Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

29 November 2020
09:09 uur

Kamal Kharmach blikt terug op 2020 op Eén: “Ik wil veertig worden”

Gazet van Antwerpen

21/11/2020 - 14:06

“Waarom zeg ik al deze shit? Ik dacht hier wat mopjes te tappen.” Er ligt Kamal Kharmach (29) duidelijk heel wat op zijn lever. Over de politiek, maar ook zijn eigen leven, en de wens om zijn pasgeboren dochtertje Loubna te zien opgroeien. Als het meezit, mag hij er een conference over spelen.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GAZET VAN ANTWERPEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Zo blikt Kamal Kharmach terug op 2019: “Veel domme politici? Dan is het niet moeilijk om veel grappen te vinden” (22/12/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Kamal Kharmach blikte gisteravond op het jaar terug, in zijn allereerste oudejaarsconference in de Arenberg. ‘Mag ik even?’ komt na een dankbaar jaar om als conférencier te beginnen... al moet hij daarvoor wel in de voetsporen treden van grote namen als Michael Van Peel en Geert Hoste.
  [naar artikel]
 2. Kamal Kharmach wordt vaste conferencier van VRT (16/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Kamal Kharmach (29) zal ook de komende twee jaar een eindejaarsconference maken voor de VRT. Dat meldde de comedian zelf op Twitter. De Antwerpse...
  [naar artikel]
 3. Kamal Kharmach wordt vader (03/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  2020 wordt alvast een topjaar voor Kamal Kharmach want de stand-upcomedian wordt voor de eerste keer vader.
  [naar artikel]
 4. Kamal Kharmach wordt vader (03/01/2020 - Gazet van Antwerpen)
  2020 wordt alvast een topjaar voor Kamal Kharmach want de stand-upcomedian wordt voor de eerste keer vader.
  [naar artikel]
 5. Comedian Kamal Kharmach krijgt zijn gewicht maar niet onder controle: “Ik ben te dik om mijn dochter in slaap te wiegen” (29/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Een aantal jaar geleden ging Kamal Kharmach (28) van 201 naar 75 kilogram, maar intussen zijn er al heel wat terug bij. “Nu zit ik dichter bij mijn...
  [naar artikel]
 6. Kamal Kharmach is papa geworden van zijn eerste kindje (29/01/2020 - Metro)
  Komiek Kamal Kharmach (29) en zijn vrouw zijn de trotse ouders geworden van een dochtertje. Dat kondigde hij zelf aan op Instagram. “Welkom lieve schat! Papa houdt nu al zielsveel van u!”, schreef de Antwerpse stand-upcomedian woensdagmiddag naast een foto van zijn pasgeboren kindje. Hun dochtertje luistert naar de naam Loubna. Bijna gescheiden Kamal en zijn vrouw trouwden in 2017. De zwangerschap werd pas op nieuwjaarsavond aangekondigd. Enkele maanden geleden liet Kamal nog optekenen dat hij even aan scheiden had gedacht. “We waren bijna gescheiden. En dat lag helemaal aan mij. Er kwam bij mij heel wat frustratie aan de oppervlakte borrelen. Alsof ik nu pas besefte hoe hard ik al die tijd voor anderen had geleefd”, vertelde hij destijds in Het Laatste Nieuws. View this post on Instagram Welkom lieve schat! Papa houdt nu al zielsveel van u! A post shared by Kamal Kharmach (@kamal_kharmach) on Jan 29, 2020 at 1:24am PST Lees ook: Kamal Kharmach leest met ons mee: “Ik wil een ander perspectief lezen” Het bericht Kamal Kharmach is papa geworden van zijn eerste kindje verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 7. Kamal Kharmach heeft trouwplannen (10/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  "Als ik ooit een vrouw tegenkom met wie het enigszins klikt, dan trouw ik er gewoon mee." Het waren profetische woorden, die Kamal Kharmach (25)
  [naar artikel]
 8. Kamal Kharmach: "Van deze donuts blijf ik af, die zijn voor klanten" (05/09/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Cabaretier Kamal Kharmach maakt een kleine zijsprong in zijn carrière. Hij heeft een winkel geopend. Een Donutwinkel nog wel. Kamal leerde de donuts appreciëren toen hij vroeger naar Amerikaanse feuilletons keek.
  [naar artikel]
 9. Kamal Kharmach wil ‘kontspray’ op de markt brengen (13/06/2019 - Het Nieuwsblad)
  Comedian Kamal Kharmach wil af van de vochtige doekjes, en wil een ‘kontspray’ lanceren, dat zegt hij aan Gazet Van Antwerpen. De biologische spray kan je op toiletpapier spuiten en doorspoelen.
  [naar artikel]
 10. Comedian Kamal Kharmach: “Ik ben te dik om m’n dochter in slaap te wiegen” (29/09/2020 - Het Belang van Limburg)
  Een nieuw televisieprogramma, een eindejaarsconference in de steigers en een pracht van een dochter en toch worstelt stand-upcomedian Kamal Kharmach nog met een ding: zijn gewicht. “Ik ben te dik om mijn dochter in slaap te wiegen. Daar voel ik me enorm schuldig over”, zegt Kharmach in ‘Dag Allemaal’.
  [naar artikel]
 11. Kamal Kharmach voor het eerst vader geworden: "Welkom lieve schat” (29/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Komiek Kamal Kharmach (29) is papa geworden van een meisje. Dat kondigde hij zelf aan op Instagram met een foto van het kleintje.
  [naar artikel]
 12. Kamal Kharmach verkoopt zijn donutzaken: “Ik ga drie nieuwe bedrijven opstarten én een programma rond ondernemen maken” (18/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  We kennen Kamal Kharmach vooral als stand-upcomedian, maar wat weinig mensen weten is dat de man ook een getalenteerde ondernemer is. Dat talent...
  [naar artikel]
 13. Kamal Kharmach: ‘We zijn dit jaar gedegradeerd van vrije mensen naar onderdanige burgers’ (03/10/2020 - De Tijd)
  01:00 Hij leek voorbestemd om een statistiek te blijven: geboren in ‘Borgerokko’, opgegroeid in armoede. Vandaag adviseert komiek Kamal Kharmach op tv ondernemers hoe ze hun bedrijf uit het slop kunnen hale...
  [naar artikel]
 14. Kamal Kharmach mag van zijn vrouw niet meer in donutzaak staan: "Ze wil dat ik vermager" (12/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  In het VTM-programma 'Beste Kijkers' werd Kamal Kharmach (27) nog eens op pijnlijke wijze herinnerd aan z’n moeilijke relatie met de weegschaal....
  [naar artikel]
 15. Kamal Kharmach presenteert eerste show: “Van onbekende Marokkaan naar bekende Vlaming” (06/10/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Kamal Kharmach lijkt overal op te duiken. De comedian uit Borgerhout is in dik tien televisieprogramma’s verschenen en heeft in Antwerpen comedyclub Lebowski’s en donutshop Donuttello geopend. Vanavond serveert Kamal in de Arenbergschouwburg zijn eerste avondvullende zaalshow. De dikke, arme Marokkaan van weleer is De Schaamte Voorbij.
  [naar artikel]
 16. Komiek Kamal Kharmach zet “kontspray” in de markt: milieuvriendelijk alternatief voor vochtige doekjes (13/06/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Eerder dit jaar nam de Antwerpse comedian Kamal Kharmach de beslissing om zijn donutketen Donutello te verkopen. Dat betekent niet dat hij geen ondernemer meer is. Hij heeft nieuwe, milieuvriendelijke plannen.
  [naar artikel]
 17. De lockdownlessen van Kamal Kharmach: 'Gaan wandelen met mijn kind zou ik nooit gedaan hebben' (03/07/2020 - Knack)
  Elke vrijdag van juli en augustus polsen we naar de corona-ervaringen van enkele bekende personen. Wat heeft de 'lockdown' voor hen veranderd? Comedian Kamal Kharmach bijt de spits af.
  [naar artikel]
 18. Kamal Kharmach was dit jaar bijna gescheiden: “We zijn veel te snel getrouwd” (23/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Begin 2017 kondigde Kamal Kharmach (28) geheel onverwacht zijn huwelijk aan. De comedian was nochtans nog maar net vier maanden samen met zijn...
  [naar artikel]
 19. Heeft Kamal Kharmach de strijd tegen de kilo’s opgegeven? (24/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Dat Kamal Kharmach (27) het moeilijk heeft om een gezond gewicht aan te houden, is een publiek geheim. De komiek viel ooit meer dan 130 kilo af,...
  [naar artikel]
 20. VRT zet grote kanonnen in: Tom Waes, Kamal Kharmach en de Planckaerts kleuren najaar van Eén (07/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De 'Thuis'-acteurs, Annemie Struyf, de Planckaerts, Kamal Kharmach en Tom Waes. Het zijn slechts enkele van de ronkende namen met wie Eén in het...
  [naar artikel]
 21. Kamal Kharmach helpt ondernemers in nieuw programma voor Eén (18/02/2019 - VRT NWS)
  Binnenkort starten de opnames van het nieuwe programma "De zaak" (werktitel) met Kamal Kharmach. Daarin trekt Kamal naar allerlei ondernemers die voor een dringend probleem staan en gaat hij samen met hen op zoek naar een oplossing. 
  [naar artikel]
 22. Met comedian Kamal Kharmach (25) terug naar zijn jeugd in Bobbejaanland: “De laatste keer sloot de Sledge Hammer niet meer” (10/07/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Er was geen geld om ieder jaar met alle kinderen naar Marokko te gaan in de zomer, dus de Far West van Bobbejaanland was voor Kamal Kharmach het hoogst haalbare. “Ik ging minstens een paar keer per jaar. Met mijn mama en haar zussen, als jeugdbegeleider én met vrienden. Ik vond Bobbejaanland geweldig.” Er was één maar. Met zijn gewicht paste Kamal lang niet overal in.
  [naar artikel]
 23. Kamal Kharmach viel 130 kilo af: "Mijn huisarts zei dat ik de dertig niet zou halen" (22/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Kamal Kharmach (25), één van de vaste gasten in De Allesweter op Eén, onderging een zware maagoperatie en verloor sinds 2014 meer dan 100 kilo.
  [naar artikel]
 24. Kamal Kharmach presenteert voor het eerst eigen televisieprogramma: “Ik ben eetverslaafd” (27/01/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Een nieuw panel­programma met veel humor én een nieuwe gastheer. Zaterdag gaat Eén van start met Het Collectief Geheugen, meteen het presentatie­debuut van de Antwerpse stand-upcomedian Kamal Kharmach (27). “Dat ik de eerste Marokkaan ben met een eigen programma op de Vlaamse televisie, maakt me trots”, zegt Kamal. “Ik ben gekozen vanwege mijn capaciteiten, niet omdat ik een kleurtje heb.”
  [naar artikel]
 25. Kamal Kharmach weer 20 kilo zwaarder: "Ik ben eetverslaafd, daar kom ik eerlijk voor uit" (27/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  Een nieuw panelprogramma met veel humor én een nieuwe gastheer. Zaterdag gaat Eén van start met ‘Het Collectief Geheugen’, meteen het presentatiedebuut van de Antwerpse stand-upcomedian Kamal Kharmach (27). “Dat ik de eerste Marokkaan ben met een eigen programma op de nationale televisie maakt me echt trots”, zegt Kamal. “Ik ben gekozen omwille van mijn capaciteiten, niet omdat ik een kleurtje heb.”
  [naar artikel]
 26. Antwerps comedian Kamal Kharmach: “Papa spaarde zijn kleren om mijn Playstation te kopen” (24/10/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Kamal Kharmach, comedian, tv-figuur en oprichter van Donutello, is deze week de gast in de podcast van Qmusic-dj’s Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe. Het duo stelt de 10 Meest Gegoogelde Vragen aan Kharmach. Zo komen we te weten dat hij al na zeven maanden trouwde met zijn vriendin, dat hij een moeilijke kindertijd heeft gekend en dat zijn allereerste zaalshow een flop was.
  [naar artikel]
 27. Kamal Kharmach is bedrijvendokter in nieuw VRT-programma: “Behalve humor is economie mijn passie” (21/08/2020 - Gazet van Antwerpen)
  De stand-upcomedian en televisiefiguur Kamal Kharmach ontpopt zich volgende maand als bedrijvendokter. “Veel van wat doorgaat voor economie, is bullshit”, zegt de Antwerpenaar.
  [naar artikel]
 28. Kamal Kharmach heeft eigen programma beet op Eén (24/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  In oktober start stand-upcomedian Kamal Kharmach met de opnames van zijn eerste eigen programma. Hij gaat het nieuwe humoristische programma Het
  [naar artikel]
 29. Komiek-ondernemer Kamal Kharmach helpt bedrijven in nood: "Als er ontslagen vallen, kan je geen mopjes maken" (30/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Hoe hij de mensen aan het lachen kan brengen, weet Kamal Kharmach (29). Maar óók hoe hij ondernemingen uit de financiële penarie kan helpen. In...
  [naar artikel]
 30. Kamal Kharmach gaat neer met hersenschudding (04/05/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Even schrikken toen stand-upcomedian Kamal Kharmach (27) tijdens zijn boksmatch tegen acteur Bill Barberis in Boxing Stars tegen het canvas ging en bleef liggen. Hij liep een hersenschudding op en een schouderblessure.
  [naar artikel]
 31. Kamal Kharmach schiet Sarriette in Peer te hulp: “Nu pas denken als zaakvoerders” (28/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  Ook in Peer komt Kamal Kharmach zijn neus in Andermans Zaken steken. Hij probeert Pieter en Bina van gastronomisch restaurant Sarriette ervan te behoeden weer in dezelfde administratieve val te trappen.
  [naar artikel]
 32. Kamal Kharmach trouwde al na 4 maanden met zijn vrouw: “Het is moeilijk geweest, we waren bijna gescheiden” (23/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Begin 2017 kondigde Kamal Kharmach (28) geheel onverwacht zijn huwelijk aan. De comedian was nochtans nog maar net vier maanden samen met zijn...
  [naar artikel]
 33. Donutzaak van Kamal Kharmach komt naar Mechelen (24/04/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Comedian en tv-figuur Kamal Kharmach opent binnenkort een vestiging van Donuttello in het centrum van Mechelen. Binnen dit en een tweetal maanden moet de donutzaak de deuren openen. Donuttello heeft al filialen in Antwerpen, Beveren en Sint-Niklaas.
  [naar artikel]
 34. Kamal Kharmach steekt zijn neus in andermans zaken in eigen programma (18/02/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Stakingen breken gaat hij níét doen, maar verder wil Kamal Kharmach (28) in zijn nieuwe Éénprogramma wel álles doen om ondernemers met een dringend probleem te helpen. Binnenkort start de stand-upcomedian met de opnames van wat voorlopig nog De Zaak heet.
  [naar artikel]
 35. Kamal Kharmach helpt ondernemers (18/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  Stakingen breken gaat hij níet doen, maar verder wil Kamal Kharmach (28) alles doen om ondernemers met een dringend probleem te helpen in zijn nieuwe programma op Eén. In ondernemen is de comedian thuis: zijn keten van donutzaken heeft hij na anderhalf jaar alweer verkocht.
  [naar artikel]
 36. Kamal Kharmach op bezoek bij Johan Vande Lanotte: "Oei, ik dacht dat je huis groter was” (20/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In de aanloop naar de verkiezingen gaat comedian Kamal Kharmach elke dag op bezoek bij een politicus. Vandaag is dat Johan Vande Lanotte (sp.a).
  [naar artikel]
 37. Kamal Kharmach treedt in de voetsporen van ‘Mister Eindejaarsconférence’ Geert Hoste (07/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Vlaams stand-upcomedian Kamal Kharmach zal vanaf dit jaar eindejaar conferences maken. Hiermee treedt hij in de voetsporen van Geert Hoste en...
  [naar artikel]
 38. Kamal Kharmach steekt z’n neus in ‘Andermans Zaken’: “Als kind vulde ik de belastingbrieven van de buren in” (26/09/2020 - Gazet van Antwerpen)
  In zijn jonge jaren kreeg hij al de bijnaam den boekhouder. Cijfertjes en balansen zijn gesneden koek voor Kamal Kharmach (29). In Andermans Zaken op Eén gebruikt de succesvolle komiek zijn ervaring als ondernemer en docent bedrijfseconomie om zes Vlaamse ondernemingen met raad en daad bij te staan. “Ondernemen is een passie, maar stinkend rijk worden interesseert me niet.”
  [naar artikel]
 39. Kamal Kharmach treedt in de voetsporen van Geert Hoste (08/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Stand-upcomedian Kamal Kharmach zal vanaf dit jaar eindejaarconferences maken. Hiermee treedt hij in de voetsporen van onder andere Geert Hoste en...
  [naar artikel]
 40. Comedian Kamal Kharmach: ‘Ik wil geen steentjes verleggen, ik wil blokken verzetten’ (22/11/2019 - De Morgen)
  Hij is een onverbeterlijke pleaser. Altijd geweest. Maar met zijn eerste eindejaarsconference doet comedian Kamal Kharmach (28) voor het eerst echt zijn goesting. ‘Ik ben geen komiek voor mezelf, ik heb een veel groter plan.’
  [naar artikel]
 41. Kamal Kharmach presenteert nieuw Eén-programma (24/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  Twee jaar geleden had niemand van Kamal Kharmach (26) gehoord toen hij deelnam aan ‘De Slimste Mens ter Wereld’. Dit najaar gaat zijn eerste zaalshow in première en start hij met de opnames van ‘Het Collectief Geheugen’, een nieuw humoristisch Eén-programma waarin hij ploegkapiteins Maaike Cafmeyer en Jacques Vermeire in het gareel moet houden.
  [naar artikel]
 42. Kamal Kharmach presenteert nieuw Eén-programma (24/08/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Twee jaar geleden had niemand van Kamal Kharmach (26) gehoord toen hij deelnam aan ‘De Slimste Mens ter Wereld’. Dit najaar gaat zijn eerste zaalshow in première en start hij met de opnames van ‘Het Collectief Geheugen’, een nieuw humoristisch Eén-programma waarin hij ploegkapiteins Maaike Cafmeyer en Jacques Vermeire in het gareel moet houden.
  [naar artikel]
 43. Antwerpenaar Kamal Kharmach volgt stadsgenoot Michael Van Peel op in oudejaarsconference (03/05/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Kamal Kharmach neemt de eindejaarsconference op Canvas over van zijn vriend en mentor Michael Van Peel. Hij kiest voor een stijlbreuk en opteert voor vrolijke deugnieterij. “Natuurlijk wil ik roepen omdat de flikken mensen oppakken op basis van hun huidskleur. Maar die boosheid wil ik niet in de conference.”
  [naar artikel]
 44. Kamal Kharmach: "Het is niet meer dan normaal dat ik ook praat als het slecht met me gaat" (16/03/2018 - VRT NWS)
  Hoewel zijn carrière op wieltjes loopt, voelt Kamal Kharmach zich erg onzeker over zijn recente gewichtstoename nadat hij eerder 120 kilo was verloren. Dat zegt de comedian en presentator van "Het collectief geheugen" op Eén in "De bende van Annemie" op Radio 1.
  [naar artikel]
 45. Kamal Kharmach laat kinderen 380 boeken lezen in vier weken: "Vroeger vond ik lezen saai" (02/05/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Vandaag lanceert de VRT de nieuwe campagne Lang Zullen We Lezen. “De VRT wilt met de campagne lezen en het plezier ervan promoten”, vertelt Myriam Blieck, coördinator van het project. “Hiervoor werken we samen met tien ambassadeurs, een van elk VRT-merk.” De ambassadeurs zijn onder andere Sofie Lemaire (Canvas), Tom de Cock (MNM) en Kamal Kharmach (één). Kamal gaf vandaag het startschot van de campagne in Borgerhout.
  [naar artikel]
 46. Comedian Kamal Kharmach opent donutzaak vlakbij Groenplaats (26/08/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Deze week werd al bekend dat comedian Kamal Kharmach het druk krijgt met zijn zaalshow én het televisieprogramma ‘Het collectief geheugen’, maar dat is nog niet alles. Op 4 september opent hij een donutzaak vlakbij de Groenplaats.
  [naar artikel]
 47. DISCUSSIE. Kamal Kharmach houdt hersenschudding over aan ‘Boxing Stars’: gaat dit tv-programma te ver? (04/05/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Comedian/presentator Kamal Kharmach hield aan het VTM-programma ‘Boxing Stars’ een hersenschudding en een schouderblessure over, het gevolg van de uppercut door zijn tegenstander Bill Barberis. Er werd al gewaarschuwd voor de lichamelijke gevolgen van het boksprogramma. Vraag is of VTM hiermee een beetje te ver is gegaan.
  [naar artikel]
 48. Kamal Kharmach voor het eerst papa geworden (29/01/2020 - Gazet van Antwerpen)
  De Antwerpse stand- upcomedian Kamal Kharmach is voor het eerst papa geworden. Dat kondigt hij zelf aan op Instagram.
  [naar artikel]
 49. Kamal Kharmach houdt eerste eindejaarsconference: “Politieke leiders hebben zich nog nooit zo kinderachtig gedragen als dit jaar” (24/10/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Een eindejaarsconference stond al sinds zijn begindagen als komiek op de bucketlist. En toen Michael Van Peel er vorig jaar de brui aan gaf, greep Kamal Kharmach (28) zijn kans. Vanaf eind november toert hij door de culturele centra met zijn jaaroverzicht Mag ik even?.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.