Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

25 January 2021
07:49 uur

Grootste partyshop van het land neemt nieuwe start na absoluut rampjaar: “Maar corona krijgt mijn levenswerk niet kapot”

Het Nieuwsblad

13/01/2021 - 13:10

De coronacrisis bracht ook de Feestwinkel.be, de grootste partyshop van het land, aan het wankelen. Het megapand aan de Berchemweg in Leupegem, amper zes jaar oud, werd van de hand gedaan wegens zo goed als geen verkoop meer. “Maar opgeven, dat nooit”, zegt zaakvoerder Erwin Van de Walle, die vrijdag zijn levenswerk heropent in een huurpand langs de Ronseweg (N60) in Leupegem.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET NIEUWSBLAD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Absoluut rampjaar voor fruitbedrijven: appeloogst daalt met liefst 68 procent (10/08/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Voor de Belgische appeltelers dreigt 2017 een absoluut rampjaar te worden. Uit ramingen blijkt dat er dit jaar twee derde minder appelen geoogst
  [naar artikel]
 2. Vriendin Vertenten reageert aangeslagen: “Levenswerk is kapot” (12/10/2018 - Metro)
  Scheidsrechter Bart Vertenten reageerde nog niet op zijn inverdenkingstelling in het kader van de operatie ‘Propere Handen’, zijn vriendin deed dat wel, telefonisch aan VTM. “Heel zijn levenswerk, zijn carrière, is kapot, om niets”, zei Hetty Boons geëmotioneerd. “Toen ik hoorde waarom hij opgepakt werd, was ik er redelijk gerust in dat hij hier snel terug thuis zou staan. Maar toen ik dan gisteren de pers zag, escaleerde dat. De beschuldigingen werden steeds zwaarder. Ik viel bijna van mijn stoel.” Volgens Boons was het contact van Vertenten met makelaar Veljkovic volledig onschuldig. “Ze babbelden als voetbalkenners. Daarom manipuleer je nog geen matchen’, klinkt het. “Al die beschuldigingen slaan op niets”, zo zegt ze nog. Gisteren werd Vertenten al samen met zijn collega Delferiere levenslang geschorst door de KBVB. bron: Belga Het bericht Vriendin Vertenten reageert aangeslagen: “Levenswerk is kapot” verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 3. Amper maand na allesvernietigende brand neemt interieurzaak nieuwe start: “Solidariteit gaf ons kracht om te vechten voor ons levenswerk” (10/02/2020 - Het Nieuwsblad)
  Amper een maand na de uitslaande brand in Borgloon neemt interieurzaak Driedeco een nieuwe start in Sint-Truiden. Met dank aan de vrienden, buren en Rotarac Haspengouw.
  [naar artikel]
 4. Uitslaande brand verwoest levenswerk van meubelmaker (05/01/2021 - Gazet van Antwerpen)
  Een uitslaande brand heeft maandagavond de woning van Michel Beatse (75) op de Reenheide in Arendonk verwoest. “Wat een trieste start van het jaar”, zegt de meubelmaker op rust. “Zelf mijn levenswerk weer opbouwen, zie ik niet meer zitten.”
  [naar artikel]
 5. Oprichters bekende boetiek overleden: “Ik wil hun levenswerk verderzetten” (04/05/2020 - Het Nieuwsblad)
  Ruim een maand nadat Claire Helman van Ticano overleed aan een hartfalen, is haar man Norbert Lammens overleden aan corona. Samen stonden ze aan de wieg van kledingzaak Ticano langs de Meensesteenweg. “Ik ga het levenswerk van mijn ouders verder zetten”, zegt hun dochter Tina.
  [naar artikel]
 6. Rampjaar wordt nog wat erger nu dieven 200 kilo druiven stelen uit wijngaard: “Met corona, natuur en klimaat hebben we al vijanden genoeg” (24/08/2020 - Het Nieuwsblad)
  Het is een rampjaar voor wijnbouwer Filip Decroix. Dag en nacht werkte hij om zijn oogst te beschermen tegen vorst, droogte en regen, en nu gaan dieven aan de haal met 200 kg druiven. “Ze zitten rechtstreeks in mijn portefeuille.”
  [naar artikel]
 7. Jo Vally zingt en acteert in zijn eerste theatervoorstelling: “Mijn levenswerk” (12/02/2020 - VRT NWS)
  Zanger Jo Vally staat al 40 jaar als zanger op de planken. Maar daar houdt het niet op: hij heeft stiekem al ruim een jaar geschreven aan een theatervoorstelling met als titel “Mijn levenswerk” waarmee hij binnenkort door Vlaanderen trekt.
  [naar artikel]
 8. ‘Mister Malinwa’ Seth De Witte krijgt geen nieuw contract: “Ik ben hier kapot van” (22/05/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Na negen jaar scheiden de wegen van Seth De Witte (31) en KV Mechelen. De onderhandelingen tussen de aanvoerder en de club over een verlenging van zijn aflopende contract zijn definitief afgebroken. De Witte neemt afscheid van KV met de titel in 1B én de Beker van België, maar zelfs dat kan zijn gebroken clubhart niet helen. “Dit is een van de grootste ontgoochelingen van mijn leven.”
  [naar artikel]
 9. “Geef alsjeblief mijn baby’s terug”: levenswerk van bekende poppenmaakster gestolen (26/10/2019 - Gazet van Antwerpen)
  “Geef alsjeblief mijn baby’s terug”, smeekt Anita Van Hove-Speltincx uit Essen, een van de bekendste maaksters van levensechte babypoppen in ons land. Haar complete levenswerk, dertig van haar mooiste poppen, werden ontvreemd bij de diefstal van haar aanhangwagen vlak over de Nederlandse grens in Zundert.
  [naar artikel]
 10. Zes nieuwe sterfgevallen in Limburg: druk op grootste ziekenhuizen neemt toe (05/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  Vrijdag stierven er in de Limburgse ziekenhuizen 6 patiënten aan de gevolgen van corona. Voor het eerst in veertien dagen moest het Sint-Trudo geen patiënten verplaatsen naar een ander ziekenhuis, maar de druk op de twee grootste ziekenhuizen neemt wel toe.
  [naar artikel]
 11. Bioscopen willen na rampjaar toekomst verzekeren via online cinema (17/11/2020 - Het Belang van Limburg)
  Het is een rampjaar voor de bioscopen. Zij kregen niet één, niet twee, maar drie klappen te verwerken. Twee lockdowns, een beperkte opening - maar dan wel zonder eten of drank - en de blockbusters die uit de theaterzalen worden gehouden en rechtstreeks op streamingplatformen komen. The Roxy Theatre in Beringen biedt haar klanten nu ook online cinema aan. Om de toekomst van de bioscopen, ook na corona, te verzekeren.
  [naar artikel]
 12. Ze is momenteel te zien in twee series, maar actrice Tania Kloek neemt zeker voor onzekere: “Net mijn boekhouddiploma gehaald” (24/11/2020 - Het Laatste Nieuws)
  In het nieuwe seizoen van ‘De Zonen van Van As’ is Tania Kloek (47) opnieuw te zien als Martine, de niet bijster snuggere vrouw van Herman. Streamz-abonnees kunnen de actrice ook al aan het werk zien in de gloednieuwe politieserie ‘Fair Trade’. Toch zet Tania tegenwoordig niet alleen in op haar acteercarrière. Ze werkt tegenwoordig ook als accountant in een boekhoudkantoor. “Ik onthul geen geheim als ik zeg dat 2020, net als voor de meeste van mijn collega’s, een rampjaar is.”
  [naar artikel]
 13. Eerste coronabesmetting in Jemen, een land waar door de jarenlange oorlog vrijwel alle ziekenhuizen kapot zijn (10/04/2020 - VRT NWS)
  Het coronavirus is nu ook opgedoken in de Golfstaat Jemen. In dat land heerst al vijf jaar lang een bloedige oorlog. Vrijwel alle ziekenhuizen zijn kapot gebombardeerd. Maar ook in andere conflictlanden zijn de gevolgen van de corona-epidemie extra zwaar.
  [naar artikel]
 14. Daar is de grootste duivelsvlag van het land weer: “Hopelijk gaat die haag kapot” (14/06/2018 - Het Nieuwsblad)
  Een gigantische supportersvlag van 600 vierkante meter groot. Die hangt over de haag en bedekt ook nog eens de voortuin van Pieter Loosveldt in Sint-Kruis (Brugge). “Ik hoop stiekem dat de haag kapot is, want ik hou er niet van”, zegt hij lachend.
  [naar artikel]
 15. Europees geld voor relance na corona is verdeeld: Vlaanderen neemt grootste hap (11/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  De federale en deelstaatregeringen van ons land hebben een eerste ontwerpakkoord bereikt over de verdeling van het Europees geld voor de relance na corona. In totaal krijgt ons land 5,9 miljard euro uit de pot van 750 miljard euro voor de hele Europese Unie. 1,25 miljard zou naar de federale overheid gaan, Vlaanderen mag rekenen op 2,255 miljard euro voor hun relanceplannen.
  [naar artikel]
 16. De vrouw die Corona heet: “Mijn man zegt soms: Ik geraak niet meer van mijn corona af” (04/04/2020 - Het Nieuwsblad)
  Moet jij niet in quarantaine zitten? Sophie Corona – ja, dat is haar echte naam – heeft het grapje al tientallen keren gehoord. “Ook mijn man lacht ermee en zegt dan: Ik geraak niet meer van mijn corona af.”
  [naar artikel]
 17. ‘Toen ik het spuitje gaf, keek hij recht in mijn ogen: ‘Docteur, mijn pijn, mijn pijn gaat weg’’ (22/10/2019 - De Morgen)
  Eind dit jaar start voor het Gentse hof van assisen voor het eerst in ons land een euthanasieproces. De 38-jarige Tine Nys kreeg in 2010 euthanasie, maar volgens haar zussen werd ze niet uitbehandeld. De dokter zou de euthanasie ook slordig hebben uitgevoerd. Drie artsen staan terecht voor vergiftiging, de rest van de medische wereld houdt de adem in. Hoe beleven dokters eigenlijk de laatste dag van hun patiënt? ‘Ik wil absoluut een band met mijn patiënt creëren. Anders ben je niet meer dan Doctor Death.’
  [naar artikel]
 18. Akkoord over verdeling Europees geld voor relance na corona: Vlaanderen neemt grootste hap (11/01/2021 - Het Nieuwsblad)
  De federale en deelstaatregeringen van ons land hebben een eerste ontwerpakkoord bereikt over de verdeling van het Europees geld voor de relance na corona. In totaal krijgt ons land 5,9 miljard euro uit de pot van 750 miljard euro voor de hele Europese Unie. 1,25 miljard zou naar de federale overheid gaan, Vlaanderen mag rekenen op 2,255 miljard euro voor hun relanceplannen.
  [naar artikel]
 19. Levenswerk van Jozef (88) krijgt tweede leven als piratenschip (26/03/2018 - Het Nieuwsblad)
  Het levenswerk van Jozef Van Acker (88), een tweemaster, mag door de brandweer gebruikt worden om er een piratenschip van te maken dat zal schitteren tijdens de Roparundoortocht in het pinksterweekend.
  [naar artikel]
 20. Zijn productieproblemen Pfizer drama voor start vaccinatie? Mag ik zelf kiezen welk vaccin ik krijg? En mag ik mijn vaccinatie ‘afstaan’ aan mijn partner? (12/12/2020 - Het Nieuwsblad)
  Dat ons land begin januari door productieproblemen bij Pfizer geen 600.000 maar slechts 300.000 vaccins tegen Covid-19 krijgt, zorgt enkel voor een tragere opstart van de vaccinatiecampagne in ons land. Dat hebben vaccinoloog Pierre Van Damme en zijn collega’s van de taskforce over de vaccinatiestrategie gezegd tijdens een virtuele vragenronde voor de pers. Maar er blijven nog veel vragen. Wat met het medisch geheim? En mag ik mijn vaccinatie ‘afstaan’ aan mijn partner, zodat die het sneller krijgt? Wij zetten de antwoorden even op een rijtje.
  [naar artikel]
 21. Michaël Pas over rampjaar 2020: “Veel collega’s beginnen de bodem van hun spaarpotje te zien” (13/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Michaël Pas (54) speelt als Vincent de baas van Joke Emmers in ‘Leef’. Ook voor hem kwam de reeks als een welgekomen geschenk in een rampjaar. "Bij de start van de eerste lockdown panikeerde ik. ‘Ga ik dit wel overleven?’ vroeg ik me af.”
  [naar artikel]
 22. Euthanasieverleners getuigen: ‘Toen ik het spuitje gaf, keek hij recht in mijn ogen: ‘Docteur, mijn pijn, mijn pijn gaat weg’’ (22/10/2019 - De Morgen)
  Eind dit jaar start voor het Gentse hof van assisen voor het eerst in ons land een euthanasieproces. De 38-jarige Tine Nys kreeg in 2010 euthanasie, maar volgens haar zussen werd ze niet uitbehandeld. De dokter zou de euthanasie ook slordig hebben uitgevoerd. Drie artsen staan terecht voor vergiftiging, de rest van de medische wereld houdt de adem in. Hoe beleven dokters eigenlijk de laatste dag van hun patiënt? ‘Ik wil absoluut een band met mijn patiënt creëren. Anders ben je niet meer dan Doctor Death.’
  [naar artikel]
 23. FT buitenland. Zoon overleden Srivaddhanaprabha: “Ik wil mijn vaders levenswerk voortzetten” - Di María langer bij PSG - Ex-spits Juventus naar cel (31/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De zoon van Vichai Srivaddhanaprabha, die zaterdag om het leven kwam bij een helikoptercrash, heeft beloofd om het levenswerk van zijn vader voort...
  [naar artikel]
 24. Zware inbraak in bestelwagen kost poortenbouwer Dirk (56) zeker 10.000 euro: “2021 is alweer om zeep. En dat na een rampjaar door corona” (21/01/2021 - Het Nieuwsblad)
  Een inbraak in zijn bestelwagen werpt nu al een donkere schaduw over 2021 voor garagepoortenbouwer Dirk Vinckier (56) uit Houthulst. “Er werd voor meer dan 6.000 euro geroofd en met alle schade en werkverlet erbij kom ik aan 10.000 euro”, zegt Dirk. “En dat komt bovenop het rampjaar 2020. Door corona bleef ik met verschillende bestelde poorten achter.”
  [naar artikel]
 25. Al 105.646 auto's minder verkocht in ons land: alleen Porsche gaat in dit rampjaar niet uit de bocht (18/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De motor van de autoverkoop in ons land sputtert nog steeds. In 2020 zijn er tot nu toe 105.646 personenwagens minder verkocht dan over dezelfde negen maanden vorig jaar - ofwel 24% minder. "Dat krijgen we onmogelijk nog rechtgetrokken", klinkt het bij autofederatie Febiac. Opvallend: als enige van de 25 populairste automerken deed Porsche het in dit rampjaar zowaar béter.
  [naar artikel]
 26. Werknemers over corona-inbreuken in hun bedrijf: ‘Mijn baas vindt corona onzin. Hij is kwaad als ik een mondmasker draag’ (14/12/2020 - De Morgen)
  Geen ventilatie of niet de handen kunnen wassen: bijna de helft van de gecontroleerde bedrijven neemt een loopje met de coronamaatregelen. Of geeft z’n eigen draai aan het verplichte telewerk. De Arbeidsinspectie kreeg al meer dan 3.000 klachten binnen van werknemers. ‘8 van de 12 collega’s bleken besmet, maar mijn baas had niet het lef mij in te lichten. Tot ik ook ziek werd.’
  [naar artikel]
 27. Karina kocht het bos waar ze als kind kwam spelen, maar vreest nu voor einde van levenswerk: "Nog meer beton maakt prachtig stuk natuur kapot” (18/02/2019 - Het Nieuwsblad)
  Enkele jaren geleden kocht Karinina Dejonckheere drie hectare bos en een stukje landbouwgebied. De vrouw onderhoudt het stukje natuur met veel passie. “Met de komst van een nieuw bedrijventerrein vlakbij valt al mijn werk misschien in het water.”
  [naar artikel]
 28. De vrouw die Corona heet: “Mijn man zegt soms, ik geraak niet meer van mijn corona af” (03/04/2020 - Het Nieuwsblad)
  Moet jij niet in quarantaine zitten? Sophie heeft het grapje al tientallen keren gehoord de jongste weken. “Zelfs mijn man maakt grapjes over mijn familienaam. Hij zegt soms: Ik geraak niet meer van mijn corona af.”
  [naar artikel]
 29. De vrouw die Corona heet: “Mijn man zegt soms, ik geraak niet meer van mijn corona af” (03/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  Moet jij niet in quarantaine zitten? Sophie heeft het grapje al tientallen keren gehoord de jongste weken. “Zelfs mijn man maakt grapjes over mijn familienaam. Hij zegt soms: Ik geraak niet meer van mijn corona af.”
  [naar artikel]
 30. Adelbert Engler, de man met 9.000 Mustangs in zijn garage (23/07/2020 - Het Belang van Limburg)
  Als kleine jongen raakte hij helemaal betoverd door de iconische auto, vandaag heeft Adelbert Engler uit Heusden-Zolder ’s werelds grootste collectie schaalmodellen van de Ford Mustang. “Het is mijn levenswerk. Mijn hele ziel steekt in deze verzameling.”
  [naar artikel]
 31. “Mijn grootste bekommernis is nu dat Frans het haalt” (04/02/2019 - Het Belang van Limburg)
  Bogense/DiepenbeekDe grootste krachttoer op het WK veldrijden kwam volgens velen niet van Sanne Cant of Mathieu van der Poel, maar van Eddy Ponet (61). Want de veldritcoach uit Lummen redde in het Deense Bogense een leven, door de Diepenbeekse wielerfan Frans Vandormael (76) te reanimeren toen die zaterdag na een hartstilstand in elkaar stuikte. Ponet krijgt lof van alle kanten, maar wuift dat weg: “Mijn grootste bekommernis is dat Frans erdoor komt.”
  [naar artikel]
 32. Kan mijn kind naar school? Blijf ik zelf thuis? Alle vragen en antwoorden over corona (03/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  Dat België getroffen zou worden door een uitbraak van corona, stond in de sterren geschreven. In ons land is er intussen sprake van dertien bevestigde besmettingen. Maar wat is er nu eigenlijk gebeurd? Is het virus voorgoed in ons land? En hoe kan ik me ertegen beschermen? Kan ik wel gaan werken? En moet ik mijn kinderen naar school sturen? Een stand van zaken.
  [naar artikel]
 33. 'Mijn grootste talent? Mijn olifantenvel' (09/04/2019 - De Morgen)
  Zeven titels, 468 keer in het eerste elftal van Anderlecht. Voor de ene is Olivier Deschacht de verpersoonlijking van het bloedarmoedige Belgische voetbal, voor de andere de ultieme clubspeler. Deze week tekende hij bij, volgend jaar zal hij twintig jaar speler van Anderlecht zijn. 'Ik heb rust. Mijn carrière kan niet meer kapot.'
  [naar artikel]
 34. Het grootste popevenement van dit rampjaar: Billie Eilish verbluft in livestreamconcert ????? (25/10/2020 - De Morgen)
  Door corona heeft het livestreamconcert een enorme vaart genomen. De show van Billie Eilish, waarnaar verlangend werd uitgekeken, is aangrijpend en verbluffend.
  [naar artikel]
 35. Metaalbewerkingsatelier uitgebrand: “In enkele minuten levenswerk vernield” (18/11/2019 - Het Nieuwsblad)
  Een overslaande brand veroorzaakte veel schade in de Molenstraat in Heestert. Een garage met een oldtimer en de nabijgelegen loods gingen in de vlammen op. Ook kwam er asbest vrij. “In amper enkele minuten is mijn levenswerk vernield”, zegt Marc Feys.
  [naar artikel]
 36. LIVE. Gemiddeld 588 besmettingen per dag in ons land, aantal overlijdens neemt sterk toe - Brussel krijgt oranje reisadvies van Nederland (16/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De groei van het aantal nieuwe coronabesmettingen in ons land neemt verder af. Dat blijkt uit de meest recente cijfers van gezondheidsinstituut...
  [naar artikel]
 37. LIVE. Grootste kinderpornoproces ooit in ons land van start: verzoek gesloten deuren afgewezen (24/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  In de correctionele rechtbank van Dendermonde is het zogenaamde kinderpornoproces, de grootste kinderpornozaak ooit in ons land, van start gegaan....
  [naar artikel]
 38. Dit viel onze royaltywatcher op in de kersttoespraak van koning Filip: corona, corona, corona, geen De Croo en Delphine (24/12/2020 - Het Nieuwsblad)
  Corona, corona, corona: daarover spreekt koning Filip in zijn kersttoespraak. “De uitdagingen blijven enorm, maar het einde van de crisis ligt de komende maanden echt binnen ons bereik”, zegt hij. Maar waarom rept de vorst met geen woord over de nieuwe regering en de nieuwe prinses die ons land in de herfst heeft gekregen? Dit is wat onze royaltywatcher Wim Dehandschutter opviel in de toespraak van onze koning.
  [naar artikel]
 39. Zoon van in helikoptercrash overleden eigenaar van Leicester en OHL: “Ik wil mijn vaders levenswerk voortzetten” (31/10/2018 - Gazet van Antwerpen)
  De zoon van Vichai Srivaddhanaprabha, die zaterdag om het leven kwam bij een helikoptercrash, heeft beloofd om het levenswerk van zijn vader voort te zetten. Dat deed Aiyawatt Srivaddhanaprabha woensdag in een persbericht op de website van Leicester City.
  [naar artikel]
 40. Zoon van in helikoptercrash overleden eigenaar van Leicester en OHL: “Ik wil mijn vaders levenswerk voortzetten” (31/10/2018 - Het Belang van Limburg)
  De zoon van Vichai Srivaddhanaprabha, die zaterdag om het leven kwam bij een helikoptercrash, heeft beloofd om het levenswerk van zijn vader voort te zetten. Dat deed Aiyawatt Srivaddhanaprabha woensdag in een persbericht op de website van Leicester City.
  [naar artikel]
 41. Liveblog: Aantal besmettingen daalt tot gemiddeld 445 per dag, de corona-editie van de Tour start vandaag (29/08/2020 - VRT NWS)
  Het gemiddeld aantal nieuwe coronabesmettingen in ons land neemt nog altijd af. In de week van 19 tot 25 augustus zijn er dagelijks gemiddeld 445 besmettingen gemeld. En één maand na de nieuwe coronamaatregelen: wat hebben we bijgeleerd over deze gezondheidscrisis? Van een golf(je) tot coronamoeheid. Volg alles in onze liveblog.
  [naar artikel]
 42. Brasschaat krijgt “grootste tijdelijke ijspiste van het land” (12/11/2019 - Gazet van Antwerpen)
  De tiende editie van het Brasschaatse Winterdorp opent op 29 november de deuren op een nieuwe locatie. Organisator Philippe Wauters legt voor deze jubileumeditie de grootste tijdelijke ijspiste van het land.
  [naar artikel]
 43. Dieter ziet op kerstavond levenswerk van drie generaties in vlammen opgaan: “Eerst mijn zoontje verloren, nu dit” (28/12/2020 - Het Nieuwsblad)
  Het was een indrukwekkende verzameling van 120 oldtimers, vakkundig verzameld en gerestaureerd door drie generaties bevlogen mecaniciens. Aan die wagens sleutelen, bood troost na de dood van zijn zoontje Pieter (2,5), vertelt Dieter Avet. Op kerstavond zag hij de collectie in vlammen opgaan. 140 brandweerlui konden tachtig oldtimers niet meer redden. “Ons levenswerk is vernield, maar ik zal ook die tegenslag overwinnen.”
  [naar artikel]
 44. Eminem neemt geen blad voor de mond: "Trump, je bent als Adolf Hitler" (20/12/2017 - Het Laatste Nieuws)
  "Dus eigenlijk ben je Adolf Hitler, maar ons land maak je niet kapot, nietsnut." Dat rapt Eminem in zijn nummer 'Like Home' op zijn nieuwe album....
  [naar artikel]
 45. Kortrijk opent eventplein voor grootste concerten sinds corona (25/09/2020 - De Tijd)
  06:10 In Kortrijk vindt zaterdag het grootste concert in ons land plaats sinds corona. Het covidproof evenementenplein van het marketing- en evenementenbureau Panama blijft een jaar staan. 'We willen ook na...
  [naar artikel]
 46. Boer Karl blikt terug op ‘zijn’ kinderboerderij: “Mijn levenswerk is als een kaartenhuis in elkaar gestort” (29/12/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Wie kinderboerderij zegt, zegt boer Karl. Toch zeker in Wilrijk, waar de man met de strooien hoed sinds 1977 hét uithangbord was van de kinderboerderij op de Lievevrouwkesbosweg in Wilrijk. Sinds 2013 is hij op pensioen. “Mijn levenswerk is als een kaartenhuisje in elkaar gestort”, zegt hij.
  [naar artikel]
 47. Nederlandstalig onderwijs in Brussel krijgt grootste uitbreiding ooit (20/09/2019 - De Morgen)
  Het Nederlandstalig onderwijs in Brussel krijgt er tegen volgend schooljaar maar liefst 3.511 plaatsen bij. Dat is een absoluut record.
  [naar artikel]
 48. Froome: "Moto reed mijn frame kapot" (14/07/2016 - Sporza)
  Chris Froome behoudt zijn gele trui. De Brit liep op een dikke kilometer van de streep nog zonder fiets rond. "Die motor reed mijn frame kapot, ik kon niet anders dan lopen."
  [naar artikel]
 49. Neo Brussel krijgt grootste recreatievijver van het land (28/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Het Neo-project, de nieuwe wijk aan de voet van de Heizel, krijgt een groot sportpark. Blikvanger in dat park is het 5.000 m2 grote recreatieve
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.