Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

18 January 2021
07:27 uur

Tsjetsjeense kooivechter krijgt zes jaar cel voor geweld tegen cipiers in Brugse gevangenis

Het Nieuwsblad

13/01/2021 - 13:16

Een 29-jarige man van Tsjetsjeense origine is in beroep veroordeeld tot zes jaar cel voor opzettelijke slagen en verwondingen met voorbedachten rade op drie cipiers van de Brugse gevangenis. Kooivechter Izyaur M. pleegde de feiten omdat hij overgeplaatst wilde worden. Het openbaar ministerie vorderde acht jaar, maar het hof bevestigde de straf die hij in eerste aanleg had gekregen.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP HET NIEUWSBLAD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Tsjetsjeense Syriëstrijder verwondt 5 cipiers in gevangenis Hasselt (27/09/2018 - De Standaard)
  Een 37-jarige Tsjetsjeense Syriëstrijder heeft woensdagnamiddag in de gevangenis van Hasselt bij een zwaar incident vijf cipiers verwond. Dat schrijft Het Belang van Limburg en wordt bevestigd door ACOD-vakbondsman Kristof Muyters.
  [naar artikel]
 2. Tsjetsjeense Syriëstrijder verwondt 5 cipiers in gevangenis Hasselt (27/09/2018 - De Standaard)
  Een 37-jarige Tsjetsjeense Syriëstrijder heeft woensdagnamiddag in de gevangenis van Hasselt bij een zwaar incident vijf cipiers verwond. Dat schrijft Het Belang van Limburg en wordt bevestigd door ACOD-vakbondsman Kristof Muyters.
  [naar artikel]
 3. Gevangene blijft ook aangehouden voor agressie tegen Brugse cipiers (27/08/2019 - Het Nieuwsblad)
  De Brugse raadkamer heeft de aanhouding van een 28-jarige man met een maand verlengd voor opzettelijke slagen en verwondingen tegen drie cipiers van de Brugse gevangenis. De gedetineerde zit 15 jaar cel uit voor een overval met dodelijke afloop en kwam al vaker agressief uit de hoek.
  [naar artikel]
 4. Protestactie in gevangenis van Hasselt nadat vijf cipiers gewond zijn geraakt bij aanval (27/09/2018 - VRT NWS)
  In de gevangenis van Hasselt, voeren de cipiers vandaag actie. Ze doen dat uit protest, omdat een gedetineerde gisteren vijf cipiers heeft aangevallen. Het zou gaan om een Tsjetsjeense Syriëstrijder die werd overgeplaatst vanuit de gevangenis van Brugge en bekend stond om zijn agressief gedrag. Het incident veroorzaakt veel onrust bij de cipiers.
  [naar artikel]
 5. Tsjetjseense Syriëstrijder verwondt 5 cipiers bij incident in gevangenis Hasselt: cipiers voeren actie (27/09/2018 - Knack)
  Een 37-jarige Tsjetsjeense Syriëstrijder heeft woensdagnamiddag in de gevangenis van Hasselt bij een zwaar incident vijf cipiers verwond.
  [naar artikel]
 6. Gevaarlijke gedetineerde riskeert 26 maanden cel voor geweld tegen cipiers (14/06/2018 - Het Nieuwsblad)
  In de zittingszaal van de Hasseltse correctionele rechtbank waren donderdag extra veiligheidsmaatregelen van kracht voor het proces van een 35-jarige Nigeriaan, die nu in de gevangenis van Oudenaarde verblijft. Hij stond terecht voor zwaar geweld tegen vier cipiers van de Hasseltse gevangenis. De man, die al 10 jaar opsluiting kreeg voor geweldsdelicten, riskeert 26 maanden cel.
  [naar artikel]
 7. “Extreem agressieve” terrorist verwondt vijf cipiers in gevangenis Hasselt: “Het was meteen prijs” (27/09/2018 - Het Nieuwsblad)
  Een 37-jarige Tsjetsjeense Syriëstrijder heeft woensdagnamiddag in de gevangenis van Hasselt bij een zwaar incident vijf cipiers verwond. De man stond bekend als “extreem agressief” en zorgde al eerder voor problemen in de gevangenis van Brugge.
  [naar artikel]
 8. “Extreem agressieve” terrorist verwondt vijf cipiers in gevangenis Hasselt: “Het was meteen prijs” (27/09/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Een 37-jarige Tsjetsjeense Syriëstrijder heeft woensdagnamiddag in de gevangenis van Hasselt bij een zwaar incident vijf cipiers verwond. De man stond bekend als “extreem agressief” en zorgde al eerder voor problemen in de gevangenis van Brugge.
  [naar artikel]
 9. Zondagsdienst in Brugse gevangenis nadat gedetineerde cipiers aanvalt (24/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Een gedetineerde heeft deze namiddag drie cipiers aangevallen in de gevangenis van Brugge. De cipiers werden zwaargewond naar het ziekenhuis...
  [naar artikel]
 10. Tsjetsjeense schrik van de cipiers slaags in Hasseltse gevangenis (19/11/2019 - Het Belang van Limburg)
  De Tsjetsjeense worstelkampioen Izyaur Mutaliev (28) heeft zich dinsdag in de Hasseltse rechtbank moeten verantwoorden voor een vechtpartij in de Hasseltse gevangenis. Hij heeft een rijkelijk gevuld strafblad en moet sowieso al tot 2033 achter de tralies verblijven.
  [naar artikel]
 11. Vijf cipiers gewond na aanval van agressieve Syriëstrijder in gevangenis Hasselt (27/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Gisteren verwondde een 37-jarige Tsjetsjeense Syriëstrijder vijf cipiers in de gevangenis van Hasselt. Dat deed hij tijdens de bedeling van...
  [naar artikel]
 12. Vijf cipiers gewond na aanval van agressieve Syriëstrijder in gevangenis Hasselt (27/09/2018 - De Morgen)
  Gisteren verwondde een 37-jarige Tsjetsjeense Syriëstrijder vijf cipiers in de gevangenis van Hasselt. Dat deed hij tijdens de bedeling van avondmaaltijden. De cipiers mochten intussen het ziekenhuis verlaten. Het personeel draait na het incident vandaag op zondagsregime. 
  [naar artikel]
 13. Zondagsdienst in Brugse gevangenis nadat gedetineerde cipiers aanvalt (24/07/2019 - Metro)
  Een gedetineerde heeft woensdagnamiddag drie cipiers aangevallen in de gevangenis van Brugge. De cipiers werden zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. Dat meldt de socialistische vakbond ACOD. Het gevangenispersoneel gaat door het incident zeker tot morgen/donderdag over op zondagsdienst. De gedetineerde die de cipiers aanviel is al langer bekend voor zijn agressieve uitlatingen. Hij is kickbokser en takelde de drie cipiers zwaar toe. Woensdagavond was er al een overleg met het gevangenispersoneel. Zij schakelen over op een zondagsdienst. Donderdagochtend volgt een tweede overleg en wordt beslist over het al dan niet terug opnemen van de normale shifts. De politie heeft de gedetineerde ondertussen meegenomen. bron: Belga Het bericht Zondagsdienst in Brugse gevangenis nadat gedetineerde cipiers aanvalt verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 14. Kooivechter krijgt 2 jaar cel voor terroriseren van ouders (08/11/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De Hasseltse correctionele rechtbank heeft een 23-jarige kooivechter veroordeeld tot 24 maanden celstraf en 400 euro boete wegens huiselijk geweld...
  [naar artikel]
 15. Cipier uit Brugge vindt 6 jaar cel voor kooivechter te weinig: "Hopelijk doet hij dat nooit meer met iemand." (13/01/2021 - VRT NWS)
  Cipier Jan Sigmans uit Brugge vindt 6 jaar cel voor een kooivechter uit Tsjetsjenië niet streng genoeg. Anderhalf jaar geleden werd hij door de Tsjetsjeen samen met 2 andere cipiers toegetakeld in de gevangenis van Brugge. "Ik heb nog altijd last van mijn verwondingen."
  [naar artikel]
 16. Ook Brugse cipiers vragen voldoende gespecialiseerde mondkapjes (03/04/2020 - VRT NWS)
  De cipiersvakbonden vragen garanties dat ook zij voldoende beschermende mondmaskers zullen krijgen. Nu dragen de cipiers vooral mondmaskers die in de gevangenis zelf gemaakt worden. De FPP2-kapjes, die meer bescherming bieden, mogen enkel gebruikt worden in het medisch centrum van de Brugse gevangenis.
  [naar artikel]
 17. Gedetineerde aangehouden voor agressie tegen Brugse cipiers (26/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Brugse onderzoeksrechter heeft een 28-jarige man aangehouden voor opzettelijke slagen en verwondingen tegen drie cipiers van de Brugse...
  [naar artikel]
 18. Drie jaar cel voor geweld in gevangenis: man sloeg vier cipiers het ziekenhuis in (06/10/2020 - Gazet van Antwerpen)
  De correctionele rechtbank heeft Mechelaar Abdelali E.O., die vorig jaar nog twintig jaar cel kreeg voor een schietpartij in de Sint-Katelijnestraat, veroordeeld tot een extra celstraf van drie jaar. De man ging eind 2018 helemaal door het lint toen hij te horen kreeg dat er die dag geen tweede wandeling plaats zou vinden in de gevangenis. Vier cipiers deelden in de klappen.
  [naar artikel]
 19. Kooivechter (23) opnieuw voor rechter, dit keer voor weerspannigheid (05/09/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Een Tsjetsjeense Oostendenaar heeft zich voor de Brugse strafrechter moeten verantwoorden voor weerspannigheid bij zijn arrestatie. De voormalige
  [naar artikel]
 20. Gevangene krijgt 15 maanden extra celstraf voor weerspannigheid en slagen aan cipiers (01/03/2019 - Het Nieuwsblad)
  De Brugse correctionele rechtbank heeft een 34-jarige Bruggeling veroordeeld tot 15 maanden effectieve gevangenisstraf voor weerspannigheid en opzettelijke slagen en verwondingen. Stijn D. ging in de gevangenis van Brugge twee cipiers te lijf. Hij bekende alle feiten.
  [naar artikel]
 21. Milde straffen voor ‘SS-cipiers’ die geweld pleegden in gevangenis van Vorst (27/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  22 cipiers van de gevangenis van Vorst, die daar de SS’ers werden genoemd, hebben milde straffen gekregen. Vijf van hen zijn vrijgesproken,...
  [naar artikel]
 22. Gevangene slaat drie Brugse cipiers in het ziekenhuis (24/07/2019 - VRT NWS)
  Een gevangene heeft vanmiddag drie cipiers aangevallen in de gevangenis van Brugge. De cipiers werden zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. Dat meldt de socialistische vakbond ACOD en wordt ons bevestigd door Kathleen Van De Vijver, woordvoerder van het Gevangeniswezen.
  [naar artikel]
 23. Van Oostendse kickbokser tot schrik van de cipiers: deze extreem gewelddadige gevangene willen ze in Hasselt niet meer bewaken (28/09/2018 - Het Nieuwsblad)
  Uiterst agressief en extreem gevaarlijk. Dat zijn de titels die Ruslan Dagiyev (37) krijgt. De Oostendse Tsjetsjeen is een getrainde kickbokser en een teruggekeerde Syriëstrijder. Woensdagavond sloeg hij in de Hasseltse gevangenis vijf cipiers in elkaar. Omdat de Hasseltse cipiers staken tegen zijn terugkeer, moet Justitie nu een nieuwe gevangenis voor hem zoeken. Volgens zijn advocaat heeft de man psychische hulp nodig.
  [naar artikel]
 24. Overleg tussen vakbonden en minister van Justitie Geens over de toestand in Brugse gevangenis afgelopen (02/08/2019 - VRT NWS)
  Het overleg tussen de vakbonden en minister van Justitie Koen Geens (CD&V) over de toestand in de gevangenis van Brugge is afgelopen. Vorige week werden drie cipiers in elkaar geslagen op de hoogbeveiligde afdeling van de gevangenis. Sindsdien werken de cipiers op zondagsregime. Volgens de Christelijke vakbond ACV is het gesprek constructief verlopen.
  [naar artikel]
 25. Gevangene valt cipiers aan in gevangenis van Merksplas (23/12/2019 - VRT NWS)
  In de gevangenis van Merksplas, in de provincie Antwerpen, is er een geval van fysieke agressie geweest tussen een gevangene en twee cipiers. Een van de cipiers werd voor verdere verzorging overgebracht naar het ziekenhuis.
  [naar artikel]
 26. Agressieve gedetineerde in Hasseltse gevangenis zal worden overgeplaatst (27/09/2018 - Het Belang van Limburg)
  Na het incident met een 37-jarige Tsjetsjeense terrorist in de gevangenis van Hasselt zal de overplaatsing naar een andere strafinrichting volgen. Woensdag tijdens de bedeling van de avondmaaltijd verwondde de man vijf cipiers in de gevangenis in Hasselt. Hij was sinds een drietal dagen overgebracht vanuit de afdeling verhoogde veiligheid in Brugge. Maandag start het overleg om te zien hoe de problematiek van agressieve gedetineerden kan worden aangepakt.
  [naar artikel]
 27. Vier jaar extra cel voor Tsjetsjeen die Hasseltse cipiers verwondde (14/01/2020 - Het Belang van Limburg)
  De 38-jarige Ruslan D. is maandag veroordeeld tot 4 jaar effectieve celstraf en een boete van 800 euro omdat hij agressief was geweest tegen cipiers in de Hasseltse gevangenis.
  [naar artikel]
 28. Cipiers Antwerpse gevangenis leggen werk neer (27/09/2019 - Metro)
  In de gevangenis van Antwerpen hebben de cipiers vanochtend het werk neergelegd. Dat meldt ACV-vakbondssecretaris Filip Dudal. Het personeel is ontevreden over het chronisch personeelstekort in de gevangenis. Deze ochtend vond er een personeelsvergadering plaats. Na afloop werd beslist het werk neer te leggen. De politie is aanwezig om de veiligheid in de gevangenis te verzekeren. bron: Belga Het bericht Cipiers Antwerpse gevangenis leggen werk neer verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 29. Gedetineerde valt cipiers aan in gevangenis Brugge, drie cipiers zwaargewond (25/07/2019 - De Morgen)
  Woensdagnamiddag heeft een gedetineerde drie cipiers aangevallen in de gevangenis van Brugge. De drie cipiers werden zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. Dat meldt de socialistische vakbond ACOD. Het gevangenispersoneel gaat door het incident zeker tot morgen/donderdag over op zondagsdienst.
  [naar artikel]
 30. Cipiers in gevangenis van Turnhout leggen het werk neer (02/10/2019 - Gazet van Antwerpen)
  In de gevangenis van Turnhout is woensdag een spontane staking uitgebroken onder de cipiers. “Ze zijn het personeelstekort beu en willen ook hun solidariteit tonen met de collega’s in de gevangenis van Antwerpen”, zegt VSOA-vakbondssecretaris Eddy De Smedt.
  [naar artikel]
 31. Hasseltse cipiers dreigen met staking door overbevolking (19/02/2018 - Het Nieuwsblad)
  De vakbonden ACOD en ACV hebben een stakingsaanzegging voor de Hasseltse gevangenis ingediend. De cipiers willen met de actie protesteren tegen de overbevolking in de gevangenis. Dat melden de vakbonden maandag.
  [naar artikel]
 32. Tiener (18) riskeert jaar cel voor afpersing. “Hobby om pubers te bestelen” (06/02/2018 - Het Nieuwsblad)
  Een 18-jarige man van Tsjetsjeense origine heeft zich voor de Brugse strafrechter moeten verantwoorden voor een reeks afpersingen en diefstallen met geweld. I.A. troggelde vooral geld en sigaretten af van andere tieners in Tielt. Het openbaar ministerie (OM) vorderde een jaar gevangenisstraf.
  [naar artikel]
 33. Gedetineerde valt cipiers aan in gevangenis Brugge, drie cipiers zwaargewond (24/07/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Deze namiddag heeft een gedetineerde drie cipiers aangevallen in de gevangenis van Brugge. De drie cipiers werden zwaargewond naar het ziekenhuis...
  [naar artikel]
 34. Gedetineerde valt cipiers aan in gevangenis Brugge: drie cipiers zwaargewond (24/07/2019 - De Standaard)
  Woensdagnamiddag heeft een gedetineerde drie cipiers aangevallen in de gevangenis van Brugge. De drie cipiers werden zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht.
  [naar artikel]
 35. Opnieuw cipiers aangevallen in Hasselt (10/10/2018 - VRT NWS)
  In de gevangenis van Hasselt voeren de cipiers actie. Ze werken in zondagsregime uit protest tegen een nieuw geval van agressie. Gisteren zijn er twee cipiers aangevallen tijdens de bedeling van het avondeten.
  [naar artikel]
 36. Tsjetjseense Syriëstrijder verwondt 5 cipiers bij incident in gevangenis Hasselt (27/09/2018 - Metro)
  Een 37-jarige Tsjetsjeense Syriëstrijder heeft gisterennamiddag in de gevangenis van Hasselt bij een zwaar incident vijf cipiers verwond. Dat schrijft Het Belang van Limburg vandaag en ACOD-vakbondsman Kristof Muyters bevestigt het nieuws. “De man was overgebracht vanuit Brugge. Hij stond bekend als extreem agressief en gisteravond was het al prijs. De vijf betrokken cipiers zijn meteen naar de spoedafdeling van het ziekenhuis overgebracht,” vertelt Muyters. De aard van de kwetsuren is nog niet bekend. Volgens Muyters zullen enkele slachtoffers een tijdje werkonbekwaam zijn. De dader verbleef in Brugge op de afdeling verhoogde veiligheid. Daar had hij ook al moeilijkheden veroorzaakt. In de strafinrichting van Hasselt zou hij normaal gezien op de deradicaliseringsafdeling worden ondergebracht, maar dat was nog niet het geval. Hij werd geplaatst in een strafcel op de beveiligde afdeling om hem te kunnen observeren. Bij de bedeling van de maaltijden liep het gisteren om 16.30 uur mis. De vakbond zal het personeel vandaag toespreken. De cipiers zijn de besparingen op het personeel beu, waardoor de veiligheid in het gedrang komt. bron: Belga Het bericht Tsjetjseense Syriëstrijder verwondt 5 cipiers bij incident in gevangenis Hasselt verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 37. Cipiers zijn bezorgd over coronavirus in overbevolkte Antwerpse gevangenis (19/03/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Ook in de gevangenis in de Begijnenstraat is er bezorgdheid over het besmettingsgevaar. De gevangenis is wel een gesloten instelling, maar er komen natuurlijk geregeld nieuwe gevangenen binnen. Volgens advocaat Walter Damen moet er meer gebeuren om zowel personeel, de cipiers, als de gedetineerden beter te beschermen.
  [naar artikel]
 38. Cipiers in Brugge weigeren werk aan te vatten na incidenten met gewelddadige gedetineerden (01/08/2019 - Het Nieuwsblad)
  Het rommelt nog steeds heel erg in de gevangenis van Brugge na het gewelddadige incident tegen drie cipiers vorige week. De cipiers in heel de gevangenis weigerden donderdagochtend het werk aan te vatten. De onderhandelingen met de directie zitten al enkele dagen in een impasse. “De kans bestaat inderdaad dat het vandaag tot een staking komt”, zegt ACOD-secretaris Gino Hoppe.
  [naar artikel]
 39. Drie cipiers achter tralies voor gsm- en drugssmokkel in gevangenis (20/01/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Drie cipiers van de gevangenis van Aarlen, Luxemburg, zijn aangehouden omdat ze ervan verdacht worden drugs en gsm's te hebben
  [naar artikel]
 40. Wij spraken met de zus van Ringo De Witte, de schrik van de Brugse cipiers: “De isoleercel heeft hem kapotgemaakt” (05/08/2019 - Het Nieuwsblad)
  Salah Abdeslam en Mehdi Nemmouche, de twee grootste terroristen van ons land. Ze zaten samen op de afdeling Hoge Veiligheid in de gevangenis van Brugge. Op één cel van elkaar verwijderd, met tussen hen Ringo De Witte (45). Een simpele West-Vlaming met een groot agressieprobleem. Al een week lang staat de gevangenis op stelten omdat cipiers eisen dat hij wordt overgeplaatst naar een psychiatrisch centrum. Tien maanden na zijn internering komt dat er nu donderdag eindelijk van. Zijn zus snapt niet dat het allemaal zo lang moest duren. “Ringo is ziek geworden in de gevangenis.”
  [naar artikel]
 41. Drie cipiers gewond na aanval gedetineerde in gevangenis Brugge (25/07/2019 - De Morgen)
  Een gedetineerde heeft drie cipiers aangevallen in de gevangenis van Brugge. De drie cipiers werden zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. Dat meldt de socialistische vakbond ACOD. Het gevangenispersoneel gaat door het incident zeker tot vandaag over op zondagsdienst.
  [naar artikel]
 42. Syriëstrijder verwondt zes cipiers in Hasseltse gevangenis (16/12/2019 - Het Belang van Limburg)
  Het openbaar ministerie heeft maandag in Hasselt drie jaar cel gevorderd tegen Syriëstrijder en MMA-vechter Ruslan D. Op 26 september vorig jaar verwondde de Tsjetsjeen, die bekend staat als uiterst agressief, zes cipiers in Hasselt tijdens de voedselbedeling.
  [naar artikel]
 43. Cipiers Franse gevangenis zullen werk hervatten na twee weken staking en blokkades (20/03/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De cipiers in de gevangenis van Alençon/Condé-sur-Sarthe, in het noordwesten van Frankrijk, hebben beslist om hun stakingsactie stop te zetten. Dat...
  [naar artikel]
 44. Cipiers Antwerpse gevangenis leggen werk neer (27/09/2019 - De Standaard)
  In de gevangenis van Antwerpen hebben de cipiers vrijdagochtend het werk neergelegd. Dat meldt ACV-vakbondssecretaris Filip Dudal.
  [naar artikel]
 45. Dansleraar verdacht van verkrachting doet in de gevangenis gewoon verder: vrouwelijke cipiers lastiggevallen (15/01/2021 - Het Nieuwsblad)
  Er hangt hem 10 jaar cel en nog eens 10 jaar terbeschikkingstelling van de strafuitvoeringsrechtbank boven het hoofd voor verkrachtingen en andere zedenfeiten. Toch kon het Etina N. er niet van weerhouden om tijdens zijn voorhechtenis zelfs de vrouwelijke cipiers in de gevangenis lastig te vallen. Hij masturbeerde zich zelfs zonder schroom toen een van hen langs kwam.
  [naar artikel]
 46. Parket wil 24 cipiers en directielid van gevangenis Vorst voor rechter brengen (14/09/2017 - VRT NWS)
  Het parket van Brussel startte een onderzoek nadat verschillende gedetineerden een klacht hadden ingediend over feiten van zwaar geweld.  24 cipiers zouden de gevangenen regelmatig hebben uitgescholden, vernederd en geprovoceerd. De raadkamer beslist op 3 oktober of de zaak effectief voor de rechtbank zal komen.
  [naar artikel]
 47. Staking in gevangenis van Bergen nadat gevangene vijf cipiers verwondt (05/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Cipiers van de gevangenis van Bergen willen zondag vanaf 14.00 uur gedurende 24 uur het werk neerleggen. Ze hebben dat beslist na een gewelddadig...
  [naar artikel]
 48. Cipiers voor de rechter voor mishandeling belangrijkste jihadronselaar van België (17/12/2019 - Het Laatste Nieuws)
  Het Brusselse parket heeft vandaag gevangenisstraffen met uitstel gevorderd tegen drie cipiers van de gevangenis van Sint-Gillis, omdat ze...
  [naar artikel]
 49. Onmenselijk gedrag 22 cipiers en directrice gevangenis van Vorst: uitspraak valt 27 maart (05/02/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De hoorzittingen voor de Brusselse correctionele rechtbank in het proces van 22 cipiers en de directrice van de gevangenis van Vorst zijn...
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.