Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

14 May 2021
01:11 uur

Liese uit Halen in quarantaine voor ‘Big Brother’: “Ik ben een pittige”

Het Belang van Limburg

28/12/2020 - 06:04

Nog één week voor de start van Big Brother. Liese Luwel (28) uit Halen is één van de vier Vlaamse bewoners. “Ik heb het hart op de tong. Ik slaag er niet in mijn ergernissen voor mezelf te houden.”


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET BELANG VAN LIMBURG

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Emoties troef in ‘Big Brother’: emotionele brief van vriend doet Liese in tranen uitbarsten (05/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In het ‘Big Brother’-huis krijgt deelneemster Liese een mooie beloning: een brief van haar lief, Souf.
  [naar artikel]
 2. Emoties troef in ‘Big Brother’: emotionele brief van vriend doet Liese in tranen uitbarsten (05/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In het ‘Big Brother’-huis krijgt deelneemster Liese een mooie beloning: een brief van haar lief, Souf.
  [naar artikel]
 3. René, Liese of Naomi moet donderdag ‘Big Brother’ verlaten (19/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een nieuwe week, een nieuw rondje nominaties bij ‘Big Brother’. Zowel René, Liese of Naomi kunnen donderdag geëlimineerd worden tijdens de derde liveshow. René en Liese komen hierdoor al voor de tweede keer in de gevarenzone terecht.
  [naar artikel]
 4. Liese is de nieuwe huismeester in Big Brother (25/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een nieuwe week, een nieuw rondje verrassingen bij ‘Big Brother’. Na een spelletje heeft de bende met Liese een nieuwe huismeester. Het resultaat van een spelletje waarbij Jowi deze week z’n recht om te nomineren verliest, maar hij wel Nathalie en Liese tegenover elkaar mocht zetten.
  [naar artikel]
 5. Liese uit Halen al voor de tweede keer genomineerd in Big Brother (21/01/2021 - Het Belang van Limburg)

  [naar artikel]
 6. Liese, Jill of Nick? Voormalige ‘Big Brother’-bewoners kiezen hun favoriet voor de eindwinst (07/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Liese, Jill of Nick wint ‘Big Brother’, daarover bestaat geen twijfel. Enkele oud-bewoners lieten hun licht schijnen over de finalisten en geven aan wie volgens hen de prijzenpot het meest verdient.
  [naar artikel]
 7. Wandelt Halense Liese vanavond met 60.000 euro uit ‘Big Brother’-huis? (08/04/2021 - Het Belang van Limburg)
  En toen waren ze nog met drie. Belgen Nick en Liese (uit Houthalen-Helchteren) en de Nederlandse Jill. Zij wandelen donderdag het Big brother-huis uit, honderd dagen na de start van het experiment. Een van hen, gekozen door de kijkers, doet dat met meer dan 60.000 euro.
  [naar artikel]
 8. Tegenpolen Nathalie en Liese doen gemoederen hoog oplopen in ‘Big brother’ (26/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  Bewoners van het Big brother-huis Liese en Nathalie hebben het zelf al aangegeven: ze zijn elkaars tegenpolen. Maar Liese is huismeester en moet regels opleggen aan haar medekandidaten. Wanneer ze dan een opmerking maakt over het onopgemaakte bed van Nathalie, lopen de gemoederen iets hoger op. “Ik ga toch geen straf krijgen”, aldus Nathalie, die het antwoord op haar vraag al snel weet en daar helemaal niet om kan lachen.
  [naar artikel]
 9. Ziko of Liese verlaat vanavond 'Big Brother' (07/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Ze zitten amper een week in het 'Big Brother'-huis, maar vanavond moet één van de deelnemers alweer z'n koffers pakken. Dat is hoe dan ook een Vlaamse bewoner. Zowel thuisverpleegster Liese (28) als breakdancekampioen Ziko (34) wist - helaas voor hen - weinig indruk te maken op hun medekandidaten. De kijker krijgt nu tot vanavond om te beslissen wie van hen zijn of haar verblijf mag verlengen.
  [naar artikel]
 10. Liese, Zoey en Julie inspecteren elkaars lichaam in ‘Big Brother’: “Mag ik is aan jouw borsten voelen?” (30/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Wanneer de verveling toeslaat in het ‘Big Brother’-huis kunnen er zich al eens gekke taferelen voordoen. Zoey, Liese en Julie, bijvoorbeeld, besloten om elkaars lichaam van naderbij te inspecteren.
  [naar artikel]
 11. Liese, Zoey en Julie inspecteren elkaars lichaam in ‘Big Brother’: “Mag ik eens aan jouw borsten voelen?” (30/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Wanneer de verveling toeslaat in het ‘Big Brother’-huis kunnen er zich al eens gekke taferelen voordoen. Zoey, Liese en Julie, bijvoorbeeld, besloten om elkaars lichaam van naderbij te inspecteren.
  [naar artikel]
 12. 'Big Brother' denkt al aan nieuw seizoen (08/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Belgische Liese (28) of Nick (31), of de Nederlandse Jill (22). Eén van hen wint vanavond 'Big Brother 2021' en mag na honderd dagen met de groepspot van minstens 60.405,50 euro naar huis.
  [naar artikel]
 13. De derde bewoner is vertrokken bij Big Brother (21/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een nieuwe week, een nieuw rondje nominaties bij ‘Big Brother’. Zowel René, Liese of Naomi konden vandaag geëlimineerd worden tijdens de derde liveshow.
  [naar artikel]
 14. Nederlandse Jill wint ‘Big Brother 2021’ (08/04/2021 - Het Belang van Limburg)
  De kijker heeft gesproken. Donderdagavond werd Jill Goede tijdens de liveshow uitgeroepen tot de winnaar van Big brother. De Halense thuisverpleegster Liese verlaat het huis met een derde plek.
  [naar artikel]
 15. Veel coronacoupes in ‘Big Brother’, ‘kapster’ Liese lost het op: “Ga je dat echt doen met een keukenschaar?” (12/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In Vlaanderen gaan de kappers vanaf morgen eindelijk weer open, maar in het ‘Big Brother’ huis moeten de bewoners zich nog steeds behelpen met de middelen die ze hebben.
  [naar artikel]
 16. Veel coronacoupes in ‘Big Brother’, ‘kapster’ Liese lost het op: “Ga je dat echt doen met een keukenschaar?” (12/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In Vlaanderen gaan de kappers vanaf morgen eindelijk weer open, maar in het ‘Big Brother’ huis moeten de bewoners zich nog steeds behelpen met de middelen die ze hebben.
  [naar artikel]
 17. Alweer drie genomineerden bij ‘Big Brother’: Julie, Liese en Jill nemen het tegen elkaar op (17/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een nieuwe week, een nieuw rondje verrassingen bij ‘Big Brother’. Nadat de Nederlandse dj Matt Ardeo gisteren 15.000 euro in z’n zak stopte en het huis verliet, zijn het vandaag de nominaties die voor stress zorgen...
  [naar artikel]
 18. Dit is de winnaar van ‘Big Brother’ (08/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Na een spannende finale heeft de Nederlandse Jill (22) donderdagavond ‘Big Brother’ en de bijhorende prijzenpot van 70.405,50 euro gewonnen. Zij haalde het nipt van Vlaming Nick (31), die op de tweede plek eindigde. Thuisverpleegster Liese Luwel (28) moest eerder het huis verlaten en behaalde de bronzen plak.
  [naar artikel]
 19. Dit was ‘Big Brother’ aflevering vijf: Liese keert terug en het allereerste complot wordt gesmeed (08/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  We hebben er jaren op moeten wachten, maar maandagavond ging het vernieuwde ‘Big Brother’ van start op VIER. Amper vijf dagen later al meteen goed voor het allereerste complot...
  [naar artikel]
 20. Michel heeft het helemaal gehad met Jerrel in ‘Big Brother’: “Weet dat jij dood bent voor mij!” (11/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De doorgaans kalme Michel heeft genoeg van het gedrag van nieuwe bewoner Jerrel in het ‘Big Brother’-huis. In het heetst van de strijd bedenkt hij een plan, maar wordt daarop aangesproken door Liese.
  [naar artikel]
 21. Dit is de winnaar van ‘Big Brother 2021’ (08/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Na een spannende finale heeft Jill Goede (22) donderdagavond ‘Big Brother’ en de bijhorende prijzenpot van 70.405,50 euro gewonnen. De Nederlandse studente haalt het nipt van Vlaming Nick Kraft (31), die op de tweede plek eindigt. Thuisverpleegster Liese Luwel (28) moest eerder op de avond het huis verlaten en behaalde de bronzen plak.
  [naar artikel]
 22. Els of Patrick moet donderdag ‘Big Brother’ verlaten (26/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een nieuwe week, een nieuw rondje nominaties bij ‘Big Brother’. Zowel Els als Patrick kan donderdag geëlimineerd worden tijdens de vierde live-show. Laatstgenoemde heeft z’n nominatie finaal te danken aan Liese. Zij besliste als huismeester om haar vriendin Julie te redden.
  [naar artikel]
 23. De week van ‘Big Brother’: Ruzie, verzoening en een uiterst pittige nominatieronde (21/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Ook deze week tuurden wij binnen bij de bewoners van Big Brother. En wat we daarvan vonden, lees je hier!
  [naar artikel]
 24. ‘Big Brother’ vanaf 4 januari op VIER: kandidaten moeten kerst en nieuwjaar in quarantaine vieren (18/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Big Brother’, de moeder der realityshows, gaat op maandag 4 januari van start op VIER. Daarmee herleeft ‘Big Brother’ twintig jaar nadat het voor het eerst te zien was in Vlaanderen.
  [naar artikel]
 25. Michel, Nick en Liese speculeren over komende nominaties in ‘Big brother’: “Zoey & Matt blijven over” (22/02/2021 - Het Belang van Limburg)

  [naar artikel]
 26. Jill is dolblij wanneer Thomas plots weer in het ‘Big Brother’-huis staat: “Ik denk dat ik kattenkwaad ga uithalen met hem” (05/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het zijn spannende tijden voor de bewoners van ‘Big Brother’. Liese, Nick, Jill of Michel: één iemand moet het huis verlaten vlak voor de grote finale. Al staat er plots ook een oude bekende terug voor de deur.
  [naar artikel]
 27. Nieuwe ruimte in ‘Big Brother’: Julie en Jill krijgen geheime opdracht in de ‘white room’ (23/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De bewoners van ‘Big Brother’ zitten in de laatste rechte lijn naar de finish. Althans: dat is toch voor Michel, Nick, Naomi en Liese het geval. Voor kandidaten Julie en Jill hoort bij hun mogelijke plek in de halve finale eerst nog een omweg via de white room...
  [naar artikel]
 28. Ziko wordt genomineerd in ‘Big Brother’ en daar kan hij duidelijk niet om lachen (07/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De eerste nominaties in ‘Big Brother’ zijn bekend, en dat nieuws slaat hard in. Ziko of Liese zal het huis moeten verlaten. Voornamelijk Ziko heeft het heel moeilijk met het feit dat zo veel van de bewoners op hem stemden. Benieuwd of zijn uitbarsting hem zal helpen om te blijven, of niet niet...
  [naar artikel]
 29. Ziko wordt genomineerd in ‘Big Brother’ en daar kan hij duidelijk niet om lachen (07/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De eerste nominaties in ‘Big Brother’ zijn bekend, en dat nieuws slaat hard in. Ziko of Liese zal het huis moeten verlaten. Voornamelijk Ziko heeft het heel moeilijk met het feit dat zo veel van de bewoners op hem stemden. Benieuwd of zijn uitbarsting hem zal helpen om te blijven, of niet niet...
  [naar artikel]
 30. Nieuwe ruimte doet intrede in ‘Big Brother’: Julie en Jill krijgen geheime opdracht in de ‘white room’ (23/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De bewoners van ‘Big Brother’ zitten in de laatste rechte lijn naar de finish. Althans: dat is toch voor Michel, Nick, Naomi en Liese het geval. Voor kandidaten Julie en Jill hoort bij hun mogelijke plek in de halve finale eerst nog een omweg via de white room...
  [naar artikel]
 31. Deze finalist moet als eerste ‘Big Brother’-huis verlaten (08/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Ze zat als enige van de finalisten honderd dagen in het huis, maar donderdagavond moest ‘Big Brother’-finaliste Liese Luwel (28) als eerste het onderspit delven tijdens de finale. Toch is de Belgische thuisverpleegster tevreden met haar bronzen plak. “Ik heb het avontuur van begin tot einde mogen meemaken. Zalig dat ik dit nu kan afvinken op mijn bucket list.”
  [naar artikel]
 32. Wij spraken met Jill Goede (22) na ‘Big Brother’: “Thomas en ik bekijken hoe we verdergaan” (10/04/2021 - Gazet van Antwerpen)
  De Nederlandse Jill Goede (22) heeft als winnares het Big Brother-huis verlaten. In de finale liet ze twee Belgische kandidaten achter zich: Nick Kraft (31) werd tweede en Liese Luwel (28) werd derde. Jill lijkt het nog niet helemaal te vatten dat ze gewonnen heeft.
  [naar artikel]
 33. Thomas uit ‘Big Brother’ over z’n nieuwe liefde Jill: “We gaan uitzoeken wat we exact voor elkaar voelen” (10/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Na de ‘Big Brother’-finale afgelopen donderdag mochten Jill Goede (22), Nick Kraft (30) en Liese Luwel (28) na honderd dagen opnieuw de wijde wereld in. Winnares Jill mocht daarbij 70.405,50 euro mee naar huis nemen, maar ook bewoner Thomas noemt zich een winnaar: “Ik heb ook een mooie prijs gewonnen”, vertelt hij in De Telegraaf.
  [naar artikel]
 34. Wij spraken met Jill Goede (22) na ‘Big brother’: “Thomas en ik bekijken hoe we in de toekomst zullen verdergaan” (09/04/2021 - Het Nieuwsblad)
  Gisterenavond mocht de Nederlandse Jill Goede (22) als winnares het Big brother-huis verlaten. In de finale liet ze twee Belgische kandidaten achter zich, Nick Kraft (31) werd tweede en Liese Luwel (28) werd derde. Vandaag leek Jill het nog niet helemaal te vatten dat ze gewonnen heeft.
  [naar artikel]
 35. Thomas en Jill na ‘Big Brother’: “We gaan uitzoeken wat we exact voor elkaar voelen” (10/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Na de ‘Big Brother’-finale afgelopen donderdag mochten Jill Goede (22), Nick Kraft (30) en Liese Luwel (28) na bijna honderd dagen opnieuw de wijde wereld in. Winnares Jill mocht daarbij 70.405,50 euro mee naar huis nemen, maar ook bewoner Thomas noemt zich een winnaar: “Ik heb ook een mooie prijs gewonnen”, vertelt over z’n gevoelens in De Telegraaf. Ook Jill is nieuwsgierig: “Iedereen vraagt me hoe het nu verder gaat. Geloof me: ik wil het zelf ook weten.”
  [naar artikel]
 36. Patrick en Thomas beramen in ‘Big Brother’ een complot: ‘Met de vijf nieuwkomers halen we de finale.” (03/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vanavond denkt Patrick in ‘Big Brother’ de code gekraakt te hebben. Als hij een pact kan vormen met de nieuwe bewoners en Thomas en Jill ook kan overtuigen, haalt hij het einde.
  [naar artikel]
 37. Patrick en Thomas beramen in ‘Big Brother’ een complot: “Met de vijf nieuwkomers halen we de finale” (03/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vanavond denkt Patrick in ‘Big Brother’ de code gekraakt te hebben. Als hij een pact kan vormen met de nieuwe bewoners en Thomas en Jill ook kan overtuigen, haalt hij het einde.
  [naar artikel]
 38. Liese (16) wil iedereen mee op schoolreis: “Ik hoop dat ik enkele medeleerlingen financieel kan helpen” (09/06/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Om financiële redenen kunnen niet alle leerlingen mee op buitenlandse schoolreis en dat zou niet mogen, vindt Liese Custers (16) uit Berlaar. Daarom plant ze enkele benefietacties, te beginnen nu zondag met een pannenkoekenverkoop.
  [naar artikel]
 39. ‘Big brother’-bewoners vragen een feestje? Dan krijgen ze er eentje… van 10 uur (03/02/2021 - Het Belang van Limburg)
  Big brother heeft een zwierige opdracht voor de bewoners: gedurende 10 uur moeten ze dansen alsof hun leven ervan afhangt in de geïmproviseerde Big brother-club. De opdracht kan tot 5.000 euro opleveren voor de pot.
  [naar artikel]
 40. “Ik vrees dat de nieuwe ‘Big Brother’ een complete flop gaat worden” (30/12/2020 - Gazet van Antwerpen)
  De hoofdprijs won hij nét niet, maar voor Jeroen Denaeghel (49) was Big Brother wel de katalysator van zijn latere professionele loopbaan. Hij vreest dat de comeback van het programma niet zal aanslaan. “Eigenlijk was Love Island al Big Brother met een datingelement. Dat scoorde ook niet.”
  [naar artikel]
 41. ‘Big Brother’ vanaf maandag 4 januari op VIER (18/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Big Brother’, de moeder der realityshows, gaat op maandag 4 januari van start op VIER. Daarmee herleeft ‘Big Brother’ twintig jaar nadat het voor het eerst te zien was in Vlaanderen.
  [naar artikel]
 42. Na bedreigingen aan het adres van z’n vriend: moet Jerrel straks ‘Big Brother’ verlaten? (17/02/2021 - Het Laatste Nieuws)
  “Ik word elke dag bedreigd. Dat varieert van mensen die me dood wensen tot berichten dat ze mij in elkaar komen slaan”: de bedreigingen aan het adres van Jovanni, de vriend van ‘Big Brother’-deelnemer Jerrel, zijn niet mis. In het Nederlandse weekblad Story doet de man dan ook een oproep om z’n vriend uit het huis te halen. SBS houdt rekening met dat scenario: “We volgen de situatie nauwgezet op”, klinkt het.
  [naar artikel]
 43. Liese uit Pepingen schrijft 700 postkaartjes: "Ik schrijf naar Jan en alleman" (23/12/2020 - VRT NWS)
  Liese Leunens uit Pepingen heeft dit jaar al meer dan 700 postkaartjes geschreven en verstuurd, ook naar mensen die ze niet kent. Het is voor haar een manier om anderen een plezier te doen. Ze stuurt de kaartjes naar mensen die in de zorg werken, maar ook naar jarigen of mensen die alleen zijn.
  [naar artikel]
 44. Hoe leef je in quarantaine in hetzelfde huis? “Aparte verdiepingen, mondmasker en veel berichten sturen” (15/10/2020 - VRT NWS)
  De burgemeester van Langemark-Poelkapelle Lieven Vanbelleghem (CD&V) zit thuis in quarantaine omdat zijn zoon besmet is met het coronavirus. Ze beslisten om de student niet naar zijn kot te laten gaan en toch in huis te halen. Ze leven nu in quarantaine met heel veel structuur en afspraken.
  [naar artikel]
 45. De kijker heeft beslist: Zoey, Michel en Jill zitten in de gevarenzone bij ‘Big Brother’ (10/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een nieuwe week, een nieuw rondje verrassingen bij ‘Big Brother’. Nadat gisteren duidelijk werd dat ‘Big Brother’ deze week z’n macht aan de kijkers geeft, raakte vandaag bekend welke drie bewoners kans maken op een exit tijdens de liveshow...
  [naar artikel]
 46. Een uur ‘Big Brother’ voelde aan als een reis naar de oerknal en terug (08/01/2021 - De Morgen)
  Frederik De Backer zet de blik op oneindig. Vandaag: Big Brother.
  [naar artikel]
 47. ‘Big Brother’ is terug: "100 dagen. Mijn huis. Mijn regels” (11/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Op maandag 4 januari gaat een nieuwe reeks ‘Big Brother' van start, twintig jaar na het origineel. In een huis in Amsterdam zullen Belgische en Nederlandse deelnemers 100 dagen lang volgens de regels van Big Brother leven. “Bedankt voor alles", klinkt het alvast.
  [naar artikel]
 48. ‘Big Brother’ laat bom vallen en stelt bewoners voor keuze: meteen vertrekken met 15.000 euro of blijven (15/03/2021 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Big Brother’ stelt de bewoners voor een groot dilemma. Elke bewoner krijgt de keuze. Ze krijgen 15.000 euro, maar dan moeten ze meteen gaan. “Vandaag doe ik je een voorstel”, klinkt het onheilspellend. “De finale is in zicht. Als ik je vraag hoe jij je kansen inschat om de finale te halen, wat zou je dan zeggen? Ik heb één keer 15.000 euro weg te geven uit de gezamenlijke pot, aan diegene die bereid is vandaag om mijn huis te verlaten.” Zal iemand zwichten voor het aanbod?
  [naar artikel]
 49. ‘Big Brother Australië’ gestaakt vanwege coronavirus (22/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  In Australië zijn de opnames van ‘Big Brother’ voor twee dagen opgeschort. Een van de leden van de productie is mogelijk besmet met het...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.