Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

24 January 2021
04:29 uur

‘Temptation’-Fabrizio is aan het daten met DEZE ‘Love Island’-ster: “Het kan zeker meer worden”

Metro

13/01/2021 - 12:02

Er lijkt iets te bloeien tussen Fabrizio Tzinaridis en Lisa Moerman. De twee hebben onlangs een date gehad en het klinkt veelbelovend. “We voelden ons goed bij elkaar”, klinkt het. Begin november raakte bekend dat Fabrizio en Lotte uit elkaar gingen. Ze vormden een koppel sinds het begin van vorig jaar. Lisa probeerde tijdens ‘Love […] Het bericht ‘Temptation’-Fabrizio is aan het daten met DEZE ‘Love Island’-ster: “Het kan zeker meer worden” verscheen eerst op Metro.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP METRO

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Het liefdesleven van ex-‘Temptation Island’- deelnemer Fabrizio: wordt ‘Love Island’ Lisa zijn nieuwe lief? (13/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een nieuwe evolutie in het liefdesleven van ex-‘Temptation Island’- deelnemer Fabrizio (28). De ex van Pommeline Tillière - haar naam prijkt nog op zijn lichaam - is aan het daten. In november kwam er een einde aan zijn relatie met Lotte, een studente met wie hij enkele maanden samen is geweest. En nu is er ‘Love Island’-beauty Lisa Moerman (25). Fabrizio en de West-Vlaamse hadden zopas hun eerste date.
  [naar artikel]
 2. Ze zijn al op date geweest: bloeit er iets moois tussen Fabrizio en ‘Love Island’-Lisa? (13/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Een nieuwe evolutie in het liefdesleven van ex-‘Temptation Island’-deelnemer Fabrizio (28). De ex van Pommeline Tillière - haar naam prijkt nog op zijn lichaam - is aan het daten. In november kwam er een einde aan zijn relatie met Lotte, een studente met wie hij enkele maanden samen is geweest. En nu is er ‘Love Island’-beauty Lisa Moerman (25). Fabrizio en de West-Vlaamse hadden zopas hun eerste date.
  [naar artikel]
 3. Toont ‘Temptation Island VIPS’ op VIJF reden voor breuk Fabrizio en Pommeline? (07/08/2019 - Het Belang van Limburg)
  Het WK puzzelen bood dit jaar meer spanning dan ‘Temptation Island’, maar VIJF maakt dat in september goed met de Nederlandse versie van ‘Temptation Island VIPS’. Die kostte mogelijk de relatie van het veelbesproken Vlaamse koppel Pommeline en Fabrizio. “De uitzending in Vlaanderen en de bijhorende reacties kunnen er nog wel bij”, zegt Fabrizio.
  [naar artikel]
 4. Breuk tussen Pommeline en Fabrizio te zien op ‘Temptation island VIPS’? (07/08/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Het WK puzzelen bood dit jaar meer spanning dan Temptation island, maar Vijf maakt dat in september goed met Temptation island Vips. Weliswaar de Nederlandse versie, maar wel de versie die mogelijk de relatie kostte van het veelbesproken Vlaamse koppel Pommeline en Fabrizio. Wat er precies tussen de twee gebeurde, mogen ze niet zeggen zolang de uitzendingen in Nederland nog lopen. “De uitzending in Vlaanderen en de bijhorende reacties kunnen er nog wel bij”, zegt Fabrizio.
  [naar artikel]
 5. Doen Pommeline en Fabrizio mee aan ‘Temptation Island VIPS’? Volgens deze ex-kandidate alvast wel (08/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Zien we binnenkort ex-verleiders Pommeline en Fabrizio opduiken in ‘Temptation Island VIPS’? Ex-deelneemster Rosanna meent van wel. Zij plaatste...
  [naar artikel]
 6. Hoe heel Groot-Brittannië platgaat voor 'Temptation'-variant 'Love Island' (09/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Niet alleen het WK voetbal houdt de Engelsen in de ban. Love Island, de Britse versie van Temptation Island, wordt even druk besproken, tot in het...
  [naar artikel]
 7. Dit denkt Pommeline van Temptation Island over orale seks (12/09/2018 - Metro)
  Hoe belangrijk is orale seks voor Pommeline en Fabrizio? In de tweede aflevering van ‘Sex Tape’ probeerde de reality-ster met subtiele hints duidelijk te maken aan Fabrizio hoe ze er tegenover staat. Metro time Het bericht Dit denkt Pommeline van Temptation Island over orale seks verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 8. Pommeline en Fabrizio terug naar ‘Temptation Island’ (11/03/2019 - Het Belang van Limburg)
  Pommeline Tillière (24) en haar vriend Fabrizio Tzinaridis (26) doen mee aan Temptation Island VIPS, melden Nederlandse media. In de spin-off van de realityserie testen ­Bekende Nederlanders hun relatie in Thailand.
  [naar artikel]
 9. Pommeline en Fabrizio terug naar ‘Temptation Island’ (11/03/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Pommeline Tillière (24) en haar vriend Fabrizio Tzinaridis (26) doen mee aan Temptation Island VIPS, melden Nederlandse media. In de spin-off van de realityserie testen ­Bekende Nederlanders hun relatie in Thailand.
  [naar artikel]
 10. Deze Vlaamse singles vliegen naar 'Love Island' (21/05/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het beste uit 'Temptation Island' en 'Big Brother': dat is het nieuwe VIER-programma 'Love Island'. Vanaf maandag 27 mei verwelkomen Viktor...
  [naar artikel]
 11. VTM2 komt met nieuw programma ‘Free love island’: de relatietest waar je met anderen in bed móét duiken (23/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  Je kan stilaan een serieuze eilandengroep vormen met de relatietests op tv. Na Temptation island en Love island is er straks Free love island. Een show die luidop de vraag stelt: is monogamie nog van deze tijd? Onder het toeziend oog van een seksuoloog verkennen zes koppels er de geneugten – of de vloek – van een open relatie.
  [naar artikel]
 12. Eerste interview ‘Temptation Island’-verleider Fabrizio na zijn neusverkleining: "Dit is echt wat ik wou!" (21/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Fabrizio Tzinaridis, de getatoeëerde Limburger met Griekse roots uit de laatste editie van ‘Temptation Island’, koos net als zijn vriendin...
  [naar artikel]
 13. ‘Temptation’-Pommeline gaat niet langer door het leven als blondine (16/07/2019 - Metro)
  Pommeline Tillière, bekend van ‘Temptation Island’ gaat niet langer door het leven als blondine. Op haar Instagram toont de rondborstige schone haar kleurrijke nieuwe kapsel. Ze heeft vaarwel gezegd tegen haar blonde lokken. De ‘Temptation Island’-ster gaat voortaan door het leven met een blauwe coupe. Dat is te zien op foto’s die ze op Instagram plaatste.   De kans dat Pommeline nooit meer als blondje terug zal keren blijft echter gering. De tattoo-artieste heeft geen permanente verf gebruikt voor haar nieuwe coupe. Het gaat enkel om een pruik. Bij de foto zien we trouwens ook een reactie van Mezdi, die het bij een smiley houdt. ‘Temptation Island VIPS’ Pommeline is momenteel met Fabrizio te zien in een nieuw seizoen van ‘Temptation Island VIPS’. Het is al zo goed als zeker dat de twee het avontuur niet hebben overleefd. Sterker nog: Fabrizio zou nu samen zijn met een verleidster. Lees ook : VIDEO. Pommeline in tranen bij eerste beelden van ‘Temptation Island VIPS’ Het bericht ‘Temptation’-Pommeline gaat niet langer door het leven als blondine verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 14. VIDEO. Pommeline in tranen bij eerste beelden van ‘Temptation Island VIPS’ (20/06/2019 - Metro)
  We hadden het al een beetje zien aankomen, maar ook de beelden bevestigen nu het pijnlijke verhaal tussen Pommeline en Fabrizio. Volgende week donderdag gaat ‘Temptation Island VIPS’ van start. Daarin ondergaan vier bekende koppels, onder wie oud-deelnemers Pommeline en Fabrizio, de ultieme relatietest. Het Vlaamse ‘Temptation’-koppel zou de test naar verluidt niet overleefd hebben, ook al waren de twee sinds vorig jaar verloofd en zouden ze deze zomer in het huwelijksbootje stappen. Kapot van verdriet Die vermoedens worden bevestigd door de eerste beelden van het verleidingsprogramma. Daarin zien we Pommeline in tranen uitbarsten: “Hij zei tegen mij dat we gingen trouwen”, treurt ze. ‘Temptation Island VIPS’ is vanaf donderdag 27 juni te bekijken op Videoland. Lees ook : ‘Temptation’-Fabrizio gespot met andere vrouw (foto’s) Het bericht VIDEO. Pommeline in tranen bij eerste beelden van ‘Temptation Island VIPS’ verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 15. Doen Pommeline en Fabrizio mee aan ‘Temptation Island VIPS’? (11/03/2019 - Metro)
  Zien we binnenkort ex-verleiders Pommeline en Fabrizio in ‘Temptation Island VIPS’? Volgens ex-deelneemster Rosanna wel. Zij plaatste op Instagram een screenshot online waarop Pommeline het nieuws lijkt te bevestigen, hoewel er nog geen officiële reactie is. Het gerucht doet al even de ronde, maar het koppel ontkende de deelname steevast. Nu verkondigt Rosanna, die vorig jaar deelnam een ‘Temptation Island VIPS’, dat Pommeline ook haar kans gaat wagen. Rosanna deelde een schermafbeelding van het gesprek tussen de vedetten waar ze haar feliciteerde op haar deelname. Het management van Pommeline was verbaasd en vroeg hoe ze dit nieuws wist. Rosanna haar bron is Michella Kox, een Nederlandse mediapersoonlijkheid en presentatrice. Zij zorgt vaak voor ‘Temptation’-nieuwtjes op haar sociale media. Het is nog even afwachten of het nieuws klopt Temptation Island Het koppel nam elk afzonderlijk deel aan ‘Temptation Island’ als verleider. Pommeline begon na het programma een relatie met Merijn. Een seizoen later verloor Fabrizio zijn hart aan deelneemster Daniëlle. Niet veel later werden Pommeline en Fabrizio een koppel en ondertussen zijn de twee verloofd. Foto Instagram / @rosannavoorwald Lees ook : Rosanna en Niels van ‘Temptation Island’ zijn verloofd Het bericht Doen Pommeline en Fabrizio mee aan ‘Temptation Island VIPS’? verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 16. ‘Temptation’-verleidster: “Ik lijd al jaren aan een depressie” (12/08/2019 - Metro)
  ‘Temptation Island VIPS’-verleidster Lie Meurs heeft onthuld dat ze al jarenlang door een donkere periode gaat. Ze is overigens de ex van Fabrizio Tzinaridis. Lie Meurs is momenteel als verleidster te zien in ‘Temptation Island VIPS’, het programma waarin Pommeline en Fabrizio voor een behoorlijk heftig kampvuur zorgden. Het 24-jarige model en influencer uit Neerpelt vertelde op radio 538 dat ze het al een lange tijd moeilijk heeft. “Ik heb de afgelopen maanden een heel moeilijke periode gehad. Ik ben al trots op mezelf als ik ’s ochtends uit bed geraak en naar de gym vertrek. Ik zat in een depressie. Ik zit daar eigenlijk al jaren mee en soms zijn er situaties die het triggeren”, klinkt het. Geen contact met Fabrizio Onlangs deed het gerucht de ronde dat Lie na de opnames van ‘Temptation Island VIPS’ nog met Fabrizio zou hebben afgesproken. Dat ontkent ze nu met klem. “In tijdschriften stonden foto’s van Fabrizio met een meisje op het strand, maar dat was ik helemaal niet. Mijn laatste date was twee maanden geleden. Ik houd niet van daten en ik durf niet op mensen af te stappen”, besluit ze. Instagram / @liemeurs Lees ook : ‘Temptation’-Megan valt in de armen van 19 jaar oudere stripclubuitbater Het bericht ‘Temptation’-verleidster: “Ik lijd al jaren aan een depressie” verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 17. Na alle ophef rond realityshows: Nederlandse RTL haalt ‘Temptation Island’ en ‘Love Island’ van de buis (26/11/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Nederlandse zendergroep RTL stopt met het uitzenden van reality-tv. Dat betekent dat programma's als ‘Temptation Island’ en ‘Love Island’ tot...
  [naar artikel]
 18. Fabrizio en Lotte zijn uit elkaar: “Maar er is geen sprake van overspel” (02/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Fabrizio Tzinaridis (29) en zijn partner Lotte Vanlingen (21) hebben een punt achter hun relatie gezet. Dat bevestigt het ‘Temptation Island’-gezicht aan de Nederlandse website Love Reality.
  [naar artikel]
 19. ‘Love Island’ zonder ‘temptation’: de ene vleeskeuring is de andere niet (28/05/2019 - De Morgen)
  Sasha Van der Speeten zet deze week de blik op oneindig. Vandaag: Love Island.
  [naar artikel]
 20. ‘Temptation’-Mezdi en Fabrizio vechten het uit op Instagram (11/04/2018 - Het Belang van Limburg)
  Dat de Houthalense verleider Fabrizio en Mezdi uit ‘Temptation Island’ elkaar niet kunnen luchten, was op tv al duidelijk toen Mezdi’s vriendin een tatoeage liet zetten door Fabrizio. Nu hebben ze hun ruzie ook naar Instagram gebracht.
  [naar artikel]
 21. Hoe heel Groot-Brittannië plat gaat voor 'Temptation'-variant 'Love Island' (08/07/2018 - De Morgen)
  Niet alleen het WK voetbal houdt de Engelsen in de ban. Love Island, de Britse versie van Temptation Island, wordt even druk besproken, tot in het parlement. 'Dit gaat over relaties en hoe mensen met elkaar omgaan en elkaar afwijzen.'
  [naar artikel]
 22. Houthalense Mister Tattoo gaat vrouwen verleiden in ‘Temptation Island’: “Veel emoties om te verwerken” (16/01/2018 - Het Belang van Limburg)
  De nieuwe ‘Temptation Island’, vanaf begin februari op VIJF, bevat twee Limburgse verleiders. Een van hen, Fabrizio Tzinaridis, is de werkgever van ‘Temptation’-fenomeen Pommeline.
  [naar artikel]
 23. Sensationeler dan ‘Temptation’: SBS maakt Vlaamse versie van ‘Love Island’, met Viktor Verhulst als presentator (17/01/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Mocht ‘Temptation Island’ een kind krijgen met ‘Big Brother’, dan is ‘Love Island’ het resultaat. De Britse datingshow is aan de andere kant van...
  [naar artikel]
 24. Stoere Fabrizio uit ‘Temptation Island’ geeft toe: “Ik ben altijd al onzeker geweest” (09/02/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Het vriendje van de Nederlandse Daniëlle noemde hem een kleurplaat omdat zijn bovenlichaam vol tatoeages staat, maar de stoere Fabrizio is eigenlijk een gevoelig man. “Ik ben altijd al onzeker geweest”, zei hij in ‘Goedele On Top’ op Vijf, net na de derde aflevering van ‘Temptation Island’.
  [naar artikel]
 25. Hoe Pommeline de ontrouw van Fabrizio ontdekte: “Toen ik die foto’s vond, kon hij het niet meer ontkennen” (21/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Deze week was de laatste aflevering van ‘Temptation Island VIPS’ te zien in Nederland, waarin Pommeline en Fabrizio een blij en emotioneel weerzien...
  [naar artikel]
 26. Hoe Pommeline het ontrouw van Fabrizio ontdekte: “Toen ik die foto’s vond, kon hij het niet meer ontkennen” (21/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Deze week was de laatste aflevering van ‘Temptation Island VIPS’ te zien in Nederland, waarin Pommeline en Fabrizio een blij en emotioneel weerzien...
  [naar artikel]
 27. Liet Pommeline tattoo Fabrizio weglaseren? (30/05/2019 - Het Belang van Limburg)
  Zit er tussen Pommeline en Fabrizio van ‘Temptation Island’ een haar in de boter? Het is al maanden akelig stil rond het stel. En nu heeft Pommeline op Instagram ook nog een foto geplaatst van haar rechter bovenbeen. De afbeelding die Fabrizio bij haar enige tijd geleden tatoeëerde, blijkt verdwenen. Ook toen Pommeline recent jarig was, kreeg ze geen felicitaties via de sociale media. Naar verluidt doen beiden mee aan ‘Temptation Island VIPS’, een spinoff van het realityprogramma die enkel in Nederland te zien is, en mogen ze daarom niks prijsgeven over hun relatie. Het programma is deze zomer op het scherm te zien.
  [naar artikel]
 28. Ex van Pommeline heeft geen goed woord over voor verleider Fabrizio uit ‘Temptation Island’ (24/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  Merijn, het ex-lief van Pommeline, heeft op zijn eigen YouTube-kanaal zwaar uitgehaald naar ‘Temptation Island’-verleider Fabrizio. Die zou de reden zijn waarom de rondborstige blondine hem liet zitten, en daar is hij duidelijk niet blij mee.
  [naar artikel]
 29. Ex van Pommeline heeft geen goed woord over voor verleider Fabrizio uit ‘Temptation Island’ (24/02/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Merijn, het ex-lief van Pommeline, heeft op zijn eigen YouTube-kanaal zwaar uitgehaald naar ‘Temptation Island’-verleider Fabrizio. Die zou de reden zijn waarom de rondborstige blondine hem liet zitten, en daar is hij duidelijk niet blij mee.
  [naar artikel]
 30. ‘Temptation Island’-verleiders te zien in nieuw programma (11/04/2018 - Metro)
  Vier verleiders uit het huidige seizoen van ‘Temptation Island’ en 3 mannen uit de vorige editie krijgen een eigen programma. In ‘De Verleiders’ moeten de heren al hun kennis over de kunst van het verleiden bovenhalen. Fabrizio, Gino en Mathew van het huidige seizoen en Ken, Alex en Levi van vorig jaar zullen mannen bijstaan in het versieren van vrouwen. Elke week gaat een van de experten een single man opleiden tot een professionele hartenveroveraar. Geen makkelijke opdracht, want deze vrijgezellen hebben het moeilijk om met vrouwen te praten. Ze hebben de vakkundige begeleiding broodnodig. De deelnemers worden onderworpen aan een opdracht en ’s avonds klaargestoomd voor een date. De verleiders geven via een oortje tips. Aan het einde van de reeks wordt duidelijk welke deelnemer zich de beste verleider mag noemen. Het nieuwe programma zal vanaf 12 april te zien zijn op de Nederlandse zender Videoland. ‘I Love You Tattoo’ Vanaf 17 mei zal op Videoland ook het programma ‘I Love You Tattoo’ te zien zijn. Hierin zullen Fabrizio en ex-verleidster Pommeline tatoeages zetten bij andere koppels die een tekening voor elkaar kozen. • Just a day on the job with @pommelinetilliere • #Iloveyoutattoo #makingoff #shoot @rtl5 Une publication partagée par Kleurplaat (@fabrizio_tzinaridis) le 20 Mars 2018 à 8 :02 PDT Lees ook: Kijkers ‘Temptation Island’ reageren gechoqueerd op transformatie Rosanna Het bericht ‘Temptation Island’-verleiders te zien in nieuw programma verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 31. Ook ‘Temptation’ Fabrizio gaat de muzikale tour op (18/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  Fabrizio Tzinaridis (26) staat voor een opvallende carrièreswitch: voor het eind van de zomer hoopt de tatoeëerder en ‘Temptation Island’-verleider zijn eerste nummer ‘Kleine Jongen’ uit te brengen.
  [naar artikel]
 32. ‘Temptation’-Fabrizio breekt met vriendin: “Geen bedrog of overspel” (02/11/2020 - Metro)
  Het is over en uit tussen Fabrizio Tzinaridis, bekend uit ‘Temptation Island’, en zijn vriendin Lotte. Dat heeft RTL Boulevard gemeld. De beroemde Temptation-ster was sinds het begin van dit jaar samen met Lotte. De twee woonden ook al een tijdje samen en dachten zelfs aan kinderen. Maar aan die relatie lijkt nu dus een einde gekomen te zijn. Alle verliefde kiekjes op Instagram zijn verdwenen. “Geen bedrog of overspel” “Veel willen we er niet over kwijt”, lezen we op rtlnieuws.nl. Toch wil Fabrizio één ding heel duidelijk stellen. “Om wilde insinuaties en verhalen te voorkomen, kunnen we wel kwijt dat er geen overspel of bedrog in het spel is”, laat hij weten. “Als we het beiden een plek hebben kunnen geven kunnen we hier in de toekomst misschien meer over kwijt”, klinkt het verder. “Voorlopig willen we allebei liefst wat rust”, besluit Fabrizio. Lees ook: Pech voor ‘Temptation’-Fabrizio: windvlaag beschadigt zijn splinternieuwe auto (foto) Het bericht ‘Temptation’-Fabrizio breekt met vriendin: “Geen bedrog of overspel” verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 33. 'Temptation'-Fabrizio gaat onder het mes: "Van een Griekse naar een Vlaamse neus" (20/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Vandaag is het de grote dag voor Fabrizio (26) uit 'Temptation Island'. Deze namiddag gaat hij onder het mes voor een neuscorrectie. Hoewel de...
  [naar artikel]
 34. Het eerste kampvuur op ‘Temptation Island VIPS’ en al tranen bij Pommeline (18/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In Nederland loopt op dit moment ‘Temptation Island VIPS’ op het online videokanaal Videoland. Daar nemen onder meer Pommeline en Fabrizio aan deel...
  [naar artikel]
 35. Pommeline en Fabrizio sluiten deelname aan ‘Temptation Island’ als koppel niet uit (12/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  In ‘Temptation Takeoff’ bereidt Goedele Liekens Vlaanderen voor op het nieuwe seizoen van ‘Temptation Island’. Heel wat oud-deelnemers kwamen bij...
  [naar artikel]
 36. Fabrizio met een andere vrouw gespot op Nederlands strand (05/06/2019 - Het Belang van Limburg)
  Het sprookje tussen Temptation island-sterren Fabrizio en Pommeline lijkt voorbij. In de Nederlandse pers duiken strandfoto’s op van Fabrizio in het gezelschap van een vrouw.
  [naar artikel]
 37. Stoere Fabrizio uit ‘Temptation Island’ geeft toe: “Ik ben altijd al onzeker geweest” (09/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  Het vriendje van de Nederlandse Daniëlle noemde hem een kleurplaat omdat zijn bovenlichaam vol tatoeages staat, maar de stoere Fabrizio is eigenlijk een gevoelig man. “Ik ben altijd al onzeker geweest”, zei hij in ‘Goedele on top’ op Vijf, net na de derde aflevering van ‘Temptation Island’ op Vijf.
  [naar artikel]
 38. ‘Temptation’-Fabrizio en zijn vriendin wonen nu al samen: “Ik kan niet wachten om met Lotte aan kinderen te beginnen” (18/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Ex-‘Temptation Island’-kandidaat Fabrizio Tzinaridis (29) bleef na de breuk met Pommeline (26) niet bij de pakken zitten. Amper enkele maanden...
  [naar artikel]
 39. Temptation-Fabrizio en zijn vriendin wonen nu al samen: “Ik kan niet wachten om met Lotte aan kinderen te beginnen” (18/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Ex-‘Temptation Island’-kandidaat Fabrizio Tzinaridis (29) bleef na de breuk met Pommeline niet bij de pakken zitten. Amper enkele maanden nadat hij...
  [naar artikel]
 40. Jani en Goedele slaan aan het koppelen (10/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  Oké, misschien is het op ‘Temptation island’ niet gelukt. En ook niet op ‘Love island’. Maar misschien lukt het wel aan het vasteland? Vanaf 25 oktober gaan vijf BV’s op zoek naar de ware liefde in ‘Celebs gaan daten’.
  [naar artikel]
 41. Pommeline en Fabrizio bevestigen breuk: “Wij zijn allebei onze eigen weg opgegaan” (26/07/2019 - Het Belang van Limburg)
  Wat al lange tijd vermoed werd, is nu ook officieel bevestigd: Pommelizio is niet meer. Temptation island-verleiders Pommeline Tillière en Fabrizio Tzinaridis zijn niet langer een koppel. Dat hebben beiden bevestigd met een bericht via Instagram stories. Opmerkelijk: de breuk zou niet te wijten zijn aan hun huidige deelname als koppel aan het Nederlandse Temptation Island VIPS.
  [naar artikel]
 42. Dit is de nieuwe neus van 'Temptation' Fabrizio (26/07/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Fabrizio heeft een nieuwe neus. De verleider uit 'Temptation Island' mocht gisteren de laatste plakker van zijn neus halen en was blij verrast met...
  [naar artikel]
 43. Fabrizio bikkelhard voor ‘zijn’ Pommeline in ‘Temptation Island VIPS’ (08/08/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De koppels op ‘Temptation Island VIPS’ - vanaf september bij ons te zien op VIJF - doen er nog steeds alles aan om de ultieme relatietest te...
  [naar artikel]
 44. Stuurde 'Temptation' Mezdi enkele zware jongens op Fabrizio af? (09/05/2018 - Gazet van Antwerpen)
  'Temptation Island' is afgelopen, maar daar denken de deelnemers duidelijk anders over. Het ene straffe verhaal na het andere blijft opduiken en dit keer zijn Mezdi en verleider Fabrizio aan zet. Die laatste beweert dat Mezdi het niet kon verkroppen dat, eenmaal weer thuis, zijn ex-vriendin Daniëlle het gezelschap opzocht van de 'kleurplaat'. Hij zou hem zelfs bedreigd hebben, vertelt Fabrizio in TV Familie.
  [naar artikel]
 45. Fabrizio verontschuldigt zich bij Pommeline: “Ik besef heel goed welke schade ik heb aangericht” (19/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Over de relatiebreuk van ‘Temptation Island’-sterren Pommeline en Fabrizio is al heel wat inkt gevloeid. Nu de laatste aflevering van ‘Temptation...
  [naar artikel]
 46. Dit zijn de verleiders en verleidsters van ‘Temptation Island VIPS’ (17/06/2019 - Het Laatste Nieuws)
  ‘Temptation Island VIPS’ is vanaf 27 juni te zien in Nederland. Deze verleiders en verleidsters zijn van plan om Pommeline en Fabrizio (en de...
  [naar artikel]
 47. Fabrizio en vriendin Lotte niet langer een koppel (03/11/2020 - Het Belang van Limburg)
  Vervelend nieuws voor Fabrizio Tzinaridis (28), bekend van Temptation Island. Hij is na een relatie van een jaar opnieuw single.
  [naar artikel]
 48. Dit is de nieuwe vriend van ‘Temptation’-Pommeline (09/09/2019 - Metro)
  Onlangs brak Pommeline met Fabrizio, maar intussen heeft de ‘Temptation’-verleidster een nieuw lief. Dat valt te lezen op sociale media. Eind juli kondigden Pommeline en Fabrizio aan dat ze geen koppel meer zijn. Allicht speelde het gestoei van Fabrizio met verleidster Julia in ‘Temptation Island VIPS’ daarin een grote rol. Pommeline zag hard af van de breuk, en al zeker omdat de twee deze zomer zouden trouwen. Al kussend gespot Maar intussen heeft de 25-jarige blondine de liefde gevonden bij een zekere Levi Murillo. Op zijn Instagram zijn verschillende foto’s en filmpjes te zien waarin de twee elkaar zoenen. In zijn biografie op Instagram pronken overigens haar initialen P.T. met een hartje ernaast. Laatste link Pommeline en Fabrizio zijn momenteel nog te zien in ‘Temptation Island: VIPS’. Ze waren toen immers nog verloofd. Intussen heeft Pommeline haar laatste link met Fabrizio, een gigantische tatoeage van zijn hoofd, laten verwijderen. Instagram Stories / @levimurillox Instagram Stories / @levimurillox Instagram Stories / @levimurillox View this post on Instagram Zou dit dan de nieuwe vlam van @pommelinetilliere zijn? A post shared by Team Tempa (@team_tempa) on Sep 8, 2019 at 4:47am PDT Lees ook : Pommeline deelt foto van haar cellulitis: “Perfectie bestaat niet” Het bericht Dit is de nieuwe vriend van ‘Temptation’-Pommeline verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 49. Stuurde 'Temptation' Mezdi enkele zware jongens op Fabrizio af? (09/05/2018 - Het Belang van Limburg)
  'Temptation Island' is afgelopen, maar daar denken de deelnemers duidelijk anders over. Het ene straffe verhaal na het andere blijft opduiken en dit keer zijn Mezdi en verleider Fabrizio aan zet. Die laatste beweert dat Mezdi het niet kon verkroppen dat, eenmaal weer thuis, zijn ex-vriendin Daniëlle het gezelschap opzocht van de 'kleurplaat'. Volgens Fabrizio zou Mezdi hem zelfs bedreigd hebben, vertelt hij in TV Familie.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.