Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

26 November 2020
19:41 uur

Limburgse zanger Mimmo Vaccaro (53) van groep Arsenal sterft aan corona

Het Belang van Limburg

21/11/2020 - 20:49

In het ziekenhuis St.-Jan te Brussel is afgelopen donderdag 19 november de Limburgse zanger Demenico Vaccaro (53), Mimmo voor de vrienden, overleden. Mimmo stond bekend als zanger van de groep Arsenal en schreef ook liedteksten. Mimmo overleed aan het virus Covid-19.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Zanger Domenico, pionier van band Arsenal, verliest op 53-jarige leeftijd strijd tegen corona: “Hij was de eerste om ons te verplichten een mondmasker te dragen” (22/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De Limburgse zanger en tekstschrijver Domenico Vaccaro heeft op amper 53-jarige leeftijd de strijd tegen corona verloren. Hij stierf na vier weken coma in een Brussels ziekenhuis. “Domenico stond zo vrolijk in het leven”, zegt Annemarie, één van zijn drie zussen. Ook de groepsleden van de band Arsenal reageerden in een emotioneel bericht: “Zonder hem hadden wij nooit gestaan waar we nu staan”, klinkt het.
  [naar artikel]
 2. Zanger Domenico, ooit aan de wieg van band Arsenal, verliest op 53-jarige leeftijd strijd tegen corona: “Hij was de eerste om ons te verplichten een mondmasker te dragen” (22/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De Limburgse zanger en tekstschrijver Domenico Vaccaro heeft op amper 53-jarige leeftijd de strijd tegen corona verloren. Hij stierf na vier weken coma in een Brussels ziekenhuis. “Domenico stond zo vrolijk in het leven”, zegt Annemarie, één van zijn drie zussen. Ook de groepsleden van de band Arsenal reageerden in een emotioneel bericht: “Zonder hem hadden wij nooit gestaan waar we nu staan”, klinkt het.
  [naar artikel]
 3. Superschattig: kleine vosjes leven zich uit in de tuin van Sabrina en Mimmo (04/05/2020 - Het Nieuwsblad)
  Een nest vosjes in je tuin. Je kan het zo schattig niet bedenken, maar bij Sabrina en haar partner Mimmo is het al voor de tweede keer prijs. Aan het tuinhuis zag het koppel de vosjes zaterdag voor het eerst met elkaar spelen. Vorig jaar hadden ze een nest van vijf, en ook nu kan Sabrina ze nog net op één hand tellen.
  [naar artikel]
 4. Walcott stuwt Arsenal naar makkelijke zege, bankzitter Meunier ziet PSG met 1-3 winnen (28/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Zoals verwacht zullen Arsenal en Paris Saint-Germain in groep A onderling uitmaken wie die groep gaat winnen. Nadat die twee topteams elkaar op
  [naar artikel]
 5. Corona-uitbraak in vijf Limburgse rusthuizen (07/11/2020 - Het Belang van Limburg)
  In bijna een kwart van de Limburgse rusthuizen is minstens één bewoner besmet met het coronavirus. Vijf Limburgse rusthuizen hebben momenteel te kampen met een corona-uitbraak. Toch blijven de Limburgse rusthuizen relatief gespaard in deze tweede golf.
  [naar artikel]
 6. Eén op de drie Vlaamse fietsdoden sterft in Limburg (11/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  Tijdens de eerste negen maanden van 2018 stierven er 34 mensen op de Limburgse wegen. Dat zijn er fors meer dan tijdens dezelfde periode vorig jaar, toen 20 weggebruikers het leven lieten. Het merendeel van de Limburgse verkeersslachtoffers zijn fietsers (12 doden). Opvallend: liefst één op de drie fietsdoden in Vlaanderen sterft op Limburgse wegen.
  [naar artikel]
 7. Rammstein-zanger met corona opgenomen op intensieve zorgen (27/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  Till Lindemann, de 57-jarige zanger van Rammstein, is besmet met corona en ligt op intensieve zorg in een Duits ziekenhuis. Dat melden Duitse media.
  [naar artikel]
 8. Arsenal geeft late zege uit handen en is nog niet zeker van overwintering in Europa League-groep van Standard (06/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  Arsenal telt niet langer het maximum in de Europa League-groep van Standard. Op bezoek bij Vitoria Guimaraes bracht Mustafi de Gunners in het slot op voorsprong, maar in blessuretijd schonk Bruno Duarte de Portugezen alsnog hun allereerste punt. Daardoor is Arsenal nog niet zeker van overwintering in Europa.
  [naar artikel]
 9. Zanger Shawn Smith, bekend van “The day brings” en Arsenal-hits, overleden (06/04/2019 - VRT NWS)
  De Amerikaanse zanger Shawn Smith is overleden. Dat melden verschillende media en wordt ook gemeld door Arsenal, de Belgische band met wie Smith de hits “Lotuk” en “Melvin” opnam. Shawn Smith scoorde ook een dikke radiohit met zijn eigen band, met het prachtige pianonummer “The day brings”.
  [naar artikel]
 10. Dweilen met de kraan open: Limburgse politie deelt 428 corona-pv’s uit (14/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  428 corona-pv’s stonden maandagnamiddag op de teller. En dat zonder cijfers van vijf politiezones in tien Limburgse gemeenten. Een forse stijging in vergelijking met het vorige weekend (ruim 230).
  [naar artikel]
 11. ‘Atje Voor De Sfeer’-zanger herstelde van corona: “Door het oog van de naald gekropen” (22/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  René Karst (53), de zanger van het populaire feestnummer ‘Atje Voor De Sfeer’, is genezen van corona.
  [naar artikel]
 12. Hendrik Willemyns van Arsenal: "Ik ga me Mario Dos Santos herinneren als een stralende zon" (04/09/2018 - VRT NWS)
  Hendrik Willemyns van Arsenal kijkt met plezier terug op zijn muzikale ervaringen met Mario Dos Santos, de zanger die onder meer de hit "Saudade" zong voor Arsenal. Dos Santos overleed gisterochtend bij een zwaar ongeval met een aantal vrachtwagens.
  [naar artikel]
 13. VIDEO: Giroud is de held van Arsenal met geweldige late goal in Belgrado (19/10/2017 - Sporza)
  Arsenal heeft op de valreep de 3 punten meegegraaid bij Rode Ster Belgrado: er viel maar 1 late goal, maar die was meer dan de moeite. Arsenal behoudt het maximum in Groep H van de Europa League.
  [naar artikel]
 14. Driekwart van overleden coronapatiënten sterft op gewone afdeling (08/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  Driekwart van de overleden coronapatiënten in de Limburgse ziekenhuizen sterft op een gewone corona-afdeling, niet op intensieve. Overwegend zijn dat mensen op oudere leeftijd. “Toch wil dat zeker niet zeggen dat oudere patiënten automatisch geen behandeling meer krijgen op intensieve”, benadrukken de ziekenhuizen.
  [naar artikel]
 15. Eén nieuw corona-overlijden in Limburgse ziekenhuizen (05/05/2020 - Het Belang van Limburg)
  Vanuit de Limburgse ziekenhuizen wordt één nieuw corona-overlijden gemeld. In Sint-Trudo in Sint-Truiden stierf opnieuw een coronapatiënt, waarmee het totale dodenaantal daar op 88 komt. Het telt daarmee precies evenveel corona-overlijdens als Jessa in Hasselt.
  [naar artikel]
 16. Maakt de vloek van Aaron Ramsey nieuw slachtoffer? (21/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  Al enkele jaren lacht het internet met Arsenal-middenvelder Aaron Ramsey. Elke keer als Ramsey scoort, sterft kort daarna een bekend persoon. Na zijn penaltygoal tegen Bayern München en het onverwachte overlijden van Chester Bennington, de zanger van Linkin Park ging de ‘vloek van Ramsey’ weer viraal.
  [naar artikel]
 17. 1 corona-overlijden in Limburgse ziekenhuizen (06/06/2020 - Het Belang van Limburg)
  In de Limburgse ziekenhuizen is de afgelopen 24 uur één coronapatiënt overleden, in het AZ Vesalius in Tongeren. Dat brengt het totale aantal corona-overlijdens in onze ziekenhuizen naar 423.
  [naar artikel]
 18. Arsenal en PSG vechten onderling uit wie groepswinst pakt (23/11/2016 - Sporza)
  Arsenal en PSG (met Thomas Meunier) nemen het vanavond in het Emirates Stadium in een rechtstreeks duel tegen elkaar op met als inzet de groepswinst in groep A.
  [naar artikel]
 19. Stijn Bijnens wordt CEO van IT-groep Cegeka (16/05/2018 - De Tijd)
  15:09 De topman van de Limburgse reconversiemaatschappij LRM volgt André Knaepen op als CEO van Cegeka vanaf begin 2019. Dat maakte de Limburgse IT-groep zelf bekend.
  [naar artikel]
 20. Rammstein-zanger op intensieve zorgen: “Maar geen sprake van corona” (27/03/2020 - De Morgen)
  Rammstein-zanger Till Lindemann (57) ligt op de afdeling intensieve zorgen in een ziekenhuis in Dat meldt de Duitse krant Bild. De zanger zou in levensgevaar geweest zijn.
  [naar artikel]
 21. Arsenal-coach Mikel Arteta test positief op corona: Premier League op de helling (13/03/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Arsenal-coach Mikel Arteta is positief getest op het coronavirus. De Spanjaard werd woensdag samen met zijn spelers in quarantaine geplaatst nadat zij in contact kwamen met Olympiakos-voorzitter Evangelos Marinakis, die positief testte op corona. Vrijdagochtend wordt beslist of de Premier League afgelast wordt.
  [naar artikel]
 22. Politieman overleeft kogel in rug door pooier, maar sterft aan corona (31/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  Twaalf dagen nadat bij hem de eerste symptomen van besmetting werden vastgesteld, is Ronny Moechaers (66) uit Wellen maandagavond overleden aan het coronavirus. Ronny werkte tot aan zijn pensioen bij de Limburgse federale gerechtelijke politie.
  [naar artikel]
 23. Meunier komt niet van de bank in zege PSG, Arsenal haalt uit tegen Ludogorets (19/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De volgende ronde kan Arsenal en PSG eigenlijk niet meer ontsnappen. Beide ploegen zijn een maatje te groot in groep A en dat werd vandaag nog
  [naar artikel]
 24. Het is helaas pure genetica waarom een 16-jarige toch sterft aan corona en een 89-jarige het virus overleeft (28/03/2020 - De Morgen)
  Waarom sterft een 16-jarige aan corona en overleeft een 89-jarige? Het is pure genetica, zo blijkt. ‘Een virus gebruikt eiwitten van de gastheer om cellen binnen te dringen. Wie dat eiwit minder heeft, is quasi resistent.’
  [naar artikel]
 25. Football Talk. Preud’homme moet niet kiezen: Bodart speelt na blessure Milinkovic-Savic - Arsenal loopt tegen eerste puntenverlies in EL aan (06/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In een vooruitgeschoven wedstrijd van de vierde speeldag in groep F van de Europa League hebben het Portugese Vitoria Guimaraes en Arsenal 1-1...
  [naar artikel]
 26. Zanger Tom Meighan verlaat Kasabian wegens persoonlijke problemen (06/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De Engelse band Kasabian zit zonder zanger. Medeoprichter van de band Tom Meighan (39) verlaat de groep na 21 jaar, meldt de groep op Twitter. Het...
  [naar artikel]
 27. Eén nieuw corona-overlijden in Limburgse ziekenhuizen (11/05/2020 - Het Belang van Limburg)
  Vanuit de Limburgse ziekenhuizen wordt één nieuw corona-overlijden gemeld. Het gaat om een patiënt die stierf in het Jessa Ziekenhuis in Hasselt. Het aantal coronapatiënten in de ziekenhuizen is ondertussen gedaald tot 182.
  [naar artikel]
 28. Zanger Boyzone sterft in zijn slaap (09/04/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]
 29. Arsenal neemt afscheid van Arsène Wenger (20/04/2018 - Gazet van Antwerpen)
  De wegen van de Engelse topclub Arsenal en de Franse trainer Arsène Wenger scheiden na het seizoen. Dat maakten de Gunners zelf bekend. Wenger is sinds 1996 aan de slag bij Arsenal. “Na lang overleg denk ik dat dit het juiste moment is om een stap opzij te zetten”, laat Wenger weten op de website van Arsenal. Onder Wenger won Arsenal 3 landstitels.
  [naar artikel]
 30. Corona-dode in Hongkong (04/02/2020 - De Tijd)
  06:36 Het corona-virus heeft een leven geëist in Hongkong, waardoor er voor de tweede keer iemand buiten het Chinese vasteland sterft aan de ziekte.
  [naar artikel]
 31. “Pure genetica”: waarom een 16-jarige toch sterft aan corona en een 89-jarige het virus overleeft (27/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Waarom sterft een 16-jarige aan corona en overleeft een 89-jarige? Het is pure genetica, zo blijkt. “Een virus gebruikt eiwitten van de gastheer om...
  [naar artikel]
 32. Limburgse leerling (28) sterft plots in klaslokaal (16/11/2016 - Gazet van Antwerpen)
  In de school voor buitengewoon secundair onderwijs Sint-Elisabeth in het Limburgse Wijchmaal is maandag leerling Kristof Kuppens (28) plotseling overleden. Dat schrijft Het Belang van Limburg.
  [naar artikel]
 33. Bløf-zanger verrast Gentse studenten met 'Zoutelande' op de stoep (08/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Paskal Jakobsen, de zanger van de Nederlandse groep Bløf, heeft op Facebook een filmpje (zie boven) geplaatst van een mini-optreden voor vijf...
  [naar artikel]
 34. LIVE (16u): Duwt Benteke wankelend Arsenal dieper in de put? (20/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Arsenal heeft 2 op 9 in Premier League Aftrap: 16u Arsenal staat op plek 6, Palace 12de Emirates Stadium
  [naar artikel]
 35. Om de 9 minuten sterft in New York iemand aan corona: “Hopelijk leren we hier uit dat we mensen niet aan hun lot mogen overlaten” (31/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  In New York, momenteel dé hotspot van de coronacrisis in de VS, sterft om de 9 minuten iemand aan het virus. In ziekenhuizen worden de lichamen met...
  [naar artikel]
 36. Corona slaat toe bij Limburgse voetbalploegen: al twaalf besmettingen Corona slaat toe bij Limburgse voetbalploegen: al twaalf besmettingen (12/09/2020 - Het Belang van Limburg)
  Bij de voetbalploegen van Peer SV, Rivo Riemst en Kesselt zijn coronabesmettingen vastgesteld. Minstens twaalf spelers raakten al besmet. Tientallen personen worden nu gecontacteerd door contacttracers.
  [naar artikel]
 37. Limburgse ziekenhuizen melden één corona-overlijden (09/05/2020 - Het Belang van Limburg)
  In het Ziekenhuis Maas en Kempen werd zaterdag één corona-overlijden gemeld. In het Jessa Ziekenhuis en het Sint-Franciscusziekenhuis zijn geen nieuwe overlijdens. Van de overige Limburgse ziekenhuizen bereikten ons geen cijfers. Dat brengt het totaal in onze provincie op minstens 381 overlijdens.
  [naar artikel]
 38. Titelhouder Arsenal druipt af bij Nottingham Forest (07/01/2018 - Sporza)
  Arsenal moet deze keer niet rekenen op de FA Cup om zijn seizoen wat kleur te geven. Arsenal ging in de derde ronde van de FA Cup al onderuit.
  [naar artikel]
 39. Limburgse ziekenhuizen melden één corona-overlijden (10/05/2020 - Het Belang van Limburg)
  In het Ziekenhuis Oost-Limburg in Genk werd zondag één corona-overlijden gemeld. In het Jessa Ziekenhuis in Hasselt, Ziekenhuis Maas en Kempen in Maaseik en het Sint-Franciscusziekenhuis in Heusden-Zolder waren geen nieuwe overlijdens. Van de overige drie Limburgse ziekenhuizen bereikten ons geen cijfers.
  [naar artikel]
 40. Ex-vrouw van Korn-frontman Jonathan Davis sterft op dag dat hij contactverbod voor haar aanvroeg (18/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Deven Davis, de 39-jarige ex-vrouw van zanger Jonathan Davis, werd gisteren dood aangetroffen. Dat bevestigt haar familie. De zanger stond in juni...
  [naar artikel]
 41. Zanger van "Saudade", bekende hit van Arsenal, overleden bij zwaar ongeval op Brusselse Ring (04/09/2018 - VRT NWS)
  Mario Dos Santos, een Bruggeling met Braziliaanse roots, is gisterochtend overleden bij een zwaar ongeval op de Brusselse Buitenring. In 2005 schreef en zong hij mee aan "Saudade", één van hun bekendste hits van de Belgische band Arsenal. Hij was 50.
  [naar artikel]
 42. Vier corona-overlijdens in Limburgse ziekenhuizen, wel fors minder patiënten (06/05/2020 - Het Belang van Limburg)
  In de Limburgse ziekenhuizen zijn opnieuw vier corona-overlijdens te betreuren. In Sint-Trudo stierf opnieuw één coronapatiënt, waarmee het Truiense ziekenhuis met 89 overlijdens in totaal nu het zwaarst getroffen ziekenhuis van Limburg is.
  [naar artikel]
 43. Arsenal loopt in Portugal tegen eerste puntenverlies in Europa League aan (06/11/2019 - Metro)
  In een vooruitgeschoven wedstrijd van de vierde speeldag in groep F van de Europa League hebben het Portugese Vitoria Guimaraes en Arsenal een 1-1 gelijkspel afgeleverd. Beide doelpunten in het Afonso Henriquesstadion vielen in de slotfase. Shkodran Mustafi leek de Gunners met een treffer tien minuten voor het einde van de reguliere speeltijd de drie punten te bezorgen, totdat Bruno Duarte in de toegevoegde tijd toch nog een punt uit de brand sleepte voor de thuisploeg, die daarmee de nul wegveegde. Ondanks het eerste puntenverlies blijft Arsenal met tien punten uit vier wedstrijden autoritair aan de leiding in de groep, met vier punten meer dan Eintracht Frankfurt dat donderdag op bezoek gaat bij Standard (3 punten) voor een duel met de tweede plaats als inzet. bron: Belga Het bericht Arsenal loopt in Portugal tegen eerste puntenverlies in Europa League aan verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 44. Limburgse sporters slaan handen in elkaar met knappe video (17/09/2020 - Het Belang van Limburg)
  De Limburgse sportsector leeft nog, ook in tijden van corona. Om die boodschap duidelijk te maken sloeg mediabedrijf Be A Legend de handen in elkaar met een heleboel Limburgse sporters. Het resultaat: dit bijzonder knap filmpje.
  [naar artikel]
 45. Geen nieuwe corona-overlijdens in Limburgse ziekenhuizen (12/05/2020 - Het Belang van Limburg)
  Goed nieuws: vanuit de Limburgse ziekenhuizen worden vandaag geen nieuwe corona-overlijdens gemeld. Het is nog maar de tweede keer sinds de uitbraak van de crisis dat er op 24 uur tijd geen coronapatiënten in onze ziekenhuizen stierven. Ook het aantal nieuwe besmettingen daalt opnieuw.
  [naar artikel]
 46. Corona vertraagt herstel Limburgse economie (02/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  Het coronavirus legt ook een rem op het herstel van de Limburgse economie. Uit de conjunctuurbarometer van werkgeversorganisatie Voka Limburg blijkt dat 75 procent van de Limburgse bedrijven die Chinese producten verwerkt in hun producten problemen met de toelevering ondervindt. Het virus vertraagt dus het herstel, al verwacht Voka dat binnen zes maanden de Limburgse economie zich terug zal stabiliseren.
  [naar artikel]
 47. Arsenal scoort met drie spitsen in eerste van vijf AB-concertenHHHH (07/04/2019 - De Morgen)
  Het was een bewogen week voor Arsenal. Dinsdag pakte de groep uit met een stunt van formaat door - na Kings of Leon - een plek als afsluiter op het grote podium van Rock Werchter in de wacht te slepen, en donderdag begonnen John Roan en Hendrik Willemyns aan het eerste van vijf uitverkochte concerten in de AB.
  [naar artikel]
 48. Vijf Limburgse matchen uitgesteld wegens corona (14/09/2020 - Het Belang van Limburg)
  Vijf wedstrijden van de eerste speeldag in de Limburgse voetbalreeksen werden afgelopen weekend uitgesteld wegens corona. Vrijdag al werden Diepenbeek-Kesselt (3A), T. Rangers-Peer SV (3B) en Riemst-Rekem (4A) geannuleerd, daar kwamen afgelopen weekend nog ’s Herenelderen-Vlijtingen (2B) en Heis-Membruggen (3A) bij.
  [naar artikel]
 49. 1 op de 3 Vlaamse fietsdoden valt in Limburg (12/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  HASSELTTijdens de eerste negen maanden van 2018 stierven er 34 mensen op de Limburgse wegen. Dat zijn er fors meer dan tijdens dezelfde periode vorig jaar, toen 20 weggebruikers het leven lieten. Dat blijkt uit de veiligheidsbarometer van Vias Institute. De kwetsbaarsten onder de Limburgse verkeersslachtoffers zijn fietsers, met twaalf doden. Ook opvallend: liefst één op de drie fietsdoden in Vlaanderen sterft op de Limburgse wegen.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.