Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

23 November 2020
22:37 uur

Brand bij producent van sportmatten in Lommel

Het Belang van Limburg

21/11/2020 - 21:14

Zaterdagavond is brand uitgebroken bij Agglorex, een producent van onder andere kunststoffen sportmatten, in de Lommelse Nijverheidsweg. In het bedrijf was een enorme rookontwikkeling en de brandweer had heel wat moeite met het vinden van de vuurhaard.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Brand in kelder lege fabriekshal in Lommel-Kolonie (10/09/2016 - Het Belang van Limburg)
  De brandweer van Lommel heeft zaterdagnamiddag een brand geblust in een kelder van een verlaten fabriekshal in de Patrijsstraat in Lommel-Kolonie. De vorige eigenaars hadden er allerlei spullen laten liggen. Bij werken door de nieuwe eigenaar was het afval in brand geschoten. Gevolg was een enorme rookontwikkeling boven de fabriekshal. De brand was snel geblust. De schade bleef beperkt. Niemand raakte gewond. (mm)
  [naar artikel]
 2. Containerbrand in Lommel (13/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  Zaterdagmiddag rond 13.30 uur is de brandweer uitgerukt voor een brand op Einderpad in Lommel. Een container stond daar in brand.
  [naar artikel]
 3. Brand in kraakpand in Lommel (12/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  De brandweer is donderdagavond opgeroepen voor een brand in een leegstaande woning aan de Balendijk in Lommel.
  [naar artikel]
 4. Brandje (12/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  De brandweer van Lommel is dinsdagavond rond 21.15 uur naar de Sportveldstraat in Lommel moeten rijden voor een brand. Daar bleek het net van een goal in brand te staan.
  [naar artikel]
 5. Weidebrand in Lommel-Barrier (23/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  Op de Gareelmakersweg in Lommel-Barrier heeft dinsdagmiddag een brand in een weide gewoed. De brandweer kwam de brand blussen. De vermoedelijke oorzaak is de droogte of een sigaret.
  [naar artikel]
 6. Brand in garage in Lommel (09/12/2016 - Het Belang van Limburg)
  Vrijdagavond heeft in Lommel een brand gewoed in een garage aan een woning in de straat Hazenpad. Het vuur ontstond in de verwarmingsketel. Mogelijk ligt een kortsluiting aan de oorzaak.
  [naar artikel]
 7. Brand vernielt woning in Lommel (10/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  Even na middernacht heeft een uitslaande dakbrand gewoed in een woning van een tweewoonst aan de Slinkerstraat in Lommel. Op het moment van de brand was de bewoner niet thuis. Passanten sloegen alarm en verwittigden de brandweer. Die kon de andere woning vrijwaren. Het gezin besloot de nacht door te brengen bij familie. De woonst waar de brand ontstond is onbewoonbaar.
  [naar artikel]
 8. VIDEO. Achterbouw van woning uitgebrand in Lommel (19/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  In Lommel heeft vanavond een uitslaande brand gewoed in een achterbouw van een woning in de Anjerstraat, in het gehucht Werkplaatsen. Op het moment van de brand was er niemand thuis.
  [naar artikel]
 9. Brandweer bestrijdt bosbrand in Lommel (10/08/2020 - VRT NWS)
  Er woedt een bosbrand in Lommel, meer bepaald in Gelderhorsten. Het is geen grote brand maar door de hitte is de bestrijding van de brand toch erg veeleisend voor de brandweer.
  [naar artikel]
 10. Berlingo in brand (23/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  In de Meidoornstraat in Lommel is zaterdagmiddag rond 11.30 uur een auto in brand gevlogen. De Citroën Berlingo wilde in de straat rechtsomkeer maken en reed een oprit op. Toen het voertuig stilviel en de bestuurder opnieuw startte, vloog de wagen in brand. De bestuurder kon tijdig uit de wagen stappen. De brandweer van Lommel kwam blussen. Het motorcompartiment is volledig uitgebrand. In de wagen is er ook rookschade.
  [naar artikel]
 11. Brand vernielt chalet op camping in Lommel (08/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  Op de camping Blauwe Meer in Lommel heeft een brand zaterdagnacht een chalet helemaal vernield.
  [naar artikel]
 12. Brand legt drie hectare van Lommels natuurgebied in de as (16/04/2019 - Het Nieuwsblad)
  In het natuurgebied Heuvelseheide nabij Lommel-Kolonie is dinsdagnamiddag iets na 16 uur brand uitgebroken. De brandweer van Lommel riep de hulp in van de korpsen van Neerpelt, Bree en Leopoldsburg, maar kon niet verhinderen dat drie hectare van het natuurgebied in de rook opging.
  [naar artikel]
 13. VIDEO. Grote oppervlakte heide staat in brand in Lommel (15/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  In Gelderhorsten (Lommel) staat donderdagavond een grote oppervlakte heide in brand. De rookpluim is van ver te zien. De brandweer is ter plaatse. Meer informatie ontbreekt voorlopig.
  [naar artikel]
 14. Brand vernielt 45.000 vaten whisky in Kentucky (03/07/2019 - De Tijd)
  17:04 De consumenten zullen geen hinder ondervinden van de gevolgen van de brand, verzekert de producent van Jim Beam.
  [naar artikel]
 15. VIDEO. Bewoner probeert zelf brand te blussen in Lommel (24/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  In Lommel heeft het gebrand in een woning aan de Willem De Ridderstraat. Het vuur ontstond op de bovenverdieping in de dakisolatie.
  [naar artikel]
 16. Zware brand na gasontploffing in vakantiepark in Lommel (29/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Door een gasontploffing is een zware brand ontstaan in het vakantiepark Blauwe Meer in Lommel. Daarbij vielen twee gewonden. 
  [naar artikel]
 17. Brand in Vossemeren (23/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  In het vakantiepark Vossemeren in Lommel is zondagnamiddag brand uitgebroken in een bungalow. De vlam sloeg in de pan door oververhitting. De keuken en de woonkamer zijn uitgebrand. De brand bleef beperkt tot het interieur.
  [naar artikel]
 18. Huis in Lommel vernield na schouwbrand (22/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  In Schaapsven in Lommel is rond middernacht een huis vernield na een schouwbrand. De 74-jarige bewoner bleef ongedeerd en kan tijdelijk bij vrienden terecht. De brand ontstond in de schoorsteen maar het vuur verspreidde zich vrij snel naar de zolderverdieping. Dit zorgde voor een uitslaande brand. Het hele huis is beschadigd.
  [naar artikel]
 19. Ingrijpende besparingen bij ViskoTeepak Lommel (27/04/2018 - Het Belang van Limburg)
  LommelDe producent van worstenvellen ViskoTeepak in Lommel heeft gisteren een ingrijpend besparingsplan gelanceerd. Op een bijzondere vergadering van de ondernemingsraad kregen de vakbonden gisteren te horen dat 17 tijdelijke contracten niet worden verlengd en dat er fors bespaard zal worden, ook op de lonen.
  [naar artikel]
 20. Woning brandt volledig uit in Lommel (04/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  In Lommel heeft een uitslaande brand een woning langs de Luikersteenweg helemaal vernield.
  [naar artikel]
 21. Ducatt in Lommel failliet verklaard: 150 banen op de tocht (23/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  De rechtbank van Koophandel in Hasselt heeft zopas het bedrijf Ducatt in Lommel failliet verklaard. De directie had zelf de boeken neergelegd. Ducatt kwam in de problemen toen de grote Duitse producent van zonnepanelen SolarWorld het faillissement had aangevraagd.
  [naar artikel]
 22. Brand in Lommel na wegbranden van wespennest (06/08/2018 - Het Belang van Limburg)
  Deze namiddag moest de brandweer uitrukken naar de Stijn Streuvelsstraat in Lommel. Daar had het dak van een woning vuur gevat nadat de bewoner zelf had geprobeerd een wespennest weg te branden.
  [naar artikel]
 23. Brandweer vindt 400 wietplanten bij kelderbrand in Lommel (02/08/2016 - Het Belang van Limburg)
  De brandweer van Lommel heeft maandagmiddag 400 cannabisplanten ontdekt. Dat gebeurde nadat ze een oproep hadden gekregen van een brand in een achterbouw op de Gestelsedijk, dicht tegen de Nederlands-Belgische grens.
  [naar artikel]
 24. Bestelwagen vat vuur op Kadijk (10/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  Bij de hulpdiensten is donderdag rond 22 uur een oproep van een brand op de Kadijk binnengekomen. De bestuurderscabine van een bestelwagen stond er in brand. De eigenaar en de buren probeerden de vlammen te doven. De brandweer van Lommel schoot hun ter hulp. De laadruimte van het voertuig kon worden gevrijwaard. Hoe de brand ontstond, is onduidelijk.
  [naar artikel]
 25. Lommelse moeder en twee kinderen dakloos na brand in slaapkamers (04/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  Deze morgen heeft rond half vijf een brand gewoed in de eerste verdieping van een woning aan de Stationsstraat in Lommel.
  [naar artikel]
 26. Release in bioscoop is cinema van vorige eeuw (13/04/2019 - De Morgen)
  Frank Van Passel is regisseur en producent bij productiehuis Caviar, producent en co-producent van Black, Paradise Trips, Terug naar morgen, Diary of a Teenage Girl en Le Tout Nouveau Testament.
  [naar artikel]
 27. Zware brand vernielt huis waar over twee weken kapsalon zou openen (13/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  Een zware brand heeft zaterdagochtend de bovenverdieping van een huis op de Luikersteenweg in Lommel-Kolonie volledig vernield. Het vuur werd rond 2.15 uur opgemerkt. Toen de brandweer aankwam, sloegen de vlammen al uit het dak. De brandweer was ongeveer 3 uur bezig om het vuur te blussen. De volledige verdieping is vernield. Op het gelijkvloers is er ook veel schade. Hoe het vuur ontstond, is onduidelijk. Het labo is momenteel ter plaatse om de oorzaak te onderzoeken. De politie van Lommel deed de vaststellingen.
  [naar artikel]
 28. Lommel SK geeft zege uit handen (30/08/2020 - Het Belang van Limburg)
  Lommel SK gaat de interlandbreak in met één op zes. Op Daknam geraakten de Noord-Limburgers niet verder dan een 2-2-gelijkspel tegen Club NXT. Met een rode kaart in de eerste helft van Sebastiaan Brebels schoot groen-wit zichzelf in de voet. Invaller Ugalde sleepte in de slotfase nog een punt uit de brand.
  [naar artikel]
 29. Bosbrandje in buurt van Valkenhof in Overpelt (14/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  De brandweer van de hulpverleningszone Noord-Limburg, post Lommel is maandagavond opgeroepen voor een brand in de Holvenstraat in Holven. In een bos - vlakbij het Valkenhof -sloegen de vlammen de lucht in en waren tot ver in de omtrek zichtbaar. De brand had zich al over enkele tientallen vierkante meter bos en struiken verspreid. Het vuur was snel onder controle. De oorzaak van de brand is onbekend.
  [naar artikel]
 30. Brand (30/07/2018 - Het Belang van Limburg)
  In de Haagstraat in Lommel is zondagavond rond 23.30 uur een auto in brand gevlogen. Die stond op de oprit. De motor vatte vuur. De eigenaar bluste meteen. Hierdoor bleef de schade beperkt tot de motor.
  [naar artikel]
 31. Autobrand (20/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  Op de Luikstersteenweg in Lommel is vanmorgen rond 3 uur een auto in brand gevlogen. De Mercedes stond op de oprit geparkeerd, al meer dan een dag. Het vuur is ontstaan in de buurt van de batterij. Het gedeelte onder de motorkap is uitgebrand. De brandweer van Lommel kon snel blussen waardoor de auto niet volledig in vlammen opging.
  [naar artikel]
 32. Brand door kampvuur (20/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  Op de hoek van de Ekselsebaan in Lommel en de Kiefhoekstraat in Hechtel-Eksel is donderdagochtend rond half tien brand ontstaan. De hulpdiensten troffen een klein kampvuur aan, dat werd geblust. (siol)
  [naar artikel]
 33. Brand in achterbouw van woning in Lommel (02/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  Vanavond heeft een brandje gewoed in de achterbouw van een woning aan de Buntstraat in Lommel. Zakken met zaagsel hadden om onduidelijke reden vuur gevat. De bewoner en een buur wisten het vuur grotendeels zelf te blussen.
  [naar artikel]
 34. Hevige brand in aangebouwde garage (04/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  Woensdagavond heeft in Lommel een hevige brand gewoed in een woning aan de Koeketerstraat. In een aangebouwde garage vatte de droogkast vuur met een hevige rookontwikkeling tot gevolg. Door de hitte brak een raam en was er zelfs even een uitslaande brand. Gelukkig sloeg de bewoner tijdig alarm en kon de brandweer het woongedeelte zelf vrijwaren.
  [naar artikel]
 35. Chalet volledig uitgebrand in Lommel (16/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  In Lommel brandde deze namiddag in de Stropstraat een kleine losstaande chalet achter een woning helemaal uit. Het waren buren die de brand ontdekten. De brandweer van hulpverleningszone Noord-Limburg kwam snel ter plaatse maar kon het grotendeels houten bouwsel niet meer redden.
  [naar artikel]
 36. Auto in brand gestoken vlakbij grenspaal in Lommel (18/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  In een bospadje – vlakbij de Hutten – in Lommel is maandagavond een auto inbrand gestoken.
  [naar artikel]
 37. Lommel pakt puntje tegen OH Leuven (07/08/2016 - Het Belang van Limburg)
  Op de eerste speeldag van eerste klasse B heeft Lommel United zondag met 2-2 gelijkgespeeld tegen OH Leuven. Groen-wit kwam twee keer op achterstand maar sleepte toch nog een puntje uit de brand.
  [naar artikel]
 38. Brand verwoest stacaravan op Blauwe Meer in Lommel (02/09/2020 - Het Belang van Limburg)
  Woensdagmorgen rond 1 uur is een stacaravan uitgebrand op vakantiedomein Blauwe Meer in Lommel. De eigenaar was er niet. De oorzaak is niet bekend, maar er zijn voorlopig geen aanwijzingen van kwaad opzet.
  [naar artikel]
 39. Hamse dieren ook welkom in noodasiel Lommel (21/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  Eind januari opende in Lommel een gloednieuw Noodasiel. Noodasiel Lommel vzw biedt opvang aan honden en katten van Lommel, Leopoldsburg, Neerpelt, Overpelt, Peer, Hamont-Achel, Hechtel-Eksel, Ham, Tessenderlo, Beringen.
  [naar artikel]
 40. Lommel United keert terug naar roots en heet opnieuw Lommel SK (02/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Lommel United gaat vanaf volgend seizoen opnieuw door het leven als Lommel SK. Dat maakte de Noord-Limburgse club vandaag bekend op Facebook.
  [naar artikel]
 41. Heidebrandje op grens van Lommel en Balen (15/04/2018 - Het Belang van Limburg)
  Bij de hulpdiensten is zaterdag even voor 21 uur een oproep van een brand langs de N71 binnengekomen. Op de grens met Balen stond een klein stukje heide in brand. De vlammen waren snel geblust door de brandweer. (mm)
  [naar artikel]
 42. Lommel SK kwalificeert zich voor play-off 2 na absolute thriller (28/02/2020 - Het Belang van Limburg)
  Oef. Dat geluid slaakte het groen-witte publiek na het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Lardot. Lommel SK trok na een felbevochten wedstrijd één punt uit de brand tegen rechtstreekse concurrent Roeselare: 0-0. Het levert het elftal van Peter Maes een eerste ticket ooit op voor play-off 2.
  [naar artikel]
 43. Lindsey en Jan in Lommel (10/08/2020 - Het Belang van Limburg)
  Jan Vanden Boer (37) uit Lommel, werkt in Colruyt Lommel en is vrijwillig brandweerman bij Brandweer Noord-Limburg.
  [naar artikel]
 44. Brand (21/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  Op het parelstraat in Lommel heeft een stacaravan donderdagavond rond 22 uur vuur gevat. Toen de brandweer van Lommel toekwam, stond een wand in volle vuur. Door de snelle bluswerken kon vermeden worden dat de stacaravan volledig uitbrandde. De stacaravan stond te koop. De Nederlandse eigenares was niet aanwezig.
  [naar artikel]
 45. Lommel United keert terug naar roots en heet opnieuw Lommel SK (02/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  Lommel United gaat vanaf volgend seizoen opnieuw door het leven als Lommel SK. Dat maakte de Noord-Limburgse club dinsdagavond bekend op Facebook. Afgelopen vrijdag verloor Lommel nog het beslissende duel in de play-downs tegen OH Leuven (1-0) en werd zo gedwongen tot degradatie naar de eerste amateurdivisie.
  [naar artikel]
 46. OHL niet tevreden: ref in degradatietopper tegen Lommel komt uit...Lommel (25/04/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Wie degradeert er uit de Proximus League: OHL of Lommel United? Vrijdag na het rechtstreekse duel tussen beide clubs kennen we het antwoord, maar nog voor de match is er al discussie: de ref voor de wedstrijd komt immers uit...Lommel.
  [naar artikel]
 47. OHL niet tevreden: ref in degradatietopper tegen Lommel komt uit...Lommel (25/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  Wie degradeert er uit de Proximus League: OHL of Lommel United? Vrijdag na het rechtstreekse duel tussen beide clubs kennen we het antwoord, maar nog voor de match is er al discussie: de ref voor de wedstrijd komt immers uit...Lommel.
  [naar artikel]
 48. Decathlon en Action vestigen zich in Lommel (23/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  De stad Lommel heeft in een handelsconvenant gedefinieerd wat de ontwikkelingsmogelijkheden zijn voor 3 grootschalige projectgebieden in Lommel.
  [naar artikel]
 49. Auto in brand gestoken op pechstrook Noord-Zuidverbinding (08/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  De politie is een onderzoek gestart na een brand op de pechstrook van de Noord-Zuidverbinding (N74) in Lommel. Net voor de Nederlandse grens werd daar even na 4 uur een auto in brand gestoken. De Volkswagen, die richting Nederland was geparkeerd, stond in lichterlaaie toen de brandweer aankwam. De bestuurder was in geen velden of wegen te bekennen. Alles wijst in de richting van een brandstichting. Het wrak werd getakeld. Het is niet de eerste keer dat in de buurt een auto in brand wordt gestoken.  (mm)
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.