Van 1 tot 7 februari is het de tweede editie van de Week van het Witloof en dat moeten we vieren! Gaat jouw inspiratie vaak ook niet verder dan witloofrolletjes met ham en kaas? Wij delen elke dag een recept van Lekker van bij ons. Vandaag: plaattaart met witloof, ham en verse kaas. Benodigdheden voor […] Het bericht RECEPT Week van het Witloof: plaattaart met witloof, ham en verse kaas verscheen eerst op Gezond.be. [naar artikel]
Van 1 tot 7 februari is het de tweede editie van de Week van het Witloof en dat moeten we vieren! Gaat jouw inspiratie vaak ook niet verder dan witloofrolletjes met ham en kaas? Wij delen elke dag een recept van Lekker van bij ons. Vandaag: witloofsalade met gebakken appeltjes en oude kaas. Benodigdheden voor […] Het bericht RECEPT Week van het Witloof: witloofsalade met gebakken appeltjes en oude kaas verscheen eerst op Gezond.be. [naar artikel]
Bier an sich is al heerlijk, maar combineer dat glas gerstegoud met de juiste hap en je bevindt je in de culinaire hemel. Daarom bakken we bladerdeegvlinders met drie verschillende soorten kaas. Een fantastische aanvulling op een kaasplank of bieravond. [naar artikel]
Van 1 tot 7 februari is het de tweede editie van de Week van het Witloof en dat moeten we vieren! Gaat jouw inspiratie vaak ook niet verder dan witloofrolletjes met ham en kaas? Wij delen elke dag een recept van Lekker van bij ons. Vandaag: witloofkroketjes. Benodigdheden voor vier personen Bereidingswijze Het bericht RECEPT Week van het Witloof: witloofkroketjes verscheen eerst op Gezond.be. [naar artikel]
Van 1 tot 7 februari is het de tweede editie van de Week van het Witloof en dat moeten we vieren! Gaat jouw inspiratie vaak ook niet verder dan witloofrolletjes met ham en kaas? Wij delen elke dag een recept van Lekker van bij ons. Vandaag: tajine van kip en witloof. Benodigdheden voor vier personen […] Het bericht RECEPT Week van het Witloof: tajine van kip en witloof verscheen eerst op Gezond.be. [naar artikel]
Van 1 tot 7 februari is het de tweede editie van de Week van het Witloof en dat moeten we vieren! Gaat jouw inspiratie vaak ook niet verder dan witloofrolletjes met ham en kaas? Wij delen elke dag een recept van Lekker van bij ons. Vandaag: spicy pad thai met kip en witloof. Benodigdheden voor […] Het bericht RECEPT Week van het Witloof: spicy pad thai met kip en witloof verscheen eerst op Gezond.be. [naar artikel]
Van 1 tot 7 februari is het de tweede editie van de Week van het Witloof en dat moeten we vieren! Gaat jouw inspiratie vaak ook niet verder dan witloofrolletjes met ham en kaas? Wij delen elke dag een recept van Lekker van bij ons. Vandaag: visfilet met witloof en appel. Benodigdheden voor vier personen […] Het bericht RECEPT Week van het Witloof: visfilet met witloof en appel verscheen eerst op Gezond.be. [naar artikel]
In Imsil, de kaasstreek in Zuid-Korea, zijn ze zo trots op het product, dat ze er een heus kaaspretpark geopend hebben. Je kan er kaas eten, kaas maken en alle attracties passen perfect bij het thema kaas. [naar artikel]
14:20 De kaas van de zuivelmaker Milcobel mag weer de deur uit. De fabriek in Moorslede kreeg de voorbije weken te maken met een listeriabesmetting. Nu oordeelt het voedselagentschap FAVV dat de kaas veili... [naar artikel]
Kan er voor jou nooit genoeg kaas op een burger zitten? Dan is de nieuwe cheeseburger van Tastemade misschien iets voor jou. De lekkernij bestaat enkel en alleen uit – je raadt het nooit – kaas. Van het broodje tot het sappig lapje vlees en de groenten die ertussen zitten: alles wordt vervangen door kaas. […] Het bericht Deze cheeseburger bestaat volledig uit kaas verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
Van 1 tot 7 februari is het de tweede editie van de Week van het Witloof en dat moeten we vieren! Gaat jouw inspiratie vaak ook niet verder dan witloofrolletjes met ham en kaas? Wij delen elke dag een recept van Lekker van bij ons. Vandaag: Luiks witloof gevuld met gehakt en spek. Benodigdheden voor […] Het bericht RECEPT Week van het Witloof: Luiks witloof gevuld met gehakt en spek verscheen eerst op Gezond.be. [naar artikel]
Wie kiest voor kaas met een laag vetgehalte is niet noodzakelijk beter af dan wie ‘gewone’ kaas koopt. Dat blijkt uit Deens onderzoek. [naar artikel]
Martha Stewart heeft haar geheim voor de perfecte boterham met gegrilde kaas vrijgegeven. Niet boter, maar wel mayonaise is het mysterieuze ingrediënt dat volgens haar het eenvoudige recept naar een hoger niveau tilt. [naar artikel]
Kouder weer doet ons terugrijpen naar comfort food, zoals warme ovenschotels met kaas. Véél kaas, als het even kan. Jammer dat die winterkilo's [naar artikel]
De Gentse start-up Those Vegan Cowboys is erin geslaagd caseïne te produceren, een belangrijk bestanddeel van kaas, zonder dat er een koe aan te pas kwam. Dat is een belangrijke stap die de start-up op weg moet zetten naar volledig koevrije kaas. Zo'n kaas zou een gevoelig lagere milieu- en klimaatimpact hebben dan traditionele kaas. Maar het zal nog wel enkele jaren duren voor je ze in de winkel kan kopen. [naar artikel]
De Verenigde Staten denken nu ook aan hoge importheffingen op Edammer kaas en Gouda kaas. Dat blijkt uit een document dat de Amerikaanse overheid... [naar artikel]
Wij Belgen hoeven niet onder te doen voor onze zuiderburen als het om kaas gaat: ook hier staan kaas- en wijnavonden vaak op de planning. Alleen [naar artikel]
Geraspte kaas, wie houdt er niet van? Al is het natuurlijk niet altijd evident om je keuken proper te houden als je in het wilde weg begint te raspen. Maar nu blijkt dat we kaas altijd al fout geraspt hebben. De ontdekking werd gedaan door Twitteraar @beasymss. Uit het filmpje dat ze deelde, blijkt dat je […] Het bericht Aha! Zo moet je dus kaas raspen verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
Kaas op basis van koe- en geitenmelk kennen we al, maar de duurste kaas ter wereld is gemaakt van ezelinnenmelk. Voor een kilogram betaal je ongeveer 880 pond, omgerekend 1037 euro. [naar artikel]
Een croque-monsieur waarvan de kaasdraden bij elke hap zichtbaar zijn, voelt altijd iets ongezonder aan dan de blokjes kaas die we serveren bij een aperitief of dat plakje tussen een broodje. Is die gesmolten kaas ook echt ongezonder, of denken we dat maar? Voedingsonderzoeker Guido Camps scheidt feit van fabel. [naar artikel]
Samen met de Rode Duivels is ook een lading kaas uit Bever richting Quatar vertrokken. De familie De Ville uit Bever maakt al 25 jaar ambachtelijke kaas in hun hoevekaasmakerij en sinds 3 jaar voorzien ze de Rode Duivels van kaas. [naar artikel]
Niks mis met een traditioneel smoske kaas en hesp, maar soms mag het wat avontuurlijker. Dit recept heeft alle troeven om een simpele ciabatta om... [naar artikel]
Is maak je eigen kaas, het nieuwe bak je eigen brood? “Voeg citroen toe aan melk en je hebt kaas”. Zo simpel is het volgens YouTube om zelf (zachte) kaas te maken. Maar is kaas maken geen omslachtig procedé en heb je daarvoor niet een heleboel ingrediënten nodig die je doorsnee niet in huis hebt? We deden de test, maakten onze eigen kaas en dat ging van “best fier” tot “gortdroog”. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.