De beste Belgische krantenkoppen, elke minuut geupdate.

Wit-Rusland: Loekasjenko beraamde moorden op critici

Express

05/01/2021 - 16:24

De Wit-Russische president Loekasjenko zou moorden op verschillende van zijn politieke tegenstanders beraamd hebben, onder wie ook een onderzoeksjournalist die... The post Wit-Rusland: Loekasjenko beraamde moorden op critici appeared first on Business AM.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP EXPRESS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. President van Wit-Rusland 'voert slavernij weer in' (12/04/2019 - De Morgen)
  De Wit-Russische president Aleksandr Loekasjenko heeft een methode gevonden tegen arbeidsmigratie naar Rusland: draconische boetes en verplichte tewerkstelling. 'Loekasjenko voelt zich geroepen de slavernij weer in te voeren', zeggen critici.
  [naar artikel]
 2. Rusland ondersteunt Loekasjenko met miljoenenkrediet (31/05/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Rusland ondersteunt Loekasjenko met miljoenenkrediet Rusland zal Wit-Rusland de komende weken ondersteunen met een krediet van omgerekend 410 miljoen euro. Bij een ontmoeting tussen de Wit-Russische president Aleksandr Loekasjenko en de Russische president Vladimir Poetin is overeengekomen dat het geld tegen eind juni wordt uitbetaald. Dat heeft Kremlinwoordvoerder Dmitri Peskov zaterdag gezegd aan de Russische persagentschappen. Concreet gaat het om […] Lees dit artikel: Rusland ondersteunt Loekasjenko met miljoenenkrediet
  [naar artikel]
 3. Wagnerleider Prigozjin niet (meer) in Wit-Rusland, zegt Wit-Russische president Loekasjenko (06/07/2023 - VRT NWS)
  Jevgeni Prigozjin, de leider van de privémilitie Wagner is niet (meer) in Wit-Rusland. Dat heeft de Wit-Russische president Aleksandr Loekasjenko gezegd op een persconferentie met buitenlandse journalisten. Prigozjin is volgens Loekasjenko in Sint-Petersburg, in Rusland.
  [naar artikel]
 4. Omstreden Wit-Russische president Loekasjenko klampt zich vast aan Russische "grote broer" (14/09/2020 - VRT NWS)
  De Wit-Russische president Aleksandr Loekasjenko is in Sotsji, in Rusland voor een ontmoeting met president Vladimir Poetin. Het is de eerste keer dat Loekasjenko naar het buitenland reist, sinds er massaal gedemonstreerd wordt tegen de uitslag van de presidentsverkiezingen van vorige maand. Rusland is de laatste steun en toeverlaat van Loekasjenko, elke hulp is voor hem broodnodig.
  [naar artikel]
 5. Wit-Rusland gaat met Rusland gezamenlijke strijdmacht ontplooien (10/10/2022 - VRT NWS)
  Wit-Rusland en Rusland gaan een gezamenlijke regionale strijdmacht op de been brengen. Dat heeft de Wit-Russische president Aleksandr Loekasjenko aangekondigd. De beslissing is volgens Loekasjenko een reactie op wat hij "een toename van de spanningen aan de westelijke grenzen van het land" noemt. Hij beschuldigt Oekraïne er ook van een aanval voor te bereiden op Wit-Rusland.
  [naar artikel]
 6. Wit-Rusland overwint angst voor Loekasjenko (17/08/2020 - De Tijd)
  20:53 In een mum van tijd heeft 'Europa's laatste dictator', Aleksandr Loekasjenko, zijn greep op de macht verloren. 'Rusland staat mogelijk een regimewissel toe.'
  [naar artikel]
 7. Poetin en Loekasjenko streven naar integratie van de economieën van Rusland en Wit-Rusland (10/09/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Poetin en Loekasjenko streven naar integratie van de economieën van Rusland en Wit-Rusland Russisch president Vladimir Poetin en de Wit-Russische leider Aleksandr Loekasjenko zaten donderdagavond samen in de aanloop naar grootscheepse gezamenlijke militaire oefeningen. Zij verklaarden achteraf dat er vooruitgang werd geboekt bij de integratie van de economieën van de twee landen. Poetin zei donderdagavond laat dat de twee leiders waren overeengekomen het macro-economisch beleid van de landen […] Lees dit artikel: Poetin en Loekasjenko streven naar integratie van de economieën van Rusland en Wit-Rusland
  [naar artikel]
 8. President Loekasjenko van Wit-Rusland roept leger op tot paraatheid (22/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De autoritaire president van Wit-Rusland, Aleksandr Loekasjenko, heeft zijn minister van Defensie zaterdag het bevel gegeven om de “meest strikte...
  [naar artikel]
 9. Loekasjenko: Wit-Rusland zal Russische kernwapens “binnen enkele dagen” ontvangen (13/06/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De Wit-Russische president Aleksandr Loekasjenko (68) beweert dat zijn land al “binnen enkele dagen” tactische kernwapens van Rusland zal ontvangen. Dat is nog vroeger dan Rusland vorige week meldde. Loekasjenko liet bovendien weten dat Wit-Rusland ook Russische langeafstandsraketten kan huisvesten als dat ooit nodig zou zijn.
  [naar artikel]
 10. Waarom wordt er zo fel geprotesteerd in Wit-Rusland? En  wankelt president Loekasjenko nu echt? 7 vragen en antwoorden  (13/08/2020 - VRT NWS)
  Vanacht gingen de protesten in Wit-Rusland tegen president Aleksandr Loekasjenko hun vierde nacht op rij in. De politie slaat deze protesten hardhandig neer. De herverkiezing van president Loekasjenko, de protesten die daarop volgen en de hardhandige aanpak van de politie roepen heel wat vragen op.
  [naar artikel]
 11. Gebruikt Rusland energiemacht om Wit-Rusland tot een fusie te dwingen? (14/02/2020 - VRT NWS)
  De Wit-Russische president Alexander Loekasjenko heeft zich opnieuw boos gemaakt op Rusland. Volgens hem zet Moskou zijn land via het onderbreken van de leveringen van aardgas en olie onder druk om een fusie aan te gaan. "Ik zal dat nooit toestaan", belooft Loekasjenko.
  [naar artikel]
 12. Ruilt de omstreden Wit-Russische president Loekasjenko de onafhankelijkheid van zijn land voor de steun van Rusland? (03/09/2020 - VRT NWS)
  De Russische premier Misjoestin en een delegatie ministers zijn vandaag in Minsk voor een ontmoeting met president Loekasjenko. Het is het eerste bezoek van de Russische regering aan Wit-Rusland sinds de betwiste presidentsverkiezingen van 9 augustus. President Aleksandr Loekasjenko ligt zwaar onder vuur en lijkt iedere steun van de bevolking kwijt te zijn. Maar Rusland reikt de hand en lijkt nu toch bereid om zich volledig achter de fel omstreden president te scharen. Maar de prijs die Loekasjenko in ruil betaalt, is groot.
  [naar artikel]
 13. 'Poetin vindt hem een boerenpummel': waarom Loekasjenko meer is dan een cartoonfiguur (03/06/2021 - Knack)
  Ondanks de onverminderde steun voor Wit-Rusland raakt ook in Rusland het geduld met Aleksandr Loekasjenko stilaan op. 'Vladimir Poetin zou hem het liefst van al afzetten, maar dat gaat niet - en hij weet het.'
  [naar artikel]
 14. “Prigozjin is in Sint-Petersburg”, zegt Loekasjenko (06/07/2023 - Express)
  Wagnerbaas Jevgeni Prigozjin, die in juni met zijn huurlingengroep in opstand kwam tegen het Kremlin, zou zich in Rusland bevinden. Dat zei de Wit-Russische dictator Alexandr Loekasjenko donderdag. In het nieuws: Nadat de kortdurende opstand van Prigozjin beëndigd werd op zaterdag 24 juni, na tussenkomst van Loekasjenko, zou hij in ballingschap naar Wit-Rusland zijn gegaan. […]
  [naar artikel]
 15. Poetin en Loekasjenko verklaren crisis in betrekkingen als beëindigd (03/04/2017 - Knack)
  De presidenten van Rusland en Wit-Rusland hebben naar eigen zeggen alle onderlinge twistpunten opgelost. Dat verklaarden Vladimir Poetin en Alexander Loekasjenko na urenlange onderhandelingen maandag in Sint-Petersburg.
  [naar artikel]
 16. Honderdtal arrestaties bij protesten tegen Loekasjenko in Wit-Rusland (20/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  In Wit-Rusland hebben ordetroepen zondag zowat 100 mensen opgepakt die deelnamen aan demonstraties tegen president Alexandr Loekasjenko. Volgens het ministerie van Binnenlandse Zaken overtraden de betogers het verbod op bijeenkomsten.
  [naar artikel]
 17. De Jeanne d’Arc van Wit-Rusland: ‘Natuurlijk heeft Loekasjenko me onderschat’ (25/11/2020 - De Morgen)
  Dictator Loekasjenko van Wit-Rusland liet haar meedoen aan de verkiezingen, want wie ging er nu op een ‘een onbekende huisvrouw’ stemmen? Hij vergiste zich. Svetlana Tichanovskaja groeide uit tot symbool en leider van het imponerende vreedzame verzet – tegen bruut geweld in.
  [naar artikel]
 18. Rusland start met verplaatsing kernwapens naar Wit-Rusland, stelt Loekasjenko (25/05/2023 - Het Belang van Limburg)
  Rusland is volgens de Wit-Russische president Aleksandr Loekasjenko gestart met de verplaatsing van kernwapens naar Wit-Rusland. De Russische president Vladimir Poetin had die ontplooiing in maart aangekondigd.
  [naar artikel]
 19. Wit-Russische president Aleksander Loekasjenko heeft (onaangekondigd) de eed afgelegd (23/09/2020 - VRT NWS)
  Aleksander Loekasjenko heeft vandaag de eed afgelegd om zichzelf op te volgen als president van Wit-Rusland, dat meldt het Wit-Russische persagentschap BelTa. De ceremonie was niet aangekondigd. Al weken wordt er geprotesteerd in Wit-Rusland tegen de verkiezingsuitslag en het regime van Loekasjenko. De oppositie heeft al laten weten dat ze de verkiezingsresulaten nooit zal aanvaarden en eist nieuwe verkiezingen.
  [naar artikel]
 20. Zowel VS als EU erkennen Loekasjenko niet langer als president van Wit-Rusland (24/09/2020 - Express)
  In de voorbije 24 uur hebben zowel de Verenigde Staten als de Europese Unie officieel verklaard dat ze Loekasjenko niet... The post Zowel VS als EU erkennen Loekasjenko niet langer als president van Wit-Rusland appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 21. Waarom Loekasjenko zijn leger liever buiten de oorlog in Oekraïne houdt (22/03/2022 - Gazet van Antwerpen)
  De Wit-Russische president Aleksandr Loekasjenko steunt Rusland bij de oorlog tegen Oekraïne. Toch is er een cruciale grens die hij nog niet heeft overschreden. Het leger van Wit-Rusland neemt niet direct deel aan de oorlog. Vrijwel zeker is dat Vladimir Poetin erom vraagt, maar dat Loekasjenko het tot nu toe weigert.
  [naar artikel]
 22. Wit-Rusland schudt stilaan het juk van dictator Loekasjenko van zich af: “De bom is gebarsten” (18/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  “Europa’s laatste dictator” Aleksandr Loekasjenko lijkt zijn greep op de macht in Wit-Rusland stilaan te verliezen. Na de harde repressie van...
  [naar artikel]
 23. Zeker 500 betogers opgepakt in Wit-Rusland tijdens nieuwe protesten tegen president Loekasjenko (26/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De politie in Wit-Rusland heeft zondag honderden demonstranten gearresteerd. In de hoofdstad Minsk en ook in andere steden werd opnieuw massaal gedemonstreerd tegen leider Aleksandr Loekasjenko.
  [naar artikel]
 24. Svetlana Tichanovskaja: "Loekasjenko heeft verloren en hij zal nooit het vertrouwen van de Wit-Russen herwinnen" (19/02/2021 - VRT NWS)
  In Wit-Rusland zijn twee journalisten veroordeeld omdat ze verslag hadden uitgebracht over de protesten tegen president Loekasjenko. Twee jaar cel kregen ze. De veroordeling is typerend voor de harde aanpak van Loekasjenko sinds zijn omstreden herverkiezing een half jaar geleden. Svetlana Tichanovskaja nam het toen tegen hem op bij de presidentsverkiezingen. Maar Loekasjenko, die al 26 jaar regeert in Wit-Rusland, zou opnieuw 80 procent van de stemmen hebben gehaald. Onder zware druk van het regime verliet Tichanovskaja Wit-Rusland. Ze woont en werkt nu al zes maanden in Vilnius in Litouwen. Onze Ruslandkenner Jan Balliauw ging daar met haar praten over wat er gebeurd is en over hoe het nu verder moet met de oppositie tegen Loekasjenko. Bekijk hierboven zijn verslag.
  [naar artikel]
 25. "Poging tot bloedbad en revolutie in Wit-Rusland is mislukt", zegt president Loekasjenko die uithaalt naar Rusland (04/08/2020 - VRT NWS)
  Enkele dagen voor de verkiezingen verwijt de Wit-Russische president Aleksander Loekasjenko zijn buren in Rusland dat die gepoogd hebben om zijn regime te ondermijnen. In Minsk zijn enkele dagen geleden een dertigtal leden van de Russische huurlingengroep Wagner opgepakt. De voorbije weken hebben tienduizenden Wit-Russen betoogd tegen het autoritaire regime van Loekasjenko.
  [naar artikel]
 26. Hoe groot is de kans dat ook Wit-Rusland een invasie van Oekraïne lanceert? (25/10/2022 - Express)
  Wie Wit-Rusland zegt, zegt Rusland, letterlijk en figuurlijk. Dictator Aleksandr Loekasjenko is de trouwste bondgenoot van Vladimir Poetin, en stemde er onlangs ook mee toe dat beide landen hun legers samenvoegen. Maar is een invasie van Oekraïne vanuit Wit-Rusland (opnieuw) mogelijk? Hoewel Loekasjenko zowat de gewillige puppy is van Poetin, weigerde hij tot nu toe […]
  [naar artikel]
 27. Polen vreest conflict met Wit-Rusland, Loekasjenko stelt gerust maar verwacht wel dat EU 2.000 migranten opvangt (22/11/2021 - Express)
  Lees dit artikel: Polen vreest conflict met Wit-Rusland, Loekasjenko stelt gerust maar verwacht wel dat EU 2.000 migranten opvangt De Poolse eerste minister Mateusz Morawiecki heeft zijn zorgen uitgedrukt dat de migratiecrisis tussen Polen, Litouwen en Wit-Rusland een voorbode kan zijn voor “iets veel erger”. Daarmee spoort hij op de mogelijkheid van een rechtstreekse gewapend aanval van Rusland. Wit-Russische president Loekasjenko reageerde maandag dat hij een gewapend conflict absoluut wil vermijden, hij verwacht wel […] Lees dit artikel: Polen vreest conflict met Wit-Rusland, Loekasjenko stelt gerust maar verwacht wel dat EU 2.000 migranten opvangt
  [naar artikel]
 28. Europa zet Loekasjenko op straflijst (12/10/2020 - De Tijd)
  21:09 De Europese lidstaten gaan sancties treffen tegen de Wit-Russische president Aleksandr Loekasjenko. Ook Rusland komt in het vizier.
  [naar artikel]
 29. Grondwetswijziging in Wit-Rusland verstevigt macht president Loekasjenko: kan aanblijven tot 2035 en wordt onschendbaar (28/12/2021 - VRT NWS)
  In Wit-Rusland wil president Loekasjenko zijn macht versterken met een nieuwe grondwetswijziging. Naar het buitenland gevluchte oppositieleden zullen niet meer aan presidentsverkiezingen mogen deelnemen. Zelf zou Loekasjenko kunnen aanblijven tot 2035, het jaar waarin hij 81 wordt. In februari kan de bevolking tijdens een referendum over het nieuwe ontwerp stemmen.
  [naar artikel]
 30. President Wit-Rusland vreest kernoorlog en roept op tot wapenstilstand in Oekraïne (31/03/2023 - Het Laatste Nieuws)
  De president van Wit-Rusland, Alexander Loekasjenko, heeft vrijdag in zijn toespraak tot de natie opgeroepen tot een wapenstilstand in Oekraïne. Hij pleitte ook voor onderhandelingen tussen Moskou en Kiev, "zonder voorafgaande voorwaarden". Loekasjenko geldt als een van de laatste Europese bondgenoten van Poetin. Wit-Rusland is politiek, militair en economisch sterk afhankelijk van grote broer Rusland.
  [naar artikel]
 31. EU erkent Loekasjenko niet als president Wit-Rusland (24/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De Europese Unie erkent Aleksandr Loekasjenko niet als president van Wit-Rusland. Na “vervalste” presidentsverkiezingen is hij gisteren toch voor...
  [naar artikel]
 32. Spanningen Wit-Rusland: Loekasjenko voorziet val Poetin bij vertrek (08/09/2020 - Het Belang van Limburg)
  Als het regime van de Wit-Russische leider Aleksandr Loekasjenko valt, gebeurt dat daarna ook met de regering van grote buur en bondgenoot Rusland. Het omstreden staatshoofd, dat al weken tienduizenden Wit-Russen hoort roepen om zijn vertrek, zei dat dinsdag volgens Russische media.
  [naar artikel]
 33. Blijft Loekasjenko tot 2035 aan de macht in Wit-Rusland? De dictator sleutelt aan de grondwet (29/12/2021 - De Morgen)
  President Aleksandr Loekasjenko van Wit-Rusland heeft een reeks veranderingen in de grondwet voorgesteld die zijn macht aanzienlijk versterken. In februari wil hij een referendum houden over de voorstellen die vooral moeten verhinderen dat de oppositie aan de macht komt.
  [naar artikel]
 34. President van Wit-Rusland vreest voor kernoorlog in Oekraïne: “Er moet nu gestopt worden, voor de zaken escaleren” (31/03/2023 - Het Belang van Limburg)
  De president van Wit-Rusland, Alexander Loekasjenko, heeft in een toespraak tot de natie opgeroepen tot een wapenstilstand in Oekraïne. Hij pleitte ook voor onderhandelingen tussen Rusland en Oekraïne, “zonder voorafgaande voorwaarden”. Loekasjenko geldt als een van de laatste Europese bondgenoten van Poetin. Wit-Rusland is politiek, militair en economisch sterk afhankelijk van grote broer Rusland.
  [naar artikel]
 35. Wit-Rusland en Rusland gaan gezamenlijke troepen ontplooien (10/10/2022 - Gazet van Antwerpen)
  Wit-Rusland en Rusland zullen gezamenlijke troepen ontplooien. Dat zegt de Wit-Russische president Aleksandr Loekasjenko. Hij geeft als reden dat de situatie aan de westelijke grenzen van Rusland en Wit-Rusland - officieel de Uniestaat van Rusland en Wit-Rusland - zou verslechteren.
  [naar artikel]
 36. Loekasjenko: Wit-Rusland heeft gevechtsvliegtuigen die kernwapens kunnen dragen (26/08/2022 - Het Laatste Nieuws)
  Wit-Rusland heeft omgebouwde Sukhoi Su-24-gevechtsvliegtuigen beschikbaar, die meteen kunnen worden ingezet “om te reageren op bedreigingen in het licht van de toenemende spanningen met het Westen”. Dat kondigt Wit-Russisch president Aleksandr Loekasjenko aan.
  [naar artikel]
 37. Loekasjenko: ‘Wagner-baas Prigozjin is in Rusland’ (06/07/2023 - De Tijd)
  12:47 Volgens Aleksandr Loekasjenko is Jevgeni Prigozjin, de baas van het huurlingenleger Wagner, in Rusland. Vorige week had de Wit-Russische president nog gezegd dat Prigozjin in zijn land aangekomen was.
  [naar artikel]
 38. Loekasjenko’s enige maar effectieve verdediging tegen het aanhoudende protest: staatsgeweld (23/08/2020 - De Morgen)
  Na martelingen en moorden door zijn veiligheidsdiensten neemt Aleksandr Loekasjenko nu zelf de wapens op tegen de Wit-Russische bevolking: zondag toonde de president zich met een machinegeweer in de hand, vlak bij vreedzame demonstraties tegen zijn bewind.
  [naar artikel]
 39. Loekasjenko keurt ruimere toepassing doodstraf in Wit-Rusland goed (18/05/2022 - Express)
  Alexandr Loekasjenko, president van Wit-Rusland, heeft een ruimere toepassing van de doodstraf goedgekeurd. Door de wijziging van het strafrecht kunnen rechters nu ook de doodstraf uitspreken wanneer er sprake is van “pogingen tot terrorisme”. Wit-Rusland is één van de 54 landen wereldwijd waar de doodstraf nog wordt uitgesproken. In het land kan de rechter momenteel […]
  [naar artikel]
 40. Topoverleg Poetin en Loekasjenko over Wit-Rusland (15/08/2020 - De Tijd)
  15:56 Vladimir Poetin is nog een van de weinig overgebleven bondgenoten van de Wit-Russische president Aleksandr Loekasjenko.
  [naar artikel]
 41. Oppositie in Wit-Rusland roept op tot nieuw protest tegen Loekasjenko (03/05/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De oppositie in Wit-Rusland plant nieuwe betogingen tegen president Alexander Loekasjenko. De bevolking wordt via sociaalnetwerksites opgeroepen om komende zondag 9 mei de straat op te gaan. Dat heeft de voormalige minister van Cultuur Pavel Latushko, die momenteel in Polen woont, verklaard aan de Duitse media.
  [naar artikel]
 42. Loekasjenko laat zich stiekem beëdigen tot president van Wit-Rusland (23/09/2020 - De Morgen)
  Aleksandr Loekasjenko heeft zichzelf in een vooraf geheim gehouden ceremonie laten beëdigen als president. Lidstaten van de Europese Unie erkennen Loekasjenko’s presidentschap niet langer, maar raken het na anderhalve maand van vervalste verkiezingen, arrestaties en martelingen nog steeds niet eens over sancties.
  [naar artikel]
 43. Moskou: “Aanslag op Wit-Russische leider Loekasjenko verijdeld” (18/04/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Volgens de Russische geheime dienst FSB is een aanslag op president Aleksandr Loekasjenko in Wit-Rusland voorkomen. Samen met de autoriteiten in het naburige Wit-Rusland zijn in Moskou twee mannen gearresteerd, zo maakte de FSB zaterdagavond in Moskou bekend. Een van hen zou ook het Amerikaanse staatsburgerschap bezitten.
  [naar artikel]
 44. Herverkiezing Loekasjenko brengt Wit-Russische oppositie op straat (10/08/2020 - Express)
  De ‘laatste dictator van Europa’ Alexander Loekasjenko mag zijn zesde termijn als president van Wit-Rusland starten. Hij haalde 79,7 procent... The post Herverkiezing Loekasjenko brengt Wit-Russische oppositie op straat appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 45. EU voert jaar na verkiezingen Wit-Rusland druk op Loekasjenko op (08/08/2021 - Het Laatste Nieuws)
  De Europese Unie stelt Wit-Rusland nieuwe sancties in het vooruitzicht. EU-buitenlandchef Josep Borrell zei een jaar na de omstreden presidentsverkiezingen in het Oost-Europese land dat het regime van Aleksandr Loekasjenko "op flagrante wijze zijn internationale verplichtingen blijft negeren".
  [naar artikel]
 46. Loekasjenko nodigt andere landen uit voor Uniestaat met Rusland: “Er zullen kernwapens zijn voor iedereen” (29/05/2023 - Het Belang van Limburg)
  De Wit-Russische president Aleksandr Loekasjenko wil kernwapens aanbieden aan alle landen die bij de “Uniestaat van Rusland en Wit-Rusland” willen horen. Dat heeft hij gezegd in een interview met de Russische staatszender Russia 1.
  [naar artikel]
 47. President Loekasjenko wint verkiezingen in Wit-Rusland (28/03/2019 - De Morgen)
  De Wit-Russische president Loekasjenko behaalde volgens exitpolls gisteren 80 procent van de stemmen bij de presidentsverkiezingen. Zo verzekert hij zich van een vijfde mandaat.
  [naar artikel]
 48. Nieuwe ‘Mars voor de Vrijheid’ tegen president Loekasjenko (23/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Twee weken na de omstreden presidentsverkiezing in Wit-Rusland komen de tegenstanders van president Aleksander Loekasjenko zondagnamiddag opnieuw...
  [naar artikel]
 49. Poetin laat Loekasjenko nog niet vallen (14/09/2020 - De Tijd)
  19:28 Nu de protesten tegen de Wit-Russische president Aleksandr Loekasjenko niet gaan liggen, blijft één reddingsboei over: Rusland. Maar de liefde is koeltjes.
  [naar artikel]

Voor meer informatie of contact e-mail naar [email protected]. Disclaimer. Privacy policy