Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

26 November 2020
19:20 uur

REACTIES. Martin Hongla: “We waren niet realistisch genoeg”

Gazet van Antwerpen

21/11/2020 - 22:41

Met Martin Hongla schoof een kersverse international aan op de persbabbel na afloop van KV Oostende – Antwerp (1-1). “Maar ik wens niet terug te komen op deze match”, verraste de middenvelder met zijn openingsquote.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP GAZET VAN ANTWERPEN

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. STAGES. Kameroense aanwinst Martin Hongla (21) komt toe bij Antwerp - Bölöni neemt gas terug (03/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Antwerp verwelkomde vanmiddag Martin Hongla (21) op stage in Marienfeld. De Kameroener werd opgepikt en vervoegde de Reds vlak na de...
  [naar artikel]
 2. Kameroener Martin Hongla (21) arriveert op stage en wordt derde transfer van Antwerp (03/07/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Na Junior Pius en Ritchie De Laet werd transfer nummer drie afgerond bij Antwerp. De Great Old verwelkomt Martin Hongla, een 21-jarige Kameroense centrale verdediger die ook als defensieve middenvelder uit de voeten kan. Hij ondertekende een contract voor vier jaar. Woensdagmiddag kwam Hongla zelfs al aan op de stage in het Duitse Harsewinkel-Marienfeld.
  [naar artikel]
 3. Martin Hongla (22) droomt van Europees overwinteren met Antwerp en meer (26/11/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Terwijl zijn maatje Lamkel Zé verkommert in de B-kern, is Martin Hongla (22) - die ander Kameroener bij Antwerp - uitgegroeid tot een sterkhouder. Hij droomt al van een topcompetitie en één club in het bijzonder.
  [naar artikel]
 4. Olivier Renard ontdekte Martin Hongla al in 2017: “6 miljoen euro? Antwerp zou wel eens een pak meer kunnen krijgen voor Hongla” (10/11/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Weinigen die voor dit seizoen hadden gedacht dat Martin Hongla zich tot dé revelatie bij Antwerp zou ontpoppen. Op zijn 22ste laat de ‘Ontembare Leeuw’ zien waar Olivier Renard (41), voormalig sportief adviseur bij de Great Old, al jaren in geloofde. Wordt de kersverse Kameroense international opnieuw de man van 6 miljoen, zoals in zijn Spaanse jaren? Als het van Hongla’s ‘ontdekker’ afhangt wel. “Ik hoop dat hij Antwerp nog een pak méér oplevert.”
  [naar artikel]
 5. Martin Hongla (Antwerp) beloond voor goede prestaties met eerste selectie voor Kameroen (07/11/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Martin Hongla (22) is bezig aan een prima seizoen bij Antwerp. De middenvelder speelde al meer dan heel vorig seizoen en wordt nu ook beloond. Hij werd alsnog opgeroepen voor de Kameroense nationale ploeg, voor de eerste keer.
  [naar artikel]
 6. Antwerp-middenvelder Hongla getrouwd in Kameroen (02/01/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Martin Hongla kende nog geen topseizoen bij Antwerp. Nadat de 21-jarige middenvelder eerst geveld werd door malaria, kwam hij in de laatste twee maanden van 2019 amper één minuutje aan de bak. Maar wie weet zien we in 2020 zijn sportieve wederopstanding, op privévlak heeft hij het nieuwe jaar alvast prima ingezet.
  [naar artikel]
 7. Bölöni kiest voor Hongla, Coopman valt (opnieuw) naast de selectie (18/12/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Antwerptrainer Laszlo Bölöni heeft zijn keuze gemaakt voor de bekermatch tegen Standard van vanavond (20u45). De geblesseerde Haroun wordt op het middenveld vervangen door de 21-jarige Martin Hongla. Opvallend: Sander Coopman valt na twee basisplaatsen op rij opnieuw naast de selectie.
  [naar artikel]
 8. Reacties op open brief: 'Mooie gedachten, maar niet realistisch' (20/08/2019 - De Tijd)
  15:21 Het pleidooi van vijftig bedrijfsleiders voor een drastische fiscale vereenvoudiging en een strategisch plan voor migratie leidt tot uiteenlopende reacties uit diverse hoeken.
  [naar artikel]
 9. REACTIES. De Pauw debuteert bij Antwerp: “Als Ivan me nodig heeft, dan kan hij altijd op mij rekenen” (08/08/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Antwerpcoach Ivan Leko voerde twee wissels door in vergelijking met de bekerfinale van vorige week. Martin Hongla kreeg zijn kans, maar het was vooral uitkijken naar het debuut van Nill De Pauw. De 30-jarige flankspeler maakte geen grootse indruk, en werd dan ook voortijdig gewisseld. “Ach, er zit zo veel talent in deze groep, en van de coach zal iedereen zich mogen bewijzen”, dacht De Pauw op de persbabbel.
  [naar artikel]
 10. Coronahonden inzetten tegen het virus: hoe realistisch is dat eigenlijk? (19/09/2020 - Het Belang van Limburg)
  De federale overheid noemt het een belangrijke piste om op korte termijn corona-detectiehonden in te zetten tijdens massa-evenementen. Maar hoe realistisch is dat? En vooral: zijn zulke testhonden wel betrouwbaar genoeg?
  [naar artikel]
 11. REACTIES. Losada: “Op dit moment moeten we realistisch voetballen” (20/10/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Er viel zaterdag een grote last van de schouders bij Hernan Losada. In zijn tweede opdracht als T1 van Beerschot leidde de Argentijn zijn team naar eerste zege in zes wedstrijden. “Ik wil mooi voetbal brengen, maar we moeten ook realistisch zijn.”
  [naar artikel]
 12. 9-jarige kleindochter Martin Luther King: 'Genoeg is genoeg' (video) (25/03/2018 - Knack)
  Tijdens de grote "March of Our Lives" in Washington heeft de kleindochter van Martin Luther King de massa toegesproken.
  [naar artikel]
 13. STAGES. Standard gelijk tegen viriele Denen - Kameroense aanwinst Martin Hongla (21) komt toe bij Antwerp (03/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  SonderjyskE uit Zuid-Jutland was de eerste tegenstander van Standard op oefenstage. Een pittige tegenstander. De Denen starten binnen tien dagen al...
  [naar artikel]
 14. Antwerpspeler op hotel na brand in appartement (20/02/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Het appartement in het Wervehof in Wijnegem dat woensdag beschadigd raakte bij een brand, is dat van Antwerpspeler Martin Hongla (21). De verdedigende middenvelder verblijft nu op hotel tot zijn appartement weer bewoonbaar is.
  [naar artikel]
 15. REACTIES. “We kwamen er niet aan te pas” (01/09/2016 - Het Belang van Limburg)
  Na de zwakke partij tegen Spanje, die resulteerde in een 0-2 nederlaag, waren de reacties uiteraard niet positief. Iedereen beseft dat er nog veel werk aan de winkel is. Ook Jan Vertonghen zag dat de Belgen overklast werden.
  [naar artikel]
 16. Woede over vrijlating Martin (29/03/2019 - De Morgen)
  Zo goed als niets staat de vrijlating van Michelle Martin nog in de weg, ook al heeft procureur-generaal van Bergen Claude Michaux beslist om naar het Hof van Cassatie te stappen. Het regent dan ook verontwaardigde reacties, nu de ex-vrouw van Marc Dutroux binnenkort terecht kan in een klooster.
  [naar artikel]
 17. Autosector: 'Uitstootnormen zijn niet realistisch' (18/12/2018 - De Tijd)
  13:33 De grote autoconstructeurs reageren 'zeer bezorgd' op de nieuwe Europese CO2-afspraken. 'Niet realistisch', klinkt het.
  [naar artikel]
 18. Kofferleveringen bpost nog niet voor meteen (27/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  Bpost gaat nog niet meteen op grote schaal pakjes leveren in autokoffers. Een test rond het concept verliep goed en de reacties van de gebruikers waren positief, maar “we merken dat de markt op korte termijn nog niet matuur genoeg is”, zegt een woordvoerster van het postbedrijf.
  [naar artikel]
 19. REACTIES. Vertonghen: “We kwamen er niet aan te pas” (01/09/2016 - Gazet van Antwerpen)
  Na de zwakke partij tegen Spanje, die resulteerde in een 0-2 nederlaag, waren de reacties uiteraard niet positief. Iedereen beseft dat er nog veel werk aan de winkel is. Ook Jan Vertonghen zag dat de Belgen overklast werden.
  [naar artikel]
 20. Dochter Martin Scorsese verrast hem met Marvel-inpakpapier (26/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Dat regisseur Martin Scorsese (77) geen al te grote fan is van Marvel-films, dat maakte hij al verschillende keren duidelijk. Reden genoeg voor...
  [naar artikel]
 21. Sander Coopman legt medische testen af bij Antwerp, Tom De Sutter zet carrière voort in tweede amateurklasse (04/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  Antwerp staat op het punt een vierde zomertransfer te realiseren. Sander Coopman heeft namelijk het trainingskamp van KV Oostende verlaten om medische testen te gaan afleggen bij de Great Old. Antwerp versterkte eerder zijn selectie met Junior Pius, Ritchie De Laet en Martin Hongla.
  [naar artikel]
 22. Ploegleider Riis over het plan van Campenaerts: “Nieuwe aanval uurrecord niet realistisch” (02/05/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Een plan van Victor Campenaerts om zijn eigen werelduurrecord te verbeteren, nu er toch niet mag worden gekoerst, was niet realistisch. Dat zegt...
  [naar artikel]
 23. "Onderzoeken in richting van rijkswachters waren vaak niet grondig, coherent en snel genoeg" (23/10/2017 - VRT NWS)
  "Heel belangrijk nieuws." Zo reageert professor Cyrille Fijnaut op de mogelijke identificering van "de Reus" van de Bende van Nijvel. Twee jaar lang nam Fijnaut het onderzoek naar de Bende van Nijvel onder de loep in de parlementaire onderzoekscommissie. "Daar heb ik moeten vaststellen dat de onderzoeken in de richting van de rijkswachters vaak niet grondig genoeg waren, niet coherent genoeg gebeurden en ook niet snel genoeg", zegt hij in "De ochtend" op Radio 1. 
  [naar artikel]
 24. “Veel Belgische werven niet genoeg beschermd tegen brand” (16/04/2019 - Het Nieuwsblad)
  “Er gaat niet altijd genoeg aandacht naar de risico’s op brand tijdens de bouwfase. En dat brengt risico’s met zich mee.” Dat zegt Yves Martin, topman van het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf (WTCB). Na de ramp in de Notre-Dame pleit hij om meer rekening te houden met de brandrisico’s bouwplaatsen.
  [naar artikel]
 25. Martin Luther King III: ‘In de tijd van mijn vader waren de witte mensen die ons steunden een minderheid’ (09/06/2020 - De Morgen)
  Toen de burgerrechtenactivist Martin Luther King Jr. in 1968 werd vermoord in Memphis, Tennessee, was zijn zoon Martin III 10 jaar. Een halve eeuw later loopt ‘MLK3’ voorop in de strijd voor #BlackLivesMatter. De begrafenis van George Floyd zal vandaag veel emoties losweken.
  [naar artikel]
 26. Documentaire over modeontwerper Martin Margiela komt deze week uit (07/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  Martin Margiela trok tien jaar geleden de deur achter zich dicht bij zijn Maison Martin Margiela, maar maakt vrijdag een comeback. Niet in levenden lijve, wel in de documentaire ‘Martin Margiela: in his own words’.
  [naar artikel]
 27. Een pakje laten leveren rechtstreeks in uw autokoffer? Nog niet voor meteen, ondanks "positieve" test van Bpost (27/12/2019 - VRT NWS)
  Bpost gaat nog niet meteen op grote schaal pakjes leveren in autokoffers. Een test rond het concept verliep goed en de reacties van de gebruikers waren positief, "maar de markt is nog niet matuur genoeg", zo zegt het postbedrijf.
  [naar artikel]
 28. Kleindochter van Martin Luther King spreekt massa toe: "Ik heb een droom, genoeg is genoeg. Dit zou een wapenvrije wereld moeten zijn" (25/03/2018 - De Morgen)
  https://images0.persgroep.net/rcs/8w8QqWaoyBZZmy5kpprjfrrRTQA/diocontent/120912127/_fitwidth/642/?appId=f215d2ebdcdad4aa3dc78550c5970d02&quality=0.90
  [naar artikel]
 29. Reacties: (12/04/2019 - De Morgen)
  Waardering, respect, vriendschap over de partijgrenzen heen. Die woorden waren gisteren te lezen in zowat alle reacties op het overlijden van André Denys. En wat misschien nog uitzonderlijker is: ze klonken nog oprecht ook.
  [naar artikel]
 30. Limburgse café-uitbaters: “Zaak heropenen is niet realistisch en niet rendabel” (02/06/2020 - Het Belang van Limburg)
  Als de Veiligheidsraad woensdag groen licht zou geven voor de heropening van de horeca op 8 juni, is het lang niet zeker dat u meteen in uw favoriete café of restaurant terecht zal kunnen. “Een café openen onder deze maatregelen is niet realistisch en niet rendabel”, klinkt het.
  [naar artikel]
 31. Michelle Martin heeft advocatenstage afgerond (21/01/2019 - Het Nieuwsblad)
  Michelle Martin, de ex van Dutroux die in 2012 voorwaardelijk vrijkwam, heeft haar stage voor bachelor in de rechten afgerond. Volgens haar begeleidster, rechter op rust Suzanne Boonen, is het allemaal vlot verlopen. “Ze heeft de stage gelopen in een advocatenkantoor en die waren heel tevreden over haar”, aldus Boonen, die nog meegeeft dat Martin op vele ­andere stageplaatsen niet terechtkon. “Vanwege haar verleden.”
  [naar artikel]
 32. Kritische reacties uit politieke hoek op banenverlies bij KBC: “Het is nooit genoeg” (04/09/2019 - Het Belang van Limburg)
  Vanuit linkse politieke hoek komen er kritische reacties op de aankondiging dat bank-verzekeraar KBC op drie jaar tijd 1.400 banen schrapt.
  [naar artikel]
 33. Kris Martin in S.M.A.K. : slim, leuk, kritisch en idioot, het Lam Gods van onze tijd  (06/03/2020 - VRT NWS)
  Vrijdag opent in Gent "Exit", de eerste Belgische retrospective van Kris Martin (°Kortrijk, 1972), een kunstenaar die vooral in het buitenland actief is. Martin heeft uit alle facetten en media van zijn werk een exemplarisch stuk gekozen, van piepklein tot enorm groot. Hij is een conceptueel kunstenaar, maar de kijker heeft aan enkele woorden uitleg genoeg om de betekenis te doorgronden. Het lijkt mij wel nuttig om de audiogids te gebruiken.
  [naar artikel]
 34. Kritische reacties uit politieke hoek op banenverlies bij KBC: “Het is nooit genoeg voor de aandeelhouders” (04/09/2019 - Het Nieuwsblad)
  Vanuit linkse politieke hoek komen er kritische reacties op de aankondiging dat bank-verzekeraar KBC op drie jaar tijd 1.400 banen schrapt.
  [naar artikel]
 35. Dit ‘Love Island’-koppel is verrassend genoeg uit elkaar (19/08/2019 - Metro)
  Aan alle mooie liedjes komt een eind, en dat is jammer genoeg ook het geval bij Sebastiana en Martin uit ‘Love Island’. Ze kondigden hun breuk zelf aan op Instagram. Wat niemand verwacht had, is gebeurd. Het populaire ‘Love Island’-koppel Sebastiana (24) en Martin (22) is uit elkaar gegaan. De twee hadden al van in het begin een klik en waren – samen met Aleksandra en Denzel – de topfavorieten om het datingprogramma op VIER te winnen. Plekje in elkaars hart Sebastiana deelde het spijtige nieuws op Instagram Stories. “Ik wil jullie even meedelen dat Martin en ik hebben besloten om er een punt achter te zetten. Het is ontzettend moeilijk voor ons om het te vertellen. We hebben allebei nog liefde voor elkaar en we zullen altijd een plekje in elkaars hart hebben. Uiteindelijk hebben we de twee mooiste maanden uit ons leven gehad. Ik zal Martin altijd steunen en er zijn no hard feelings”, klinkt het. Andere finalisten nog samen Het eerste seizoen van ‘Love Island’ werd uiteindelijk gewonnen door hostess Aleksandra Jakobczyk en ex-voetballer Denzel Slager. Zij gingen met 25.000 euro naar huis. Ook de overige finalisten, Rowèna en Stenn, en Matthy en Kelly zijn nog steeds samen. Instagram Stories / @bbabbygyal Lees ook : Lotte en Jarne uit ‘Love Island’ zetten definitief punt achter relatie Het bericht Dit ‘Love Island’-koppel is verrassend genoeg uit elkaar verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 36. Mayra uit ‘Thuis’ over babywissel: “Ook ik vond verhaallijn niet realistisch” (12/06/2018 - Het Belang van Limburg)
  Actrice Muriel Bats verdwijnt binnenkort uit de Eén-serie ‘Thuis’, maar eerst speel haar personage Mayra nog een prominente rol in de seizoensfinale. Een rol waar ze zelf niet zo tevreden mee was, zegt ze in Dag Allemaal. “Ik vond het niet realistisch.”
  [naar artikel]
 37. Mayra uit ‘Thuis’ over babywissel: “Ook ik vond verhaallijn niet realistisch” (12/06/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Actrice Muriel Bats verdwijnt binnenkort uit de Eén-serie ‘Thuis’, maar eerst speel haar personage Mayra nog een prominente rol in de seizoensfinale. Een rol waar ze zelf niet zo tevreden mee was, zegt ze in Dag Allemaal. “Ik vond het niet realistisch.”
  [naar artikel]
 38. Deal met Chinezen is 'realistisch' (07/04/2019 - De Morgen)
  Voetbalclub OH Leuven gaat opnieuw aan tafel zitten met de Chinese investeerder Jian Lizhang. Een akkoord in de komende weken is 'realistisch'.
  [naar artikel]
 39. Stoffel Vandoorne: "Mijn eerste F1-races waren niet goed genoeg" (26/12/2017 - Het Belang van Limburg)
  Wanneer Stoffel Vandoorne terugblikt op zijn debuutseizoen in de Formule 1, dan moet hij toegeven dat de eerste races niet goed genoeg waren. Hij had moeite om op snelheid te komen door de betrouwbaarheidsproblemen met Honda.
  [naar artikel]
 40. ‘Temptation’-Yasmine en ‘Love Island’-Martin uit elkaar (18/05/2020 - Metro)
  Yasmine Pierards en Martin Foru vormen niet langer een koppel. Dat kondigden ze aan op Instagram. Het sprookje is uit tussen Yasmine en Martin. Die geruchten deden de laatste weken al de ronde omdat ze allebei hun gezamenlijke foto’s verwijderd hadden van Instagram. Onlangs deelde Yasmine een foto waarbij ze schreef: “Yes, your girl is single. Leave me alone with the questions. Positive vibes only”. Intussen heeft de 22-jarige ‘Temptation Island’-verleidster het bewuste bericht verwijderd. Maar ook Martin (23) kondigde de breuk aan in een vragensessie op Instagram. “Single”, reageerde hij kort op de vraag of hij een relatie had. Samenwonen Yasmine en Martin kwamen in december 2019 naar buiten met het nieuws dat ze samen waren. Enkele maanden geleden hadden ze nog plannen om te gaan samenwonen, maar dat komt er dus niet meer van. Martin vormde vorig jaar een koppel met Sebastiana. Ze leerden elkaar kennen in het eerste seizoen van ‘Love Island’. In augustus 2019 raakte bekend dat ze uit elkaar waren. View this post on Instagram Het is dus echt uit tussen ex-verleidster Yasmine en Martin (Love Island) A post shared by Team Tempa (@team_tempa) on May 17, 2020 at 10:56am PDT Lees ook: ‘Temptation’-Yasmine zet pesters KEIHARD op hun plaats: “Ik ben het zo beu!” Het bericht ‘Temptation’-Yasmine en ‘Love Island’-Martin uit elkaar verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 41. CD&V eist onafhankelijk onderzoek naar levensduur F-16’s (26/03/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Meerderheidspartij CD&V wil dat een onafhankelijke expert alle beschikbare rapporten over de levensduur van de F-16-gevechtsvliegtuigen onder de loep neemt. Volgens Kamerlid Veli Yüksel is louter becijfering opvragen bij producent Lockheed Martin niet genoeg. Dat was nochtans het plan van defensieminister Steven Vandeput (N-VA). “Maar Lockheed Martin is betrokken partij in deze zaak”, zegt Yüksel. “Daardoor hebben we onvoldoende garantie op de volledigheid van de informatie.”
  [naar artikel]
 42. CD&V eist onafhankelijk onderzoek naar levensduur F-16’s (26/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  Meerderheidspartij CD&V wil dat een onafhankelijke expert alle beschikbare rapporten over de levensduur van de F-16-gevechtsvliegtuigen onder de loep neemt. Volgens Kamerlid Veli Yüksel is louter becijfering opvragen bij producent Lockheed Martin niet genoeg. Dat was nochtans het plan van defensieminister Steven Vandeput (N-VA). “Maar Lockheed Martin is betrokken partij in deze zaak”, zegt Yüksel. “Daardoor hebben we onvoldoende garantie op de volledigheid van de informatie.”
  [naar artikel]
 43. Cocktailbar van de week: Martin’s Bar in Bilzen (06/01/2019 - Het Belang van Limburg)
  De stijlvolle Martin’s Bar is geïntegreerd in hotel Martin’s Rentmeesterij op de historische site van Alden Biesen.
  [naar artikel]
 44. Zijn supermarkten niet ambitieus genoeg of gewoon realistisch als het op plastic aankomt? (06/06/2018 - De Morgen)
  Echt iedereen lijkt het erover eens: we moeten heel dringend iets doen aan de plasticvervuiling. Maar een van de hoofdrolspelers in het verhaal – de supermarkten en kleinhandel – staat op de rem. Waarom?
  [naar artikel]
 45. Engie: 'Regeringsplan kerncentrales niet realistisch, beslissing moet dit jaar vallen' (02/10/2020 - Knack)
  Engie Electrabel, de uitbater van de kerncentrales in ons land, maakt een kruis over het noodscenario van de nieuwe regering om in 2021 alsnog te beslissen twee kerncentrales open te houden. 'Niet realistisch', luidt het in een nota van het energiebedrijf.
  [naar artikel]
 46. “Er bestaat geen kind dat niet goed genoeg is” (21/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  Tienjarig voetballertje ‘niet goed genoeg’ voor Bilzense jeugdploeg, titelde onze krant afgelopen zaterdag. Het artikel lokte tal van reacties uit, vol verontwaardiging maar ook met een gevoel van herkenning. Ze zijn met velen, de ouders die ontgoocheld moeten vaststellen dat hun kind geen Debruyne of Hazard zal worden. Voor de clubs is het geen sinecure om de boodschap over te brengen.
  [naar artikel]
 47. Steven Van Gucht: “Niet realistisch dat coronacijfers komende tijd zullen dalen” (14/09/2020 - Het Nieuwsblad)
  Volgens viroloog Steven Van Gucht is het weinig realistisch dat de coronacijfers de volgende weken gaan dalen. Dat zei hij maandagmiddag in VRT NWS. “We moeten er nu vooral voor zorgen dat de cijfers niet té veel en niet té snel stijgen”, klinkt het.
  [naar artikel]
 48. Rusthuisbewoners opvallend realistisch na soap over bezoek: “Hou het zo tot het helemaal veilig is” (16/04/2020 - Het Nieuwsblad)
  De gevreesde storm van teleurgestelde reacties in de woonzorgcentra na de welles-nietessoap over het bezoek is er niet gekomen. Meer zelfs, de meeste bewoners lijken liever nog een tijdje door te willen bijten dan het risico te lopen om alsnog besmet te geraken: “Hou het zo tot het helemaal veilig is.”
  [naar artikel]
 49. De Wever: "Zeggen dat we 8 miljard moeten vinden in 2 jaar, dat is mensen blaasjes wijsmaken" (11/07/2017 - De Redactie)
  Voor de N-VA-voorzitter is een begrotingsevenwicht in 2019 niet absoluut noodzakelijk. "We moeten de mars naar een evenwicht voortzetten, maar in een realistisch tempo." Over de afwijzende reacties op het pleidooi voor een 7e staatshervorming is hij niet verrast: "Ik heb dit spel nooit anders geweten."
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.