Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

25 November 2020
20:04 uur

Luikse coronapatiënten overgebracht naar ziekenhuizen in Limburg en Vlaams-Brabant

Het Belang van Limburg

21/10/2020 - 23:49

Vijf coronapatiënten die op intensieve zorgen lagen in verschillende Luikse ziekenhuizen zijn overgebracht naar ziekenhuizen in Vlaams-Brabant en Limburg. Dat heeft het Luikse Citadelle-ziekenhuis woensdag meegedeeld.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Al tien coronapatiënten vanuit Brussel en Luik naar Limburgse ziekenhuizen (23/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  Nu de Luikse ziekenhuizen amper nog Covid-patiënten kunnen slikken, springen de Limburgse ziekenhuizen bij. Jessa in Hasselt engageert zich voor vijf Luikse patiënten en ook AZ Vesalius in Tongeren vangt een Luikse patiënt op. In totaal vangt Limburg al tien patiënten van buiten de provincie op.
  [naar artikel]
 2. Ziekenhuizen raken vol: Belgische coronapatiënten overgebracht naar Duitsland (22/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  Wie met corona moet worden opgenomen in het ziekenhuis, loopt de kans dat hij wordt overgebracht naar Duitsland. Dat heeft de redactie van TVL vernomen. Ons land start een luchtbrug naar Duitse ziekenhuizen om de grote toestroom in onze eigen hospitalen op te vangen. De eerste coronapatiënten zijn al naar Duitsland overgebracht vanuit Luik. Intussen klinkt de roep om strengere maatregelen - misschien zelfs een nieuwe lockdown - steeds luider. De regering kondigt naar verwachting vrijdag bijkomende beperkingen aan.
  [naar artikel]
 3. Ook Oost-Vlaanderen maakt plaats voor coronapatiënten uit Limburg (02/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  Door de groeiende druk op de intensieve zorgen van de Limburgse ziekenhuizen is al een vijftiental coronapatiënten naar ziekenhuizen buiten Limburg getransfereerd. Voor het eerst zijn er nu ook patiënten naar ziekenhuizen in Oost-Vlaanderen gebracht.
  [naar artikel]
 4. Antwerpse ZNA-ziekenhuizen vangen coronapatiënten uit Limburg op (31/03/2020 - VRT NWS)
  Het Ziekenhuisnetwerk Antwerpen gaat patiënten overnemen uit de ziekenhuizen van Sint-Truiden en Heusden-Zolder. De intensieve bedden voor coronapatiënten in Limburg zitten aan 80 procent bezettingsgraad . De FOD Volksgezondheid vraagt om tot maximum 75 procent bezetting te gaan, daarom gaan de Antwerpse ziekenhuizen de Limburgse ziekenhuizen helpen.
  [naar artikel]
 5. Amper nog coronapatiënten op intensieve zorgen in Limburg (29/05/2020 - Het Belang van Limburg)
  Nu de eerste golf van de corona-epidemie in Limburg op zijn einde loopt, kunnen de ziekenhuizen opnieuw ademhalen. Op de intensieve zorgen van onze ziekenhuizen liggen er nog 14 coronapatiënten, tijdens de piek waren er dat 112. Het totale aantal coronapatiënten duikt voor het eerst onder de honderd.
  [naar artikel]
 6. 11 nieuwe corona-overlijdens in Limburg brengen totaal op 214 (10/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  In de Limburgse ziekenhuizen zijn opnieuw elf coronapatiënten overleden. Dat brengt de totale dodenbalans in de ziekenhuizen in Limburg op 214. Wel mochten opnieuw 48 coronapatiënten het ziekenhuis verlaten.
  [naar artikel]
 7. Bijna duizend coronapatiënten overgebracht naar ander ziekenhuis sinds begin oktober (08/11/2020 - Metro)
  Sinds 1 oktober zijn er 982 coronapatiënten vanuit een van de Belgische ziekenhuizen overgebracht naar een ander ziekenhuis. Een op de vijf transfers had als bestemming een ziekenhuis in Oost-Vlaanderen, 25 patiënten werden naar Duitsland gevoerd. Dat blijkt uit een persbericht van de federale overheidsdienst Volksgezondheid. De transfers kaderen in het spreidingsplan voor ziekenhuizen dat sinds enkele maanden operationeel is. Ziekenhuizen die hun capaciteit bereikt hebben wat betreft COVID-19-patiënten, kunnen patiënten transfereren naar andere ziekenhuizen die wel nog beschikbare bedden hebben. Duitsland Van 1 oktober tot en met 6 november werden er 982 coronapatiënten naar een ander ziekenhuis gebracht. De transfers gingen het vaakst naar een ziekenhuis in Oost-Vlaanderen (191 keer). Ook Antwerpse (133) en Brusselse ziekenhuizen (112) vingen meer dan honderd coronapatiënten uit andere ziekenhuizen op. Vijfentwintig keer werd een patiënt vanuit België naar een ziekenhuis in Duitsland gebracht. Op vrijdag 6 november vonden er 37 COVID-19-ziekenhuistransfers plaats, aldus de cijfers van de FOD Volksgezondheid. Lees ook : In de nieuwe corona-app ontdek je met één hoest in je gsm of je besmet bent Het bericht Bijna duizend coronapatiënten overgebracht naar ander ziekenhuis sinds begin oktober verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 8. Limburgse ziekenhuizen onder steeds grotere druk (26/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  De druk op de Limburgse ziekenhuizen neemt toe, nu het aantal coronapatiënten in Limburg op één dag met 68 extra patiënten gestegen is naar 281. Het Truiense Sint-Trudo Ziekenhuis heeft een opnamestop voor coronapatiënten, andere ziekenhuizen worden stilaan overspoeld.
  [naar artikel]
 9. Zes schakelzorgcentra in Vlaams-Brabant waar coronapatiënten kunnen worden opgevangen (03/04/2020 - VRT NWS)
  Op verschillende plaatsen in Vlaams-Brabant worden schakelzorgcentra opgericht om onder andere coronapatiënten die het ziekenhuis mogen verlaten, maar niet naar huis kunnen, op te vangen.
  [naar artikel]
 10. Twee coronapatiënten van Maaseik naar ziekenhuizen in Oost-Vlaanderen (01/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  Nu de diensten voor intensieve zorgen in de Limburgse ziekenhuizen onder steeds grotere druk komen, worden er meer en meer coronapatiënten naar ziekenhuizen buiten Limburg getransfereerd. Voor het eerste zijn nu ook patiënten - twee uit Maaseik - naar ziekenhuizen in Oost-Vlaanderen gebracht.
  [naar artikel]
 11. Zwaar zieke coronapatiënten uit Luik opgevangen in ziekenhuizen van Hasselt en Tongeren (22/10/2020 - VRT NWS)
  Gisteren zijn vijf patiënten uit ziekenhuizen in Luik overgebracht naar andere ziekenhuizen in Vlaanderen. Het gaat om patiënten die intensieve zorgen nodig hebben. Twee van hen zijn naar Limburgse ziekenhuizen gebracht.
  [naar artikel]
 12. Tien nieuwe coronadoden in Limburg brengen totaal op 84 (30/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  In Limburg zijn de afgelopen 24 uur opnieuw tien coronapatiënten overleden. Dat brengt het totale dodenaantal in Limburg op 84. Op dit moment verblijven in de Limburgse ziekenhuizen 481 coronapatiënten, van wie 110 op intensieve liggen.
  [naar artikel]
 13. Tien nieuwe coronadoden in Limburg (28/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  Er zijn de afgelopen 24 uur opnieuw tien coronapatiënten in Limburg overleden. Daarmee stijgt het totale dodenaantal in onze provincie naar 57. Er liggen momenteel 413 coronapatiënten in de Limburgse ziekenhuizen, twaalf meer dan vrijdag.
  [naar artikel]
 14. Defensie helpt ziekenhuizen in Limburg met patiëntenvervoer (03/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  Defensie heeft vanuit Limburg al verschillende coronapatiënten met militaire ziekenwagens en personeel naar ziekenhuizen buiten onze provincie gevoerd.
  [naar artikel]
 15. Zeven nieuwe coronadoden brengen totaal in Limburg op 302 (20/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  In de Limburgse ziekenhuizen zijn opnieuw zeven coronapatiënten overleden. Dat brengt het totale dodenaantal in de ziekenhuizen op 302. Minstens 901 coronapatiënten mochten het ziekenhuis al verlaten.
  [naar artikel]
 16. Bijna 2.000 coronapatiënten in Belgische ziekenhuizen (16/10/2020 - De Morgen)
  Er liggen momenteel 1.949 coronapatiënten in de Belgische ziekenhuizen, onder wie 327 op intensieve zorgen. Gisteren lagen er 1.777 coronapatiënten in de ziekenhuizen. Dat blijkt uit voorlopige cijfers van gezondheidsinstituut Sciensano.
  [naar artikel]
 17. Eerste ‘zorghotel’ voor coronapatiënten in Limburg komt in Sint-Truiden (24/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  Nu de toevloed van coronapatiënten steeds meer druk legt op de ziekenhuizen, wordt er gekeken naar zogenaamde ‘zorghotels’ om coronapatiënten op te vangen. Het eerste zorghotel van Limburg opent in Sint-Truiden, in het voormalige woonzorgcentrum Madrugada. Het zorghotel biedt plaats aan 36 patiënten.
  [naar artikel]
 18. Ook West-Vlaamse ziekenhuizen vangen besmette patiënten uit Brussel op (13/10/2020 - VRT NWS)
  Afgelopen nacht zijn er opnieuw verschillende coronapatiënten uit Brussel overgebracht naar ziekenhuizen in West-Vlaanderen. Dat heeft te maken met het hoge aantal coronabesmettingen in Brussel, maar ook in de provincies Namen en Luik. Daar dreigen de ziekenhuizen in de problemen te geraken.
  [naar artikel]
 19. Busverkeer in Limburg en Vlaams-Brabant blijft sterk verstoord (14/02/2019 - De Standaard)
  De buschauffeurs van De Lijn voeren ook donderdag nog actie in de provincies Limburg en Vlaams-Brabant.
  [naar artikel]
 20. Busverkeer in Limburg en Vlaams-Brabant sterk verstoord (14/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De buschauffeurs van De Lijn voeren ook vandaag nog actie in de provincies Limburg en Vlaams-Brabant. "De vakbondsactie veroorzaakt grote hinder op...
  [naar artikel]
 21. Al 21 Belgische coronapatiënten in Duitse ziekenhuizen: “Hier is nog plek omdat Duitsers regels stipter opvolgen” (02/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Omdat onze ziekenhuizen dreigen vol te lopen, zijn al 21 coronapatiënten overgebracht naar Duitsland. Het zijn allemaal patiënten die intensieve zorg nodig hebben, de meeste komen uit de provincie Luik, waar de tweede golf het hardst toeslaat. VTM NIEUWS kon praten met de Vlaamse arts Hugo Van Aken, die aan het hoofd staat van het universitair ziekenhuis van Münster en de overbrengingen coördineert.
  [naar artikel]
 22. Al 21 Belgische coronapatiënten in Duitse ziekenhuizen: “Hier is nog plek omdat Duitsers regels stipter opvolgen” (02/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Omdat onze ziekenhuizen dreigen vol te lopen, zijn al 21 coronapatiënten overgebracht naar Duitsland. Het zijn allemaal patiënten die intensieve zorg nodig hebben, de meeste komen uit de provincie Luik, waar de tweede golf het hardst toeslaat. VTM NIEUWS kon praten met de Vlaamse arts Hugo Van Aken, die aan het hoofd staat van het universitair ziekenhuis van Münster en de overbrengingen coördineert.
  [naar artikel]
 23. 13 nieuwe corona-overlijdens in Limburg brengen totaal op 174 (06/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  In de Limburgse ziekenhuizen zijn opnieuw 13 coronapatiënten overleden. Dat brengt de totale dodenbalans in Limburg op 174. In het Sint-Trudo Ziekenhuis in Sint-Truiden stierven opnieuw vijf coronapatiënten.
  [naar artikel]
 24. Al 21 Belgische coronapatiënten in Duitse ziekenhuizen: VTM NIEUWS sprak met Vlaamse arts die transporten coördineert (02/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Omdat onze ziekenhuizen dreigen vol te lopen, zijn al 21 coronapatiënten overgebracht naar Duitsland. Het zijn allemaal patiënten die intensieve zorg nodig hebben, de meeste komen uit de provincie Luik, waar de tweede golf het hardst toeslaat. VTM NIEUWS kon praten met de Vlaamse arts Hugo Van Aken, die aan het hoofd staat van het universitair ziekenhuis van Münster en de overbrengingen coördineert.
  [naar artikel]
 25. Limburgse ziekenhuizen spreiden nu al coronapatiënten (30/07/2020 - Het Belang van Limburg)
  De Limburgse ziekenhuizen worden voorlopig nog niet overstelpt met coronapatiënten. Toch spreiden ze nu al patiënten met Covid-19 om te vermijden dat de reguliere zorg in een ziekenhuis in het gedrang komt. Vanuit Sint-Franciscus in Heusden-Zolder werden al twee coronapatiënten naar Jessa in Hasselt gebracht.
  [naar artikel]
 26. Kiest Landen voor Limburg? "Verstand zegt Vlaams-Brabant, maar hart zegt Limburg" (20/11/2020 - Het Belang van Limburg)
  "Het verstand zegt Vlaams-Brabant, maar het hart zegt Limburg." Het zijn de woorden van Gino Debroux, burgemeester van Landen. De Vlaams-Brabantse stad wordt ingedeeld in de regio Oost-Brabant in een nieuwe maatregel van Vlaams minister voor Binnenlands bestuur Bart Somers. Maar Landen werkt ook samen met Limburgse gemeentes en dat mag in de toekomst niet meer. Landen staat dus voor een moeilijke keuze: de regio Limburg of de regio Oost-Brabant.
  [naar artikel]
 27. Limburg en Vlaams-Brabant bedekt onder laagje sneeuw (26/02/2018 - Het Nieuwsblad)
  Het heeft maandagochtend een beetje gesneeuwd in Limburg en Vlaams-Brabant. Op sommige plaatsen blijft een dun laagje van het witte goud liggen.
  [naar artikel]
 28. Jan Spooren en Jos Lantmeeters worden nieuwe gouverneurs van Vlaams-Brabant en Limburg (17/07/2020 - Het Nieuwsblad)
  N-VA’er Jan Spooren wordt de nieuwe gouverneur van Vlaams-Brabant en zijn partijgenoot en collega-Limburger Jos Lantmeeters van Limburg. Dat meldt Het Belang van Limburg vrijdag.
  [naar artikel]
 29. 18 nieuwe coronadoden in Limburgse ziekenhuizen: 102 in totaal (31/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  In de Limburgse ziekenhuizen zijn opnieuw 18 coronapatiënten overleden, het hoogste aantal tot nu toe op één dag. Dat brengt de totale dodenbalans in de ziekenhuizen al op 102. In het Hasseltse Jessa Ziekenhuis stierven de afgelopen 24 uur maar liefst zeven coronapatiënten.
  [naar artikel]
 30. Twee West-Vlaamse ziekenhuizen weigeren coronapatiënten over te nemen van UZ Brussel (14/10/2020 - VRT NWS)
  Twee West-Vlaamse ziekenhuizen hebben deze week geweigerd om coronapatiënten over te nemen van het overbelaste Universitair Ziekenhuis in Brussel. Ziekenhuizen die de toestroom aan coronapatiënten niet aankunnen, proberen ze door te sturen.
  [naar artikel]
 31. Minder bussen, vooral in Limburg en Vlaams-Brabant (17/05/2018 - De Standaard)
  Door een staking rijden niet alle bussen van De Lijn vandaag. Vooral in Limburg en Vlaams-Brabant is er hinder, maar ook in Gent en Antwerpen zijn er problemen.
  [naar artikel]
 32. 13 genezen coronapatiënten mogen Limburgse ziekenhuizen verlaten (28/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  De afgelopen 24 uur hebben 13 genezen coronapatiënten de Limburgse ziekenhuizen mogen verlaten. Daarmee daalt de druk in de ziekenhuizen van 295 naar 287 ingenomen bedden. Er waren helaas ook twee overlijdens.
  [naar artikel]
 33. Drie Antwerpse ziekenhuizen moeten coronapatiënten overbrengen naar andere hospitalen door plaatsgebrek (25/10/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Al zeker drie Antwerpse ziekenhuizen kunnen op dit moment geen Covid-19-patiënten meer opnemen. De GZA-ziekenhuizen (Sint-Augustinus, Sint-Vincentius en Sint-Jozef) hebben hun maximumcapaciteit bereikt. Ze hebben zelfs al coronapatiënten naar andere ziekenhuizen moeten overbrengen. Als de cijfers zo blijven stijgen, vrezen ze bij GZA de komende week patiënten naar ziekenhuizen buiten de provincie te moeten transfereren.
  [naar artikel]
 34. Proximus-storing in Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant (03/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Telecomoperator Proximus meldt via Twitter een internetstoring. Klanten in Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant kunnen hinder ondervinden. Ook...
  [naar artikel]
 35. Busverkeer in Limburg en Vlaams-Brabant sterk verstoord (14/02/2019 - Metro)
  De buschauffeurs van De Lijn voeren ook donderdag nog actie in de provincies Limburg en Vlaams-Brabant. “De vakbondsactie veroorzaakt grote hinder op de stads- en streeklijnen in beide provincies”, meldt de openbaarvervoermaatschappij. “Het is nog vroeg, maar volgens een eerste inschatting zal vandaag vermoedelijk slechts een op de twee bussen uitrijden.” “Naast de gisteren reeds aangekondigde staking in Limburg, blijkt vanmorgen dat ook de chauffeurs in Vlaams-Brabant het werk neerleggen”, zegt De Lijn. “Het gaat om de eigen chauffeurs van De Lijn. De chauffeurs van de onderaannemers zouden wel uitrijden.” De openbaarvervoermaatschappij raadt reizigers aan om de website te raadplegen. bron: Belga   Het bericht Busverkeer in Limburg en Vlaams-Brabant sterk verstoord verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 36. “Vlaamse regering kiest nieuwe gouverneurs voor Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen en Limburg” (17/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De drie gouverneursposten zijn naar verluidt verdeeld: Oost-Vlaanderen naar Vlaams parlementslid Carina Van Cauter (Open Vld), Limburg naar Vlaams...
  [naar artikel]
 37. Nog vier coronapatiënten opgenomen in Limburgse ziekenhuizen (01/09/2020 - Het Belang van Limburg)
  Het gemiddeld aantal nieuwe besmettingen in onze provincie is gedaald naar 22 per dag (-11%). In de Limburgse ziekenhuizen liggen nog vier coronapatiënten.
  [naar artikel]
 38. Limburg en Vlaams-Brabant kreunen onder wateroverlast (01/06/2018 - VRT NWS)
  Felle regenbuien en onweer veroorzaken op verschillende plaatsen in het land wateroverlast. Vooral in de provincies Limburg, Vlaams-Brabant en Luik hebben onweders lelijk huis gehouden. In Luik is het provinciaal rampenplan afgekondigd.
  [naar artikel]
 39. Bijna duizend patiënten overgebracht naar ander ziekenhuis sinds begin oktober (08/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Sinds 1 oktober zijn er 982 coronapatiënten vanuit een van de Belgische ziekenhuizen overgebracht naar een ander ziekenhuis. Een op de vijf transfers had als bestemming een ziekenhuis in Oost-Vlaanderen, 25 patiënten werden naar Duitsland gevoerd. Dat blijkt uit een persbericht van de federale overheidsdienst Volksgezondheid.
  [naar artikel]
 40. Limburg krijgt twee netwerken van ziekenhuizen (01/10/2016 - Het Belang van Limburg)
  Minister van Volksgezondheid Maggie De Block (Open Vld) wil dat ziekenhuizen netwerken vormen, want in de toekomst zal niet meer elk ziekenhuis alles mogen doen. In zo’n netwerk kan je dan afspreken welke specialismen je waar concentreert. In Limburg zijn die netwerken al zeer duidelijk. Er zijn twee in de maak: één rond Hasselt en één rond Genk. Maar dat betekent niet dat de andere ziekenhuizen zo maar alles zullen afstaan aan Hasselt en Genk. Sint-Truiden is een buitenbeentje, want die kunnen zowel met Hasselt als met Vlaams-Brabant in zee gaan. Bovendien is Sint-Truiden een van de ‘rijkste’ ziekenhuizen van het land.
  [naar artikel]
 41. 13 nieuwe corona-overlijdens in Limburg brengen totaal op 145 (03/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  In de Limburgse ziekenhuizen zijn de afgelopen 24 uur opnieuw 13 coronapatiënten overleden. Dat brengt de totale balans op 145 overlijdens. Het goede nieuws is dat 36 coronapatiënten het ziekenhuis hebben mogen verlaten.
  [naar artikel]
 42. Proximus-storing in Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant (03/11/2019 - Het Nieuwsblad)
  Telecomoperator Proximus meldt via Twitter een internetstoring. Klanten in Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant kunnen hinder ondervinden. Ook lokale wifi-netwerken kunnen verstoord zijn.
  [naar artikel]
 43. Proximus-storing in Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant (03/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  Telecomoperator Proximus meldt via Twitter een internetstoring. Klanten in Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant kunnen hinder ondervinden. Ook lokale wifi-netwerken kunnen verstoord zijn.
  [naar artikel]
 44. Bijzonder weerfenomeen: vooral Limburg en Vlaams-Brabant bedekt onder laag industriële sneeuw (26/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een bijzonder weerfenomeen vanmorgen op verschillende plaatsen in de provincies Limburg en Vlaams-Brabant. Het sneeuwt industriële sneeuw. "Dat...
  [naar artikel]
 45. Kever van amper halve centimeter groot verwoest honderden bomen in Limburg en Vlaams-Brabant (08/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Verschillende bossen in Limburg en Vlaams-Brabant krijgen het dit jaar extra hard te verduren door de letterzetter, een kever van amper een halve...
  [naar artikel]
 46. Geen captatieverbod in Vlaams-Brabant, Limburg en Oost-Vlaanderen (02/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  De Antwerpse provinciegouverneur Cathy Berx heeft een captatieverbod ingesteld in negen stroomgebieden waar het waterpeil erg kritisch laag is. In de provincies Vlaams-Brabant, Limburg en Oost-Vlaanderen is dat nog niet aan de orde.
  [naar artikel]
 47. Vorige week 2 dagen met meer dan 10.000 besmettingen, bijna 2.500 coronapatiënten in ziekenhuizen (19/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Er liggen momenteel al 2.485 coronapatiënten in de Belgische ziekenhuizen, waarvan 412 op intensieve zorg. Dat blijkt deze ochtend uit het online dashboard van gezondheidsinstituut Sciensano.
  [naar artikel]
 48. Recordaantal coronapatiënten in Belgische ziekenhuizen (29/10/2020 - Express)
  In de Belgische ziekenhuizen worden momenteel bijna zesduizend corona-patiënten behandeld. Daarmee is het recordaantal van de eerste week van april... The post Recordaantal coronapatiënten in Belgische ziekenhuizen appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 49. Wateroverlast in Vlaams-Brabant en Limburg (23/07/2016 - De Tijd)
  22:58 Het zware onweer dat zaterdagnamiddag en -avond over het oosten van Vlaams-Brabant trok, zorgde voor grote problemen. De gemeentes Kortenaken en Linter kondigden het rampenplan af.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.