Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

14 May 2021
00:06 uur

George Clooney openhartig over privéleven: “Mijn vrouw heeft alles voor me veranderd”

Het Belang van Limburg

30/11/2020 - 12:37

De Amerikaanse acteur George Clooney (59) heeft in tv-programma CBS Sunday Morning gepraat over zijn privéleven en dat is zeldzaam. Hij zei onder meer dat zijn vrouw, Amal Clooney, alles in zijn leven heeft veranderd.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Onze vrouw in Hollywood prijst George Clooney op zijn 60ste verjaardag: “Hij is die ene ster over wie niemand iets verkeerds kan zeggen” (06/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Op 6 mei viert George Clooney zijn zestigste verjaardag. De titel van begeerlijkste vrijgezel speelde de tweevoudige Meest Sexy Man kwijt toen hij trouwde en vader werd, maar zoals hij zelf zei in 2006: “Alles in mijn leven verandert mettertijd.” Behalve zijn tonnen charisma uiteraard. Onze vrouw in Hollywood, Kristien Gijbels, voelde George al vaak aan de tand over zijn werk en privéleven: “Wat een vriendelijke man. Hij is zo’n acteur over wie je geen enkel slecht verhaal kan vertellen.”
  [naar artikel]
 2. Onze vrouw in Hollywood prijst George Clooney op zijn 60ste verjaardag: “Hij is die ene ster waar niemand iets verkeerds over kan zeggen” (06/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Op 6 mei viert George Clooney zijn zestigste verjaardag. De titel van begeerlijkste vrijgezel speelde de tweevoudige Meest Sexy Man kwijt toen hij trouwde en vader werd, maar zoals hij zelf zei in 2006: “Alles in mijn leven verandert mettertijd.” Behalve zijn tonnen charisma uiteraard. Onze vrouw in Hollywood, Kristien Gijbels, voelde George al vaak aan de tand over zijn werk en privéleven: “Wat een vriendelijke man. Hij is zo’n acteur waar je geen enkel slecht verhaal over kan vertellen.”
  [naar artikel]
 3. George Clooney over hoe hij zijn vrouw ontmoette: "Ik hoefde mijn huis niet eens te verlaten" (31/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  George Clooney (56) heeft tijdens de show van David Letterman verteld over de eerste ontmoeting met zijn vrouw Amal (39). De eerste keer dat de...
  [naar artikel]
 4. Amal Clooney vertelt over George in zeldzaam interview: "Ik had altijd gehoopt dat liefde zo overweldigend zou zijn" (10/04/2018 - Het Belang van Limburg)
  Het Amerikaanse magazine Vogue is erin geslaagd Amal Clooney op zijn cover te krijgen. De advocate en mensenrechtenactiviste en haar man, acteur George Clooney, geven in het magazine ook een zeldzame inkijk in hun huis en privéleven.
  [naar artikel]
 5. George Clooney geeft toe dat hij tegenwoordig elke dag huilt (15/09/2017 - Het Belang van Limburg)
  George Clooney is wat vermagerd en wordt de laatste tijd iets vaker gefotografeerd met donkere kringen onder de ogen, en daar heeft de geboorte van de tweeling alles mee te maken. "Ik ben echt moe", geeft de acteur op het Toronto Film Festival toe. George Clooney was er voor het eerst op stap zonder Amal en de tweeling.
  [naar artikel]
 6. Man die George Clooney van zijn sokken reed: "Ik had de zon in mijn ogen" (12/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De man die eerder deze week betrokken was bij een auto-ongeluk met George Clooney, was verblind door de zon. Hij zag de scooter van Clooney pas op...
  [naar artikel]
 7. Amal Clooney looft George bij uitreiking carrièreprijs: “Zijn lach doet me elke keer smelten” (08/06/2018 - Het Belang van Limburg)
  George Clooney heeft in Hollywood de Lifetime Achievement Award gekregen voor zijn carrière in de filmwereld. Het hoogtepunt van de avond was de aangrijpende speech van Amal Clooney, de vrouw van de gevierde acteur/regisseur.
  [naar artikel]
 8. Zo ontmoette George Clooney zijn vrouw voor het eerst (01/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  George en Amal Clooney ontmoetten elkaar voor het eerst in zijn vakantiewoning in Italië tijdens een informeel etentje met zijn ouders. Het etentje maakte deel uit van het ingenieuze plan van de agent van George Clooney om George en Amal te koppelen. Een geslaagde zet, zo bleek, want het etentje luidde de start van een prachtig sprookjeshuwelijk in.
  [naar artikel]
 9. George Clooney en Amal krijgen 'eentje van elk' (31/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Met een foto op Instagram heeft voormalig topmodel Cindy Crawford bevestigd dat George Clooney en zijn vrouw Amal een jongen en een meisje
  [naar artikel]
 10. Ontwerper Tom Ford is boos op Amal Clooney (17/05/2018 - Het Belang van Limburg)
  De mensenrechtenadvocate Amal Clooney, vrouw van George, heeft zich de woede van de Amerikaanse topontwerper Tom Ford op de hals gehaald. Dat heeft alles te maken met de jurk die ze droeg op het Met Gala, begin mei.
  [naar artikel]
 11. George Clooney wil meelevende en empathische kinderen (11/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De drie maanden oude kinderen van George Clooney zijn zich nog niet bewust van hun enorme rijkdom, maar hun ouders zullen er alles aan doen om
  [naar artikel]
 12. George Clooney schrijft open brief: “Racisme is de ware pandemie” (03/06/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De dood van George Floyd, de Amerikaanse zwarte man die door bruut geweld van witte politieagenten om het leven kwam, heeft ook George Clooney hard...
  [naar artikel]
 13. Zo verraste de hoogzwangere Amal een jarige George Clooney (09/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  Mensenrechtenadvocate Amal Clooney, momenteel hoogzwanger van een tweeling, heeft haar man George Clooney op zijn verjaardag verrast met een bijzondere taart. De acteur werd op 6 mei 56 jaar.
  [naar artikel]
 14. George Clooney best verdienende Hollywoodster (22/08/2018 - De Tijd)
  21:41 De Amerikaanse acteur George Clooney verdiende vorig jaar 239 miljoen dollar. Volgens het zakenmagazine Forbes is hij daarmee Hollywoods best betaalde ster. Niet dat Clooney recent nog scoorde in de c...
  [naar artikel]
 15. Zo bereidt George Clooney zich voor op het vaderschap (29/03/2017 - Het Belang van Limburg)
  Deze zomer verwachten George Clooney (55) en zijn vrouw Amal (39) een tweeling. Het is de eerste keer dat de acteur kinderen op de wereld zal verwelkomen en daar komt toch een en ander bij kijken. In een interview heeft hij in elk geval aangegeven dat hij zich als toekomstige papa al in één iets bekwaam heeft gemaakt.
  [naar artikel]
 16. George Clooney haalt gewaagde grap uit: “Mijn Italiaanse huishoudster liep gillend de kamer uit” (21/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  George Clooney (57) houdt er na jaren in de showbizz een vreemd soort humor op na. Zo vertelde hij dat hij één van zijn huishoudsters deed geloven...
  [naar artikel]
 17. George Clooney had niet verwacht dat hij nog een gezin zou stichten: “Alles veranderde onverwacht” (11/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  George Clooney (58) had op zijn leeftijd eigenlijk niet meer verwacht nog te trouwen en kinderen te krijgen. De acteur, die in 2014 trouwde met...
  [naar artikel]
 18. Kijk hoe George Clooney reageert op scheiding van Brangelina (21/09/2016 - Het Laatste Nieuws)
  George Clooney is bedroefd om de scheiding van acteur Brad Pitt en actrice Angelina Jolie. Dat zei Clooney gisteren in een interview met CNN. De
  [naar artikel]
 19. Heeft mama Clooney het geslacht van de tweeling verklapt? (17/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  Als we de moeder van de Amerikaanse acteur George Clooney (55) mogen geloven, dan bevalt zijn vrouw Amal (39) binnenkort van een jongen en een meisje. De dolenthousiaste vrouw versprak zich in interview met Vogue.
  [naar artikel]
 20. De dierenliefhebber in George Clooney: "Ruim 9.000 euro schenking aan hondenopvang" (04/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een opvang voor cocker spaniels in Los Angeles kon deze week rekenen op een donatie van George en zijn vrouw Amal Clooney. 'Camp Cocker Rescue'
  [naar artikel]
 21. George Clooney ziet tweeling helemaal zitten (21/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De komst van zijn twee kinderen dit voorjaar ziet George Clooney als een avontuur. Zijn vrouw Amal en hij zijn volgens de acteur klaar voor het
  [naar artikel]
 22. George Clooney is dolgelukkig met zijn vrouw en hun tweeling, maar... “Ik verlang soms zo hard naar een klein beetje eenzaamheid” (24/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  George Clooney (59) legde vorig jaar zijn gezondheid in de weegschaal om zijn nieuwe film ‘The Midnight Sky’ te kunnen maken. Toen corona uitbrak moest hij die soms gevaarlijke passie voor zijn werk noodgedwongen aan banden leggen. “Het maakt me blij dat een eenvoudig leven voor mij nog altijd werkt.” George Clooney over zijn liefde voor Amal, zijn rol in Midnight Sky en zijn bijna-doodservaringen.
  [naar artikel]
 23. George Clooney: "Mijn dochter lijkt godzijdank op Amal" (04/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De tweeling van George Clooney is nog maar twaalf weken oud, maar volgens de acteur zijn het jongetje en meisje al duidelijk twee heel
  [naar artikel]
 24. George en Amal Clooney doneren geldsom om migrantenkinderen te helpen (21/06/2018 - Het Belang van Limburg)
  Een Amerikaanse hulporganisatie die zich inzet voor de rechten van jonge migrantenkinderen in Amerika heeft een flinke geldsom van 100.000 dollar ontvangen van George en Amal Clooney. "Het beleid kunnen we niet veranderen, maar we kunnen wel een bijdrage leveren om de slachtoffers te verdedigen," verduidelijkte George Clooney.
  [naar artikel]
 25. Waarom George Clooney zo onaantastbaar leuk blijft (05/04/2019 - De Morgen)
  George Clooney is dit jaar de onbetwiste ster op de filmfestivals van Venetië én Toronto. Wat heeft deze acteur dat zijn collega's niet hebben? Zelfkennis, zelfspot en zelfbeheersing, om te beginnen. En bovendien kan Clooney ook aardig zijn tegen vrouwen boven een bepaalde leeftijd.
  [naar artikel]
 26. Leven als een dakloze, gebroken ribben en crashdiëten: deze sterren gingen net als George Clooney tot het uiterste voor een filmrol (10/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  George Clooney (59) viel voor z’n rol in de nieuwe film ‘Midnight Sky’ in een recordtijd 13 kilogram af en belandde door z’n strenge dieet zelfs even in het ziekenhuis. Een straffe prestatie, al is hij uiteraard niet de enige acteur die alles op alles zette om in de huid van een personage te kruipen. Ook deze sterren gingen tot het uiterste.
  [naar artikel]
 27. George Clooney is de best verdienende Hollywoodster, en dat heeft niets met zijn films te maken (23/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Het is al van 2016 geleden dat we George Clooney nog zagen opduiken in een Hollywoodfilm, maar toch is de acteur dit jaar de best betaalde man van...
  [naar artikel]
 28. Sombere boodschap van George Clooney in ‘The Midnight Sky’ (23/12/2020 - Het Belang van Limburg)
  George Clooney (59) mag met kerst uitpakken met de enige superproductie van 2020 sinds Tenet. Toch is The Midnight Sky meer een intieme film tegen een groot canvas. George zorgt voor tekst en uitleg.
  [naar artikel]
 29. George Clooney danste met Meghan Markle en Kate Middleton tijdens avondfeest, maar één vrouw bezweek niet voor zijn charmes (21/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  George Clooney voelde zich als een vis in het water op de huwelijksreceptie van prins Harry en Meghan Markle. De 57-jarige acteur danste dat het...
  [naar artikel]
 30. Amal Clooney bevallen van tweeling (06/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  Het is zover: George Clooney (56) en zijn vrouw Amal zijn (39) zijn de trotse ouders van een tweeling. "Vanochtend mochten ze Ella en Alexander Clooney in hun leven verwelkomen", bevestigt een woordvoerder van Clooney aan showbizzmagazine People.
  [naar artikel]
 31. Amal Clooney bevallen van tweeling (06/06/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Het is zover: George Clooney (56) en zijn vrouw Amal zijn (39) zijn de trotse ouders van een tweeling. "Vanochtend mochten ze Ella en Alexander Clooney in hun leven verwelkomen", bevestigt een woordvoerder van Clooney aan showbizzmagazine People.
  [naar artikel]
 32. Hier is hij dan: de eerste foto van George Clooney met een van zijn baby’s (06/07/2017 - Het Belang van Limburg)
  George en Amal Clooney zijn onlangs naar het Italiaanse Milaan gereisd in hun privéjet. Eindbestemming? Hun optrekje aan het Comomeer. Ook hun maand oude tweeling Ella en Alexander mochten mee en dat leverde een eerste foto op van George Clooney en een van zijn kindjes, maar het gezichtje krijgt de wereld nog even niet te zien.
  [naar artikel]
 33. Antwerpse zakenman na betichting van goudsmokkel: “George Clooney mag pittige rechtszaak verwachten” (25/10/2018 - Gazet van Antwerpen)
  “Goud, afkomstig uit Oost-Congolese conflictgebieden, wordt door een Belgisch bedrijf stiekem wereldwijd aan de man gebracht.” Dat is de belastende conclusie van een onderzoek van een Amerikaanse ngo, gesponsord door acteur George Clooney. “Manifest onjuiste beschuldigingen die mijn reputatie besmeuren”, reageert Antwerpenaar Alain Goetz (53) vanuit Dubai. Hij is al decennialang wereldwijd groothandelaar in goud, vanuit Dubai. “George Clooney mag een pittige rechtszaak verwachten.”
  [naar artikel]
 34. George Clooney krijgt een ere-César (02/02/2017 - De Redactie)
  De Amerikaanse acteur George Clooney krijgt op de 42e editie van de Franse filmprijzen een ereprijs. Dat heeft de Académie des Arts et Techniques du Cinéma aangekondigd.
  [naar artikel]
 35. George Clooney ontgoocheld: nieuwe film verschijnt meteen op Netflix (24/11/2020 - Het Belang van Limburg)
  Het moest een van de grootste bioscoopfilms van het jaar worden: The midnight sky, een peperduur sciencefictiondrama van en met George Clooney (59). Maar door corona belandt de film straks rechtstreeks op Netflix. Tot spijt van Clooney, die hoge verwachtingen had.
  [naar artikel]
 36. Papa van George Clooney onthult details over tweeling (08/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  Dinsdag zijn George en Amal Clooney de trotse ouders van Ella en Alexander geworden. Over de tweeling werd verder niets naar buiten gebracht, tot de vader van George één dag na de geboorte een aantal details onthulde. Zo zouden de baby's helemaal op George lijken, maar dan met donker haar.
  [naar artikel]
 37. George Clooney verrast bejaarde fan (21/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een Britse fan van George Clooney stond zondag een grote verrassing te wachten. De acteur kwam langs op haar 87e verjaardag. Het bejaardenhuis
  [naar artikel]
 38. George Clooney is de best verdienende Hollywoodster, maar dat heeft niets met zijn films te maken (23/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Het is al van 2016 geleden dat we George Clooney nog zagen opduiken in een Hollywoodfilm, maar toch is de acteur dit jaar de best betaalde man van...
  [naar artikel]
 39. George Clooney legt uit waarom zijn kinderen Elle en Alexander heten (05/09/2017 - Het Belang van Limburg)
  Drie maanden geleden werd George Clooney (56) voor het eerst vader en dat meteen van een tweeling. Hij heeft nu in een interview verklapt waar hij en zijn vrouw Amal de namen haalden voor dochtertje Ella en zoontje Alexander. Het was volgens hem vooral belangrijk dat de twee met een gewone naam door het leven zouden kunnen gaan.
  [naar artikel]
 40. George Clooney bekent dat ook zijn vrouw Amal met seksuele intimidatie af te rekenen kreeg (24/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  In een interview met Entertainment Tonight liet George Clooney (56) enkele opvallende uitspraken noteren in de nasleep van de Weinstein-affaire die Hollywood nu al weken op zijn grondvesten doet daveren. Volgens hem zou ook zijn vrouw Amal (39) in het verleden en tijdens haar job als mensenrechtenadvocaat al slachtoffer zijn geworden van seksuele intimidatie.
  [naar artikel]
 41. George Clooney bekent dat ook zijn vrouw Amal met seksuele intimidatie af te rekenen kreeg (24/10/2017 - Gazet van Antwerpen)
  In een interview met Entertainment Tonight liet George Clooney (56) enkele opvallende uitspraken noteren in de nasleep van de Weinstein-affaire die Hollywood nu al weken op zijn grondvesten doet daveren. Volgens hem zou ook zijn vrouw Amal (39) in het verleden en tijdens haar job als mensenrechtenadvocaat al slachtoffer zijn geworden van seksuele intimidatie.
  [naar artikel]
 42. George Clooney is de best verdienende Hollywoodster met dank aan... tequila (23/08/2018 - VRT NWS)
  De 57-jarige George Clooney is de best verdienende Hollywoodster. Dat heeft het gerenommeerde zakenblad Forbes berekend op basis van inkomsten uit 2017. Clooney heeft de titel mede te danken aan de verkoop van zijn tequilabedrijfje. "The Rock" en Robert Downey Junior vervolledigen de top 3 in de (duizelingwekkende) Forbes-geldbedragenlijst.
  [naar artikel]
 43. George Clooney deelde 14 miljoen dollar uit aan dichte vrienden: “Zonder hen had ik veel minder kunnen verwezenlijken” (18/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  George Clooney (59) zet zich niet alleen in voor verschillende goede doelen, ook voor z'n dichte vrienden is hij genereus. Zo vertelt de acteur in een interview met magazine GQ dat hij in 2013 veertien vrienden elk één miljoen dollar (zo'n 842.000 euro) heeft gegeven. “Als waardering voor alles wat ze voor me gedaan hebben.”
  [naar artikel]
 44. George Clooney werkt aan protestmars voor strengere wapenwetgeving (28/02/2018 - Het Laatste Nieuws)
  George Clooney (56) en sterrenmanager Scooter Braun (36) werken achter de schermen mee aan de voorbereidingen voor de March For Our Lives, de...
  [naar artikel]
 45. George Clooney verrast bejaarde fan met verjaardagsbezoekje (21/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een Britse fan van George Clooney stond zondag een grote verrassing te wachten. De acteur kwam langs op haar 87e verjaardag. Het bejaardenhuis
  [naar artikel]
 46. Worden George en Amal Clooney de peetouders van de volgende Britse koninklijke baby? (29/11/2018 - Het Belang van Limburg)
  Met de komst van een nieuwe Britse koninklijke baby wordt niet enkel volop gespeculeerd over de naam, het geslacht en de geboortedatum van de ongeboren spruit, ook de namen van potentiële peetouders veroorzaken flink wat giswerk. De familie van George Clooney is overtuigd dat die eer zowel George als Amal Clooney te beurt zal vallen.
  [naar artikel]
 47. George Clooney kijkt uit naar toekomst met Amal (25/02/2017 - Het Laatste Nieuws)
  George Clooney heeft zijn zwangere echtgenote Amal wederom openlijk de liefde verklaard. De acteur werd gisteren in Parijs in de bloemetjes gezet
  [naar artikel]
 48. Hoe George Clooney ontdekte dat Amal zwanger was van tweeling (09/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  George (56) en Amal Clooney (39) waren al een tijdje aan het 'proberen' toen ze eind vorig jaar ontdekten dat de mensenrechtenactiviste voor de...
  [naar artikel]
 49. George Clooney maakt miniserie van 'Catch-22' (15/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  George Clooney gaat flink aan de bak voor een nieuwe serie op de Amerikaanse streamingservice Hulu. De 56-jarige gaat een verfilming van het boek...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.