Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

23 November 2020
22:18 uur

Laura uit ‘Blind Getrouwd’ overladen met complimenten na bikinifoto: “Wow, zo knap!”

Metro

21/11/2020 - 09:01

Exact een jaar geleden vertoefde Laura Lieckens in het mooie Bali en vroeg ze zich af of ze al dan niet getrouwd wilde blijven met Sonny. Toen was er nog geen sprake van het coronavirus. Met een foto in de zee blikt ze nostalgisch terug op betere tijden. Neen, het werd uiteindelijk niets tussen Laura […] Het bericht Laura uit ‘Blind Getrouwd’ overladen met complimenten na bikinifoto: “Wow, zo knap!” verscheen eerst op Metro.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP METRO

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Stiefmama Ilse uit ‘Blind Getrouwd’ is fan van haar (voorlopige) schoonzoon: “Hij is knap, helemaal haar type” (23/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Blind Getrouwd’ is afgetrapt. Met als eerste huwelijk dat tussen de Laura (27) en de 30-jarige Sonny. Na het overlijden van Laura’s mama kwam Ilse...
  [naar artikel]
 2. Eerste beelden van ‘Blind Getrouwd’ vrijgegeven: “Ik bibber gewoon helemaal” (11/02/2020 - Metro)
  VTM heeft de eerste beelden van ‘Blind Getrouwd’ gelost. Daarin zien we hoe Laura aan haar ouders vertelt dat ze binnenkort in het huwelijksbootje stapt. Vanaf zondag kunnen we genieten van het vijfde seizoen van ‘Blind Getrouwd’. De deelnemers – vijf mannen en drie vrouwen – kenden wel al, maar nu krijgen we al een voorsmaakje van de eerste aflevering. “Knap en goed” Daarin verrast de27-jarige Laura uit Turnhout haar ouders met het leuke nieuws. “Ik ga trouwen”, is ze enthousiast. “En als dat nu niet de goede is? Ik bibber gewoon helemaal. Ik weet dat jij hem knap en goed moet vinden. Daar moet alles aan zijn, dat is het ergste. Dat vind je zomaar niet, hoor”, reageert haar plusmama. “Nee, maar ze zullen het toch wel gevonden hebben”, antwoordt Laura. ‘Blind getrouwd’ is vanaf zondag om 19.55u te bekijken op VTM. Lees ook: Annelies uit ‘Blind Getrouwd’: “Hoe Joris doet, dat heb ik nog nooit meegemaakt” Het bericht Eerste beelden van ‘Blind Getrouwd’ vrijgegeven: “Ik bibber gewoon helemaal” verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 3. Laura uit ‘Blind Getrouwd’: “Ik heb het moeilijk met mezelf” (17/03/2020 - Het Nieuwsblad)
  Laura weet nog altijd niet hoe de sfeer in ‘Blind Getrouwd’ zo plots kon omslaan. “Er valt Sony niets te verwijten”, zegt ze in Dag Allemaal.
  [naar artikel]
 4. Laura uit ‘Blind Getrouwd’: “Ik heb het moeilijk met mezelf” (17/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  Laura weet nog altijd niet hoe de sfeer in ‘Blind Getrouwd’ zo plots kon omslaan. “Er valt Sony niets te verwijten”, zegt ze in Dag Allemaal.
  [naar artikel]
 5. Laura uit ‘Blind Getrouwd’ belandt opnieuw in het ziekenhuis (09/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het zit Laura Lieckens (28) echt niet mee. De knappe blondine, die in ‘Blind Getrouwd’ werd gekoppeld aan Sonny, belandde recent in het ziekenhuis...
  [naar artikel]
 6. Laura uit ‘Blind getrouwd’ legt de schuld bij zichzelf: “Sorry, ik kan niet 24 uur op 24 de beste versie van mezelf zijn” (17/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  “Ik heb het onderschat”, zegt Laura (27) uit ‘Blind Getrouwd’ eerlijk in Dag Allemaal, na een pijnlijke episode in haar prille huwelijk met Sonny...
  [naar artikel]
 7. Stiefmama van Laura heeft het wel voor haar schoonzoon in ‘Blind getrouwd’: “Maar met Laura kan het alle kanten uit” (18/02/2020 - Het Nieuwsblad)
  Met het huwelijk van Laura (27) en Sonny (30) werd de aftrap gegeven van het nieuwe seizoen van ‘Blind Getrouwd’. En niet alleen door Laura, maar ook door haar stiefmama Ilse, is Sonny alvast goedgekeurd. “Toen ik hem voor ’t eerst zag, dacht ik net hetzelfde als Laura: Wat een t?ger!”, vertelt ze aan Dag Allemaal.
  [naar artikel]
 8. Laura uit ‘Blind Getrouwd' met brandwonden naar het ziekenhuis (24/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Opnieuw pech voor Laura Lieckens uit ‘Blind Getrouwd’. Amper een week nadat ze zich verbrandde aan een strijkijzer, werd ze dit weekend opnieuw met...
  [naar artikel]
 9. Op bezoek bij Laura uit ‘Blind Getrouwd’: “Ik kuste voor het eerst op een fuif in Weelde” (10/04/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Het voorbije halfjaar was een roetsjbaan voor Laura Lieckens (27) uit Oud-Turnhout. In het tv-programma Blind Getrouwd werd ze gekoppeld aan Sonny. In het begin vond ze hem een ‘hete tijger’, maar nadien verliep hun parcours grillig. Of ze nog getrouwd zijn, ontdekken we binnenkort op VTM. Wat we wel konden ontfutselen zijn de favoriete plekken van Laura. Citta trok met haar op pad door de Kempen, toen het coronavirus nog ver weg was.
  [naar artikel]
 10. Laura van ‘Blind getrouwd’ schrijft negatieve reacties van zich af in boek (11/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  Een happily ever after met haar blinde match Sonny zat er niet in voor Laura Lieckens. In de weken en maanden na ‘Blind getrouwd’ kreeg de 28-jarige interieurarchitecte daardoor ook bakken kritiek over zich heen op sociale media. Om lotgenoten te helpen omgaan met haatreacties, giet Laura haar ervaringen nu in een boek.
  [naar artikel]
 11. Laura waarschuwt Sonny in ‘Blind Getrouwd’: “Ik moet me eerst op mijn gemak voelen voor ik u wil knuffelen” (15/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  In ‘Blind Getrouwd’ volgen we vanavond onder meer Laura en Sonny tijdens hun huwelijksreis op Bali. Sonny zoekt veel toenadering, maar zijn...
  [naar artikel]
 12. Laura uit ‘Blind Getrouwd’ schrijft boek over omgaan met haatreacties: “Ik werd neergezet als een trut en ben daar zwaar op afgerekend” (10/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Spijt heeft ze niet van haar deelname, maar je kan niet ontkennen dat ‘Blind Getrouwd’ voor Laura Lieckens een zware periode was. Niet alleen liep...
  [naar artikel]
 13. Eerste beelden uit nieuw seizoen ‘Blind Getrouwd’ tonen enthousiaste Laura: “Ik ga trouwen!” (13/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Laura Lieckens (27) uit Turnhout gaat trouwen, en daar is ze zelf even niet goed van. In de eerste beelden die VTM prijsgeeft uit ‘Blind Getrouwd’...
  [naar artikel]
 14. Sonny over z’n ‘Blind Getrouwd’-huwelijk met Laura: “Ik kan m’n eigen geluk toch niet op het spel zetten?” (29/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Helemaal achteraan in het ‘Blind Getrouwd’-peloton: Laura (27) en Sonny (30). Hun huwelijk raakt maar niet op toerental, en dus voert die laatste...
  [naar artikel]
 15. Laura uit ‘Blind Getrouwd’ krabbelt recht na zware periode vol online pesterijen: “Ik heb al een paar dates achter de rug” (03/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Laura Lieckens (27) en haar Sonny, een succesverhaal werd het niet in ‘Blind Getrouwd’. Laura slikte de teleurstelling door, niet wetend dat ze maanden later nog achtervolgd zou worden door vlijmscherpe kritiek. “Ik kreeg commentaar op m’n ‘scheef bakkes’ en vermageren mocht ook wel”, aldus Laura. En ze belandde op de koop toe ook een paar keer in het ziekenhuis met brandwonden en een knieblessure. Maar nu bijt ze terug, en wel met een boek. “Ik heb een ­maatje 38, op een goeie dag maatje 36. Moet het dan echt 34 zijn voor sommigen?”
  [naar artikel]
 16. Laura uit ‘Blind Getrouwd’ biecht op: “Meteen lepeltje-lepeltje geslapen. Dat was al keilang geleden” (01/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Drie afleveringen ver in ‘Blind Getrouwd’ en het échte experiment - als compleet onbekenden met elkaar als gehuwden samen leven - is begonnen. En...
  [naar artikel]
 17. Dochter van Wesley Sonck overladen met complimenten over bikinifoto (25/09/2019 - Metro)
  Amy Sonck, de dochter van voormalige Rode Duivel Wesley Sonck, trok onlangs naar Lloret de Mar, waar ze genoot van het zomerse weer. Ze bracht een prachtfoto mee die erg gesmaakt wordt door haar leger aan Instagramvolgers. Wesley Sonck maakte tussen 2001 en 2010 het mooie weer bij de Rode Duivels. In 55 wedstrijden scoorde de 41-jarige ex-voetballer maar liefst 24 keer. Intussen is Sonck al enkele jaren te zien als analist in het praatprogramma ‘Extra Time’. In de meest recente aflevering ging het even over Dender-speler Dennis Van Vaerenbergh. Sonck merkte op dat hij de 21-jarige aanvaller goed kent omdat hij samen is met zijn dochter. Positieve reacties Amy genoot onlangs van een deugddoende reis naar de Spaanse badplaats Lloret de Mar. De 20-jarige blondine liet een zomers kiekje van zichzelf nemen op het strand en plaatste het op Instagram. “Aangestrande walvis”, lachte ze erbij. Haar bijna 25.000 volgers reageerden erg positief op de foto. Van “Zeemeermin, zeker” over “Wat ben je knap” tot de comment van de dag: “De papa heeft niet alleen op het plein mooie doelpunten gemaakt”. View this post on Instagram Aangestrande A post shared by Amy Sonck (@amysonck) on Sep 23, 2019 at 10:30am PDT View this post on Instagram Number 1 : Calvin Klein Underwear | by @robbertpoelphoto #calvinkleinunderwear #shoot A post shared by Amy Sonck (@amysonck) on Aug 25, 2019 at 8:50am PDT View this post on Instagram A post shared by Amy Sonck (@amysonck) on May 1, 2017 at 7:44am PDT Lees ook : Tinne Oltmans over haar bikinifoto: “Nee, ik ben absoluut NIET zwanger” Het bericht Dochter van Wesley Sonck overladen met complimenten over bikinifoto verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 18. Eerste beelden uit nieuwe seizoen ‘Blind Getrouwd’: “Ik ga trouwen!” (13/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Laura Lieckens (27) uit Turnhout gaat trouwen, en daar is ze zelf even niet goed van. In de eerste beelden die VTM prijsgeeft uit ‘Blind Getrouwd’...
  [naar artikel]
 19. Eerste beelden uit nieuw seizoen ‘Blind Getrouwd’: “Ik ga trouwen!” (13/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Laura Lieckens (27) uit Turnhout gaat trouwen, en daar is ze zelf even niet goed van. In de eerste beelden die VTM prijsgeeft uit ‘Blind Getrouwd’...
  [naar artikel]
 20. Sonny uit ‘Blind Getrouwd’ toont zijn nieuwe vriendin (18/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Tussen Sonny (30) en Laura (27) ‘pakte de mayonaise niet’ in het voorbije seizoen van ‘Blind Getrouwd’. Hoewel hun avontuur goed begon, bleek al...
  [naar artikel]
 21. VIDEO. Sonny uit ‘Blind Getrouwd’ maakt gewaagde opmerking over Laura: “Ik bedoel dat niet zo” (30/03/2020 - Metro)
  Nadat Sonny besloot om een tijdje alleen te gaan wonen, lijkt het nu iets beter te gaan tussen hem en Laura. Al begaf Sonny zich door een opmerking wel even op glas ijs… Maandagavond zagen de ‘Blind Getrouwd’-kijkers hoe Laura en Sonny in de auto zaten en bespraken wat ze zouden bestellen in de frituur. “Alleen een kipsaté”, zei Laura, die duidelijk maakte dat ze op dieet is. “Nice”, reageerde Sonny, tot grote verbazing van Laura. “Vind jij dat nodig dan?”, vraagt ze. “Het is gewoon goed dat je op je eten let en met je lichaam bezig bent. Ik bedoel dat echt niet slecht. Je weet toch dat ik je niet dik vind?”, probeert Sonny zich eruit te praten. “Nee, het is oké. Ik raak er wel over. (…) Jij mag zo blij zijn dat ik een toffe ben. Ik was hier bijna gestopt en had je haast uit de auto gezet”, knipoogt ze. Beterschap Nadien vertelt Laura voor de camera wel dat ze zich beter begint te voelen in de relatie. “Ik denk dat we allebei nog openstaan om er iets van te maken. Dat gevoel is wel even weggeweest omdat het verschil tussen ons te groot leek, maar ik denk dat dat terug aan het beteren is”.   Lees ook: Laura uit ‘Blind Getrouwd’ reageert op vertrek Sonny: “Ik was mezelf niet” Het bericht VIDEO. Sonny uit ‘Blind Getrouwd’ maakt gewaagde opmerking over Laura: “Ik bedoel dat niet zo” verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 22. Sonny uit ‘Blind Getrouwd’ laat EINDELIJK zijn vriendin zien (foto) (18/08/2020 - Metro)
  Sonny, die in ‘Blind Getrouwd’ gekoppeld werd aan Laura, heeft een foto gedeeld van zijn nieuwe vriendin. Dat deed hij op Instagram. Hoewel het tussen Sonny en Laura aanvankelijk goed klikte, eindigde hun ‘Blind Getrouwd’-avontuur toch in mineur. Niet veel later leerde Sonny iemand anders kennen en in april liet hij weten dat hij met haar een relatie begonnen is. Nu heeft de 30-jarige Process Operator uit Antwerpen een foto gedeeld van zijn vriendin. “Best girlfriend”, titelde hij het kiekje. Laura’s reactie Een tijdje geleden reageerde Laura op het feit dat Sonny intussen de liefde gevonden heeft. “Natuurlijk ben ik blij voor Sonny. Het zou maar heel egoïstisch zijn mocht ik dat niet zijn. Hij verdient het oprecht ook om gelukkig te zijn. Het is jammer dat het niets geworden is tussen ons, maar in het leven mag je alleen maar spijt hebben van de dingen die je niet gedaan hebt. Het is niet omdat iemand een toffe en super lieve gast is dat je daarom ook een match bent op relatievlak. Niet op elk potje past elk dekseltje”, klonk het. Instagram Stories / @sonnywagemans Lees ook: Laura uit ‘Blind Getrouwd’ toont waarom je beter niet strijkt in lingerie (foto) Het bericht Sonny uit ‘Blind Getrouwd’ laat EINDELIJK zijn vriendin zien (foto) verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 23. Eerste beelden uit nieuw seizoen ‘Blind getrouwd’: “Wat als het niet de goeie is?” (13/02/2020 - Het Belang van Limburg)
  In de eerste beelden van het nieuwe seizoen van Blind getrouwd krijgt Laura Lieckens (27) te horen dat ze gaat trouwen. De interieurarchitecte uit Turnhout is laaiend enthousiast, haar plusmama is iets iets bezorgder.
  [naar artikel]
 24. Lepeltje-lepeltje zoals Laura & Sonny niet noodzakelijk goed voor je nachtrust: "We zoeken allemaal ons eigen nestje” (02/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Wie naar ‘Blind Getrouwd’ keek, zag dat de eerste nacht als getrouwd koppel voor Sonny en Laura niet meteen een succes was. Beide tortelduifjes...
  [naar artikel]
 25. Volger waarschuwt Laura uit ‘Blind Getrouwd’: “Je tepel is zichtbaar” (foto) (04/10/2020 - Metro)
  Op een recente Instagramfoto lijkt Laura Lieckens iets te veel te laten zien dan bedoeld was. Een volger wees haar daarop, maar ze maakt meteen duidelijk dat dat niet het geval is. Laura Lieckens deelt regelmatig foto’s van zichzelf op Instagram voor haar 60.000 volgers. De 27-jarige interieurarchitecte, die in ‘Blind Getrouwd’ aan Sonny gekoppeld werd, postte onlangs een foto waarop ze een diep uitgesneden jurk draagt. Een volger stuurde haar een privébericht waarin hij/zij haar duidelijk maakt dat er iets te veel te zien is. “Je beseft dat je tepel zichtbaar is?”, klinkt het. Schaduw Het lijkt inderdaad zo, maar niets is minder waar, zo antwoordde Laura hem/haar. “Ooit al van schaduw gehoord? Mocht mijn tepel daar hangen, dan zou ik er iets aan laten doen. Maar toch bedankt voor de bezorgdheid”, schreef ze. Ontbijt op bed Haar ‘Blind Getrouwd’-avontuur met Sonny eindigde uiteindelijk in mineur. Mensen vragen zich af of ze intussen de liefde alsnog gevonden heeft. Enkele dagen geleden deed ze erg mysterieus over een mogelijke nieuwe liefde toen ze een ontbijt op bed van iemand gekregen had. Intussen verduidelijkte ze dat nog geen ‘figurant’ was tegengekomen. Lees ook: Laura uit ‘Blind Getrouwd’ openhartig: “Dat wist niemand over mij en Sonny” Het bericht Volger waarschuwt Laura uit ‘Blind Getrouwd’: “Je tepel is zichtbaar” (foto) verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 26. BINGETIP. ‘Love Is Blind’ op Netflix: Blind Date met trouwringen (06/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  Ben je na je wekelijkse portie Blind Getrouwd én Blind Getrouwd Australië nog niet uitgehuwelijkt? Dan mag je met gerust gemoed je jawoord geven aan Love Is Blind op Netflix.
  [naar artikel]
 27. Ex-deelnemer Blind Getrouwd: “Er is iets waardoor Marjolein totaal afgeknapt is” (27/03/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Maandagavond zagen we in ‘Blind Getrouwd’ hoe Mike en Marjolein er - weinig verrassend - uit elkaar gingen. In Dag Allemaal reageert een ex-deelnemer van ‘Blind Getrouwd’ op de plotse ommezwaai van het koppel.
  [naar artikel]
 28. Ex-deelnemer Blind Getrouwd: “Er is iets waardoor Marjolein totaal afgeknapt is” (27/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  Maandagavond zagen we in ‘Blind Getrouwd’ hoe Mike en Marjolein er - weinig verrassend - uit elkaar gingen. In Dag Allemaal reageert een ex-deelnemer van ‘Blind Getrouwd’ op de plotse ommezwaai van het koppel.
  [naar artikel]
 29. Laura uit ‘Blind Getrouwd’ reageert op nieuwe relatie van Sonny (30/04/2020 - Metro)
  Laura Lieckens, die in ‘Blind Getrouwd’ gematcht werd met Sonny, heeft gereageerd op het feit dat Sonny intussen een nieuwe liefde heeft gevonden. Dat deed ze op Instagram. Hoewel het ‘Blind Getrouwd’-avontuur tussen Laura en Sonny goed begon, bleek al snel dat de twee niet voor elkaar gemaakt waren. Bij het beslissingsmoment besloten ze dan ook om niet getrouwd te blijven. De opnames dateren van ongeveer vijf maanden geleden, en in die tijd kwam Sonny (30) iemand tegen waarmee hij nu samen is. Behalve het feit dat hun relatie nog pril is, weten we daar niet veel meer over. Blij voor Sonny Laura reageerde woensdagavond op Sonny’s relatie. “Natuurlijk ben ik blij voor Sonny. Het zou maar heel egoïstisch zijn mocht ik dat niet zijn. Hij verdient het oprecht ook om gelukkig te zijn. Het is jammer dat het niets geworden is tussen ons, maar in het leven mag je alleen maar spijt hebben van de dingen die je niet gedaan hebt”, vertelt ze op Instagram Stories. “Veel over mezelf geleerd” De 27-jarige interieurarchitecte heeft absoluut geen spijt dat ze meegedaan heeft aan ‘Blind Getrouwd’. “Het was echt een zotte ervaring. Het is misschien niets geworden, maar dat wil niet zeggen dat het de max was. Ik heb super leuke mensen leren kennen en ik heb veel over mezelf geleerd. Het is echt een aanrader”, klinkt het. “Niet op elk potje past elk dekseltje” Op de vraag waarom het niets geworden is met Sonny was ze erg duidelijk. “Het is niet omdat iemand een toffe en super lieve gast is dat je daarom ook een match bent op relatievlak. Niet op elk potje past elk dekseltje”, besluit ze. Lees ook: Laura uit ‘Blind Getrouwd’ overstelpt met aanbiedingen van vrijgezelle mannen Het bericht Laura uit ‘Blind Getrouwd’ reageert op nieuwe relatie van Sonny verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 30. Drama in de keuken en een dolverliefde Jonah: de hoogtepunten van ‘Blind Getrouwd’ (23/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  In de zesde aflevering van ‘Blind getrouwd’ namen de koppels vanavond de grootste stap in hun relatie: gaan samenwonen. Nu de huwelijksreis erop zit, wacht hen de terugkeer naar het echte leven. Dat liep niet overal van een leien dakje. Waar Winnie en Jonah nog steeds op hun roze wolk zweven, lijken Sonny en Laura steeds meer uit elkaar te groeien.
  [naar artikel]
 31. Kandidaten 'Blind Getrouwd' genieten van weekendje Ardennen (02/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Na het tweede seizoen van 'Blind Getrouwd' zijn enkel Veerle en Nick en Evelien en Nicolas getrouwd gebleven. Niet getreurd, enkele maanden na het...
  [naar artikel]
 32. Laura uit ‘Blind Getrouwd’ reageert op vertrek Sonny: “Ik was mezelf niet” (23/03/2020 - Metro)
  Het lijkt van kwaad naar erger te gaan tussen Laura en Sonny. In de aflevering van maandagavond zagen we dat Sonny zijn spullen pakt en uit het appartement van Laura vertrekt. Laura legt uit dat ze het op dat moment heel moeilijk had met zichzelf. Wie ‘Blind Getrouwd’ volgt, ziet het huwelijk van Laura en Sonny volledig ontaarden. In de laatste aflevering zagen we dat het samenwonen niet echt lukt. Op een bepaald moment barst de bom en maakt Sonny duidelijk dat hij een tijdje terug alleen gaat wonen. “Tranen met tuiten gehuild” Laura legt op Instagram uit dat ze het op dat moment echt niet meer zag zitten. Maar er is ook goed nieuws. “Aflevering 6 was voor mij geen leuke aflevering. Ik heb het daarin heel lastig met mezelf. Ik ben ook heel emotioneel. Ik heb de aflevering enkele weken geleden in Vilvoorde gezien en heb toen tranen met tuiten gehuild omdat ik mezelf niet herken. Ik ben mezelf niet en worstel met mezelf. Ik weet niet hoe dat komt. Is het het ploegensysteem (van Sonny; red.) waar ik het lastig mee heb? Het tempoverschil misschien? Ik hoop uit de grond van mijn hart dat jullie mij blijven steunen, want het gaat echt een lastige week voor mij worden. Kijk zeker ook naar het naspel op VTM Go, want daarin leg ik uit waarom ik het zo lastig had. En ik heb een spoiler: in de volgende aflevering heb ik de klik gemaakt en ga ik me terug amuseren. Ik ga terug de zotte Laura zijn”, klinkt het.   Lees ook: Tatiana uit ‘Blind Getrouwd’ aangedaan door harde reacties: “Ik ben ook maar een mens” Het bericht Laura uit ‘Blind Getrouwd’ reageert op vertrek Sonny: “Ik was mezelf niet” verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 33. Blind getrouwd en zwanger binnen het jaar (12/04/2019 - De Morgen)
  In de eerste aflevering van Blind getrouwd, gisteravond op VTM, was te zien hoe twee wildvreemden elkaar het jawoord gaven. Enkele tientallen koppels gingen Jonas en Inge voor in landen waar het tv-format eerder al liep. In Finland wordt afgeteld naar de geboorte van de eerste Blind getrouwd-baby's.
  [naar artikel]
 34. Laura uit ‘Blind Getrouwd’: “Ik heb een gigantische kinderwens” (04/05/2020 - Metro)
  Het huwelijk tussen haar en Sonny is niets geworden, maar als Laura Lieckens straks haar prins op het witte paard tegenkomt, wil hij maar beter kinderen hebben. “Niet op elk potje past elk dekseltje”, reageerde Laura onlangs op het feit dat het tussen haar en Sonny niets geworden is. De 27-jarige interieurarchitecte zoekt rustig voort naar haar droompartner, maar ze gaf alvast aan dat die zal moeten kunnen leven met haar grote kinderwens. “Ik heb echt een gigantische kinderwens. Ik zou graag drie kindjes willen. Een gezellig groot gezin met veel lawaai. Dat past wel bij mij, en bij den Balthazar (haar kat; red.)”, vertelde ze op Instagram Stories. Oprecht gelukkig voor Sonny Eerder reageerde Laura al op het feit dat Sonny intussen wél de liefde gevonden heeft. “Natuurlijk ben ik blij voor Sonny. Het zou maar heel egoïstisch zijn mocht ik dat niet zijn. Hij verdient het oprecht ook om gelukkig te zijn. Het is jammer dat het niets geworden is tussen ons, maar in het leven mag je alleen maar spijt hebben van de dingen die je niet gedaan hebt”, klonk het. Lees ook: Laura uit ‘Blind Getrouwd’ overstelpt met aanbiedingen van vrijgezelle mannen Het bericht Laura uit ‘Blind Getrouwd’: “Ik heb een gigantische kinderwens” verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 35. Laura van ‘Blind Getrouwd’ gelooft in de juiste timing: “Als ik mijn exen nu zou tegenkomen, zou het misschien wel lukken” (08/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  “Ik kwam binnen en dacht meteen: wat een tijger.” Laura’s speech over haar kersverse echtgenoot Sonny (30) zette instant de toon voor dit seizoen...
  [naar artikel]
 36. Hint Laura uit ‘Blind Getrouwd’ met DIT bericht op een nieuwe liefde in haar leven? (29/09/2020 - Metro)
  Het zou zomaar eens kunnen als we haar nieuwste Instagrampost bekijken… Met haar ‘tijger’ Sonny werd het jammer genoeg niets in ‘Blind Getrouwd’, maar ondertussen zijn we al een tijdje verder. We zijn dan ook heel nieuwsgierig of Laura Lieckens intussen wél de liefde gevonden heeft. Ontbijt op bed Een concreet antwoord krijgen we daar niet op, maar ze plaagt haar fans wel een beetje in een Instagrambericht van vandaag. Daarop is te zien hoe de 27-jarige interieurarchitecte in een leuke outfit in bed zit en net een ontbijt op bed kreeg van een mysterieus persoon. “Ela, ik ben dit weekend verrast met een ontbijt op bed, maar door wie?”, schrijft ze, gevolgd door de hashtag #love. Haar kat Balthazar zag in elk geval dat het goed was… View this post on Instagram Ela, ik ben dit weekend verrast met een ontbijt op bed, maar door wie.. (lees: zelf naar de bakker gereden, nee nog geen figurant tegengekomen ) Zo blij met mijn nieuwe dons en lamp. Ideaal voor de koude en donkere dagen die op komst zijn. Is het al te vroeg om af te tellen naar 2021? De leuke spulletjes heb ik op de kop getikt bij @vakantieveilingen.be @vavabid.be En den Balthazarc heeft het ook goedgekeurd. Kan em.. #photooftheday#girl#love#vakantieveilingen#vavabid A post shared by Blind Getrouwd 2020 (@lauralieckens) on Sep 29, 2020 at 9:15am PDT Lees ook: Laura uit ‘Blind Getrouwd’ openhartig: “Dat wist niemand over mij en Sonny” Het bericht Hint Laura uit ‘Blind Getrouwd’ met DIT bericht op een nieuwe liefde in haar leven? verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 37. ‘Blind Getrouwd’, zes maanden verder: Sonny is Laura vergeten en staat helemaal open voor een nieuwe liefde (26/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Geen grote verrassingen in de terugblik-aflevering van ‘Bind Getrouwd’. Het kus- en knuffelechtpaar Jonah & Winnie is ruim zes maanden na het...
  [naar artikel]
 38. Sonny over vertrek in ‘Blind Getrouwd’: “Een laatste knuffel zat er op dat moment echt niet in” (24/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  Het gaat van kwaad naar erger tussen Laura (27) en Sonny (30) in Blind getrouwd. Die laatste neemt zelfs even afstand van zijn echtgenote “om te zien of dat enig gemis uitlokt”, zegt hij in Dag allemaal. Hij komt in het interview ook terug op hun voorlopig laatste moment samen. “Een knuffel zat er écht niet in.”
  [naar artikel]
 39. Elke is duidelijk tegen Tim in ‘Blind Getrouwd’: “Muziek, koekjes, seks. In die volgorde” (15/03/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De ‘Blind getrouwd’-trein dendert onverminderd voort richting het grote moment: de dag waarop de koppels moeten beslissen of ze getrouwd willen blijven of niet. En dat is er aan te merken...
  [naar artikel]
 40. Antwerpenaar geeft jawoord in ‘Blind Getrouwd’: “Het kon echt niet beter” (30/01/2017 - Gazet van Antwerpen)
  In de allereerste aflevering van het tweede seizoen van ‘Blind Getrouwd’ zijn Nicolas uit Deurne en Evelien uit het Oost-Vlaamse Vlierzele getrouwd. Hun eerste ontmoeting was meteen ook hun huwelijk...én een succes.
  [naar artikel]
 41. Elke is duidelijk tegen Tim in ‘Blind Getrouwd’: “Muziek, koekjes, seks. In die volgorde” (15/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  De ‘Blind getrouwd’-trein dendert onverminderd voort richting het grote moment: de dag waarop de koppels moeten beslissen of ze getrouwd willen blijven of niet. En dat is er aan te merken...
  [naar artikel]
 42. Ex-‘Blind getrouwd’-deelnemers over het leven na de scheiding: “Dat verzoek dat ik van een boerin kreeg...” (02/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  Nadat Lenny en Jolien in de vorige aflevering al hadden beslist elk hun eigen weg te gaan, is het maandagavond aan de overige vier koppels van ‘Blind getrouwd’ om de knoop door te hakken: getrouwd blijven of scheiden? Maar wat als je kiest voor een scheiding? Hoe pik je die draad weer op na ‘Blind getrouwd’? En hoe ga je om met al die - al dan niet gewenste - aandacht die je krijgt? Ex-deelnemers Esther, Mathias en Jonas geven hun goede raad aan de huidige deelnemers.
  [naar artikel]
 43. Laura uit ‘Blind Getrouwd’ overstelpt met aanbiedingen van vrijgezelle mannen (21/04/2020 - Metro)
  Het liefdesavontuur tussen Laura en Sonny zit erop en dat weten ook heel wat single mannen. Die tonen nu massaal interesse in de sympathieke blondine. Afgelopen zondag zagen we hoe Laura en Sonny afscheid namen van elkaar. Hoewel Laura aangaf om hun huwelijk toch nog een kans te geven, zag Sonny dat niet meer zitten. Geen verrassing in gemeentehuis Laura wist op voorhand al dat Sonny er de brui aan wou geven. “Hoe het parcours ook loopt, ik zou alt?d ‘ja’ zeggen. Omdat ik het huwel?k ook een kans wou geven zonder camera’s en verplichte nummers. Dat wist Sonny ook. We hebben erover gebabbeld, de dagen voordien. Want ja, niemand wil voor verrassingen komen te staan in het gemeentehuis. Ik wist dus vooraf dat het voor hem ‘nee’ zou worden. K?k, er waren geen gevoelens, da’s duidel?k. Of die er nog konden komen? Tja, ik had het graag aangepakt zoals Victor en Line vorig jaar, daar is de vonk ook pas achteraf overgesprongen, op hun eigen tempo”, vertelt ze in Dag Allemaal. Begeerde vrijgezellin De 27-jarige interieurarchitecte heeft door ‘Blind Getrouwd’ dus niet haar prins op het witte paard gevonden, maar ze heeft wél de interesse gewekt van heel wat vrijgezelle heren. “De aanbiedingen van welwillende vr?gezellen vinden vlot hun weg naar m?, moet ik zeggen. Maar het hoeft even niet meer voor m?. Misschien ben ik de afgelopen maanden té hard op zoek geweest naar m’n grote liefde, nu ga ik het toeval laten beslissen”, besluit ze. Lees ook: Laura uit ‘Blind Getrouwd’: “Had ik de klok maar kunnen terugdraaien” Het bericht Laura uit ‘Blind Getrouwd’ overstelpt met aanbiedingen van vrijgezelle mannen verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 44. Dit waren de kippenvelmomenten uit ‘Blind Getrouwd’ (en extra beelden die je niet op tv zag) (03/04/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Televisiekijkend Vlaanderen duimde maandenlang mee voor de vijf koppels van ‘Blind Getrouwd’. Na een experiment van vijf weken lang, moesten zij beslissen of ze nog steeds in hun wetenschappelijke match geloofden. En dat zorgde voor prachtige liefdesverklaringen of hartverscheurende afwijzingen. Met als eindresultaat: 3 op 5 gelukkige koppels in ‘Blind Getrouwd’.
  [naar artikel]
 45. Dit waren de kippenvelmomenten uit ‘Blind Getrouwd’ (en extra beelden die je niet op tv zag) (03/04/2018 - Het Belang van Limburg)
  Televisiekijkend Vlaanderen duimde maandenlang mee voor de vijf koppels van ‘Blind Getrouwd’. Na een experiment van vijf weken lang, moesten zij beslissen of ze nog steeds in hun wetenschappelijke match geloofden. En dat zorgde voor prachtige liefdesverklaringen of hartverscheurende afwijzingen. Met als eindresultaat: 3 op 5 gelukkige koppels in ‘Blind Getrouwd’.
  [naar artikel]
 46. PREVIEW ‘Blind Getrouwd’: een pittige bokssessie tussen Jolien en haar ‘Michelin-manneke’ (25/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Voor Jolien en Lenny zit het ‘Blind Getrouwd’-experiment er bijna op. Vandaag beslissen zij of ze na 5 weken huwelijk getrouwd blijven of niet. Een...
  [naar artikel]
 47. Tim en Elke uit ‘Blind getrouwd’ zijn officieel gescheiden: “Single again!” (20/08/2019 - Het Belang van Limburg)
  Dat Elke (37) en Tim (36) uit elkaar gingen, hadden kijkers al gezien op het einde van het Blind Getrouwd-seizoen. Maar pas nu zijn ze ook officieel gescheiden. Dat schrijft Elke op Instagram. “Blind getrouwd, maar niet blind gescheiden.”
  [naar artikel]
 48. Tim en Elke uit ‘Blind Getrouwd’ zijn officieel gescheiden: “Single again!” (20/08/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Dat Elke (37) en Tim (36) uit elkaar gingen, hadden kijkers al gezien op het einde van het Blind Getrouwd-seizoen. Maar pas nu zijn ze ook officieel gescheiden. Dat schrijft Elke op Instagram. “Blind getrouwd, maar niet blind gescheiden.”
  [naar artikel]
 49. Bij deze ‘Blind Getrouwd’-koppels is (en blijft) het grote liefde (03/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  Het tweede seizoen van ‘Blind Getrouwd’ sluit positiever af dan de eerste reeks. Van de vier koppels besluiten namelijk twee getrouwd te blijven. Een derde zorgde voor de ultieme verrassing.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.