Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

29 November 2020
08:02 uur

Is corona ook een killer voor ons seksleven? ‘Ik voel me stilaan weer maagd’

De Morgen

21/11/2020 - 16:32

Veel singles zagen hun seksleven stilvallen door een bijzonder volhardend virus. Wie samenleeft met een partner, kan dan weer te maken hebben met een tijdelijk verschrompeld libido. Wat doet die drooglegging met ons? ‘Sommige single vriendinnen vinden nu zelfs hun buurman al geil.’


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE MORGEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Jan Smit na burn-out: “Ik voel me weer beter” (13/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  “Ik voel me beter. Het mooie weer helpt daaraan mee”. De Nederlandse zanger Jan Smit (34) krabbelt stilaan weer recht nadat hij eind vorig jaar z’n...
  [naar artikel]
 2. Hello there Schorpioen… Dit zegt jouw sterrenbeeld over je seksleven (16/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Waterman is creatief, de Leeuw een tikje dominant, de Maagd een perfectionist: wat geeft dat in bed? Herken jij je in deze omschrijving en met...
  [naar artikel]
 3. “Hij moet nog meer een killer worden” (04/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  Door de aanslepende blessurelast van Marcus Ingvartsen, het vertrek van Nikos Karelis en de groeipijnen van Zinho Gano was spits Ally Samatta bij Genk lang koning éénoog in het land der blinden. Daar komt stilaan verandering in. Gano viel al twee keer op rij scherp in. Enkel de paal hield hem in Anderlecht van zijn eerste competitiegoal. Philippe Clement krijgt er weer een optie bij. “Ik voel dat ik aan het komen ben”, zegt Gano.
  [naar artikel]
 4. Kris Boeckmans voelt zich stilaan weer de oude na zware valpartij: “Klaar om kopman te zijn” (12/12/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Kris Boeckmans uit Schilde blikte op de trainingsstage van Lotto Soudal even terug op het seizoen 2016 waarin hij zijn comeback maakte na een zware valpartij in 2015 in de Vuelta en hij keek ook al vooruit. “Ik voel dat ik stilaan weer de oude ben”, zei hij maandag in Mallorca.
  [naar artikel]
 5. Kris Boeckmans voelt zich stilaan weer de oude na zware valpartij: “Klaar om kopman te zijn” (12/12/2016 - Het Belang van Limburg)
  Kris Boeckmans uit Schilde blikte op de trainingsstage van Lotto Soudal even terug op het seizoen 2016 waarin hij zijn comeback maakte na een zware valpartij in 2015 in de Vuelta en hij keek ook al vooruit. “Ik voel dat ik stilaan weer de oude ben”, zei hij maandag in Mallorca.
  [naar artikel]
 6. Vaticaan: "Gewijde maagden hoeven geen maagd te zijn" (17/07/2018 - De Morgen)
  Het Vaticaan doet de monden openvallen: vrouwen die door het leven gaan als gewijde maagd hoeven van de katholieke kerk niet langer maagd te zijn.?Wereldwijd zijn er zo’n 5.000 Bruiden van Christus, in ons land naar schatting 51.
  [naar artikel]
 7. Wat voor killer is corona nu echt? Half zo dodelijk als hartfalen, drie keer fataler dan ergste kanker (29/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Corona heeft dit jaar in ons land meer doden gemaakt dan eender welke vorm van kanker. Ook al lijkt het virus zich nu al geruime tijd als een milde...
  [naar artikel]
 8. Blunders die je in de sportschool niet mag maken (24/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Na een killer work-out druipt het zweet van je af en voel je je benen nog amper. Tijd om te douchen en jezelf te feliciteren, je hebt het alweer...
  [naar artikel]
 9. OPROEP. Heeft u een familielid dat met corona in het ziekenhuis ligt? (24/07/2020 - Het Nieuwsblad)
  Het aantal besmettingen stijgt al dagenlang fors in ons land. Ook het aantal ziekenhuisopnames neemt stilaan weer toe. Ligt een van uw familieleden in het ziekenhuis met corona en wilt u getuigen over zijn of haar toestand, en hoe moeilijk het is om niet op bezoek te kunnen?
  [naar artikel]
 10. “Een knappe 23-jarige kan wel degelijk nog maagd zijn”: Bailey veilt haar eerste keer en vertelt hoe het komt dat ze nog nooit seks had (02/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  “Als je me op straat zou tegenkomen en ik zou je zeggen dat ik nog maagd ben, zou je waarschijnlijk denken: ‘Dat zal wel!’. Maar een knappe...
  [naar artikel]
 11. Podvis: Als de maskers gevallen zijn, de wereld na corona (20/05/2020 - VRT NWS)
  Traag en niet eens zeker mogen we stilaan wat adem happen in deze harde coronatijden. De kapper, een museumbezoekje op afspraak, zelfs tegen een bal sjotten kan weer, onder voorwaarden. Hoe zal het grotere plaatje er uitzien? Pre-corona komt nooit meer terug, hoe zal onze post-corona-maatschappij draaien? En nog iets ruimer, zal het vleermuisgefladder de wereldeconomie beïnvloeden? Deze Podvis peilt naar antwoorden bij een econoom en een bioloog.
  [naar artikel]
 12. “Ik ben nog maagd en wil zoveel mogelijk meisjes doden”: Amerikaan (27) opgepakt na ernstige bedreigingen op Facebook (22/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De 27-jarige Christopher Wayne Cleary uit Colorado beklaagde er zich op Facebook over dat hij nog altijd maagd was. Hij uitte ook ernstige...
  [naar artikel]
 13. Okra Meeuwen op naar het 'nieuwe normaal' (18/06/2020 - Het Belang van Limburg)
  Nu we stilaan naar het 'nieuwe normaal' in de tijden van corona, vindt Okra Meeuwen het stilaan tijd om de activiteiten weer op te starten.
  [naar artikel]
 14. Fabrizio en Pommeline laten zien hoe het er in hun seksleven aan toe gaat: “Dat ik u kapot ga boren!” (24/07/2018 - Het Belang van Limburg)
  “Wat heb je net gedaan?” - “Net vies gekomen, dat heb ik.” Pommeline en Fabrizio nemen geen blad voor de mond als het op hun seksleven aankomt. Dat is duidelijk te zien op de eerste beelden van ‘Sex Tape’, het VIJF-programma waarin Goedele Liekens bekende koppels een week lang hun seksleven en relatie laat filmen.
  [naar artikel]
 15. 25-jarige maagd Leonie zoekt in nieuwe vlogreeks op VIJF.be naar een lief (11/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Leonie is jong, fris, frivool, werkt achter de schermen bij VIER & VIJF én… is maagd, maar schaamt zich daar niet voor. ‘Het’ is er gewoon nog...
  [naar artikel]
 16. Chevalier: "Hoe ouder ik word, hoe beter ik me voel" (29/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Hij scoorde nog nooit voor KV Kortrijk in de beker, maar net voor kerst was hij met twee heerlijke goals wel de killer van Racing Genk in de...
  [naar artikel]
 17. De frustraties van olympische atlete (36), die nog maagd is: “Als mannen horen dat ik wil trouwen, zijn ze weg” (15/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  “Maagd blijven is lastiger dan afstuderen of trainen voor de Olympische Spelen”, liet atlete Lolo Jones zich voor aanvang van de Spelen van 2012...
  [naar artikel]
 18. “Ik voel me weer compleet”: soldaat die op bermbom stapte laat penis- en scrotumtransplantatie uitvoeren (07/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  “Ik voel me weer compleet. Die ingreep is een van de beste beslissingen van mijn leven geweest.” Een Amerikaanse soldaat reageert bijzonder...
  [naar artikel]
 19. Regeringsvorming mag stilaan weer starten (24/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  In de Wetstraat gaan alsmaar meer stemmen op om gesprekken voor een volwaardige regering op te starten. Voor sp.a-voorzitter Conner Rousseau mogen die zo stilaan weer beginnen.
  [naar artikel]
 20. Te weinig geboorten in Japan? Zoveel vrijgezellen zijn nog maagd (19/09/2016 - Het Belang van Limburg)
  Meer dan 40 procent van de mannelijke vrijgezellen in Japan jonger dan 34 jaar oud is nog maagd. En zeven op de tien niet-getrouwde mannen heeft geen enkele relatie, blijkt uit een demografische rondvraag van de regering.
  [naar artikel]
 21. Te weinig geboorten in Japan? Zoveel vrijgezellen zijn nog maagd (19/09/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Meer dan 40 procent van de mannelijke vrijgezellen in Japan jonger dan 34 jaar oud is nog maagd. En zeven op de tien niet-getrouwde mannen heeft geen enkele relatie, blijkt uit een demografische rondvraag van de regering.
  [naar artikel]
 22. Joe Berluck (89) weer op de radio: “Muziek is een ergere microbe dan corona” (02/07/2020 - Het Belang van Limburg)
  Met net geen 90 toerentallen op de teller zou je denken dat de plaat van Joe Berluck stilaan afgespeeld is. Niets is minder waar: vanaf zondag heeft de Genkse uitvinder van de discobar weer een programma op de lokale radio in Lanaken.
  [naar artikel]
 23. Wat je persoonlijkheid vertelt over je seksleven (16/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Hoe seksueel actief ben je? Ben je tevreden over je seksleven? Bedroog je ooit je partner? Blijkt dat het antwoord op die en veel andere vragen...
  [naar artikel]
 24. Chinese steden herademen stilaan (15/03/2020 - Express)
  In China is het aantal nieuwe besmettingen stilaan aan het stagneren. Er zijn twintig nieuwe vaststellingen van corona. Vier nieuwe... The post Chinese steden herademen stilaan appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 25. Daan is 26 en nog altijd maagd: “Ik voel enorme druk” (30/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Daan Wielens uit het Nederlandse Deventer is 26 en heeft ‘het’ nog nooit gedaan. Hij maakte de documentaire ‘Knaap’ over de druk die zijn...
  [naar artikel]
 26. “Zorg dat je nooit alleen bent en stop bij kussen, begin nooit te strelen of te likken”: Milena (21) was maagd tot huwelijk en deelt nu tips hoe je puur blijft (15/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een Amerikaanse vlogster heeft op YouTube een video gedeeld waarin ze vertelt hoe je net als zij maagd kan blijven tot aan je huwelijk. Milena...
  [naar artikel]
 27. “Ja, ik ben nog maagd” (12/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  Ze is 25, bijzonder sociaal, ziet er goed uit en heeft een baan bij de tv. Toch is Leonie nog maagd. “No big deal, ik kom daar gewoon voor uit, maar het zegt wel hoe moeilijk het anno 2019 is voor jonge vrouwen om een amoureus, sociaal en professioneel leven te combineren.” Daar wil Leonie iets aan doen met de vlog ‘Leonie zkt. een lief’. Nú online.
  [naar artikel]
 28. Hoe je de vonk in je relatie én seksleven houdt nadat je kinderen krijgt (17/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Heb je het gevoel dat je seksleven wel een opkikkertje of misschien zelfs een raketlancering kan gebruiken sinds de komst van jullie pasgeborene?...
  [naar artikel]
 29. Vaticaan wil de maagd Maria uit de klauwen van de maffia bevrijden (21/09/2020 - VRT NWS)
  Paus Franciscus heeft een werkgroep opgericht die misbruik van de maagd Maria door de maffia moet tegengaan. Vooral in het zuiden van Italië is de band tussen de katholieke kerk en de misdaadorganisatie sterk en dat zint het Vaticaan niet.
  [naar artikel]
 30. Corona brengt regionalisering dichterbij (30/04/2020 - De Standaard)
  ‘De ingewikkelde structuur van ons land heeft geleid tot sterfgevallen’, is de Waalse minister Christie Morreale (PS) opvallend cru. Het thema komt stilaan weer bovenaan de agenda van de regeringsonderhandelingen.
  [naar artikel]
 31. Paus noemt maagd Maria “eerste influencer” en het internet gaat niet akkoord (27/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Zelfs de Kerk mag niet stil blijven staan, zo denkt paus Franciscus klaarblijkelijk. In een tweet bombardeert hij de maagd Maria tot de “eerste...
  [naar artikel]
 32. Meer dan 40 procent van Japanse vrijgezellen jonger dan 34 is ook nog maagd (19/09/2016 - Knack)
  Meer dan 40 procent van de mannelijke vrijgezellen in Japan jonger dan 34 jaar oud is nog maagd. En zeven op de tien niet-getrouwde mannen heeft geen enkele relatie, blijkt uit een demografische rondvraag van de regering.
  [naar artikel]
 33. Beter seksleven? Dat hangt af van deze nerdy karaktereigenschap (25/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Dat je persoonlijkheid veel zegt over je seksleven kwam je hier al te weten, en blijkbaar kunnen eigenschappen die zelfs niet zo sexy lijken, er...
  [naar artikel]
 34. Grensbewoners dolblij op familiebezoek: “Ik voel me als een kind dat op schoolreis gaat” (30/05/2020 - Het Belang van Limburg)
  Emotionele taferelen. Blijdschap. Opluchting. Na negen lange weken gingen de Belgische grenzen zaterdag weer een stukje open en konden familieleden elkaar weer in de armen sluiten. ,,Ik voel me als een kind dat op schoolreis gaat, zo opgewonden ben ik.”
  [naar artikel]
 35. 'Op de wielerbaan ben ik nog altijd DIE KILLER' (13/04/2019 - De Morgen)
  Het seizoen loopt op zijn eind en terwijl al zijn collega's zich stilaan opmaken voor een welverdiende vakantie, zal Iljo Keisse (34) blijven trainen. Uit liefde voor de piste en ter compensatie voor de anonimiteit van de weg.
  [naar artikel]
 36. 'Op de wielerbaan ben ik nog altijd DIE KILLER' (02/09/2017 - De Morgen)
  Het seizoen loopt op zijn eind en terwijl al zijn collega's zich stilaan opmaken voor een welverdiende vakantie, zal Iljo Keisse (34) blijven trainen. Uit liefde voor de piste en ter compensatie voor de anonimiteit van de weg.
  [naar artikel]
 37. Jean-Marie Dedecker: “Ik voel me stilaan radicaliseren” (28/05/2017 - Het Nieuwsblad)
  “Ik ben woedend en het gaat niet meer over. Ik voel me radicaliseren.” In een opiniestuk op de website van Knack haalt Jean-Marie Dedecker fors uit na opnieuw een week vol terreuraanslagen. “Ik ben die hypocrisie zo beu. Wij pamperen de teruggekeerde strijders, terwijl ze intussen rustig aanslagen blijven plegen”, laat de politicus in een reactie weten aan Nieuwsblad.be.
  [naar artikel]
 38. Heb jij een goed seksleven? Deze test zou het uitwijzen (04/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Eén simpele vraag, meer is er volgens de Britse seks- en relatie-experte Tracey Cox niet nodig om te weten te komen of jouw seksleven bevredigend
  [naar artikel]
 39. Psycho met een Zippo Killer Joe William Friedkin (12/04/2019 - De Morgen)
  Matthew McConaughey vertolkt een supercreep in een als 'zieke, lachwekkende cocktail van seks, geweld en heibel' verguisde killer van een film.
  [naar artikel]
 40. Hoe sport het seksleven van mannen kan verbeteren (24/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Mannen die met erectiestoornissen kampen kunnen hun seksleven een boost geven door te sporten, dat heeft een recente grootschalige studie in
  [naar artikel]
 41. "Een vrouw kan óók een erectie krijgen": seksuoloog geeft tips voor een plezieriger seksleven (27/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Hoe het met ons seksleven gaat? Dat kan beter, blijkbaar: bijna de helft van de jonge meisjes heeft regelmatig pijn tijdens het vrijen. Daarnaast
  [naar artikel]
 42. Smartphone mee naar bed: deze apps geven je seksleven een boost (09/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Van Tinder tot sexting en porno die je op één-twee-drie vindt op het wereldwijde web. Het is overduidelijk dat de digitalisering ons seksleven...
  [naar artikel]
 43. Tweede coronagolf spoelt over Europa (08/10/2020 - De Tijd)
  12:41 Europa is weer helemaal in de ban van corona. Steeds meer landen detecteren een opstoot van het aantal besmettingen. Die opwaartse trend sijpelt stilaan ook door in een andere indicator: de ziekenhuis...
  [naar artikel]
 44. Leonie (25) doorbreekt een taboe, en heel Vlaanderen mag het weten: “Ja, ik ben nog maagd” (12/03/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Ze is 25, bijzonder sociaal, ziet er goed uit en heeft een baan bij de tv. Toch is Leonie nog maagd. “No big deal, ik kom daar gewoon voor uit, maar het zegt wel hoe moeilijk het anno 2019 is voor jonge vrouwen om een amoureus, sociaal en professioneel leven te combineren.” Daar wil Leonie iets aan doen met de vlog ‘Leonie zkt. een lief’, die sinds vandaag online staat.
  [naar artikel]
 45. Italiaanse oma van 95 is hersteld van corona: “Ik voel me goed” (23/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  Een 95-jarige vrouw uit het Italiaanse Modena is genezen van Covid-19, de ziekte die veroorzaakt wordt door het coronavirus. Ze is daarmee de op één na oudste persoon ter wereld die hersteld is van het virus. “Ik voel me goed”, zei ze vorige week in Gazzetta Di Modena, en nu is ze ook mogen terugkeren naar huis.
  [naar artikel]
 46. Vlamingen geven hun seksleven een matige score (10/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  Actualiteitsmagazine Telefacts heeft nieuwe cijfers vrijgegeven uit ‘De Seksenquête 2017’. Daaruit blijkt dat het seksleven van de Vlaming wat tegenvalt met een magere gemiddelde score van 5,9 op 10.
  [naar artikel]
 47. Ex van Kim Kardashian doet boekje open over hun seksleven, maar zij verweert zich: “Hij is een pathologische leugenaar” (05/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Kim Kardashian (38) heeft op Twitter afgerekend met haar ex Ray J (37), nadat hij getuigde over hun seksleven. Allemaal leugens, beweert Kim op...
  [naar artikel]
 48. ‘Verbied killer robots (06/12/2017 - De Standaard)
  De Kamer bekijkt vandaag of volledig autonome wapens (VAW), de zogenaamde killer robots, verboden moeten worden. 116 wetenschappers waarschuwen in De Standaard voor het gevaar. ‘Ze nemen de drempel om geweld te gebruiken weg.’
  [naar artikel]
 49. Barbara Dex zingt 11 juli op gang met ‘Hier Voel Ik Me Thuis’: “Het is een eer” (12/06/2018 - Het Belang van Limburg)
  Het is stilaan een traditie dat Radio 2 ter gelegenheid van de Vlaamse feestdag een zanger of zangeres aanspreekt voor een Vlaanderen Feest-lied. Dit jaar is dat Barbara Dex, die gisteren Hier Voel Ik Me Thuis lanceerde. “Het is een eer gevraagd te worden voor het lied dat 11 juli extra feestelijk moet maken”, zegt Dex. “Ik heb mijn gevoel gevolgd en er samen met componist en tekstschrijver Jan De Campenaere van Venus In Flames een vrolijk, uptempo nummer van gemaakt.”
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.