergio Herman in het Nederlandse Cadzand, heeft een tweede Michelinster gekregen. "De gerechten zijn er ongemeen boeiend... [naar artikel]
Na Singapore kan je binnenkort ook in Japan genieten van de kookkunsten van Sergio Herman. De chef-ondernemer opent eind dit jaar een nieuwe zaak in Tokio, als resultaat van de samenwerking met Hyatt Hotels. Ook in Antwerpen blijft hij voortwerken aan de uitbouw van de Sergio Herman Group. Zo is hij momenteel bezig met de opstart van een testkeuken op 't Zuid in Antwerpen. Dat schrijven de kranten van het Mediahuis donderdag. [naar artikel]
Lekker eten maken is volgens chef-kok Sergio Herman niet zo moeilijk, als je maar weet hoe je je gerechten smaak geeft. In zijn nieuwe boek laat... [naar artikel]
Fans van de keuken van Sergio Herman kunnen vanaf nu thuis genieten van zijn gerechtjes want zowel Le Pristone als Le Pristine Café zitten vanaf nu op Deliveroo. [naar artikel]
Pure C, het Zeeuws restaurant van Sergio Herman, verliest twee sterren. Dat werd vandaag duidelijk op de uitreiking van de Michelinsterren in Nederland. Samen met de sterren ziet Herman eind deze maand ook zijn chef Syrco Bakker vertrekken. Het nieuws werd aan onze redactie bevestigd door Michelin. [naar artikel]
“Sergio Herman verliest twee sterren.” Dat zijn de krantenkoppen nu restaurant Pure C in Cadzand van chef-kok verandert. De realiteit is complexer, maar toch: Sergio Herman lijdt imagoschade. Alweer, na de ontgoochelende start van zijn nieuwe Belgische project. Is hij nog wel de topchef van weleer? “Hij is ondernemer geworden”, zegt onze restaurant-kenner Jan Claeys. “In de potten roeren, is zijn core business niet meer.” [naar artikel]
“Sergio Herman verliest twee sterren.” Dat zijn de krantenkoppen nu restaurant Pure C in Cadzand van chef-kok verandert. De realiteit is complexer, maar toch: Sergio Herman lijdt imagoschade. Alweer, na de ontgoochelende start van zijn nieuwe Belgische project. Is hij nog wel de topchef van weleer? “Hij is ondernemer geworden”, zegt onze restaurant-kenner Jan Claeys. “In de potten roeren is zijn core business niet meer.” [naar artikel]
Pure C, het Zeeuws restaurant van Sergio Herman, verliest twee sterren. Dat werd vandaag duidelijk in het persbericht dat volgde na de uitreiking van de Michelinsterren in Nederland. Samen met die twee sterren ziet Herman eind deze maand ook zijn chef Syrco Bakker vertrekken. Het nieuws werd aan onze redactie bevestigd door Michelin. [naar artikel]
Sergio Herman heeft een nieuw restaurant en dat zullen we geweten hebben. De chef-kok wil zestig mensen laten suppen of kitesurfen van Knokke-Heist naar Pure C. Daarna krijgen ze een maaltijd van de televisiekok. [naar artikel]
Pure C, het Zeeuwse restaurant van Sergio Herman, verliest een tweede ster. Dat werd vandaag duidelijk op de uitreiking van de Michelinsterren in Nederland. Samen met die tweede ster ziet Herman eind deze maand ook zijn chef Syrco Bakker vertrekken. [naar artikel]
De 32-jarige sommelier Lotte Wolf is onverwacht overleden. Dat meldt het Amsterdamse restaurant Bridges, waar ze werkte. Voordien werkt ze zes jaar als hoofdsommelier in Oud Sluis, het inmiddels gesloten restaurant van chef Sergio Herman. “Je was super bijzonder”, schrijft hij op Instagram. [naar artikel]
In 2008 was er Mijn Restaurant, in 2014 ‘Mijn Pop-Uprestaurant’ en nu wordt ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’ uit de oven gehaald op VTM. Sergio Herman is opnieuw aan boord als jurylid, met nieuwkomer Marcelo Ballardin naast zich. “Ik werkte ooit voor hem in Pure C”, zegt de chef-kok van het Gentse sterrenrestaurant Oak. [naar artikel]
We moeten wel nog even wachten op het nieuwe seizoen van 'Mijn Pop-Up Restaurant', toch kan je al een beetje Sergio Herman in huis halen. Niet op [naar artikel]
Op een steenworp van Pure C rijst binnenkort het nieuwe restaurant van Sergio Herman uit het zand. Het restaurant op het strand van Cadzand nét [naar artikel]
In het nieuwe '2 Sterren Restaurant' baten vier bekende Duo's vanaf morgen hun eigen restaurant uit, onder het alziend oog van Sergio Herman. Hij... [naar artikel]
‘Pure C’, het restaurant van Sergio Herman in het Nederlandse Cadzand, verliest zijn twee sterren omdat chef Syrco Bakker er weggaat en er een andere chef start. Dat zijn vanaf nu de regels van Michelin. Maar hoe schadelijk is zo’n (tijdelijke) degradatie voor een sterrenzaak? Culinair expert Willem Asaert laat zijn licht op de zaak schijnen. [naar artikel]
Topkok Sergio Herman (49) opent in april 2020 ‘Le Pristine’, zijn derde restaurant in Antwerpen. Hij doet dat samen met Fashion Club 70, het bedrijf van Miguel Dheedene, de ex-man van Tanja Dexters. Opmerkelijk voor een Sergio-restaurant: vooraf reserveren is niet verplicht. [naar artikel]
Le Pristine, het nieuwe restaurant van Sergio Herman in Antwerpen, is bijna klaar om zijn eerste gasten te ontvangen. [naar artikel]
Blueness, het gekende fine-casual restaurant uit Cadzand, heeft er vanaf nu een Antwerps broertje bij. Bezieler Sergio Herman opende Blueness Antwerp gisteren officieel in de Lange Gasthuisstraat, vlak naast zijn andere restaurant Le Pristine (*). Wat kan je verwachten van de keuken? En hoe reserveer je er best je plekje? HLN Eten was bij de opening en serveert je alle antwoorden die je wilt weten via een exclusieve binnenkijker en babbel met de chef. [naar artikel]
Het Antwerpse sterrenrestaurant L’Epicerie Du Cirque levert voortaan ook gerechten aan huis. Daarvoor heeft het restaurant een samenwerking gesloten met het bestelplatform Deliveroo, dat maaltijden met de fiets bij klanten bezorgt. Deliveroo maakt gewag van een Belgische primeur. Er wordt aan toegevoegd dat het bestelplatform wereldwijd naast het Antwerpse restaurant slechts drie andere sterrenzaken als […] The post Antwerps sterrenrestaurant levert ook aan huis appeared first on Express [NL]. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.