Wil jij meer vegetarisch gaan eten? Ook wanneer je weinig ervaring hebt met de vegetarische keuken is deze uitdaging zeker haalbaar. Garden Gourmet deelt vijf gezonde recepten die je deze zomer helpen meer vegetarisch te eten. Vandaag: poke bowl met vegan tonijn. Benodigdheden Bereidingswijze Het bericht RECEPT Poke bowl met vegan tonijn verscheen eerst op Gezond.be. [naar artikel]
Hawaiian Poké Bowl, een groeiende keten die zichzelf een gezond alternatief voor fastfood noemt, opent in maart in Shopping 1 en komt ook naar Quartier Blue in Hasselt. [naar artikel]
Op zaterdag 10 april opent in Shopping 1 in Genk de dertiende vestiging van Hawaiian Poké Bowl in ons land, en de tweede in Limburg. Het gaat om één van de snelst groeiende ketens in België. [naar artikel]
Er komt, naast de vestiging op Quartier Bleu, een tweede zaak van de keten Hawaiian Poke Bowl in Hasselt. Mogelijk op de plek waar onlangs Ellis Gourmet Burger onverwacht de deuren sloot. Ook voor andere horecapanden is er goed nieuws. [naar artikel]
Het geheime recept van de wereldberoemde Big Mac-saus is volgens The Sun uitgelekt. Het bevat - hou je vast - maar liefst 33 ingrediënten. Al kan [naar artikel]
Met Hawaiian Poké Bowl heeft de Mechelse IJzerenleen er nog een horecazaak bij. “Wij waren op zoek naar iets gezonds. Zo kwamen we uit bij dit typische Hawaïaanse gerecht”, zegt zaakvoerder Emilio Cunaj. [naar artikel]
Ophef in spaghetti-land vorige week: Jelle Beeckman, The Messy Chef, beweerde dat hij het geheime recept van de populaire Kastart-saus van het gelijknamige restaurant in Onderbergen had gevonden. Dat wilde De Gentenaar wel eens testen en dus haalde horeca-journaliste Jill Dhondt haar schort boven … [naar artikel]
Elke dag maken chocolatier Dominique Persoone en stylist Jani Kazaltzis een nieuw recept klaar in het programma ‘Cook ensemble’. Deze keer op het menu kip en rib in de zoetzure saus. [naar artikel]
Enthousiaste koks hebben het recept misschien al voor zichzelf ontdekt, maar het internet wordt wild van het McNugget-recept van Bernadette Francis. Ze wist de beroemde nuggets van McDonald’s en de bijhorende zoetzure saus zo goed na te maken dat mensen al beginnen watertanden bij het idee alleen. [naar artikel]
Een goede saus kan niet ontbreken bij een heerlijk stukje vlees of vis. Peper- en champignonsaus zijn de meest gekozen sauzen om onze feestgerechten mee te overgieten. Maak je die best zelf of zijn kant-en-klare sauzen uit de supermarkt even smaakvol? “Deze doet de naam peperroomsaus oneer aan”, klinkt het bij sterrenchef Luc Bellings over één saus. Hij proeft er in totaal 10 binnen die 2 populairste categorieën én deelt voor elke saus een eigen exclusief recept. [naar artikel]
Ben jij net als wij ook dol op sushi, maar kan je ondertussen geen houten boot meer zien? Dat snappen we. Hoe dol we ook zijn op onze portie [naar artikel]
20:11 Met Hawaiian Poké Bowl bouwen drie twintigers stormenderhand een restaurantketen rond exotische fastfood uit. Sinds het begin van de coronacrisis opende de keten al 10 nieuwe vestigingen. ‘Wij willen ... [naar artikel]
Bij een lekkere kebab hoort een lekkere saus. Maar welke saus is nu het populairst volgens Limburgse kebabzaken? En de typisch Limburgse halfpikant: wat zit daar precies in? Een goedbewaard geheim voor sommige zaken, al geven enkelen toch hun recept prijs. [naar artikel]
Een goede saus kan niet ontbreken bij een lekker stukje vlees of vis. Peper-, champignon- en bearnaisesaus zijn de meest gekozen sauzen om onze gerechten mee te overgieten. Maak je die best zelf of zijn kant-en-klare sauzen uit de supermarkt even smaakvol? “Deze is de naam peperroomsaus niet waardig”, klinkt het bij sterrenchef Luc Bellings over één saus. Hij proeft er in totaal 15 binnen die 3 populairste categorieën én deelt voor elke saus een eigen exclusief recept. [naar artikel]
In deze rubriek gaat culinair auteur en foodie Luc Hoornaert op zoek naar vier uitstekende bereidingen van populaire gerechten. Deze week: falafel. [naar artikel]
Stoofvlees is een echte Vlaamse klassieker die ieders hartje sneller doet slaan, al is het niet zo eenvoudig om het zelf smakelijk op tafel te zetten. Want welk vlees kies je het best? Moet er bier in de saus? En waarom krijg je die saus niet goed dik? HLN-chef Piet Huysentruyt legt uit op welke vijf dingen je absoluut moet letten, deelt zijn ultieme geheime ingrediënt én een exclusief recept voor smoutezacht stoofvlees. [naar artikel]
Dit weekend is het ‘Weekend van het Stoofvlees 2023', georganiseerd door de VLAM. Die Vlaamse klassieker doet ieders hartje sneller slaan, al is het geen evidentie om het zelf smakelijk op tafel te zetten. Want welk vlees kies je het best? Moet er bier in de saus? En waarom is die saus ineens zo slap? HLN-chef Piet Huysentruyt legt uit op welke vijf dingen je absoluut moet letten, deelt zijn ultieme geheime ingrediënt én een exclusief recept voor smoutezacht stoofvlees. [naar artikel]
Just Falafel, een snelgroeiende fastfoodketen uit de Verenigde Arabische Emiraten, strijkt neer in België. De keten plant de komende vier jaar 'een twaalftal' vestigingen te openen in ons land. [naar artikel]
Falafel is een prima opstapje voor wie nog niet vertrouwd is met de veggiewereld. Chef Stijn Bauwens van Bistro De Kruidenmolen in Klemskerke/De Haan serveert het graag als aperitiefhapje, en was aangenaam verrast door de tien soorten uit de supermarkt die we hem voorschotelden. [naar artikel]
Onbekenden hebben in de nacht van zondag op maandag opnieuw een aanslag gepleegd op Poke Bowl Place, een restaurant dat toebehoort aan de familie van kickbokser Jamal Ben Saddik. Net als enkele dagen geleden, werd een brandbom tegen de gevel gegooid. [naar artikel]
Eerlijk is eerlijk: op 1 januari zat waarschijnlijk meer dan de helft van jullie in zijn luie zetel met een kater die herinnerde aan het heerlijke feestje van oud naar nieuw. Niemand die eraan dacht te koken, laat staat uit de zetel te komen. Daarom lieten we ons eten met z’n allen thuis leveren en […] Het bericht We bestelden massaal hamburgers op de eerste dag van het nieuwe jaar verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
Om de langverwachte filmpremière van Barbie te vieren, introduceert Burger King zijn nieuwe roze cheeseburger. De BK Barbie Combo is een samensmelting van rundvlees, kaas en spek, gecombineerd met een romige roze saus. Maar er is een kleine catch: wie een hapje wil proberen, moet zijn weg vinden naar het bruisende Brazilië. [naar artikel]
Delhaize vraagt zijn klanten falafel van het merk L’atelier Blini terug te brengen naar de winkel. Uit een kwaliteitscontrole is de aanwezigheid van de bacterie listeria vastgesteld in het product met acht falafels op basis van kikkererwten, wortelen en koriander. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.