Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

23 November 2020
22:51 uur

Refaelov redt Antwerp nog eens: Israëliër bezorgt zijn ploeg een puntje in Oostende

Het Belang van Limburg

21/11/2020 - 20:42

Welgeteld één minuut heeft KV Oostende mogen dromen van zijn eerste stuntzege. Maar vlak na de goal van Tanghe maakte Refaelov alweer gelijk. De Israëliër speelde zo nog eens redder van Antwerp, dat vooral ook blij mocht zijn dat het geen hele helft met tien moest spelen.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. De revival van Refaelov: zo werd de Israëliër sterkhouder bij Antwerp (28/10/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Een jaar lang kwam hij amper aan de bak bij Club Brugge. Maar al meteen na zijn transfer heeft hij een grote impact op het spel van Antwerp. Lior Refaelov is de dirigent van het nieuwe voetballende Antwerp. “Ik ben altijd gelukkig als ik op het veld sta.”
  [naar artikel]
 2. En of Refaelov het nog kan: met deze prachtige knal bezorgt hij Antwerp de zege (20/10/2018 - Gazet van Antwerpen)
  De transfer van Lior Refaelov naar Royal Antwerp FC blijkt week na week meer een voltreffer te zijn. De Israëliër kwam niet meer aan de bak bij Club Brugge, maar toont bij The Great Old dat hij nog helemaal niet versleten is. Tegen Lokeren knalde hij diep in de tweede helft de 2-1 eindstand op het bord met deze heerlijke knal!
  [naar artikel]
 3. Antwerp-held Lior Refaelov door de ogen van zaakwaarnemer Dudu Dahan: “Rafa verdient nu eindelijk die Gouden Schoen” (30/10/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Lior Refaelov heeft het nog maar eens geflikt. De man die Antwerp de beker bezorgde, was nu ook matchwinnaar tegen Tottenham. Hoe blijft de Israëliër – 34 intussen – het toch doen? We vroegen het aan zijn zaakwaarnemer en goeie vriend Dudu Dahan (48), die ons ook een inkijk geeft in zijn toekomst – Refaelov is immers einde contract. “Er is interesse uit de MLS. Maar Antwerp is Rafa’s eerste keus.”
  [naar artikel]
 4. Leko rekent niet op Refaelov: Israëliër niet eens in de selectie voor topper tegen Anderlecht (04/11/2017 - Het Belang van Limburg)
  Lior Refaelov ligt duidelijk niet in de bovenste schuif van Ivan Leko. De Kroatische coach van Club Brugge gebruikt de Israëliër amper. Refaelov zit meer dan hem lief is op de bank, maar dat zal er zondag zelfs niet inzitten. Leko nam de spelmaker niet op in zijn selectie.
  [naar artikel]
 5. REACTIES. Matchwinnaar Refaelov: “De redder van Antwerp? Da’s te veel eer” (15/12/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Pas diep in de tweede helft brak Lior Refaelov met een magistrale vrijschop de ban voor RAFC. “Ik de redder van Antwerp? Da’s te veel eer”, relativeerde de Israëliër zijn prestatie.
  [naar artikel]
 6. Invaller Refaelov schiet heerlijk raak en bezorgt Antwerp net als in de beker 0-1-zege op Kortrijk (07/03/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Copy paste. Lior Refaelov (33) schoot Antwerp enkele weken geleden in Kortrijk naar de bekerfinale, en trapte zijn ploeg nu opnieuw naar een 0-1-zege, met een heerlijke vrijschop. Een goeie zaak voor de Great Old, dat vertrouwen tankt richting bekerfinale.
  [naar artikel]
 7. Topaanwinst Lior Refaelov: “Ik wil Antwerp mee helpen groeien” (31/08/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Lior Refaelov (32) is een Antwerp-speler. De Israëliër van Club Brugge tekende gisteren een contract voor één seizoen. Antwerp huurt hem van de landskampioen, maar aangezien zijn contract in juni afloopt, gaan alle partijen binnenkort alrond de tafel zitten om te bekijken wat er na dit seizoen mogelijk is. En of hij fit is? “Mijn proeven waren beter dan het gemiddelde.”
  [naar artikel]
 8. Invaller Lior Refaelov schiet heerlijk raak en bezorgt Antwerp net als in de beker nipte zege op Kortrijk (07/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  Copy paste. Lior Refaelov (33) schoot Antwerp enkele weken geleden in Kortrijk naar de bekerfinale, en trapte zijn ploeg nu opnieuw naar een 0-1-zege, met een heerlijke vrijschop. Een goeie zaak voor de Great Old, dat vertrouwen tankt richting bekerfinale.
  [naar artikel]
 9. Refaelov en Leko na moeilijke Brugse periode herenigd bij Antwerp: “Voor Ivan en mij is dit een nieuwe start” (03/07/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Leko naar Antwerp? Maar wat dan met Refaelov? Hadden die geen ruzie in Brugge? Genoeg gezeverd. Die bladzijde heeft de Israëliër allang omgedraaid. “Ivan rekent op me. En ik zal er alles aan doen om hem gelukkig te maken.”
  [naar artikel]
 10. Ingevallen Refaelov bezorgt Antwerp de drie punten tegen Kortrijk (07/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Kortrijk kon de drie punten niet thuishouden in het Guldensporenstadion. Lior Refaelov hielp Antwerp met een fraaie vrije trap aan de zege. Antwerp...
  [naar artikel]
 11. Refaelov schiet Antwerp vanop de stip naar bekerfinale (06/02/2020 - Het Belang van Limburg)
  Lior Refaelov heeft de Belgische beker een droomfinale bezorgd, en zeker ook een beladen finale. De Israëliër schoot Antwerp vanop de stip (0-1) naar een tweestrijd met Club, zijn ex-club. Blauw-zwart zal op zijn hoede moeten zijn, want de Great Old heeft op de Heizel nog iets recht te zetten.
  [naar artikel]
 12. Refaelov schiet Antwerp naar beladen bekerfinale tegen Club Brugge (07/02/2020 - Het Belang van Limburg)
  Lior Refaelov heeft de beker een droomfinale bezorgd, en zeker ook een beladen finale. De Israëliër schoot Antwerp vanaf de stip naar een tweestrijd met zijn ex-club. Club Brugge zal op zijn hoede moeten zijn, want de Great Old heeft op de Heizel nog iets recht te zetten.
  [naar artikel]
 13. ‘Rafa Rescue Ranger’: Invaller Refaelov bezorgt Great Old overwinning (26/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Isn’t it ironic? Uitgerekend Lior Refaelov, gisteren op de bank - en we kennen hun verleden - , bezorgde Ivan Leko en Antwerp de drie punten op...
  [naar artikel]
 14. ANALYSE. Als de nood het hoogst is bij Royal Antwerp FC, zijn Mbokani en Refaelov nabij (19/01/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Antwerp is 2019 gestart met een 1-2 overwinning op het veld van Zulte Waregem. Vlotjes, zou je denken. Maar het was allerminst een flitsende prestatie van de Great Old. Andermaal trokken Lior Refaelov en Dieumerci Mbokani de ploeg over de streep.
  [naar artikel]
 15. Lior Refaelov wordt derde keer vader: echtgenote Gal toont zwangere buik op Instagram (31/10/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Heuglijk nieuws ten huize Refaelov: Lior en zijn vrouw Gal verwachten een derde kindje. De 33-jarige Israëliër moet wel voor de tweede match op rij tevreden zijn met een plek op de bank bij Antwerp, maar heeft dus buiten het sportieve reden te meer om gelukkig te zijn.
  [naar artikel]
 16. Europees routinier Lior Refaelov: “Ik voel bij iedereen de drang om er een ongelofelijke avond van te maken” (14/08/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Terug van weggeweest, moet Lior Refaelov (33) gedacht hebben toen hij de persruimte van de Doosan Arena binnenwandelde. De Israëliër deed het zo vaak, aanschuiven voor een mediapraatje aan de vooravond van een belangrijke Europese afspraak. En toch is deze ontmoeting met Antwerp anders dan alle anderen.
  [naar artikel]
 17. ONS OORDEEL. Zweten zonder Mbokani, Refaelov redt een punt (22/12/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Geen derde competitiezege op rij voor Antwerp. Rood-wit is er pas laat ingeslaagd tegen Sint-Truiden nadat het ook laat op achterstand kwam. Refaelov maakte de 1-1 vanop de stip. Hier zijn onze spelersbeoordelingen:
  [naar artikel]
 18. Lior Refaelov bezorgt Antwerp zuinige zege tegen Eupen (14/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  Voor het eerst sinds Bölöni de plak zwaait op de Bosuil, zet Antwerp een reeks van 16 op 18 neer. De Great Old moest hier wel onnodig diep voor gaan in een belabberde partij tegen KAS Eupen. Een troosteloze 0-0 leek in de maak, tot Refaelov zijn vrijschopskills van onder het stof haalde. Goed voor een voorlopige tweede plaats in de stand.
  [naar artikel]
 19. Antwerp springt naar derde plaats dankzij heerlijke winning goal Refaelov (20/10/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Antwerp heeft zich nog wat steviger in de top zes gehesen. Het won op eigen veld met 2-1 van Sporting Lokeren en springt zo voorlopig naar de derde plaats in de Jupiler Pro League. Faris Haroun opende in de eerste helft de score, Lior Refaelov stelde de drie punten veilig in de tweede helft. De Israëliër deed dat met een heerlijke knal. Lokeren eindigde de match met zijn tienen na terecht rood voor Overmeire.
  [naar artikel]
 20. Wat is er aan de hand met Refaelov? “Speciaal dat iemand met zulke statistieken naast de ploeg belandt” (10/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Vanmiddag is zijn ex-werkgever Club Brugge te gast op de Bosuil, maar de kans dat Lior Refaelov aan de aftrap verschijnt bij Antwerp lijkt klein....
  [naar artikel]
 21. Geen dubbel voor Club Brugge: uitgerekend Lior Refaelov bezorgt Antwerp eerste prijs sinds 1992 (01/08/2020 - Het Belang van Limburg)
  Antwerp heeft voor het eerst in 28 jaar een prijs beet. The Great Old versloeg in een leeg Koning Boudewijnstadion Club Brugge in de finale van de Croky Cup. Het enige doelpunt van de match werd gemaakt door uitgerekend Lior Refaelov, ex-speler van Club Brugge: de eindstand was 1-0. Voor Antwerp is het nog maar de derde bekerwinst uit zijn lange geschiedenis, landskampioen Club grijpt naast de dubbel.
  [naar artikel]
 22. ONS OORDEEL. Refaelov als Man van de Match, zeldzame buis voor Mbokani (08/11/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Mindere week voor de Great Old: na het verlies tegen Anderlecht en Linz volgde zondagmiddag een draw tegen Standard (1-1). Antwerp was nochtans veruit de betere ploeg, maar kon de kansen niet afmaken en bleef dus teleurgesteld achter met een puntje. Hier zijn onze spelersbeoordelingen.
  [naar artikel]
 23. Ook bekerwinnaar Antwerp kent valse start: Moeskroen graait puntje mee op Bosuil (08/08/2020 - Het Belang van Limburg)
  Na het feest volgt de kater. Ivan Leko is in zijn eerste competitiematch als coach van Antwerp niet verder geraakt dan een gelijkspel tegen Moeskroen. Refaelov leek Antwerp met een strafschop op weg te zetten naar een makkelijke overwinning maar een fraaie knal van invaller Bakic besliste er anders over. Vermijdbaar puntenverlies voor ‘The Great Old’.
  [naar artikel]
 24. Refaelov moet toch onder het mes en is zeker acht weken buiten strijd (20/08/2016 - Sporza)
  Club Brugge zal het de komende acht tot tien weken zonder Lior Refaelov moeten stellen. De Israëliër ondergaat een operatie aan zijn schaambeen.
  [naar artikel]
 25. Refaelov: "Hopelijk even goed als in 2014-2015" (02/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Zes goals, dat was het aandeel van Lior Refaelov (31) toen Club het in 2015 tot in de Europese kwartfinales schopte. Nu de Israëliër terug is,
  [naar artikel]
 26. Antwerp wil Refaelov wegplukken bij Club Brugge (29/08/2018 - Het Belang van Limburg)
  Antwerp wil Lior Refaelov weghalen bij Club Brugge. De Great Old sprak al met de speler en die is enorm geïnteresseerd. Op clubniveau is er echter nog geen akkoord. Refaelov had ook een aanbod van Standard, maar legde dat naast zich neer. Ook clubs in Israel zijn geïnteresseerd in de middenvelder, die bij Club Brugge op overschot is.
  [naar artikel]
 27. Antwerp wil Refaelov wegplukken bij Club Brugge (29/08/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Antwerp wil Lior Refaelov weghalen bij Club Brugge. De Great Old sprak al met de speler en die is enorm geïnteresseerd. Op clubniveau is er echter nog geen akkoord. Refaelov had ook een aanbod van Standard, maar legde dat naast zich neer. Ook clubs in Israel zijn geïnteresseerd in de middenvelder, die bij Club Brugge op overschot is.
  [naar artikel]
 28. Antwerp sleept in extremis punt uit de brand tegen STVV na penaltygoal Refaelov (22/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Antwerp is ontsnapt aan een nederlaag op Stayen. De Great Old slikte in minuut 87 de 1-0 na een goal van Suzuki. Maar Refaelov zette de...
  [naar artikel]
 29. Spelersbeoordeling Antwerp: duidelijke motors op het middenveld, invallers meteen belangrijk (02/09/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Antwerp sleepte in extremis een puntje uit de brand op het veld van Anderlecht. Het zag er lange tijd naar uit dat The Great Old voor het eerst dit seizoen zou verliezen, maar uiteindelijk kopte de onvermijdelijke Owusu op aangeven van Refaelov en verlengen van Baby de 1-1 binnen. Onze spelersbeoordelingen.
  [naar artikel]
 30. Antwerp in extremis voorbij Kortrijk dankzij héérlijke vrije trap Refaelov (07/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Kortrijk kon de drie punten niet thuishouden in het Guldensporenstadion. Lior Refaelov hielp Antwerp met een fraaie vrije trap aan de zege. Antwerp...
  [naar artikel]
 31. Magistrale Refaelov dirigeert sterk Antwerp naar zege en derde plaats (20/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Wie stopt Royal Antwerp FC? Alvast geen ploeg van het kaliber van Lokeren. Even leken de Waaslanders een hold-up te gaan plegen op de Bosuil, maar...
  [naar artikel]
 32. Dominant Antwerp laat de kansen liggen tegen Standard (en zo ook twee punten) (08/11/2020 - Het Belang van Limburg)
  Antwerp gaat balend de interlandbreak in. Het had overwicht tegen Standard en genoeg kansen om vlotjes te winnen. Maar het vizier van topschutter Mbokani stond niet op scherp en zo kwamen de Rouches met een kopbalgoal van Lestienne – die Refaelov imiteerde – een puntje stelen.
  [naar artikel]
 33. Oostende haalt Mwema (ex-Antwerp Giants) (12/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Met Oostende-Antwerp Giants krijgt de Versluys Dôme vanavond een topper. De landskampioen tegen de ongeslagen leider, de beste ploeg van het
  [naar artikel]
 34. VIDEO. Magistrale Refaelov dirigeert sterk Antwerp naar zege en derde plaats (20/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Wie stopt Royal Antwerp FC? Alvast geen ploeg van het kaliber van Lokeren. Even leken de Waaslanders een hold-up te gaan plegen op de Bosuil, maar...
  [naar artikel]
 35. ‘Rafa Rescue Ranger’: Refaelov schenkt Antwerp nodige driepunter, Leko: “Dit is een goede les” (26/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Isn’t it ironic? Uitgerekend Lior Refaelov, gisteren op de bank - en we kennen hun verleden - , bezorgde Ivan Leko en Antwerp de drie punten op...
  [naar artikel]
 36. Antwerp zet na heerlijke vrijschopgoal Refaelov recordreeks van 16 op 18 neer onder Bölöni (14/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Antwerp behaalde tegen Eupen een moeizame zege. Niet toevallig Refaelov maakte het verschil. De Israëliër presteerde op niveau. Iets wat van de...
  [naar artikel]
 37. Antwerp stunt tegen Tottenham en pronkt met 6 op 6 (30/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  No way, José! Tottenham mag dan een Europese subtopper zijn, het ging kopje-onder op de Bosuil. Antwerp won oververdiend dankzij een doelpunt van Refaelov. Chapeau Ivan Leko, die als een poppenspeler zijn ploeg liet voetballen zoals hij het wilde.
  [naar artikel]
 38. Refaelov over unieke kopbalgoal: “Nooit eerder in België zo gescoord” (08/11/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Lior Refaelov werd geheel terecht uitgeroepen tot Man van de Match, maar tevreden kon de Israëliër daar, door het resultaat, niet mee zijn. “We verliezen twee stupid points”, baalde de doelpuntenmaker. “We hadden deze partij volledig onder controle, met goed voetbal en veel kansen, zéker voor rust.”
  [naar artikel]
 39. Antwerp neemt Refaelov definitief over van Club Brugge (18/01/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Royal Antwerp FC heeft zijn Israëlische middenvelder Lior Refaelov definitief aan zich kunnen binden. De Club Brugge-huurling tekent voor twee seizoenen.
  [naar artikel]
 40. Euromillions Basket League – Oostende te sterk voor Charleroi in Clasico (15/04/2018 - Metro)
  Op de 26e speeldag in de hoogste nationale basketbalafdeling heeft landskampioen Oostende zaterdag de “Clasico” tegen Charleroi met 88-63 gewonnen. Na het eerste kwart stond Charleroi nog één puntje voor (17-18), maar bij de rust had de competitieleider orde op zaken gesteld: 51-36. In het derde kwart (15-16) knabbelde Charleroi één puntje van de achterstand af, het vierde was weer helemaal voor Oostende (22-11). Vincent Kesteloot en Marko Kuridza (7 rbds) lieten allebei 19 punten optekenen en ook Dusan Dordevic (15) en Jean Salumu (14) droegen fors bij aan de zege. In de stand heeft Oostende nu vier punten voor op Aalstar, dat na een 73-75 zege in Bergen alleen leider is. Antwerp kan zondag weer naast Aalstar komen. Het moet daarvoor winnen bij Brussels. Onderaan is Leuven opnieuw alleen laatste na een 60-86 nederlaag tegen Limburg United. Luik kon voor het eerst in vijftien wedstrijden nog eens winnen, 87-106 op het parket van Willebroek, en liep zo een puntje uit op Leuven. . bron: Belga Het bericht Euromillions Basket League – Oostende te sterk voor Charleroi in Clasico verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 41. Feest ten huize Refaelov: Antwerp-middenvelder en vrouw Gal verwelkomen derde kindje (22/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Bij Antwerp staat Lior Refaelov vanavond niet op het wedstrijdblad voor de match op het veld van Standard. De 33-jarige Israëliër is niet...
  [naar artikel]
 42. Charleroi genekt in Mazzu-time: Tomasevic bezorgt Oostende in toegevoegde tijd puntje tegen Carolo’s (09/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Charleroi en KV Oostende hebben 1-1 gelijkgespeeld op Mambourg. Perbet scoorde voor de thuisploeg, maar in de extra tijd zorgde Tomasevic nog voor...
  [naar artikel]
 43. Lior Refaelov, uit het sukkelstraatje in de spotlights: "Antwerp is ideale club voor hem" (15/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Antwerp en Lior Refaelov (32) blijken tot dusver een match made in heaven. De Israëliër vond op de Bosuil zijn beste vorm terug en de Great Old...
  [naar artikel]
 44. Ruime zeges voor Oostende en Antwerp, ook Leuven wint nog eens (03/02/2018 - Sporza)
  In de eerste klasse van het basketbal heeft Oostende stevig uitgehaald tegen Aalstar, ook Antwerp won met ruim verschil. Leuven boekte zijn tweede overwinning.
  [naar artikel]
 45. Antwerp geeft nu ook AA Gent het nakijken en ruikt Europees voetbal, Buffalo’s blijven troosteloos laatste (13/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Na Racing Genk en Anderlecht heeft ploeg in vorm Antwerp ook de scalp genomen van AA Gent. Lior Refaelov was met z’n vijftigste goal in onze...
  [naar artikel]
 46. Antwerp wint ook tegen OHL met kleinste verschil: doelpunt Refaelov volstaat voor zege (06/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In zijn tweede oefenmatch in evenveel dagen haalde Antwerp het net als tegen Virton met 1-0. Refaelov tekende tegen OHL voor het enige doelpunt van...
  [naar artikel]
 47. Terug naar af! Zwak Anderlecht redt op valreep puntje tegen Oostende (1-1) (06/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Anderlecht heeft ternauwernood zijn tweede thuisnederlaag van het seizoen kunnen vermijden. Na Westerlo (1-2) leek ook een sterk en goed
  [naar artikel]
 48. Mbokani is terug: hattrick bezorgt Antwerp vlotte zege tegen KVO (01/03/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Een wedstrijd die vier minuten heeft geduurd: voor spanning moest je niet op de Bosuil zijn. Antwerp zette degradatiekandidaat KVO simpel opzij met 3-0 na een hattrick van Mbokani. Antwerp wordt even derde, Oostende moet bang afwachten wat Cercle zondag doet.
  [naar artikel]
 49. Geen dubbel voor Club Brugge: Lior Refaelov nekt zijn ex-ploeg en schenkt Antwerp de beker (01/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  • Koning Boudewijnstadion (20u30)
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.