Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

26 November 2020
19:01 uur

Minister Petra De Sutter (Groen) vraagt Bpost om beslissing niet álle pakjes aan huis te leveren te herzien

VRT NWS

21/11/2020 - 14:59

Minister van Overheidsbedrijven Petra De Sutter (Groen) wil dat Bpost de beslissing herbekijkt om de komende weken een deel van de pakjes niet meer aan huis te leveren. Dat heeft ze bekendgemaakt na een overleg met het postbedrijf.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP VRT NWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Minister De Sutter vraagt bpost beslissing om niet alle pakjes aan huis te leveren te herzien (21/11/2020 - Knack)
  Minister van Overheidsbedrijven Petra De Sutter (Groen) vraagt dat bpost de beslissing om de komende weken een deel van de pakjes niet meer aan huis te leveren te herzien. Dat heeft ze bekendgemaakt na overleg met het postbedrijf.
  [naar artikel]
 2. Minister van Overheidsbedrijven Petra De Sutter wil dat Bpost extra maatregelen neemt om pakjes thuis te kunnen blijven leveren (21/11/2020 - Het Belang van Limburg)
  Minister van Overheidsbedrijven Petra De Sutter (Groen) heeft Bpost gevraagd extra maatregelen te treffen om de pakjes bij elke Belg aan huis geleverd te krijgen. “We zitten daar vandaag over samen”, zegt ze.
  [naar artikel]
 3. 'Maatregel van bpost om pakjes niet meer thuis te leveren herbekijken' (21/11/2020 - De Tijd)
  15:20 Minister van Overheidsbedrijven Petra De Sutter (Groen) wil dat bpost de beslissing herbekijkt om de komende weken een deel van de pakjes niet meer thuis te leveren.
  [naar artikel]
 4. Op zoek naar “creatieve oplossingen” om pakjes Bpost toch thuis te kunnen leveren (23/11/2020 - Het Nieuwsblad)
  Om alle pakjes toch thuis te kunnen leveren, vraagt minister van Overheidsbedrijven Petra De Sutter (Groen) Bpost om extra maatregelen te nemen. De Brugse burgemeester Dirk De fauw (CD&V) vraagt zich af of de tijdelijk werkloze ambtenaren geen oplossing kunnen bieden voor het overbevraagde postbedrijf.
  [naar artikel]
 5. Minister De Sutter wil dat Bpost pakjesmaatregelen herbekijkt (21/11/2020 - Express)
  Minister van Overheidsbedrijven Petra De Sutter (Groen) heeft Bpost gevraagd zijn beslissing te herbekijken om sommige pakjes niet meer aan... The post Minister De Sutter wil dat Bpost pakjesmaatregelen herbekijkt appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 6. Bpost gaat dan toch alle pakjes leveren (23/11/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Bpost is vandaag met extra maatregelen gekomen om de enorm drukke periode door te komen. Vrijdag bleek dat niet alle pakjes aan huis geleverd konden worden, maar op vraag van minister van Overheidsbedrijven Petra De Sutter nam Bpost nieuwe maatregelen.
  [naar artikel]
 7. Minister wil dat Bpost extra maatregelen neemt om pakjes thuis te kunnen leveren (21/11/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Minister van Overheidsbedrijven Petra De Sutter (Groen) heeft aan Bpost gevraagd om extra maatregelen te treffen zodat alle pakjes toch nog aan huis geleverd kunnen worden. “We zitten daar vandaag over samen”, zegt ze. “Bpost heeft beloofd dat ze de zaak zullen herbekijken.”
  [naar artikel]
 8. Bpost: “We zoeken koortsachtig naar creatieve oplossingen voor pakjes” (22/11/2020 - Metro)
  De maatregelen die bpost neemt om pakjes bij de mensen te krijgen worden “dag na dag” geëvalueerd. Dat laat het postbedrijf weten, in een reactie op de vraag van minister van Overheidsbedrijven Petra De Sutter (Groen) om een beslissing daarover te herbekijken. Door de huidige recordvolumes kan bpost niet meer alle pakjes aan huis afleveren. De komende weken zal een deel van de klanten de pakjes daarom zelf moeten gaan oppikken in een afhaalpunt, zo had het bedrijf vrijdag aangekondigd. Maar die beslissing werd fel bekritiseerd en minister De Sutter had aan het bedrijf gevraagd om de maatregel tegen begin volgende week opnieuw te “bekijken”. Recordaantal pakjes “We waren al koortsachtig bezig met creatieve oplossingen te zoeken om alle pakjes bij de mensen te krijgen. En we zullen dat blijven doen”, zegt Veerle Van Mierlo, woordvoerder van bpost, in een reactie. Of dat betekent dat de maatregel herzien wordt, kan zaterdag niet worden meegedeeld. “We evalueren de maatregelen dag na dag”, zo klinkt het. De woordvoerder benadrukt ook dat bpost momenteel een recordaantal pakjes te verwerken krijgt. “De minister erkent ook de inspanningen die we daarvoor leveren”, aldus Van Mierlo. Lees ook: Postbode filmt hoe kat op hilarische wijze haar territorium beschermt: “Deze kat is gek” (video’s) Het bericht Bpost: “We zoeken koortsachtig naar creatieve oplossingen voor pakjes” verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 9. Bpost komt met extra maatregelen om toch alle pakjes te kunnen leveren (23/11/2020 - VRT NWS)
  Bpost komt met extra maatregelen om dan toch alle pakjes te kunnen leveren. Vrijdag kondigde het bedrijf nog aan dat het die niet meer allemaal aan huis zou kunnen leveren. Een deel van de klanten zou zijn pakje zelf moeten gaan ophalen in een afhaalpunt. Daar kwam meteen veel kritiek op uit verschillende hoeken. Na overleg met minister van Overheidsbedrijven, Petra De Sutter, stuurt het postbedrijf alsnog bij.
  [naar artikel]
 10. Bpost zal pakjes in afhaalpunten na vijf dagen aan huis leveren (23/11/2020 - Metro)
  De pakjes waarvan bpost de ontvangers ze zelf laat oppikken in afhaalpunten, zullen na vijf werkdagen alsnog aan huis worden geleverd. Wie niet in staat is om zijn of haar levering op te halen, staat daardoor niet in de kou. Het postbedrijf neemt die maatregel na overleg met minister van Overheidsbedrijven Petra De Sutter (Groen). Bpost zal dus zoals vorige week aangekondigd nog altijd een klein deel van de pakjes niet meteen aan huis leveren. Maar pakjes die in dat geval na vijf werkdagen nog niet zijn opgehaald, worden automatisch alsnog aan huis geleverd, zegt bpost-woordvoerster Veerle Van Mierlo. «Wie zijn pakje sneller wil hebben, kan het dan zelf gaan ophalen.» Beperkt percentage Vrijdag had bpost aangekondigd dat door de recordvolumes wegens de coronacrisis en de eindejaarsaankopen «een zeer beperkt percentage» van de pakjes niet aan huis zou worden bezorgd. Het zou gaan om «maximaal 5%», preciseerde Van Mierlo. De aankondiging van bpost kon meteen op kritiek rekenen van zowel winkeliers als klanten. Ook voogdijminister De Sutter had bpost zaterdag opgeroepen om de maatregel te herbekijken. Zekerheid «Ik wil bpost bedanken om zo flexibel te zijn, in te spelen op de bezorgdheid van mensen en snel andere oplossingen uit te werken», reageert De Sutter. «Alle klanten en winkeliers – die door de coronamaatregelen 100% op pakjeslevering rekenen – krijgen nu de zekerheid dat alle bestelde pakjes thuis geleverd zullen worden.» Lees ook : Bpost: “We zoeken koortsachtig naar creatieve oplossingen voor pakjes” Het bericht Bpost zal pakjes in afhaalpunten na vijf dagen aan huis leveren verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 11. Bpost reageert op oproep minister De Sutter: "We blijven zoeken naar creatieve oplossingen om alle pakjes te bezorgen" (22/11/2020 - VRT NWS)
  Bpost wil blijven zoeken naar manieren om de pakjesverdeling zo goed mogelijk te laten verlopen. Het postbedrijf reageert daarmee op de oproep van minister van Overheidsbedrijven Petra De Sutter (Groen). Vrijdag maakte Bpost bekend dat een deel van de pakjes niét aan huis geleverd kan worden - door de enorme drukte - en ergens opgehaald zal moeten worden.
  [naar artikel]
 12. Minister van Overheidsbedrijven Petra De Sutter wil dat Bpost extra maatregelen neemt om pakjes thuis te kunnen blijven leveren (21/11/2020 - Het Nieuwsblad)
  Minister van Overheidsbedrijven Petra De Sutter (Groen) heeft Bpost gevraagd extra maatregelen te treffen om de pakjes bij elke Belg aan huis geleverd te krijgen. “We zitten daar vandaag over samen”, zegt ze. “Ze hebben ook beloofd dat ze dat zouden doen en de zaak zullen herbekijken.” Maar voor de handelsfederatie is dat niet voldoende. “Eerst roept de overheid op om lokaal te kopen. Doen we dat massaal blijkt dat Bpost, waar ze meerderheidsaandeelhouder van is, de job niet aankan”, klinkt het bij Handelsfederatie Comeos. “Het is al sinds de eerste lockdown dat er problemen zijn. De tarieven gaan de hoogte in, maar de dienstverlening volgt niet.” Omdat het aantal pakjes bij het postbedrijf dag na dag records breekt, kan het post­bedrijf niet meer voor alle pakjes thuislevering garanderen. Een deel van de klanten moet zijn pakje afhalen bij een van de 2.300 afhaalpunten in het eigen netwerk van Bpost. Het bedrijf sluit ook een tijdelijk partnerschap met De­cathlon, dat zijn winkels inzet als afhaalpunt. (cdh)
  [naar artikel]
 13. Bpost gaat pakjes in afhaalpunten dan toch afleveren (23/11/2020 - De Morgen)
  Bpost zal pakjes in afhaalpunten na vijf dagen toch aan huis leveren. Dat meldt het postbedrijf vandaag. Eerder heette het dat een aantal klanten hun pakketten wegens de drukte niet meer thuis zou ontvangen. Wie een levering niet kan ophalen, staat daardoor niet in de kou. Het postbedrijf neemt de maatregel na overleg met minister van Overheidsbedrijven Petra De Sutter (Groen).
  [naar artikel]
 14. Klanten die zelf pakjes moeten ophalen en extra toeslag voor handelaars: Minister De Sutter wil dat Bpost plannen herbekijkt (21/11/2020 - De Morgen)
  Door de recordvolumes aan pakjes die Bpost momenteel moet verwerken, kan het bedrijf niet meer alle pakjes aan huis afleveren. Een deel van de klanten zal de pakjes de komende weken zelf moeten gaan oppikken in een afhaalpunt. Ook zouden handelaars tot eind dit jaar 1 euro extra per pakje moeten betalen. Minister van Overheidsbedrijven Petra De Sutter begrijpt dat het razend druk is bij het postbedrijf, maar wil toch dat Bpost een andere oplossing zoekt.
  [naar artikel]
 15. Klanten die zelf pakjes moeten ophalen en extra toeslag voor handelaars: Minister De Sutter wil dat bpost plannen herbekijkt (21/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Door de recordvolumes aan pakjes die bpost momenteel moet verwerken, kan het bedrijf niet meer alle pakjes aan huis afleveren. Een deel van de klanten zal de pakjes de komende weken zelf moeten gaan oppikken in een afhaalpunt. Ook zouden handelaars tot eind dit jaar 1 euro extra per pakje moeten betalen. Minister van Overheidsbedrijven Petra De Sutter begrijpt dat het razend druk is bij het postbedrijf, maar wil toch dat bpost bedrijf een andere oplossing zoekt.
  [naar artikel]
 16. Bpost neemt extra maatregelen om alle pakjes geleverd te krijgen (23/11/2020 - De Standaard)
  Bpost is vandaag met extra maatregelen gekomen om de enorm drukke periode door te komen. Vrijdag bleek dat niet alle pakjes aan huis geleverd konden worden, maar op vraag van minister van Overheidsbedrijven Petra De Sutter nam Bpost nieuwe maatregelen.
  [naar artikel]
 17. Door de grote drukte kan Bpost even niet meer alle pakjes aan huis leveren: extra afhaalpunten moeten soelaas bieden (20/11/2020 - VRT NWS)
  Door de recordvolumes aan pakjes die bpost momenteel moet verwerken, kan het bedrijf tijdelijk niet meer alle pakjes aan huis afleveren. Een deel van de klanten zal de pakjes zelf moeten gaan oppikken in een afhaalpunt, zo kondigt Bpost aan.
  [naar artikel]
 18. 'Dat we later leveren, ligt niet aan ons, maar aan Bpost' (25/11/2020 - De Tijd)
  06:10 Belgische winkels leveren hun online bestelde pakjes met dagen vertraging. Ze wijzen met een beschuldigende vinger naar Bpost. De vraagt rijst of alle pakjes op tijd onder de kerstboom geraken.
  [naar artikel]
 19. Te druk voor Bpost: niet meer alle pakjes aan huis geleverd (20/11/2020 - Het Belang van Limburg)
  Door de recordvolumes aan pakjes die bpost momenteel moet verwerken, kan het bedrijf niet meer alle pakjes aan huis afleveren. Een deel van de klanten zal de pakjes zelf moeten gaan oppikken in een afhaalpunt, zo kondigt bpost vrijdag aan.
  [naar artikel]
 20. Regering zal belang in Proximus en Bpost niet afbouwen, zegt minister De Sutter (10/11/2020 - Het Nieuwsblad)
  De nieuwe regering zal de overheidsparticipaties in Bpost (51 procent) en Proximus (53,5 procent) niet afbouwen. Dat is vernomen bij het kabinet van bevoegd minister Petra De Sutter (Groen).
  [naar artikel]
 21. Bpost levert niet alle pakjes nog aan huis: ‘Creatieve oplossingen nodig’ (20/11/2020 - Express)
  Door de recordvolumes aan pakjes die het postbedrijf moet verwerken, kan Bpost niet meer alle pakjes aan huis afleveren. Sommige... The post Bpost levert niet alle pakjes nog aan huis: ‘Creatieve oplossingen nodig’ appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 22. Petra De Sutter trekt voor Groen Europese lijst (17/01/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Niet Bart Staes, maar Petra De Sutter zal de lijst voor Groen trekken met de Europese verkiezingen in mei. Zij wordt als lijsttrekker voorgedragen en de uiteindelijke beslissing ligt bij de leden.
  [naar artikel]
 23. Bpost levert niet langer alle pakjes aan huis: deel klanten moet pakje zelf afhalen (20/11/2020 - De Morgen)
  Door de recordvolumes aan pakjes die bpost momenteel moet verwerken, kan het bedrijf niet meer alle pakjes aan huis afleveren. Een deel van de klanten zal de pakjes zelf moeten gaan oppikken in een afhaalpunt, zo kondigt bpost aan.
  [naar artikel]
 24. Na de kritiek: Bpost zal pakjes in afhaalpunten na vijf dagen leveren (23/11/2020 - Knack)
  Na vijf dagen zullen de pakjes waarvan Bpost vraagt om ze zelf op te pikken in een afhaalpunt toch aan huis worden geleverd. Wie niet in staat is om zijn of haar levering op te halen, staat daardoor niet in de kou.
  [naar artikel]
 25. Bpost levert niet alle pakjes meer aan huis: deel klanten moet pakje zelf afhalen (20/11/2020 - De Morgen)
  Door de recordvolumes aan pakjes die bpost momenteel moet verwerken, kan het bedrijf niet meer alle pakjes aan huis afleveren. Een deel van de klanten zal de pakjes zelf moeten gaan oppikken in een afhaalpunt, zo kondigt bpost aan.
  [naar artikel]
 26. Bpost gaat ook pakjes bij de buren leveren (25/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Vanaf vandaag biedt bpost ook de keuze om pakjes af te leveren bij bijvoorbeeld de buurman indien de klant niet thuis is. Dat meldt bpost vandaag....
  [naar artikel]
 27. Groen-senator Petra De Sutter: 'Ik heb lang een leven geleid dat een leugen was' (30/09/2018 - Knack)
  Petra De Sutter is fertiliteitsexperte en Groen-senator. Ze wordt het Europese boegbeeld van haar partij bij de verkiezingen van volgend jaar. Maar hoe is De Sutter als mens? Om deze 20 vragen te beantwoorden, had ze 31 minuten en 12 seconden nodig.
  [naar artikel]
 28. Pakje verzenden binnen België? Niet zo snel geregeld met Bpost (21/11/2020 - VRT NWS)
  In deze open brief richt CEO Dominique Michel van handelsfederatie Comeos zich tot zijn collega van Bpost Jean-Paul Van Avermaet, premier Alexander De Croo (Open VLD) en minister van Overheidsbedrijven Petra De Sutter (Groen) om zijn beklag te doen over de dienstverlening van Bpost die volgens hem rammelt.
  [naar artikel]
 29. Bpost gaat ook pakjes bij de buren leveren (25/10/2017 - Het Nieuwsblad)
  Vanaf woensdag biedt Bpost ook de keuze om pakjes af te leveren bij bijvoorbeeld de buurman indien de klant niet thuis is. Dat meldt Bpost woensdag. De invoering gebeurt gefaseerd, tegen eind maart 2018 kan iedereen in België zijn pakje op een zelfgekozen plaats ontvangen.
  [naar artikel]
 30. Bpost gaat ook pakjes bij de buren leveren (25/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  Vanaf woensdag biedt bpost ook de keuze om pakjes af te leveren bij bijvoorbeeld de buurman indien de klant niet thuis is. Dat meldt bpost woensdag. De invoering gebeurt gefaseerd, tegen eind maart 2018 kan iedereen in België zijn pakje op een zelfgekozen plaats ontvangen.
  [naar artikel]
 31. Els Van Weert verlaat Thomas More voor Petra De Sutter: “Dit kon en wilde ik niet laten voorbijgaan” (07/10/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Regiodirecteur Els Van Weert uit Lier verlaat de Thomas More Hogeschool. De oud-politica wordt de kabinetschef van de federale vicepremier en minister van Ambtenarenzaken en Overheidsbedrijven Petra De Sutter (Groen).
  [naar artikel]
 32. Regering zal belang in Proximus en bpost niet afbouwen (10/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De nieuwe regering zal de overheidsparticipaties in bpost (51 procent) en Proximus (53,5 procent) niet afbouwen. Dat is vernomen bij het kabinet van bevoegd minister Petra De Sutter (Groen).
  [naar artikel]
 33. De Zeven Vragen aan Petra De Sutter: stel hier jouw vraag aan de nieuwe minister van Groen (14/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Zaterdag zie je op HLN de tweede aflevering van ons gloednieuw online programma De Zeven Vragen. Daarin stelt Hannelore Simoens, politiek journaliste bij VTM NIEUWS, zeven scherpe en originele vragen aan een politicus. Deze week is dat Petra De Sutter van Groen, federaal vicepremier en minister van Overheidsbedrijven en Ambtenarenzaken. En jij kan zelf ook een vraag inzenden.
  [naar artikel]
 34. Petra De Sutter wint nipt van Kristof Calvo race naar de regering (01/10/2020 - De Standaard)
  Na zeven uur zware discussies, heeft de politiek raad van Groen vanmorgen om half zes beslist dat Europarlementslid Petra De Sutter - en niet Kristof Calvo – vicepremier wordt voor Groen. Ze krijgt ook de bevoegdheden Ambtenarenzaken en Overheidsbedrijven. Tinne Van der Straeten wordt zoals verwacht minister voor Energie.
  [naar artikel]
 35. Bpost gaat ook pakjes bij de buren leveren (25/10/2017 - VRT NWS)
  Vanaf vandaag biedt bpost ook de keuze om pakjes af te leveren bij bijvoorbeeld de buurman als je niet thuis bent. De invoering gebeurt gefaseerd, tegen eind maart 2018 kan iedereen in België zijn pakje op een zelfgekozen plaats ontvangen.
  [naar artikel]
 36. Postbodes vragen respect: “Zitten aan onze limiet, maar mensen noemen ons afzetters” (22/11/2020 - Gazet van Antwerpen)
  De postbodes zijn het beu dat ze commentaar krijgen of uitgescholden worden door de langere wachttijden of omdat men pakjes door de drukte nu soms zelf moet afhalen. “Wij zitten ook aan onze limieten”, getuigt een postbode uit het Antwerpse. Minister van Overheidsbedrijven Petra De Sutter (Groen) wil dat Bpost extra maatregelen treft.
  [naar artikel]
 37. Bpost gaat pakjes leveren voor DHL Parcel (01/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Bpost gaat volgend jaar pakjes aan huis leveren voor DHL Parcel. Dat zegt Stijn Goetschalckx, de managing director van DHL Parcel, aan VTM
  [naar artikel]
 38. Bpost gaat pakjes leveren voor DHL Parcel (01/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Bpost gaat volgend jaar pakjes aan huis leveren voor DHL Parcel. Dat zegt Stijn Goetschalckx, de managing director van DHL Parcel, aan VTM
  [naar artikel]
 39. Bpost gaat pakjes in afhaalpunten toch afleveren (23/11/2020 - De Morgen)
  Bpost zal pakjes in afhaalpunten na vijf dagen toch aan huis leveren. Dat meldt het postbedrijf vandaag. Eerder heette het dat een aantal klanten hun pakketten wegens de drukte niet meer thuis zou ontvangen.
  [naar artikel]
 40. Het geslacht Vandeginste levert pakjes voor Bpost, ook nu nog: “Mensen bestellen alsof het eindejaar is” (04/04/2020 - Het Nieuwsblad)
  De drie broers Vandeginste werken allemaal voor het postbedrijf Bpost. Ook Guillaume, zoon van de oudste broer Francky, levert brieven en pakjes aan huis. “Momenteel moeten we evenveel pakjes leveren als in de eindejaarsperiode.”
  [naar artikel]
 41. Niet thuis? Bpost zet pakjes nu ook bij buren (25/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Vanaf vandaag biedt bpost ook de keuze om pakjes af te leveren bij bijvoorbeeld de buurman indien de klant niet thuis is. Dat meldt bpost. De...
  [naar artikel]
 42. Petra De Sutter (Groen): 'Abortus moet uit strafwet' (03/06/2018 - Knack)
  Senator en gynaecologe Petra De Sutter (Groen) wil abortus uit de strafwet halen. Dat zegt ze in een gesprek met De Zondag. 'De dag komt dat mannen zwanger kunnen worden.'
  [naar artikel]
 43. Petra De Sutter (Groen): ‘Onze tweede zetel ging naar Vlaams Belang’ (27/05/2019 - De Standaard)
  Petra De Sutter gaat voor Groen naar het Europees Parlement. Maar de partij grijpt naast een tweede zetel, en dus raakte Bart Staes niet verkozen.
  [naar artikel]
 44. Petra De Sutter trekt Europese lijst voor Groen (18/01/2019 - De Morgen)
  Petra De Sutter en niet Bart Staes gaat in mei de lijst van Groen trekken voor het Europees Parlement. Dat bevestigt Staes, die op plaats twee zou staan. De partijleden moeten morgen wel nog hun goedkeuring geven.
  [naar artikel]
 45. ‘Ik zal niet de minister zijn die de vaste benoeming afschaft' (20/11/2020 - De Tijd)
  04:30 Het ambtenarenstatuut gaat niet op de schop. De staat zal zijn belang in Proximus en Bpost niet afbouwen. En postbodes kunnen een meer sociale rol spelen. Vicepremier Petra De Sutter (Groen) luidt een...
  [naar artikel]
 46. Bpost gaat dan toch pakjes blijven leveren op zaterdag (04/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Bpost blijft toch pakjes ophalen in postkantoren en -punten op zaterdag. "We hebben een analyse gemaakt en de beslissing teruggedraaid", zegt het...
  [naar artikel]
 47. Bpost kan pakjesstroom niet meer aan: sommige klanten moeten pakjes zelf ophalen (20/11/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Bpost krijgt momenteel een recordvolume aan pakjes te verwerken. Alle pakjes thuis leveren lukt niet meer, waardoor sommige klanten de pakjes zelf zullen moeten oppikken in een afhaalpunt. Daarbij komt dat zakelijke klanten een ‘eindejaarstoeslag’ van 1 euro per pakje zullen moeten betalen.
  [naar artikel]
 48. Bpost zal pakjes in afhaalpunten na vijf dagen toch aan huis leveren (23/11/2020 - Het Belang van Limburg)
  Bpost zal pakjes in afhaalpunten na vijf dagen toch aan huis leveren. Dat meldt het postbedrijf maandag.
  [naar artikel]
 49. Bpost zal pakjes in afhaalpunten na vijf dagen toch aan huis leveren (23/11/2020 - Het Nieuwsblad)
  Bpost zal pakjes in afhaalpunten na vijf dagen toch aan huis leveren. Dat meldt het postbedrijf maandag.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.