Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

24 January 2021
22:11 uur

Topviroloog Fauci: ‘Vaccin Moderna kan gelijkaardige resultaten behalen als dat van Pfizer’

Express

09/11/2020 - 17:53

Het coronavaccin van farmaceut Moderna zou even effectief kunnen zijn als dat van branchegenoot Pfizer. De vooraanstaande Amerikaanse immunoloog Anthony... The post Topviroloog Fauci: ‘Vaccin Moderna kan gelijkaardige resultaten behalen als dat van Pfizer’ appeared first on Business AM.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP EXPRESS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Is het nieuw vaccin beter dan Pfizer? Dit weten we al over Moderna (16/11/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Na Pfizer vorige week lijkt nu ook het Amerikaanse Moderna in de laatste rechte lijn te zitten voor een vaccin tegen Covid-19. De resultaten zijn spectaculair. Zo zou Moderna een effectiviteit van 94,5 procent bieden. Wat weten we al over Moderna? En wat is het verschil met Pfizer?
  [naar artikel]
 2. Is nieuw vaccin beter dan Pfizer? Dit weten we al over Moderna (16/11/2020 - Het Belang van Limburg)
  Na Pfizer vorige week lijkt nu ook het Amerikaanse Moderna in de laatste rechte lijn te zitten voor een vaccin tegen Covid-19. De resultaten zijn spectaculair. Zo zou Moderna een effectiviteit van 94,5 procent bieden. Het bedrijf is zo overtuigd dat ze de testers die het placebo hebben gekregen, onmiddellijk willen inenten met het echte vaccin. Wat weten wel al over Moderna? En wat is het verschil met Pfizer?
  [naar artikel]
 3. Vaccin van Moderna tegen COVID-19 is maar liefst 94,5 procent effectief (16/11/2020 - Metro)
  Het vaccin van Moderna tegen COVID-19 is 94,5 procent effectief. Dat blijkt uit de voorlopige onderzoeksresultaten, meldt het Amerikaanse biotechnologiebedrijf. Het is daarmee effeciënter dan het vaccin van Pfizer en bovendien makkelijker te bewaren. Moderna werkt aan het vaccin mRNA-1273. De farmaceut gebruikt een vergelijkbare techniek om tot een vaccin te komen als Pfizer. Het vaccin van dat laatste bedrijf is volgens voorlopige onderzoeksresultaten tot 90 procent effectief bij het voorkomen van een besmetting. “Buitengewoon” De vooraanstaande Amerikaanse immunoloog Anthony Fauci heeft al gezegd dat de resultaten van Moderna “simpelweg buitengewoon” zijn. Volgens hem gaat de komst van de vaccins “een enorme impact” hebben op de strijd tegen het coronavirus. Europese landen hebben alvast tientallen miljoenen doses daarvan besteld. Lees ook : Grote doorbraak in coronavaccin: vaccin van Pfizer werkt veel beter dan gehoopt Het bericht Vaccin van Moderna tegen COVID-19 is maar liefst 94,5 procent effectief verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 4. Moderna krijgt duwtje van Dr. Fauci (22/05/2020 - De Tijd)
  17:05 Wall Street noteert in het rood door nieuwe spanningen tussen de VS en China. Anthony Fauci is 'voorzichtig optimistisch' over vaccin Moderna.
  [naar artikel]
 5. Nu ook positief advies voor Moderna-vaccin: hoe werkt het en waarin verschilt het van het Pfizer-vaccin? (06/01/2021 - VRT NWS)
  Het Europese geneesmiddelenagentschap (EMA) geeft nu ook het coronavaccin van Moderna een positief advies. Het is het tweede vaccin dat groen licht krijgt, na dat van Pfizer-BioNTech. Hoe anders is dit vaccin en hoe snel kan het ons vooruithelpen? Vier vragen en antwoorden.
  [naar artikel]
 6. Ook Moderna wil nog deze maand effectiviteit van coronavaccin aantonen (13/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Na de aankondiging van Pfizer begin deze week verwacht nu ook concurrent Moderna nog voor het eind van de maand te weten hoe doeltreffend het eigen coronavaccin is. De bekende Amerikaanse viroloog Anthony Fauci heeft alvast goede hoop op even bemoedigende resultaten als die van Pfizer/BioNTech, gezien het om soortgelijke vaccins gaat.
  [naar artikel]
 7. Moderna-vaccin ‘werkt nog beter’ (16/11/2020 - De Standaard)
  De ontwikkeling van coronavaccins overtreft tot nu toe alle verwachtingen. Uit de eerste resultaten van grootschalige testen blijkt dat het kandidaat-vaccin van het Amerikaanse biotechbedrijf Moderna nog beter werkt dan dat van Pfizer.
  [naar artikel]
 8. De weg naar een vaccin (16/11/2020 - Het Nieuwsblad)
  Het vaccin van Pfizer is voor 90 procent effectief en dat van Moderna 94,5 procent. En ook AstraZeneca zal waarschijnlijk de komende dagen gelijkaardige resultaten bekendmaken. Zij zitten allemaal in de derde fase van het vaccinonderzoek en dus in de laatste rechte lijn naar een vaccin tegen Covid-19. Welke fases zijn er allemaal en wat moet er nog gebeuren voor we aan vaccinatie kunnen beginnen?
  [naar artikel]
 9. Topviroloog Fauci: versnelde goedkeuring coronavaccin is slecht idee (25/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Dokter Anthony Fauci, directeur van het Amerikaanse Nationaal Instituut voor Allergieën en Infectieziekten, vindt dat een vaccin tegen het nieuwe...
  [naar artikel]
 10. Vaccin Moderna blijkt nog effectiever dan dat van Pfizer: 94,5 procent en makkelijker te bewaren (16/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het coronavaccin van Moderna dat in de Verenigde Staten ontwikkeld werd, blijkt nog efficiënter te zijn dan dat van Pfizer/BioNTech. Dat meldt het biotechnologiebedrijf maandag zelf na een eerste evaluatie van de resultaten. Het zou in 94,5 procent van de gevallen mensen beschermen tegen het coronavirus. En het zou ook makkelijker te bewaren zijn.
  [naar artikel]
 11. Moderna-vaccin doet nog beter dan Pfizer en toont 94,5 procent effectiviteit tegen coronavirus (16/11/2020 - Express)
  En ook het derde coronavaccin is een feit. De Amerikaanse farmagroep Moderna komt na testen op 95 proefpersonen met het... The post Moderna-vaccin doet nog beter dan Pfizer en toont 94,5 procent effectiviteit tegen coronavirus appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 12. Na coronasucces gaat Moderna op zoek naar vaccin tegen hiv en werkt BioNTech aan vaccin tegen MS (14/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De innovatieve mRNA-technologie die door Moderna en Pfizer/BioNTech werd gebruikt om een doeltreffend coronavaccin te maken, zou in de toekomst kunnen leiden tot spectaculaire doorbraken op andere terreinen. Zo richt Moderna zijn pijlen op hiv en heeft BioNTech al veelbelovende tests uitgevoerd op muizen met een vaccin tegen Multiple Sclerose (MS).
  [naar artikel]
 13. Antwerps Middelheim-ziekenhuis klaar voor eerste vaccinaties met Moderna-vaccin (18/01/2021 - Het Nieuwsblad)
  Het Antwerpse ziekenhuis ZNA Middelheim start maandagmiddag in het kader van een pilootproject met de vaccinatie van de eigen medewerkers tegen het coronavirus. Het gaat om de eerste vaccinaties in Vlaanderen met het Moderna-vaccin. Net als het Pfizer-vaccin is het een RNA-vaccin, maar de bewaring en toediening gebeuren niet helemaal op dezelfde manier.
  [naar artikel]
 14. Amerikaanse topviroloog Fauci keert zich alweer tegen Trump: ‘Coronavirus komt niet uit een Chinees lab’ (05/05/2020 - Express)
  In een interview met National Geographic heeft de Amerikaanse topviroloog Anthony Fauci weerlegd dat Covid-19 afkomstig is uit een laboratorium... The post Amerikaanse topviroloog Fauci keert zich alweer tegen Trump: ‘Coronavirus komt niet uit een Chinees lab’ appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 15. Trump is zijn topviroloog aan het dumpen: “Fauci heeft veel fouten gemaakt” (14/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse president Donald Trump is zijn topviroloog Anthony Fauci nu echt aan het dumpen. De twee hebben elkaar al meer dan een maand niet...
  [naar artikel]
 16. Vaccin Moderna blijkt nog effectiever dan dat van Pfizer: 94,5 procent en makkelijker te bewaren (16/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het coronavaccin van Moderna dat in de Verenigde Staten ontwikkeld werd, blijkt nog efficiënter te zijn dan dat van Pfizer/BioNTech. Het blijkt in 94,5 procent mensen te beschermen tegen het coronavirus. Zo meteen meer.
  [naar artikel]
 17. Tweede vaccin goedgekeurd, Moderna straks ook beschikbaar bij ons (06/01/2021 - Het Nieuwsblad)
  Het Europees geneesmiddelenagentschap heeft het coronavaccin van het Amerikaanse Moderna een positieve evaluatie gegeven. Dat maakt het EMA woensdag bekend. Het is het tweede vaccin tegen SARS-CoV-2 dat wordt goedgekeurd, na dat van Pfizer/BioNTech.
  [naar artikel]
 18. Optimisme over vaccin geeft Moderna vleugels (18/05/2020 - De Tijd)
  16:08 Een experimenteel vaccin van Moderna tegen Covid-19 boekt goede resultaten in een vroeg, beperkt klinisch onderzoek. Het aandeel van het Amerikaanse biotechbedrijf veert op en alle beurzen gaan mee.
  [naar artikel]
 19. Het vaccin van Moderna en pfizer, van bijwerkingen tot inhoud: dit zijn de bijsluiters (10/01/2021 - De Morgen)
  De goedgekeurde vaccins zijn een feit en eentje wordt al volop ingespoten in België. Maar wat haalde Europa precies in huis? Een journalistieke bijsluiter van de goedgekeurde vaccins van Pfizer en Moderna:
  [naar artikel]
 20. Eerste vaccinaties met Moderna-vaccin, tweede dosis voor Jos Hermans (18/01/2021 - De Standaard)
  Het Antwerpse ziekenhuis ZNA Middelheim is maandagmiddag begonnen met het vaccineren van de eigen medewerkers. Dat gebeurt, voor het eerst ons land, met het Moderna-vaccin. In het woonzorgcentrum Sint-Pieter in Puurs, kreeg Jos Hermans dan weer zijn tweede dosis van het Pfizer/BioNtech-vaccin.
  [naar artikel]
 21. Zweden transporteert meer dan 2.000 Moderna-vaccins bij een te lage temperatuur: “Ergste wat kan gebeuren is dat ze niet meer werken” (22/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In Zweden zijn 2.100 vaccins van Moderna bij een te lage temperatuur bewaard, waardoor ze mogelijk niet langer werken. Dat schrijven verschillende Zweedse media. Het liep fout tijdens een levering van het Moderna-vaccin waarbij de transportfirma de temperatuur had ingesteld op de aanbevolen temperatuur voor het vaccin van Pfizer/BioNTech. Die ligt echter een stuk lager dan de aanbevolen temperatuur van -40 graden voor het transport van het Moderna-vaccin.
  [naar artikel]
 22. Zweden transporteert meer dan tweeduizend Moderna-vaccins bij een te lage temperatuur: “Ergste wat kan gebeuren is dat ze niet meer werken” (22/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In Zweden zijn 2.100 vaccins van Moderna bij een te lage temperatuur bewaard, waardoor ze mogelijk niet langer werken. Dat schrijven verschillende Zweedse media. Het liep fout tijdens een levering van het Moderna-vaccin waarbij de transportfirma de temperatuur had ingesteld op de aanbevolen temperatuur voor het vaccin van Pfizer/BioNTech. Die ligt echter een stuk lager dan de aanbevolen temperatuur van -40 graden voor het transport van het Moderna-vaccin.
  [naar artikel]
 23. Europees Geneesmiddelenagentschap beslist deze maand nog over geodkeuring BioNTech-Pfizer-vaccin (01/12/2020 - Het Nieuwsblad)
  Het Europese Geneesmiddelenagentschap (EMA) wil ten laatste op 29 december beslissen over de voorwaardelijke marktvergunning voor het kandidaat-vaccin van BioNTech en Pfizer. Over het kandidaat-vaccin van Moderna wil EMA ten laatste op 12 januari de knoop doorhakken.
  [naar artikel]
 24. Europa geeft goedkeuring aan Moderna-vaccin (07/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  Het Europese Geneesmiddelenagentschap heeft gisteren haar fiat gegeven voor het vaccin van het Amerikaanse biotechbedrijf Moderna. Het is na dat van Pfizer en BioNTech het tweede coronavaccin dat straks kan worden ingezet op de Europese markt. “In januari mag ons land al 20.000 dosissen verwachten”, zegt viroloog Pierre Van Damme.
  [naar artikel]
 25. Trump doorbreekt avondklok voor rally en dreigt met ontslag voor topviroloog Fauci (02/11/2020 - Express)
  Donald Trump heeft ermee gedreigd om Anthony Fauci, de belangrijkste corona-expert van de Verenigde Staten, te ontslaan na de Amerikaanse... The post Trump doorbreekt avondklok voor rally en dreigt met ontslag voor topviroloog Fauci appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 26. Vaccins Pfizer en Moderna krijgen mogelijk in december al marktvergunning. Wat zijn de volgende stappen (voor België)? (20/11/2020 - Het Nieuwsblad)
  Als alles goed gaat, kunnen de coronavaccins van BioNTech-Pfizer en Moderna tegen midden december een voorwaardelijke vergunning krijgen. Dat heeft Europees Commissievoorzitter Ursula von der Leyen donderdagavond aangekondigd. Het gaat om de eerste stap in het op de markt brengen van een vaccin. Wat zijn de volgende stappen? En tegen wanneer kan het vaccin dan bij ons zijn?
  [naar artikel]
 27. Vaccins Pfizer en Moderna krijgen mogelijk in december al marktvergunning. Wat zijn de volgende stappen (voor België)? (20/11/2020 - De Standaard)
  Als alles goed gaat, kunnen de coronavaccins van BioNTech-Pfizer en Moderna tegen midden december een voorwaardelijke vergunning krijgen. Dat heeft Europees Commissievoorzitter Ursula von der Leyen donderdagavond aangekondigd. Het gaat om de eerste stap in het op de markt brengen van een vaccin. Wat zijn de volgende stappen? En tegen wanneer kan het vaccin dan bij ons zijn?
  [naar artikel]
 28. Hoe effectief is het Moderna-vaccin? Kunnen we nu sneller vaccineren? Alle vragen beantwoord (04/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het Europese geneesmiddelenbureau EMA geeft waarschijnlijk woensdag groen licht voor een tweede coronavaccin, dat van de Amerikaanse farmaceut Moderna. Hoeveel heeft ons land er nu weer aangekocht? Hoe effectief is het spuitje? En vooral: kan dit vaccin - naast dat van Pfizer/BioNTech - onze vaccinatiecampagne versnellen?
  [naar artikel]
 29. Extra tests bij Pfizer en Moderna vanwege nieuwe coronavariant, BioNTech zegt binnen de zes weken nieuw vaccin te kunnen produceren als virus muteert (22/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De farmaceuten Pfizer en Moderna testen of hun coronavaccins ook effectief zijn tegen de nieuwe variant van het virus, die onder meer is opgedoken in het Verenigd Koninkrijk. Dat bericht CNN, dat zich baseert op verklaringen van de bedrijven.
  [naar artikel]
 30. Covid-19-vaccin van Pfizer en BioNTech toont positieve resultaten, maar ook meteen vervelende bijwerking (01/07/2020 - Express)
  Een experimenteel coronacvaccin van farmagiant Pfizer zet in de eerste fases beloftevolle resultaten neer, al baart een koortsreactie bij een... The post Covid-19-vaccin van Pfizer en BioNTech toont positieve resultaten, maar ook meteen vervelende bijwerking appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 31. Europa keurt Moderna-vaccin goed, maar wat betekent dat voor ons land? (06/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  Het Europese Geneesmiddelenagentschap heeft haar fiat gegeven voor het vaccin van het Amerikaanse biotechbedrijf Moderna. Het is na dat van Pfizer en BioNTech het tweede coronavaccin dat straks kan worden ingezet op de Europese markt. Maar wanneer wordt het vaccin bij ons uitgerold? Hoeveel dosissen krijgt België per week? En welke groep mensen krijgt als eerste een prik van deze nummer twee?
  [naar artikel]
 32. Europa keurt Moderna-vaccin goed, maar wat betekent dat voor ons land? (06/01/2021 - Het Nieuwsblad)
  Het Europese Geneesmiddelenagentschap heeft haar fiat gegeven voor het vaccin van het Amerikaanse biotechbedrijf Moderna. Het is na dat van Pfizer en BioNTech het tweede coronavaccin dat straks kan worden ingezet op de Europese markt. Maar wanneer wordt het vaccin bij ons uitgerold? Hoeveel dosissen krijgt België per week? En welke groep mensen krijgt als eerste een prik van deze nummer twee?
  [naar artikel]
 33. De drie coronavaccins doorgelicht: Moderna beschermt het best, Pfizer werkt het snelst en Oxford is het goedkoopst (16/11/2020 - Express)
  Drie vaccins zijn nu al onderweg naar de geneesmiddelenautoriteiten. Het vaccin van Moderna beschermt voor 94,5 procent tegen het coronavirus,... The post De drie coronavaccins doorgelicht: Moderna beschermt het best, Pfizer werkt het snelst en Oxford is het goedkoopst appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 34. Moderna-vaccin geeft goede resultaten bij ouderen (26/08/2020 - De Tijd)
  18:03 Het covidvaccin van de farmagroep Moderna bracht de productie van antilichamen op gang in een test op 20 oudere proefpersonen.
  [naar artikel]
 35. LIVE. Coronatoeslag van 33 euro voor 356.000 kwetsbare kinderen - Fauci: “Resultaten Moderna-vaccin zijn echt indrukwekkend” (17/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het aantal overlijdens door het coronavirus in België komt stilaan op een plateau. Ook de andere cijfers gaan de goede kant uit. Dat blijkt uit nieuwe gegevens van gezondheidsagentschap Sciensano. Volg alle ontwikkelingen in dit liveblog.
  [naar artikel]
 36. LIVE. Coronatoeslag van 33 euro voor 356.000 kwetsbare kinderen - Fauci: “Resultaten Moderna-vaccin zijn echt indrukwekkend” (17/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het aantal overlijdens door het coronavirus in België komt stilaan op een plateau. Ook de andere cijfers gaan de goede kant uit. Dat blijkt uit nieuwe gegevens van gezondheidsagentschap Sciensano. Volg alle ontwikkelingen in dit liveblog.
  [naar artikel]
 37. Europees Geneesmiddelenagentschap zet licht op groen voor Moderna-vaccin (06/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  Het Europese Geneesmiddelenagentschap (EMA) heeft het licht op groen gezet voor het Moderna-vaccin. Het is na dat van Pfizer en BioNTech het tweede coronavaccin dat kan worden ingezet op de Europese markt.
  [naar artikel]
 38. Goedkeuring vaccins sneller van verwacht: ook Moderna ligt voor op schema (17/12/2020 - De Standaard)
  Het Europees Geneesmiddelenagentschap EMA vervroegt de beslissing omtrent het vaccin van Moderna tegen covid-19 naar 6 januari. Ook Pfizer zal vroeger dan verwacht worden goedgekeurd.
  [naar artikel]
 39. Reken niet op reizen naar de VS, zegt Amerikaanse topviroloog Fauci (15/06/2020 - Express)
  Een versoepeling van de reisrestricties in de Verenigde Staten is nog helemaal niet aan de orde. Het kan nog maanden... The post Reken niet op reizen naar de VS, zegt Amerikaanse topviroloog Fauci appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 40. Ook vaccin Moderna bijzonder doeltreffend in trials (16/11/2020 - De Tijd)
  13:16 Een week na het goede nieuws van Pfizer blijkt nu ook het kandidaat-covidvaccin van Moderna bijzonder doeltreffend in de klinische testen. Het Amerikaanse biotechbedrijf spreekt van een doeltreffendhe...
  [naar artikel]
 41. Eerst Pfizer en Moderna, de rest van de coronavaccins volgt pas later: “Veel keuze hebben we niet” (12/12/2020 - Het Nieuwsblad)
  Na tegenvallende resultaten zal het nog heel wat langer wachten zijn op het coronavaccin van Sanofi en GSK. En ook bij andere producenten duurt het nog enkele maanden. Gelukkig wachten farmareuzen Pfizer en Moderna momenteel wel al op hun goedkeuring. Zij zullen ons door de eerste fase van de vaccinatiestrategie moeten leiden. “Enige twee die hun dossier ingediend hebben.”
  [naar artikel]
 42. Vaccinaties van zorgpersoneel gestart met Moderna-vaccin in ZNA (18/01/2021 - Het Nieuwsblad)
  Het Antwerpse ziekenhuis ZNA Middelheim is maandagmiddag begonnen met het vaccineren van de eigen medewerkers. Dat gebeurt, voor het eerst ons land, met het Moderna-vaccin. De eer van de eerste vaccinatie ging naar Luc Clement, hoofdverpleegkundige van de COVID-cohort. Ook in ziekenhuizen in La Louvière, Eupen en Brussel wordt maandag voor het eerst gevaccineerd met het Moderna-vaccin.
  [naar artikel]
 43. Vaccinoloog Pierre Van Damme: "Als alles goed gaat, kunnen we in januari starten met vaccinaties" (01/12/2020 - VRT NWS)
  Als alles goed gaat, kunnen we in januari starten met de eerste vaccinaties tegen het coronavirus voor prioritaire groepen. Dat zegt vaccinoloog Pierre Van Damme van de Universiteit Antwerpen. Twee fabrikanten, Pfizer en Moderna, hebben een aanvraag ingediend bij het Europese Geneesmiddelenagentschap om hun vaccins op de markt te mogen brengen. Het agentschap beslist nog deze maand over het Pfizer-vaccin, en uiterlijk half januari over het Moderna-vaccin.
  [naar artikel]
 44. Het Pfizer-vaccin: ontdekt door kinderen van Turkse gastarbeiders (10/11/2020 - Het Belang van Limburg)
  Dat het vaccin van Pfizer zulke goede resultaten boekt, is mede te danken aan het onderzoekswerk van een Duits echtpaar, nakomelingen van Turkse gastarbeiders.
  [naar artikel]
 45. Tweede vaccin morgen allicht goedgekeurd: wat is het verschil met dat van Pfizer? (05/01/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Het coronavaccin van het Amerikaanse farmabedrijf Moderna wordt naar verwachting woensdag goedgekeurd door het Europees Geneesmiddelenagentschap. Het wordt zo het tweede vaccin, na Pfizer, dat in Europa wordt uitgerold. Waarin verschillen beide van elkaar? Hoeveel dosissen heeft België besteld? En hoe zit het met de andere vaccins? We vroegen het viroloog Johan Neyts (KU Leuven).
  [naar artikel]
 46. Vaccin Moderna blijkt nog effectiever: 94,5 procent en makkelijker te bewaren (16/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het coronavaccin van Moderna dat in de Verenigde Staten ontwikkeld werd, blijkt nog efficiënter te zijn dan dat van Pfizer/BioNTech. Het blijkt in 94,5 procent mensen te beschermen tegen het coronavirus. Zo meteen meer.
  [naar artikel]
 47. Hoe effectief is het Moderna-vaccin? Kan deze tweede spuit het vaccineren versnellen? Alle vragen beantwoord (04/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het Europese geneesmiddelenbureau EMA geeft waarschijnlijk woensdag groen licht voor een tweede coronavaccin, dat van de Amerikaanse farmaceut Moderna. Hoeveel heeft ons land er nu weer aangekocht? Hoe effectief is het spuitje? En vooral: kan dit vaccin - naast dat van Pfizer/BioNTech - onze vaccinatiecampagne versnellen? Alle vragen beantwoord.
  [naar artikel]
 48. Vooraanstaand wetenschappelijk tijdschrift valideert testresultaten Pfizer-vaccin (10/12/2020 - Het Belang van Limburg)
  De volledige resultaten van klinische proeven met het COVID-19-vaccin, ontwikkeld door de Amerikaans-Duitse farmceutische firma Pfizer-BioNTech, werden donderdag gepubliceerd in het gezaghebbende New England Journal of Medicine, een medisch tijdschrift in de Verenigde Staten.
  [naar artikel]
 49. Topviroloog Fauci had gelijk: nog geen twee weken na verlengd weekend stijgen cijfers weer in VS (17/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Anthony Fauci uitte herhaaldelijk zijn bezorgdheid over het verlengde weekend van Labor Day, de Amerikaanse feestdag die op maandag 7 september...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.