Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

24 November 2020
12:52 uur

De Balans | Stijn Vandenbergh

De Tijd

21/11/2020 - 02:03

02:00 Superknecht Stijn Vandenbergh (36) hangt deze week wellicht zijn fiets aan de haak. Bij AG2R La Mondiale is voor hem geen plaats meer, en de kans dat hij de komende dagen een andere ploeg vindt, acht ...


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE TIJD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Stijn Vandenbergh mag ziekenhuis verlaten na val in Vierdaagse van Duinkerke (26/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Stijn Vandenbergh heeft vandaag het Kortrijkse ziekenhuis mogen verlaten. Dat bevestigde zijn team AG2R La Mondiale op haar website. Vandenbergh
  [naar artikel]
 2. Stijn Vandenbergh mogelijk bezig aan laatste jaar: “Het enthousiasme is weg” (08/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Stijn Vandenbergh (35) zet eind dit jaar mogelijk een punt achter zijn carrière. Vandenbergh heeft zichzelf tot na het klassieke voorjaar de tijd...
  [naar artikel]
 3. KOERS KORT. Stijn Vandenbergh mogelijk bezig aan laatste jaar - Hindley op weg naar eindzege in Herald Sun Tour (08/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Stijn Vandenbergh (35) zet eind dit jaar mogelijk een punt achter zijn carrière. Vandenbergh heeft zichzelf tot na het klassieke voorjaar de tijd...
  [naar artikel]
 4. Stijn Vandenbergh is ontslagen uit intensive care (11/05/2017 - Sporza)
  Het gaat al wat beter met Stijn Vandenbergh. De renner van AG2R blijft na zijn val in Duinkerke wel ter observatie in een ziekenhuis van Valenciennes.
  [naar artikel]
 5. Stijn Vandenbergh heeft afdeling intensieve zorgen verlaten (11/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Stijn Vandenbergh, dinsdag nog één van de voornaamste slachtoffers van de zware valpartij tijdens de openingsrit van de Vierdaagse van Duinkerke,
  [naar artikel]
 6. Stijn Vandenbergh zwaar ten val gekomen in Vierdaagse van Duinkerken, maar “bij bewustzijn” (09/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  AG2R-renner Stijn Vandenbergh is een van de slachtoffers van de massale valpartij in de openingsrit van de Vierdaagse van Duinkerke. Vandenbergh werd naar het ziekenhuis gebracht, maar is volgens zijn ploeg bij bewustzijn.
  [naar artikel]
 7. Stijn Vandenbergh mag ziekenhuis twee weken na zware val verlaten (26/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  Stijn Vandenbergh heeft vrijdag het Kortrijkse ziekenhuis mogen verlaten. Dat bevestigde zijn team AG2R La Mondiale op haar website. Vandenbergh liep tijdens de eerste etappe van de Vierdaagse van Duinkerke, op 9 mei, een zware hersenschudding op.
  [naar artikel]
 8. Dit is het nieuwste speeltje van wielrenner Stijn Vandenbergh (10/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Stijn Vandenbergh kon bij zijne nieuwe ploeg AG2R nog geen potten breken. De 32-jarige renner uit Oudenaarde eindigde als 54ste in de Omloop en
  [naar artikel]
 9. Stijn Vandenbergh heeft twijfels bij wielerseizoen: “Als de eerste van het peloton hoest of spuwt...” (06/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Met AG2R vertoeft Stijn Vandenbergh in de Franse Alpen in Vaujany, ter voorbereiding op wat een wel héél speciaal wielerseizoen wordt. Als dat al...
  [naar artikel]
 10. Stijn Vandenbergh na jaar vol ellende: "Ja, ik kan nog altijd de Ronde winnen" (03/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Ziek tijdens 'zijn' voorjaarsklassiekers en een zware val in mei. Nee, 2017 was geen leuk jaar voor Stijn Vandenbergh (33). Hij neemt dit seizoen...
  [naar artikel]
 11. Stijn Vandenbergh zwaar gecrasht in Frankrijk: "Hij heeft een hersenschudding, maar is bij bewustzijn" (09/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een zware valpartij in de eerste etappe van de Vierdaagse van Duinkerke heeft met Stijn Vandenbergh een Belgisch slachtoffer geëist. De 33-jarige
  [naar artikel]
 12. Koers Kort. Contractverlenging voor Stijn Vandenbergh en vijf andere renners bij AG2R (16/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  AG2R La Mondiale heeft zes renners een nieuw contract aangeboden, waaronder Stijn Vandenbergh. De Oost-Vlaming blijft al zeker tot 2020 bij de...
  [naar artikel]
 13. Stijn Vandenbergh blijft jaar langer bij AG2R (23/07/2018 - Het Belang van Limburg)
  Stijn Vandenbergh heeft zijn contract bij AG2R La Mondiale met een jaar verlengd. Dat heeft de WorldTour-ploeg maandag op de tweede rustdag in de Ronde van Frankrijk bekendgemaakt.
  [naar artikel]
 14. Bemoedigend nieuws voor Stijn Vandenbergh na valpartij met "erg grote impact" in Duinkerke (10/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een zware valpartij in de eerste etappe van de Vierdaagse van Duinkerke heeft met Stijn Vandenbergh en Frederik Frison twee Belgische
  [naar artikel]
 15. Vandenbergh komt zwaar ten val in Vierdaagse: "Maar hij is bij bewustzijn" (09/05/2017 - Sporza)
  AG2R-renner Stijn Vandenbergh is een van de slachtoffers van de massale valpartij in de openingsrit van de Vierdaagse van Duinkerke. Vandenbergh is wel bij bewustzijn.
  [naar artikel]
 16. KOERS KORT. Vandenbergh mogelijk bezig aan laatste jaar - Bauhaus pakt rit- en eindzege in Saudi Tour na lead-out Cavendish (08/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Stijn Vandenbergh (35) zet eind dit jaar mogelijk een punt achter zijn carrière. Vandenbergh heeft zichzelf tot na het klassieke voorjaar de tijd...
  [naar artikel]
 17. Het leven van Stijn Vandenbergh na het geheugenverlies door de val: “Ik rijd toch al niet meer verloren” (18/01/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Een longontsteking, maar vooral een zwaar hersen­trauma na een val in de Vierdaagse van Duinkerke ­bezorgden Stijn Vandenbergh (33) een dramatisch ­debuutjaar bij AG2R. Down Under wil hij een nieuwe start nemen, ondanks zijn geheugenverlies. “Ik geloof nog steeds dat ik de Ronde van Vlaanderen kan winnen.”
  [naar artikel]
 18. Stijn Vandenbergh (36) dicht bij afscheid als profrenner (18/11/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Met zijn 1,99 meter was Stijn Vandenbergh zeker de langste, maar ook gewoon een van de beste knechten tijdens de Vlaamse klassiekers. Tot nu, want op zijn 36ste vindt hij geen ploeg meer. “Er is de voorbije weken niks uit de bus gekomen en er zal ook niks meer komen.”
  [naar artikel]
 19. AG2R strikt Oliver Naesen en Stijn Vandenbergh (04/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  AG2R-La Mondiale heeft zich voor volgend seizoen versterkt met de 25-jarige Oliver Naesen (IAM Cycling) en de 32-jarige Stijn Vandenbergh
  [naar artikel]
 20. Hersenbloeding voor Stijn Vandenbergh: “Hij bloedde uit neus en mond” (10/05/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Stijn Vandenbergh (33) liep gisteren een hersenbloeding op bij een massale valpartij in de openingsrit van de Vierdaagse van Duinkerke. Indien zijn toestand morgen of overmorgen stabiel is, wordt hij vanuit de spoed van Valenciennes naar het UZ in Gent overgebracht. “Er wachten hem enkele maanden revalidatie”, zegt de Amerikaanse wedstrijdarts Jonathan Edwards. HUgo Coorevits
  [naar artikel]
 21. AG2R La Mondiale neemt Oliver Naesen en Stijn Vandenbergh mee naar La Primavera (13/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  Belgisch kampioen Oliver Naesen en Stijn Vandenbergh zijn door hun team AG2R La Mondiale opgenomen in de zevenkoppige ploeg die zaterdag Milaan-Sanremo afwerkt. De Franse WorldTour-formatie maakte de selectie dinsdag bekend.
  [naar artikel]
 22. Stijn Vandenbergh moet vertrekken bij AG2R: “Er zijn te veel Belgen volgend seizoen” (19/08/2020 - Het Belang van Limburg)
  Stijn Vandenbergh (36) is einde contract bij AG2R en zal volgend jaar niet meer voor de Franse ploeg rijden. “Ik ben volop op zoek naar een nieuwe ploeg”, sprak hij voor de start van de slotrit in de Ronde van Wallonië.
  [naar artikel]
 23. Stijn Vandenbergh zwaar ten val gekomen in Vierdaagse van Duinkerke, maar “bij bewustzijn” (09/05/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Onze landgenoot Stijn Vandenbergh was één van de voornaamste slachtoffers van een massale valpartij in de openingsrit van de Vierdaagse van Duinkerke. De renner van het Franse AG2R-La Mondiale is volgens zijn ploeg “bij bewustzijn”, maar werd uit voorzorg toch meteen naar het ziekenhuis overgebracht.
  [naar artikel]
 24. Stijn Vandenbergh mag intensive care verlaten na zware valpartij (11/05/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Wielrenner Stijn Vandenbergh heeft donderdag de intensive care afdeling van het ziekenhuis van het Franse Valenciennes mogen verlaten. De 33-jarige wielrenner is na zijn zware val in de Vierdaagse van Duinkerke stilaan de beterhand en werd overgebracht naar een gewone ziekenhuiskamer.
  [naar artikel]
 25. Stijn Vandenbergh mag intensive care verlaten na zware valpartij (11/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  Wielrenner Stijn Vandenbergh heeft donderdag de intensive care afdeling van het ziekenhuis van het Franse Valenciennes mogen verlaten. De 33-jarige wielrenner is na zijn zware val in de Vierdaagse van Duinkerke stilaan de beterhand en werd overgebracht naar een gewone ziekenhuiskamer.
  [naar artikel]
 26. Geen Giro voor Oliver Naesen en Stijn Vandenbergh, wel de Vierdaagse van Duinkerke (08/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  Met Stijn Vandenbergh en voorjaarsrevelatie Oliver Naesen zitten er twee Belgen in het team van AG2R-La Mondiale voor de Vierdaagse van Duinkerke.
  [naar artikel]
 27. Vandenbergh maakt comeback: "Het blijft de mooiste job ter wereld" (15/08/2017 - Sporza)
  Meer dan drie maanden na zijn zware val in Duinkerke, is Stijn Vandenbergh voor het eerst weer te zien in het peloton op het WK kermiskoers in Heusden.
  [naar artikel]
 28. Vandenbergh: "Normaal gezien maak ik eind augustus mijn comeback" (20/07/2017 - Sporza)
  Iets meer dan 2 maanden geleden belandde Stijn Vandenbergh op intensive care na een zware val in de Vierdaagse van Duinkerke. Nu krabbelt hij stilaan uit het dal.
  [naar artikel]
 29. Oliver Naesen en Stijn Vandenbergh starten voor AG2R La Mondiale (10/08/2019 - Metro)
  Oliver Naesen en Stijn Vandenbergh nemen voor AG2R La Mondiale deel aan de vijftiende editie van de BinckBank Tour (WorldTour), die maandag begint in Beveren. De twee vormen in de Belgisch-Nederlandse rittenkoers een team met de Fransen Julien Duval en Dorian Godon, de Duitser Nico Denz, de Litouwer Gediminas Bagdonas en de Amerikaan Larry Warbasse. Naesen eindigde in 2016 als tweede in de Eneco Tour, de voorloper van de BinckBank Tour. Hij moest toen alleen Niki Terpstra voor zich dulden. Een jaar later werd hij vijfde. bron: Belga Het bericht Oliver Naesen en Stijn Vandenbergh starten voor AG2R La Mondiale verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 30. Stijn Vandenbergh (36) heeft beslissing genomen over toekomst en wil weer volop koersen, maar: “Ik vrees er soms voor” (07/07/2020 - Het Belang van Limburg)
  Stijn Vandenbergh (36) vertoeft samen met Oliver en Lawrence Naesen op stage in het Franse Vaujany met zijn team AG2R. De renner is einde contract, maar zit binnenkort samen met de ploeg om één en ander te bespreken. “Liefst van al blijf ik bij de ploeg”, zegt hij. “We zien wel. Er is ook interesse van andere teams. Ik wil alleszins nog een jaar koersen.”
  [naar artikel]
 31. AG2R: "Vandenbergh had geen hersenbloeding en had goeie nacht" (10/05/2017 - Sporza)
  Stijn Vandenbergh was gisteren het grootste slachtoffer van een massale val in de Vierdaagse van Duinkerken. Zijn team AG2R kwam vanochtend met geruststellend nieuws.
  [naar artikel]
 32. 'Een typisch Vlaamse kasseicoureur' (07/04/2019 - De Morgen)
  Superluitenant Stijn Vandenbergh (28) is met voorsprong de meest regelmatige Belg van het voorjaar. Ongemeen hard gaat het voor de stormram op twee wielen. Vandenbergh kan zondag in de Ronde van Vlaanderen het verschil maken voor kopman Tom Boonen.
  [naar artikel]
 33. Vandenbergh strandt op zucht van zege (05/04/2019 - De Morgen)
  Een verdiende compensatie voor bewezen diensten, vonden Wilfried Peeters en Tom Boonen de tweede plaats van Stijn Vandenbergh. En zo zag de luitenant bij uitstek het ook zelf. 'Normaal rijd ik op kop om een gat dicht te fietsen. Nu reed ik om het gat zelf te slaan.'
  [naar artikel]
 34. AG2R versterkt klassieke kern met Naesen en Vandenbergh (04/08/2016 - Sporza)
  AG2R kleurt Belgisch volgend seizoen. De Franse WorldTour-formatie kondigde vandaag de komst van Oliver Naesen (IAM Cycling) en Stijn Vandenbergh (Etixx-Quick Step) aan.
  [naar artikel]
 35. AG2R start met Naesen en Vandenbergh in Omloop (20/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Oliver Naesen en Stijn Vandenbergh zitten in de achtkoppige selectie van AG2R-La Mondiale voor de Omloop. Het Franse team dat zaterdag in Gent
  [naar artikel]
 36. Vandenbergh herstelt goed van val in Duinkerke: "Geen complicaties" (15/05/2017 - Sporza)
  Bij een zware smak liep Stijn Vandenbergh vorige week een zware hersenschudding op in de Vierdaagse van Duinkerke.
  [naar artikel]
 37. Stijn Vandenbergh houdt zwart gat van twee weken over aan val: “Ik dacht eerst dat ik een auto-ongeval had gehad” (13/06/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Hij bewoog niet. Er liep bloed uit zijn neus. Het was alarmfase rood toen Stijn Vandenbergh op 9 mei met een zware hersenschudding werd afgevoerd na een massale val in de openingsrit van de Vierdaagse van Duinkerke. 35 dagen later gaat het beter met de lange Oost-Vlaming van AG2R-La Mondiale. “Ik heb geen nare herinneringen. Dat kan ook niet. Ik heb een zwart gat van twee weken. Tot vorige week wist ik niet wat ik de dag ervoor had gegeten.”
  [naar artikel]
 38. Vandenbergh mag eindelijk het ziekenhuis verlaten na val in Duinkerke (26/05/2017 - Sporza)
  Wielrenner Stijn Vandenbergh heeft vandaag het ziekenhuis van Kortrijk verlaten. De 33-jarige kasseispecialist kwam zwaar ten val tijdens de eerste etappe van de Vierdaagse van Duinkerke.
  [naar artikel]
 39. Naesen, Vandenbergh en Bakelants moeten voor AG2R scoren in klassiekers (31/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  AG2R heeft zich met het oog op de kasseiklassiekers versterkt met Oliver Naesen en Stijn Vandenbergh. "Dat was immers een lacune in onze ploeg",
  [naar artikel]
 40. AG2R-renners Bakelants, Vandenbergh en Naesen halen hun beste kookkunsten boven (14/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Wielrenners Jan Bakelants, Stijn Vandenbergh en Oliver Naesen - deze week met AG2R op stage in het Franse skigebied Vaujany - hebben zich aan de
  [naar artikel]
 41. Vandenbergh: "Ik wacht niet op Boonen in zijn laatste Roubaix" (15/12/2016 - Sporza)
  Stijn Vandenbergh (32) verzamelde al een rits ereplaatsen in het Vlaamse voorjaar. Bij AG2R moet de klassieke zege eindelijk komen. "Roubaix is me op het lijf geschreven."
  [naar artikel]
 42. Vandenbergh heeft blackout van enkele weken na zijn val: "Zonder boekje weet ik niet wat ik gisteren heb gegeten" (13/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  2017 is niet het jaar van Stijn Vandenbergh (33). Nadat zijn voorjaar in de soep draaide, was de renner van AG2R begin mei het grootste
  [naar artikel]
 43. AG2R wil zich met Oliver Naesen en Stijn Vandenbergh ook tonen in kasseiklassiekers (31/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  AG2R heeft zich met het oog op de kasseiklassiekers met Oliver Naesen en Stijn Vandenbergh versterkt. “Dat was immers een lacune in onze ploeg”, verklaarde manager Vincent Lavenu dinsdag in Parijs op de voorstelling van de enige Franse WorldTour-formatie. “We mogen ons niet blindstaren op de goede resultaten van de voorbije jaren. We willen progressie blijven maken.” Dit seizoen zitten er drie Belgen in het team. Jan Bakelants rijdt al sinds 2015 voor AG2R.
  [naar artikel]
 44. Devenyns vervangt Vandenbergh in selectie (05/04/2019 - De Morgen)
  Dries Devenyns mag toch naar het WK in Valkenburg. De 29-jarige Oost-Vlaming springt in voor zijn vriend en ploegmaat Stijn Vandenbergh, die afhaakt met een aanslepende knieblessure. Devenyns trekt met een duidelijke missie naar de Cauberg. 'Ik wil Boonen aan de wereldtitel helpen.'
  [naar artikel]
 45. De Balans | Stijn Van Rompay (Hyloris) (06/06/2020 - De Tijd)
  01:00 Deze week werd bekend dat het farmabedrijf Hyloris naar de beurs gaat. Hier maakt de oprichter en serieondernemer Stijn Van Rompay (44) zijn persoonlijke balans op.
  [naar artikel]
 46. Naesen en Vandenbergh in selectie AG2R voor Vierdaagse van Duinkerke (08/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Met Stijn Vandenbergh en voorjaarsrevelatie Oliver Naesen zitten er twee Belgen in het team van AG2R La Mondiale voor de Vierdaagse van
  [naar artikel]
 47. Doelpuntenmachine Kevin Vandenbergh ontvangt Zilveren Bal in dancing Carré (02/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  60 keer scoorde Kevin Vandenbergh dit seizoen voor tweedeprovincialer Aarschot. Om die doelpunten te vieren, werd Vandenbergh vanavond gehuldigd
  [naar artikel]
 48. Erwin Vandenbergh: "Heb Kevin gezegd dat hij er 60 moet maken" (18/03/2017 - Sporza)
  Kevin Vandenbergh zit bij tweedeprovincialer Aarschot aan 50 goals. Zijn vader - zesvoudig topscorer Erwin Vandenbergh - legt de lat nog hoger.
  [naar artikel]
 49. Doelpuntenmachine Vandenbergh promoveert met Aarschot naar eerste provinciale (19/03/2017 - Sporza)
  In de tweede provinciale A in Brabant heeft Aarschot, de ploeg van Kevin Vandenbergh, vanmiddag met 4-0 gewonnen tegen Holsbeek. Daardoor zijn Vandenbergh en co zeker van promotie naar de eerste provinciale.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.