Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

26 November 2020
18:39 uur

‘Nee, het licht zal niet uitvallen'

De Tijd

21/11/2020 - 10:35

10:31 Dat het debat over kernenergie weer polariseert, laat Elia-topman Chris Peeters koud. ‘Er is een keuze gemaakt en we zullen die uitvoeren. Het is het Brussel-Halle-Vilvoorde-debat van deze tijd. Tot d...


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE TIJD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. De kerncentrale van Doel ligt plat, maar veel impact heeft dat niet (10/06/2018 - De Morgen)
  De kerncentrale van Doel ligt, na het uitvallen van reactor 4, volledig stil.?Kan die dan nog wel openblijven tot na 2025, zoals N-VA wenst? ‘Dat ze spontaan uitvallen, is niet bepaald vertrouwenwekkend.’
  [naar artikel]
 2. Club boekt zuinige zege, maar ziet Izquierdo wel geblesseerd uitvallen (14/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Een dubbel gevoel overheerste vandaag op Jan Breydel. Opluchting om de krappe overwinning tegen Lokeren (1-0). Bezorgdheid om het uitvallen van
  [naar artikel]
 3. Club boekt zuinige zege, maar ziet wel Izquierdo geblesseerd uitvallen (14/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Een dubbel gevoel overheerste vandaag op Jan Breydel. Opluchting om de krappe overwinning tegen Lokeren (1-0). Bezorgdheid om het uitvallen van
  [naar artikel]
 4. Elektriciteit tot 90 euro duurder door uitvallen kernreactoren (06/11/2018 - VRT NWS)
  Het uitvallen van de kernreactoren in ons land zal de elektriciteitsfactuur doen stijgen. Dat blijkt uit een rapport van energieregulator CREG in opdracht van premier Michel.
  [naar artikel]
 5. Brazilië kan na uitvallen Neymar ook niet winnen van Nigeria (13/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  Brazilië heeft zondag ook zijn tweede oefenduel in vier dagen in Singapore niet kunnen winnen. Na het 1-1 gelijkspel van donderdag tegen Senegal werd het ook tegen Nigeria 1-1. De Seleçao zag als klap op de vuurpijl ook sterspeler Neymar al snel uitvallen met een dijblessure.
  [naar artikel]
 6. Thomas na uitvallen van Froome: “We staan nog altijd sterk” (14/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  “Een tegenslag”, noemde Tourwinnaar Geraint Thomas het uitvallen van Chris Froome vanavond op de teamvoorstelling van de Ronde van Zwitserland in...
  [naar artikel]
 7. Uitvallen kerncentrales kost consument negentig euro (06/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  Sommige consumenten zien hun jaarfactuur voor elektriciteit met 90 euro stijgen als gevolg van het uitvallen van meerdere kerncentrales, zo heeft de CREG becijferd.
  [naar artikel]
 8. Uitvallen kerncentrales kost consument negentig euro (06/11/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Sommige consumenten zien hun jaarfactuur voor elektriciteit met 90 euro stijgen als gevolg van het uitvallen van meerdere kerncentrales, zo heeft de CREG becijferd.
  [naar artikel]
 9. Uitvallen kerncentrales kost sommige consumenten 90 euro (06/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Consumenten die voor een variabel contract kozen, zien hun jaarfactuur voor elektriciteit met 90 euro stijgen als gevolg van het uitvallen van...
  [naar artikel]
 10. Aardgasfactuur zal licht dalen volgend jaar (07/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De aardgasfactuur van gezinnen en bedrijven zal volgend jaar iets lichter uitvallen. Dat is het gevolg van de nieuwe tarieven voor het vervoer van...
  [naar artikel]
 11. EK 2020. Frankrijk stelt niet teleur en ook Engeland maakt indruk, Portugal kan echter niet winnen na uitvallen Ronaldo (25/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  Maandagavond werden nog zeven EK-kwalificatiewedstrijden afgewerkt. Wereldkampioen Frankrijk morste voor eigen volk aanvankelijk met de kansen maar won uiteindelijk nog overtuigend, titelverdediger Portugal zag Ronaldo geblesseerd uitvallen en kon zonder zijn sterspeler niet winnen Servië. Engeland maakte dan weer indruk door in Montenegro een scheve situatie nog knap recht te zetten.
  [naar artikel]
 12. Transfer Talk. Antwerp mikt op goedkope Dejaegere, Gerkens plan B - Verdediger Standard geniet interesse van Atalanta (28/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Er schijnt licht aan het einde van de tunnel voor Brecht Dejaegere (29). Na het uitvallen van Alexis De Sart heeft Antwerp nood aan een polyvalente...
  [naar artikel]
 13. Experts vrezen dat tot 70 procent van zorgverleners zal uitvallen (25/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  Experts vrezen dat, als er geen extra inspanningen komen, veertig tot zeventig procent van het zorgpersoneel kan uitvallen door besmetting met het virus, maar ook door mentale gezondheidsproblemen.
  [naar artikel]
 14. Crombez eist onderzoek naar uitvallen kerncentrales (24/03/2019 - De Morgen)
  De sp.a wil een onafhankelijk onderzoek naar het uitvallen van de kerncentrales. Voorzitter John Crombez verdenkt Engie Electrabel van manipulatie om de factuur omhoog te krijgen, bericht De Zondag.
  [naar artikel]
 15. Crombez eist onderzoek naar uitvallen kerncentrales (24/03/2019 - De Standaard)
  SP.A wil een onafhankelijk onderzoek naar het uitvallen van de kerncentrales. Voorzitter John Crombez verdenkt Engie Electrabel van manipulatie om de factuur omhoog te krijgen. Dat schrijft De Zondag.
  [naar artikel]
 16. Eindelijk weten wetenschappers waarom haren grijs worden of uitvallen (09/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Amerikaanse wetenschappers hebben de cellen geïdentificeerd die haren doen uitvallen of grijs worden. Op termijn kan hun ontdekking mogelijk
  [naar artikel]
 17. Uitvallen kerncentrales kost sommige consumenten 90 euro (06/11/2018 - De Morgen)
  Consumenten die voor een variabel contract kozen, zien hun jaarfactuur voor elektriciteit met 90 euro stijgen als gevolg van het uitvallen van meerdere kerncentrales, zo heeft de federale energieregulator CREG becijferd.
  [naar artikel]
 18. NBA. Golden State Warriors winnen opnieuw, ondanks uitvallen van Curry (03/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  De Golden State Warriors hebben vrijdag ook de uitwedstrijd tegen de Atalanta Hawks tot een goed einde gebracht (109-114). Een smet op de zege was het uitvallen van sterspeler Stephen Curry.
  [naar artikel]
 19. Crombez eist onderzoek naar uitvallen kerncentrales (24/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De sp.a wil een onafhankelijk onderzoek naar het uitvallen van de kerncentrales. Voorzitter John Crombez verdenkt Engie Electrabel van manipulatie...
  [naar artikel]
 20. Licht in de zaak (04/04/2019 - De Morgen)
  Niet denken aan een lamp, wel aan het licht. Dat wordt het nieuwe uitgangspunt waarmee lichtfabrikanten de verlichting in huis aanpakken. Voorlopig komt het interessantste licht uit Zwitserland.
  [naar artikel]
 21. De Petter out na oefenduel tegen OHL (11/09/2018 - Het Belang van Limburg)
  STVV speelde een vriendschappelijk duel in en tegen OHL. De wedstrijd ging door achter gesloten deuren. De Kanaries verloren het duel met 2-1. Erger was het uitvallen van Steven De Petter. Een echo bracht een spierscheur aan het licht, die hem meerdere weken aan de kant zal houden.
  [naar artikel]
 22. Crombez eist onafhankelijk onderzoek naar uitvallen kerncentrales (24/03/2019 - Knack)
  De SP.A wil een onafhankelijk onderzoek naar het uitvallen van de kerncentrales. Voorzitter John Crombez verdenkt Engie Electrabel van manipulatie om de factuur omhoog te krijgen, bericht De Zondag.
  [naar artikel]
 23. Crombez eist onafhankelijk onderzoek naar uitvallen kerncentrales (25/03/2019 - Knack)
  De SP.A wil een onafhankelijk onderzoek naar het uitvallen van de kerncentrales. Voorzitter John Crombez verdenkt Engie Electrabel van manipulatie om de factuur omhoog te krijgen, bericht De Zondag.
  [naar artikel]
 24. KLM verwacht hinder door sneeuwval: vluchten van en naar Amsterdam kunnen morgen uitvallen (21/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De verwachte sneeuwval leidt morgen waarschijnlijk tot het uitvallen van vluchten naar, van of via Amsterdam, meldt KLM maandag. De Nederlandse...
  [naar artikel]
 25. IMF positiever over economische groei eurozone (24/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  De wereldwijde economische groei zal dit jaar en in 2018 licht aantrekken. De eurozone zou het beter doen dan verwacht, terwijl de groei in de Verenigde Staten lager zou uitvallen dan eerder voorspeld. Dat verwacht het Internationaal Monetair Fonds (IMF).
  [naar artikel]
 26. Is "blauw licht" nu slecht voor je slaap of niet? (17/12/2019 - VRT NWS)
  Het idee dat kunstmatig blauw licht van schermen mensen wakker houdt 's nachts, zou wel eens niet kunnen kloppen. Dat zeggen alleszins enkele wetenschappers van de University of Manchester, in het Verenigd Koninkrijk. Volgens hen zouden een gedempt koel licht 's avonds en een helder warm licht overdag net gunstiger kunnen zijn voor onze gezondheid.
  [naar artikel]
 27. Experts waarschuwen: “Tot 70 procent van zorgverleners kan uitvallen door virus of mentale problemen” (25/03/2020 - Het Nieuwsblad)
  Experts vrezen dat, als er geen extra inspanningen komen, veertig tot zeventig procent van het zorgpersoneel kan uitvallen door besmetting met het virus, maar ook door mentale gezondheidsproblemen. Daarom wordt een project uitgerold waarbij voor elke zorgverlener psychologische hulp komt. “Het dagelijkse applaus doet deugd, maar alleen daarmee redden we de zorgverleners niet”, zegt professor arbeidsgeneeskunde Lode Godderis.
  [naar artikel]
 28. Tottenham springt over Liverpool naar derde plaats, maar ziet twee sterkhouders uitvallen (11/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  Tottenham heeft zondag de dertigste speeldag in de Engelse Premier League afgesloten met een 1-4 overwinning op het veld van Bournemouth. De Spurs wippen dankzij hun vierde opeenvolgende zege over Liverpool naar de derde plaats, maar zagen wel Harry Kane en Dele Alli uitvallen met blessures.
  [naar artikel]
 29. NBA – Golden State Warriors ziet Stephen Curry opnieuw geblesseerd uitvallen (24/03/2018 - Metro)
  Golden State Warriors won vrijdag in de Noord-Amerikaanse professionele basketcompetitie (NBA) met 106-94 van Atlanta Hawks, maar zag vedette Stephen Curry opnieuw geblesseerd uitvallen. Curry vierde vrijdag zijn rentree nadat een enkelblessure hem zes wedstrijden aan de kant had gehouden. In het derde kwart van de wedstrijd tegen de Hawks kwam hij echter in botsing met ploeggenoot JaVale McGee en daarbij liep hij een blessure aan de linkerknie op. Volgens de Warriors zou het om een verstuiking gaan. De ernst van de kwetsuur is momenteel nog onduidelijk, daarvoor moeten de onderzoeken afgewacht worden. Curry was tegen Atlanta goed op dreef met 29 punten en onder zijn impuls kon de thuisploeg in het derde kwart een achterstand ombuigen in een nipte voorsprong. Ook na het uitvallen van de vedette hielden de Warriors stand in het slotkwart. bron: Belga Het bericht NBA – Golden State Warriors ziet Stephen Curry opnieuw geblesseerd uitvallen verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 30. PSG wint topper tegen Marseille eenvoudig, maar ziet Neymar geblesseerd uitvallen (25/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  PSG heeft zondagavond zonder grote problemen de topwedstrijd tegen Olympique Marseille gewonnen. Het werd in 3-0 in het Parc des Princes na doelpunten van Mbappé, Rolando (owngoal) en Cavani. De fiere competitieleider in Frankrijk zag wel sterspeler Neymar uitvallen in de tweede helft. De Braziliaan heeft waarschijnlijk zijn enkel verzwikt en moest met een draagberrie van het veld gehaald worden.
  [naar artikel]
 31. WK 2018 – Tunesiërs zien opnieuw doelman geblesseerd uitvallen (26/06/2018 - Metro)
  De Tunesische nationale ploeg heeft opnieuw een doelman geblesseerd zien uitvallen. Op de eerste speeldag in WK-groep G tegen Engeland (1-2 nederlaag) moest Mouez Hassen met een schouderblessure naar de kant. Tegen de Rode Duivels (2-5 nederlaag) stond Farouk Ben Mustapha in doel. Maar ook die tweede doelman kampt met een blessure. Hij dreigt donderdag (20u) op de slotspeeldag niet te kunnen spelen tegen Panama. Ben Mustapha blesseerde zich dinsdag op training en moest in een ziekenhuis behandeld worden. De Tunesische federatie liet nog niet weten om welke blessure het precies gaat. Bij afwezigheid van Ben Mustapha blijft enkel nog routinier Aymen Mathlouthi over om het Tunesische doel te verdedigen. In groep G zijn Tunesië en Panama nog puntenloos. België en Engeland zijn met zes punten al zeker van de achtste finales. bron: Belga Het bericht WK 2018 – Tunesiërs zien opnieuw doelman geblesseerd uitvallen verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 32. WK 2018 – Tunesiërs zien opnieuw doelman geblesseerd uitvallen (27/06/2018 - Metro)
  De Tunesische nationale ploeg heeft opnieuw een doelman geblesseerd zien uitvallen. Op de eerste speeldag in WK-groep G tegen Engeland (1-2 nederlaag) moest Mouez Hassen met een schouderblessure naar de kant. Tegen de Rode Duivels (2-5 nederlaag) stond Farouk Ben Mustapha in doel. Maar ook die tweede doelman kampt met een blessure. Hij dreigt donderdag (20u) op de slotspeeldag niet te kunnen spelen tegen Panama. Ben Mustapha blesseerde zich dinsdag op training en moest in een ziekenhuis behandeld worden. De Tunesische federatie liet nog niet weten om welke blessure het precies gaat. Bij afwezigheid van Ben Mustapha blijft enkel nog routinier Aymen Mathlouthi over om het Tunesische doel te verdedigen. In groep G zijn Tunesië en Panama nog puntenloos. België en Engeland zijn met zes punten al zeker van de achtste finales. Bron: Belga   Het bericht WK 2018 – Tunesiërs zien opnieuw doelman geblesseerd uitvallen verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 33. Blauw licht blijkt toch niet zo schadelijk voor het slapengaan (18/12/2019 - Knack)
  Het blauwe licht op smartphones en computers zou het slapengaan bemoeilijken, maar uit nieuw onderzoek blijkt dat blauw licht minder funest is dan we tot nu toe dachten.
  [naar artikel]
 34. Gent doet het licht aan (13/04/2019 - De Morgen)
  Het Lichtfestival dompelt de Gentse binnenstad onder in een zee van licht. Een lumineuze metamorfose, waarbij 'licht en muziek elkaar de hand reiken'.
  [naar artikel]
 35. Ondanks ambitieuze plannen: “Het licht gaat uit in 2020” (18/08/2016 - Het Nieuwsblad)
  Vanaf 2020 dreigt een enorm stroomtekort in ons land, meldt Het Laatste Nieuws. “Het licht gaat uit”, klinkt het, want met zo’n tekort is het zelfs niet gegarandeerd dat we ons licht nog kunnen aanzetten. Zelfs niet met alle extra zonnepanelen en windenergie die Vlaams minister van Energie Bart Tommelein (Open VLD) tegen dan wil installeren.
  [naar artikel]
 36. Vergeet het licht niet uit te doen straks (25/03/2017 - De Standaard)
  Schrik niet als het om 20.30 uur wat donkerder wordt. Het Wereldnatuurfonds (WWF) organiseert namelijk weer het ‘Earth Hour’. Een uur lang gaat het licht uit om stil te staan bij klimaatverandering.
  [naar artikel]
 37. Het licht rond het beroemde zwarte gat blijkt te dansen en deinen (25/09/2020 - De Morgen)
  Het beeld nestelde zich vorig jaar direct in het publieke bewustzijn: de eerste foto van een zwart gat, een voorwerp zo zwaar dat zelfs het licht niet aan zijn zwaartekracht kan ontsnappen. Nieuw onderzoek laat zien dat het licht rond het kosmisch zwaargewicht een beetje wiebelt.
  [naar artikel]
 38. John Crombez (SP.A) verdenkt Engie Electrabel van manipulatie en eist onderzoek naar uitvallen kerncentrales (24/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  De SP.A wil een onafhankelijk onderzoek naar het uitvallen van de kerncentrales. Voorzitter John Crombez verdenkt Engie Electrabel van manipulatie om de factuur omhoog te krijgen, bericht De Zondag.
  [naar artikel]
 39. John Crombez (SP.A) verdenkt Engie Electrabel van manipulatie en eist onderzoek naar uitvallen kerncentrales (24/03/2019 - Het Nieuwsblad)
  De SP.A wil een onafhankelijk onderzoek naar het uitvallen van de kerncentrales. Voorzitter John Crombez verdenkt Engie Electrabel van manipulatie om de factuur omhoog te krijgen, bericht De Zondag.
  [naar artikel]
 40. John Crombez (SP.A) verdenkt Engie Electrabel van manipulatie en eist onderzoek naar uitvallen kerncentrales (24/03/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De SP.A wil een onafhankelijk onderzoek naar het uitvallen van de kerncentrales. Voorzitter John Crombez verdenkt Engie Electrabel van manipulatie om de factuur omhoog te krijgen, bericht De Zondag.
  [naar artikel]
 41. Club Brugge ziet doelman Vermeer uitvallen (12/04/2018 - Metro)
  Competitieleider Club Brugge moet het in het vervolg van de titelrace mogelijk zonder doelman Kenneth Vermeer stellen. Volgens meerdere media heeft de Nederlandse keeper een spierscheur in het bovenbeen opgelopen. Vermeer, gisteren door Club nog uitgeroepen tot Speler van de Maand, zou zich afgelopen zondag geblesseerd hebben in de slotfase van de match tegen AA Gent (1-0 verlies). Hij mist alvast de clash van zondag (18u) in en tegen Anderlecht en mogelijk ook de rest van play-off 1. Door zijn uitvallen krijgt de Rus Vladimir Gabulov wellicht opnieuw een kans tussen de palen. Morgen om 14 uur spreekt Clubcoach Ivan Leko met de media in aanloop naar de topper tegen paars-wit en volgt mogelijk meer duidelijkheid. bron: Belga Het bericht Club Brugge ziet doelman Vermeer uitvallen verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 42. Telenet-factuur eenmalig hoger (02/04/2019 - De Morgen)
  Telenet stuurde een mail uit naar klanten met de melding dat de aanrekening komende maand eenmalig hoger zal uitvallen. Dat leek eerst een slechte aprilgrap, maar nu blijkt dat Telenet de mail al sinds begin dit jaar verstuurt en het gevolg is van een nieuw facturatiesysteem. "Daardoor wordt de factuur overzichtelijker, maar zullen klanten eenmalig een factuur krijgen die hoger kan uitvallen", klinkt het.
  [naar artikel]
 43. ‘Als we niet opletten, gaan we knock-out’ (26/10/2020 - De Morgen)
  Het gaat slecht met onze economie, nog slechter dan elders in Europa. Ook productiebedrijven zien werkkrachten uitvallen door het woekerende virus. ‘We moeten er vooral voor zorgen dat we niet in een volledige lockdown terechtkomen.’
  [naar artikel]
 44. Crombez eist onderzoek naar uitvallen kerncentrales (24/03/2019 - Metro)
  De sp.a wil een onafhankelijk onderzoek naar het uitvallen van de kerncentrales. Voorzitter John Crombez verdenkt Engie Electrabel van manipulatie om de factuur omhoog te krijgen, bericht De Zondag. De sp.a wijst erop dat er al vier jaar technische problemen voorkomen bij de kerncentrales van Engie Electrabel. “Die problemen doen zich vooral voor in het najaar en tijdens de winter, als de nood aan elektriciteit het hoogst is”, zegt John Crombez. “Dat doet vermoeden dat Engie Electrabel strategisch ervoor kiest om onderhoudswerken in te plannen op de momenten dat de stroomprijzen pieken.” Crombez wil dat minister van Energie Marie-Christine Marghem (MR) een onafhankelijk onderzoek instelt naar de redenen en de timing van het uitvallen van kerncentrales. “We willen de impact kennen op de factuur van de gezinnen. Marghem had al eens een onderzoek beloofd. Ze wou ook een advocatenbureau onder de arm nemen om te zien hoe de overheid de hogere elektriciteitskosten zou kunnen terugvorderen. We hebben daar geen resultaten van gezien.” De sp.a wil een onderzoek laten uitvoeren door een panel academici dat op basis van input van energieregulator CREG nagaat of Engie Electrabel aan marktmanipulatie doet. bron: Belga Het bericht Crombez eist onderzoek naar uitvallen kerncentrales verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 45. Helper Sepp Kuss profiteert optimaal van uitvallen Roglic, Daniel Martinez pakt verrassend eindzege (16/08/2020 - Het Belang van Limburg)
  Sepp Kuss (Jumbo-Visma) heeft op de slotdag van het Critérium du Dauphiné optimaal geprofiteerd van het uitvallen van zijn kopman Primoz Roglic. De Amerikaan trok zelf de dagzege naar zich toe op de Montée de l’altiport. De Colombiaan Daniel Martinez (EF Pro Cycling) trok de eindzege naar zich toe. Wout Van Aert, nog eentje uit de Nederlandse ploeg, mag naar huis met de groene trui.
  [naar artikel]
 46. Helper Sepp Kuss profiteert optimaal van uitvallen Roglic, Daniel Martinez pakt verrassend eindzege (16/08/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Sepp Kuss (Jumbo-Visma) heeft op de slotdag van het Critérium du Dauphiné optimaal geprofiteerd van het uitvallen van zijn kopman Primoz Roglic. De Amerikaan trok zelf de dagzege naar zich toe op de Montée de l’altiport. De Colombiaan Daniel Martinez (EF Pro Cycling) trok de eindzege naar zich toe. Wout Van Aert, nog eentje uit de Nederlandse ploeg, mag naar huis met de groene trui.
  [naar artikel]
 47. Vandoorne valt uit na 17 ronden (09/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Het was te verwachten. Niet dat Vandoorne al vroeg zou uitvallen. Wel dat er snel brokken zouden vallen. Immers: het asfalt dat er nog nat bij
  [naar artikel]
 48. Hou de warmte van de zon buiten maar niet het licht! (02/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  We houden allemaal van het licht en de warmte van de zon, behalve als dit storend wordt in onze woning. Er bestaan tal van oplossingen om zonlicht...
  [naar artikel]
 49. 'F35's zullen 2 miljard duurder uitvallen' (14/04/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.