22:55 ‘Ik sta nog te shaken’, zei Viki Geunes een paar uur nadat hij door Michelin uitgeroepen was tot driesterrenchef. Ook al moest de Franse gids dat met een virtuele presentatie doen, de emotionele impac... [naar artikel]
Voor het eerst in tien jaar verwelkomt ons land een nieuw driesterrenrestaurant. Niet één van de favorieten, maar wel outsider Viki Geunes (48) van ’t Zilte in Antwerpen mag zich voortaan de gastronomische evenknie van Peter Goossens noemen. “Onwaarschijnlijk! Ik sta nog altijd te ‘shaken’ op mijn benen”, vertelde hij ons een uurtje na de bekendmaking. Wat maakt van ‘t Zilte na al die jaren nu toch een driesterrenzaak? [naar artikel]
Presentator Hans Otten en zijn vrouw Colette openen in juni samen met sterrenchef Viki Geunes een nieuwe horecazaak in een historisch hoekpand op [naar artikel]
De nieuwe horecazaak van voormalig presentator Hans Otten en sterrenchef Viki Geunes zal in juni de deuren openen. Het restaurant, waar je overigens ook kan overnachten, huist in het historische pand op de hoek van de Sint-Laureiskaai en de Nassaustraat. [naar artikel]
Voormalig presentator Hans Otten en sterrenchef Viki Geunes hebben dinsdag hun nieuwe horecazaak voorgesteld. U Antwerp, gelegen in het historische pand op de hoek van de Sint-Laureiskaai en de Nassaustraat, opent in juni de deuren. Kijk hier al eens binnen in het restaurant, waar je ook kan overnachten. [naar artikel]
Meesterchef Viki Geunes en tv-presentator Hans Otten pakken uit met een nieuwe hotspot op het Eilandje, met de korte maar krachtige naam 'U'. [naar artikel]
01:16 Viki Geunes zijn tweesterrenrestaurant ’t Zilte in maart, om het enkele meters verderop weer op te bouwen. De topchef wil met een nieuw totaalconcept de lat nog eenmaal hoger leggen. [naar artikel]
Na tien jaar verhuist de Antwerpse chef Viki Geunes zijn restaurant ’t Zilte. Hij ruilt het uitzicht op de haven in voor dat van de Antwerpse skyline. Met de verhuis wil hij naar eigen zeggen nog meer inzetten op pure gastronomische beleving. [naar artikel]
Na tien jaar verhuist de Antwerpse chef Viki Geunes zijn tweesterrenrestaurant ’t Zilte. Al blijft hij daarvoor wel in het MAS, het Antwerpse museum waar de zaak zich nu bevindt. Hij ruilt het uitzicht op de haven in voor dat van de Antwerpse skyline. Met de verhuis wil hij naar eigen zeggen nog meer inzetten op pure gastronomische beleving. [naar artikel]
Sterrenrestaurant ’t Zilte blijft nog tot en met vrijdag open en sluit dan vijf weken om een bocht van 180 graden te maken. Dat komt door de aparte verhuizing van het restaurant: half april heropent het aan de andere kant van het MAS. In de vrijgekomen ruimte komt One Eighty, de nieuwe evenementenpoot van ’t Zilte, die wordt beheerd door dochter des huizes Gitte Geunes. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.