Deze hele maand loopt in ons land de VeggieChallenge van EVA, die de Belgen meer plantaardig wil doen eten. Op zoek naar inspiratie? Karolien van Karola’s Kitchen, Elisabeth Van Lierop van plantbased.be en Laura Verhulst a.k.a. Madam Bakster delen hun beste tips om lekker plantaardig te koken en een recept dat een must is in je receptenboek. [naar artikel]
In haar nieuwe boek Elke dag gewoon gezond doet blogster Karolien Olaerts aka Karola’s Kitchen haar uiterste best om ons te overtuigen dat gezond eten ook leuk kan zijn. Zonder lijstjes met “dit mag niet”, “dit mag, maar niet met dat” of “je moet dit”. “Gewoon gezond eten, zonder stress en extremen, en luisteren naar je eigen buikgevoel: dát is de sleutel”, zo vat Olaerts, zelf voedingswetenschapper, het samen. [naar artikel]
Jullie stemden foodie Karolien Olaerts (36) van Karola’s Kitchen op nummer vijf in onze top twintig van 2020. Hoog tijd om wat uitgebreider kennis te maken met haar favoriete recepten. Die bevatten veel groenten, zijn goed gekruid en bijna allemaal vegetarisch. “Ik let erop dat alles beschikbaar is in de betere supermarkt zoals dat dan heet omdat ik nogal snel afhaak bij een recept waarvoor ik naar verschillende winkels moet hollen.” [naar artikel]
“Het hoofddoel is mensen met plezier meer groenten te doen eten. De rest is bijzaak”, zegt Karolien Olaerts, het brein achter de blog Karola’s Kitchen. Deze drie gerechten werken wij alvast met plezier tot de laatste hap naar binnen. [naar artikel]
Voedzaam, ecologisch, evenwichtig én om van te genieten. Zo omschrijft Karolien Olaerts aka Karola’s Kitchen haar recepten. “Om plezier aan te beleven.” [naar artikel]
Deze zomer gingen we op zoek naar de favoriete seizoensgerechten van acht Belgische foodbloggers. Zoet, hartig of gewoon verfrissend tijdens de hete temperaturen, het kon allemaal. De reeks afsluiten doen we met een knaller. Karolien Olaerts van Karola’s Kitchen presenteert haar hartige watermeloensalade. [naar artikel]
Laura Verhulst, ook wel bekend als blogster Madam Bakster, is zwanger van haar overleden echtgenoot Kobe. Dat kondigt ze aan in een interview met Flair. [naar artikel]
Haar twee kleuters zeuren niet om een hamburger, maar om tempeh. En ze zijn kerngezond, benadrukt Elisabeth Van Lierop (34) van de eco-blog ‘Plantbased’. Ze bracht onlangs een boek uit met vegan recepten, perfect op maat van bon vivants en kinderen in een groeispurt. Haar boodschap? Vlees en vis skippen is fun... als je tenminste niet te streng bent. [naar artikel]
Zijn vegans echt betere minnaars? Ze zijn in ieder geval lovers of life, zo vindt chef Viviane Van Dyck, die al jaren fan is van de plantaardige keuken. Drie recepten uit haar nieuwste boek moeten ons ook overtuigen. [naar artikel]
De Gentse onderneemster Laura Verhulst (29), bekend als ‘Madam Bakster’, is vorige week bevallen van een dochtertje van haar in 2021 overleden man Kobe. Dat meldt ‘Het Nieuwsblad'. [naar artikel]
Elisabeth Van Lierop (32) en haar gezin zijn volop van Antwerpen naar Deurne aan het verhuizen. Via haar Instagramaccount @elisabeth.van.lierop neemt de Antwerpse haar volgers mee in haar wereld, waar veganisme, een minimalistische kledingstijl en duurzaam leven centraal staan. “Al boeten we met onze levensstijl zeker niet in aan kwaliteit, integendeel. Ik leef met een groot gevoel van vrijheid”, zegt Elisabeth. [naar artikel]
Afgelopen vrijdag overleed Kobe Jackxsens (30) aan de gevolgen van maagkanker. Hij was de rechterhand én echtgenoot van Laura Verhulst (27), met wie hij de gezonde bakkerij en koffiebar ‘Madam Bakster’ op de Brabantdam runde. Laura maakte het nieuws dinsdag bekend via sociale media. [naar artikel]
Onderneemster Laura Verhulst (30), ook bekend als ‘Madam Bakster’ van de gelijknamige bakkerij in Gent, zorgde met baby Aster voor een vrouwelijk viergeslacht. Midden juli was ze bevallen van haar dochtertje, wiens papa in december 2021 overleed aan maagkanker. [naar artikel]
Alweer een gezond kookboek, horen wij u denken. Maar Karolien Olaerts (37), beter bekend als Karola’s Kitchen in de blogosfeer, is een specialleke. No-nonsense. Alles mag, niets moet. Geen quick fixes of superfoods. Zelfs het woord ‘puur’ kan ze niet meer horen. “Mijn eten is voedzaam, vol smaak en beter voor jou én de planeet, zonder dat het moeite kost.” [naar artikel]
Laura Verhulst (29), beter bekend als blogster Madam Bakster, probeert een kindje te krijgen van haar overleden echtgenoot Kobe. Dat vertelt ze in Flair. Kobe overleed vorig jaar in december aan kanker, maar liet voor zijn chemobehandeling spermacellen invriezen. [naar artikel]
Anderhalf jaar geleden verloor Laura Verhulst (29) van de gezonde bakkerij en koffiebar Madam Bakster haar man Kobe aan maagkanker. Een week geleden is ze bevallen van hun dochter, Aster. ‘Moest Kobe ons zien, hij zou trots zijn op zijn twee vrouwen.’ [naar artikel]
Steeds meer volwassenen laten vlees en zuivel aan de kant. Maar is dat ook een goed idee voor je kroost? In haar boek Planteneters vertelt de Antwerpse Elisabeth Van Lierop (33), mama van Nala (5) en Iggy (2), hoe je een vegan opvoeding best aanpakt. [naar artikel]
Na regen komt zonneschijn. Anderhalf jaar geleden verloor Laura Verhulst (29) van de Gentse bakkerij en koffiebar Madam Bakster haar man Kobe aan maagkanker. Een week geleden is ze bevallen van hun dochter, Aster. “Mocht Kobe ons zien, hij zou trots zijn op zijn twee vrouwen.” [naar artikel]
Belgen kunnen binnenkort tot vijf jaar na het overlijden van hun echtgenoot ingevroren zaad- of eicellen gebruiken om een kind van hen te krijgen. Tot nu toe was er een termijn van twee jaar. Onder andere het verhaal van Laura "Madam Bakster" Verhulst, die nu zwanger is van haar overleden echtgenoot, zette de verlenging in beweging. [naar artikel]
Na regen komt zonneschijn. Anderhalf jaar geleden verloor Laura Verhulst (29) van de Gentse bakkerij en koffiebar Madam Bakster haar man Kobe aan maagkanker. Een week geleden is ze bevallen van hun dochter, Aster. “Mocht Kobe ons zien, hij zou trots zijn op zijn twee vrouwen.” [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.