Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

24 November 2020
13:46 uur

Céline Dion moet ex-manager 13 miljoen dollar betalen

Het Belang van Limburg

21/11/2020 - 21:39

Céline Dion moet haar voormalige manager Rob Prinz, die ze in 2017 ontsloeg, 13 miljoen dollar (zo’n 11 miljoen euro) uitbetalen. Volgens de rechtbank moet de Canadese zangeres haar tourcontract van 489 miljoen dollar (412 miljoen euro), dat tot 2026 liep, verder blijven uitbetalen.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Celine Dion moet voormalig manager 13 miljoen dollar betalen (20/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Celine Dion (52) moet haar voormalige manager Rob Prinz 13 miljoen dollar (zo'n 11 miljoen euro) betalen. Dat heeft de arbeidsgeschillencommissie van de Amerikaanse staat Californië volgens Billboard besloten.
  [naar artikel]
 2. Manager Céline Dion neemt ontslag om "familiale redenen" (10/04/2017 - De Redactie)
  Céline Dion zit zonder manager. Sinds de ziekte en de dood van haar echtgenoot René Angélil nam Aldo Giampaolo die taak voor zijn rekening, maar hij gooit de handdoek in de ring om "familiale redenen".
  [naar artikel]
 3. Emotionele Céline Dion herdenkt haar man op Facebook (16/01/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Afgelopen zaterdag was het exact een jaar geleden dat de Canadese zangeres Céline Dion afscheid moest nemen van haar man, die ook haar manager was. Naar aanleiding van die trieste datum, plaatste ze een emotioneel eerbetoon op Facebook.
  [naar artikel]
 4. Emotionele Céline Dion herdenkt haar man op Facebook (16/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  Afgelopen zaterdag was het exact een jaar geleden dat de Canadese zangeres Céline Dion afscheid moest nemen van haar man, die ook haar manager was. Naar aanleiding van die trieste datum, plaatste ze een emotioneel eerbetoon op Facebook.
  [naar artikel]
 5. Céline Dion zet liefdesnestje in Parijs te koop (04/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  Een jaar na de dood van haar man verkoopt de Canadese zangeres Céline Dion (48) hun liefdesnestje in Parijs. De villa staat in de chique buurt Villa Montmorency in het 16e departement van de Franse hoofdstad en kost 9 miljoen euro.
  [naar artikel]
 6. Céline Dion heeft een stylist aangenomen, plots wordt ze geprezen als stijlicoon (11/07/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Iedereen kan meekwelen met 'My Heart Will Go On', over het zangtalent van Céline Dion valt dan ook niet te discussiëren. Maar over haar
  [naar artikel]
 7. Céline Dion moet onder het mes (22/03/2018 - Metro)
  Céline Dion moet geopereerd worden aan haar oor omdat ze al meer dan een jaar last heeft van een oorinfectie. De Canadese zangeres moet hierdoor enkele shows afzeggen. In een bericht op haar Facebook-pagina meldt het team achter de zangeres dat de komende shows in maart en april worden afgelast. Door een aanslepende oorinfectie worstelt Céline Dion al een tijdje met gehoorproblemen. Hierdoor kan ze haar beroep niet uitoefenen. “Ik snap als geen ander hoe teleurstellend deze mededeling is en het spijt me oprecht,” aldus de 49-jarige Canadese. Operatie Hoewel ze met medicijnen heeft geprobeerd de pijn te verminderen, is een operatie nu toch onvermijdelijk. “Het geluk staat niet aan mijn kant de laatste tijd. Ik heb zo uitgekeken naar deze shows en dan gebeurt dit… Ik kan het gewoon niet geloven”, laat Dion weten. In januari moest de zangeres ook al een aantal shows afzeggen vanwege een hardnekkige griep. Lees ook: Céline Dion gaat uit de kleren voor Vogue Het bericht Céline Dion moet onder het mes verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 8. Céline Dion getuige van huwelijksaanzoek (08/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Céline Dion zingt over de liefde, maar het gebeurt niet vaak dat het recht voor haar ogen afspeelt. De 48-jarige zangeres was zondag in Las Vegas
  [naar artikel]
 9. Dronken vrouw verstoort show, maar Celine Dion pakt het fantastisch aan (09/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Celine Dion treed wekelijks op in Las Vegas, en laat dat nu net de stad van gokken, drugs en drank zijn. Vooral aan dat laatste had een...
  [naar artikel]
 10. Céline Dion trekt kleren uit voor Vogue (04/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Céline Dion bezoekt tijdens haar verblijf in Parijs niet alleen catwalkshows van de grootste modehuizen. De 49-jarige zangeres heeft in de Franse
  [naar artikel]
 11. Céline Dion doet de hoofden draaien in wel heel lange jas (02/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  Céline Dion paradeerde zaterdag door de straten van New York City in een opvallende, ellenlange jas. Het gaat om een creatie van ontwerper Brandon Maxwell.
  [naar artikel]
 12. Chipotle beschuldigde manager van diefstal van 626 dollar en moet haar nu zelf 8 miljoen uitbetalen (14/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse keten van Mexicaanse restaurants Chipotle moet Jeanette Ortiz bijna 8 miljoen dollar betalen voor het onrechtmatig verbreken van...
  [naar artikel]
 13. Fans aan Céline Dion: “EET! We maken ons zorgen om je” (10/06/2019 - Het Belang van Limburg)
  Dat Céline Dion geen grammetje vet heeft, weten haar miljoenen fans al langer. Maar toen de Canadese zangeres recent een foto op Instagram plaatste, kreeg ze toch wel heel veel bezorgde reacties: “Céline, we houden van je maar stop met vermageren.”
  [naar artikel]
 14. Céline Dion schittert na 17 jaar weer op de eerste plaats (26/11/2019 - Metro)
  Het was even geleden, 17 jaar om precies te zijn, maar de Canadese zangeres Céline Dion heeft met haar nieuwe album ‘Courage’ weer de eerste plaats in de Amerikaanse Billboard 200 albumlijst te pakken. De teller van nummer 1-albums voor Dion komt zo op vijf te staan. De laatste keer dat Céline Dion op de eerste plaats schitterde met een album was in 2002 met de plaat ‘A New Day Has Come’. Moeilijke periode ‘Courage’ is Dions nieuwste plaat en getuigt van de moeilijke tijd die de zangeres achter de rug heeft. In 2016 verloor ze namelijk haar man René en haar broer Daniel aan kanker. Eerder dit jaar kwam Dion in het nieuws omdat ze na 16 jaar, 1.141 shows en 4,5 miljoen bezoekers een punt zette achter haar residentie in Las Vegas. De zangeres is op dit moment op wereldtournee om ‘Courage’ te promoten. Lees ook: VIDEO. Céline Dion zonder make-up én kleren te zien in nieuwe videoclip Het bericht Céline Dion schittert na 17 jaar weer op de eerste plaats verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 15. Ook Céline Dion valt voor veel jongere danser (25/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Céline Dion (49) lacht weer. De reden? De 32-jarige Spanjaard Pepe Munoz. Anderhalf jaar na de dood van haar man René Angelil viel de zangeres
  [naar artikel]
 16. Geweldig moment: Celine Dion krijgt voltallige pers aan het zingen (22/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Gisteren verbrak Drake het Billboard Awards-record van de meeste prijzen op één avond, maar het waren de ultieme diva's Cher en Celine Dion die
  [naar artikel]
 17. Celine Dion verliest 92-jarige moeder (17/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Celine Dion (51) is haar moeder verloren, na een maandenlange strijd met gezondheidsproblemen. De zangeres bevestigde het nieuws op Instagram.
  [naar artikel]
 18. Ook Céline Dion wil niet optreden voor Trump (22/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Céline Dion heeft zich aangesloten bij de lange lijst celebrities die weigeren op te treden bij de aanstaande inauguratie van Donald Trump. Dat
  [naar artikel]
 19. Céline Dion gaat haarkleuringen promoten (02/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  Céline Dion heeft zich de voorbije jaren heruitgevonden als stijlicoon, en nu volgt ook de beautyindustrie. L’Oréal Paris heeft haar uitgekozen als ambassadeur.
  [naar artikel]
 20. Zo wild zag je Celine Dion nog nooit (23/07/2016 - Het Belang van Limburg)
  De Canadese zangeres Celine Dion (48) was donderdagavond te gast in de ‘The Tonight Show’ met Jimmy Fallon en liet zich van een bijzonder wulpse kant zien. Tijdens ‘Wheel of Musical Impressions’, een rubriek in de talkshow waarbij de gast een andere artiest moet nabootsen, gaf de ‘My Heart Will Go On’-ster haar beste vertolking van Cher, Sia en Rihanna.
  [naar artikel]
 21. Zo wild zag je Céline Dion nog nooit (23/07/2016 - Gazet van Antwerpen)
  De Canadese zangeres Céline Dion (48) was donderdagavond te gast in de ‘The Tonight Show’ met Jimmy Fallon en liet zich van een bijzonder wulpse kant zien. Tijdens ‘Wheel of Musical Impressions’, een rubriek in de talkshow waarbij de gast een andere artiest moet nabootsen, gaf de ‘My Heart Will Go On’-ster haar beste vertolking van Cher, Sia en Rihanna.
  [naar artikel]
 22. Céline Dion toont zich van haar wildste kant in modevideo (21/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  Vergeet de tijd waarin Céline Dion in klassieke galajurken op het podium stond: de Canadese zangeres is tegenwoordig de nieuwste troeteldiva van de modehuizen. Zo stal ze harten door staande ovaties te geven tijdens de haute coutureweek en zit ze niet verlegen om een stijlstunt of twee (zo droeg ze onlangs een lange jas van pythonleer en bloemenjurken tot op haar enkels). Het inspireerde magazine Vogue om Céline Dion te vragen voor een video waarin ze peperdure couturelooks van Chanel, Valentino en Christian Dior op haar allereigenste manier toont. "Dior? Non. Dion"
  [naar artikel]
 23. 10e Ster Ariane verbetert 'My Heart Will Go On' van Céline Dion (22/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Weet je wat Ariane zo jammer vindt aan Céline Dion? Dat ze het nooit heeft gezongen zoals het ooit op de boot heeft geklonken!
  [naar artikel]
 24. Celine Dion komt twee keer naar Sportpaleis (27/09/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Het is van 2016 geleden, maar volgend jaar komt Celine Dion (51) opnieuw naar ons land.
  [naar artikel]
 25. Céline Dion wil tattoo van hartslag overleden man (02/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  De Canadese zangeres Céline Dion (48) wil graag een tatoeage van de hartslag van haar onlangs overleden man René Angélil. Dankzij de
  [naar artikel]
 26. Céline Dion brengt genderneutrale kindercollectie uit (14/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  Céline Dion, zelf moeder van drie kinderen, heeft op 50-jarige leeftijd een nieuwe uitdaging gevonden, dit keer in de modewereld. Samen met het kinderlabel Nununu heeft ze een genderneutrale collectie ontworpen.
  [naar artikel]
 27. Hoe hip is Céline Dion in deze 'Titanic'-trui? (13/07/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Denk je aan Céline Dion, dan denk je bijna automatisch aan haar onsterfelijke soundtrack voor de kaskraker ‘Titanic’. Vroeger dacht je misschien ook nog aan saaie kleren, maar tegenwoordig is de ‘My Heart Will go On’-ster hipper dan ooit.
  [naar artikel]
 28. Hoe hip is Céline Dion in deze 'Titanic'-trui? (13/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  Denk je aan Céline Dion, dan denk je bijna automatisch aan haar onsterfelijke soundtrack voor de kaskraker ‘Titanic’. Vroeger dacht je misschien ook nog aan saaie kleren, maar tegenwoordig is de ‘My Heart Will go On’-ster hipper dan ooit.
  [naar artikel]
 29. Céline Dion brengt haar grootste hit en raakt daarmee gevoelige snaar (22/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  'Titanic' dateert uit 1997 en dus ook 'My Heart Will Go On', de megahit van Céline Dion en soundtrack van de cultfilm. Om die mijlpaal te vieren, bracht de Canadese superster een versie van het lied op de Billboard Music Awards die haast niemand in de zaal en online onbewogen liet.
  [naar artikel]
 30. Céline Dion ontpopt zicht tot stijlicoon (12/07/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Er is een nieuwe man in het leven van de Canadese zangeres Céline Dion: stylist Law Roach. Zijn talent leidt ertoe dat de ster niet langer alleen wordt geprezen om haar kristalheldere stem, maar ook laaiend enthousiaste reacties krijgt over haar stijl.
  [naar artikel]
 31. Céline Dion ontpopt zicht tot stijlicoon (12/07/2016 - Het Belang van Limburg)
  Er is een nieuwe man in het leven van de Canadese zangeres Céline Dion: stylist Law Roach. Zijn talent leidt ertoe dat de ster niet langer alleen wordt geprezen om haar kristalheldere stem, maar ook laaiend enthousiaste reacties krijgt over haar stijl.
  [naar artikel]
 32. Céline Dion krijgt dagelijks bezoek van overleden echtgenoot (09/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Céline Dion werd in januari weduwe, maar haar man René Angelil is nog elke dag bij haar. De zangeres krijgt geregeld bezoek van Renés geest, zei
  [naar artikel]
 33. Céline Dion en Marion Cotillard gespot in sweater van Belgisch modemerk (01/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Zowel zangeres Céline Dion als actrice Marion Cottillard werden de afgelopen weken gespot in een sweater van het Belgische label Filles a Papa.
  [naar artikel]
 34. Céline Dion gaat 'bitterzoete' feestdagen tegemoet (09/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Céline Dion bereidt zich voor op de eerste kerst zonder haar in januari overleden echtgenoot Rene Angèlil. "Het worden bitterzoete feestdagen",
  [naar artikel]
 35. Celine Dion teleurgesteld omdat Angelina Jolie haar niet wil spelen in biografische film (07/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een biografische film over het leven van Celine Dion is in de maak, maar de favoriete actrice van de beroemde zangeres is jammer genoeg niet...
  [naar artikel]
 36. Céline Dion stuurt dronken belager gracieus wandelen (10/01/2018 - VRT NWS)
  Céline Dion heeft een potentieel riskante situatie op het podium koelbloedig afgehandeld. Een dronken fan was erin geslaagd haar tijdens een concert te benaderen, maar met charme en humor wist de Canadese ster haar af te wimpelen.
  [naar artikel]
 37. Céline Dion te horen op Billboard Music Awards (09/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Céline Dion zal op 21 mei optreden tijdens de uitreiking van de Billboard Music Awards. Dat laat de organisatie van de prijsuitreiking weten.
  [naar artikel]
 38. GET THE LOOK. Elegant in leer zoals Céline Dion (05/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  De Canadese zangeres Céline Dion is 49 jaar en is vandaag modebewuster dan ooit. Een lederen jumpsuit? De ster combineert het stijlvol met witte sandalen, een oversized overhemd en een strakke handtas. De glitters rond haar zonnebril zijn extra eyecatchers. Zo kopieer je haar gedurfde outfit.
  [naar artikel]
 39. "My heart will go on" met loeiharde dancebeats? Céline Dion speelt het klaar (09/11/2017 - VRT NWS)
  In Las Vegas heeft Céline Dion een opmerkelijke versie van "My heart will go on" gezongen. De Canadese superster was te gast op een concert van Steve Aoki en stak haar iconische hit in een loeihard dancekleedje.
  [naar artikel]
 40. Céline Dion nog niet toe aan nieuwe relatie: “Ik doe niet aan daten” (20/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  Sinds haar echtgenoot in 2016 overleed aan keelkanker voelt Céline Dion (51) zich eenzaam. Dat vertelde de Canadese zangeres zelf in een interview met de Today Show. “Het verdriet is nog altijd zeer groot, daten gaat nog niet.”
  [naar artikel]
 41. "Hier zijn, is de juiste beslissing" Celine Dion geeft emotionele speech over Las Vegas en doneert opbrengsten van concert aan slachtoffers (05/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Celine Dion heeft zich afgevraagd of ze haar show van dinsdag wel zou laten doorgaan, amper twee dagen na het bloedbad in Las Vegas. "Het is om...
  [naar artikel]
 42. Zeldzaam: Céline Dion toont haar tweeling aan de wereld (26/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  De Canadese zangeres Céline Dion (49) geniet momenteel van een rustpauze tijdens haar shows in Las Vegas en vierde afgelopen maandag de verjaardag van haar tweeling. Voor die gelegenheid deelde ze - heel uitzonderlijk- foto’s van de twee zevenjarige jongens via Instagram.
  [naar artikel]
 43. VIDEO. Céline Dion zonder make-up én kleren te zien in nieuwe videoclip (30/09/2019 - Metro)
  In haar nieuwe single ‘Imperfections’ laat de Canadese zangeres Céline Dion een onopgemaakte versie van zichzelf zien. Ze wil daarmee meegeven dat ze perfect gelukkig is met hoe ze er van nature uitziet. Op 15 november komt het nieuwe album van Céline Dion uit. Ze gaf alvast één nummer vrij. ‘Imperfections’ gaat over het feit dat de 51-jarige zangeres beseft dat ze niet perfect is, maar dat ze haar onvolmaaktheden niet langer wil verstoppen. Minder zelfvertrouwen in jonge jaren In de videoclip zien we hoe Dion eerst netjes opgemaakt is, maar naar het einde toe al haar make-up verwijdert. Tussenin worden er eveneens beelden getoond van een compleet naakte Dion in het water. Haar zelfvertrouwen is op haar 51ste groter dan ooit, zo vertelde ze aan Allure. “Ik heb me nooit eerder zo mooi gevonden als nu. In mijn twintiger jaren voelde ik me minder mooi. Ik ben blij dat die periode achter me ligt”, klonk het. Sportpaleis Naar aanleiding van haar nieuwe album ‘Courage’ komt Céline Dion volgend jaar ook naar België. Op 28 en 30 mei is ze te bewonderen in het Antwerpse Sportpaleis. De ticketverkoop start op woensdag 2 oktober om 10 uur via Greenhousetalent.be. Lees ook : WOW. Wat is er met Céline Dion gebeurd? Het bericht VIDEO. Céline Dion zonder make-up én kleren te zien in nieuwe videoclip verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 44. Heeft Céline Dion een nieuwe vriend? (22/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  Heeft Céline Dion een nieuwe vriend? Dat is de vraag waar heel wat Europese tabloids zich momenteel het hoofd over breken. De zangeres, die in 2016 haar echtgenoot René Angélil verloor aan keelkanker, werd meermaals gezien in het gezelschap van Pepe Munoz.
  [naar artikel]
 45. Dit is hoe Rihanna haar 600 miljoen verdiende en uitgeeft (09/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Madonna (570 miljoen), Celine Dion (450 miljoen) en Beyoncé (400 miljoen) boeren lang niet slecht, maar Rihanna steekt hen allemaal de loef af. Met...
  [naar artikel]
 46. WOW. Wat is er met Céline Dion gebeurd? (24/01/2019 - Metro)
  Heel wat celebs proberen tijdens de Parijse modeweek de aandacht te trekken met hun modieuze  outfits. Ook Céline Dion viel op, maar dan niet vanwege haar glamoureuze outfit. De Canadese zangeres zag er onrustwekkend mager uit. Dion woonde de show van Franse ontwerper Alexandre Vauthier bij samen met een bevriende danser. Ze namen plaats op de eerste rij en daarbij viel meteen op hoe veel de zangeres is afgevallen. Online kreeg Dion heel wat gemene commentaar over zich heen, maar heel wat fans maken zich ongerust over haar gezondheid: “Dit is toch niet meer gezond?”, klinkt het op Twitter. AFP / F. Guillot @RTLBoulevard Kom op wees eens reëel #CelineDion is echt te mager. Dit is gestoord. Een magere heks in idiote kleding voor een 17 jarige — Laarmans (@laarmans_willem) 23 januari 2019 What is wrong with #CelineDion ??? She´s skin and bones!!! pic.twitter.com/beZ1JOEanp — Marion Friedl (@marillion13) 23 januari 2019 Lees ook : Céline Dion gaat uit de kleren voor Vogue Het bericht WOW. Wat is er met Céline Dion gebeurd? verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 47. Céline Dion oogt nog scherper: “Het klopt dat ik vermagerd ben, maar ik voel me goed” (04/04/2019 - Het Belang van Limburg)
  De Canadese zangeres Céline Dion, die begin 2016 haar (man)ager verloor, is volgens fans zorgwekkend mager. De ster geeft toe dat ze is afgevallen, maar stelt mensen gerust. “Ik voel me goed en sterk”, zei ze in een interview in de talkshow Good Morning America.
  [naar artikel]
 48. Celine Dion stopt na acht jaar met show in Las Vegas (24/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Zangeres Celine Dion stopt volgend jaar na acht jaar met haar vaste optredens in Caesars Palace in Las Vegas. Dat maakte zij maandag bekend op...
  [naar artikel]
 49. Céline Dion brengt emotioneel eerbetoon aan haar overleden man (12/09/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Céline Dion (48) was vrijdagavond te gast op het Stand Up To Cancer-evenement in Los Angeles, een initiatief dat geld inzamelt voor kankeronderzoek. De Canadese zangeres bracht er haar nieuwe nummer ‘Recovery’, maar had eerst mooie woorden voor haar man René Angélill (74) die er begin dit jaar aan de ziekte bezweek.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.