Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

18 January 2021
08:40 uur

Minister Verlinden over regels tot maart: "Sommigen hebben liever worstcasescenario", motivatiepsycholoog: "Onbegrijpelijk"

VRT NWS

13/01/2021 - 09:53

Motivatiepsycholoog Maarten Vansteenkiste (UGent) vindt de communicatie van de overheid over de verlengde maatregelen niet motiverend. Integendeel. "Het is onbegrijpelijk", zegt hij. Gisteren, in de late namiddag, werd in het Staatsblad gepubliceerd dat de huidige maatregelen tot 1 maart aanhouden. "We hebben een datum genomen die na de krokusvakantie valt", legt minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) uit.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP VRT NWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Vandaag is alles "hallucinant", "schandalig", "knettergek", "krankzinnig" of ... (15/10/2017 - VRT NWS)
  Hoogleraar Jan Blommaert bestudeert onze taal en hoe we die gebruiken. We spreken steeds forser: "Zeg niet gewoon "nonsens", wel "complete nonsens", en "onbegrijpelijk" is "volstrekt onbegrijpelijk". En dat heeft politieke gevolgen".
  [naar artikel]
 2. Cultuursector bezorgd over zware besparingen: "Voor een partij die inzet op identiteit is dit onbegrijpelijk" (10/11/2019 - VRT NWS)
  "Dramatisch", "betreurenswaardig", "een gemiste kans": de eerste reacties uit de culturele sector op de geplande besparingen van van minister-president en minister van Cultuur Jan Jambon (N-VA) liegen er niet om. "Dit zal jammer genoeg consequenties hebben voor samenwerkingen, voor efficiëntie, voor tewerkstelling en uiteindelijk ook voor het publiek."
  [naar artikel]
 3. Minister van Binnenlandse Zaken Verlinden (CD&V): "Inzet drones moet gebeuren met respect voor privacy" (14/12/2020 - VRT NWS)
  Minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) vindt het geen goed idee om drones in te zetten om de coronaregels af te dwingen. Dat heeft ze gezegd tijdens een interview in "De ochtend" op Radio 1. Verlinden liet ook verstaan dat ze geen voorstander is van een verstrenging van de coronamaatregelen in aanloop naar het Overlegcomité van vrijdag.
  [naar artikel]
 4. Minister Annelies Verlinden (CD&V): "Tweede lockdown? Kans bestaat dat we strengere maatregelen invoeren" (30/10/2020 - VRT NWS)
  Een maand geleden werd Annelies Verlinden (CD&V) uit het niets Minister van Binnenlandse Zaken. Radio 2 Antwerpen polste de politica naar haar eerste weken in de Wetstraat. "Ik ben in Schoten nog maar één keer herkend door een wielerclub terwijl ik aan het joggen was", vertelt ze in Start Je Dag. Verlinden blikte ook vooruit naar het Overlegcomité en de verwachte strengere maatregelen.
  [naar artikel]
 5. Oud-burgemeester Schoten: "Annelies Verlinden zal voor CD&V rond Antwerpen meer betekenen dan Kris Peeters" (01/10/2020 - VRT NWS)
  Wie is Annelies Verlinden, de nieuwbakken CD&V-minister van Binnenlandse Zaken? Harrie Hendrickx (CD&V) die burgemeester was van Schoten toen Verlinden er in de gemeenteraad zat, looft zijn dorpsgenote: "Annelies stak er vroeger al bovenuit en heeft veel dossierkennis", zegt hij op Radio 2 Antwerpen.
  [naar artikel]
 6. [VIDEO] - Weyts: "Betreur afwijzing Moslimexecutieve, maar begrijp het ook" (29/03/2017 - De Redactie)
  "We hebben een dialoog op gang gebracht, maar nu is het tijd voor daadkracht. Dat wil zeggen dat we met alle sereniteit doorgaan met het invoeren van de regels", zegt de minister vanavond in "Van Gils & Gasten".
  [naar artikel]
 7. Hoort u "Yanny" of "Laurel"? Het ligt aan uw hersenen!  (16/05/2018 - VRT NWS)
  "Het internet" is in de ban van een opmerkelijk geluidsfragment van luttele seconden. Sommigen horen glashelder het woord "Yanny", anderen zweren dat ze "Laurel" horen. In "De wereld vandaag" legt audioloog Bart Vinck uit hoe dat mogelijk is.
  [naar artikel]
 8. Ontbijten met minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V): "Ik ga pas iets zeggen als ik iets te zeggen heb" (03/10/2020 - VRT NWS)
  Een ontbijt, een politicus en een journalist: dat zijn de ingrediënten van het nieuwe wekelijkse zaterdaginterview in "De ochtend" op Radio 1 van VRT NWS-journalist Michaël Van Droogenbroeck met een politicus die in de schijnwerpers staat of een cruciale rol speelt in de politiek. Een ontbijtgesprek over politiek, maar tegelijk ook "weg van de Wetstraat", met aandacht voor persoonlijke verhalen. Vandaag: Annelies Verlinden, de kersverse minister van Binnenlandse Zaken voor CD&V.
  [naar artikel]
 9. Boze reacties op Amerikaanse invoertaksen: "Economisch nationalisme leidt tot oorlog" (01/06/2018 - VRT NWS)
  Er wordt boos gereageerd op de invoertaks die de Verenigde Staten vanaf vandaag heft op staal en aluminium uit de Europese Unie, Canada en Mexico. "Onbegrijpelijk", "een vergissing" en "illegaal", zo klinkt het bij verschillende wereldleiders. 
  [naar artikel]
 10. Minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke: "Vaccin tegen maart? Ik zou daar heel voorzichtig mee zijn" (09/11/2020 - VRT NWS)
  Vandaag kwam het goeie nieuws dat een kandidaat-vaccin van het Amerikaanse bedrijf Pfizer voor 90 procent efficiënt zou zijn. Betekent dat ook dat we tegen de lente een werkend vaccin hebben in ons land zoals sommigen voorspellen? "Ik zou daar heel behoedzaam over zijn, dit is een heel ingewikkeld proces", zei minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (SP.A) in "De afspraak".
  [naar artikel]
 11. Boze Porte: "Sommigen zagen me liever verliezen" (11/06/2017 - Sporza)
  Richie Porte zag de eindzege in de Dauphiné nog door zijn handen glippen in de spectaculaire slotrit. "Dit vergeet ik niet. Dat neem ik mee naar de Tour."
  [naar artikel]
 12. Minister De Crem na hoge aantal inbreuken: "Kom niet samen, niet in de privésfeer, niet in het weekend" (13/04/2020 - VRT NWS)
  Minister van Binnenlandse Zaken Pieter De Crem (CD&V) heeft in "Het journaal" de bevolking nog eens opgeroepen de maatregelen te respecteren. "Dan kunnen we er zo vlug als mogelijk geleidelijk uitgeraken." De Crem richtte zich vooral tot de jongeren, zij blijken de regels het meest te overtreden. Sinds 18 maart heeft de politie in totaal al meer dan 27.000 inbreuken vastgesteld.
  [naar artikel]
 13. Laura Verlinden in nieuwe film van Michael Haneke (17/08/2016 - De Redactie)
  De actrice bekend van "De smaak van De Keyser" en "Le tout nouveau testament" zal naast Isabelle Huppert, Jean-Louis Trintignant en Mathieu Kassovitz te zien zijn in "Happy end".
  [naar artikel]
 14. De Crem: ‘Spuwen naar agenten absoluut ontoelaatbaar en onbegrijpelijk’ (30/03/2020 - De Morgen)
  Minister van Binnenlandse Zaken Pieter De Crem (CD&V) vindt het "absoluut ontoelaatbaar en onbegrijpelijk" dat mensen bewust spuwen of hoesten in de richting van politieagenten. "Wij willen dat daar op de strengst mogelijke manier tegen wordt opgetreden", klinkt het op zijn kabinet.
  [naar artikel]
 15. "Comfortzone", "me-time", "leuk" en "super" bij irritantste woorden van 2017 (30/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  "Comfortzone", "me-time", "leuk", "super", "dagdagelijks", "eigenlijk", "groentjes", "ik heb zoiets van", "absoluut" en "naar de toekomst toe"...
  [naar artikel]
 16. Minister De Block over slechte coronacijfers: "Niet het hele land opsluiten omdat sommigen foert zeggen" (16/09/2020 - VRT NWS)
  Ondanks de slechte besmettingscijfers in ons land komen er voorlopig geen strengere maatregelen. Dat benadrukt minister van Volksgezondheid Maggie De Block (Open VLD) in "De ochtend" op Radio 1. "De maatregelen die er zijn, doen al veel. Die tweede golf is op een-twee-drie gaan liggen door die maatregelen, we hebben dat bewezen."
  [naar artikel]
 17. Maak van "Dagen zonder Vlees" beter "Dagen zonder voedselverspilling" (01/03/2017 - De Redactie)
  Ex-Boerenbondvoorzitter Piet Vanthemsche zou liever een "duurzame en nuttige gedragsverandering teweeg brengen", laat hij weten in "De wereld vandaag" op Radio 1.
  [naar artikel]
 18. Coucke verlangt naar 1 maart: "Al die cinema is niet nodig" (02/02/2018 - Sporza)
  De persconferentie van Hein Vanhaezebrouck - "de verkoop aan Marc Coucke kwam op het verkeerde moment" - is tot aan de kust gewaaid. "Op 1 maart kan Anderlecht op mij rekenen", klinkt het.
  [naar artikel]
 19. Minister Verlinden (CD&V) stelt zich burgerlijke partij in elke zaak van geweld tegen politie (19/11/2020 - VRT NWS)
  Minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) stelt zich vanaf nu burgerlijke partij in elke zaak van geweld tegen de politie. De afgelopen dagen kregen agenten rake klappen tijdens verschillende incidenten in Brussel. "Dit is er ver over", zei Verlinden in het parlement vanmiddag. "Ik ga me dan ook burgerlijke partij stellen in elke strafzaak", aldus de minister. Burgerlijke partijen zijn personen of instanties die schade ondervonden door een misdrijf. Wie zich burgerlijke partij stelt, wordt op de hoogte gehouden van het onderzoek en proces.
  [naar artikel]
 20. "Heb je mij gemist?": "De mol" is terug, op zondag deze keer (02/03/2018 - VRT NWS)
  De makers van "De mol" hebben de eerste beelden van het nieuwe seizoen vrijgegeven. Opvallend: het programma wordt dit jaar op zondag uitgezonden, vanaf 25 maart. Met wie presentator Gilles De Coster naar Mexico trok, is nog niet bekend, maar de trailer is duidelijk: "Het verraad is terug". 
  [naar artikel]
 21. Annelies Verlinden (CD&V), de nieuwe minister van Binnenlandse Zaken: "Geen taboes over richting van staatshervorming" (03/10/2020 - VRT NWS)
  Als grote onbekende kwam Annelies Verlinden de Wetstraat binnen. De topadvocate, die onder meer optrad in het Arcodossier, wordt voor CD&V minister van Binnenlandse Zaken én van Institutionele Hervormingen. En opvallend, een staatshervorming kan voor haar in beide richtingen. Al wil ze, net als haar partij, vooral meer bevoegdheden bij de regio's leggen. "Er zijn geen taboes."
  [naar artikel]
 22. Brusselaars delen bloemen uit aan politiekantoren: "Sommigen kregen tranen in de ogen" (03/06/2018 - VRT NWS)
  Enkele Brusselaars hebben ruim 700 bloemen uitgedeeld aan politieagenten en militairen in de hoofdstad. "Om hen te bedanken voor hun harde werk." Ze wilden de veiligheidsdiensten een hart onder de riem steken nadat eerder deze week twee agenten werden vermoord in Luik. "Sommigen kregen tranen in de ogen."
  [naar artikel]
 23. Brusselse agent aangevallen: "Verdachte liep uren later opnieuw vrij rond, onbegrijpelijk" (08/09/2017 - VRT NWS)
  Er is een nieuw geval van geweld tegen agenten opgedoken. Eind augustus gaf een dronken man een stevige kopstoot aan een agent uit Brussel. Enkele uren later liep de verdachte alweer vrij rond. "Onbegrijpelijk", vinden de agenten, die felle kritiek hebben op het parket. "Maar wij nemen geweld tegen politie wel degelijk serieus."
  [naar artikel]
 24. Francken: "Ik geloof niet in peilingen, maar liever een goede dan een slechte" (17/10/2017 - VRT NWS)
  De eerste reacties na de politieke peiling van VRT NWS, De Standaard, de RTBF en La Libre beginnen binnen te stromen. "Ik geloof niet in peilingen, maar heb liever een goede dan een slechte", zegt staatssecretaris Theo Francken (N-VA). "Ik ben blij dat mijn partij het goed doet", zegt minister Hilde Crevits (CD&V). Ook bij PVDA zijn ze tevreden. Vlaams Belang wint liever verkiezingen dan peilingen.
  [naar artikel]
 25. " type="video" width="568" height="316 expirationDate="20191007220000"" templateId="HBVLTHEOPLAYER" previewImage="false"> Disney gee (08/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  Disney heeft een eerste teaser vrijgegeven van de live-actionversie van ‘Mulan’.
  [naar artikel]
 26. Strengere regels voor bingo in Heist-op-den-Berg: "Sommigen verspelen hun pensioen" (12/11/2020 - VRT NWS)
  In Heist-op-den-Berg heeft de gemeente strengere regels opgelegd voor bingo- en kienspelen. Vanaf nu mogen die nog maximaal 4 keer per jaar georganiseerd worden en moet de financiële inzet beperkt worden. "Bij sommige organisaties gaat er veel geld mee gemoeid", verklaart schepen van Evenementen, Katleen Vantyghem (N-VA). Maar heel wat verenigingen reageren verontwaardigd. "Voor vele gepensioneerden is dat hun wekelijkse vorm van samenzijn", klinkt het.
  [naar artikel]
 27. De Wever: "Ik zou graag de minister van Onderwijs hebben" (03/09/2018 - VRT NWS)
  N-VA-voorzitter Bart De Wever wil het niet meer onder stoelen of banken steken: hij vindt dat N-VA in de volgende legislatuur de ministerpost Onderwijs moet opeisen. "We hebben een minister nodig die verder van de koepels staat", zo zei hij in "De ochtend" op Radio 1.
  [naar artikel]
 28. Weyts: "Je kan met geloofsgemeenschappen dialoog organiseren maar zij beslissen niet" (29/03/2017 - De Redactie)
  Minister van Dierenwelzijn Ben Weyts (N-VA) betreurt de verwerping van het akkoord door de Moslimexecutieve, maar benadrukt wel dat de beslissing verdergezet wordt. "We gaan in alle sereniteit door met het invoeren van de regels", zegt hij in "Van Gils en gasten".
  [naar artikel]
 29. Supermarkten verkopen opnieuw meer WC-papier: "Maar geen hamstergedrag zoals in maart" (22/10/2020 - VRT NWS)
  De supermarktketens zien dat de strengere coronaregels invloed hebben op ons koopgedrag. Droge voeding, diepvriesproducten, zeep en zelfs WC-papier komt weer vaker in een winkelkarretje terecht. Dat blijkt uit een rondvraag van het programma "De wereld vandaag" op Radio 1. Hamsteren zoals in maart gebeurt voorlopig niet. "We hebben voldoende stocks."
  [naar artikel]
 30. Expert: "Plan van minister Verlinden zal ervoor zorgen dat veel geweld tegen politie net trager bestraft wordt" (20/11/2020 - VRT NWS)
  Als de minister van Binnenlandse Zaken zich altijd burgerlijke partij stelt in zaken van politiegeweld, dan wordt een lik-op-stukbeleid onmogelijk. Dat zegt professor strafrecht Frank Verbruggen (KULeuven) in "De ochtend" op Radio 1. Volgens hem zal het plan van de minister leiden tot tragere, ingewikkeldere en duurdere onderzoeken.
  [naar artikel]
 31. Is er een probleem met "Kind van de duivel"? "We moeten niet panikeren" (13/06/2017 - De Redactie)
  Er is de laatste dagen wat ophef ontstaan over het liedje "Kind van de duivel" van Jebroer. Het nummer is razend populair, ook bij jonge kinderen, maar sommigen vinden de tekst ongepast. "Ik denk dat veel mensen op het achterste van hun poten staan, omdat het in het Nederlands is."
  [naar artikel]
 32. Ministers Vandenbroucke en Verlinden in brief aan Sint: "U krijgt een uitzondering op avondklok en quarantaine" (12/11/2020 - VRT NWS)
  Ook in deze coronaperiode zal de Sint cadeautjes brengen. Hij moet zich geen zorgen maken over regels als de avondklok of de quarantaine voor wie uit Spanje komt. Dat hebben de ministers van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) en Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (SP.A) hem voor alle duidelijkheid gemeld in een brief.
  [naar artikel]
 33. Nostalgie troef: VRT NU zet "Postbus X", "W817" en co online (27/11/2017 - VRT NWS)
  "Postbus X", "Samson & Gert", "Kulderzipken", "Spring", "W817", "De boomhut",... Het lijstje van succesvolle Ketnetprogramma's is lang. Om de 20e verjaardag van de zender te vieren, zet VRT NU een heleboel programma's online. Keer even terug mee in de tijd.
  [naar artikel]
 34. Premier Charles Michel (MR): "Stem voor de as PS en N-VA betekent shutdown" (23/01/2019 - VRT NWS)
  Er komt geen confederalisme na de verkiezingen in mei als het aan ontslagnemend premier Charles Michel (MR) ligt. "Confederalisme en separatisme, dat is niet mijn keuze", zegt hij duidelijk in "De ochtend" op Radio 1. "We hebben bewezen dat de MR in staat is om het separatisme van de N-VA volledig te blokkeren." Voormalige coalitiepartner N-VA krijgt er stevig van langs: "Ik ben bijzonder gechoqueerd dat sommigen de laatste dagen hebben gepleit voor een vorm van onbestuurbaarheid", verwijst de premier naar uitspraken van Jan Jambon (N-VA). 
  [naar artikel]
 35. Bruno Mars begint op 28 maart aan tournee in Antwerpen (15/11/2016 - De Redactie)
  De Amerikaanse zanger staat met zijn "24K Magic World Tour" in het Sportpaleis. Hij is bekend van hits als "Grenade" en "Uptown funk".
  [naar artikel]
 36. Zijn er genoeg agenten in Brussel? Courtois (MR): "Wat doet de minister?" (04/10/2018 - VRT NWS)
  "We hebben meer wijkagenten nodig", klinkt het bij Bianca Debaets (CD&V). "Nee, we hebben meer mensen nodig bij het parket, en die geeft de minister ons niet", zegt eerste schepen Alain Courtois (MR). Wie is er verantwoordelijk voor dat het complexe Brussel wel eens een "hellhole" wordt genoemd? Gaat het veiligheidsbeleid verloren door de verschillende bestuursniveaus? 
  [naar artikel]
 37. Lugubere muurschildering duikt op in Brussel (21/01/2017 - De Redactie)
  Na de "masturbatiemuur", de "penismuur", de "anusmuur", de "penetratiemuur" en de "geboortemuur" heeft Brussel sinds enkele dagen een "onthoofdingsmuur". De stad wil de tekening zo snel mogelijk weg.
  [naar artikel]
 38. Bart De Wever (N-VA) had op "oorlogskabinet" gehoopt: "De 'joepiejeesfeer' die nu heerst is misplaatst" (16/03/2020 - VRT NWS)
  "Much ado about very little", zo noemt N-VA-voorzitter Bart De Wever het akkoord over de tijdelijke regering-Wilmès. Hij had liever een volwaardige noodregering gezien. Dat de PS daarover plots terugkrabbelde, ligt hem zwaar op de lever. "Als men zo aan politiek doet onder voorzitters, is het einde echt zoek."
  [naar artikel]
 39. Minister Lydia Peeters aan klimaatspijbelaars: "Schitterend wat jullie gedaan hebben" (13/01/2019 - VRT NWS)
  Vlaams minister van Energie Lydia Peeters (Open VLD) is erg onder de indruk van de actie voor het klimaat die Anuna De Wever en Kyra Gantois opgezet hebben. "Ik moet de twee dames feliciteren, ik vind het schitterend wat zij gedaan hebben", reageerde de minister in "De zevende dag".  
  [naar artikel]
 40. Pensioenminister Bacquelaine: "We hebben het gemiddelde pensioen verhoogd" (19/12/2017 - VRT NWS)
  Minister van Pensioenen Daniel Bacquelaine (MR) zegt dat de vakbonden de bevolking "misinformeren". "We hebben de gemiddelde pensioenen net opgetrokken", zegt hij bij RTBF radio. "Deze regering heeft als eerste een pensioencomité opgericht, daarmee hebben de sociale partners meer inspraak dan ooit."
  [naar artikel]
 41. Kendrick Lamar: van "de beste show ever" tot "er zat weinig pit in" (28/02/2018 - VRT NWS)
  Kendrick Lamar in het Sportpaleis: een enkeling was na afloop "een beetje teleurgesteld", maar de meeste fans waren heel enthousiast. Sommigen hadden "de beste show ever" gezien. 
  [naar artikel]
 42. Nederlands expert: "De Russen staan nog niet voor deur, maar ze kunnen zo Europa binnen" (10/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Moeten we vrezen dat Rusland in een niet zo verre toekomst Europa 'oprolt'? "Je moet altijd uitgaan van het worstcasescenario", zegt een...
  [naar artikel]
 43. Nederlands expert: "De Russen staan nog niet voor de deur, maar ze kunnen zo Europa binnen" (10/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Moeten we vrezen dat Rusland in een niet zo verre toekomst Europa 'oprolt'? "Je moet altijd uitgaan van het worstcasescenario", zegt een...
  [naar artikel]
 44. Vlaming Tim Mielants regisseert "X-men"-spin-off "Legion" (03/10/2016 - De Redactie)
  De regisseur van onder meer "Code 37", "Professor T." en "Cordon" zit voor een van de acht afleveringen van de televisieserie in de regisseursstoel.
  [naar artikel]
 45. Na liefdesbreuk in "Thuis": "Meer en meer relaties met transgenders lukken wél" (07/03/2017 - De Redactie)
  Transgenderspecialist Guy T'sjoen benadrukt hoe fantastisch een verhaallijn als die van Kaat in "Thuis" is. "Alle "Thuis"kijkers kunnen nu niet meer zeggen: "We hebben er nog nooit van gehoord". En ze zien ook hoe normaal, hoe gewoon het allemaal is."
  [naar artikel]
 46. Schrijver van "Elle" kruipt opnieuw in de pen voor Verhoeven (27/02/2017 - De Redactie)
  "Geen scenario volgens de regels van de cinema, maar een novelle die zich ontvouwt tot een scenario", zegt Philippe Djian, die ook de auteur is van "37°2 le matin".
  [naar artikel]
 47. Minister van Volksgezondheid Vandenbroucke (SP.A): "Gebruik je gezond verstand, we zetten niet naast iedereen een agent" (07/10/2020 - VRT NWS)
  In "De ochtend" op Radio 1 heeft minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (SP.A) herhaald dat het volgen van de algemene regels - nauwe contacten beperken, afstand houden en indien nodig een mondmasker dragen - cruciaal is om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Hij rekent voor de naleving van de regels op het gezond verstand van mensen. "Mensen moeten goed nadenken over wat ze doen. De handhaving van de regels is belangrijk, maar we gaan niet naast iedereen een agent zetten."
  [naar artikel]
 48. Echtgenoot slachtoffer aanslagen 22 maart: "Het is niet meer leven, maar overleven" (22/12/2016 - De Redactie)
  Mohamed El Bachiri doet in "De afspraak" een emotionele oproep tot een "Jihad van liefde", die een antwoord moet bieden op de verdeeldheid en het terrorisme.
  [naar artikel]
 49. Ecclestone: "Gooi F1-regels weg en begin opnieuw" (16/11/2016 - Sporza)
  F1-baas Bernie Ecclestone ijvert voor een vereenvoudiging van de regels in de Formule 1. "Het is nu verboden om te racen en dat is belachelijk", zegt hij.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.