LIVE. Gelijkmaker Hummels afgekeurd wegens buitenspel

28/11/2020 - 16:06
"• Negende speeldag Bundesliga • Aftrap: 15u30 • Signal Iduna Park • Hoeveel goals maakt Haaland dit keer?"

1. LIVE. Gelijkmaker Lestienne afgekeurd wegens buitenspel (17/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Speeldag 9 • Jupiler Pro League • Ref: Nicolas Laforge • Sclessin [naar artikel]

2. Wat een match: Shakhtar stunt tegen Real na flitsende eerste helft, late gelijkmaker afgekeurd voor buitenspel (21/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

Een verrassing van formaat. Real Madrid verloor zijn openingsmatch in de Champions League met 2-3 van Shakhtar Donetsk. Halfweg had Thibaut Courtois zich al driemaal mogen omdraaien. Modric en Vinícius brachten hoop, maar verder kwam Real niet: de gelijkmaker van Valverde werd in de slotminuten afgekeurd wegens buitenspel. [naar artikel]

3. LIVE. Géén 1-1! Gelijkmaker Anderlecht afgekeurd wegens buitenspel Amuzu (26/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

• 24ste speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 21u • Le Canonnier • Anderlecht is 5de met 36 punten [naar artikel]

4. Goal Messi had niet alleen wegens buitenspel moeten afgekeurd worden, maar ook wegens gewoon té arrogant... (22/05/2017 - Het Laatste Nieuws)

Geweldig moment in FC Barcelona - Eibar van gisteravond. Het laatste kunststukje van Lionel Messi werd terecht afgekeurd wegens buitenspel, maar [naar artikel]

5. Cercle pakt negen op negen, gelijkmaker van STVV in 97ste minuut afgekeurd (11/12/2021 - Het Laatste Nieuws)

Cercle Brugge kwam met de schrik vrij op Sint-Truiden. Het won er met 1-2, maar beefde na een Truiense gelijkmaker van Cacace in de 97ste minuut die uiteindelijk wegens buitenspel werd afgekeurd na een VAR-tussenkomst van Alexandre Boucaut. Cercle klimt voorbij Zulte Waregem naast Seraing onderin de rangschikking. [naar artikel]

6. LIVE. 1-2! Adamyan straft nieuwe blunder af, gelijkmaker Gueye afgekeurd wegens buitenspel (12/03/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Aftrap: 20.45u • Diaz Arena • Speeldag 31 [naar artikel]

7. LIVE. Gelijkmaker Morata afgekeurd voor buitenspel (09/02/2019 - Het Laatste Nieuws)

* 23ste speeldag Primera Division [naar artikel]

8. AS Roma legt er vier in het mandje tegen Cagliari, goal van Lukaku wordt afgekeurd wegens buitenspel (05/02/2024 - Het Belang van Limburg)

AS Roma heeft staartploeg Cagliari opgerold met 4-0. Romelu Lukaku kwam niet op het scorebord, zijn doelpunt op slag van rust werd terecht afgekeurd wegens buitenspel. [naar artikel]

9. LIVE. Verlengingen in het Lotto Park! Anderlecht zag ultieme gelijkmaker van Esposito nog afgekeurd voor nipt buitenspel (25/08/2022 - Het Laatste Nieuws)

10. Merkwaardig: vroege goal van Leipzig wordt (onterecht?) afgekeurd wegens buitenspel (13/02/2024 - Het Laatste Nieuws)

Een merkwaardig moment tijdens het duel tussen Leipzig en Real Madrid in de Champions League. Sesko kopte de thuisploeg al vroeg op voorsprong, maar de goal werd (onterecht?) afgekeurd wegens buitenspel. [naar artikel]

11. LIVE. Gelijkmaker Morata afgekeurd voor buitenspel, Courtois houdt Gimenez van een goal (09/02/2019 - Het Laatste Nieuws)

12. LIVE GENOA-AS ROMA. Lukaku ziet gelijkmaker afgekeurd wegens buitenspel, Roma in vieze papieren (28/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

Romelu Lukaku is prima begonnen aan zijn avontuur bij AS Roma. Trekt de spits die lijn door tegen Genoa? Volg het duel op deze pagina op de voet! [naar artikel]

13. LIVE. Dan toch geen gelijkmaker voor Standard! Doelpunt Bokadi afgekeurd voor buitenspel (20/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Sclessin (18u15) [naar artikel]

14. LIVE. Doelpunt Maddison afgekeurd door VAR wegens buitenspel (20/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Tottenham Hotspur Stadium [naar artikel]

15. Onze huisref legt uit waarom één goal van Mbokani onterecht werd afgekeurd: “VAR mocht beslissing op het veld niet overrulen” (09/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

Zelf twee goals door de VAR afgekeurd zien na voorafgaand buitenspel, om dan 28 seconden ná de 5 minuten blessuretijd nog de gelijkmaker te incasseren: de 2-2 eindstand viel Antwerp zaterdagavond bijzonder zwaar op de maag. Zeker omdat het zover niet had hoeven/mogen komen, blijkt na navraag bij onze huisref, Tim Pots. Met name het doelpunt waarbij Miyoshi buitenspel zou staan, had niet afgekeurd mogen worden. [naar artikel]

16. LIVE. Géén 1-1! Gelijkmaker Anderlecht afgekeurd na buitenspel Amuzu (26/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

17. KIJK LIVE. Opener Carrasco afgekeurd wegens voorafgaand buitenspel (?) Meunier! (11/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Wembley (18u) [naar artikel]

18. LIVE. Werner scoort openingsgoal, maar doelpunt wordt afgekeurd wegens buitenspel (04/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Anfield Road [naar artikel]

19. LIVE. Gelijkmaker Maja afgekeurd wegens handspel Lemina (04/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Craven Cottage [naar artikel]

20. LIVE. De Rode Duivels ontsnappen aan vroege achterstand! Goal Bonucci afgekeurd wegens buitenspel (02/07/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Allianz Arena (21u) [naar artikel]

21. Wat een match: flitsend Shakhtar stunt tegen Real en Courtois, late 3-3-gelijkmaker afgekeurd voor buitenspel (21/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

Een verrassing van formaat. Real Madrid verloor zijn openingsmatch in de Champions League met 2-3 van Shakhtar Donetsk. Halfweg had Thibaut Courtois zich al driemaal mogen omdraaien. Modric en Vinícius brachten na rust hoop, maar de gelijkmaker van Valverde werd in de slotminuten afgekeurd. Real met of zonder Ramos: een wereld van verschil. [naar artikel]

22. LIVE. STVV met tien verder na rood Teixeira, gelijkmaker afgekeurd na buitenspel Mboyo (28/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Stayen • Aftrap: 20u45 • Scheidsrechter: Alexandre Boucaut • STVV is 15de (31 punten), Eupen 14de (33) [naar artikel]

23. Mertens geeft assist voor winnend Napoli, dat VAR dankt: vier (!) tegendoelpunten afgekeurd wegens buitenspel (26/07/2020 - Het Belang van Limburg)

Merkwaardige taferelen tijdens de wedstrijd tussen Napoli en Sassuolo op zaterdagavond. Napoli won met 2-0, maar zonder de VAR had de uitslag er helemaal anders kunnen uitzien: Sassuolo zag maar liefst vier goals afgekeurd worden wegens buitenspel, waarvan drie na tussenkomst van de VAR. Dries Mertens gaf in de slotfase de assist voor de tweede goal. [naar artikel]

24. LIVE. 0-1 van Vormer afgekeurd wegens buitenspel! (11/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Aftrap: 18u15 • Lotto Park • Kraker tussen Anderlecht en Club Brugge [naar artikel]

25. Dwomoh scoort fraaie gelijkmaker en danst zelfs, maar de goal wordt afgekeurd voor buitenspel (02/02/2024 - Sporza)