KV Mechelen sleept op de valreep gelijkspel uit de brand op het veld van Eupen

03/12/2020 - 20:55
"Oef, toch een puntje. KV Mechelen had nochtans altijd de volle buit verdiend in Eupen, maar bleef in hetzelfde bedje ziek en mocht zich uiteindelijk zelfs nog gelukkig prijzen met de extreem late gelijkmaker van Schoofs: 1-1. "

1. Westerlo sleept nog punt uit de brand na dubbele achterstand in Eupen (29/07/2023 - Het Belang van Limburg)

De eerste wedstrijd van Westerlo heeft meteen spektakel opgeleverd. De Kemphanen dreigden tegen Eupen te starten met een valse noot, maar sleepten in extremis nog een gelijkspel uit de brand. Nieuwkomer Lucas Stassin zorgde in de toegevoegde tijd voor de 2-2. [naar artikel]

2. LIVE: Het zit erop! AA Gent sleept dankzij winteraanwinst Janga op de valreep nog puntje uit de brand (1-1) (03/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

25de speeldag Kehrwegstadion Gent op toerental Eupen voorlaatste [naar artikel]

3. Opdoffer in strijd om play-off 1: KV Mechelen geraakt niet verder dan gelijkspel tegen Eupen (07/03/2020 - Het Laatste Nieuws)

Baalavond voor KV Mechelen. Malinwa was in eigen huis heer en meester tegen Eupen, maar vergat zichzelf te belonen: 1-1-gelijkspel. Het ziet zo... [naar artikel]

4. Opdoffer in strijd om play-off 1: KV Mechelen geraakt niet verder dan 1-1-gelijkspel tegen Eupen (07/03/2020 - Het Laatste Nieuws)

5. Pelt start met overwinning, Bocholt behaalt op het nippertje een gelijkspel (03/09/2023 - Het Belang van Limburg)

Sezoens Achilles Bocholt sleept in de absolute slotfase een gelijkspel uit de brand tegen Hurry Up. Pelt won met twee doelpunten verschil op het veld van Houten. [naar artikel]

6. VIDEO: Genk knokt zich naar gelijkspel na discutabele beslissing videoref (30/09/2017 - Het Laatste Nieuws)

Genk sleepte vanavond een gelijkspel uit de brand op het veld van Eupen. De bezoekers stonden 3-1 in het krijt, tot Wagué een kopbal van Samatta... [naar artikel]

7. AA Gent sleept diep in blessuretijd nog een knap punt uit de brand tegen Wolfsburg (24/10/2019 - Gazet van Antwerpen)

AA Gent heeft op de valreep een knap gelijkspel behaald tegen Wolfsburg. De Buffalo’s stonden na 23 minuten al op een 0-2-achterstand, maar de tweede treffer van Roman Yaremchuk zorgde diep in blessuretijd nog voor een 2-2-gelijkspel. [naar artikel]

8. Genk sleept gelijkspel uit de brand na doelpuntenfestijn in Eupen (30/09/2017 - De Morgen)

Wéér geen overwinning voor Racing Genk. In een spectaculaire tweede helft haalden de Limburgers een dubbele achterstand op. Een gewonnen punt na een dramatische eerste helft, maar Genk schiet er niets mee op. [naar artikel]

9. Lommel pakt op de valreep gelijkspel in Westerlo (02/11/2019 - Het Belang van Limburg)

Lommel pakte op de valreep een verdienstelijk gelijkspel in Westerlo. De thuisploeg kwam een kwartier voor tijd op voorsprong via Abrahams. Maar de beste man op het veld, Abdoulie Sanyang, vond vlak voor tijd ook het bevrijdende gaatje: 1-1. [naar artikel]

10. KV Mechelen geeft 0-2-voorsprong uit handen, maar pakt belangrijk punt in Gent (18/02/2018 - Het Belang van Limburg)

KV Mechelen heeft een belangrijk punt geraapt op het veld van AA Gent. Na een wedstrijd met twee gezichten werd het 2-2 in de Ghelamco Arena. Een enthousiast Malinwa overvleugelde de Buffalo’s voor de pauze en kwam in de eerste helft op een 2-0 voorsprong. Gent rechtte de rug na de rust en sleepte een 2-2 gelijkspel uit de brand. Door de puntendeling loopt Mechelen een puntje uit op Eupen in de stand. Gent laat de kans liggen om naast Anderlecht te komen. [naar artikel]

11. Esperanza Pelt sleept met tien man op de valreep verdiend punt uit de brand (22/10/2023 - Het Belang van Limburg)

Esperanza Pelt heeft zaterdagavond in eigen huis op de valreep met 3-3 gelijkgespeeld tegen Betekom. [naar artikel]

12. Gevleid gelijkspel voor STVV tegen Eupen, dat afscheid neemt van Luis Garcia (20/04/2019 - Het Laatste Nieuws)

STVV sleepte bij Eupen niet zonder moeite en geluk een gelijkspel uit de brand. De kanaries schieten daar weinig mee op. [naar artikel]

13. KV Mechelen blijft steken op gelijkspel tegen slap Eupen en moet op leven en dood spelen in Genk (07/03/2020 - Het Belang van Limburg)

Het wordt alles of niks in de Luminus Arena. KV Mechelen liet het vanavond zelf na om Eupen af te maken en deed zichzelf zwaar tekort met een 1-1-gelijkspel, terwijl concurrenten Genk en Anderlecht hun wedstrijd wél konden winnen. Dat belooft nog een uitzonderlijk zenuwachtig weekje te worden Achter De Kazerne. [naar artikel]

14. Leider Genk komt in eerste match zonder Onuachu niet verder dan gelijkspel in Eupen, maar mag VAR dankbaar zijn (01/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

Racing Genk heeft z'n inhaalmatch op het veld van Eupen niet kunnen winnen. De competitieleider bleef steken op een 1-1-gelijkspel, al mocht het ook blij zijn dat de VAR een doelpunt van Eupen vreemd genoeg afkeurde. [naar artikel]

15. KV Mechelen bedankt invaller Jaadi na doelpunt in extra tijd! (02/12/2016 - Het Laatste Nieuws)

KV Mechelen heeft in het absolute slot de zege binnengehaald tegen AS Eupen. Eupen leek lang af te stevenen op een gelijkspel en een eerste keer [naar artikel]

16. KV Kortrijk sleept na sterke tweede helft en heerlijk doelpunt nog een gelijkspel uit de brand tegen KV Mechelen (27/08/2021 - Het Laatste Nieuws)

Dat heet dan een voorsprong te grabbel gooien. KV Mechelen leek al vroeg in de match op weg naar de zege na twee goals van Nikola Storm, maar het liet Kortrijk volledig terug in de wedstrijd komen. [naar artikel]

17. VIDEO. Gevleid gelijkspel voor STVV tegen Eupen, dat afscheid neemt van Luis Garcia (20/04/2019 - Het Laatste Nieuws)

18. Eupen-Anderlecht, ofwel een duel tussen habitués van late tegentreffers (14/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

Meteovista voorspelt min 4 morgenavond ‘Am Kehrweg’. Bij die temperatuur riskeer je niet in slaap te vallen. Best zo, want Eupen en Anderlecht zijn habitués in het incasseren van doelpunten in de slotfases van hun wedstrijden. 12 voor Eupen, 13 voor Anderlecht. Valt de beslissing ook nu weer op de valreep? Levert het een winnaar op of wordt het een 10de gelijkspel voor Eupen en een 9de voor Anderlecht? [naar artikel]

19. VIDEO: KV Mechelen furieus omdat Cavanda hier geen rood kreeg (03/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

KV Mechelen verloor vanavond met 3-2 op het veld van Standard. omdat Eupen met 2-0 onderuit ging op het veld van Antwerp wipt KV Mechelen over de... [naar artikel]

20. Herbeleef hoe Club Brugge na betere tweede helft nog een punt uit de brand sleepte tegen Eupen (03/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

Ref: Visser Stadion: Kehrwegstadion  Eupen zit in vieze papieren na zeges Mechelen en Kortrijk Club Brugge kan verder uitlopen na gelijkspel Charleroi [naar artikel]

21. LIVE: Herbeleef hoe Club Brugge na betere tweede helft nog een punt uit de brand sleepte tegen Eupen (03/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

22. Van 4-1 naar 4-4: Bocholt sleept punt uit de brand op bezoek bij Mechelse jonkies (27/09/2023 - Het Belang van Limburg)

In een spektakelstuk op bezoek bij Jong KV Mechelen heeft Bocholt in extremis een gelijkspel uit de brand gesleept. Het kwam van 4-1 nog terug naar 4-4. “Een mentale opkikker voor de groep die zelfs bij 4-1 in eigen kansen bleef geloven”, aldus trainer Yves Beckers. [naar artikel]

23. KV Mechelen geraakt pas in blessuretijd voorbij Eupen en pakt volle buit (02/12/2016 - Gazet van Antwerpen)

KV Mechelen en Eupen hebben de 17de speeldag van de Jupiler Pro League geopend met een matige pot voetbal: na 90 minuten leek de wedstrijd af te stevenen op een doelpuntenloos gelijkspel, maar in de extra tijd bezorgde invaller Jaadi de thuisploeg toch de volle buit. Malinwa wipt zo over Genk en Kortrijk naar de achtste plaats in het klassement, Eupen blijft elfde. [naar artikel]