Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

25 November 2020
01:01 uur

Sport en het gebruik van stackers

Metro

20/11/2020 - 16:15

Misschien ben je er al een tijdje mee bezig, maar het kan ook zijn dat je nu de eerste stap wilt zetten. Gezonder en vooral sportiever leven, met voldoende rust, goede en gebalanceerde voeding. Je wilt meer spiermassa kweken en van de overtollige pondjes of kilo’s af. Het liefst wil je zo snel mogelijk resultaat […] Het bericht Sport en het gebruik van stackers verscheen eerst op Metro.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP METRO

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Saartje Vandendriessche: “Sport-apps moeten je motiveren niet frustreren” (20/09/2018 - VRT NWS)
  Volgens een Brits onderzoek zouden sport-apps aanzetten tot sportverslaving en mentale druk. Volgens sportpsycholoog Jef Brouwers kan het gebruik van sport-apps in extreme gevallen inderdaad zware negatieve gevolgen hebben. Maar eigenlijk vindt hij het gebruik van apps bij het sporten net gezond, als je die apps ten minste gebruikt zoals presentatrice en Saartje Vandendriessche dat doet: om je prestaties gezond te volgen en je erdoor te laten motiveren.
  [naar artikel]
 2. IN BEELD. Merckx en andere prominenten uit de wielersport vieren in Gents Kuipke 25ste verjaardag van Sport Vlaanderen-ploeg (17/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Feest in het Kuipke in Gent vanavond. De Sport Vlaanderen-ploeg maakt immers van de Zesdaagse-gelegenheid gebruik om haar 25-jarig bestaan te...
  [naar artikel]
 3. Tennisclub TC Duvels opent padelterreinen: “Leuke sport krijgt nu ook in Willebroek kansen” (10/06/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Tennisclub TC Duvels heeft drie gloednieuwe padelterreinen in gebruik genomen. Burgemeester Eddy Bevers (N-VA) knipte mee het lintje. Padel is een combinatie van tennis en squash en wereldwijd de snelstgroeiende sport.
  [naar artikel]
 4. “Italiaanse toptennisster betrapt op gebruik van doping” (07/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  De Italiaanse tennisster Sara Errani (WTA 98) is betrapt op het gebruik van doping, zo maakten de Italiaanse kranten La Gazzetta dello Sport en Corriere della Sera maandag bekend.
  [naar artikel]
 5. Trailer met sport- en spelmateriaal trekt naar Mechelse jongeren (08/10/2020 - VRT NWS)
  In Mechelen kunnen scholen en sportverenigingen voortaan gebruik maken van een SportTruck. Dat is een mobiele trailer vol met sport- en spelmateriaal om jongeren aan het sporten te krijgen, te doen bewegen en aan te zetten om gezond te leven. Hij trekt vooral naar jongeren die het thuis niet gemakkelijk hebben.
  [naar artikel]
 6. “Seksuele intimidatie wordt in de sport te veel getolereerd” (26/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  Mede door grensoverschrijdend gedrag zei topjudoka Ann Simons uit Lanaken haar sport vaarwel. Vandaag engageert ze zich om dat gedrag in de sport bespreekbaar te maken. “Iedereen heeft het recht om in een veilige omgeving aan sport te kunnen doen.”
  [naar artikel]
 7. Gelijkspel voor BS Sport (13/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  In de vierde provinciale A van het voetbal is BS Sport er niet in geslaagd de volle buit te pakken. BS Sport speelde bij VKM Sint-Truiden 1-1 gelijk.
  [naar artikel]
 8. Gelijkspel voor BS Sport (23/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  In de vierde provinciale A van het voetbal is BS Sport er afgelopen weekend niet in geslaagd het verschil te maken. BS Sport speelde 4-4 gelijk tegen Zwartberg.
  [naar artikel]
 9. E-sport kan in de toekomst olympische sport worden (28/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  De olympische beweging meent dat e-sport als een echte sport beschouwd kan worden en op een dag zijn plaats kan krijgen op de olympische Spelen. Dat werd zaterdag geconcludeerd op de olympische top in het Zwitserse Lausanne.
  [naar artikel]
 10. E-sport kan olympische sport worden (28/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De olympische beweging meent dat e-sport als een echte sport beschouwd kan worden en op een dag zijn plaats kan krijgen op de olympische Spelen....
  [naar artikel]
 11. BS Sport op jacht naar nieuwe puntenwinst (13/11/2016 - Het Belang van Limburg)
  In de vierde provinciale A van het voetbal krijgt BS Sport vandaag een kans om verder afstand te nemen van de rode lantaarn. BS Sport is te gast bij Landen B.
  [naar artikel]
 12. Franse Minister van Sport heeft twijfels bij Tour en Roland Garros: “Sport is geen prioriteit” (23/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  Wanneer Frankrijk uit lockdown gaat, zal sport daarbij geen prioriteit zijn. “Dat is duidelijk”, verklaarde de Franse minister van Sport Roxana Maracineanu . “Sport is op dit ogenblik geen prioriteit in onze samenleving. Het is alleszins niet prioritair bij de beslissingen die onze regering zal nemen.”
  [naar artikel]
 13. Tv-zomer begint twee weken vroeger: sport, sport, sport en 'F.C. De Kampioenen' (24/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Tot eind juli zal in de Vlaamse huiskamers vooral naar de Ronde van Frankrijk en het WK voetbal gekeken worden. En het is van moeten, want door het...
  [naar artikel]
 14. Druggebruiker wijt positieve test aan afslankpil (11/06/2019 - Het Belang van Limburg)
  In Hoeselt in de Goosstraat is op pinkstermaandag een 47-jarige Tongenaar tegen de lamp gelopen. Hij reed onder invloed van amfetamines en cocaïne. Ze bleek uit de speekseltest. De overtreder betwistte dit en vertelde aan de agenten dat hij zogenaamde ‘stackers’ nam, een vetverbrander die hij gebruikt om gewicht te verliezen tijdens een workout in de fitness. In het politiecommissariaat onderging hij nog een bloedproef. Het rijbewijs van de Tongenaar werd ingetrokken en hij zal later nog voor de rechter komen.
  [naar artikel]
 15. Derby voor BS Sport (03/09/2016 - Het Belang van Limburg)
  In de vierde provinciale A van het voetbal opent BS Sport de nieuwe competitie meteen met een derby. Bij BS Sport is zondag Verbroedering Loksbergen te gast.
  [naar artikel]
 16. Sport-G-Mee 4 (19/09/2017 - Het Belang van Limburg)
  Op woensdag 13 september 2017 vond voor de 4de maal dé regionale G-Sportdag ‘Sport-G-Mee’ plaats in Sportcomplex De Helix te Maasmechelen. G-sport biedt personen met een mentale of fysieke beperking de mogelijkheid om te sporten met het oog op welzijn en integratie.
  [naar artikel]
 17. Makkelijk scoren met satire over sport: “Sport is natuurlijk volslagen belachelijk” (06/03/2019 - De Morgen)
  Goeie titel, uitstekend programma: Makkelijk scoren, sinds enkele weken op NPO 3, bedrijft satire over sport, en dan vooral over het oeverloze en doorgaans veel te serieuze gezwam óver sport. De makers vormen tevens het presentatietrio: Diederik Smit, Jonathan van het Reve en primus inter pares Tex de Wit.
  [naar artikel]
 18. Tweede zware nederlaag voor BS Sport (12/09/2016 - Het Belang van Limburg)
  In de vierde provinciale A van het voetbal staat BS Sport na twee speeldagen nog altijd zonder punten. BS Sport incasseerde zondag zware cijfers op het veld van Terkoest Alken.
  [naar artikel]
 19. OPZC Rekem neemt eerste elektrische tandem in gebruik (26/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  Een gezonde geest start met een gezond lichaam. Daarom wordt er binnen de psychiatrie heel wat aandacht geschonken aan bewegingstherapie en sport. Binnen OPZC Rekem hebben we naast een sporthal ook een fietsenatelier. Wekelijks trekken patiënten, bewoners en een aantal begeleiders met de fiets op pad. Omdat er veel gebruik van wordt gemaakt en om het aanbod aantrekkelijk en zo uitgebreid mogelijk te houden worden er ook de nodige investeringen gedaan.
  [naar artikel]
 20. 'Sport is goed voor seks en vice versa' (28/03/2019 - De Morgen)
  Sport en seks: geen enkele professor heeft zich al op dat thema gestort. Seksuoloog Mels van Driel (57) nam dan maar de rol van pionier op zich en schreef er een boek over, getiteld - één keer raden - 'Sport en Seks'. 'Het verbaasde me dat, indien je als vrouw wat wilt bereiken in de sport, je het met je lichaam moet doen. Vooral in het tennis zie je die babevorming, en zelfs in het schaken.'
  [naar artikel]
 21. Sport in de kijker: Zijn de klepschutters een uitstervend ras? (14/08/2019 - Het Belang van Limburg)
  Vandaag zetten we opnieuw een speciale sport in de kijker. Deze keer vertellen we u alles over klepschieten. Opmerkelijk: deze sport wordt alleen in onze provincie beoefend. Naar aanleiding van de laatste provinciale wedstrijd van het seizoen, die donderdag plaatsvindt in Paal, geven enkele ervaren klepschutters een woordje uitleg over hun geliefde sport.
  [naar artikel]
 22. BS Sport gaat voor volle buit (11/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  In de vierde provinciale A van het voetbal moet BS Sport er vandaag in slagen de volle buit te pakken. BS Sport is te gast bij VKM Sint-Truiden.
  [naar artikel]
 23. Zware opdracht voor BS Sport (11/12/2016 - Het Belang van Limburg)
  In de vierde provinciale A van het voetbal staat BS Sport voor een uiterst moeilijke opdracht. BS Sport krijgt vandaag Terkoest Alken op bezoek.
  [naar artikel]
 24. BS Sport houdt leider in bedwang (06/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  In de vierde provinciale C van het voetbal heeft BS Sport een mooi resultaat behaald. BS Sport hield leider Racing Boxberg met 1-1 in bedwang.
  [naar artikel]
 25. Zware nederlaag voor BS Sport (31/10/2016 - Het Belang van Limburg)
  In de vierde provinciale A van het voetbal komt er geen kentering voor BS Sport. Op het veld van Aalst leed BS Sport zijn zevende nederlaag van het seizoen.
  [naar artikel]
 26. Zespuntenduel voor BS Sport (21/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  In de vierde provinciale A van het voetbal staat voor BS Sport dit weekend een zespuntenduel op het programma. BS Sport neemt het zondagmiddag op tegen Zwartberg.
  [naar artikel]
 27. Cruciale zege voor BS Sport (07/11/2016 - Het Belang van Limburg)
  In de vierde provinciale A van het voetbal heeft BS Sport een cruciale zege behaald. BS Sport haalde het met 4-2 van VKM Sint-Truiden.
  [naar artikel]
 28. Mandela van de sport (11/04/2019 - De Morgen)
  Misschien is hij niet de grootste atleet aller tijden, maar niemand oversteeg de sport meer dan Cassius Clay, later Muhammad Ali. Hoe de eerste bad nigger van de sport, met vreemde opinies over homo's, blanken en joden, een knuffelbeer en 's werelds meest herkenbare sporticoon werd.
  [naar artikel]
 29. Geen sport is vrij van vernederen, schelden en slaan: ook gymnastiek niet (27/07/2020 - De Morgen)
  Vernederingen, pesterijen, fysiek geweld... Na de mea culpa van de Nederlandse gymcoach Gerrit Beltman getuigen ook Vlaamse turnsters over hoe er in hun sport nog te vaak en nog steeds over de grenzen van het fatsoen wordt gegaan. ‘Het gebeurt in elke sport.’
  [naar artikel]
 30. "Sport op het werk op maat van het bedrijf" (14/02/2017 - De Redactie)
  Vlaams minister van Sport Philippe Muyters lanceert een nieuwe campagne om sport op het werk te promoten, door vraag en aanbod meer op elkaar af te stellen.
  [naar artikel]
 31. Ons land heeft er een nieuwe wereldkampioene bij, maar rijk zal Lissa (23) niet worden van haar sport (23/10/2017 - Het Nieuwsblad)
  We hebben een nieuwe wereldkampioene. Ze heet Lissa Van Brande, is 23 en komt uit Sint-Niklaas. En ze verdiende amper 100 euro met haar glansprestatie. Haar sport? Sport Aerobics, een explosieve turndiscipline die in ons land nog onbekend en onbemind is. “We doen ons best om die supermooie sport nu beter op de kaart te krijgen. Het is mijn passie.”
  [naar artikel]
 32. De dag dat de sport zijn onschuld verloor (11/04/2019 - De Morgen)
  De dag dat terroristen in Parijs een ticket voor een voetbalwedstrijd kochten, verloor de sport zijn onschuld. Is sport, het veilige vermaak van de spelende mens, nu het doelwit van de jihadi's?
  [naar artikel]
 33. BS Sport op zoek naar extra punten (24/09/2016 - Het Belang van Limburg)
  In de vierde provinciale A van het voetbal sprokkelde BS Sport vorig weekend zijn eerste punt van het seizoen. Dit weekend gaat BS Sport op zoek naar een verhoging van dat cijfer.
  [naar artikel]
 34. VIDEO. Snowvolleybal nieuwe olympische sport? (25/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Snowvolleybal - beach volleybal in de sneeuw - maakt een goede kans om een nieuwe olympische sport te worden. De sport wordt met drie in plaats van...
  [naar artikel]
 35. BS Sport tegen rechtstreekse concurrent (29/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  In de vierde provinciale C van het voetbal heeft BS Sport een partij tegen een rechtstreekse concurrent voor de boeg. BS Sport is te gast bij Gingelom.
  [naar artikel]
 36. Antwerps transportbedrijf Group Joosen breidt wagenpark uit voor 4,5 miljoen euro (19/10/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Het Antwerpse transportbedrijf Group Joosen gaat 4,5 miljoen euro investeren in zijn wagenpark om de voor de komende jaren verwachte volumegroei te kunnen opvangen. Het aantal trekkers wordt verhoogd van 100 naar 120 en het bedrijf koopt ook nieuwe opleggers, tilt chassis, heftrucks en stackers aan. Intussen werkt Group Joosen in zijn hub ook aan een spooraansluiting.
  [naar artikel]
 37. Moeilijke opdracht voor BS Sport (04/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  In de vierde provinciale C van het voetbal staat BS Sport voor een moeilijke opdracht.BS Sport moet het opnemen tegen Aalst.
  [naar artikel]
 38. Franse minister van Sport: “Als Frankrijk uit lockdown gaat is sport geen prioriteit” (23/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Wanneer Frankrijk uit lockdown gaat, zal sport daarbij geen prioriteit zijn. “Dat is duidelijk”, verklaarde de Franse minister van Sport Roxana...
  [naar artikel]
 39. Woeste sport, maar wel voor heren (05/04/2019 - De Morgen)
  Met Engeland-Fiji begint vanavond in Londen het WK rugby. Het is reclame voor een sport die de populariteit van voetbal probeert bij te benen. Bij Blackheath, de oudste club, maakt rugby al lang deel uit van de basisopvoeding. Elders kampt de sport met twee problemen: klassenstrijd en veiligheid.
  [naar artikel]
 40. Sport, plezier en spektakel op 23ste Sport- & Ballonhappening (02/08/2018 - Het Belang van Limburg)
  Aanstaande zondag 5 augustus palmt de jaarlijkse Sport- & Ballonhappening de Grote Markt in. Het event is al aan zijn 23ste editie toe. In de namiddag kunnen kinderen kennismaken met een rijke waaier aan sporten. ’s Avonds gaan een 16-tal luchtballonnen vanop het marktplein in koor de hoogte in.
  [naar artikel]
 41. Waarom geen autopsie bij een onverwacht overlijden in de sport? (09/04/2018 - VRT NWS)
  Alleen door een autopsie en een genetisch onderzoek kom je te weten wat de oorzaak is van een onverwacht overlijden in de sport. De Vereniging van Sport-en Keuringsartsen ijvert al langer voor zo’n autopsie. De politiek is er nog niet uit.
  [naar artikel]
 42. 'Eén keer gebruik ik een nummer, en daarna nooit meer' (12/04/2019 - De Morgen)
  Sport beheerst zijn leven, muziek zijn geest. 'Op feestjes waag ik mij wel eens op de dansvloer', zegt Sporza-reporter Sammy Neyrinck (37). 'Tenzij ik zelf dj aan het spelen ben natuurlijk.'
  [naar artikel]
 43. Muyters over seksueel geweld in sport: 'Al aantal dingen op de rails gezet' (08/11/2017 - Knack)
  Seksueel misbruik in de sportwereld is 'verschrikkelijk en verwerpelijk'. Dat zegt Vlaams minister van Sport Philippe Muyters na een uitzending van het VRT-programma Pano met getuigenissen over seksueel geweld in de sport. 'Maar het is niet nieuw'.
  [naar artikel]
 44. Jongeren willen zich afbeulen met oude Spartaanse soldatensport (en ze worden op hun wenken bediend) (24/07/2018 - Het Nieuwsblad)
  In een tropisch weertje is aan het Bospark een calisthenicspark in gebruik genomen. Het is na Sint-Niklaas het tweede Wase park voor deze sport, die ontstaan is in het oude Griekenland.
  [naar artikel]
 45. Steeds een nieuwe sport, steeds maar heel even leuk. Wat doe je daaraan? (21/07/2020 - De Morgen)
  Leuk, een nieuwe sport. Maar na een paar maanden is de lol er wel vanaf voor een meisje van tien. Hoe blijft ze gemotiveerd en trouw aan een sport?
  [naar artikel]
 46. Seksueel geweld in de sport: 'Ik dacht: dit hoort erbij' (31/05/2019 - Knack)
  De vzw Voices in Sport geeft slachtoffers van seksueel geweld binnen de sport een gezicht en een stem. 'Mijn ouders maken zichzelf verwijten nu ze het weten, maar zij hadden dit echt niet kunnen zien', vertelt Tineke Sonck, die werd misbruikt door haar turncoach.
  [naar artikel]
 47. "Voor de zuiverheid van de sport is de videoref een goede stap" (16/03/2018 - Sporza)
  Tijdens Milaan-Sanremo wordt door de UCI voor het eerst gebruik gemaakt van een videoref. Die zit in een busje aan de aankomst.
  [naar artikel]
 48. Ex-topspurter Bailey geschorst na positieve dopingtest in bobsleecompetitie (01/12/2017 - Sporza)
  De Amerikaan Ryan Bailey is betrapt op het gebruik van doping tijdens de bobsleecompetitie. Het Hof van Arbitrage voor Sport (TAS) schorst hem voor twee jaar.
  [naar artikel]
 49. Gebruik verslavende pijnstillers op tien jaar tijd verdubbeld (17/08/2016 - Knack)
  Het gebruik van opioïde pijnstillers is niet zonder risico. Zo is onder meer popster Prince overleden aan het gebruik van de pijnstillers.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.