Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

24 November 2020
12:38 uur

Minister wil dat Bpost extra maatregelen neemt om pakjes thuis te kunnen leveren

Gazet van Antwerpen

21/11/2020 - 15:10

Minister van Overheidsbedrijven Petra De Sutter (Groen) heeft aan Bpost gevraagd om extra maatregelen te treffen zodat alle pakjes toch nog aan huis geleverd kunnen worden. “We zitten daar vandaag over samen”, zegt ze. “Bpost heeft beloofd dat ze de zaak zullen herbekijken.”


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GAZET VAN ANTWERPEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Minister van Overheidsbedrijven Petra De Sutter wil dat Bpost extra maatregelen neemt om pakjes thuis te kunnen blijven leveren (21/11/2020 - Het Belang van Limburg)
  Minister van Overheidsbedrijven Petra De Sutter (Groen) heeft Bpost gevraagd extra maatregelen te treffen om de pakjes bij elke Belg aan huis geleverd te krijgen. “We zitten daar vandaag over samen”, zegt ze.
  [naar artikel]
 2. Op zoek naar “creatieve oplossingen” om pakjes Bpost toch thuis te kunnen leveren (23/11/2020 - Het Nieuwsblad)
  Om alle pakjes toch thuis te kunnen leveren, vraagt minister van Overheidsbedrijven Petra De Sutter (Groen) Bpost om extra maatregelen te nemen. De Brugse burgemeester Dirk De fauw (CD&V) vraagt zich af of de tijdelijk werkloze ambtenaren geen oplossing kunnen bieden voor het overbevraagde postbedrijf.
  [naar artikel]
 3. Bpost komt met extra maatregelen om toch alle pakjes te kunnen leveren (23/11/2020 - VRT NWS)
  Bpost komt met extra maatregelen om dan toch alle pakjes te kunnen leveren. Vrijdag kondigde het bedrijf nog aan dat het die niet meer allemaal aan huis zou kunnen leveren. Een deel van de klanten zou zijn pakje zelf moeten gaan ophalen in een afhaalpunt. Daar kwam meteen veel kritiek op uit verschillende hoeken. Na overleg met minister van Overheidsbedrijven, Petra De Sutter, stuurt het postbedrijf alsnog bij.
  [naar artikel]
 4. Bpost neemt extra maatregelen om alle pakjes geleverd te krijgen (23/11/2020 - De Standaard)
  Bpost is vandaag met extra maatregelen gekomen om de enorm drukke periode door te komen. Vrijdag bleek dat niet alle pakjes aan huis geleverd konden worden, maar op vraag van minister van Overheidsbedrijven Petra De Sutter nam Bpost nieuwe maatregelen.
  [naar artikel]
 5. Bpost gaat dan toch alle pakjes leveren (23/11/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Bpost is vandaag met extra maatregelen gekomen om de enorm drukke periode door te komen. Vrijdag bleek dat niet alle pakjes aan huis geleverd konden worden, maar op vraag van minister van Overheidsbedrijven Petra De Sutter nam Bpost nieuwe maatregelen.
  [naar artikel]
 6. Minister van Overheidsbedrijven Petra De Sutter wil dat Bpost extra maatregelen neemt om pakjes thuis te kunnen blijven leveren (21/11/2020 - Het Nieuwsblad)
  Minister van Overheidsbedrijven Petra De Sutter (Groen) heeft Bpost gevraagd extra maatregelen te treffen om de pakjes bij elke Belg aan huis geleverd te krijgen. “We zitten daar vandaag over samen”, zegt ze. “Ze hebben ook beloofd dat ze dat zouden doen en de zaak zullen herbekijken.” Maar voor de handelsfederatie is dat niet voldoende. “Eerst roept de overheid op om lokaal te kopen. Doen we dat massaal blijkt dat Bpost, waar ze meerderheidsaandeelhouder van is, de job niet aankan”, klinkt het bij Handelsfederatie Comeos. “Het is al sinds de eerste lockdown dat er problemen zijn. De tarieven gaan de hoogte in, maar de dienstverlening volgt niet.” Omdat het aantal pakjes bij het postbedrijf dag na dag records breekt, kan het post­bedrijf niet meer voor alle pakjes thuislevering garanderen. Een deel van de klanten moet zijn pakje afhalen bij een van de 2.300 afhaalpunten in het eigen netwerk van Bpost. Het bedrijf sluit ook een tijdelijk partnerschap met De­cathlon, dat zijn winkels inzet als afhaalpunt. (cdh)
  [naar artikel]
 7. 'Maatregel van bpost om pakjes niet meer thuis te leveren herbekijken' (21/11/2020 - De Tijd)
  15:20 Minister van Overheidsbedrijven Petra De Sutter (Groen) wil dat bpost de beslissing herbekijkt om de komende weken een deel van de pakjes niet meer thuis te leveren.
  [naar artikel]
 8. Bpost gaat ook pakjes bij de buren leveren (25/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Vanaf vandaag biedt bpost ook de keuze om pakjes af te leveren bij bijvoorbeeld de buurman indien de klant niet thuis is. Dat meldt bpost vandaag....
  [naar artikel]
 9. Niet thuis? Bpost zet pakjes nu ook bij buren (25/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Vanaf vandaag biedt bpost ook de keuze om pakjes af te leveren bij bijvoorbeeld de buurman indien de klant niet thuis is. Dat meldt bpost. De...
  [naar artikel]
 10. Bpost gaat ook pakjes bij de buren leveren (25/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  Vanaf woensdag biedt bpost ook de keuze om pakjes af te leveren bij bijvoorbeeld de buurman indien de klant niet thuis is. Dat meldt bpost woensdag. De invoering gebeurt gefaseerd, tegen eind maart 2018 kan iedereen in België zijn pakje op een zelfgekozen plaats ontvangen.
  [naar artikel]
 11. Bpost gaat ook pakjes bij de buren leveren (25/10/2017 - Het Nieuwsblad)
  Vanaf woensdag biedt Bpost ook de keuze om pakjes af te leveren bij bijvoorbeeld de buurman indien de klant niet thuis is. Dat meldt Bpost woensdag. De invoering gebeurt gefaseerd, tegen eind maart 2018 kan iedereen in België zijn pakje op een zelfgekozen plaats ontvangen.
  [naar artikel]
 12. Bpost gaat ook pakjes bij de buren leveren (25/10/2017 - VRT NWS)
  Vanaf vandaag biedt bpost ook de keuze om pakjes af te leveren bij bijvoorbeeld de buurman als je niet thuis bent. De invoering gebeurt gefaseerd, tegen eind maart 2018 kan iedereen in België zijn pakje op een zelfgekozen plaats ontvangen.
  [naar artikel]
 13. Bpost gaat pakjes in afhaalpunten dan toch afleveren (23/11/2020 - De Morgen)
  Bpost zal pakjes in afhaalpunten na vijf dagen toch aan huis leveren. Dat meldt het postbedrijf vandaag. Eerder heette het dat een aantal klanten hun pakketten wegens de drukte niet meer thuis zou ontvangen. Wie een levering niet kan ophalen, staat daardoor niet in de kou. Het postbedrijf neemt de maatregel na overleg met minister van Overheidsbedrijven Petra De Sutter (Groen).
  [naar artikel]
 14. Bpost op zoek naar 1.000 extra pakjesbezorgers (07/12/2017 - VRT NWS)
  Bpost wil 1.000 extra personeelsleden aanwerven om tijdens de kerst- en eindejaarsperiode pakjes te bezorgen. De feestdagen zijn voor Bpost elk jaar een druk moment. Maar omdat steeds meer mensen hun aankopen online doen, neemt elk jaar ook het aantal pakjes toe.
  [naar artikel]
 15. Door de grote drukte kan Bpost even niet meer alle pakjes aan huis leveren: extra afhaalpunten moeten soelaas bieden (20/11/2020 - VRT NWS)
  Door de recordvolumes aan pakjes die bpost momenteel moet verwerken, kan het bedrijf tijdelijk niet meer alle pakjes aan huis afleveren. Een deel van de klanten zal de pakjes zelf moeten gaan oppikken in een afhaalpunt, zo kondigt Bpost aan.
  [naar artikel]
 16. Bpost: “We zoeken koortsachtig naar creatieve oplossingen voor pakjes” (22/11/2020 - Metro)
  De maatregelen die bpost neemt om pakjes bij de mensen te krijgen worden “dag na dag” geëvalueerd. Dat laat het postbedrijf weten, in een reactie op de vraag van minister van Overheidsbedrijven Petra De Sutter (Groen) om een beslissing daarover te herbekijken. Door de huidige recordvolumes kan bpost niet meer alle pakjes aan huis afleveren. De komende weken zal een deel van de klanten de pakjes daarom zelf moeten gaan oppikken in een afhaalpunt, zo had het bedrijf vrijdag aangekondigd. Maar die beslissing werd fel bekritiseerd en minister De Sutter had aan het bedrijf gevraagd om de maatregel tegen begin volgende week opnieuw te “bekijken”. Recordaantal pakjes “We waren al koortsachtig bezig met creatieve oplossingen te zoeken om alle pakjes bij de mensen te krijgen. En we zullen dat blijven doen”, zegt Veerle Van Mierlo, woordvoerder van bpost, in een reactie. Of dat betekent dat de maatregel herzien wordt, kan zaterdag niet worden meegedeeld. “We evalueren de maatregelen dag na dag”, zo klinkt het. De woordvoerder benadrukt ook dat bpost momenteel een recordaantal pakjes te verwerken krijgt. “De minister erkent ook de inspanningen die we daarvoor leveren”, aldus Van Mierlo. Lees ook: Postbode filmt hoe kat op hilarische wijze haar territorium beschermt: “Deze kat is gek” (video’s) Het bericht Bpost: “We zoeken koortsachtig naar creatieve oplossingen voor pakjes” verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 17. Klanten die zelf pakjes moeten ophalen en extra toeslag voor handelaars: Minister De Sutter wil dat Bpost plannen herbekijkt (21/11/2020 - De Morgen)
  Door de recordvolumes aan pakjes die Bpost momenteel moet verwerken, kan het bedrijf niet meer alle pakjes aan huis afleveren. Een deel van de klanten zal de pakjes de komende weken zelf moeten gaan oppikken in een afhaalpunt. Ook zouden handelaars tot eind dit jaar 1 euro extra per pakje moeten betalen. Minister van Overheidsbedrijven Petra De Sutter begrijpt dat het razend druk is bij het postbedrijf, maar wil toch dat Bpost een andere oplossing zoekt.
  [naar artikel]
 18. Klanten die zelf pakjes moeten ophalen en extra toeslag voor handelaars: Minister De Sutter wil dat bpost plannen herbekijkt (21/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Door de recordvolumes aan pakjes die bpost momenteel moet verwerken, kan het bedrijf niet meer alle pakjes aan huis afleveren. Een deel van de klanten zal de pakjes de komende weken zelf moeten gaan oppikken in een afhaalpunt. Ook zouden handelaars tot eind dit jaar 1 euro extra per pakje moeten betalen. Minister van Overheidsbedrijven Petra De Sutter begrijpt dat het razend druk is bij het postbedrijf, maar wil toch dat bpost bedrijf een andere oplossing zoekt.
  [naar artikel]
 19. Bpost zal pakjes in afhaalpunten na vijf dagen aan huis leveren (23/11/2020 - Metro)
  De pakjes waarvan bpost de ontvangers ze zelf laat oppikken in afhaalpunten, zullen na vijf werkdagen alsnog aan huis worden geleverd. Wie niet in staat is om zijn of haar levering op te halen, staat daardoor niet in de kou. Het postbedrijf neemt die maatregel na overleg met minister van Overheidsbedrijven Petra De Sutter (Groen). Bpost zal dus zoals vorige week aangekondigd nog altijd een klein deel van de pakjes niet meteen aan huis leveren. Maar pakjes die in dat geval na vijf werkdagen nog niet zijn opgehaald, worden automatisch alsnog aan huis geleverd, zegt bpost-woordvoerster Veerle Van Mierlo. «Wie zijn pakje sneller wil hebben, kan het dan zelf gaan ophalen.» Beperkt percentage Vrijdag had bpost aangekondigd dat door de recordvolumes wegens de coronacrisis en de eindejaarsaankopen «een zeer beperkt percentage» van de pakjes niet aan huis zou worden bezorgd. Het zou gaan om «maximaal 5%», preciseerde Van Mierlo. De aankondiging van bpost kon meteen op kritiek rekenen van zowel winkeliers als klanten. Ook voogdijminister De Sutter had bpost zaterdag opgeroepen om de maatregel te herbekijken. Zekerheid «Ik wil bpost bedanken om zo flexibel te zijn, in te spelen op de bezorgdheid van mensen en snel andere oplossingen uit te werken», reageert De Sutter. «Alle klanten en winkeliers – die door de coronamaatregelen 100% op pakjeslevering rekenen – krijgen nu de zekerheid dat alle bestelde pakjes thuis geleverd zullen worden.» Lees ook : Bpost: “We zoeken koortsachtig naar creatieve oplossingen voor pakjes” Het bericht Bpost zal pakjes in afhaalpunten na vijf dagen aan huis leveren verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 20. Bpost gaat pakjes in afhaalpunten toch afleveren (23/11/2020 - De Morgen)
  Bpost zal pakjes in afhaalpunten na vijf dagen toch aan huis leveren. Dat meldt het postbedrijf vandaag. Eerder heette het dat een aantal klanten hun pakketten wegens de drukte niet meer thuis zou ontvangen.
  [naar artikel]
 21. Minister Petra De Sutter (Groen) vraagt Bpost om beslissing niet álle pakjes aan huis te leveren te herzien (21/11/2020 - VRT NWS)
  Minister van Overheidsbedrijven Petra De Sutter (Groen) wil dat Bpost de beslissing herbekijkt om de komende weken een deel van de pakjes niet meer aan huis te leveren. Dat heeft ze bekendgemaakt na een overleg met het postbedrijf.
  [naar artikel]
 22. Minister De Sutter vraagt bpost beslissing om niet alle pakjes aan huis te leveren te herzien (21/11/2020 - Knack)
  Minister van Overheidsbedrijven Petra De Sutter (Groen) vraagt dat bpost de beslissing om de komende weken een deel van de pakjes niet meer aan huis te leveren te herzien. Dat heeft ze bekendgemaakt na overleg met het postbedrijf.
  [naar artikel]
 23. Bpost zal toch alle pakjes thuis leveren (23/11/2020 - De Tijd)
  14:49 Het postbedrijf komt deels terug op zijn plannen om klanten zelf pakjes te laten afhalen in regio's waar het extreem druk is.
  [naar artikel]
 24. Bpost kan pakjesstroom niet meer aan: sommige klanten moeten pakjes zelf ophalen (20/11/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Bpost krijgt momenteel een recordvolume aan pakjes te verwerken. Alle pakjes thuis leveren lukt niet meer, waardoor sommige klanten de pakjes zelf zullen moeten oppikken in een afhaalpunt. Daarbij komt dat zakelijke klanten een ‘eindejaarstoeslag’ van 1 euro per pakje zullen moeten betalen.
  [naar artikel]
 25. Bpost test levering van pakjes rechtstreeks in je autokoffer (18/06/2019 - VRT NWS)
  Bij IT-bedrijf Cronos uit Kontich kunnen werknemers hun pakjes tegenwoordig laten leveren in de koffer van hun auto terwijl ze aan het werk zijn. Het gaat om een proefproject van Bpost, waarbij de postbode via een app de auto op de parking kan lokaliseren en ook de koffer kan openen. Bpost is nu op zoek naar nieuwe bedrijven om hun systeem verder uit te testen.
  [naar artikel]
 26. Bpost verwacht elke dag tot 450.000 pakjes tijdens eindejaarsperiode (17/12/2018 - VRT NWS)
  Het pakjesverkeer blijft maar groeien. Bpost verwacht vanaf deze week gemiddeld 420.000 pakjes per dag te verwerken, met uitschieters tot 450.000 pakjes. Dat is een kwart meer dan tijdens de eindejaarsperiode van vorig jaar, toen al een record. Om alle pakjes op tijd te verwerken en bezorgen, zet Bpost tijdelijk 900 extra medewerkers in.
  [naar artikel]
 27. Bpost rekent bedrijven 'crisistoeslag' voor pakjes aan (09/04/2020 - De Tijd)
  16:34 De Belgische pakjesbedrijven kunnen de boom van de e-commerce niet volgen. Bpost voert een crisistoeslag in, terwijl concurrenten PostNL en DPD extra pakjes moeten weigeren.
  [naar artikel]
 28. Meer pakjes, maar ook vertraging bij Bpost (31/03/2020 - De Standaard)
  Terwijl het volume aanzwelt, vertragen strenge veiligheids­maatregelen de leveringen van pakjes bij Bpost. Bovendien viel een sorteermachine uit.
  [naar artikel]
 29. Bpost gaat pakjes leveren voor DHL Parcel (01/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Bpost gaat volgend jaar pakjes aan huis leveren voor DHL Parcel. Dat zegt Stijn Goetschalckx, de managing director van DHL Parcel, aan VTM
  [naar artikel]
 30. Bpost gaat pakjes leveren voor DHL Parcel (01/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Bpost gaat volgend jaar pakjes aan huis leveren voor DHL Parcel. Dat zegt Stijn Goetschalckx, de managing director van DHL Parcel, aan VTM
  [naar artikel]
 31. Het geslacht Vandeginste levert pakjes voor Bpost, ook nu nog: “Mensen bestellen alsof het eindejaar is” (04/04/2020 - Het Nieuwsblad)
  De drie broers Vandeginste werken allemaal voor het postbedrijf Bpost. Ook Guillaume, zoon van de oudste broer Francky, levert brieven en pakjes aan huis. “Momenteel moeten we evenveel pakjes leveren als in de eindejaarsperiode.”
  [naar artikel]
 32. Pakjesrecord voor bpost: 440.000 pakjes per dag, 1.900 tijdelijke medewerkers extra (16/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Bpost verwerkt deze eindejaarsperiode tot 480.000 pakjes per dag, een record. Dat blijkt uit cijfers die het postbedrijf heeft vrijgegeven. Het...
  [naar artikel]
 33. Eindejaarsrecord voor bpost: 440.000 pakjes per dag, 1.900 tijdelijke medewerkers extra (16/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Bpost verwerkt deze eindejaarsperiode tot 480.000 pakjes per dag, een record. Dat blijkt uit cijfers die het postbedrijf heeft vrijgegeven. Het...
  [naar artikel]
 34. Bpost vecht tegen tsunami aan pakjes (20/04/2020 - De Tijd)
  16:25 Bpost krijgt nog meer pakketten te verwerken dan tijdens de feestdagen. Het postbedrijf neemt noodmaatregelen om het tij te keren. 'We doen er alles aan om geen pakjes te weigeren.'
  [naar artikel]
 35. Bpost investeert in Limburgse start-up (15/09/2016 - Het Belang van Limburg)
  Het postbedrijf bpost neemt “een strategische participatie” in de Antwerps-Limburgse start-up Parcify. Dat is een applicatie die geolocalisatie gebruikt om pakjes af te leveren op de exacte plaats waar de klant zich bevindt.
  [naar artikel]
 36. Moet ik mijn pakjes nu zelf ophalen? En wat met de verzendingskosten die ik al heb betaald? Een antwoord op al jouw vragen over de drukte bij Bpost (20/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  500.000. Per dag. En de teller tikt voort. Bpost kan - ondanks alle voorbereidingen - niet meer volgen om alle pakjes tijdig thuis geleverd te krijgen. Gesloten winkels en de komst van de Sint, weet u wel. Een deel van de klanten zal moeten afhalen. Om hoeveel pakjes gaat het juist? Welke pakjes worden niet meer thuis bezorgd? En wat met de verzendingskosten die ik al heb betaald? Een antwoord op al jouw vragen.
  [naar artikel]
 37. Bpost gaat dan toch pakjes blijven leveren op zaterdag (04/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Bpost blijft toch pakjes ophalen in postkantoren en -punten op zaterdag. "We hebben een analyse gemaakt en de beslissing teruggedraaid", zegt het...
  [naar artikel]
 38. Bpost levert pakjes ín huis (13/12/2018 - De Tijd)
  11:00 Postbedrijf Bpost levert Zalando-pakjes in huis, wanneer klanten niet thuis zijn. Ze openen hun deur vanop afstand met een slim slot.
  [naar artikel]
 39. Te druk voor Bpost: niet meer alle pakjes aan huis geleverd (20/11/2020 - Het Belang van Limburg)
  Door de recordvolumes aan pakjes die bpost momenteel moet verwerken, kan het bedrijf niet meer alle pakjes aan huis afleveren. Een deel van de klanten zal de pakjes zelf moeten gaan oppikken in een afhaalpunt, zo kondigt bpost vrijdag aan.
  [naar artikel]
 40. Bpost behandelt deze week meer dan 420.000 pakjes per dag (17/12/2018 - Het Nieuwsblad)
  Al u even op uw pakje moet wachten, heb een beetje begrip voor de postbode. Bpost verwacht deze week meer dan 420.000 pakjes per dag te behandelen. Dat is een kwart meer dan in dezelfde periode vorig jaar en toen ging het ook al om een record. Om de drukte de baas te kunnen, zet het bedrijf 900 extra tijdelijke medewerkers in.
  [naar artikel]
 41. Bpost levert vanaf nu bij de buren (25/10/2017 - Metro)
  Vanaf nu kan je je pakjes door bpost laten leveren bij de buren als je zelf niet thuis bent. Je kan ook een veilige plek in de buurt van het huis opgeven. De klant kan sinds gisteren via de website van bpost aangeven waar de postbode het pakje moet leveren wanneer er niemand thuis is. Er zijn verschillende opties. Zo kan dat bij een zelfgekozen buur binnen een straal van vijftig meter of op een veilige plaats in de buurt van het huis, bijvoorbeeld de carport. Andere opties zijn een afhaalpunt naar keuze, bijvoorbeeld een postkantoor of postpunt, of vanaf 2018 een pakjesautomaat. Niet thuis De invoering gebeurt gefaseerd, tegen eind maart 2018 kan iedereen in België zijn pakje op een zelfgekozen plaats ontvangen. Volgens bpost is zowat 14% van de thuisleveringen van pakjes niet van de eerste keer succesvol omdat er niemand thuis is. Zowel de klant als de webshops waren vragende partij voor meer flexibiliteit, klinkt het. De klant die niets wenst te wijzigen aan het huidige proces, hoeft geen voorkeur op te geven. Het concept werd dit jaar getest in Roeselare, Seraing, Moeskroen en Turnhout. Andere pakjesdiensten leveren al langer het pakje bij de buren als niemand thuis is. Bpost zet daarnaast ook steeds meer in op pakjesautomaten in stations en supermarkten. In heel België zijn er nu zo’n 150. Tegen eind 2018 moeten dat er 450 zijn. De pakjesautomaten dragen de naam ‘Cubee’.
  [naar artikel]
 42. Bpost neemt Amerikaans pakjesbedrijf Radial over (09/10/2017 - VRT NWS)
  Bpost neemt het Amerikaanse pakjesbedrijf Radial over voor 700 miljoen euro. Radial verwerkte vorig jaar meer dan 306 miljoen pakjes en verwacht dit jaar een omzet van één miljard dollar. Door e-commerce worden er alsmaar meer pakjes rondgestuurd, en bpost wil daarin een wereldspeler  worden.
  [naar artikel]
 43. Krëfel laat pakjes via DPD leveren (07/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Door de staking bij bpost zoeken grote winkelketens naar alternatieven om hun online bestellingen thuis geleverd te krijgen.?Schoenenketen Torfs...
  [naar artikel]
 44. Pakje geleverd in je living, ook al ben je niet thuis: bpost test bezorging via slim slot (13/12/2018 - De Morgen)
  Bpost heeft samen met onlinewinkel Zalando technologie uitgetest waardoor koeriers pakjes in huis kunnen afleveren, ook al is de bewoner niet thuis. Via een app en een slim slot kan de klant de deur openen vanop afstand. Een algemene invoering van de dienst is echter niet voor meteen, benadrukt bpost.
  [naar artikel]
 45. Bpost zal pakjes in afhaalpunten na vijf dagen toch aan huis leveren (23/11/2020 - Het Nieuwsblad)
  Bpost zal pakjes in afhaalpunten na vijf dagen toch aan huis leveren. Dat meldt het postbedrijf maandag.
  [naar artikel]
 46. Bpost zal pakjes in afhaalpunten na vijf dagen toch aan huis leveren (23/11/2020 - Het Belang van Limburg)
  Bpost zal pakjes in afhaalpunten na vijf dagen toch aan huis leveren. Dat meldt het postbedrijf maandag.
  [naar artikel]
 47. Na de kritiek: Bpost zal pakjes in afhaalpunten na vijf dagen leveren (23/11/2020 - Knack)
  Na vijf dagen zullen de pakjes waarvan Bpost vraagt om ze zelf op te pikken in een afhaalpunt toch aan huis worden geleverd. Wie niet in staat is om zijn of haar levering op te halen, staat daardoor niet in de kou.
  [naar artikel]
 48. Bpost zal pakjes in afhaalpunten na vijf dagen toch aan huis leveren (23/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Bpost zal pakjes in afhaalpunten na vijf dagen toch aan huis leveren. Dat meldt het postbedrijf.
  [naar artikel]
 49. Bpost zoekt duizend interimkrachten om pakjesgolf te verwerken (06/12/2017 - Metro)
  Bpost is de zoektocht gestart naar duizend tijdelijke werkkrachten om de verwachte golf aan pakjes de baas te kunnen. Dat is vernomen van de woordvoerster van het postbedrijf. Pakjes zijn al enige tijd de absolute groeimotor van bpost. Het bedrijf verwacht in de eindejaarsperiode opnieuw een golf aan pakjes die rondgebracht moeten worden. “In de week voor Kerst verwachten we een stijging van ons brievenverkeer met dertig procent en een verdubbeling van onze pakjespost”, aldus de woordvoerster. Concreet verwacht bpost een verdubbeling van het aantal pakjes in de piekperiode van gemiddeld 175.000 per dag naar 350.000 per dag. Om die te verwerken start het bedrijf met een campagne om interimkrachten aan te werven. “We zoeken duizend mensen om ons totale netwerk te versterken in die piekperiode”, aldus woordvoerster Barbara Van Speybroeck. Die extra mensen zullen, vanaf de week voor Kerst, worden ingezet in sortering, transport en levering van de pakjes. Bij bpost werken zo’n 25.000 mensen. bron: Belga  
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.