Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

25 January 2021
07:15 uur

Live | Vlaamse regering stelt Vlaamse vaccinatiestrategie voor

De Standaard

13/01/2021 - 11:53

Volg hier live het persmoment van de Vlaamse Regering over de Vlaamse vaccinatiestrategie.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE STANDAARD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. KIJK LIVE. Vlaamse regering stelt relance van arbeidsmarkt voor (14/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De Vlaamse regering stelt om 10.30 uur het akkoord voor dat ze met de sociale partners heeft bereikt om de arbeidsmarkt een duw in de rug te geven. U kan de persconferentie hier live volgen.
  [naar artikel]
 2. KIJK LIVE. Vlaamse regering stelt relanceplan voor arbeidsmarkt voor (14/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De Vlaamse regering stelt op dit moment het akkoord voor dat ze met de sociale partners heeft bereikt om de arbeidsmarkt een duw in de rug te geven. U kan de persconferentie hier live volgen.
  [naar artikel]
 3. LIVE. Vlaamse regering stelt nieuwe steunmaatregelen voor (01/06/2020 - Express)
  Om bedrijven en ondernemingen ook op lange termijn doorheen de coronacrisis te helpen, heeft Vlaams minister van Economie Hilde Crevits... The post LIVE. Vlaamse regering stelt nieuwe steunmaatregelen voor appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 4. LIVE. Vlaamse regering stelt verdeling noodfonds voor (02/06/2020 - De Standaard)
  De Vlaamse regering-Jambon maakt om 11 uur bekend hoe het noodfonds van 200 miljoen euro verdeeld zal worden. Volg de persconferentie hier live.
  [naar artikel]
 5. LIVE. Vlaamse regering stelt akkoord voor (21/07/2018 - De Standaard)
  Na een superministerraad van 20 uur heeft de Vlaamse regering een aantal knopen doorgehakt in belangrijke dossiers. Volg hier de persconferentie van minister-president Geert Bourgeois (N-VA) en zijn ministers.
  [naar artikel]
 6. LIVE. Wouter Beke geeft uitleg over de vaccinatiestrategie (05/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  In het Vlaamse Parlement komt de Commissie Welzijn vanmiddag samen. Op het programma staat het coronavirus uiteraard centraal, met onder andere vragen over de vaccinatiestrategie.
  [naar artikel]
 7. KIJK LIVE. Vlaamse regering stelt nieuwe steunmaatregelen tegen coronacrisis voor: eenmalige compensatie van 3.000 euro voor ondernemers in moeilijkheden (01/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De Vlaamse regering geeft rond 12.15 uur een persconferentie over nieuwe steunmaatregelen van de regering in het kader van de coronacrisis. Zo komt...
  [naar artikel]
 8. LIVE. Vlaamse regering neemt extra maatregelen (13/03/2020 - Express)
  De Vlaamse regering neemt bijkomende maatregelen om het nieuwe coronavirus in te dammen. Welke ingrepen voert zij door? De Vlaamse... The post LIVE. Vlaamse regering neemt extra maatregelen appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 9. De Vlaamse regering mist de klimaattrein naar de gidslanden in Noord-Europa (05/10/2019 - VRT NWS)
  Na het lezen van het Vlaamse regeerakkoord stelt beleidsmedewerker Laurien Spruyt vast dat de Vlaamse klimaatambities in schril contrast staan met Noord-Europese landen. Ze vraagt aan de Vlaamse regering om voor burgers, organisaties en bedrijven die de kansen van vergroening willen grijpen een ambitieuze kader te scheppen.
  [naar artikel]
 10. Vlaamse regering zet noodfonds in de steigers (02/06/2020 - Express)
  Na het solvabiliteitsplan, waarbij het de bedoeling is om privaat spaargeld te stimuleren, stelt de Vlaamse regering dinsdagochtend het Vlaams... The post Vlaamse regering zet noodfonds in de steigers appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 11. LIVE. Ook Vlaamse regering neemt aanvullende maatregelen (18/03/2020 - Express)
  Op een persconferentie kondigt de Vlaamse regering woensdagmiddag, in navolging van de federale regering, extra maatregelen aan om het coronavirus... The post LIVE. Ook Vlaamse regering neemt aanvullende maatregelen appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 12. Live | Minister van Volksgezondheid Vandenbroucke stelt vaccinatiestrategie voor (08/01/2021 - De Standaard)
  Federaal minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (SP.A) stelt zo meteen de vaccinatiestrategie voor het hele land voor in de Kamercommissie Gezondheid en Gelijke Kansen.
  [naar artikel]
 13. Vlaamse regering stelt beslissing over nieuwe Oost-Vlaamse gouverneur uit, arrondissementscommissaris voorlopig aangesteld (26/10/2018 - VRT NWS)
  De Vlaamse regering heeft arrondissementsdcommissaris Didier Detollenaere tijdelijk aangesteld als gouverneur van Oost-Vlaanderen. Dat heeft VRT NWS vernomen uit regeringsbronnen. Dat betekent dat de Vlaamse regering nog geen knopen heeft doorgehakt over de opvolging van huidig gouverneur Jan Briers, die op 1 november met pensioen gaat.  
  [naar artikel]
 14. Mediaminister Benjamin Dalle herhaalt dat Vlaamse regering werk wil maken van Vlaamse Netflix (12/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Vlaamse regering wil nog altijd een platform oprichten voor Vlaamse tv-content. "Noem het de Vlaamse Netflix, noem het zoals je wil. De Vlaamse...
  [naar artikel]
 15. LIVE. Vlaamse regering geeft uitleg bij steunmaatregelen voor gesubsidieerde sectoren (02/06/2020 - Het Belang van Limburg)
  De Vlaamse regering geeft uitleg over de steunmaatregelen voor de gesubsidieerde sectoren. Eerder kondigde ze daarvoor een noodfonds aan van 200 miljoen euro, onder andere om de culturele sector boven water te houden. Het zou nu duidelijk zijn hoe dat geld verdeeld zal worden. Volg hier live om 11 uur de persconferentie van de Vlaamse regering.
  [naar artikel]
 16. Vlaamse regering stelt Michiel Trippas aan als Vlaamse diversiteitsambtenaar (15/09/2017 - VRT NWS)
  Michiel Trippas is aangesteld als Vlaamse diversiteitsambtenaar. Dat heeft de Vlaamse regering beslist op voorstel van minister van Bestuurszaken Liesbeth Homans (N-VA). Trippas neemt de fakkel over van Alona Lyubayeva, die eerder dit jaar werd ontslagen. Trippas was de voorbije maanden al waarnemend diversiteitsambtenaar.
  [naar artikel]
 17. Geen meerderheid langs Vlaamse kant: hoe leg je dat aan de Vlaamse kiezer uit? (04/09/2020 - VRT NWS)
  Is er bijna anderhalf jaar na de verkiezingen eindelijk een doorbraak en gaan 7 partijen (of 8 als het CDH aansluit) de onderhandelingen over een nieuwe federale regering opstarten? “Een paars-groene regering mét CD&V, maar zonder N-VA en zonder Vlaamse meerderheid. Bonne chance als je dat aan de Vlaamse kiezer moet uitleggen”, stelt Bart Maddens, professor politieke wetenschappen.
  [naar artikel]
 18. Live - Vlaamse regering geeft uitleg bij begroting: volg de persconferentie hier live (07/10/2019 - De Morgen)
  De regering-Jambon heeft zopas de begrotingstabellen bezorgd aan de leden van het Vlaams parlement. Daarmee krijgen we duidelijkheid over de exacte beleidskeuzes van de nieuwe Vlaamse regering. Onze politieke journalisten analyseren hieronder de vrijgegeven documenten in een liveblog.
  [naar artikel]
 19. HLN LIVE. Vlaamse regering maakt 577 miljoen euro extra vrij voor personeel zorgsector (24/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De Vlaamse Regering en de sociale partners geven zometeen een persconferentie over de loon- en arbeidsvoorwaarden en het verminderen van de werkdruk in de zorg- en welzijnssector. U kan de persconferentie volgen bij HLN LIVE.
  [naar artikel]
 20. Live - Volg de eedaflegging van de nieuwe Vlaamse regering hier live (02/10/2019 - De Morgen)
  De leden van N-VA, CD&V en Open Vld hebben met ruime meerderheden het regeerakkoord van de nieuwe Vlaamse regering goedgekeurd. De partijen hebben ook hun ministers aangeduid. Later vandaag leggen de nieuwe Vlaamse ministers de eed af. Daarna leest Jambon in het parlement de regeerverklaring. Volg alle ontwikkelingen hier live.
  [naar artikel]
 21. LIVE. Regering-Jambon verdedigt begroting: 1.440 Vlaamse ambtenaren minder (07/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Vlaamse regering heeft het parlement vanmiddag na lang aandringen de begrotingsdocumenten bezorgd. Uit de cijfers blijkt dat de regering in 2020...
  [naar artikel]
 22. LIVE. Regering-Jambon verdedigt begroting: 1.500 Vlaamse ambtenaren minder (07/10/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Vlaamse regering heeft het parlement vanmiddag na lang aandringen de begrotingsdocumenten bezorgd. Uit de cijfers blijkt dat de regering in 2020...
  [naar artikel]
 23. Vlaamse regering stelt reeks steunmaatregelen voor (13/03/2020 - De Tijd)
  13:13 De Vlaamse regering neemt een hele reeks maatregelen om de impact van het coronavirus te temperen. Daarmee wil ze een economisch bloedbad vermijden.
  [naar artikel]
 24. Vlaamse regering wil uitstoot broeikasgassen tegen 2050 met 85 procent terugdringen (20/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  De Vlaamse regering wil de uitstoot van broeikgasgassen in Vlaanderen tegen 2050 beperken met 85 procent. Dat staat in de klimaatstrategie 2050 die de Vlaamse regering vrijdag op voorstel van minister van Omgeving Zuhal Demir (N-VA) heeft goedgekeurd. Met de 85 procent stelt de regering de ambitie van het regeerakkoord (80 procent) iets scherper. De ambitie voor volledige klimaatneutraliteit tegen 2050, zoals voorzien in de Europese Green Deal, staat niet in de Vlaamse klimaatstrategie.
  [naar artikel]
 25. Volg LIVE: persconferentie Vlaamse regering na crisisberaad (12/06/2020 - VRT NWS)
  De Vlaamse regering geeft een persconferentie over de spanningen binnen de regering rond de praktijktesten. Volg het hier live.
  [naar artikel]
 26. Wat stelt de Vlaamse diplomatie eigenlijk voor? (17/10/2018 - De Standaard)
  Zeg niet Vlaams ambassadeur, zeg wel Algemeen Afgevaardigde van de Vlaamse Regering. Al heeft die in Madrid na de uitspraken van Peumans nog maar weinig officieel te zeggen. Hoe werkt dat eigenlijk, die Vlaamse diplomatie?
  [naar artikel]
 27. Wat stelt de Vlaamse diplomatie eigenlijk voor? (17/10/2018 - De Standaard)
  Zeg niet Vlaams ambassadeur, zeg wel Algemeen Afgevaardigde van de Vlaamse Regering. Al heeft die in Madrid na de uitspraken van Peumans nog maar weinig officieel te zeggen. Hoe werkt dat eigenlijk, die Vlaamse diplomatie?
  [naar artikel]
 28. Jan Jambon over federale formatie zonder Vlaamse meerderheid: “Jammer voor de Vlamingen” (05/09/2020 - Het Belang van Limburg)
  Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) betreurt dat er een federale regering in de maak is die uit andere partijen bestaat dan de Vlaamse regering. Als die zogenoemde Vivaldi-regering er effectief komt, zal hij aan zijn coalitiepartners in de Vlaamse regering (CD&V en Open VLD) vragen of ze nog steeds achter het Vlaamse regeerakkoord staan.
  [naar artikel]
 29. Sociale partners voeren druk op Vlaamse regering op: ‘Alle indicatoren staan op rood’ (15/09/2020 - De Morgen)
  De Vlaamse sociale partners verzameld in de SERV willen met de Vlaamse regering snel een akkoord sluiten over alle sociaal-economische terreinen die cruciaal zijn voor de relance. De Vlaamse regering moet volgens hen bij de start van het parlementair jaar klaarstaan met een stevig relanceplan. In de Septemberverklaring en via de begroting verwachten ze dan ook ‘een krachtig signaal van de Vlaamse regering’, klinkt het in een open brief.
  [naar artikel]
 30. Vlaamse regering geraakt niet uit gouverneursdiscussie (26/10/2018 - De Tijd)
  13:05 De Vlaamse regering stelt een tijdelijke gouverneur aan in Oost-Vlaanderen, omdat ze er voorlopig niet in slaagt een akkoord te vinden.
  [naar artikel]
 31. LIVE. Vlaamse regering maakt maatregelen in aanpak tegen coronacrisis bekend (08/05/2020 - De Standaard)
  De Vlaamse regering van Jan Jambon geeft om 12 uur een persconferentie over de verdere aanpak in de strijd tegen het coronavirus. Volg het hier live.
  [naar artikel]
 32. Mediaminister Dalle herhaalt dat Vlaamse regering werk wil maken van “Vlaamse Netflix” (12/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  De Vlaamse regering wil nog altijd een platform oprichten voor Vlaamse tv-content. “Noem het de ‘Vlaamse Netflix’, noem het zoals je wil. De Vlaamse mediaspelers moeten de krachten bundelen om ervoor te zorgen dat de Vlaamse content ook vindbaar blijft en tot bij de consument raakt”, zei Vlaams minister van Media Benjamin Dalle (CD&V) donderdagochtend op het mediacongres Media Fast Forward.
  [naar artikel]
 33. Mediaminister Dalle herhaalt dat Vlaamse regering werk wil maken van “Vlaamse Netflix” (12/12/2019 - Het Nieuwsblad)
  De Vlaamse regering wil nog altijd een platform oprichten voor Vlaamse tv-content. “Noem het de ‘Vlaamse Netflix’, noem het zoals je wil. De Vlaamse mediaspelers moeten de krachten bundelen om ervoor te zorgen dat de Vlaamse content ook vindbaar blijft en tot bij de consument raakt”, zei Vlaams minister van Media Benjamin Dalle (CD&V) donderdagochtend op het mediacongres Media Fast Forward.
  [naar artikel]
 34. Live | Vlaamse regering kondigt strengere coronamaatregelen aan (27/10/2020 - De Standaard)
  In een poging de stijgende coronacijfers onder controle te krijgen, verstrengt de Vlaamse regering dan toch de maatregelen. Het doel van de verstrenging is om persoonlijke contacten te verminderen. De regering geeft meer uitleg hoe dat precies moet gebeuren.
  [naar artikel]
 35. ? Live - Volg de persconferentie van de Vlaamse regering over bijkomende coronamaatregelen (02/06/2020 - De Morgen)
  De Vlaamse regering heeft een corona-noodfonds opgericht om gezinnen en bedrijven die financieel getroffen werden door de coronacrisis te ondersteunen. Om 11 uur geeft de regering meer uitleg bij de maatregelen die ze in het kader van dat fonds neemt.
  [naar artikel]
 36. LIVE. Vlaamse regering komt met nieuw steunmechanisme voor periode van 1 augustus tot 31 september, voor bedrijven die omzetverlies van 60% leden (07/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De Vlaamse regering geeft om 11.15 uur een persconferentie rond bijkomende steunmaatregelen in het kader van de gezondheidscrisis....
  [naar artikel]
 37. Jan Jambon: “Als we 70 procent kunnen vaccineren, is de vrijheid écht nabij” (13/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  De Vlaamse regering gaf vanmiddag extra uitleg over hoe de vaccinatiestrategie in Vlaanderen zal verlopen.
  [naar artikel]
 38. LIVE. Vlaamse regering kondigt nieuwe maatregelen aan (01/04/2020 - De Standaard)
  Vanaf 12 uur kondigt de Vlaamse regering nieuwe steunmaatregelen aan in het kader van de coronacrisis. Volg het hier live.
  [naar artikel]
 39. ? Live - Volg de persconferentie van de Vlaamse regering over noodfonds: 65 miljoen euro voor cultuur (02/06/2020 - De Morgen)
  De Vlaamse regering heeft een corona-noodfonds opgericht om gezinnen en bedrijven die financieel getroffen werden door de coronacrisis te ondersteunen. Om 11 uur geeft de regering meer uitleg bij de maatregelen die ze in het kader van dat fonds neemt.
  [naar artikel]
 40. Vlaamse regering buigt zich dinsdag over verstrenging (26/10/2020 - De Tijd)
  12:06 De Vlaamse regering komt dinsdagavond samen over een mogelijke verstrenging van de coronamaatregelen. Zowel de burgemeesters uit de Vlaamse Rand als de West-Vlaamse provinciegouverneur Carl Decaluwé v...
  [naar artikel]
 41. Wat met Vlaamse regering als N-VA niet bij federale zit? "Zal CD&V en Open VLD vragen of ze nog achter regeerakkoord staan" (05/09/2020 - VRT NWS)
  Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) betreurt dat er een federale regering in de maak is die geen meerderheid heeft aan Vlaamse kant én uit andere partijen bestaat dan de Vlaamse regering. Als die zogenoemde Vivaldi-regering (met liberalen, socialisten, groenen en de Vlaamse christen-democraten) er effectief komt, dan zal hij vragen aan CD&V en Open VLD (met wie N-VA de Vlaamse regering vormt) of ze nog steeds achter het Vlaamse regereerakkoord staan. Al verwacht Jambon geen problemen.
  [naar artikel]
 42. Volg hier om 11 uur live de persconferentie van de Vlaamse regering (18/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  Om 11 uur geeft de Vlaamse regering een persconferentie over de extra ministerraad die woensdagochtend bij elkaar kwam. U kunt die persconferentie hier live volgen.
  [naar artikel]
 43. Live: Vlaamse onderhandelaars bereiken akkoord (30/09/2019 - De Morgen)
  De onderhandelaars voor de Vlaamse regering zitten nog altijd samen. N-VA, CD&V en Open Vld hopen nog deze voormiddag tot een akkoord te komen voor een regering met N-VA’er Jan Jambon aan het hoofd. Voorlopig staat er om 11 uur nog altijd een persconferentie gepland. Volg alle ontwikkelingen hier live.
  [naar artikel]
 44. LIVE. Vlaamse regering licht nieuwe steunmaatregelen toe (08/06/2020 - De Standaard)
  De Vlaamse regering-Jambon licht de nieuwe steunmaatregelen voor kwetsbare gezinnen en zelfstandigen toe. Volg het hier live.
  [naar artikel]
 45. Vlaamse regering ziet schulden bijna verdubbelen (18/11/2016 - De Standaard)
  De schuldgraad mag de komende jaren maximaal oplopen tot 65 procent van de Vlaamse begroting, besliste de Vlaamse regering. Die verwacht dat de Vlaamse schuld tegen 2022 zal oplopen van 19 tot 35 miljard euro.
  [naar artikel]
 46. Live: Vlaamse onderhandelaars hopen vanochtend te landen (30/09/2019 - De Morgen)
  De onderhandelaars voor de Vlaamse regering zitten nog altijd samen. N-VA, CD&V en Open Vld hopen nog deze voormiddag tot een akkoord te komen voor een regering met N-VA’er Jan Jambon aan het hoofd. Voorlopig staat er om 11 uur nog altijd een persconferentie gepland. Volg alle ontwikkelingen hier live.
  [naar artikel]
 47. LIVE. Vlaamse Regering kondigt extra steunmaatregelen aan (07/08/2020 - De Standaard)
  Nu we in Vlaanderen volop in de tweede golf van de coronacrisis zitten, kondigt de Vlaamse Regering bijkomende steunmaatregelen aan. Vanaf 11.15 uur geven minister-president Jan Jambon en viceminister-presidenten Hilde Crevits en Bart Somers meer uitleg op een persconferentie. Die kan u hierboven live volgen.
  [naar artikel]
 48. LIVE. Vlaamse Regering kondigt extra steunmaatregelen aan (07/08/2020 - Het Belang van Limburg)
  Nu we in Vlaanderen volop in de tweede golf van de coronacrisis zitten, kondigt de Vlaamse Regering bijkomende steunmaatregelen aan. Vanaf 11.15 uur geven minister-president Jan Jambon en viceminister-presidenten Hilde Crevits en Bart Somers meer uitleg op een persconferentie. Die kan u hierboven live volgen
  [naar artikel]
 49. Vlaamse regering gunt sp.a'er eerherstel (08/06/2018 - De Tijd)
  14:07 De Vlaamse regering heeft Geert Mareels, een voormalige sp.a-kabinetschef, benoemd als voorzitter van de Vlaamse toezichtcommissie voor elektronisch bestuurlijk gegevensverkeer.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.