Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

29 November 2020
08:12 uur

SPOT ON. Beau Fils: “Ik droom van het Eurovisiesongfestival”

Metro

21/11/2020 - 18:01

Metro draagt ontluikend muzikaal talent een warm hart toe. Daarom zetten we elke week een beginnende artiest in de schijnwerpers. Vandaag is het woord aan Beau Fils. Wie is Beau Fils? Brusselaar die Franstalige pop bedrijft met een hoek af. Hij houdt van poëzie schrijven en is gepassioneerd door de Belgische koninklijke familie. Soms combineert […] Het bericht SPOT ON. Beau Fils: “Ik droom van het Eurovisiesongfestival” verscheen eerst op Metro.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP METRO

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Het orgasme-ABC: seksuologe Chloé De Bie legt uit hoe je de G-spot vindt (en de A-spot, de P-spot en de X-spot) (30/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Over de G-spot is al veel inkt gevloeid. Maar hem vinden blijft moeilijk. Zó moeilijk dat we zelfs twijfelen of het mythische genotplekje wel...
  [naar artikel]
 2. SPOT ON. Joeri Chipsvingers: “Het geluid van een verse zak chips openen zal ik niet gauw beu geraken” (28/11/2020 - Metro)
  Metro draagt ontluikend muzikaal talent een warm hart toe. Daarom zetten we elke week een beginnende artiest in de schijnwerpers. Vandaag is het woord aan Joeri Chipsvingers. Wie is Joeri Chipsvingers? Joeri Chipsvingers is de alias van de jonge Limburgse componist Michiel de Naegel, die zich uitleeft met cartooneske, chipsgerelateerde composities. Die liedjes speelt hij wel niet zelf. Dat doet zijn 11-koppige vriendengroep, al toeterend, strijkend en meppend. Beschrijf de origin story van je muzikale project. Joeri Chipsvingers: «Geduld! Dit is mijn debuutalbum. De Marvels van deze wereld beginnen hun series toch ook niet met een ‘origin story’? Dat komt later.» Waarmee onderscheid je je van de grijze massa? «Ach, er zit veel kleur verstopt in grijs. Waarom zou ik daar van weglopen?» Fans van welke gevestigde artiesten zouden je muziek weleens kunnen smaken? «Zout, Paprika, Peper-Zout, Sting en Pickles.» God is een dj, wist Faithless ons te melden. Mocht er één plaat op endless repeat staan in de hemel, welke zou jij aanvragen bij jouw aankomst daarboven? «Ronduit beangstigend, het vooruitzicht van zo’n eindeloze herhaling. Al zal ik het geluid van een verse zak chips niet gauw beu geraken. Je weet wel: het openen van de zak (nu eens voorzichtig scheurend, dan weer hongerig snokkend), de hand die langzaam naar binnen glijdt en dan wat speels, aftastend in het rond grabbelt en graait? DAT. Dat knisperend, knasperend geluid mag je altijd rond mijn hoofd draaien. Dan vuur ik gelukzaligheid uit mijn vingertoppen.» Welke eigen song zou je bestempelen als je ‘signature song’? «In ‘Spitante Raveteef’ verklap ik al mijn trucjes, denk ik.» Wat is je grootste muzikale ambitie? «Chipsmultinational PepsiCo omverwerpen. De krokante lekkernijen terug aan het volk geven. Ik mag niet te veel verklappen, maar ik plan het van binnenuit te doen. We duiken onder en communiceren enkel via echo’s van mijn muziek (met daarin strategieën en andere boodschappen verweven), die verstopt zitten in chipskokers. Vluchtig (want eens geopend is de boodschap gaan vliegen), maar zeer moeilijk traceerbaar.» Deze peeps verdienen een shout-out: «S/O Het gezinnetje De Naegel – Vanderlinden. S/O Daan Janssens. S/O Lucien Posman. S/O Myspace, Lastfm, blogspotfreaks en YouTube.» Quentin Soenens ‘De avonturen van Joeri Chipsvingers’ verscheen op 16 oktober bij FONS Records. Lees ook: SPOT ON. Beau Fils: “Ik droom van het Eurovisiesongfestival” Het bericht SPOT ON. Joeri Chipsvingers: “Het geluid van een verse zak chips openen zal ik niet gauw beu geraken” verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 3. Zindelijk, braaf en futuristisch: is Spot de hond van de toekomst? (10/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  Een hond die zijn behoefte niet doet, braaf mee wandelt zonder leiband en nooit – tenzij op commando – naar de postbode blaft? Het is de droom van elke hondenliefhebber. En wellicht ook van elke wetenschapper. Want Spot, een futuristische viervoeter, is nu ook in ons land verkrijgbaar. Wie hem wil, betaalt daar wel 70.000 euro voor.
  [naar artikel]
 4. G-spot: zo verwen je dat fantastische plekje (16/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  ?De g-spot is het mysterie onder de erogene zones. Bestaat hij nu of niet? Heel wat vrouwen staakten de zoektocht, maar … zij die hun g-spot...
  [naar artikel]
 5. Eurovisiesongfestival 2018 – Israël wint Eurovisiesongfestival met ‘Toy’ (13/05/2018 - Metro)
  Israël heeft de 63ste editie van het Eurovisiesongfestival in Lissabon gewonnen. Zangeres Netta behaalde met haar nummer ‘Toy’ de meeste punten. De Cypriotische Eleni Foureira werd tweede met het lied ‘Fuego’. België raakte niet tot in de finale dit jaar. bron: Belga Het bericht Eurovisiesongfestival 2018 – Israël wint Eurovisiesongfestival met ‘Toy’ verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 6. Ken je deze schattige pup nog? Beau is helemaal volwassen nu en heeft haar diploma op zak (15/02/2019 - Het Nieuwsblad)
  Drughond Joy, de labrador die de Leuvense politie bijstaat, heeft er een collega bij. Beau, een kruising van een Mechelse herder (reu) en een Duitse herder (teef), is geslaagd voor haar examen als drughond. Het zoeken naar drugs zit blijkbaar in de familie want de vader van Beau werkt als drughond bij de federale politie. Ook een van de broertjes van Beau is intussen aan de slag als drughond bij de federale politie.
  [naar artikel]
 7. De universiteit is er niet alleen voor fils à papa - Khalid El Jafoufi (02/05/2017 - De Redactie)
  Helaas lijkt de universiteit voor veel moslimjongeren een ongrijpbaar stadium waar alleen "genieën" en "fils à papa" op hun plaats zijn. Universiteiten zetten nu een goede stap om allochtonen aan te trekken. Maar er is meer aan de hand, schrijft Khalid El Jafoufi.
  [naar artikel]
 8. ‘Hotel Beau Séjour’ ook in de VS gestreamd op Netflix (24/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  Eén-reeks Beau Séjour wordt ook in de Verenigde Staten gestreamd, via Netflix. Opvallend, daar heet de dramaserie wel ‘Hotel Beau Séjour’.
  [naar artikel]
 9. Herhalingen ‘Beau Séjour’: Kato onderzoekt moord op zichzelf (23/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Op het tweede seizoen van 'Beau Séjour', dat vorig jaar met Gène Bervoets (64) in de hoofdrol in Zeebrugge werd opgenomen, is het nog even wachten....
  [naar artikel]
 10. Beau Séjour: wie ziet er hier juist wie? (01/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Beau Séjour, fictieserie van Vlaamse bodem, kon deze week niet uit de klauwen blijven van Tegen De Sterren Op!
  [naar artikel]
 11. Internationaal bejubelde fictiereeks ‘Beau Séjour’ komt weer spoken in tweede seizoen (08/11/2017 - Het Belang van Limburg)
  Er komt dan toch een vervolg op ‘Beau Séjour’. In de spannende fictiereeks ging het vermoorde meisje Kato Hoeven op zoek naar haar moordenaar in het Lanklaarse hotel Beau Séjour. De opnames starten ten vroegste volgend jaar, maar aan het scenario voor het tweede seizoen wordt al hard gewerkt.
  [naar artikel]
 12. POLL. Wie is de moordenaar in Beau Séjour? (03/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  Zondag is het eindelijk zo ver, dan komen we te weten wie Kato, Sofia en Leon vermoordde in Beau Séjour. Wij zijn benieuwd naar wie jullie verdenken.
  [naar artikel]
 13. Tour de ‘Beau Séjour’: ontdek zelf de toplocaties van de serie (04/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  Zondag wordt op één de laatste aflevering van ‘Beau Séjour’ uitgezonden. De kijker zal dan te weten komen wie er achter de moorden in het Maasland zit.
  [naar artikel]
 14. Exclusief binnenkijken bij de beau monde van ons land (01/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Altijd benieuwd geweest hoe de beau monde van België woont? Het boek Living with art in Belgium gunt je een eenmalige en exclusieve blik in de...
  [naar artikel]
 15. Ook Eurovisiesongfestival moet eraan geloven (18/03/2020 - Express)
  Het Eurovisiesongfestival, dat zou plaatsvinden in mei, wordt uitgesteld tot een nader te bepalen datum. Dat maakt organisator European Broadcasting... The post Ook Eurovisiesongfestival moet eraan geloven appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 16. Staf Coppens verhuist met gezin naar Zweden: “Onze grote droom die uitkomt” (14/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Opmerkelijk nieuws van Staf Coppens (39 en zijn vrouw Monique (47): de twee pakken samen met hun zoon Beau (12) en dochter Nora (11) hun koffers en...
  [naar artikel]
 17. ‘Beau Séjour 2' ruilt hotel voor zeilboot (16/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Goed nieuws voor de fans van ‘Beau Séjour’. Binnenkort starten de opnames van het tweede seizoen van de populaire VRT-reeks. Het verhaal speelt...
  [naar artikel]
 18. POLL. Had u deze moordenaar in 'Beau Séjour' verwacht? (05/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  Na tien weken kwam Vlaanderen er vandaag achter wie de moordenaar van Kato Hoeven is in de VRT-serie ‘Beau Séjour’.
  [naar artikel]
 19. Noorse songfestivalkandidate haakt teleurgesteld af: “Mijn droom is verbrijzeld” (26/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De Noorse Ulrikke Brandstorp, die dit jaar zou meedoen aan het Eurovisiesongfestival, weigert in 2021 nog een keer in actie te komen als kandidaat...
  [naar artikel]
 20. Actrice Beau Séjour heeft hoofdrol in 'The Team' beet (14/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Lynn Van Royen - bekend van 'Beau Séjour', 'Spitsbroers' en 'Marsman' - speelt één van de hoofdrollen in het tweede seizoen van 'The Team'. Die
  [naar artikel]
 21. Kijker kiest Lotus-reclame opnieuw als spot van het jaar (07/04/2019 - De Morgen)
  De reclamespot voor Lotus-speculoos is voor het tweede jaar op rij door de kijkers verkozen tot spot van het jaar. Een vakjury koos voor een spot van Electrabel.
  [naar artikel]
 22. ‘Beau Séjour 2’ speelt zich af op zeilboot (18/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  Geen Limburgs hotel meer, maar een zeilboot aan de kust. Dat is de hoofdlocatie voor ‘Beau Séjour 2’. Begin 2019 gaan de opnames van start.
  [naar artikel]
 23. ‘Beau Séjour’-watcher op zoek naar de dader(s) (03/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  Zondag valt het doek over ‘Beau Séjour’. Meer dan een miljoen kijkers zitten op hete kolen om eindelijk te vernemen wie Kato (en Sofia en Leon) heeft vermoord. De Nederlander Marco Aarts is één van hen. Hij startte na de derde aflevering de drukbezochte Facebookpagina ‘Beau Séjour Discussiegroep’, waar naarstig gezocht wordt naar de dader(s). “De theorieën komen uit alle hoeken van de samenleving”, zegt Marco. “Van criminologen tot mensen die thuis zijn in de psychiatrie.”
  [naar artikel]
 24. Israël wint Eurovisiesongfestival (13/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Israël heeft in Lissabon het Eurovisiesongfestival gewonnen.
  [naar artikel]
 25. Beau Séjour-actrice Lynn Van Royen krijgt prijs voor beste actrice in Monte Carlo (19/06/2018 - Metro)
  De Vlaamse actrice Lynn Van Royen heeft dinsdag op gerenommeerde Festival de Télévision de Monte Carlo de prijs voor beste actrice in een dramaserie gewonnen. Ze kreeg de award voor haar rol in de Eén-reeks Beau Séjour, zo maakte prodcutiehuis De Mensen bekend op Twitter. De 28-jarige actrice, die in Beau Séjour in de rol kroop van Kato, een tienermeisje dat vanuit het hiernamaals haar eigen mysterieuze dood onderzoekt, haalde het van Christine Baranski (The Good Wife, The Big Bang Theory) en Joanne Froggatt (Downton Abbey, Liar). Beau Séjour is inmiddels ook te zien op Netflix. bron: Belga Het bericht Beau Séjour-actrice Lynn Van Royen krijgt prijs voor beste actrice in Monte Carlo verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 26. Opnames ‘Beau Séjour 2’ zonder Lynn Van Royen (21/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Het staat nu al vast dat er vanaf mei 2019 nieuwe opnames plaatsvinden van Beau Séjour. Hoewel aanvankelijk bedoeld als eenmalige reeks, maakt Eén...
  [naar artikel]
 27. Beau Séjour is doodgewoon: "Een overleden dierbare zien is heel normaal (09/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Gisteren zette Kato de zoektocht naar haar moordenaar verder in de nieuwe Eén-serie Beau Séjour. En daar staat ze niet alleen voor. Vijf mensen
  [naar artikel]
 28. 5x Gekke optredens op het Eurovisiesongfestival (08/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Op het Eurovisiesongfestival doet elk land zijn uiterste best om op te vallen. Dat leidt soms tot interessante acts.
  [naar artikel]
 29. Poll: Wie wint het Eurovisiesongfestival? (11/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Nog 26 landen maken kans om het 63ste Eurovisiesongfestival te winnen. Wie denk jij dat er aan het langste eind zal trekken?
  [naar artikel]
 30. Tweede seizoen voor Beau Séjour (07/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  'Beau Séjour', de spannende reeks van Sanne Nuyens en Bert Van Dael, krijgt binnenkort een vervolg. Daarvoor krijgen ze maar liefst €25.000 euro...
  [naar artikel]
 31. Madonna dan toch niet op het Eurovisiesongfestival (14/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het zag er lang tijd naar uit, maar de ultieme droom van elke Eurovisiesongfestivalfan lijkt nu toch in rook op te gaan. Madonna zal waarschijnlijk...
  [naar artikel]
 32. “Tweede seizoen ‘Beau Séjour’? Leuk, maar weet van niets” (08/11/2017 - Het Belang van Limburg)
  “Een tweede seizoen ‘Beau Séjour’?” Eigenaar Stefan Hubrechts van hotel Beau Séjour in Lanklaar klinkt aangenaam verrast als hij na het lezen van onze krant gisteren contact opneemt. “Goed nieuws. Maar ik weet van niets. Gaat het zich opnieuw hier in het hotel en in het Maasland afspelen? Gaan ze ook weer in Lanklaar opnemen?” “Nog veel te vroeg”, antwoordt productiehuis De Mensen.
  [naar artikel]
 33. Luister: Hooverphonic gaat naar het Eurovisiesongfestival met 'Release Me' (17/02/2020 - Knack)
  Ons land had al een tijdje een deelnemer voor het 65ste Eurovisiesongfestival, nu heeft het ook een liedje.
  [naar artikel]
 34. Moordenaar Beau Séjour verklappen kost 5.000 euro (06/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  In een uitverkochte Sint-Pauluskerk in Lanklaar hebben zondagnamiddag 450 fans in voorvertoning de spannende finale van ‘Beau Séjour’ bekeken. Na tien weken kwamen ze te weten dat Marcus Otten achter de moord op Kato Hoeven zat.
  [naar artikel]
 35. Zwevend varkensvlees (13/04/2019 - De Morgen)
  'In de spot' brengt het verhaal of de mensen achter een printadvertentie, tv- of radiospot. Deze week nemen we de tv-spot van de VLAM onder de loep.
  [naar artikel]
 36. Vijftienjarige dj mag finale van Eurovisiesongfestival op gang knallen (18/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De organisatie van het Eurovisiesongfestival heeft de 15 jarige dj-Pieter Gabriel gevraagd een muziektrack te produceren voor de finaledag op 16...
  [naar artikel]
 37. Pijnlijke verspreking: Joe Biden introduceert zoon Beau, maar die is al vijf jaar overleden (04/11/2020 - Het Belang van Limburg)
  De Amerikaanse presidentskandidaat Joe Biden heeft zich versproken toen hij zijn aanhangers in Philadelphia een laatste keer toesprak voor de verkiezingen. De Democraat nam zijn kleindochter Natalie bij de hand, maar stelde haar voor als zijn zoon Beau. Een pijnlijke verspreking, want Beau, de vader van Natalie, overleed vijf jaar geleden aan een hersentumor.
  [naar artikel]
 38. Robothond Spot binnenkort ook in België verkrijgbaar (16/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Spot, de robothond van het Amerikaanse bedrijf Boston Dynamics, komt ook in België op de markt. Het Oostendse bedrijf ZoraBots heeft een akkoord met de Amerikanen voor de verdeling van de robothonden in Europa en in Afrika, zo blijkt vrijdag uit een persbericht. Computer Checkpoint, gevestigd in Gent, wordt het aanspreekpunt voor de commerciële uitrol van Spot in ons land.
  [naar artikel]
 39. Beau Séjour is doodgewoon: "Een overleden dierbare zien is heel normaal" (09/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Gisteren zette Kato de zoektocht naar haar moordenaar verder in de nieuwe Eén-serie Beau Séjour. En daar staat ze niet alleen voor. Vijf mensen
  [naar artikel]
 40. Ken je deze Belgische inzendingen van het Eurovisiesongfestival nog? (07/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Het is bijna zover. Dinsdagavond staat Sennek in de halve finale van het Eurovisiesongfestival. Ons land doet al mee sinds de eerste editie, in...
  [naar artikel]
 41. Portugal wint Eurovisiesongfestival (14/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Met het liedje 'Amar Pelos Dois' heeft de Portugees Salvador Sobral het Eurovisiesongfestival in Kiev gewonnen. Blanche werd verdienstelijk
  [naar artikel]
 42. Zo zag u ‘Beau Séjour’ nog nooit (28/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  De VRT scheert al enkele weken hoge toppen met de serie ‘Beau Séjour’, maar nu is er een versie, die u nooit had verwacht. Het eerder lugubere programma krijgt namelijk een hilarische remake dankzij de sterren van ‘Tegen de Sterren op’.
  [naar artikel]
 43. Ex-Sex Pistol John Lyndon wil naar Eurovisiesongfestival 2018 (04/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De Sex Pistols-frontman die we allemaal beter kennen als Johnny Rotten wil volgend jaar Ierland representeren op het Eurovisiesongfestival. Als het...
  [naar artikel]
 44. Dit zijn de grote kanshebbers op het Eurovisiesongfestival (16/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Vanavond vindt in Tel Aviv de tweede halve finale van het Eurovisiesongfestival plaats, en daar zullen heel wat favorieten voor de eindoverwinning...
  [naar artikel]
 45. Eurovisiesongfestival organiseert thuisconcerten (27/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Nu het Eurovisiesongfestival dit jaar niet doorgaat vanwege de coronacrisis heeft de organisatie toch iets bedacht voor de kijkers. Vanaf 3 april...
  [naar artikel]
 46. Duitser Kleckers pot 147 in Limburgse interclub (07/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  Een 147, het blijft de natte droom van elke snookerspeler. Dinsdagavond viel er nog eens eentje te bewonderen in Hasselt, waar de Duitse prof Lukas Kleckers tijdens de interclubwedstrijd Re-Spot A-Zuma A toesloeg met een maximum-break.
  [naar artikel]
 47. Spot, de robothond, wordt ook in België verkrijgbaar (16/10/2020 - Het Nieuwsblad)
  Spot, de robothond van het Amerikaanse bedrijf Boston Dynamics, komt ook in België op de markt. Het Oostendse bedrijf ZoraBots heeft een akkoord met de Amerikanen voor de verdeling van de robothonden in Europa en in Afrika, zo blijkt vrijdag uit een persbericht. Computer Checkpoint, gevestigd in Gent, wordt het aanspreekpunt voor de commerciële uitrol van Spot in ons land.
  [naar artikel]
 48. Israël wint razend spannend Eurovisiesongfestival (13/05/2018 - Het Belang van Limburg)
  De Israëlische Netta heeft het Eurovisiesongfestival 2018 gewonnen met haar liedje ‘Toy’. De gedoodverfde favoriet haalde het voor Cyprus en Oostenrijk.
  [naar artikel]
 49. Staf Coppens verhuist met zijn gezin naar Zweden: “Droom die uitkomt” (14/09/2020 - Het Belang van Limburg)
  Staf Coppens (39) en zijn vrouw Monique (47) verhuizen samen met hun twee kinderen, Beau (12) en Nora (11) naar Zweden. Dat meldt de VTM-presentator zelf op Instagram.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.