Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

27 January 2021
01:55 uur

Vreemde post op Instagram: heeft Peter Van de Velde te veel verklapt over het verloop van ‘Thuis’?

Het Laatste Nieuws

13/01/2021 - 06:01

Heeft Peter Van de Velde (53) het weer gedaan? Met een post op Instagram een verhaallijn van ‘Thuis’ verklapt, bedoelen we. Sommige kijkers menen van wel. De acteur die slechterik Jacques speelt, insinueert volgens hen dat er door hem bloed zal vloeien in een jubileumaflevering van de VRT-soap. Heeft zijn personage na een moord en verkrachting binnenkort nog een dode op zijn geweten?


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET LAATSTE NIEUWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Peter Van de Velde heeft rol te pakken in ‘Thuis’: "Het scheelde niet veel of ík was Luc Bomans geweest" (20/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Het is Peter Van de Velde (51) gelukt: hij mag dan toch meespelen in ‘Thuis’. Wat niemand weet: drieëntwintig jaar geleden greep hij naast de rol...
  [naar artikel]
 2. ‘Thuis’-slechterik Peter Van De Velde wordt vaak publiekelijk benaderd: “Het is soms heel grof” (01/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Jacques, het personage van acteur Peter Van De Velde (53) in Thuis, is een echte slechterik. En dat heeft zo zijn gevolgen voor de acteur, zo...
  [naar artikel]
 3. Peter Van de Velde over zijn duivelse ‘Thuis’-personage: “Een smeerlapke spelen is zoveel leuker dan een lapzwans” (18/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  “‘Thuis’ is voorlopig mijn enige werk­zekerheid, en de coronamoeheid begint door te wegen.” Peter Van de Velde (53) had normaal op dit moment...
  [naar artikel]
 4. Peter Van De Velde verlaat ‘Thuis’: “Het is niet gezond om té lang aan een personage te blijven plakken” (18/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  We hebben nog maar pas vernomen dat Moora Vander Veken terugkeert in ‘Thuis’, of we moeten al afscheid nemen van een andere acteur. Peter Van De Velde vertrekt binnenkort uit de serie, zo vertelde hij in Primo.
  [naar artikel]
 5. Peter Van de Velde is aan z'n laatste seizoen in ‘Thuis’ bezig: “Ik begrijp niet waarom de schrijvers een bocht van 180 graden hebben gemaakt” (21/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Peter Van de Velde (53) kennen we in verschillende gedaanten. Voor de kleine kinderen is hij Piet Piraat, voor de iets oudere kinderen Cooper uit ‘Nachtwacht’, voor musicalliefhebbers is hij priester Daens e?n vader Emiel in ‘40-45’. En sinds drie jaar nu ook Jacques in ‘Thuis’, de zachtmoedige zwemcoach die eerst het hart van dokter Judith veroverde en dan dat van Rosa, om uiteindelijk verkrachter en moordenaar te worden.
  [naar artikel]
 6. Vader van Peter Van de Velde overleden: “We zullen je missen, lieve papa” (02/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Triest nieuws van de familie Van de Velde. Via Facebook liet ‘Daens’-acteur Peter Van de Velde weten dat zijn vader vandaag is overleden.
  [naar artikel]
 7. Peter Van De Velde gaat door een moeilijke tijd: "Papa heeft parkinson" (02/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Peter 'Piet Piraat' Van De Velde heeft het moeilijk. "Mijn vader heeft Parkinson", vertelt de 50-jarige acteur in TV-Familie. Peter probeert zijn...
  [naar artikel]
 8. Joke van de Velde reageert briljant op belediging (02/07/2019 - Metro)
  Ex-Miss België Joke van de Velde heeft een goed gevoel voor humor, en dat toont ze maar al te graag. Onlangs reageerde een verzuurde Instagramvolger brutaal op een foto van Joke van de Velde. “Vette trut”, schreef hij of zij. Hoewel dergelijke trollen negeren de gemakkelijkste optie is, koos de 39-jarige spring-in-‘t-veld voor een alternatieve aanpak. Sarcastisch Onder de noemer “Neem je tijd om lief te zijn en dankjewel te zeggen”, reageerde ze sarcastisch “Zo tof! Dankjewel” op zijn of haar reactie. Schitterend van Joke, eigen doelpunt van de ongemanierde Instagramvolger. En terecht. Instagram / @jokevandevelde1 View this post on Instagram Feeling “banana” #today A post shared by Joke van de Velde (@jokevandevelde1) on Jun 29, 2019 at 2:32am PDT Lees ook : Kat Kerkhofs kan geniaal VIER-antwoord op verzuurde Facebookreactie wel smaken Het bericht Joke van de Velde reageert briljant op belediging verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 9. ‘Piet Piraat’ is nieuw gezicht in ‘Thuis’ (20/03/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Thuis krijgt er dinsdagavond een nieuw gezicht bij. Peter Van De Velde – vooral bekend als Piet Piraat – duikt voor het eerst op als zwemcoach Jacques. “Komt het door mijn rol in de prestigereeks Salamander dat ze mij ook bij Thuis hebben opgemerkt? Ik weet het niet. Maar plots kom ik weer veel op televisie.”
  [naar artikel]
 10. Peter Van de Velde preekt op de stoel van Daens (08/08/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Om zich klaar te stomen voor hun hoofdrollen in de musical Daens, zochten Peter Van De Velde en Jan Schepens gisteren de voetsporen van priester Daens op in het historische centrum van Aalst. Van De Velde stak zelfs een preek af op het preekgestoelte in de Sint-Martinuskerk, waar Daens zelf de mis deed, preekte en gedoopt werd.
  [naar artikel]
 11. Musical houdt Peter Van de Velde zes weken uit ‘Thuis’ (19/02/2020 - Het Belang van Limburg)

  [naar artikel]
 12. Het mysterie van de rode tentjes in ‘Thuis’ is opgelost: niet Frank maar wel Xander is de tweede dode (20/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De soapfans hebben er lang op moeten wachten, maar in ‘Thuis’ is het mysterie van de twee rode tentjes eindelijk opgelost. De makers hadden bij de start van het nieuwe seizoen verklapt dat er twee doden zouden vallen. Na de moord van Jacques (Peter Van de Velde) op Jasper (Kristof Verhassel) was het uitkijken naar de identiteit van het tweede slachtoffer. En dat werd niet Frank (Pol Goossen) maar wel Xander (Pieter Jan De Paepe).
  [naar artikel]
 13. ‘Piet Piraat’-acteur Peter Van de Velde is storende ouders tijdens optredens beu (17/04/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Peter Van de Velde (52) heeft op Twitter zijn ongenoegen geuit over ouders die de ‘Piet Piraat’-theatervoorstellingen verstoren. Hij roept iedereen...
  [naar artikel]
 14. Bloed en suspense in ‘Thuis’: moord en verkrachting doen spanning stijgen (30/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  In ‘Thuis’ is eindelijk het eerste mysterie opgelost. Woensdag sloeg Jacques (Peter Van de Velde) Jasper (Kristof Verhassel) morsdood. Daardoor...
  [naar artikel]
 15. Acteur Peter Van de Velde maakt zich zorgen (09/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  Acteur Peter Van de Velde heeft ernstige kopzorgen. Hoewel het op professioneel vlak goed gaat, ziet het er op het vlak van gezondheid minder goed uit binnen de familie. Zijn vader Luc wordt namelijk achtervolgd door medische problemen.
  [naar artikel]
 16. Acteur Peter Van de Velde maakt zich zorgen (09/01/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Acteur Peter Van de Velde heeft ernstige kopzorgen. Hoewel het op professioneel vlak goed gaat, ziet het er op het vlak van gezondheid minder goed uit binnen de familie. Zijn vader Luc wordt namelijk achtervolgd door medische problemen.
  [naar artikel]
 17. Bloed en suspense in ‘Thuis’: gewelddadige moord en verkrachting doen spanning tijgen (30/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  In ‘Thuis’ is eindelijk het eerste mysterie opgelost. Woensdag sloeg Jacques (Peter Van de Velde) Jasper (Kristof Verhassel) morsdood. Daardoor...
  [naar artikel]
 18. Bloed en suspense in ‘Thuis’: gewelddadige moord en verkrachting doen spanning stijgen (30/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  In ‘Thuis’ is eindelijk het eerste mysterie opgelost. Woensdag sloeg Jacques (Peter Van de Velde) Jasper (Kristof Verhassel) morsdood. Daardoor...
  [naar artikel]
 19. En de meest sexy Halloweenfoto gaat naar… Joke Van de Velde (31/10/2018 - Metro)
  Vanavond gaat het griezeligste verkleedfeestje ter wereld weer van start. En ook Joke Van de Velde is van de partij. En dat vinden haar fans maar al te leuk. “Trick or treat? Trick or treat? Give me something good to eat”, titelt de 39-jarige Ex-Miss België haar meest recente Instagramfoto. Daarop poseert het Belgische model en presentatrice in een Halloweenpakje met diep uitgesneden decolleté. Haar volgers zijn er alvast niet rouwig om. “Prachtige foto”, “Waaaaaw jufra” en “Ge moogt gerust eens komen griezelen bij mij!”, klinkt het onder andere. Heb je niet veel zin om de kou te trotseren, dan kan je Halloween ook beleven vanuit je luie zetel. Door bijvoorbeeld één van deze griezelfilms te zien. Veel kijkplezier! View this post on Instagram Trick or treat? Trick or treat? Give me something good to eat #happyhalloween A post shared by joke van de velde (@jokevandevelde1) on Oct 31, 2018 at 2:18am PDT Lees ook : Tien films om te zien tijdens Halloween Het bericht En de meest sexy Halloweenfoto gaat naar… Joke Van de Velde verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 20. Dan toch: verkrachter van Thilly ontmaskerd in ‘Thuis’ (17/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  Vrijdagavond liet Thuis de kijkers achter met een onthulling vanjewelste: Jacques (Peter Van De Velde) bleek de verkrachter van Thilly (Lauren Müller) te zijn.
  [naar artikel]
 21. Harstikke leuk, joh: zo klinkt ‘Thuis’ op zijn Hollands (25/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Hoe klinkt ‘Thuis’ in vet Hollands? Op de set van de Eén-soap namen Peter Van de Velde (Jacques) en Gunther Samson (Bill) gewoon de proef op de som...
  [naar artikel]
 22. Joke van de Velde wordt personal trainer (24/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Ex-Miss België Joke van de Velde (39) heeft er een nieuwe uitdaging bij, zo liet ze weten via Instagram Stories. Ze begint binnenkort aan een...
  [naar artikel]
 23. Joke van de Velde zwanger van eerste kindje: “Een droom en diep verlangen” (19/11/2020 - Metro)
  Ex-Miss België Joke van de Velde is in verwachting van haar eerste kindje. Dat kondigde ze aan op Instagram. De 40-jarige spring-in-‘t-veld heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze dolgraag mama wilde worden voor haar 40ste. Nu ze die leeftijd bereikt heeft, is het prijs. “Een droom, een diep verlangen. Deze droom werd met jou in m’n buik door werkelijkheid vervangen”, schrijft ze op Instagram. Februari Het kindje is uitgerekend voor februari 2021. Of het een jongen of een meisje wordt, houdt ze (nog even) geheim. We wensen haar alvast een dikke proficiat!   Dit bericht bekijken op Instagram   Een bericht gedeeld door Joke van de Velde (@jokevandevelde1) Lees ook: Joke van de Velde reageert briljant op belediging Het bericht Joke van de Velde zwanger van eerste kindje: “Een droom en diep verlangen” verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 24. Piet Piraat meert aan in ‘Thuis’ (20/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  ‘Thuis’ krijgt er vanavond een nieuw gezicht bij. Peter Van De Velde, bekend van ‘Piet Piraat’ en een pak musicals, duikt voor het eerst op als zwemcoach Jacques. “Ik viel haast van mijn stoel toen ze mij belden.”
  [naar artikel]
 25. Peter Van De Velde verdwijnt zes weken uit ‘Thuis’: ‘Studio 100 krijgt voorrang’ (19/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Binnenkort verdwijnt Jacques een zestal weken uit beeld bij de Kabouters in ‘Thuis’. Slecht nieuws voor zijn nieuwe vlam Rosa, maar geen toeval....
  [naar artikel]
 26. Peter Van de Velde kwaad: “Met een baby naar ‘Daens’, hoe is dat mogelijk?” (06/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  “Met een baby van tien maanden oud naar Daens, hoe is dat mogelijk? Storend.” Dat schreef Peter Van de Velde, hoofdrolspeler in de Studio 100-musical, donderdagavond na een voorstelling op Twitter.
  [naar artikel]
 27. Peter Van de Veire kondigt schitterend nieuws aan op Instagram (06/12/2018 - Metro)
  MNM-presentator Peter Van de Veire en zijn vrouw Ilse zijn in blijde verwachting. Dat kondigde hij woensdagavond in volle Sinterklaassfeer aan op Instagram. Ook Peter Van de Veire en zijn vrouw Ilse (33) hebben woensdagavond hun Sinterklaasschoentje gezet, met een wortel erin en suikerklontjes, zoals het hoort. Attente volgers wisten echter dat er meer aan de hand was, want in het midden pronkt er een babyschoentje. “#2019”, titelde de 47-jarige radioman uit Eeklo de foto. En jawel, ook zijn manager bevestigt het goede nieuws. “Ergens volgend jaar wordt Peter opnieuw papa en daar zijn zijn vrouw en hij ontzettend blij om. Nu gaat hij eerst nog even focussen op MNM, Les Flamands (het creatieve huis dat hij samen met Niels Destadsbader en Miguel Wiels oprichtte, red.) én ‘De Slimste Mens’. Kwestie dat het kind toch íets heeft om trots op te zijn”, knipoogt hij. Al drie dochters De Eén-presentator heeft overigens al drie volwassen dochters uit een vorige relatie. Jitske (25), Kato (22) en Hebe (19). Peter was pas 21 toen zijn toenmalige vriendin zwanger was. “Dat was even schrikken, want we waren eigenlijk veel te jong om mama en papa te worden. Maar op een bepaald moment neem je, na alle afwegingen, de beslissing om er volledig voor te gaan. En daar is een prachtkind uit voortgevloeid”, klonk het in een eerder interview. View this post on Instagram #2019 A post shared by Peter Van de Veire (@petervandeveire) on Dec 5, 2018 at 2:17pm PST Het bericht Peter Van de Veire kondigt schitterend nieuws aan op Instagram verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 28. Femke en Peter verwelkomen hun prematuurtje Vic in Thuis (16/01/2017 - Het Belang van Limburg)
  Vorige week bleven Thuis-fans achter met een cliffhanger van jewelste in de Vlaamse soap Thuis. Toen kreeg Femke (Vanya Wellens) plots veel te vroeg weeën. In de aflevering van maandagavond werd haar bevalling ingeleid en kreeg zij samen met Peter (Greet Hunaerts) hun zoontje Vic.
  [naar artikel]
 29. Femke en Peter verwelkomen hun prematuurtje Vic in Thuis (16/01/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Vorige week bleven Thuis-fans achter met een cliffhanger van jewelste in de Vlaamse soap Thuis. Toen kreeg Femke (Vanya Wellens) plots veel te vroeg weeën. In de aflevering van maandagavond werd haar bevalling ingeleid en kreeg zij samen met Peter (Greet Hunaerts) hun zoontje Vic.
  [naar artikel]
 30. Julie Van den Steen duikt plots op als… vuilnisvrouw (20/03/2019 - Metro)
  MNM-presentatrice Julie Van den Steen kan meer dan radiomaken alleen. Woensdag postte ze een aantal foto’s waarin ze te zien is als vuilnisvrouw. Al vijf jaar lang maakt Julie Van den Steen het mooie weer bij MNM als sidekick van Peter Van de Veire in de ‘De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow’. Maar vandaag ontpopte de 26-jarige blondine zich tot vuilnisvrouw, zo is te zien op haar Instagram. Vuilophaling in Antwerpen Samen met Peter Van de Veire heeft ze zich een vuilnisvrouwoutfit aangemeten en kuist ze de Antwerpse straten op. Kwestie van haar steentje bij te dragen aan het klimaatprobleem… Instagram Stories / @julievandensteen Instagram Stories / @julievandensteen Lees ook : Julie Van den Steen deelt vreemde berichten van ‘fan’ Het bericht Julie Van den Steen duikt plots op als… vuilnisvrouw verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 31. Joke Van de Velde neemt een bad vol chocomelk (foto) (19/12/2018 - Metro)
  Ex-Miss België Joke Van de Velde houdt zoveel van chocolademelk dat ze haar bad ermee vulde en zich liet onderdompelen in de heerlijke zoetigheid. Joke Van de Velde doet al eens graag gek en dus kroop ze vandaag in een bad vol met chocolademelk. Dat levert uiteraard een geestig zicht op, en tegelijkertijd geeft ze haar Instagramvolgers een aantal flessen Chocovit cadeau. Het enige wat ze moeten doen, is haar een bericht sturen en voor ze het weten, kunnen ze ook baden in vloeibare chocolade. Gezonde portie eigenliefde Joke is overigens nog steeds vrijgezel, en daar voelt ze zich goed bij. Onlangs gaf de 38-jarige schone uit Gent nog een woordje uitleg over haar ‘eeuwige vrijgezel’-status. “Ik ben nu eindelijk gelukkig met iemand. Met iemand van wie ik 100% hou na veel ups en downs: mezelf. We moeten allemaal een gezonde portie eigenliefde hebben. Ik ben nu op een moment in m’n leven dat ik kan zeggen: ik ben oprecht gelukkig met mezelf, mijn familie, mijn vrienden, mijn job, mijn hobby’s. En wat de liefde betreft: wat morgen brengt, weet niemand”, klonk het. View this post on Instagram @liebelles en @backpackanddive binnenkort kunnen jullie ook baden in @chocovit_be ! Dm me jullie adres en @chocovit_be wordt geleverd #enjoy #chocolove A post shared by joke van de velde (@jokevandevelde1) on Dec 19, 2018 at 3:18am PST Lees ook : En de meest sexy Halloweenfoto gaat naar… Joke Van de Velde Het bericht Joke Van de Velde neemt een bad vol chocomelk (foto) verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 32. Het woonportret van Dicky van de Velde van interieurzaak ‘Huiszwaluw Home’ (14/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Met eindejaar gaat bij Dicky van de Velde alle energie naar de klanten in de winkel, waar het hoogdagen zijn. Thuis laat ze het feestgedruis aan...
  [naar artikel]
 33. Lingeriemaker Van de Velde uitblinker op Brusselse beurs (31/08/2020 - Express)
  De Oost-Vlaamse lingerieproducent Van de Velde schiet ruim 8 procent hoger bij de opening van een rustig kabbelende Brusselse beurs.... The post Lingeriemaker Van de Velde uitblinker op Brusselse beurs appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 34. Joke van de Velde zet volger fijntjes op zijn plaats (02/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Ex-miss Joke van de Velde (39) houdt wel van een practical ‘joke’. Toen een van haar volgers haar uitschold op Instagram had ze een gevat en...
  [naar artikel]
 35. Kylie Jenner verklapt de naam van haar dochter (07/02/2018 - Metro)
  Kylie Jenner en haar vriend Travis Scott hebben de naam van hun dochter bekendgemaakt, en die is nogal … speciaal. Het meisje luistert naar de naam Stormi Webster. Dat heeft de 20-jarige realityster verklapt op Instagram. De halfzus van Kim Kardashian beviel vorige week donderdag in het Cedars-Sinai ziekenhuis in Los Angeles. Nu laat ze op Instagram voor het eerst een foto zien van haar nieuwe spruit. Op het plaatje is te zien hoe het meisje de duim van haar mama vastgrijpt. Het gaat om het eerste kindje voor Kylie Jenner en rapper Travis Scott. Maandenlang was het niet eens duidelijk of het koppel in blijde verwachting was. Pas enkele dagen geleden maakte de Kardashian-telg een einde aan alle speculatie door – opnieuw op Instagram – aan te kondigen dat ze bevallen was van een meisje. stormi webster A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Feb 6, 2018 at 1:14pm PST
  [naar artikel]
 36. In Milanees sushirestaurant betaal je met een post op Instagram (21/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Wie veel volgers heeft op Instagram, kan bij een sushirestaurant in Milaan een gratis maaltijd krijgen. Het restaurant, dat nog geen week open is,...
  [naar artikel]
 37. Oeps: zie jij wat er mis is met deze foto van Joke van de Velde? (27/07/2018 - Het Belang van Limburg)
  “Maak er een leuke vrijdag van!”, schreef Joke van de Velde (38) vrijdag bij een zomerse bikinifoto op Instagram. Alleen merkten heel wat volgers van de ex-miss op dat er iets vreemds was gebeurd met de foto.
  [naar artikel]
 38. Oeps: zie jij wat er mis is met deze foto van Joke van de Velde? (27/07/2018 - Gazet van Antwerpen)
  “Maak er een leuke vrijdag van!”, schreef Joke van de Velde (38) vrijdag bij een zomerse bikinifoto op Instagram. Alleen merkten heel wat volgers van de ex-miss op dat er iets vreemds was gebeurd met de foto.
  [naar artikel]
 39. Kylie Jenner verklapt geslacht baby op Instagram (02/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Heeft Kylie Jenner het geslacht van haar baby verklapt? Fans menen van wel. De realityster heeft namelijk een cryptische en mysterieuze foto op...
  [naar artikel]
 40. Zangeres Lindsay verklapt geslacht van haar baby (14/08/2017 - Gazet van Antwerpen)
  De Vlaamse schlagerzangeres Lindsay De Bolle heeft het geslacht van haar ongeboren baby verklapt. Ze onthult meteen ook wie de peter wordt en dat is niemand minder dan haar broer, charmezanger Christoff. Hij deelde het nieuws mee via zijn Facebook-pagina.
  [naar artikel]
 41. Zangeres Lindsay verklapt geslacht van haar baby (14/08/2017 - Het Belang van Limburg)
  De Vlaamse zangeres Linday De Bolle heeft het geslacht van haar ongeboren baby verklapt. Ze onthult meteen ook wie de peter wordt en dat is niemand minder dan haar broer, charmezanger Christoff. Hij deelde het nieuws mee via zijn Facebook-pagina.
  [naar artikel]
 42. Peter Van de Veire is opnieuw papa geworden (31/05/2019 - Metro)
  MNM-presentator Peter Van de Veire is voor de vierde keer vader geworden. Zijn vrouw Ilse en hij zijn de trotse ouders geworden van een zoontje, Lex. De 47-jarige presentator van ‘De Grote Peter Van de Veire Show’ kondigde het heuglijke nieuws vrijdag aan op Instagram. “30 mei 2019. 3,440 kg. 49,5 cm. Tuimelaar. Tovenaar. Tintelende Tureluur. Welkom in de wereld. Een wereld vol wonder. Bescherm. Bewonder. Bespeel. Beleef. Lex. Lief. Lach. Leef”, klinkt het. Drie kinderen uit vorige relatie Lex is het eerste kindje van zijn vrouw Ilse (33), waarmee hij sinds 2013 getrouwd is. Peter heeft nog drie dochters uit een vorige relatie: Jitske (25), Kato (22) en Hebe (19). View this post on Instagram Lex Van de Veire . 30 mei 2019 . 3,440 kg. 49,5 cm . Tuimelaar. Tovenaar. Tintelende Tureluur. Welkom in de wereld. Een wereld vol wonder. Bescherm. Bewonder. Bespeel. Beleef. Lex. Lief. Lach. Leef. A post shared by Peter Van de Veire (@petervandeveire) on May 31, 2019 at 2:53am PDT Lees ook : Peter Van de Veire gaat VIER-show ‘De Battle’ presenteren Het bericht Peter Van de Veire is opnieuw papa geworden verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 43. Gluren bij BV's: Joke van de Velde deelt topless foto uit de oude doos (12/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  Joke van de Velde verlangt naar de zon en wie is dat schattige meisje op de oude jeugdfoto? De afgelopen week zijn bekende Vlamingen druk in de weer geweest met van alles en nog wat. Zij deelden hun belevenissen op Instagram - die we graag even voor je bundelen.
  [naar artikel]
 44. Gluren bij BV's: Joke van de Velde deelt topless foto uit de oude doos (12/01/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Joke van de Velde verlangt naar de zon en wie is dat schattige meisje op de oude jeugdfoto? De afgelopen week zijn bekende Vlamingen druk in de weer geweest met van alles en nog wat. Zij deelden hun belevenissen op Instagram - die we graag even voor je bundelen.
  [naar artikel]
 45. Smoothiebowls zijn mooi én gezond, toch? Experts hebben zo hun twijfels (13/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Wie op Instagram #smoothiebowl intikt, krijgt meer dan 1,6 miljoen berichten te zien. Dat verklapt veel over de populariteit van het exotische,...
  [naar artikel]
 46. Sportcentrum Lievegem biedt "coronafitness" aan: "Oefen thuis, zelfs in quarantaine!" (10/03/2020 - VRT NWS)
  Een sportcentrum in Lievegem biedt "coronafitness" aan: lessen via videosessies. Zo kunnen leden die mogelijk thuis moeten blijven toch sporten. "Dit is een oplossing voor wie in quarantaine verblijft", legt eigenaar Peter Van De Velde uit.
  [naar artikel]
 47. 'Thuis'-acteur Sid Van Oerle scoort op Instagram met hilarisch mopje (12/01/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een grapje moet kunnen, zeker als het van 'Thuis'-acteur Sid Van Oerle afhangt. Op Instagram noemde hij de Withoeve uit 'Thuis' de Wiethoeve omdat...
  [naar artikel]
 48. Van Avermaet als barista, trainen met uitzicht op de Etna: het Instagram-interview met Ben Hermans (14/04/2017 - Het Belang van Limburg)
  Wielrenners delen steeds vaker privé- of werkgerelateerde beelden via de sociale media. Ben Hermans vormt daarop geen uitzondering. De Diepenbekenaar van BMC post geregeld een foto op Instagram. “De ploeg moedigt ons aan om dat te doen”, verklapt Ben. “Het is een moderne manier om je pr te verzorgen.” Op onze vraag scrolde Hermans door zijn digitale fotoalbum en gaf de nodige duiding bij de door ons geselecteerde beelden.
  [naar artikel]
 49. Hoogzwangere ‘Thuis’-actrice Daphne Paelinck toont bolle buik (27/05/2019 - Metro)
  Daphne Paelinck heeft op Instagram een foto gedeeld van haar zwangere buik. De ‘Thuis’-actrice bevalt in juni van een dochtertje. Daphne Paelinck vertolkt Christine in de populaire Eén-serie ‘Thuis’. De 30-jarige actrice uit Mortsel is 36 weken zwanger van een dochtertje. Meer dan liefde Ze postte op Instagram een prachtfoto van haar bolle buik. “We beminden met een liefde die meer dan liefde was. Binnenkort mama”, schreef ze erbij. Daphne is meer dan zes jaar samen met haar vriend Randall. View this post on Instagram We loved with a love that was more than love. ? Soon to be mommy ? . . . . . . . . . . . #36weekspregnant #pregnantlife #pregnant #soontobemommy #9months #pregnancy #girl #mommytobe #smile #love #girl #babyontheway #baby #finalcountdown #countdown #happyness #babygirl #picoftheday #edgarallanpoe #quote #like4like #follow #instalike #instalove #babybump # A post shared by daphnepaelinck (@daphnepaelinck) on May 26, 2019 at 9:33am PDT Lees ook : Emma uit ‘Thuis’: “Ik val op oudere mannen” Het bericht Hoogzwangere ‘Thuis’-actrice Daphne Paelinck toont bolle buik verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.