Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

24 November 2020
05:19 uur

Bpost levert niet alle pakjes nog aan huis: ‘Creatieve oplossingen nodig’

Express

20/11/2020 - 17:18

Door de recordvolumes aan pakjes die het postbedrijf moet verwerken, kan Bpost niet meer alle pakjes aan huis afleveren. Sommige... The post Bpost levert niet alle pakjes nog aan huis: ‘Creatieve oplossingen nodig’ appeared first on Business AM.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP EXPRESS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Bpost levert niet langer alle pakjes aan huis: deel klanten moet pakje zelf afhalen (20/11/2020 - De Morgen)
  Door de recordvolumes aan pakjes die bpost momenteel moet verwerken, kan het bedrijf niet meer alle pakjes aan huis afleveren. Een deel van de klanten zal de pakjes zelf moeten gaan oppikken in een afhaalpunt, zo kondigt bpost aan.
  [naar artikel]
 2. Bpost: “We zoeken koortsachtig naar creatieve oplossingen voor pakjes” (22/11/2020 - Metro)
  De maatregelen die bpost neemt om pakjes bij de mensen te krijgen worden “dag na dag” geëvalueerd. Dat laat het postbedrijf weten, in een reactie op de vraag van minister van Overheidsbedrijven Petra De Sutter (Groen) om een beslissing daarover te herbekijken. Door de huidige recordvolumes kan bpost niet meer alle pakjes aan huis afleveren. De komende weken zal een deel van de klanten de pakjes daarom zelf moeten gaan oppikken in een afhaalpunt, zo had het bedrijf vrijdag aangekondigd. Maar die beslissing werd fel bekritiseerd en minister De Sutter had aan het bedrijf gevraagd om de maatregel tegen begin volgende week opnieuw te “bekijken”. Recordaantal pakjes “We waren al koortsachtig bezig met creatieve oplossingen te zoeken om alle pakjes bij de mensen te krijgen. En we zullen dat blijven doen”, zegt Veerle Van Mierlo, woordvoerder van bpost, in een reactie. Of dat betekent dat de maatregel herzien wordt, kan zaterdag niet worden meegedeeld. “We evalueren de maatregelen dag na dag”, zo klinkt het. De woordvoerder benadrukt ook dat bpost momenteel een recordaantal pakjes te verwerken krijgt. “De minister erkent ook de inspanningen die we daarvoor leveren”, aldus Van Mierlo. Lees ook: Postbode filmt hoe kat op hilarische wijze haar territorium beschermt: “Deze kat is gek” (video’s) Het bericht Bpost: “We zoeken koortsachtig naar creatieve oplossingen voor pakjes” verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 3. Bpost levert niet alle pakjes meer aan huis: deel klanten moet pakje zelf afhalen (20/11/2020 - De Morgen)
  Door de recordvolumes aan pakjes die bpost momenteel moet verwerken, kan het bedrijf niet meer alle pakjes aan huis afleveren. Een deel van de klanten zal de pakjes zelf moeten gaan oppikken in een afhaalpunt, zo kondigt bpost aan.
  [naar artikel]
 4. Bpost levert pakjes ín huis (13/12/2018 - De Tijd)
  11:00 Postbedrijf Bpost levert Zalando-pakjes in huis, wanneer klanten niet thuis zijn. Ze openen hun deur vanop afstand met een slim slot.
  [naar artikel]
 5. Te druk voor Bpost: niet meer alle pakjes aan huis geleverd (20/11/2020 - Het Belang van Limburg)
  Door de recordvolumes aan pakjes die bpost momenteel moet verwerken, kan het bedrijf niet meer alle pakjes aan huis afleveren. Een deel van de klanten zal de pakjes zelf moeten gaan oppikken in een afhaalpunt, zo kondigt bpost vrijdag aan.
  [naar artikel]
 6. Bpost zal pakjes in afhaalpunten na vijf dagen aan huis leveren (23/11/2020 - Metro)
  De pakjes waarvan bpost de ontvangers ze zelf laat oppikken in afhaalpunten, zullen na vijf werkdagen alsnog aan huis worden geleverd. Wie niet in staat is om zijn of haar levering op te halen, staat daardoor niet in de kou. Het postbedrijf neemt die maatregel na overleg met minister van Overheidsbedrijven Petra De Sutter (Groen). Bpost zal dus zoals vorige week aangekondigd nog altijd een klein deel van de pakjes niet meteen aan huis leveren. Maar pakjes die in dat geval na vijf werkdagen nog niet zijn opgehaald, worden automatisch alsnog aan huis geleverd, zegt bpost-woordvoerster Veerle Van Mierlo. «Wie zijn pakje sneller wil hebben, kan het dan zelf gaan ophalen.» Beperkt percentage Vrijdag had bpost aangekondigd dat door de recordvolumes wegens de coronacrisis en de eindejaarsaankopen «een zeer beperkt percentage» van de pakjes niet aan huis zou worden bezorgd. Het zou gaan om «maximaal 5%», preciseerde Van Mierlo. De aankondiging van bpost kon meteen op kritiek rekenen van zowel winkeliers als klanten. Ook voogdijminister De Sutter had bpost zaterdag opgeroepen om de maatregel te herbekijken. Zekerheid «Ik wil bpost bedanken om zo flexibel te zijn, in te spelen op de bezorgdheid van mensen en snel andere oplossingen uit te werken», reageert De Sutter. «Alle klanten en winkeliers – die door de coronamaatregelen 100% op pakjeslevering rekenen – krijgen nu de zekerheid dat alle bestelde pakjes thuis geleverd zullen worden.» Lees ook : Bpost: “We zoeken koortsachtig naar creatieve oplossingen voor pakjes” Het bericht Bpost zal pakjes in afhaalpunten na vijf dagen aan huis leveren verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 7. Door de grote drukte kan Bpost even niet meer alle pakjes aan huis leveren: extra afhaalpunten moeten soelaas bieden (20/11/2020 - VRT NWS)
  Door de recordvolumes aan pakjes die bpost momenteel moet verwerken, kan het bedrijf tijdelijk niet meer alle pakjes aan huis afleveren. Een deel van de klanten zal de pakjes zelf moeten gaan oppikken in een afhaalpunt, zo kondigt Bpost aan.
  [naar artikel]
 8. Bpost reageert op oproep minister De Sutter: "We blijven zoeken naar creatieve oplossingen om alle pakjes te bezorgen" (22/11/2020 - VRT NWS)
  Bpost wil blijven zoeken naar manieren om de pakjesverdeling zo goed mogelijk te laten verlopen. Het postbedrijf reageert daarmee op de oproep van minister van Overheidsbedrijven Petra De Sutter (Groen). Vrijdag maakte Bpost bekend dat een deel van de pakjes niét aan huis geleverd kan worden - door de enorme drukte - en ergens opgehaald zal moeten worden.
  [naar artikel]
 9. Het geslacht Vandeginste levert pakjes voor Bpost, ook nu nog: “Mensen bestellen alsof het eindejaar is” (04/04/2020 - Het Nieuwsblad)
  De drie broers Vandeginste werken allemaal voor het postbedrijf Bpost. Ook Guillaume, zoon van de oudste broer Francky, levert brieven en pakjes aan huis. “Momenteel moeten we evenveel pakjes leveren als in de eindejaarsperiode.”
  [naar artikel]
 10. Bpost levert pakjes na vijf dagen in afhaalpunt tóch aan huis (23/11/2020 - Express)
  Bpost zal pakjes die in afhaalpunten liggen, na vijf dagen toch aan huis bezorgen. Op die manier komt het postbedrijf... The post Bpost levert pakjes na vijf dagen in afhaalpunt tóch aan huis appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 11. Op zoek naar “creatieve oplossingen” om pakjes Bpost toch thuis te kunnen leveren (23/11/2020 - Het Nieuwsblad)
  Om alle pakjes toch thuis te kunnen leveren, vraagt minister van Overheidsbedrijven Petra De Sutter (Groen) Bpost om extra maatregelen te nemen. De Brugse burgemeester Dirk De fauw (CD&V) vraagt zich af of de tijdelijk werkloze ambtenaren geen oplossing kunnen bieden voor het overbevraagde postbedrijf.
  [naar artikel]
 12. Bpost gaat dan toch alle pakjes leveren (23/11/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Bpost is vandaag met extra maatregelen gekomen om de enorm drukke periode door te komen. Vrijdag bleek dat niet alle pakjes aan huis geleverd konden worden, maar op vraag van minister van Overheidsbedrijven Petra De Sutter nam Bpost nieuwe maatregelen.
  [naar artikel]
 13. Bpost neemt extra maatregelen om alle pakjes geleverd te krijgen (23/11/2020 - De Standaard)
  Bpost is vandaag met extra maatregelen gekomen om de enorm drukke periode door te komen. Vrijdag bleek dat niet alle pakjes aan huis geleverd konden worden, maar op vraag van minister van Overheidsbedrijven Petra De Sutter nam Bpost nieuwe maatregelen.
  [naar artikel]
 14. Bpost levert recordhoeveelheid pakjes tijdens lockdown 2.0 (20/11/2020 - Het Belang van Limburg)
  Er worden tijdens deze tweede lockdown recordhoeveelheden pakjes besteld. Dinsdag en woensdag bezorgde bpost twee dagen op rij meer dan 520.000 pakjes, een verpulvering van het vorige record. Bovendien moet de drukste periode nog komen.
  [naar artikel]
 15. Bpost verwacht elke dag tot 450.000 pakjes tijdens eindejaarsperiode (17/12/2018 - VRT NWS)
  Het pakjesverkeer blijft maar groeien. Bpost verwacht vanaf deze week gemiddeld 420.000 pakjes per dag te verwerken, met uitschieters tot 450.000 pakjes. Dat is een kwart meer dan tijdens de eindejaarsperiode van vorig jaar, toen al een record. Om alle pakjes op tijd te verwerken en bezorgen, zet Bpost tijdelijk 900 extra medewerkers in.
  [naar artikel]
 16. Klanten die zelf pakjes moeten ophalen en extra toeslag voor handelaars: Minister De Sutter wil dat Bpost plannen herbekijkt (21/11/2020 - De Morgen)
  Door de recordvolumes aan pakjes die Bpost momenteel moet verwerken, kan het bedrijf niet meer alle pakjes aan huis afleveren. Een deel van de klanten zal de pakjes de komende weken zelf moeten gaan oppikken in een afhaalpunt. Ook zouden handelaars tot eind dit jaar 1 euro extra per pakje moeten betalen. Minister van Overheidsbedrijven Petra De Sutter begrijpt dat het razend druk is bij het postbedrijf, maar wil toch dat Bpost een andere oplossing zoekt.
  [naar artikel]
 17. Klanten die zelf pakjes moeten ophalen en extra toeslag voor handelaars: Minister De Sutter wil dat bpost plannen herbekijkt (21/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Door de recordvolumes aan pakjes die bpost momenteel moet verwerken, kan het bedrijf niet meer alle pakjes aan huis afleveren. Een deel van de klanten zal de pakjes de komende weken zelf moeten gaan oppikken in een afhaalpunt. Ook zouden handelaars tot eind dit jaar 1 euro extra per pakje moeten betalen. Minister van Overheidsbedrijven Petra De Sutter begrijpt dat het razend druk is bij het postbedrijf, maar wil toch dat bpost bedrijf een andere oplossing zoekt.
  [naar artikel]
 18. Minister Petra De Sutter (Groen) vraagt Bpost om beslissing niet álle pakjes aan huis te leveren te herzien (21/11/2020 - VRT NWS)
  Minister van Overheidsbedrijven Petra De Sutter (Groen) wil dat Bpost de beslissing herbekijkt om de komende weken een deel van de pakjes niet meer aan huis te leveren. Dat heeft ze bekendgemaakt na een overleg met het postbedrijf.
  [naar artikel]
 19. Minister De Sutter vraagt bpost beslissing om niet alle pakjes aan huis te leveren te herzien (21/11/2020 - Knack)
  Minister van Overheidsbedrijven Petra De Sutter (Groen) vraagt dat bpost de beslissing om de komende weken een deel van de pakjes niet meer aan huis te leveren te herzien. Dat heeft ze bekendgemaakt na overleg met het postbedrijf.
  [naar artikel]
 20. Record: bpost levert elke dag meer dan half miljoen pakjes af (20/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Bpost levert de jongste dagen elke dag meer dan een half miljoen pakjes af. "We breken nu dag na dag records. We zitten boven de piek van de eerste lockdown", zo bevestigt woordvoerster Veerle Van Mierlo vrijdag. Na Black Friday zou zelfs de grens van de 600.000 pakjes per dag overschreden kunnen worden. Op sommige plaatsen wordt een tweede dagelijkse uitreiking ingelegd, en ook het management springt bij om de verwerking in goede banen te leiden, klinkt het.
  [naar artikel]
 21. Minister wil dat Bpost extra maatregelen neemt om pakjes thuis te kunnen leveren (21/11/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Minister van Overheidsbedrijven Petra De Sutter (Groen) heeft aan Bpost gevraagd om extra maatregelen te treffen zodat alle pakjes toch nog aan huis geleverd kunnen worden. “We zitten daar vandaag over samen”, zegt ze. “Bpost heeft beloofd dat ze de zaak zullen herbekijken.”
  [naar artikel]
 22. Moet ik mijn pakjes nu zelf ophalen? En wat met de verzendingskosten die ik al heb betaald? Een antwoord op al jouw vragen over de drukte bij Bpost (20/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  500.000. Per dag. En de teller tikt voort. Bpost kan - ondanks alle voorbereidingen - niet meer volgen om alle pakjes tijdig thuis geleverd te krijgen. Gesloten winkels en de komst van de Sint, weet u wel. Een deel van de klanten zal moeten afhalen. Om hoeveel pakjes gaat het juist? Welke pakjes worden niet meer thuis bezorgd? En wat met de verzendingskosten die ik al heb betaald? Een antwoord op al jouw vragen.
  [naar artikel]
 23. Online kerstdrukte: alle hens aan dek bij de pakjesdiensten (22/12/2017 - VRT NWS)
  Almaar meer Vlamingen doen hun kerstinkopen online. En dat zullen ze bij de afhaalpunten van webshops en bij Bpost geweten hebben. 350.000 pakjes levert Bpost vandaag, dubbel zoveel als op een gewone dag.
  [naar artikel]
 24. Postbode kan niet meer met fiets komen: “Ze krijgen al die pakjes niet in hun tassen” (31/01/2020 - Het Nieuwsblad)
  In Halle stuurt Bpost de postbodes voortaan met de wagen op pad in plaats van met de fiets of bromfiets. “Postbodes moeten steeds meer pakjes bezorgen en die krijgen ze niet mee op een gewone fiets”, klinkt het bij Bpost. Al hoopt het bedrijf snel met milieuvriendelijkere oplossingen te komen.
  [naar artikel]
 25. Bpost kan pakjesstroom niet meer aan: sommige klanten moeten pakjes zelf ophalen (20/11/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Bpost krijgt momenteel een recordvolume aan pakjes te verwerken. Alle pakjes thuis leveren lukt niet meer, waardoor sommige klanten de pakjes zelf zullen moeten oppikken in een afhaalpunt. Daarbij komt dat zakelijke klanten een ‘eindejaarstoeslag’ van 1 euro per pakje zullen moeten betalen.
  [naar artikel]
 26. Bpost gaat pakjes in afhaalpunten toch afleveren (23/11/2020 - De Morgen)
  Bpost zal pakjes in afhaalpunten na vijf dagen toch aan huis leveren. Dat meldt het postbedrijf vandaag. Eerder heette het dat een aantal klanten hun pakketten wegens de drukte niet meer thuis zou ontvangen.
  [naar artikel]
 27. Bpost centraliseert alle pakjes in Brussel (20/10/2017 - De Tijd)
  17:37 In Neder-over-Hembeek opende Bpost zijn gloednieuw postsorteercentrum Brussel X, het grootste in de Benelux. Bpost centraliseert er al zijn pakjes voor het hele land. De investering bedraagt circa 150...
  [naar artikel]
 28. Bpost-dochter zet ‘stint’ op stal (26/09/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Bubble Post, een dochterbedrijf van bpost dat op een ecologische manier pakjes levert, gaat na het zware ongeval in Nederland een ‘Stint’ op non-actief plaatsen. Zo wordt vernomen bij bpost zelf.
  [naar artikel]
 29. Niet thuis? Bpost zet pakjes nu ook bij buren (25/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Vanaf vandaag biedt bpost ook de keuze om pakjes af te leveren bij bijvoorbeeld de buurman indien de klant niet thuis is. Dat meldt bpost. De...
  [naar artikel]
 30. Bpost komt met extra maatregelen om toch alle pakjes te kunnen leveren (23/11/2020 - VRT NWS)
  Bpost komt met extra maatregelen om dan toch alle pakjes te kunnen leveren. Vrijdag kondigde het bedrijf nog aan dat het die niet meer allemaal aan huis zou kunnen leveren. Een deel van de klanten zou zijn pakje zelf moeten gaan ophalen in een afhaalpunt. Daar kwam meteen veel kritiek op uit verschillende hoeken. Na overleg met minister van Overheidsbedrijven, Petra De Sutter, stuurt het postbedrijf alsnog bij.
  [naar artikel]
 31. Na de kritiek: Bpost zal pakjes in afhaalpunten na vijf dagen leveren (23/11/2020 - Knack)
  Na vijf dagen zullen de pakjes waarvan Bpost vraagt om ze zelf op te pikken in een afhaalpunt toch aan huis worden geleverd. Wie niet in staat is om zijn of haar levering op te halen, staat daardoor niet in de kou.
  [naar artikel]
 32. Pakjesrecord sneuvelt bij bpost (20/11/2020 - Express)
  Bpost levert de jongste dagen elke dag meer dan een half miljoen pakjes af. ‘We breken nu dag na dag... The post Pakjesrecord sneuvelt bij bpost appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 33. Bpost gaat ook pakjes bij de buren leveren (25/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Vanaf vandaag biedt bpost ook de keuze om pakjes af te leveren bij bijvoorbeeld de buurman indien de klant niet thuis is. Dat meldt bpost vandaag....
  [naar artikel]
 34. OPROEP. Is jouw pakje niet op tijd aangekomen? Laat het ons weten (24/12/2017 - Het Nieuwsblad)
  Nooit eerder gingen er in ons land zo veel pakjes de deur uit tijdens de feestdagen. Bij Bpost zagen ze zelfs een verdubbeling in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar. Maar dat brengt helaas ook een risico met zich mee: niet alle pakjes worden tijdig aan huis geleverd worden.
  [naar artikel]
 35. Bpost gaat pakjes in afhaalpunten dan toch afleveren (23/11/2020 - De Morgen)
  Bpost zal pakjes in afhaalpunten na vijf dagen toch aan huis leveren. Dat meldt het postbedrijf vandaag. Eerder heette het dat een aantal klanten hun pakketten wegens de drukte niet meer thuis zou ontvangen. Wie een levering niet kan ophalen, staat daardoor niet in de kou. Het postbedrijf neemt de maatregel na overleg met minister van Overheidsbedrijven Petra De Sutter (Groen).
  [naar artikel]
 36. Pakjes Bpost stelen is kinderspel (22/02/2018 - Het Nieuwsblad)
  Anoniem andermans pakjes ontvangen is kinderspel door een veiligheidslek op de website van Bpost. Dat bericht Het Laatste Nieuws, dat de test deed samen met een beveiligingsexpert. Bpost zelf belooft een snelle oplossing.
  [naar artikel]
 37. Minister van Overheidsbedrijven Petra De Sutter wil dat Bpost extra maatregelen neemt om pakjes thuis te kunnen blijven leveren (21/11/2020 - Het Nieuwsblad)
  Minister van Overheidsbedrijven Petra De Sutter (Groen) heeft Bpost gevraagd extra maatregelen te treffen om de pakjes bij elke Belg aan huis geleverd te krijgen. “We zitten daar vandaag over samen”, zegt ze. “Ze hebben ook beloofd dat ze dat zouden doen en de zaak zullen herbekijken.” Maar voor de handelsfederatie is dat niet voldoende. “Eerst roept de overheid op om lokaal te kopen. Doen we dat massaal blijkt dat Bpost, waar ze meerderheidsaandeelhouder van is, de job niet aankan”, klinkt het bij Handelsfederatie Comeos. “Het is al sinds de eerste lockdown dat er problemen zijn. De tarieven gaan de hoogte in, maar de dienstverlening volgt niet.” Omdat het aantal pakjes bij het postbedrijf dag na dag records breekt, kan het post­bedrijf niet meer voor alle pakjes thuislevering garanderen. Een deel van de klanten moet zijn pakje afhalen bij een van de 2.300 afhaalpunten in het eigen netwerk van Bpost. Het bedrijf sluit ook een tijdelijk partnerschap met De­cathlon, dat zijn winkels inzet als afhaalpunt. (cdh)
  [naar artikel]
 38. Test Aankoop buist Bpost: brieven fout of niet gebust, pakjes te laat bezorgd (21/08/2019 - De Morgen)
  Het is barslecht gesteld met de klantentevredenheid over Bpost. Zes op de tien Vlamingen ondervond vorig jaar problemen bij de ontvangst of verzending van brieven: werden ze niet verkeerd gebust, dan gingen ze verloren. Ook bij de bezorging van pakjes scoort Bpost minder goed dan zijn concurrenten, blijkt uit een enquête van Test Aankoop. Bpost herkent zich niet in die resultaten.
  [naar artikel]
 39. Kerst van vele Vlamingen vergald omdat pakje niet op tijd aankomt: “Ik kreeg de melding dat er 40.000 pakjes liggen te wachten in het sorteercentrum” (25/12/2017 - Het Nieuwsblad)
  Je geliefden een geschenk geven op Kerstmis. Het is een traditie die al jaren standhoudt, ook in Vlaanderen. Nooit eerder gingen er zo veel pakjes de deur uit tijdens de feestdagen. Bij Bpost zagen ze zelfs een verdubbeling in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar. Helaas bracht dat ook een risico met zich mee: niet alle pakjes konden tijdig aan huis geleverd worden. Een domper op de feestvreugde voor honderden Vlamingen.
  [naar artikel]
 40. Bpost groeit dank zij pakjes (13/03/2018 - De Tijd)
  17:45 Bpost verzond vorig jaar beduidend meer pakjes. De brievenvolumes gingen verder achteruit.
  [naar artikel]
 41. Bpost gaat ook pakjes bij de buren leveren (25/10/2017 - Het Nieuwsblad)
  Vanaf woensdag biedt Bpost ook de keuze om pakjes af te leveren bij bijvoorbeeld de buurman indien de klant niet thuis is. Dat meldt Bpost woensdag. De invoering gebeurt gefaseerd, tegen eind maart 2018 kan iedereen in België zijn pakje op een zelfgekozen plaats ontvangen.
  [naar artikel]
 42. Bpost gaat ook pakjes bij de buren leveren (25/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  Vanaf woensdag biedt bpost ook de keuze om pakjes af te leveren bij bijvoorbeeld de buurman indien de klant niet thuis is. Dat meldt bpost woensdag. De invoering gebeurt gefaseerd, tegen eind maart 2018 kan iedereen in België zijn pakje op een zelfgekozen plaats ontvangen.
  [naar artikel]
 43. Meer pakjes, maar ook vertraging bij Bpost (31/03/2020 - De Standaard)
  Terwijl het volume aanzwelt, vertragen strenge veiligheids­maatregelen de leveringen van pakjes bij Bpost. Bovendien viel een sorteermachine uit.
  [naar artikel]
 44. Eindejaarsrecord voor bpost: 440.000 pakjes per dag, 1.900 tijdelijke medewerkers extra (16/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Bpost verwerkt deze eindejaarsperiode tot 480.000 pakjes per dag, een record. Dat blijkt uit cijfers die het postbedrijf heeft vrijgegeven. Het...
  [naar artikel]
 45. Pakjesrecord voor bpost: 440.000 pakjes per dag, 1.900 tijdelijke medewerkers extra (16/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Bpost verwerkt deze eindejaarsperiode tot 480.000 pakjes per dag, een record. Dat blijkt uit cijfers die het postbedrijf heeft vrijgegeven. Het...
  [naar artikel]
 46. Bpost rekent bedrijven 'crisistoeslag' voor pakjes aan (09/04/2020 - De Tijd)
  16:34 De Belgische pakjesbedrijven kunnen de boom van de e-commerce niet volgen. Bpost voert een crisistoeslag in, terwijl concurrenten PostNL en DPD extra pakjes moeten weigeren.
  [naar artikel]
 47. Pakje geleverd in je living, ook al ben je niet thuis: bpost test bezorging via slim slot (13/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Bpost heeft samen met onlinewinkel Zalando technologie uitgetest waardoor koeriers pakjes in huis kunnen afleveren, ook al is de bewoner niet...
  [naar artikel]
 48. Bpost blijft dan toch pakjes ophalen op zaterdag (04/07/2018 - VRT NWS)
  Bpost zal dan toch nog op zaterdag pakjes ophalen bij postkantoren en -punten, zo meldt het bedrijf. Dinsdag had bpost nochtans gezegd dat het dat niet meer zou doen, "om de onderneming rendabel te houden".
  [naar artikel]
 49. Bpost vecht tegen tsunami aan pakjes (20/04/2020 - De Tijd)
  16:25 Bpost krijgt nog meer pakketten te verwerken dan tijdens de feestdagen. Het postbedrijf neemt noodmaatregelen om het tij te keren. 'We doen er alles aan om geen pakjes te weigeren.'
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.