De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

De auto van Maarten Bostyn: "Ik wil alleen maar zwarte auto’s"

Het Belang van Limburg

17/01/2017 - 06:07

Naar aanleiding van het Autosalon in Brussel vroegen wij aan Limburgse ondernemers met welke auto zij rijden en waarom ze voor die vierwieler hebben gekozen. Vandaag in ‘Mijn auto & ik’: Maarten Bosteyn, Afgevaardigd bestuurder van Isola Belgium en Limburg United.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. "Dieseltrauma" houdt aankoop elektrische auto's tegen: nu fiscaal gestimuleerd, maar wat in 5 jaar? (16/08/2018 - VRT NWS)
  Amper een op de tien mensen overweegt bij de aankoop van een nieuwe auto nog een dieselwagen. Dat blijkt uit de mobiliteitsbarometer van mobiliteitsorganisatie VAB. Vooral de benzinewagens blijven populair. Voor een elektrische auto vinden veel consumenten het nog iets te vroeg. "Men vertrouwt het fiscale beleid van de overheid niet", zegt Maarten Matienko van VAB aan VRT NWS.
  [naar artikel]
 2. Kinderen uit Ieper kunnen Sint-Maarten verwelkomen vanuit auto: "We organiseren een drive-in" (16/10/2020 - VRT NWS)
  Over minder dan een maand doet Sint-Maarten normaal gezien zijn intrede in Ieper en dat gaan ze door de coronacrisis op een speciale manier aanpakken. Er komt een soort van drive-in voor 900 auto's.
  [naar artikel]
 3. Maarten Bostyn stopt als voorzitter van de Pro League basketbal (03/02/2023 - Het Belang van Limburg)
  Maarten Bostyn stopt na dit seizoen als voorzitter van de Belgische Pro League. Bostyn was nog maar aan zijn tweede campagne bezig. “Geen ruzie met de overige Belgische clubs, maar er is wel een verschil in visie en dan geef ik liever de fakkel door aan iemand anders.”
  [naar artikel]
 4. "Ze wilden alleen maar meisjes. Niemand wilde Jacques" (08/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  "Ik zat al in de auto, maar ik was mijn sandaaltjes vergeten. Ik ben ze vlug gaan halen in het weeshuis. Toen ik naar buiten liep, zag ik de auto
  [naar artikel]
 5. Deel 3 over de adoptiefraude in Congo: "Ze wilden alleen maar meisjes. Niemand wilde Jacques" (08/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  "Ik zat al in de auto, maar ik was mijn sandaaltjes vergeten. Ik ben ze vlug gaan halen in het weeshuis. Toen ik naar buiten liep, zag ik de auto
  [naar artikel]
 6. Deel 3 over adoptiefraude in Congo: "Ze wilden alleen meisjes. Niemand wilde Jacques" (08/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  "Ik zat al in de auto, maar ik was mijn sandaaltjes vergeten. Ik ben ze vlug gaan halen in het weeshuis. Toen ik naar buiten liep, zag ik de auto
  [naar artikel]
 7. Deel 3 over adoptiefraude in Congo: "Ze wilden alleen meisjes. Niemand wilde Jacques" (08/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  "Ik zat al in de auto, maar ik was mijn sandaaltjes vergeten. Ik ben ze vlug gaan halen in het weeshuis. Toen ik naar buiten liep, zag ik de auto
  [naar artikel]
 8. Trein rijdt auto aan op overweg in Nijlen: "auto viel plots stil" (23/09/2020 - VRT NWS)
  In Nijlen is woensdagochtend een trein op een auto gebotst aan een overweg. De autobestuurder vertelde dat de auto plots was stilgevallen op de overweg. "De persoon kon nog net op tijd uit de auto geraken voor de trein er aankwam, maar een aanrijding was niet meer te vermijden", vertelt Thomas Baeken van Infrabel. Er vielen geen gewonden maar het ongeval veroorzaakte wel veel hinder.
  [naar artikel]
 9. VIDEO. "In een auto die niet schuurt, voel ik me niet zo fijn" (13/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  ‘Iedereen Beroemd’ volgt deze week een jongeman met een passie voor getunede auto’s. Jordy wil namelijk alleen maar in een auto zitten die zo laag mogelijk tegen de grond hangt. “Als ik in een auto zit die niet schuurt, dan voel ik mij niet fijn.”
  [naar artikel]
 10. Maarten Bostyn wordt bij start BeNe-Liga nieuwe voorzitter Pro League (25/03/2021 - Het Belang van Limburg)
  Formeel moet het nog bevestigd worden, maar Maarten Bostyn volgt in mei Arthur Goethals op als voorzitter van de Pro League. Tegelijkertijd blijft de 39-jarige Tongerse bedrijfsleider ook voorzitter van Hubo Limburg United.
  [naar artikel]
 11. De zelfrijdende auto: hoe lang duurt het nog vooraleer we het stuur letterlijk uit handen geven? (26/11/2018 - VRT NWS)
  De auto is geëvolueerd van een mechanisch vervoersmiddel naar een computer die steeds meer alleen kan. Denk maar aan "cruise control" bijvoorbeeld of auto's die zelfstandig kunnen parkeren. Dit is de eerste aflevering van een driedelige reeks over de zelfrijdende auto. Hoe lang nog voor je het stuur volledig uit handen kunt geven en je pakweg naar het werk pendelt in een volledig zelfrijdende auto?
  [naar artikel]
 12. Voorzitter Maarten Bostyn: “Hoogtepunt in achtjarig bestaan van onze club” (13/03/2022 - Het Belang van Limburg)
  Voorzitter Maarten Bostyn was door het dolle heen na de bekerwinst van Limburg United. “Ik heb het vooraf niet durven uitspreken, maar hier geloofde ik wel degelijk in”, aldus de voorzitter.
  [naar artikel]
 13. Energieprijzen swingen de pan uit: is het dan nog interessant om een elektrische auto te kopen? (21/01/2022 - VRT NWS)
  De energieprijzen blijven maar stijgen. Dat betekent dat het ook duurder wordt om een elektrische auto op te laden. "De inspecteur" wil weten of het dan wel slim is om in zo'n auto te investeren. Autojournalist Tony Verhelle vindt alvast van wel: "Elektrisch rijden zal voordeliger blijven".
  [naar artikel]
 14. "Niet 20.000, maar 100.000 auto's minder om verkeersinfarct te voorkomen" (10/01/2017 - De Redactie)
  De mobiliteitsorganisatie noemt de 20.000 auto's die weg moeten uit de avondspits tijdens de bouw van de Oosterweelverbinding een grote onderschatting. "Er zijn ook werkzaamheden gepland in Antwerpen zelf."
  [naar artikel]
 15. "Zwarte dag" op vakantiewegen: al lange files in Frankrijk, en grote problemen in Oostenrijk (01/08/2020 - VRT NWS)
  Het is vandaag een "zwarte dag" op enkele populaire vakantiewegen, onder meer richting zuiden, omdat veel mensen in coronatijden met de auto op reis gaan. Vooral in Frankrijk zou het uitzonderlijk druk worden.
  [naar artikel]
 16. Diependaele (N-VA): "Meer controle op auto's die op aardgas rijden" (28/01/2017 - De Redactie)
  Sommige mensen kopen zo'n auto alleen voor het fiscaal voordeel en niet om echt op aardgas te rijden. Zo'n auto's zijn immers niet onderworpen aan verkeersbelastingen, waardoor eigenaars duizenden euro's kunnen besparen.
  [naar artikel]
 17. "Plug-in-hybride auto's stoten in realiteit gemiddeld meer CO2 uit dan auto's met verbrandingsmotor" (26/11/2020 - VRT NWS)
  De verkoop van plug-in-hybride auto's zit sterk in de lift, maar het beoogde positieve effect voor het milieu wordt daarmee niet bereikt. "Als je kijkt naar de gemiddelde uitstoot van auto’s in Europa, dan kan een benzine- of dieselwagens gemakkelijk 120 gram CO2 per kilometer uitstoten. Die grote plug-in-hybrides zitten daar heel snel boven. Dan ga je naar een uitstoot 150 of 160 gram CO2 per kilometer", legt William Todts van Transport en Environment uit in "De wereld vandaag".
  [naar artikel]
 18. "In 2050 gaat niemand meer dood bij auto-ongeluk" (15/06/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De auto-industrie belooft dat in 2050 niemand nog overlijdt door een ongeval met een auto. Slimme technieken moeten ervoor zorgen dat de auto’s...
  [naar artikel]
 19. Maarten Bostyn nieuwe voorzitter van de Pro Basketball League (17/06/2021 - Het Belang van Limburg)
  Zoals verwacht is Hubo Limburg United voorzitter Maarten Bostyn donderdag tijdens een Algemene Vergadering van de profliga verkozen als voorzitter van de Pro Basketball League.
  [naar artikel]
 20. "Tegen 2027 alle nieuwe auto’s elektrisch", maar zullen we die wel allemaal kunnen opladen? (02/11/2021 - VRT NWS)
  Wie vanaf 2027 een nieuwe auto koopt, zal alleen nog een elektrische auto kunnen kopen. Althans als het van Vlaams minister van Mobiliteit Lydia Peeters (Open VLD) afhangt. Bye bye, klassieke brandstofmotoren dus. Maar zullen we over zes jaar al klaar zijn voor die radicale ommezwaai? De auto-industrie vraagt zich vooral af het Belgische elektriciteitsnetwerk dit zal aankunnen. Ja, zo verzekert netbeheerder Fluvius. “Technisch kan alles, maar het is belangrijk dat we zo snel mogelijk duidelijkheid krijgen.”
  [naar artikel]
 21. De auto van Ed Somers: "Een auto die past bij een stevig gebouwd iemand als mezelf" (18/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  Naar aanleiding van het Autosalon in Brussel vroegen wij aan Limburgse ondernemers met welke auto zij rijden en waarom ze voor die vierwieler hebben gekozen. Vandaag in ‘Mijn auto & ik’: Ed Somers, eigenaar van vastgoedbedrijf Vestio.
  [naar artikel]
 22. "Als Washington heffingen oplegt op Europese wagens zullen wij hetzelfde doen met hun auto's" (31/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  "Als Washington met heffingen op Europese auto's komt, dan zal Brussel daarop antwoorden met taksen op Amerikaanse auto's." Dat heeft Jean-Claude...
  [naar artikel]
 23. "Met een elektrische auto in één keer naar Zuid-Frankrijk? Binnen een paar jaar moet dat lukken" (19/04/2018 - VRT NWS)
  De nieuwe "superbatterij" waar het Leuvense onderzoekscentrum IMEC aan werkt, moet het binnen enkele jaren mogelijk maken om in één keer met een elektrische auto naar het zuiden van Frankrijk te rijden. Dat zegt CEO Luc Van den Hove in "De afspraak" op Canvas. "De doorbraak van de elektrische auto zal zéér snel een feit zijn."
  [naar artikel]
 24. Hacksystemen om "keyless auto" te stelen snel en gemakkelijk online verkrijgbaar (13/03/2019 - VRT NWS)
  Hacksystemen waarmee dieven "keyless auto’s" kunnen stelen, zijn vrij snel en makkelijk online te verkrijgen. De apparatuur gaat alleen op bij auto’s waar geen contactsleutel nodig is om de deuren te openen. Dat de systemen zo makkelijk verkrijgbaar zijn, blijkt uit de eerste aflevering van het nieuwe Eén-programma "Factcheckers". In dezelfde aflevering werd ingegaan op gezondheidsklachten door urine in zwembaden én of je af kunt vallen door tequila te drinken.
  [naar artikel]
 25. Agent laat zich foppen door "ondergesneeuwde auto" (19/01/2018 - VRT NWS)
  Een ondergesneeuwde auto. In de Canadese stad Montréal is het geen uitzonderlijk zicht, zeker nu de sneeuw soms met bakken naar beneden valt. Maar dat betekent daarom niet dat men zijn wagen op welke plaats dan ook mag parkeren. De verkeersregels blijven gelden. Dat dacht ook deze politieagent, toen hij een verkeerd geparkeerde auto opmerkte. "Even op de bon slingeren", dacht hij wellicht, maar dat was moeilijker dan gedacht.
  [naar artikel]
 26. "Blijf met auto weg van Antwerpse Noordersingel" (03/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  "Ruil alvast de auto voor de fiets of het openbaar vervoer." De zwaarste files aan de Antwerpse Noordersingel worden verwacht vanaf 6 maart, maar
  [naar artikel]
 27. "Een EV schiet als een raket uit de startblokken": onze auto-expert belicht de grootste verschillen tussen een elektrische en klassieke wagen (19/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vanaf 2026 moeten alle bedrijfswagens elektrisch zijn. Maar ook als particulier worden we de komende jaren in de richting van een elektrische auto gestuurd. Voor je het weet heb je er straks eentje op de oprit. En dat wordt aanpassen. “Rijden met een ‘EV’ is helemaal anders dan met een klassieke benzine- of dieselauto. Niet alleen rijtechnisch, ook mentaal”, zegt onze auto-expert Joost Bolle. Hij zet de meest opvallende verschillen met een klassieke auto op een rij.
  [naar artikel]
 28. Elektrische auto komt plots heel dichtbij: tegen 2026 alleen nog belastingvoordeel voor bedrijfsauto’s zonder uitstoot (20/04/2021 - VRT NWS)
  Vanaf 2026 zullen alleen nog bedrijfswagens die geen broeikasgassen uitstoten, zoals elektrische auto's, fiscaal aftrekbaar zijn. Minister van Financiën Vincent Van Peteghem (CD&V) wil het tegelijk ook fiscaal aantrekkelijk maken om thuis en op het werk laadpalen te zetten. "We gaan de bedrijfswagens gebruiken als een hefboom om ons volledige wagenpark te verduurzamen" zei de minister in "De ochtend" op Radio 1.
  [naar artikel]
 29. De auto van Tom Heeren: "Geen vuile voeten in mijn auto, echt niet" (20/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  Naar aanleiding van het Autosalon in Brussel vroegen wij aan Limburgse ondernemers met welke auto zij rijden en waarom ze voor die vierwieler hebben gekozen. Vandaag in ‘Mijn auto & ik’: Hasselaar Tom Heeren, eigenaar van doe het zelf-keten Hubo.
  [naar artikel]
 30. "Waarom ze auto’s in brand steken? Alleen zo wordt de Zweedse jeugd gezien" (15/08/2018 - De Morgen)
  Het is maandagavond, even na negen uur, als in een buitenwijk van Gotenburg bendes zwartgeklede jongeren zo’n dertig auto’s in de fik steken. Veel Zweden zijn er woedend over, maar een deskundige begrijpt waarom ze het doen. En politici spreken verkiezingstaal.
  [naar artikel]
 31. Slachtoffer van voetbalhooligans getuigt: "Op één seconde was mijn auto vernield" (23/10/2017 - VRT NWS)
  In Brugge zijn gisteravond 120 mensen gearresteerd toen een café-ruzie uit de hand liep na de match Club Brugge-Antwerp. Tijdens de rellen werd de auto van Peter Depover omgekanteld en in brand gestoken. De man is heel boos: "Ik heb lang moeten nadenken over de aanschaf van die auto. Iedereen moet daar toch voor werken. Als je wil vechten, ga dan naar een boksclub." Club Brugge bekijkt of er een initiatief kan komen om de auto te vergoeden.
  [naar artikel]
 32. Vrouw uit Leuven wil van "ellendige" puzzel af: "1000 zwarte ministukjes, ik geef het op" (14/04/2022 - VRT NWS)
  Op de Facebookgroep "Gift Leuven" staat een bijzondere weggeef: een zwarte puzzel van maar liefst 1000 stukjes. Eigenaar is Martien uit Leuven. Zij kreeg de puzzel een half jaar geleden cadeau, maar geeft de strijd nu op. "Na een half jaar puzzelen, blijft alleen nog maar frustratie over", zegt ze.
  [naar artikel]
 33. Politie heeft vragen bij rookverbod in auto met kind: "Nog geen camera's die rook detecteren" (19/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Of het nu een gewone sigaret is of een elektronische: wie rookt in een auto met een kind jonger dan 16 in de auto, riskeert vanaf 1 januari 2019...
  [naar artikel]
 34. "Het was echte paniek, de auto remde niet": getuigen carnavalsdrama in La Louvière doen hun verhaal (20/03/2022 - VRT NWS)
  "Het was echte paniek, de auto remde niet." Wie er vanochtend bij was in La Louvière, toen een auto inreed op een groep carnavalisten, zijn aangeslagen. "Ik zag mensen op de grond, bloed en ambulances. Verschrikkelijk. Hier zijn geen woorden voor."
  [naar artikel]
 35. 10% minder auto's in Gent en meer "schone" auto's dankzij LEZ (22/09/2020 - VRT NWS)
  De lage-emissiezone in Gent heeft haar effect niet gemist: de inwoners van het stadscentrum hebben nu 10 procent minder auto's dan 2 jaar geleden. En de auto's die ze wel nog hebben, zijn minder vervuilend.
  [naar artikel]
 36. Wanneer een herstelling eindeloos aansleept: auto van Floris uit Dilbeek staat al jaar in garage na ongeval (06/10/2022 - VRT NWS)
  Een ongeval met de auto is nooit aangenaam, maar als het bij blikschade blijft, is dat dan toch al een opluchting. Je brengt je auto binnen bij de garage en daar herstellen ze je auto wel. Maar wat als die auto maar niet in orde komt? Wat als de auto een jaar na het ongeval nog steeds in de garage staat?" Floris uit Dilbeek wacht intussen al meer dan een jaar op zijn auto.
  [naar artikel]
 37. Voor het eerst een weg die alleen voor auto's was bedoeld: 100 jaar geleden opende de eerste "autosnelweg" (24/09/2021 - VRT NWS)
  Op 24 september 1921 werd in Berlijn een stuk weg een stuk weg in gebruik genomen dat speciaal voor auto's was bestemd. Het was bedoeld voor autoraces, maar mocht daarnaast gebruikt worden voor automobilisten die - mits het betalen van tol - naar of van het centrum van Berlijn wilden rijden. De eerste "autosnelweg" was een feit.
  [naar artikel]
 38. Vansummeren: "Meer hartritmestoornissen in de auto dan op de fiets" (24/03/2017 - Sporza)
  Johan Vansummeren zat voor de 2e keer in de auto bij AG2R en hij reed met Oliver Naesen al meteen mee in de finale. "Het leek wel een chrono in de Rally van Ieper op die smalle wegen."
  [naar artikel]
 39. Het kan ook anders: "Een auto in de garage? Nee, zet hem maar in de huiskamer!" (26/01/2020 - VRT NWS)
  Het mag dan misschien op het eerste gezicht een gek idee zijn, toch kunnen er redenen zijn om een auto niet in een garage weg te duwen of op de oprit te laten staan, maar gewoonweg binnen te rijden in de huiskamer. Ter vervanging van de televisie bijvoorbeeld, "omdat er daar iets op is wat ik niet graag zie". Voor het West-Vlaamse koppel Martine en Patrick is hun oldtimer dan ook "een rijdend meubelstuk", zoals ze afgelopen week vertelden in het VRT-programma "Iedereen beroemd". Op sociale media wist het filmpje daarna alvast goed te scoren. Toch zijn ze niet de enigen die hun auto de huiskamer binnenrijden, of ooit binnengereden hebben.
  [naar artikel]
 40. Politie spoort bestuurster kleine zwarte auto op na vluchtmisdrijf (17/12/2018 - Het Belang van Limburg)
  Op de Ringlaan in Zolder is maandag rond 7.15 uur een ongeval met vluchtmisdrijf gebeurd. Een 29-jarige fietsster uit de gemeente werd er door een auto geraakt. De bestuurster van de kleine zwarte auto stopte nog even maar reed dan voort. De fietsster is lichtgewond. De politie spoort de bestuurster van de auto op. (mm)
  [naar artikel]
 41. Rijexamen met gps verplicht in Nederland, niet in ons land: "Niet alle eigenaars van een auto hebben een gps" (21/12/2018 - VRT NWS)
  In de meeste ons omliggende landen kan je enkel een rijbewijs halen met een auto van de rijschool. In Nederland moeten die auto's vanaf maart verplicht een gps hebben, zodat het examen kan afgelegd worden met gps. "In België is dat nog niet ingevoerd. De redenering is dat niet alle eigenaars van een auto een gps hebben", zegt Jeroen Smeesters van de federatie van erkende rijscholen Federdrive.
  [naar artikel]
 42. Ford stopt met "iconische" Fiesta: "Goedkopere kleine auto's verdwijnen door overschakeling naar elektrisch"  (27/10/2022 - VRT NWS)
  De Amerikaanse autobouwer Ford stopt volgend jaar met de productie van de Ford Fiesta. Dat heeft het bedrijf zelf aangekondigd op Twitter. Het is volgens kenners het einde van een "iconische" auto, maar de beslissing kadert in een algemene tendens: de overschakeling naar elektrische auto's doet goedkopere kleine modellen verdwijnen.
  [naar artikel]
 43. "Gemiddeld 9 auto's per dag op gratis parking aan de Heizel in Brussel": pendelaar lijkt nog niet klaar om auto aan stadsrand achter te laten (21/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Brussel gaat hardere maatregelen nemen om de auto te weren uit de stad. De stad wil automobilisten overtuigen om hun auto achter te laten op...
  [naar artikel]
 44. "Eerste nacht in auto heb ik kou geleden, maar nu met slaapzak valt het goed mee" (26/11/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Walter Raemaekers (66), de man die alles verloor na een complexe echtscheiding, slaapt sinds vrijdag in zijn auto in Ranst. "De eerste nacht heb ik geen oog dichtgedaan van de kou, maar zaterdag en zondag sliep ik als een roos, dankzij een nieuwe slaapzak."
  [naar artikel]
 45. Mechels vonnis is mogelijke doorbraak voor "Dieselgate" (12/09/2018 - VRT NWS)
  De rechtbank van eerste aanleg in Mechelen heeft vorige week de verkoopsovereenkomst van een auto vernietigd. Dit gebeurde nadat bewezen was dat de verkoper het vermogen van de wagen had verhoogd door de motorcomputer van de auto te manipuleren. Volgens de advocaat van de koper heeft dit vonnis grote gevolgen voor de Volkswagengroep, die jarenlang auto's verkocht met zogenaamde "sjoemelsoftware".
  [naar artikel]
 46. Volvo: "Elke auto die we vanaf 2019 produceren zal elektrisch zijn" (05/07/2017 - De Redactie)
  De autofabrikant heeft aangekondigd dat ze de stekker trekken uit de productie van auto's die puur op benzine of diesel rijden. De fabrikant zal naast elektrische auto's ook nog hybride wagens produceren.
  [naar artikel]
 47. "Luchtaanval op de E40": 'Hackers' sturen valse verkeersinfo naar het dashboard van uw auto (13/08/2019 - VRT NWS)
  Wie vanmorgen op de E17 reed, kreeg mogelijk een vals verkeersbericht te zien op het dashboard in de auto. "Vuurgevecht tussen Kortrijk en UZ Gent", stond er te lezen. Maar dat klopte niet. Vermoedelijk gaat het om een soort van 'hackers', die er in slagen om in te breken in het verkeerssysteem. "Het gebeurt al jaren en er valt weinig tegen te doen", zegt Peter Bruyninckx van het Vlaams Verkeerscentrum.
  [naar artikel]
 48. Zwarte doos in auto moet hardrijders afremmen (03/10/2018 - VRT NWS)
  In Dendermonde en Verviers is een pilootproject gestart waarbij bestuurders die te snel rijden een zwarte doos geïnstalleerd krijgen in hun auto. De zwarte doos is een apparaat dat registreert wat uw rijgedrag is en is te vergelijken met een zwarte doos in een vliegtuig. . De resultaten worden na een tijd geëvalueerd met de bestuurder.
  [naar artikel]
 49. Maarten Boudry: "Verkondig vooral níét het einde van de democratie" (23/06/2018 - De Morgen)
  Ineens horen we niets anders: onze democratie is in gevaar, de economie stevent af op een nieuwe recessie en WO III loert om de hoek. Is dat doemdenken terecht? "Pessimisme over het einde van de liberale democratie is niet alleen onzin, maar ook schadelijk", zegt filosoof Maarten Boudry.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy