Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

RECEPT. Poké bowl met falafel en roze saus

19/11/2020 - 12:19
"Elke dag maken chocolatier Dominique Persoone en stylist Jani Kazaltzis een nieuw recept klaar in het programma ‘Cook ensemble’. Deze keer op het menu een recept met Hawaïaanse toets in de vorm van een poké bowl met falafel en roze saus."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. RECEPT Poke bowl met vegan tonijn (22/06/2023 - Gezond.be)

Wil jij meer vegetarisch gaan eten? Ook wanneer je weinig ervaring hebt met de vegetarische keuken is deze uitdaging zeker haalbaar. Garden Gourmet deelt vijf gezonde recepten die je deze zomer helpen meer vegetarisch te eten. Vandaag: poke bowl met vegan tonijn. Benodigdheden Bereidingswijze Het bericht RECEPT Poke bowl met vegan tonijn verscheen eerst op Gezond.be. [naar artikel]


2. Hawaiian Poké Bowl komt naar Shopping 1 én Quartier Bleu (10/02/2020 - Het Belang van Limburg)

Hawaiian Poké Bowl, een groeiende keten die zichzelf een gezond alternatief voor fastfood noemt, opent in maart in Shopping 1 en komt ook naar Quartier Blue in Hasselt. [naar artikel]


3. Hawaiian Poké Bowl opent tweede Limburgse vestiging in Shopping 1 (09/04/2021 - Het Belang van Limburg)

Op zaterdag 10 april opent in Shopping 1 in Genk de dertiende vestiging van Hawaiian Poké Bowl in ons land, en de tweede in Limburg. Het gaat om één van de snelst groeiende ketens in België. [naar artikel]


4. Ellis vertrekt, Hawaiian Poke Bowl lonkt naar tweede vestiging: horeca in beweging op Hasseltse Zuivelmarkt (05/03/2024 - Het Belang van Limburg)

Er komt, naast de vestiging op Quartier Bleu, een tweede zaak van de keten Hawaiian Poke Bowl in Hasselt. Mogelijk op de plek waar onlangs Ellis Gourmet Burger onverwacht de deuren sloot. Ook voor andere horecapanden is er goed nieuws. [naar artikel]


5. Geheim recept saus Big Mac uitgelekt en je kan ze zelf maken (24/08/2017 - Het Laatste Nieuws)

Het geheime recept van de wereldberoemde Big Mac-saus is volgens The Sun uitgelekt. Het bevat - hou je vast - maar liefst 33 ingrediënten. Al kan [naar artikel]


6. Eethuis serveert poké bowls: “We leerden het gerecht in Hawaï kennen” (16/01/2020 - Gazet van Antwerpen)

Met Hawaiian Poké Bowl heeft de Mechelse IJzerenleen er nog een horecazaak bij. “Wij waren op zoek naar iets gezonds. Zo kwamen we uit bij dit typische Hawaïaanse gerecht”, zegt zaakvoerder Emilio Cunaj. [naar artikel]


7. Heeft The Messy Chef écht het recept van de Kastart-saus ontrafeld? Wij deden de test (22/11/2023 - Het Nieuwsblad)

Ophef in spaghetti-land vorige week: Jelle Beeckman, The Messy Chef, beweerde dat hij het geheime recept van de populaire Kastart-saus van het gelijknamige restaurant in Onderbergen had gevonden. Dat wilde De Gentenaar wel eens testen en dus haalde horeca-journaliste Jill Dhondt haar schort boven … [naar artikel]


8. RECEPT. Kip en rib zoetzuur (20/11/2020 - Het Belang van Limburg)

Elke dag maken chocolatier Dominique Persoone en stylist Jani Kazaltzis een nieuw recept klaar in het programma ‘Cook ensemble’. Deze keer op het menu kip en rib in de zoetzure saus. [naar artikel]


9. Vrouw ontdekt recept voor McNuggets: “Nog beter dan het origineel” (10/05/2018 - Gazet van Antwerpen)

Enthousiaste koks hebben het recept misschien al voor zichzelf ontdekt, maar het internet wordt wild van het McNugget-recept van Bernadette Francis. Ze wist de beroemde nuggets van McDonald’s en de bijhorende zoetzure saus zo goed na te maken dat mensen al beginnen watertanden bij het idee alleen. [naar artikel]


10. Topchef Luc Bellings proeft 10 kant-en-klare sauzen en buist de helft : “Dit is geen saus, maar een dikke brij” (16/12/2023 - Het Laatste Nieuws)

Een goede saus kan niet ontbreken bij een heerlijk stukje vlees of vis. Peper- en champignonsaus zijn de meest gekozen sauzen om onze feestgerechten mee te overgieten. Maak je die best zelf of zijn kant-en-klare sauzen uit de supermarkt even smaakvol? “Deze doet de naam peperroomsaus oneer aan”, klinkt het bij sterrenchef Luc Bellings over één saus. Hij proeft er in totaal 10 binnen die 2 populairste categorieën én deelt voor elke saus een eigen exclusief recept. [naar artikel]


11. Vergeet sushi, de 'poke bowl' is een waardige opvolger van jouw favoriete gerecht (12/05/2017 - Het Laatste Nieuws)

Ben jij net als wij ook dol op sushi, maar kan je ondertussen geen houten boot meer zien? Dat snappen we. Hoe dol we ook zijn op onze portie [naar artikel]


12. Antwerps trio scoort met pokébowl uit Hawaï (12/06/2021 - De Tijd)

20:11 Met Hawaiian Poké Bowl bouwen drie twintigers stormenderhand een restaurantketen rond exotische fastfood uit. Sinds het begin van de coronacrisis opende de keten al 10 nieuwe vestigingen. ‘Wij willen ... [naar artikel]


13. Dit zit er in je kebabsaus: “Een goede looksaus betekent dat je morgen niet kunt gaan werken” (05/10/2023 - Het Belang van Limburg)

Bij een lekkere kebab hoort een lekkere saus. Maar welke saus is nu het populairst volgens Limburgse kebabzaken? En de typisch Limburgse halfpikant: wat zit daar precies in? Een goedbewaard geheim voor sommige zaken, al geven enkelen toch hun recept prijs. [naar artikel]


14. Sterrenchef Luc Bellings proeft 15 kant-en-klare sauzen en deelt een 0/10 uit:“Dit lijkt meer op pudding dan op saus” (19/03/2022 - Het Laatste Nieuws)

Een goede saus kan niet ontbreken bij een lekker stukje vlees of vis. Peper-, champignon- en bearnaisesaus zijn de meest gekozen sauzen om onze gerechten mee te overgieten. Maak je die best zelf of zijn kant-en-klare sauzen uit de supermarkt even smaakvol? “Deze is de naam peperroomsaus niet waardig”, klinkt het bij sterrenchef Luc Bellings over één saus. Hij proeft er in totaal 15 binnen die 3 populairste categorieën én deelt voor elke saus een eigen exclusief recept. [naar artikel]


15. Hier eet je de lekkerste falafel van Antwerpen (16/06/2017 - Gazet van Antwerpen)

In deze rubriek gaat culinair auteur en foodie Luc Hoornaert op zoek naar vier uitstekende bereidingen van populaire gerechten. Deze week: falafel. [naar artikel]


16. Zo maak je het beste stoofvlees volgens Piet Huysentruyt: “Hoe bruiner de saus, hoe voller de smaak” (03/11/2023 - Het Laatste Nieuws)

Stoofvlees is een echte Vlaamse klassieker die ieders hartje sneller doet slaan, al is het niet zo eenvoudig om het zelf smakelijk op tafel te zetten. Want welk vlees kies je het best? Moet er bier in de saus? En waarom krijg je die saus niet goed dik? HLN-chef Piet Huysentruyt legt uit op welke vijf dingen je absoluut moet letten, deelt zijn ultieme geheime ingrediënt én een exclusief recept voor smoutezacht stoofvlees. [naar artikel]


17. Tips van de chef: zo maak je het beste stoofvlees volgens Piet Huysentruyt. “Met varkensvlees moet je alleen het recept volgen, er kan niets misgaan” (26/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

Dit weekend is het ‘Weekend van het Stoofvlees 2023', georganiseerd door de VLAM. Die Vlaamse klassieker doet ieders hartje sneller slaan, al is het geen evidentie om het zelf smakelijk op tafel te zetten. Want welk vlees kies je het best? Moet er bier in de saus? En waarom is die saus ineens zo slap? HLN-chef Piet Huysentruyt legt uit op welke vijf dingen je absoluut moet letten, deelt zijn ultieme geheime ingrediënt én een exclusief recept voor smoutezacht stoofvlees. [naar artikel]


18. Arabische keten leert Belgen falafel eten (13/04/2019 - De Morgen)

Just Falafel, een snelgroeiende fastfoodketen uit de Verenigde Arabische Emiraten, strijkt neer in België. De keten plant de komende vier jaar 'een twaalftal' vestigingen te openen in ons land. [naar artikel]


19. GETEST. Wat is de beste falafel uit de supermarkt? (07/04/2018 - Gazet van Antwerpen)

Falafel is een prima opstapje voor wie nog niet vertrouwd is met de veggiewereld. Chef Stijn Bauwens van Bistro De Kruidenmolen in Klemskerke/De Haan serveert het graag als aperitiefhapje, en was aangenaam verrast door de tien soorten uit de supermarkt die we hem voorschotelden. [naar artikel]


20. Opnieuw ontploffing in Borgerhout (18/07/2022 - De Standaard)

Onbekenden hebben in de nacht van zondag op maandag opnieuw een aanslag gepleegd op Poke Bowl Place, een restaurant dat toebehoort aan de familie van kickbokser Jamal Ben Saddik. Net als enkele dagen geleden, werd een brandbom tegen de gevel gegooid. [naar artikel]


21. We bestelden massaal hamburgers op de eerste dag van het nieuwe jaar (03/01/2019 - Metro)

Eerlijk is eerlijk: op 1 januari zat waarschijnlijk meer dan de helft van jullie in zijn luie zetel met een kater die herinnerde aan het heerlijke feestje van oud naar nieuw. Niemand die eraan dacht te koken, laat staat uit de zetel te komen. Daarom lieten we ons eten met z’n allen thuis leveren en […] Het bericht We bestelden massaal hamburgers op de eerste dag van het nieuwe jaar verscheen eerst op Metro. [naar artikel]


22. Burger King viert Barbie’s komst met nieuwe roze cheeseburger (17/07/2023 - Het Laatste Nieuws)

Om de langverwachte filmpremière van Barbie te vieren, introduceert Burger King zijn nieuwe roze cheeseburger. De BK Barbie Combo is een samensmelting van rundvlees, kaas en spek, gecombineerd met een romige roze saus. Maar er is een kleine catch: wie een hapje wil proberen, moet zijn weg vinden naar het bruisende Brazilië. [naar artikel]


23. Delhaize roept falafel met listeriabesmetting terug (17/08/2018 - De Standaard)

Delhaize vraagt zijn klanten falafel van het merk L’atelier Blini terug te brengen naar de winkel. Uit een kwaliteitscontrole is de aanwezigheid van de bacterie listeria vastgesteld in het product met acht falafels op basis van kikkererwten, wortelen en koriander. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!