Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

25 November 2020
00:16 uur

Van Sinan Bolat tot nonkel Gilbert: deze doelmannen deden het scorende Arnaud Bodart voor

Het Belang van Limburg

21/11/2020 - 22:16

Doelmannen die scoren, het is een zeldzaamheid in het voetbal. Toch is er nu en dan eens een goalie die de netten weet te doen trillen. Opvallend: ze doen dit meestal in het absolute slot van een wedstrijd, wat hun doelpunt nog net wat specialer maakt. Sinan Bolat, Silvio Proto en William Dutoit. Deze drie doelmannen deden in een recent verleden wat Arnaud Bodart zaterdagavond voor de Rouches deed: hun ploeg een ultiem delirium bezorgen.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Arnaud Bodart treedt in voetsporen van oom Gilbert Bodart bij Standard (15/05/2017 - Sporza)
  Doelman Arnaud Bodart wordt prof bij Standard. Het neefje van oud-keeper en aanvoerder van Standard Gilbert Bodart speelt al sinds 2006 in Luik.
  [naar artikel]
 2. Standard geeft neeft van Gilbert Bodart profcontract (15/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  Doelman Arnaud Bodart wordt prof bij Standard. Dat maakten de Rouches maandag bekend op de clubwebsite. Het neefje van oud-keeper en aanvoerder van Standard Gilbert Bodart speelt al sinds 2006 in Luik.
  [naar artikel]
 3. Arnaud Bodart: de nieuwe nummer één van Standard (03/08/2019 - Het Belang van Limburg)
  Niet alleen KRC Genk trekt de kaart van de jonge doelmannen. Standard is het seizoen gestart met Arnaud Bodart. Het 21-jarige jeugdproduct profiteert optimaal van de blessure van Guillermo Ochoa en de vormcrisis van Vanja Milinkovic-Savic. “Het enige dat hij niet heeft, is ervaring.”
  [naar artikel]
 4. Van penaltygoal Copa tot prachtige kopbal Proto: deze doelmannen gingen scorende Bodart voor (21/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Scorende keepers in de Belgische competitie, ze zijn van alle tijden. In de jaren 80 scoorde een Belgische doelman liefst 22 goals, maar ook in in het recentere verleden vonden enkele goalies de weg naar de netten.
  [naar artikel]
 5. Van penaltygoal Copa tot prachtige kopbal Proto: deze doelmannen gingen scorende Bodart voor (21/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Scorende keepers in de Belgische competitie, ze zijn van alle tijden. In de jaren 80 scoorde een Belgische doelman liefst 22 goals, maar ook in in het recentere verleden vonden enkele goalies de weg naar de netten.
  [naar artikel]
 6. Sinan Bolat: minzame jongen vs. geslepen winnaar (04/12/2018 - Gazet van Antwerpen)
  “Tja, ik kan mijn doelman moeilijk feliciteren. Ik ga hem er zeker over aanspreken.” Het was een zeldzame negatieve opmerking van Laszlo Bölöni aan het adres van Sinan Bolat na diens strafschopfout tegen Sint-Truiden. Maar hoe valt te verklaren dat een minzame kerel als Sinan Bolat zich soms toch laat betrappen op zulke dingen. “Op het veld telt maar één ding voor hem: winnen.”
  [naar artikel]
 7. Sinan Bolat: “Ik hoop op transfer na seizoen” (11/01/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Sinan Bolat is wellicht aan zijn laatste maanden bij Antwerp bezig. De doelman van de Turkse nationale ploeg is gegeerd door de Turkse topclubs. “2018 was het beste jaar uit mijn carrière en dat heb ik bekroond met de status van nummer één bij Turkije”, zegt Bolat.
  [naar artikel]
 8. Gilbert Bodart maakt debuut in politiek en vergelijkt Maggie De Block met “een varken” (07/10/2018 - Het Nieuwsblad)
  Een van de beste Belgische doelmannen van zijn generatie, Gilbert Bodart, waagt zich aan zijn eerste stapjes in de politiek. Maar een week voor zijn eerste gemeenteraadsverkiezingen ligt hij onder vuur door een post op Facebook, waarin hij minister Maggie De Block vergelijkt met een varken. Niet voor het eerst.
  [naar artikel]
 9. Uitkijken naar het debuut van Bolat: "Geen twijfel dat Sinan klaar is" (04/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Om een deel van de defensieve problemen bij AA Gent op te lossen, wordt uitgekeken naar het debuut van Sinan Bolat (32). Bolat speelde tot nu toe...
  [naar artikel]
 10. Arnaud Bodart (21) krijgt wellicht zijn kans onder de lat bij Standard (27/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Schrik niet als u Arnaud Bodart vanavond in doel ziet staan bij Standard - hij heeft een streepje voor. De Portugese keeperstrainer Ricardo Pereira...
  [naar artikel]
 11. Onwaarschijnlijk! Bodart gaat Bolat achterna en scoort op Sclessin in slotseconden: “Ik stond achter de goal toen Bolat het deed” (21/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Standard mag een spandoek omhoog hangen op Sclessin. ‘Merci, Arnaud.’ De doelman behoedde zijn ploeg voor de nederlaag tegen Eupen met een paar cruciale reddingen. En hij scoorde de gelijkmaker in de slotseconden.
  [naar artikel]
 12. Onwaarschijnlijk! Bodart gaat Bolat achterna en scoort op Sclessin in slotseconden: “Ik stond achter de goal toen Bolat het deed” (21/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Standard mag een spandoek omhoog hangen op Sclessin. ‘Merci, Arnaud.’ De doelman behoedde zijn ploeg voor de nederlaag tegen Eupen met een paar cruciale reddingen. En hij scoorde de gelijkmaker in de slotseconden.
  [naar artikel]
 13. Sinan Bolat dicht bij nieuw tweejarig contract (11/01/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Sinan Bolat, de 31-jarige doelman van Antwerp FC, is einde contract, maar kreeg eind 2019 al positieve signalen over een verlenging.
  [naar artikel]
 14. Sinan Bolat over uitblijven nieuw contract: “Het sleept al veel te lang aan” (08/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Antwerp in de bekerfinale. Op 90 minuten van Europees voetbal volgend seizoen. Vraag is of Sinan Bolat er dan nog bij is. De Antwerp-doelman, wiens...
  [naar artikel]
 15. Sinan Bolat tekent voor 2 jaar bij AA Gent (27/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  AA Gent heeft een overeenkomst voor twee seizoenen afgesloten met Sinan Bolat. De 31-jarige doelman legde zijn medische en fysieke tests af in het...
  [naar artikel]
 16. Sinan Bolat al 19 (!) competitiematchen op rij geklopt: "De nul houden is een hype geworden" (29/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De koning van de clean sheet is van z'n troon gevallen. 19 competitieduels na elkaar gepasseerd: wat doet dat met Antwerp-doelman Sinan Bolat (31)?...
  [naar artikel]
 17. Porto stalt Sinan Bolat alweer bij nieuwe club (31/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  Sinan Bolat hoopt zijn carrière te herlanceren bij FC Arouca, de 28-jarige doelman wordt tot het einde van het seizoen uitgeleend door FC Porto.
  [naar artikel]
 18. AA Gent haalt ook Sinan Bolat binnen (26/08/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Thomas Kaminski out, Sinan Bolat in. De gewezen doelman van Antwerp zet zijn carrière voort bij AA Gent. Hij was vrij nadat zijn contract bij de Great Old afgelopen zomer afliep en tekent weldra bij de Buffalo’s. Met Laszlo Bölöni krijgt Bolat alvast weer een oude bekende boven zich als coach.
  [naar artikel]
 19. Sinan Bolat: “Kan niet garanderen dat ik blijf” (18/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Onduidelijkheid troef. Sinan Bolat (30) kan niet beloven dat hij tegen AZ nog de doelman van Antwerp is. “Ik sluit een vertrek niet uit.”
  [naar artikel]
 20. AA Gent-doelman Sinan Bolat valt in de smaak: “Het doet deugd dat het publiek mijn naam scandeerde” (04/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  In de 5-1-zege van AA Gent tegen Beerschot koos Wim De Decker zoals verwacht voor Sinan Bolat. De nieuwkomer bij AA Gent - nog een erfenis van die...
  [naar artikel]
 21. Standard geeft keeper Arnaud Bodart (19) profcontract (15/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Doelman Arnaud Bodart wordt prof bij Standard. Dat maakten de Rouches vandaag bekend op de clubwebsite. Het neefje van oud-keeper en aanvoerder
  [naar artikel]
 22. Ex-ploegmaats Sinan Bolat en Jelle Van Damme treffen elkaar in bekerclash: “We kunnen allebei klootzakjes zijn” (26/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Sinan Bolat (31) en Jelle Van Damme (35) deelden de kleedkamer bij Standard en ­Antwerp. Genoeg stof voor een uitgebreide babbel aan de vooravond...
  [naar artikel]
 23. Ex dient klacht in tegen Gilbert Bodart na doodsbedreigingen (08/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De ex van Gilbert Bodart heeft klacht ingediend tegen de voormalige profvoetballer wegens bedreigingen. "Begin deze maand heeft hij me twee keer
  [naar artikel]
 24. Ex-Rode Duivel Gilbert Bodart lijsttrekker bij gemeenteraadsverkiezingen (27/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Ex-doelman Gilbert Bodart zal bij de gemeenteraadsverkiezingen van oktober in Grâce-Hollogne de lijst trekken van de rechtse partij La Droite.
  [naar artikel]
 25. Antwerp en doelman Sinan Bolat gaan definitief uit elkaar, ook Kevin Mirallas stapt op (07/05/2020 - Het Belang van Limburg)
  Sinan Bolat vertrekt definitief bij Antwerp. De 31-jarige Belgisch-Turkse doelman vond geen akkoord met de Great Old over een nieuw contract. Naast Bolat nemen ze bij Antwerp ook na één jaar al afscheid van Kevin Mirallas (32).
  [naar artikel]
 26. Weldra 3 nieuwe keepers voor Antwerp FC? (18/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Volgend seizoen drie nieuwe doelmannen op de Bosuil? Het zou zomaar kunnen. Zowel Sinan Bolat, Jens Teunckens als Yves De Winter zijn immers in...
  [naar artikel]
 27. Sinan Bolat keert met ambities terug naar België: "Ik wil rol spelen in de heropbouw van Antwerp" (19/07/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Sinan Bolat (28) streek opnieuw in ons land neer. De Turkse doelman is na Genk, Standard en Club Brugge bij Antwerp aan zijn vierde Belgische
  [naar artikel]
 28. Antwerp en doelman Sinan Bolat gaan definitief uit elkaar (07/05/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Sinan Bolat vertrekt definitief bij Antwerp. De 31-jarige Belgisch-Turkse doelman vond geen akkoord met de Great Old over een nieuw contract.
  [naar artikel]
 29. Besiktas wil Antwerp-doelman Sinan Bolat (26/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Is Sinan Bolat aan z’n laatste maanden in ons land bezig? Het begint er stilaan op te lijken. Het Turkse Besiktas deed de Antwerp-doelman immers...
  [naar artikel]
 30. Nu ook officieel: Sinan Bolat voor twee seizoenen naar AA Gent (27/08/2020 - Het Belang van Limburg)
  Sinan Bolat heeft voor twee seizoenen getekend bij AA Gent. De 31-jarige doelman was vrij nadat zijn contract bij Antwerp afgelopen zomer afliep.
  [naar artikel]
 31. Nu ook officieel: Sinan Bolat voor twee seizoenen naar AA Gent (27/08/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Sinan Bolat heeft voor twee seizoenen getekend bij AA Gent. De 31-jarige doelman was vrij nadat zijn contract bij Antwerp afgelopen zomer afliep.
  [naar artikel]
 32. Sinan Bolat legt medische tests af bij AA Gent (27/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  AA Gent staat op het punt om een overeenkomst te ondertekenen met Sinan Bolat. De 31-jarige doelman legde al zijn medische en fysieke tests af,...
  [naar artikel]
 33. Antwerp strikt Sinan Bolat voor drie seizoenen (05/04/2019 - De Morgen)
  Sinan Bolat (28) strijkt opnieuw in onze competitie neer. De Turkse doelman tekende een contract voor drie seizoenen bij promovendus Antwerp. Daar vindt hij twee vertrouwelingen terug.
  [naar artikel]
 34. Antwerp strikt Sinan Bolat voor drie seizoenen (18/07/2017 - De Morgen)
  Sinan Bolat (28) strijkt opnieuw in onze competitie neer. De Turkse doelman tekende een contract voor drie seizoenen bij promovendus Antwerp. Daar vindt hij twee vertrouwelingen terug.
  [naar artikel]
 35. “Sinan is de beste keeper van België” (31/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  Bericht aan iedereen die woensdag de topwedstrijd Royal Antwerp FC – KRC Genk zal volgen: de Antwerp-doelman komt mogelijk nijdig, zelfs arrogant over. Maar in werkelijkheid is hij een te gekke kerel. Hoe we dat weten? Met eigen ogen gezien toen Sinan Bolat (30) en zijn voormalige keeperscoach Guy Martens (59) mekaar in de armen vielen. “Ik zag Sinan vroeger vaker dan mijn eigen kinderen”, lacht Martens. “Alles heb ik aan Guy te danken”, aldus Bolat.
  [naar artikel]
 36. Sinan Bolat solliciteert nog eens (naar nieuw contract of mooie transfer): “Ik blijf alles geven tot het einde” (17/02/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Iemand nog een topkeeper nodig? Sinan Bolat (31) heeft voor volgend seizoen nog geen club, maar dat deert hem allerminst. Hij acteerde tegen Charleroi alweer op hoog niveau en zorgde ervoor dat Antwerp op de Bosuil ongeslagen blijft.
  [naar artikel]
 37. Doelman Sinan Bolat: 'De Antwerpfan is een kampioenstitel waard' (29/03/2019 - Knack)
  Vrijdag begint Play-off I met Standard-Antwerp, twee vurige teams in rood en wit. Mengen zij zich in de titelstrijd? Doelman Sinan Bolat van Antwerp sluit het niet uit. 'Alles is mogelijk: dat is het zotte aan die play-offs.'
  [naar artikel]
 38. Internationale interesse voor Sinan Bolat, maar Antwerp wil doelman niet zomaar laten gaan: “Alleen bij monsterbod te koop” (13/07/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Clubs met plannen om Sinan Bolat deze zomer weg te kapen op de Bosuil zullen diep in de buidel moeten tasten voor de Turkse international. Rayo Vallecano en enkele Turkse clubs hebben al geïnformeerd, maar bij Antwerp klinkt het dat de doelman alleen weg mag bij “een monsterbod”. Zelf ziet Bolat een tweede seizoen bij de Great Old wel zitten. Alleen dreigt een internationale keeperscarousel die plannen te verstoren.
  [naar artikel]
 39. Antwerp bevestigt komst van Sinan Bolat (17/07/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Antwerp heeft een nieuwe grote naam te strikken. De neo-eersteklasser bevestigde zonet de komst van doelman Sinan Bolat. De voormalige doelman van onder meer Standard, Club Brugge en Racing Genk tekende vandaag een contract op de Bosuil.
  [naar artikel]
 40. Teleurgestelde Bolat verlaat meteen de zaal: “Ach, hij zal sterker terugkeren en tonen dat hij de beste is” (17/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  “Het is tijd om deze prijs te winnen”, aldus Antwerp-keeper Sinan Bolat (30) net voor de prijsuitreiking. Viel dat even tegen. Kalinic was de...
  [naar artikel]
 41. Sinan Bolat: “Ik weet wel zeker dat Antwerp in betere handen is dan sommige andere eersteklassers” (21/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  Zondag naar Club Brugge, donderdag wacht Standard: Sinan Bolat staat voor een nostalgisch tweeluik, met extreme bestemmingen. De warme herinneringen aan Luik staan tegenover mistroostigheid in West-Vlaanderen, een panter onder de lat tegenover een schim in doel, het vooruitzicht op een grote toekomst versus vrees voor een einde in mineur. Vandaag staat hij er weer, de zwarte kat van Antwerp, met die hese stem die suggereert dat hij ook in zijn vrije tijd naar mensen brult. Sinan Bolat (29) over moeilijke jaren, zijn band met Turkije en zijn capriolen op het veld.
  [naar artikel]
 42. Bolat is al aangekomen op trainingskamp Antwerp (17/07/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Antwerp heeft maandagmiddag de transfer van doelman Sinan Bolat (ex-Genk, ex-Standard, ex-Club Brugge) aangekondigd. Bolat tekende voor drie seizoenen bij het stamnummer één en arriveerde ’s avonds al op het oefenkamp van The Great Old.
  [naar artikel]
 43. Antwerp en Kevin Mirallas gaan uit elkaar, ook Sinan Bolat vertrekt (07/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Kevin Mirallas verlaat na amper één jaar Antwerp. De oud Rode Duivel krijgt aan uitgaande kant het gezelschap van Sinan Bolat, want ook de Turkse...
  [naar artikel]
 44. Sinan Bolat na vijf jaar weer opgeroepen bij Turkse nationale ploeg (26/05/2018 - Het Belang van Limburg)
  Sinan Bolat is weer Turks international. De doelman van Antwerp is zopas toegevoegd aan de nationale selectie voor de oefeninterlands tegen Iran, Tunesië en Rusland. Zijn laatste cap dateert ondertussen al van vijf jaar geleden.
  [naar artikel]
 45. Sinan Bolat bezorgt Antwerp punt: “Ik ben nu beter dan in mijn Standardperiode” (04/12/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Antwerp deed alweer een goede zaak met het oog op Play-off 1. Het pakte een punt op het veld van rechtstreekse concurrent Standard en heeft dat in grote mate te danken aan doelman Sinan Bolat. Die stopte in de extra tijd een onterecht gefloten strafschop van Orlando Sa. “Dit vergeet ik nooit meer.”
  [naar artikel]
 46. Sinan Bolat opgenomen in selectie Turkije voor komende interlands (31/08/2018 - Het Belang van Limburg)
  Antwerp-doelman Sinan Bolat is opgeroepen voor de nationale ploeg van Turkije. De 29-jarige doelman van Antwerp is één van de drie keepers in de kern voor de wedstrijden thuis tegen Rusland (7 september) en uit in Zweden (10 september).
  [naar artikel]
 47. Antwerp haalt Bolat terug naar België (17/07/2017 - Sporza)
  Antwerp wordt de vierde Belgische club in de carrière van doelman Sinan Bolat. Antwerp plukt Bolat weg bij Porto, waar hij al enkele jaren op een dood spoor zat.
  [naar artikel]
 48. Besiktas doet Sinan Bolat voorstel voor drie jaar (26/02/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Het blijft een open vraag: waar voetbalt Sinan Bolat volgend seizoen? De 31-jarige doelman is zoals bekend einde contract bij Antwerp, waar met Beiranvand al een nieuwe keeper op komst is. De Turkse topclubs hielden hem het voorbije jaar al nauwgezet in de gaten, en intussen is Besiktas concreet geworden.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.