LIVE. GOAL! Haaland zet grote misser meteen recht na de rust

21/11/2020 - 21:40
"• Bundesliga • Olympiastadion • Speeldag 8 • Maakt 16-jarig wonderkind Youssoufa Moukoko zijn debuut?"

1. LIVE. GOAL! Wie anders dan Haaland breekt topper tegen Bayern meteen open met knappe goal! (06/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Allianz Arena • Aftrap: 18u30 • Bayern staat aan de leiding, Dortmund is pas vijfde • Uitkijken naar het spitsenduel Lewandowski-Haaland [naar artikel]

2. LIVE. Dortmund met dubbele bonus de rust in na knappe goal Haaland (20/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Bundesliga • Aftrap: 18u30 • VELTINS Arena • Speeldag 22 [naar artikel]

3. LIVE INTER-FIORENTINA. Grote misser Lukaku breekt thuisploeg zuur op: Bonaventura zet bezoekers op voorsprong (01/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Inter speelt momenteel tegen Fiorentina. Vlak na rust liet Lukaku het openingsdoelpunt liggen door een onwaarschijnlijke misser, enkele tellen later werd het 0-1. Volg de partij op de voet in onderstaande liveblog. [naar artikel]

4. LIVE. GOAL! Dortmund en Haaland komen ontketend uit kleedkamer: meteen van 1-0 naar 1-2 (21/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Bundesliga • Olympiastadion • Speeldag 8 • Maakt 16-jarig wonderkind Youssoufa Moukoko zijn debuut? [naar artikel]

5. BEKIJK: De misser van het seizoen? Erling Haaland wringt een reuzegrote kans de nek om (04/03/2024 - Sporza)

Erling Haaland is toch een mens van vlees en bloed. In de derby van Manchester slaagde de topspits erin om te missen voor open doel. "Zijn reactie was er een van grote spelers", dekt City-coach Pep Guardiola hem in. [naar artikel]

6. LIVE: GOAL! Enkele minuten na stevige misser is het dan toch raak voor Morioka, Japanner maakt er 2-0 van (29/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Goed nieuws uit de ziekenboeg van Anderlecht: Andy Najar is namelijk weer helemaal fit. Hij begint ook meteen in de basis tegen Charleroi. Kan de... [naar artikel]

7. Geen geslaagde homecoming voor Haaland: Noorse topspits bij rust vervangen tegen ex-club, Dortmund en groepswinnaar City stoten door (25/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

Erling Braut Haaland (22) heeft zijn oude liefde geen pijn kunnen doen. De Noorse vedette van Manchester City kreeg wél respect in Dortmund, maar een goal was hem in de 45 minuten die hij speelde niet gegund. Het relaas van een avondje Haaland-watchen. [naar artikel]

8. LIVE. De Bruyne zet Haaland met piekfijne assist op weg naar tweede goal (07/08/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Eerste speeldag • London Stadium • Aftrap: 17u30 • Scoort Haaland bij z'n Premier League-debuut? [naar artikel]

9. LIVE. Haaland meteen gevaarlijk na rust, maar vizier staat niet op scherp (07/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Zevende speeldag Bundesliga • Aftrap: 18u30 • Signal Iduna Park • Dortmund en Bayern staan samen op kop [naar artikel]

10. LIVE. GOAL! Lewandowski maakt er 1-2 van, Haaland scoorde al snel twee keer voor Dortmund (06/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

11. LIVE BARCELONA-ANTWERP. GOAL! Gavi maakt er enkele minuten na de rust 4-0 van (19/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

Antwerp begint tegen het grote Barcelona aan z'n Champions League-avontuur, maar het dreigt een start in mineur te worden. Bij de rust stond het al 3-0 voor de thuisploeg. Mis niets van de wedstrijd in onze liveblog of kijk LIVE op VTM 2 en VTMGO! [naar artikel]

12. LIVE. Meteen na de rust laat Haaland de gelijkmaker liggen (06/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Heenwedstrijd kwartfinale • Etihad Stadium • Aftrap: 21u • Met De Bruyne, Thorgan Hazard en Meunier mogelijk drie Belgen aan de aftrap [naar artikel]

13. Zo vindt gegeerde Erling Haaland rust voor miljoenenstrijd losbarst: mediteren, bomen zagen en met tractors rijden (09/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

Afgelopen zomer poseerde Erling Haaland (20) doodgewoon topless op een tractor. Terwijl de toppers hem de hemel beloven, zoekt ’s werelds meest begeerde spits rust op de boerenbuiten. L’embarras du choix van Haaland: welke club wint straks de miljoenenstrijd om een plattelandsgigant? [naar artikel]

14. LIVE: Scoreloze kelderkraker bij de rust na grote misser Bandé (10/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

Aftrap om 20u Scheidsrechter: Jonathan Lardot Stadion: AFAS Stadion Mechelen zonder De Witte, El Messaoudi en Vitas. Geen Koné bij Eupen. [naar artikel]

15. LIVE. Mahrez maakt er 4-0 van voor City, Haaland bij de rust gewisseld (05/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Derde speeldag groepsfase • Aftrap: woensdag, 21u • Etihad Stadium • Laat Haaland de netten opnieuw trillen? [naar artikel]

16. LIVE. GOAL! Yaremchuk brengt Gent meteen na rust weer in de match (02/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Europe Play-offs • Ghelamco Arena • Speeldag 1 • Aftrap: 16u [naar artikel]

17. LIVE BRIGHTON-MAN CITY. Dan toch de voorsprong voor De Bruyne en co! Foden scoort luttele minuten na grote misser Haaland (24/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

Zondag vierde Manchester City de vijfde titel in zes jaar, vanavond trekken Kevin De Bruyne en co al naar Brighton. Hebben de Citizens het feestje goed verteerd? Mis niets van het duel in onderstaande liveblog. [naar artikel]

18. LIVE. GOAL! Alexander-Arnold zet Liverpool verdiend op voorsprong (30/07/2022 - Het Laatste Nieuws)

• King Power Stadium (18u) • Ref: Craig Pawson • Man City werd kampioen, Liverpool won de FA Cup • Maken De Bruyne en Haaland meteen een statement? [naar artikel]

19. LIVE. Ook na rust versiert Dortmund kansen: Reyna steekt naast, lat verhindert tweede goal Haaland (20/06/2020 - Het Laatste Nieuws)

• 33ste speeldag Bundesliga • Aftrap: 15u30 • Red Bull Arena Leipzig • Dortmund heeft een voorsprong van drie punten op Leipzig [naar artikel]

20. LIVE. Witsel pikt z’n goal mee voor Dortmund, Haaland doet met zesde goal in drie matchen beter dan Batshuayi (01/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Bundesliga • Speeldag 20 • Aftrap: 15u30 • Signal Iduna Park [naar artikel]

21. LIVE BARCELONA-ANTWERP. GOAL! Meteen prijs bij de eerste kans: Félix opent de score (19/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

Antwerp begint tegen het grote Barcelona aan z'n Champions League-avontuur. Na een sterke start kwam de ‘Great Old’ toch snel op achterstand na een goal van Félix. Mis niets van de wedstrijd in onze liveblog of kijk LIVE op VTM 2 en VTMGO! [naar artikel]

22. LIVE. Haaland scoort zijn eerste maar zeker niet laatste goal voor Man City: Noor dwingt penalty af en zet om (07/08/2022 - Het Laatste Nieuws)

23. KIJK LIVE. Club bij de rust 0-3 achter tegen Dortmund na goal Thorgan en assists Witsel en Meunier (04/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Jan Breydel (21u) • Ref: Damir Skomina (Slo) • Club Brugge met Simon Deli en Noa Lang in de basis • Witsel is aanvoerder bij Dortmund, ook Thorgan Hazard, Meunier én Haaland spelen [naar artikel]

24. Liverpool wist recordgoal van Haaland uit voor gelijkspel tegen Manchester City (25/11/2023 - Sporza)

De volgorde blijft ongewijzigd: Manchester City op nummer 1, Liverpool op nummer 2. Met zijn 50e goal in de Premier League - nooit deed iemand het sneller - bracht Erling Haaland de thuisploeg voor rust op voorsprong, maar Trent Alexander-Arnold schonk Liverpool nog een gelijkspel. [naar artikel]

25. LIVE. Spektakel in München! Haaland scoort meteen twee keer tegen Bayern, Hazard geeft assist (06/03/2021 - Het Laatste Nieuws)