Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

25 February 2021
20:14 uur

Nieuwe zondagavond op Eén met 'Down the Road' en 'Black-out'

Het Laatste Nieuws

20/11/2020 - 06:25

De combinatie 'Château Planckaert' en 'Undercover' brak de voorbije weken serieuze potten op Eén. Wekelijks keken er gemiddeld meer dan anderhalf miljoen mensen naar. De verwachtingen zijn dus hoog voor opvolgers 'Down the Road' en 'Black-out', die de nieuwe zondagavond vormen.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. 'Black Panther' valt in de prijzen op de BET Awards (25/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  'Black Panther' heeft zondagavond in Los Angeles de BET Award voor beste film in de wacht gesleept. Daarnaast ging 'Black Panther'-ster Chadwick...
  [naar artikel]
 2. Hartverwarmend: reisgenoten ‘Down The Road’ blikken terug op avontuur dat hun leven veranderde (14/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Zondagavond was op Eén een speciale aflevering van ‘Down The Road’ te zien, waarin de zes reisgenoten nog eens terugblikken op hun avontuur....
  [naar artikel]
 3. Wat is een totale black-out? Neuroloog over de oorzaken en gevolgen van de stoornis (04/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Een black-out door een medisch probleem, dat is volgens de familie van de zestiger die zondagavond de ravage in Houthalen-Helcheren veroorzaakte de...
  [naar artikel]
 4. Dieter Coppens gaat op reis en... neemt zes nieuwe reisgezellen mee in"Down the road 2" (07/09/2018 - VRT NWS)
  Het Eén-programma "Down the road" krijgt een tweede seizoen. Dieter Coppens vertrok gisteren met zes nieuwe jongvolwassenen met het syndroom van Down op reis. In een filmpje op Facebook stelt Coppens zijn reisgezellen voor. "Down the road" maakt volgende week ook kans op een prestigieuze Gouden Roos.
  [naar artikel]
 5. Maak kennis met de nieuwe groep van ‘Down the road’ (02/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  Op maandag 4 februari start het nieuwe seizoen van ‘Down the road’, het Eén-programma waarin Dieter Coppens op reis gaat met een groep jongeren die het syndroom van Down heeft. Om de nieuwe afleveringen aan te kondigen kregen de zes jongens en meisjes een fotoshoot waarbij ze zelf hun kleren mochten kiezen. Van Sneeuwwitje tot coole hipster, alles mocht en kon!
  [naar artikel]
 6. Nieuw seizoen ‘Down The Road’: dit zijn de zes nieuwe reisgenoten van Dieter Coppens (07/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Vanaf maandag 27 januari trekt Dieter Coppens in het nieuwe seizoen van Down the road opnieuw op avontuur met medebegeleidster Saar en met zes...
  [naar artikel]
 7. Maarten van ‘Down the Road’ schittert in nieuwe videoclip van Regi (14/06/2019 - Het Belang van Limburg)
  Regi lanceert vandaag zijn nieuwe single Summer Life. In de videoclip duikt een bekende op: Maarten van ‘Down the Road’.
  [naar artikel]
 8. Je kan figureren in de nieuwe clip van Black Box Revelation, maar je moet er wel een tattoo bijnemen (06/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Black Box Revelation heeft een nieuwe single uit, genaamd 'Tattooed Smiles', en daar hoort ook een nieuwe videoclip bij. Ook jij kan daarin...
  [naar artikel]
 9. Black Box Revelation zoekt figuranten voor een nieuwe clip, maar je moet er wel een tattoo bijnemen (06/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Black Box Revelation heeft een nieuwe single uit, genaamd 'Tattooed Smiles', en daar hoort ook een nieuwe videoclip bij. Ook jij kan daarin...
  [naar artikel]
 10. Verliefde Lore uit 'Down The Road' laat niemand onberoerd: "Hij zegt altijd dat ik een mooi meisje ben" (08/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  In het nieuwe VRT-programma 'Down the road' gaat Dieter Coppens samen met zes jongvolwassenen met het syndroom van Down een avontuurlijke uitdaging...
  [naar artikel]
 11. Dieter Coppens alweer op reis vertrokken voor ‘Down the Road’ (31/05/2019 - Het Belang van Limburg)
  Amper twee maanden na de laatste aflevering van het succesvolle ‘Down The Road’ is Dieter Coppens (41) met zes nieuwe mensen met het syndroom van Down vertrokken voor een nieuwe onvergetelijke trip.
  [naar artikel]
 12. Dit zijn de zes nieuwe reisgezellen van Dieter Coppens in ‘Down The Road’ (24/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Charlotte, Julie, Maud, Geoffrey, Maarten en Yens zijn de zes nieuwe reisgezellen van Dieter Coppens in ‘Down the Road’. In het programma vertrekt...
  [naar artikel]
 13. Belgische energiecrisis inspiratie voor nieuwe serie ‘Black-out’ (01/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Wie heeft het licht uitgedaan? Dat is de grote vraag in ‘Black-out’, de nieuwe misdaadserie van één, over een land in de ban van een complete...
  [naar artikel]
 14. Het nieuwe seizoen van ‘Down the road’ komt eraan: deze zes nieuwe reizigers trokken 21 dagen naar Zuid-Afrika (24/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  Na de warme reacties op het eerste seizoen van Down the road, pakte Dieter Coppens voorbije zomer opnieuw zijn koffer om aan een groot avontuur te beginnen. Op 6 september verzamelden Charlotte, Julie, Maud, Geoffrey, Maarten en Yens op de oprit van Dieter om de reis van hun leven te maken. Wij stellen de zes nieuwe reizigers aan jullie voor.
  [naar artikel]
 15. Dieter Coppens vertrekt met 6 nieuwe reisgezellen op avontuur voor 'Down the road 2' (06/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Zonet vertrok Dieter Coppens (40) voor de opnames van het tweede seizoen van 'Down the road'. En dat doet hij niet alleen: samen met 6...
  [naar artikel]
 16. Kevin uit "Down the road": "Dieter Coppens is mijn god" (26/02/2018 - VRT NWS)
  De programmamaker Dieter Coppens heeft samen met zes jongvolwassenen met het syndroom van Down een reis door Europa gemaakt voor "Down the road". In "Van Gils & gasten" heeft Dieter Coppens samen met Kevin Van Den Bosch het nieuwe programma van Eén voorgesteld. Woensdag wordt de eerste aflevering van "Down the road" uitgezonden.
  [naar artikel]
 17. ‘Down the Road’ in Zuid-Afrika (25/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  Vorig seizoen zagen we Dieter Coppens in ‘Down the Road’ als reisleider van jongeren met het syndroom van Down door een aantal Europese landen trekken waar ze hun grenzen konden verleggen. Vanaf 4 februari krijgen we het verslag van een nieuwe reis: naar Zuid-Afrika.
  [naar artikel]
 18. “Misschien wel het extreemste avontuur ooit”: eerste beelden nieuw seizoen ‘Down The Road’ (27/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Dieter Coppens (42) en z'n reisgezellen uit het eerste seizoen van ‘Down The Road’ trekken er weer samen op uit. Dit jaar trekken ze naar Lapland. Vanaf 22 november is het nieuwe seizoen op Eén te zien.
  [naar artikel]
 19. ‘Down the road’ komt terug: dit zijn de eerste beelden van het nieuwe seizoen (27/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  Goed nieuws voor de fans van Dieter Coppens en co: het vierde seizoen van Down the road staat voor de deur. De setting is iets minder exotisch dan de vorige jaren, maar de verhalen zijn nog altijd even hartverwarmend. Bekijk hier de eerste beelden van het nieuwe seizoen dat start op zondag 22 november.
  [naar artikel]
 20. Kat Kerkhofs en Dries Mertens verrassen superfan Jaimie uit ‘Down The Road’ (08/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  In een nieuwe ‘Homeparty met Kat Kerkhofs’ praatte het VIER-gezicht met Jaimie uit ‘Down The Road’. “Wat ik het meest mis tijdens de quarantaine?...
  [naar artikel]
 21. Dolly Parton hint naar een remix van ‘Old Town Road’ (18/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het lijkt erop dat Lil Nas X weer een nieuwe remix kan maken van zijn megahit ‘Old Town Road’. Niemand minder dan Dolly Parton is geïnteresseerd om...
  [naar artikel]
 22. Originele Black Sabbathgroep gaat op wereldtour met nieuwe plaat (07/04/2019 - De Morgen)
  Ze worden beschouwd als The Beatles van de heavy metal, maar werkten sinds 1978 niet meer samen. Nu kondigen de vier originele Black Sabbathleden een nieuwe plaat en een wereldwijde tournee aan.
  [naar artikel]
 23. Black Friday duurt dit jaar een week: “Drukker dan dagen voor Kerstmis” (21/11/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Van Black Friday Countdown tot Black Weekend of Black Week. Black Friday wordt in ons land steeds vaker gevierd. Niet enkel op vrijdag: dit jaar zijn er een week lang koopjes te doen, zowel online als in fysieke winkels. “Black Friday is in Amerika de dag na Thanksgiving. Hier betekent het niet meer of minder dan: wij geven korting”, zegt marketingexpert Gino Van Ossel. “Het is een geïmporteerd iets en is eerder een uitgerokken vrijdag geworden.”
  [naar artikel]
 24. Black Box Revelation is terug met nieuwe plaat: "Het gaat over zuigvlekken"  (05/09/2018 - VRT NWS)
  De Belgische rockband The Black Box Revelation brengt binnenkort een nieuwe plaat uit: “Tattooed Smile”. Een voorproefje gaven ze vandaag bij Studio Brussel. 
  [naar artikel]
 25. Pieter uit ‘Down the Road’ is al een jaar samen met Julie: “Ze is de vrouw van mijn leven” (10/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Dolle pret en spannende avonturen dus voor de leuke bende in ‘Down the road’. Al zagen we ook dat één deelnemer er soms wat te kampen had met heimwee. Pieter (32) miste immers zijn liefje. En dat is zeker geen onbekende! Want Pieter vormt al zowat een jaar een koppeltje met Julie (26), die deelnam aan het tweede seizoen van ‘Down the road’.
  [naar artikel]
 26. Black Friday duurt dit jaar een week: "Nu al drukker dan Kerstmis" (19/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  Van Black Friday Countdown tot Black Weekend of Black Week. Black Friday wordt in ons land steeds vaker gevierd. Niet enkel op vrijdag: dit jaar zijn er een week lang koopjes te doen, zowel online als in fysieke winkels. “Black Friday is in Amerika de dag na Thanksgiving. Hier betekent het niet meer of minder dan: wij geven korting”, zegt marketingexpert Gino Van Ossel. “Het is een geïmporteerd iets en is eerder een uitgerokken vrijdag geworden.”
  [naar artikel]
 27. Een blij weerzien en tegelijk een nieuwe kennismaking: ‘Down the road’, drie jaar later (22/11/2020 - De Morgen)
  Voor het vierde seizoen van ‘Down the road’ trekt het gezelschap dat tijdens het allereerste seizoen de harten van televisiekijkend Vlaanderen stal opnieuw de wijde wereld in. Een blij weerzien en tegelijk een nieuwe kennismaking, want Kevin, Lisa, Hélène en co. zijn niet meer wie ze drie jaar geleden waren.
  [naar artikel]
 28. ‘Down The Road’ sneller terug dan verwacht met extra aflevering (29/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Veel sneller dan verwacht zullen fans van ‘Down The Road’ kunnen genieten van een nieuwe aflevering. Eén kondigde aan dat er een extra aflevering...
  [naar artikel]
 29. Seizoen 4 van ‘Down the road’: hartverwarmende trip naar het Hoge Noorden (22/11/2020 - De Morgen)
  Voor het vierde seizoen van Down the road trekt het gezelschap dat tijdens het allereerste seizoen de harten van televisiekijkend Vlaanderen stal opnieuw de wijde wereld in. Een blij weerzien en tegelijk een nieuwe kennismaking, want Kevin, Lisa, Hélène en co. zijn niet meer wie ze drie jaar geleden waren.
  [naar artikel]
 30. On the road (28/03/2019 - De Morgen)
  In onze zaterdagreeks 'On the Road' tonen toerende cultuur- en mediamensen het leven zoals het is onderweg. Vandaag: Christophe Vandegoor (voor Sporza Radio in de Tour)
  [naar artikel]
 31. Mechelse lerares Saar Pelgrims begeleidt in ‘Down The Road’ de zes reisgezellen: “Er zijn vriendschappen voor het leven ontstaan” (04/02/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Terug op Eén wegens groot succes: Down the Road. Dieter Coppens verwelkomt zes nieuwe reisgezellen met Down, maar ook reisbegeleidster Saar Pelgrims uit Mechelen maakt haar debuut. “Ik heb mijn grenzen zelf ook moeten verleggen.”
  [naar artikel]
 32. Zo komen de technologische nachtmerries van ‘Black Mirror’ tot leven (05/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Wie nachtmerries heeft over de nefaste gevolgen van technologie kan vanaf woensdag opnieuw inspiratie vinden in drie nieuwe afleveringen van Black...
  [naar artikel]
 33. Eén-programma "Down the road" wint prestigieuze Gouden Roos (13/09/2018 - VRT NWS)
  Het Eén-programma "Down the road" heeft in Berlijn een Gouden Roos gewonnen. "Down the road" volgt Dieter Coppens op een reis met zes mensen met het syndroom van Down.
  [naar artikel]
 34. Liefdesperikelen in ‘Down The Road’: “Ik heb het per ongeluk uitgemaakt” (02/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Er fladderden gisterenavond heel wat vlinders rond in ‘Down The Road’: wanneer ze aankomen in een lodge in een groot dierenpark, lijken Geoffrey en...
  [naar artikel]
 35. REVIEW. Black Box Revelation: war horse met soul. (08/07/2016 - De Standaard)
  Als die twee van The Black Keys extra volk mogen meenemen op tournee, dan wij ook, moeten Jan Paternoster en Dries Van Dijck van Black Box Revelation gedacht hebben.
  [naar artikel]
 36. Binnenkort nieuwe aflevering ‘Black Mirror’: ‘Dood aan 2020' (04/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Fans van de Netflix-reeks ‘Black Mirror’ mogen hun hartje ophalen. Bedenker Charlie Brooker (49) deelde vandaag op sociale media een ‘teaser’ voor een nieuwe aflevering, die - hoe kan het ook anders - over het jaar 2020 zal gaan.
  [naar artikel]
 37. Black Panther breekt records in openingsweekend (19/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De nieuwe Marvel-film Black Panther doet het enorm goed in de Amerikaanse bioscopen. Het epos over koning T'Challa van Wakanda ging vrijdag in...
  [naar artikel]
 38. 'Black Panther'-ster is de stuwende kracht achter nieuw oorlogsdrama (21/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Michael B. Jordan, de acteur die bad guy Erik Killmonger speelt in 'Black Panther', wordt producer van de nieuwe oorlogsfilm 'The Liberators'....
  [naar artikel]
 39. Polen en Roemenië maken eigen versie van ‘Down The Road’ (14/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Binnenkort kunnen ook de Poolse en Roemeense tv-kijkers genieten van het succesprogramma ‘Down The Road’. De twee landen werken namelijk aan een...
  [naar artikel]
 40. 'On the Road' (09/04/2019 - De Morgen)
  In onze zaterdagreeks 'On the Road' tonen toerende cultuur- en mediamensen het leven zoals het is onderweg. Vandaag: theaterduo Tanya en Vergauwen op de Zomer van Antwerpen met hun voorstelling 'Aan Chesil Beach'
  [naar artikel]
 41. Geoffrey en Charlotte uit ‘Down The Road’ hebben goed nieuws: “Wij gaan trouwen!” (22/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Na een namiddag paardrijden met Valerie, Steven en Jan zijn de sterren van het programma Down The Road te gast op de boot bij Gert en James in...
  [naar artikel]
 42. Superheldenfilm 'Black Panther' wordt de hemel in geprezen: "Dit is revolutionair" (07/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  'Een gebed dat werd beantwoord', 'een nieuwe klassieker' of 'een mijlpaal in de filmindustrie', geen superlatief blijkt genoeg om de film 'Black...
  [naar artikel]
 43. Eva De Roo geeft Maarten van "Down the road" een onvergetelijke dag op Tomorrowland (27/07/2019 - VRT NWS)
  Studio Brussel-presentatrice Eva De Roo is Maarten van de Eén-reeks "Down the road" gisteren komen halen om naar het festival Tomorrowland te gaan. Daar leefde hij zich vooral uit op de muziek van zijn idool Regi. De ster van "Down the road" mocht zelfs het podium delen met zijn favoriete dj.
  [naar artikel]
 44. Eén maakt fictiereeks "Black-out": wat als na een sabotage van een kerncentrale het licht in België uitgaat? (08/10/2018 - VRT NWS)
  Zender Eén start met de opnames voor de nieuwe fictiereeks "Black-out", over een land in de ban van een complete stroomuitval. "De reeks roept prangende vragen op over ons energiebeleid in de afgelopen 15 jaar", klinkt het. De hoofdrollen worden vertolkt door Sara De Roo en Geert Van Rampelberg. "Black-out" zal ten vroegste in de winter van 2020 op het scherm te zien zijn.
  [naar artikel]
 45. Dan toch nog niet definitief voorbij: “Orange Is the New Black krijgt nieuwe spin-off” (09/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Het nieuws sloeg bij de trouwe kijkers in als een bom: ‘Orange Is the New Black’ zal stoppen na het zevende seizoen, dat in 2019 gelanceerd wordt....
  [naar artikel]
 46. ‘Down The Road’ eindigt met een prachtige groepsknuffel (en de belofte van een derde seizoen) (09/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Gisterenavond waren we alweer aanbeland bij de laatste aflevering van ‘Down The Road’. De reeks van Dieter Coppens eindigde met een ballonvaart in...
  [naar artikel]
 47. “Down the road” en “Sorry voor alles” winnen Gouden Roos (13/09/2018 - Gazet van Antwerpen)
  De Eén-programma’s “Down the road” en “Sorry voor alles” hebben donderdagavond een Gouden Roos gewonnen. Dat meldt de organisatie op Twitter. De Goude Roos bekroont “originaliteit, kwaliteit en creativiteit in amusementsprogramma’s in tv en nieuwe media”. De 57ste editie van deze prestigieuze prijzen vond dit jaar in Berlijn plaats.
  [naar artikel]
 48. “Down the road” en “Sorry voor alles” winnen Gouden Roos (13/09/2018 - Het Belang van Limburg)
  De Eén-programma’s “Down the road” en “Sorry voor alles” hebben donderdagavond een Gouden Roos gewonnen. Dat meldt de organisatie op Twitter. De Goude Roos bekroont “originaliteit, kwaliteit en creativiteit in amusementsprogramma’s in tv en nieuwe media”. De 57ste editie van deze prestigieuze prijzen vond dit jaar in Berlijn plaats.
  [naar artikel]
 49. TRAILER. ‘Men In Black’ zijn voortaan een man én een vrouw (20/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De nieuwe trailer van ‘Men In Black 4: International' is er. Deze keer gaat het echter om een man én een vrouw.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.