LIVE. T. Hazard dwingt penalty af, Sancho scoort!

28/10/2020 - 22:38
"• Tweede speeldag Champions League • Groep F • Aftrap: 21u • Zenit verloor van Club, Dortmund van Lazio"

1. LIVE. Haaland scoort zijn eerste maar zeker niet laatste goal voor Man City: Noor dwingt penalty af en zet om (07/08/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Eerste speeldag • London Stadium • Aftrap: 17u30 • Scoort Haaland bij z'n Premier League-debuut? [naar artikel]

2. LIVE. Vinicius dwingt penalty af voor Real (21/06/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Hazard op de bank, Januzaj in tribune • Real kan op gelijke hoogte van Barça en dus op kop komen • Reale Arena • Aftrap: 22 uur [naar artikel]

3. Eerste puntenverlies van Bayern onder Heynckes, Hazard scoort vanaf de stip (25/11/2017 - Sporza)

Bayern München heeft tegen Borussia Mönchengladbach zijn tweede nederlaag van het seizoen geslikt. Thorgan Hazard opende de score met een penalty: 2-1. [naar artikel]

4. LIVE. Sancho mist onbegrijpelijk! Hazard had veertiende assist bijna te pakken (06/06/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap: 18u30 [naar artikel]

5. LIVE. Lukaku dwingt na één minuut penalty af, United zit weer in de match! (2-1) (11/11/2018 - Het Laatste Nieuws)

6. LIVE. Plots gaat het snel! Hazard en Sancho scoren twee keer in twee minuten (30/11/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Bundesliga • Speeldag 13 • Olympiastadion • Dedryck Boyata en Dodi Lukebakio tegen Thorgan Hazard en Axel Witsel [naar artikel]

7. LIVE. Lukaku dwingt penalty af, Jorginho legt match in beslissende plooi (26/12/2021 - Het Laatste Nieuws)

8. Sancho grote man bij Dortmund in 1-6-zege bij Paderborn, ook Thorgan Hazard scoort en laat scoren (31/05/2020 - Het Laatste Nieuws)

Dortmund heeft vanavond geen spaander heel gelaten van rode lantaarn Paderborn. Bij de rust stond het nog 0-0, maar na 90 minuten was het verdict... [naar artikel]

9. Maastrichtse amateurvoetballer scoort met wonderschone penalty (22/08/2019 - Het Belang van Limburg)

Een penalty nemen kun je gerust aan Dylan Coenen van de Maastrichtse amateurclub RKSV Heer overlaten. Zijn pareltje van een strafschop werd gefilmd en scoort goed op sociale media. [naar artikel]

10. Thorgan Hazard scoort en laat scoren in ruime zege Dortmund (07/12/2019 - Metro)

Dortmund heeft vandaag brandhout gemaakt van Düsseldorf. Thorgan Hazard droeg met een goal en assist bij aan een ruime 5-0 zege van Borussia. Timothy Castagne deed ook een goede zaak en was met Atalanta in de Serie A met 3-2 te sterk voor Verona. De schade in de eerste helft bleef beperkt tot een doelpunt […] Het bericht Thorgan Hazard scoort en laat scoren in ruime zege Dortmund verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

11. LIVE. GOAL! Sancho trapt Dortmund dan toch op voorsprong (02/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Borussia Park • Aftrap: 20u45 • Kwartfinale DFB Pokal • Hazard en Meunier starten op de bank [naar artikel]

12. LIVE. 1-0 voor Real! Casemiro scoort met het hoofd, Hazard zit op de bank (23/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

• La Liga • Aftrap: 19u45 • Estadio Alfredo Di Stefano • Eden Hazard terug in selectie [naar artikel]

13. LIVE KORTRIJK-ANDERLECHT. Avenatti scoort penalty na geklungel Dupé en rood voor Debast, paars-wit in de knoei (17/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht hervat de competitie met een uitwedstrijd tegen KV Kortrijk. Bij paars-wit staat Thorgan Hazard nog niet aan de aftrap. Trekt RSCA de goede lijn door? Volg de match hier op de voet. [naar artikel]

14. Bedoeld als meesterzet, uitgedraaid op fiasco: invallers Sancho, Rashford en Saka missen cruciale Engelse penalty’s (12/07/2021 - Het Laatste Nieuws)

‘t Was bedoeld als meesterzet, maar ‘t draaide uit op een onwaarschijnlijke teleurstelling. Engels bondscoach Gareth Southgate bracht een minuutje voor het einde van de tweede verlenging Marcus Rashford en Jadon Sancho nog tussen de lijnen. Southgates gedachtegang: twee paar frisse benen en hoofden voor de penaltyreeks. [naar artikel]

15. LIVE. Real met Hazard dwingt weinig kansen af, Courtois bleef nog werkloos (22/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

• 25ste speeldag Primera Division • Aftrap: 21u • Ciutat de Valencia • Eden Hazard is helemaal terug bij Real [naar artikel]

16. LIVE. Plots gaat het snel! Sancho maakt er 3-0 van, ook Hazard scoorde al (07/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Bundesliga • Signal Iduna Park • Aftrap: 15u30 • Speeldag 14 [naar artikel]

17. LIVE. Dortmund duwt door! Sancho maakt er 5-0 van, Hazard al doelpunt en assist (07/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

18. Sancho en Haaland bezorgen Dortmund verdiende zege tegen Zenit (28/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

Logische overwinning voor Borussia Dortmund tegen Zenit. Al openden de Duitsers de score wel pas tien minuten voor tijd. Een penaltyfout op Thorgan Hazard leidde de 1-0 van Sancho in, Haaland verdubbelde de score in de absolute slotfase. [naar artikel]

19. Sancho en Haaland bezorgen Dortmund in slotfase verdiende zege tegen Zenit (28/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

20. LIVE. Hazard na goal en assist naar de kant, Granada scoort eerredder na penaltyfout Aréola (05/10/2019 - Het Laatste Nieuws)

Daar is ‘m. De eerste van Eden Hazard in een officiële wedstrijd voor Real Madrid. Hij scoorde zonet in de topper tegen het tweede gerangschikte... [naar artikel]

21. LIVE. Hazard scoort bijna tijdens rentree, schot Rode Duivel belandt in zijnet (27/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Borussia-Park (21u) • Ref: Orel Grinfeld (ISR) • Real verloor verrassend opener tegen Shakhtar, Gladbach pakte punt bij Inter • Eden Hazard begint op de bank [naar artikel]

22. KIJK LIVE. Rood! Atalanta moet met tien verder, Real krijgt een penalty (24/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Champions League • Heenwedstrijd achtste finales • Eden Hazard geblesseerd • Kijk live op HLN of VTM 2! [naar artikel]

23. LIVE. Sancho scoort dan toch, Dortmund leidt verdiend tegen Hertha Berlijn (27/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap 15u30 • Signal Iduna Park • Negende speeldag Bundesliga • Dortmund ongeslagen leider met 20/24 [naar artikel]

24. LIVE. Hazard gewisseld na strenge rode kaart Hummels, Dortmund na lichte penalty wel op voorsprong (03/11/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Vierde speeldag Champions League • Signal Iduna Park • Spelen Witsel, T. Hazard en Meunier? • Ajax-Dortmund eindigde op 4-0 [naar artikel]