Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

24 November 2020
12:36 uur

Grote Verkeersquiz. Basisverkeersregels goed gekend, recente wijzigingen minder

Metro

20/11/2020 - 15:16

De basisregels in het verkeer zijn in Vlaanderen goed gekend, maar sommige recente regels of wijzigingen zijn dat veel minder. Dat blijkt uit De Grote Verkeersquiz, die de VSV (Vlaamse Stichting Verkeerskunde) dit jaar voor de elfde keer organiseerde. 412.000 personen vulden de quiz volledig in. De resultaten van de quiz liggen in de lijn […] Het bericht Grote Verkeersquiz. Basisverkeersregels goed gekend, recente wijzigingen minder verscheen eerst op Metro.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP METRO

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Grote Verkeersquiz: “Basisverkeersregels goed gekend, recente wijzigingen minder” (20/11/2020 - Het Nieuwsblad)
  De basisregels in het verkeer zijn in Vlaanderen goed gekend, maar sommige recente regels of wijzigingen zijn dat veel minder. Dat blijkt uit De Grote Verkeersquiz, die de Vlaamse Stichting Verkeerskunde dit jaar voor de elfde keer organiseerde. 412.000 personen vulden de quiz volledig in.
  [naar artikel]
 2. Basisverkeersregels goed gekend, recente wijzigingen minder (20/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De basisregels in het verkeer zijn in Vlaanderen goed gekend, maar sommige recente regels of wijzigingen zijn dat veel minder. Dat blijkt uit De Grote Verkeersquiz, die de VSV (Vlaamse Stichting Verkeerskunde) dit jaar voor de elfde keer organiseerde. 412.000 personen vulden de quiz volledig in.
  [naar artikel]
 3. Nieuwe Grote Verkeersquiz afgetrapt: hoe goed is jouw kennis van het verkeer? (18/10/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Vlaams minister van Mobiliteit Ben Weyts geeft donderdag de aftrap voor De Grote Verkeersquiz, een online wedstrijd waarmee je op een speelse manier je verkeerskennis kunt bijspijkeren én mooie prijzen kan winnen.
  [naar artikel]
 4. Test je verkeerskennis met de Grote Verkeersquiz (19/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  Van 16 oktober tot en met 30 november kan je online deelnemen aan de Grote Verkeersquiz 2017. Dit is een sensibiliserende wedstrijd van de Vlaamse Stichting Verkeerskunde (VSV).
  [naar artikel]
 5. Zes op de tien deelnemers geslaagd in Grote Verkeersquiz (18/11/2019 - Het Nieuwsblad)
  In totaal 108.679 mensen hebben deelgenomen aan de tiende editie van de Grote Verkeersquiz. Meer dan 68.000 quizzers haalden een score van minstens 11 op 15 en zijn dus geslaagd. Dat meldt de Vlaamse Stichting Verkeerskunde (VSV) maandag.
  [naar artikel]
 6. Gemeente stimuleert deelname Grote Verkeersquiz (28/11/2017 - Het Belang van Limburg)
  Het gemeentebestuur van Geetbets moedigt inwoners aan om deel te nemen aan de Grote Verkeersquiz. Die test de kennis van de deelnemers van de verkeersregels. Een goede kennis daarvan bevordert de verkeersveiligheid in de gemeente.
  [naar artikel]
 7. Meer dan 180.000 deelnemers voor Grote Verkeersquiz (22/11/2018 - Metro)
  Er hebben meer dan 180.000 mensen deelgenomen aan de negende editie van De Grote Verkeersquiz. Die werd vorige zondag afgesloten en meer dan 122.000 quizzers behaalden een score van minstens 11 op 15. Dat meldt de initiatiefnemer, de Vlaamse Stichting Verkeerskunde (VSV), vandaag. Voor het negende jaar op rij konden Vlaamse weggebruikers op een speelse manier hun verkeerskennis bijspijkeren door 15 vragen te beantwoorden rond verkeersveiligheid, verkeersregels en verkeerstekens. Met in totaal 183.172 unieke deelnemers is de populariteit van de quiz dit jaar opnieuw flink gestegen ten opzichte van de vorige editie, die 115.738 deelnemers telde. Liefst 67 procent van de deelnemers scoorde 11 punten of meer. Het gemiddelde van alle scores samen lag op 11,2. De hoofdwinnaar is afkomstig uit Erembodegem en sleept de reischeque van 1.000 euro in de wacht. Net zoals voorgaande jaren konden bedrijven zich registreren om hun werknemers te laten deelnemen via een gepersonaliseerde link. In totaal 341 bedrijven namen op deze manier deel, samen goed voor 15.690 werknemers. Met 57 procent van de juiste antwoorden kan de kennis over de algemene verkeersregels volgens de VSV beter. Ook de regels betreffende voetgangers en fietsers blijven met 68 procent minder goed gekend. Vragen over verkeersveilig gedrag werden net als vorig jaar het vaakst correct beantwoord (80 procent), en ook de voorrangsregels zijn goed gekend (79 procent). Vlaams minister van Mobiliteit Ben Weyts vindt het hartverwarmend dat de vragen over verkeersveilig gedrag het vaakst goed beantwoord werden. “Kennis over het verkeer kan je leven redden, want je eigen gedrag speelt een rol bij de overgrote meerderheid van alle verkeersongevallen”, aldus Weyts. De best beantwoorde vraag was “Mag je sms’en terwijl je fietst?”. Liefst 98 procent had die juist door “nee” te antwoorden. bron: Belga Het bericht Meer dan 180.000 deelnemers voor Grote Verkeersquiz verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 8. Test je kennis over het verkeer in De Grote Verkeersquiz (17/10/2016 - Het Nieuwsblad)
  Hoe zit het nu met de nieuwe regels rond elektrische fietsen? Moet ik mijn gordel aanhouden tijdens het parkeren? De Vlaamse Stichting Verkeerskunde geeft vandaag het startschot van de zevende editie van De Grote Verkeersquiz, een online wedstrijd waarmee weggebruikers op een speelse manier hun verkeerskennis kunnen bijspijkeren.
  [naar artikel]
 9. Achtste ‘De Grote Verkeersquiz’ gaat van start (16/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  De achtste editie van De Grote Verkeersquiz gaat vandaag/maandag van start. De online wedstrijd voor weggebruikers over veilig verkeersgedrag loopt tot en met 30 november. Dat meldt de Vlaamse Stichting Verkeerskunde (VSV), de organisator van het initiatief.
  [naar artikel]
 10. Jullie vulden massaal de verkeersquiz in: dit zijn de juiste antwoorden, mét uitleg (29/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De verkeersquiz die HLN.be gisteren online plaatste, werd ondertussen al door 160.000 lezers volledig afgelegd. Dat het thema leeft, mag dus wel
  [naar artikel]
 11. KWB Genebos frist verkeersregels op tijdens verkeersquiz (27/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  Het voorbije weekend nodigde KWB Genebos iedereen uit om hun kennis van het verkeer en de verkeersregels op te frissen en te testen via een heuse verkeersquiz.
  [naar artikel]
 12. Brengen grote wijzigingen McLaren opnieuw op het juiste pad? (08/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  Na een zoveelste teleurstellend seizoen op rij komt McLaren dit jaar met twee nieuwe rijders aan de start: Carlos Sainz en Lando Norris. Die laatste is de vervanger van onze landgenoot Stoffel Vandoorne en zegt dat er binnen McLaren grote wijzigingen hebben plaatsgevonden.
  [naar artikel]
 13. Ruim helft Vlamingen kent verkeersregels rond speedpedelecs en elektrische steps niet (15/10/2020 - Metro)
  De Vlaming is niet goed op de hoogte van de verkeersregels rond nieuwe vervoersmiddelen als speedpedelecs en elektrische steps. Dat blijkt uit een nieuwe verkeersenquête van de Vlaamse Stichting Verkeerskunde (VSV). Benieuwd hoe jij scoort? Test zelf je kennis op degroteverkeersquiz.be én win mooie prijzen. De VSV en Vlaams minister van Mobiliteit Lydia Peeters hebben woensdag de aftrap gegeven voor de elfde editie van De Grote Verkeersquiz, een online wedstrijd waarmee je op een speelse manier je verkeerskennis kan bijspijkeren én mooie prijzen kan winnen. Dat eerste is zeker nodig, want één op de twee Vlamingen is onvoldoende vertrouwd met de regels rond nieuwe vervoersmiddelen zoals speedpedelecs en elektrische steps, zo blijkt uit een recente bevraging van VSV. Bij de verkeersenquête werden 900 Vlaamse weggebruikers tussen 16 en 65 jaar bevraagd. Daaruit blijkt ten eerste dat slechts 53% weet dat speedpedelecs niet verplicht op het fietspad moeten rijden als de snelheidslimiet 50 kilometer per uur of minder bedraagt. Meer dan een kwart denkt integendeel dat speedpedelecs altijd op het fietspad moeten rijden, maar dat klopt dus niet. Elektrische steps Ook met de kennis van elektrische steps is het niet goed gesteld. Slechts 54% weet dat je met een elektrische step niet op het trottoir mag als je sneller dan stapvoets rijdt. Iets meer dan een kwart denkt foutief dat dat wel mag.Wie een step gebruikt, wordt immers aanzien als fietser van zodra hij/zij sneller dan stapvoets rijdt. Zo’n 6 op 10 Vlamingen weet dat je voorrang moet verlenen aan een weggebruiker met elektrische step op het fietspad, terwijl 28% verkeerdelijk denkt dat dat niet hoeft. De Grote Verkeersquiz – Elindo Avastia Opvallend is dat verschillende leeftijdsgroepen meer weten over het nieuwe vervoersmiddel dat ze het vaakst gebruiken: jongeren scoren beter op kennisvragen over de elektrische step en ouderen weten meer over regels rond de speedpedelec. Vrouwen scoren over het algemeen iets beter dan mannen. “Uit ons onderzoek blijkt dat iedereen nog een ‘trapje’ kan bijsteken – mannen zowel als vrouwen, jongeren zowel als de oudere leeftijdsgroepen”, zegt Werner De Dobbeleer, woordvoerder van VSV. Het is daarom belangrijk dat weggebruikers hun kennis van de verkeersregels op een speelse manier bijschaven via degroteverkeersquiz.be. En er vallen dus ook prijzen te winnen. Deelnemen kan van 15 oktober tot 15 november. © De Grote Verkeersquiz – Matthew Michel Lees ook : Kwaliteit e-steps in België laat te wensen over Het bericht Ruim helft Vlamingen kent verkeersregels rond speedpedelecs en elektrische steps niet verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 14. Eén nieuwe helling in Ronde van Vlaanderen, voorts weinig wijzigingen in parcours van Vlaanderens Mooiste (12/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  Geen grote wijzigingen in het parcours van de Ronde van Vlaanderen voor volgend jaar. De editie van 2019 (7 april) gaat over zo goed als dezelfde wegen als de editie van dit jaar. Op één verandering na: de derde helling van de dag wordt volgend jaar niet de Edelare, maar wel de Ladeuze in Maarkedal.
  [naar artikel]
 15. Hoe goed ken jij de voorrangsregels? Dit zijn de oplossingen (24/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Na de eerste verkeersquiz, was de interesse voor die over de voorrangsregels gisteren ook bijzonder groot. Benieuwd naar de antwoorden en hun...
  [naar artikel]
 16. Vervuiling De Velpe door white spirit en verfresten (05/05/2020 - Het Belang van Limburg)
  De oorzaak van de recente vervuiling van het riviertje De Velpe in Kortenaken, dat uitmondt in de Demer in Zelk (Halen), is gekend. Analyses van stalen die door de Vlaamse Milieumaatschappij werden genomen van de melkachtige, witte vloeistof die in het riviertje dreef brachten hoge concentraties van chemische stoffen, met name van benzeen en xyleen, aan het licht. Dat wijst erop dat er grote hoeveelheden white spirit in het riviertje werden gekieperd, aldus de Vlaamse milieumaatschappij. In de stalen zijn ook restanten van witte verf aangetroffen. De vervuiler is nog niet gekend. Die wordt nog actief opgespoord door de politiezone Hageland. De vervuiling van het riviertje had grote vissterfte tot gevolg. (tb)
  [naar artikel]
 17. Eén nieuwe helling in Ronde van Vlaanderen, voorts weinig wijzigingen in parcours van Vlaanderens Mooiste (12/12/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Geen grote wijzigingen in het parcours van de Ronde van Vlaanderen voor volgend jaar. De editie van 2019 (7 april) gaat over zo goed als dezelfde wegen als de editie van dit jaar. Op één verandering na: de derde helling van de dag wordt volgend jaar niet de Edelare, maar wel de Ladeuze in Maarkedal. De start is opnieuw in Antwerpen, voor het derde jaar op een rij. Het startschot wordt gegeven om 10u30.
  [naar artikel]
 18. Theresa May krijgt groen licht voor Brexit (08/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  Het Britse Lagerhuis heeft woensdag de wet op de Brexit met een grote meerderheid goedgekeurd. De leden keurden de wettekst zonder wijzigingen goed met 494 tegen 122 stemmen.
  [naar artikel]
 19. Gezinsbond wil meer ruimte in wet voor ouders met sterrenkindje (18/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Gezinsbond vraagt om bijkomende aanpassingen in de wet rond stil geboren kinderen. Ondanks recente wijzigingen vindt de organisatie dat die nog...
  [naar artikel]
 20. De tien grote wijzigingen (14/11/2018 - Het Belang van Limburg)

  [naar artikel]
 21. Minder streng, maar alleen voor Gentenaars (29/03/2019 - De Morgen)
  Volgende maand stelt de Gentse schepen voor Mobiliteit Filip Watteeuw (Groen) zijn definitieve verkeersplan voor in de gemeenteraad. De grote lijnen van zijn draaiboek blijven overeind, wel brachten buurtcomités enkele wijzigingen aan.
  [naar artikel]
 22. Vandaag opnieuw Overlegcomité: geen grote wijzigingen in maatregelen verwacht, maar dit staat wel op de agenda (13/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Er staat vandaag weer een Overlegcomité gepland tussen de verschillende regeringen van ons land. Deze keer worden geen grote wijzigingen verwacht in de coronamaatregelen, maar zal het in hoofdzaak gaan over de evolutie van de epidemie. “We willen fijnmaziger kunnen begrijpen waar we vooruitgang boeken, waar de situatie nog heel ernstig is en of de genomen maatregelen ertoe geleid hebben dat de bocht is genomen”, aldus premier Alexander De Croo (Open Vld).
  [naar artikel]
 23. VERKEERSQUIZ: Doe jij beter dan een 11-jarige? (25/04/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Deze week testen duizenden lagere schoolkinderen massaal hun kennis rond verkeersregels- en veiligheid via de Grote Verkeerstoets van de Vlaamse Stichting Verkeerskunde. Verkeerstekens, voorrang, positie op de weg, attitude en algemene verkeersregels komen aan bod. Beantwoord hieronder de vragen van onze test.
  [naar artikel]
 24. Van wijzigingen tot voordelen: wat u beter weet over uw belastingaangifte (28/05/2020 - De Morgen)
  Twee zekerheden in een mensenleven: sterven en belastingen. En ja, het is weer die tijd van het jaar. Uw belastingbrief moet binnen, en we sommen de voornaamste wijzigingen voor u op.
  [naar artikel]
 25. Waarom films steeds maar langer worden (+ de 10 langste recente Hollywoodfilms) (03/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een tripje naar de cinema van minder dan drie uur? Niet zo evident meer, als je één van de meest recente blockbusters wil gaan bekijken. Onlangs...
  [naar artikel]
 26. QUIZ: Hoe goed ken jij de recente verkeersregels? (22/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Het verkeersreglement zou voor niemand al te grote geheimen mogen hebben. Dat wordt toch van je verwacht, wanneer je naar het examencentrum trekt...
  [naar artikel]
 27. Achtste ‘De Grote Verkeersquiz’ gaat van start (16/10/2017 - Metro)
  De achtste editie van De Grote Verkeersquiz gaat vandaag/maandag van start. De online wedstrijd voor weggebruikers over veilig verkeersgedrag loopt tot en met 30 november. Dat meldt de Vlaamse Stichting Verkeerskunde (VSV), de organisator van het initiatief. De quiz moet de deelnemers iets laten bijleren over veilig verkeersgedrag en hen doen nadenken over hun rol in het dagelijkse verkeer. Naast de kennis van de verkeersregels of verkeersborden peilen de vragen bijvoorbeeld ook naar risicogedrag achter het stuur, ecologisch rijden en het correct inschatten van risico’s. Wie minstens 14 op 20 haalt, maakt kansen op de prijzen. “Een online quiz is de ideale manier om mensen iets te laten bijleren over veilig verkeer. Maar het laat ons ook toe om te detecteren welke ‘gaten’ er nog zitten in de verkeerskennis van de Vlamingen. Zo bleek de kennis over wat te doen bij een ongeval bij de vorige editie niet zo goed”, zegt Werner De De Dobbeleer van VSV. De verkeerskennis van de gemiddelde Vlaming kan over het algemeen nog een stuk beter, klinkt het. Vorig jaar deden meer dan 117.000 unieke deelnemers mee, een record. Dat was mede te danken aan de voetbaleditie van de quiz, ‘De Grote Verkeerscup’. Die vindt ook dit jaar plaats: het gaat om dezelfde quiz, maar de deelnemers spelen om hun favoriete voetbalclub aan de overwinning te helpen. Alle ploegen uit 1A en 1B doen mee. Voorts quizzen ook meer dan 420 bedrijven mee. Meer info via www.degroteverkeersquiz.be en www.degroteverkeerscup.be. In samenwerking met het Waalse verkeersveiligheidsagentschap AWSR en Brussel zijn er ook Franstalige en Engelse websites. De quiz krijgt de steun van de Vlaamse, Brusselse en Waalse overheden. bron: Belga
  [naar artikel]
 28. Meer beton, minder groen: industrie is grote winnaar in het hertekende Vlaamse landschap (21/08/2020 - De Morgen)
  Meer beton, minder groen. Zo laat de recente hertekening van het Vlaamse landschap zich lezen. Sinds 2017 is er een verlies van 250 hectare natuur- en bosgebied, terwijl er in diezelfde periode 590 hectare industriegebied bij kwam.
  [naar artikel]
 29. Reizigers voortaan beter beschermd tegen onverwachte wijzigingen (09/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Vakantiegangers zullen binnenkort expliciet akkoord moeten gaan met onverwachte wijzigingen aan een pakketreis, zoniet vervalt het contract en
  [naar artikel]
 30. Belg blaakt niet van levensenergie (28/01/2020 - De Standaard)
  De Belg voelt zich psychisch minder goed dan bij het begin van het millennium, leert een grote enquête. We slikken wel minder slaap- en kalmeerpillen.
  [naar artikel]
 31. Schutterij door de lens van Kees van de Oranjepoort (15/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  Op zaterdag 18 januari vanaf 18.00 uur exposeert fotograaf Kees Van den Bosch van de Oranjepoort een collectie van recente en minder recente foto’s van het reilen en zeilen van de Schutterij Sint-Martinus en activiteiten in dit kerkdorp.
  [naar artikel]
 32. Nauwelijks wijzigingen op WTA-ranking na Fed Cup-wedstrijden (10/02/2020 - Het Belang van Limburg)
  Na een Fed Cup-week zijn er nauwelijks wijzigingen op de maandag gepubliceerde WTA-ranking. Belgiës nummer 1 Elise Mertens behoudt haar 19de plaats.
  [naar artikel]
 33. Provincie reikt eerste label ‘Natuurboomgaard’ uit (27/09/2018 - Het Belang van Limburg)
  Boomgaarden worden vooral gewaardeerd omwille van de landschapswaarde en de productie van gezonde vruchten. Dat ecologisch beheerde boomgaarden de behoeders zijn van een grote biodiversiteit en een grote natuurwaarde hebben, is minder gekend. “Deze waarde willen we extra in de kijker zetten in het biodiversiteitsproject ‘Natuurboomgaarden’, dat we met de steun van de provincie Limburg en het Provinciaal Natuurcentrum uitvoerden. Een label geeft de boomgaarden met grote natuurwaarde visueel meer uitstraling”, zegt Paul Van Laer, coördinator van de Nationale Natuurboomgaardenstichting (NBS). Het eerste label ging naar een boomgaard in Engelmanshoven.
  [naar artikel]
 34. Archeologen ontdekken goed bewaard fresco van Narcissus in Pompeii (15/02/2019 - De Morgen)
  Tijdens recente opgraafwerken in Pompeii hebben archeologen een goed bewaard fresco van Narcissus ontdekt. Het is de laatste vondst van een lange rij ontdekkingen tijdens de recente opgraafwerken in het dorp dat volledig met as werd bedekt na de uitbarsting van de Vesuvius in 79 v.C. Dat meldt The New York Times.
  [naar artikel]
 35. Euronext Brussel: bankenzorgen en een adviesverlaging (28/11/2016 - De Tijd)
  12:16 De Bel20 gaat maandag net als de andere Europese indexen lager. De toestand van de Italiaanse banken baart de markten grote zorgen. Banimmo houdt stand na een mix van goed en minder goed nieuws.
  [naar artikel]
 36. FT België. Krijgt VAR binnenkort wél buitenspellijn? - Goed nieuws uit Brugse ziekenboeg (01/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Hoelang ligt die bepaalde middenvelder in de lappenmand? En welke zomeraankoop moet het waarmaken? Al het grote en minder grote nieuws over de...
  [naar artikel]
 37. Tot 35 keer minder steun voor recente zonnepanelen (16/08/2016 - De Standaard)
  De steun voor recente zonnepanelen is gezakt naar een niveau dat 2 tot 35 keer lager ligt dan voordien. De daling is het gevolg van de hogere elektriciteitsprijzen.
  [naar artikel]
 38. Sint-Martens-Voeren met Heem en Natuur (19/04/2018 - Het Belang van Limburg)
  Graag nodigt Heem en Na tuur uit voor een excursie door het dorp St-Martens-Voeren met aandacht voor de recente en minder recente veranderingen met gids Elza Vandenabeele.
  [naar artikel]
 39. Martínez kondigt enkele wijzigingen in basiself aan, Dries Mertens keerde zonder averij terug (18/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Specifieke namen gaf Roberto Martínez niet, wel zei hij voor de ‘feestmatch’ van dinsdag tegen Cyprus enkele wijzigingen door te voeren in...
  [naar artikel]
 40. Gesolliciteerd in opdracht van VDAB? Minder kans om op gesprek te komen (17/06/2018 - VRT NWS)
  Sollicitanten die naar bedrijven doorgestuurd worden door de VDAB maken minder kans op een sollicitatiegesprek. Dat blijkt uit een doctoraatsonderzoek aan de UGent. Werkgevers beschouwen hen automatisch als minder gemotiveerd, minder verstandig, minder sociaal en minder goed op te leiden.
  [naar artikel]
 41. Clinton nipt president volgens meest recente peilingen (07/11/2016 - De Redactie)
  De Democratische presidentskandidaat staat in de meest recente polls 3 à 4 procent voor op rivaal Donald Trump. Ook wat het aantal kiesmannen betreft zit het goed voor Clinton.
  [naar artikel]
 42. Minder vervuilende stoffen in lichaam van Vlaamse jongeren (06/02/2020 - VRT NWS)
  Vlaamse jongeren hebben minder vervuilende stoffen in hun lichaam dan vijf jaar geleden. Dat blijkt uit een onderzoek van het Vlaamse Steunpunt Milieu en Gezondheid dat voor de vierde keer is uitgevoerd. Het gaat dan om stoffen zoals pesticiden en zware metalen die door de overheid verboden zijn. Maar uit het onderzoek blijkt ook dat er nieuwe stoffen opduiken, waarvan de schadelijke stoffen nog niet goed gekend zijn.
  [naar artikel]
 43. Onderzocht en bewezen: vrouwen rijden net zo goed als mannen, maar er is wel één opvallend verschil (26/02/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Zeg niet te gauw: “het is weer een vrouw”, want recent onderzoek heeft aangetoond dat die platitude nu voor eens en voor altijd naar de vuilbak verwezen mag worden. Onderzoekers van de universiteit van Californië konden in een recente studie geen verschil vinden in rijvaardigheid tussen beide seksen, al bleek dat vrouwen op een ander vlak wel heel wat minder goed scoorden dan mannen.
  [naar artikel]
 44. Onderzocht en bewezen: vrouwen rijden net zo goed als mannen, maar er is wel één opvallend verschil (26/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  Zeg niet te gauw: “het is weer een vrouw”, want recent onderzoek heeft aangetoond dat die platitude nu voor eens en voor altijd naar de vuilbak verwezen mag worden. Onderzoekers van de universiteit van Californië konden in een recente studie geen verschil vinden in rijvaardigheid tussen beide seksen, al bleek dat vrouwen op een ander vlak wel heel wat minder goed scoorden dan mannen.
  [naar artikel]
 45. We vrijen steeds minder: als de mot in de seks zit (06/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  We hebben almaar minder seks, zo tonen recente studies aan. Veel koppels halen tegenwoordig het oude gemiddelde van e?e?n keer per week niet meer....
  [naar artikel]
 46. Hoe gebruik je je vaatwasser optimaal en welke tabletten zijn de beste? “Te veel reinigingsmiddel kan minder goede resultaten geven” (15/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De vaatwasser is bij uitstek hét hulpmiddel om minder tijd te moeten besteden aan een noodzakelijke dagelijkse klus. Maar helaas is een propere vaat niet altijd gegarandeerd. “Een poedervormig reinigingsmiddel is eigenlijk een betere keuze dan een all-in-one tablet”, weet Kris Hellebuyck, Academy Manager en vaatwasexpert bij Miele. Wil je toch een vaatwastablet gebruiken, neem er dan eentje die goed scoorde in de recente test van Test Aankoop.
  [naar artikel]
 47. Nauwelijks wijzigingen in nieuwe WTA-ranking, Mertens blijft 21e - ook bij mannen amper verschuivingen (11/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Op de nieuwe WTA-ranking vielen er in de top 100 geen wijzigingen te noteren. Door het Fed Cup-weekend werden er ook geen WTA-toernooien afgewerkt....
  [naar artikel]
 48. BK op Keiheuvel slachtoffer van wijzigingen in WK-kalender (18/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  De BK-race in Balen (9 augustus) is slachtoffer van de wijzigingen in het WK. De klassieker op de Keiheuvel valt nu samen met de GP van Duitsland. KMC Mol overweegt om naar 15 augustus te verschuiven.
  [naar artikel]
 49. Nauwelijks wijzigingen in nieuwe WTA-ranking, Mertens blijft 21e (11/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Op de nieuwe WTA-ranking vielen er in de top 100 geen wijzigingen te noteren. Door het Fed Cup-weekend werden er ook geen WTA-toernooien afgewerkt....
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.