Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

27 January 2021
18:09 uur

Coronacrisis: Vlaanderen lanceert vaccinatieteller, besmettingen (en aantal tests) stijgen fors

Knack

13/01/2021 - 13:28

Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP KNACK

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Coronacrisis: Zuid-Afrikaanse variant gevonden in België, besmettingen (en aantal tests) stijgen fors (13/01/2021 - Knack)
  Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
  [naar artikel]
 2. Gemiddeld aantal besmettingen blijft fors stijgen, op maandag werden al 370 gevallen geteld (23/07/2020 - VRT NWS)
  Opnieuw is het gemiddelde aantal besmettingen in ons land fel gestegen. Sciensano telt nu al gemiddeld 193 besmettingen per dag. En de dagcijfers wijzen erop dat we de (nieuwe) piek nog niet hebben bereikt. Volg hier alle updates over de coronacrisis.
  [naar artikel]
 3. Vlaamse vaccinatieteller met aantal geregistreerde vaccinaties staat online (18/01/2021 - VRT NWS)
  In Vlaanderen hebben al ruim 53.000 bewoners en personeelsleden in woonzorgcentra een eerste dosis van het coronavaccin gekregen. Dat meldt het Agentschap Zorg en Gezondheid. De cijfers zijn vanaf nu te volgen via de Vlaamse vaccinatieteller, via de website www.laatjevaccineren.be/vaccinatieteller.
  [naar artikel]
 4. Aantal nieuwe besmettingen neemt af, maar in woonzorgcentra stijgen ze nog fors (04/11/2020 - Het Belang van Limburg)
  Elders neemt het aantal besmettingen voor het eerst weer af, maar in woon-zorgcentra stijgen ze nog fors. Op 3 november waren in totaal al 3.453 bewoners besmet. Van nog eens 904 anderen vermoedt men dat ze kampen met Covid-19. Ook bij het personeel lopen de besmettingen op. “We hopen dat het niet zo’n vaart zal lopen als tijdens de eerste golf, maar we houden ons hart vast.”
  [naar artikel]
 5. LIVE. Medicijnwaakhond VS keurt noodtoelating voor coronavaccin Moderna goed - Overlegcomité buigt zich opnieuw over aanpak coronacrisis (18/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het gemiddelde aantal dagelijkse besmettingen blijft stijgen. Daarnaast neemt die stijging steeds sneller toe. Het aantal afgenomen tests is de afgelopen dagen echter ook gevoelig gestegen: in de periode van 7 tot 13 december werden 12 procent meer tests uitgevoerd dan de week ervoor. Wat testbeleid betreft, moeten Brussel en Wallonië volgens biostatisticus Geert Molenberghs een tandje bijsteken: uit de cijfers blijkt immers dat het aantal testen per 100.000 inwoners een pak hoger ligt in Vlaanderen dan in de rest van het land. Volg alle nieuws over Covid-19 in dit liveblog.
  [naar artikel]
 6. Aantal nieuwe besmettingen neemt af, maar in woon-zorgcentra stijgen ze nog fors: “We houden ons hart vast” (04/11/2020 - Het Nieuwsblad)
  Elders neemt het aantal besmettingen voor het eerst weer af, maar in woon-zorgcentra stijgen ze nog fors. Op 3 november kregen 3.453 bewoners een positieve test. Van nog eens 904 anderen vermoedt men dat ze kampen met COVID-19. Ook bij het personeel lopen de besmettingen op. “We hopen dat het zo’n vaart niet zal lopen als tijdens de eerste golf, maar we houden ons hart vast.”
  [naar artikel]
 7. Gemiddeld aantal nieuwe besmettingen stijgt opnieuw fors (18/07/2020 - Het Nieuwsblad)
  Het gemiddeld aantal besmettingen in ons land blijft stijgen. In de periode van 8 tot 14 juli kwamen er gemiddeld 127,4 per dag bij. Het aantal besmettingen ligt nu 46,2 procent hoger dan een week eerder. Toen waren dat nog 87 nieuwe besmettingen per dag. In ons land is er nu al elf dagen op rij sprake van een toename.
  [naar artikel]
 8. Aantal besmettingen blijft stijgen, nu al gemiddeld 175 besmettingen per dag (21/07/2020 - Het Nieuwsblad)
  Het zevendaagse gemiddelde van de besmettingen met het coronavirus is opnieuw fors gestegen. Dat blijkt dinsdagochtend uit de recentste gegevens van het gezondheidsinstituut Sciensano.
  [naar artikel]
 9. Coronacrisis: Besmettingen stijgen fors - ziekenhuisopnames en overlijdens dalen (13/01/2021 - Knack)
  Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
  [naar artikel]
 10. Besmettingen stijgen fors met maar liefst 30 procent (13/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  Het gemiddeld aantal coronabesmettingen in ons land is opnieuw fors gestegen. De trend van het aantal opnames en overlijdens is wel nog steeds dalend, blijkt uit cijfers van gezondheidsinstituut Sciensano.
  [naar artikel]
 11. OVERZICHT. Aantal besmettingen stijgt fors tot 491 per dag, ook ziekenhuiscijfers blijven stijgen (03/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het aantal nieuwe besmettingen met het coronavirus in België blijft verder toenemen. Tussen 24 en 30 juli ging het om gemiddeld 490,7 of afgerond...
  [naar artikel]
 12. Ziekenhuisopnames blijven fors toenemen, ook aantal besmettingen stijgt weer (25/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  Het aantal ziekenhuisopnames van coronapatiënten blijft almaar sterker stijgen. Dat geven de cijfers van gezondheidsinstituut Sciensano maandagochtend aan. Ook het aantal besmettingen zit opnieuw in stijgende lijn.
  [naar artikel]
 13. Dagelijks aantal besmettingen stijgt ondanks gewijzigd testbeleid: “Werkelijk aantal zal ongeveer 10 procent hoger liggen” (29/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De coronacijfers blijven stijgen in ons land. Zo werden er vandaag twee records gebroken: het gemiddeld aantal ziekenhuisopnames per dag is hoger dan ooit, en nooit eerder lagen er zoveel coronapatiënten in de Belgische ziekenhuizen. Bovendien blijft het dagelijks aantal nieuwe besmettingen stijgen, zelfs al worden er minder tests uitgevoerd. “In werkelijkheid zullen er dagelijks ongeveer 10 procent nieuwe besmettingen bijgeteld moeten worden”, voorspelt biostatisticus Geert Molenberghs.
  [naar artikel]
 14. Besmettingen stijgen minder fors, maar ziekenhuisopnames dalen (16/01/2021 - De Standaard)
  De cijfers in de ziekenhuizen blijven in dalende lijn. Het aantal besmettingen stijgt opnieuw, maar minder fors dan voordien.
  [naar artikel]
 15. Coronavirus: alle cijfers stijgen, ook het aantal overlijdens (27/01/2021 - Express)
  Na het aantal ziekenhuisopnames van coronapatiënten en het aantal nieuwe besmettingen de voorbije dagen, stijgt nu ook het aantal overlijdens door het coronavirus. Alle parameters waarmee coronacrisis in ons land beschreven wordt, stijgen nu. Dat blijkt uit de meest recente cijfers van gezondheidsinstituut Sciensano. Want na dagen van stijging bij de ziekenhuisopnames en de besmettingen, […] The post Coronavirus: alle cijfers stijgen, ook het aantal overlijdens appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 16. Aantal coronabesmettingen blijft stijgen (11/01/2021 - Express)
  Volgens de meest recente cijfers van gezondheidsinstituut Sciensano blijft het aantal besmettingen met het coronavirus stijgen. In de week van 1 tot 7 januari was sprake van een stijging met 14 procent. Het aantal ziekenhuisopnames en het aantal overlijdens daalt wel nog steeds. Het aantal besmettingen met het coronavirus blijft stijgen. Elke dag kwamen er […] The post Aantal coronabesmettingen blijft stijgen appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 17. Vlaamse vaccinatieteller - mét aantal toegediende vaccins - staat online (18/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  In Vlaanderen kregen maandag al ruim 53.000 bewoners en personeelsleden in woonzorgcentra een eerste dosis van het coronavaccin. Dat meldt het Agentschap Zorg en Gezondheid. De cijfers zijn vanaf nu te volgen via de Vlaamse vaccinatieteller.
  [naar artikel]
 18. Aantal besmettingen blijft fors stijgen (18/07/2020 - De Tijd)
  10:22 Het aantal besmettingen lag in de voorbije week 46 procent hoger dan in de week voordien. In Antwerpen gaat huisartsen en vrijwilligers zelf contacttracing opstarten.
  [naar artikel]
 19. Aantal nieuwe besmettingen per dag stijgt fors (18/09/2020 - De Standaard)
  Het aantal nieuwe besmettingen blijft sterk stijgen. Ook het aantal ziekenhuisopnames per dag stijgt, zij het langzamer. Tegelijk stagneert het sterftecijfer.
  [naar artikel]
 20. Ziekenhuisopnames blijven fors toenemen, ook dagelijkse besmettingscijfers stijgen door (25/01/2021 - De Morgen)
  Het aantal ziekenhuisopnames van coronapatiënten blijft almaar sterker stijgen. Dat geven de cijfers van gezondheidsinstituut Sciensano vanochtend aan. Ook het aantal besmettingen zit opnieuw in stijgende lijn.
  [naar artikel]
 21. OVERZICHT. Ziekenhuisopnames blijven fors toenemen, ook dagelijkse besmettingscijfers stijgen door (25/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het aantal ziekenhuisopnames van coronapatiënten blijft almaar sterker stijgen. Dat geven de cijfers van gezondheidsinstituut Sciensano vanochtend aan. Ook het aantal besmettingen zit opnieuw in stijgende lijn.
  [naar artikel]
 22. Nergens stijgt het aantal besmettingen zo fors als in West-Vlaanderen? Wat is er aan de hand? (12/12/2020 - Het Nieuwsblad)
  Nergens stijgt het aantal besmettingen zo fors als in West-Vlaanderen. Maar dat betekent nog niet dat de inwoners de regels minder ­respecteren. Wat is er dan wel aan de hand?
  [naar artikel]
 23. OVERZICHT. Besmettingen blijven fors stijgen, ziekenhuisopnames en overlijdens dalen wel nog (13/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het gemiddeld aantal coronabesmettingen in ons land is opnieuw fors gestegen, voor de vijfde dag op rij al. De trend van het aantal opnames en overlijdens is wel nog steeds dalend, blijkt uit cijfers van gezondheidsinstituut Sciensano.
  [naar artikel]
 24. Besmettingen blijven fors stijgen, ziekenhuisopnames en overlijdens dalen wel nog (13/01/2021 - De Morgen)
  Het gemiddeld aantal nieuwe coronabesmettingen in ons land is opnieuw fors gestegen, voor de vijfde dag op rij al. De trend van het aantal opnames en overlijdens is wel nog steeds dalend, blijkt uit cijfers van gezondheidsinstituut Sciensano.
  [naar artikel]
 25. OVERZICHT. Besmettingen blijven fors stijgen, ziekenhuisopnames en overlijdens dalen wel nog (13/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het gemiddeld aantal nieuwe coronabesmettingen in ons land is opnieuw fors gestegen, voor de vijfde dag op rij al. De trend van het aantal opnames en overlijdens is wel nog steeds dalend, blijkt uit cijfers van gezondheidsinstituut Sciensano.
  [naar artikel]
 26. Sciensano waarschuwt: "Stijging hospitalisaties nu zijn besmettingen van 3 weken geleden, en aantal besmettingen zal nog stijgen" (22/07/2020 - VRT NWS)
  Het aantal patiënten dat met COVID-19 moet opgenomen worden in het ziekenhuis zit in stijgende lijn. "Dat zijn mensen die zo'n drie weken geleden besmet zijn geraakt", zei gezondheidsinstituut Sciensano op de persconferentie over de coronacijfers. Een duidelijke waarschuwing, want het aantal besmettingen zelf blijft fors stijgen. "En we verwachten dat dat cijcer de komende dagen nog verder zal toenemen", klonk het. "Maar we kunnen het tij nog keren", luidde de boodschap.
  [naar artikel]
 27. Gemiddeld aantal nieuwe besmettingen per dag met 15 procent gedaald (23/08/2020 - Metro)
  Het gemiddeld aantal nieuwe besmettingen met het coronavirus in België is voor de zevende dag op rij gedaald. In de week van 13 tot en met 19 augustus werden gemiddeld 507,9 besmettingen per dag geregistreerd. Dat is een daling met 15 procent in vergelijking met een week eerder – toen zaten we op gemiddeld 595 besmettingen per dag. Het gemiddeld aantal doden per dag blijft wel stijgen. Dat blijkt uit de gegevens van Sciensano. Er is wel nog altijd sprake van een stijging van het aantal besmettingen in het Brussels gewest. Op een week tijd werden daar 898 besmettingen vastgesteld, 76 meer dan een week eerder. Ook in de provincies Vlaams-Brabant (+57 gevallen) en Henegouwen (+23) is het virus in opmars. In de provincie Antwerpen werden op een week tijd nog 794 besmettingen bevestigd, 416 minder dan de week daarvoor. Enkel in Brussel, Vlaams-Brabant en Henegouwen zit het reproductiegetal nog boven 1: respectievelijk 1,085, 1,120 en 1,156. In totaal zijn er in België al 81.468 bevestigde besmettingen met het coronavirus, wat er 574 meer zijn dan het aantal dat zaterdag was gemeld. Op weekbasis zit ons land op een incidentie van 30,9 per 100.000 inwoners. De week ervoor bedroeg die incidentie nog 36,3. Het aantal bijkomende overlijdens blijft nog toenemen. Daling aantal nieuwe ziekenhuisopnames Er stierven op een week tijd gemiddeld 9,7 mensen per dag aan COVID-19. Dat is een toename met 31 procent in vergelijking met vorige week. Het totale dodental in ons land staat intussen al op 9.988, drie meer dan gisteren was aangegeven. Tot slot werden op een week tijd gemiddeld 26 mensen per dag in het ziekenhuis opgenomen. In vergelijking met vorige week is dat een daling met 23 procent. In de ziekenhuizen lagen zaterdag 310 patiënten, van wie 85 op de afdelingen intensive care. Voor die laatsten gaat het om een stijging met 4 procent. Van 13 tot en met 19 augustus werden in ons land meer dan 130.000 tests uitgevoerd, of gemiddeld 18.599 per dag. In de periode lag het aantal positieve tests voor heel België op 3 procent. Lees ook: Aantal doden blijft fors stijgen, maar wel minder besmettingen en ziekenhuisopnames Het bericht Gemiddeld aantal nieuwe besmettingen per dag met 15 procent gedaald verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 28. LIVE. Biden test negatief - Kenniscentrum trekt lessen over beheer van toestroom ziekenhuizen uit eerste golf (18/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het gemiddelde aantal dagelijkse besmettingen blijft stijgen. Daarnaast neemt die stijging steeds sneller toe. Het aantal afgenomen tests is de afgelopen dagen echter ook gevoelig gestegen: in de periode van 7 tot 13 december werden 12 procent meer tests uitgevoerd dan de week ervoor. Wat testbeleid betreft, moeten Brussel en Wallonië volgens biostatisticus Geert Molenberghs een tandje bijsteken: uit de cijfers blijkt immers dat het aantal testen per 100.000 inwoners een pak hoger ligt in Vlaanderen dan in de rest van het land. Volg alle nieuws over Covid-19 in dit liveblog.
  [naar artikel]
 29. Coronacrisis: Aantal besmettingen en overlijdens blijft stijgen (27/01/2021 - Knack)
  Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
  [naar artikel]
 30. Aantal besmettingen opnieuw fors gestegen (20/07/2020 - Express)
  Het aantal nieuwe besmettingen met Covid-19 is opnieuw fors gestegen. Gemiddeld zijn er nu 154 nieuwe besmettingen per dag. Vanaf... The post Aantal besmettingen opnieuw fors gestegen appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 31. Coronacrisis: Aantal nieuwe besmettingen zakt fors onder de 2000 (29/12/2020 - Knack)
  Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
  [naar artikel]
 32. Coronacrisis: Aantal nieuwe besmettingen zakt fors onder 2000 (29/12/2020 - Knack)
  Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
  [naar artikel]
 33. Coronacrisis: Besmettingen met 14 procent gestegen, maar aantal tests met 39 procent omhoog (11/01/2021 - Knack)
  Blijf in deze live op de hoogte van onze laatste updates over de coronacrisis.
  [naar artikel]
 34. OVERZICHT. Ziekenhuisopnames blijven fors toenemen, ook dagelijkse besmettingscijfers stijgen door (25/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het aantal ziekenhuisopnames van coronapatiënten blijft almaar sterker stijgen. Dat geven de cijfers van gezondheidsinstituut Sciensano vanochtend aan. Elke dag worden er gemiddeld 132,6 patiënten opgenomen, een stijging met 19 procent. Ook het aantal besmettingen zit opnieuw in stijgende lijn.
  [naar artikel]
 35. LIVE. Medicijnwaakhond VS keurt noodtoelating voor coronavaccin Moderna goed - Kenniscentrum trekt lessen over beheer van toestroom ziekenhuizen uit eerste golf (18/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het gemiddelde aantal dagelijkse besmettingen blijft stijgen. Daarnaast neemt die stijging steeds sneller toe. Het aantal afgenomen tests is de afgelopen dagen echter ook gevoelig gestegen: in de periode van 7 tot 13 december werden 12 procent meer tests uitgevoerd dan de week ervoor. Wat testbeleid betreft, moeten Brussel en Wallonië volgens biostatisticus Geert Molenberghs een tandje bijsteken: uit de cijfers blijkt immers dat het aantal testen per 100.000 inwoners een pak hoger ligt in Vlaanderen dan in de rest van het land. Volg alle nieuws over Covid-19 in dit liveblog.
  [naar artikel]
 36. LIVE. Medicijnwaakhond VS keurt noodtoelating voor coronavaccin Moderna goed - Kenniscentrum trekt lessen over beheer van toestroom ziekenhuizen uit eerste golf (18/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het gemiddelde aantal dagelijkse besmettingen blijft stijgen. Daarnaast neemt die stijging steeds sneller toe. Het aantal afgenomen tests is de afgelopen dagen echter ook gevoelig gestegen: in de periode van 7 tot 13 december werden 12 procent meer tests uitgevoerd dan de week ervoor. Wat testbeleid betreft, moeten Brussel en Wallonië volgens biostatisticus Geert Molenberghs een tandje bijsteken: uit de cijfers blijkt immers dat het aantal testen per 100.000 inwoners een pak hoger ligt in Vlaanderen dan in de rest van het land. Volg alle nieuws over Covid-19 in dit liveblog.
  [naar artikel]
 37. Dalende trend aantal besmettingen is “gestopt’, maar dat komt door toegenomen aantal tests (11/05/2020 - Het Nieuwsblad)
  Met 368 nieuwe bevestigde besmettingen is de “de dalende trend van het aantal besmettingen gestopt”. Dat zei viroloog Steven Van Gucht tijdens de dagelijkse persconferentie van het Crisiscentrum. Wel merkt hij op dat het aantal test beduidend gestegen is. Er wordt nu meer en breder getest. “Dit is waarschijnlijk de belangrijkste verklaring waarom het aantal besmettingen stijgt.”
  [naar artikel]
 38. IN KAART. Hoe evolueert het aantal besmettingen met het coronavirus in uw regio? (16/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het gemiddeld aantal nieuwe coronabesmettingen op weekbasis in België is fors aan het stijgen. Het ontdekken van lokale broeihaarden blijft enorm...
  [naar artikel]
 39. Aantal nieuwe besmettingen fors gedaald (25/05/2020 - Express)
  Er zijn de voorbije dag ‘maar’ 250 nieuwe besmettingen met het coronavirus vastgesteld. Dat is 11 procent meer dan de... The post Aantal nieuwe besmettingen fors gedaald appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 40. Aantal coronabesmettingen blijft stijgen in Zuid-Korea, alarmniveau naar hoogste peil (23/02/2020 - VRT NWS)
  Zuid-Korea brengt het alarmniveau naar "code rood", het hoogste peil, nu het aantal nieuwe besmettingen met het coronavirus Covid-19 er blijft stijgen. Dat betekent dat de regering de maatregelen om het virus in te dijken, fors kan opvoeren. Vandaag werden 169 nieuwe besmettingen gemeld, wat het totale aantal nu al op 602 brengt.
  [naar artikel]
 41. Ziekenhuisopnames blijven fors toenemen, ook aantal coronabesmettingen stijgt weer (25/01/2021 - Het Nieuwsblad)
  Het aantal ziekenhuisopnames van coronapatiënten blijft almaar sterker stijgen. Dat geven de cijfers van gezondheidsinstituut Sciensano maandagochtend aan. Ook het aantal besmettingen zit opnieuw in stijgende lijn.
  [naar artikel]
 42. Cijfers blijven onrustwekkend stijgen: gisteren 585 ziekenhuisopnames, dinsdag 15.400 besmettingen (24/10/2020 - De Morgen)
  Afgelopen dinsdag is bij 15.432 mensen in ons land het coronavirus vastgesteld, waarmee het gemiddeld aantal besmettingen fors verder door blijft stijgen en nu boven de 11.000 uitkomt. Ook in de ziekenhuizen blijft het de slechte kant op gaan, met gisteren 585 nieuwe opnames in een dag tijd. Het is van de piek in de eerste golf begin april geleden dat dat er nog zo veel waren.
  [naar artikel]
 43. Besmettingen stijgen naar gemiddeld 1.476 per dag (25/09/2020 - Express)
  Het aantal besmettingen met het coronavirus in ons land blijft stijgen. Zo worden er op dit moment dagelijks gemiddeld 1.476... The post Besmettingen stijgen naar gemiddeld 1.476 per dag appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 44. Ziekenhuisopnames stijgen met 27% in provincie Antwerpen (18/12/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Het aantal besmettingen stijgt op weekbasis met 12 procent. Dat blijkt uit de nieuwste cijfers van Sciensano. Het gaat om 2.445 nieuwe besmettingen gemiddeld per dag. In de provincie Antwerpen is de stijging het meest uitgesproken, ook het aantal ziekenhuisopnames stijgt fors.
  [naar artikel]
 45. Coronavirus: aantal besmettingen en ziekenhuisopnames blijft stijgen (24/09/2020 - Express)
  Alle coronacijfers blijven stijgen. Het zijn vooral de cijfers over de ziekenhuizen die experts nu zorgen baren. De voorbije week werden... The post Coronavirus: aantal besmettingen en ziekenhuisopnames blijft stijgen appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 46. Het aantal besmettingen blijft stijgen, maar het aantal hospitalisaties neemt af: hoe kan dat? (14/07/2020 - Het Nieuwsblad)
  Voor de zesde dag op rij is het aantal besmettingen met het coronavirus in ons land gestegen. Tegelijkertijd nemen het aantal ziekenhuisopnames én het aantal overlijdens af. Hoe kan dat?
  [naar artikel]
 47. Het aantal besmettingen blijft stijgen, maar het aantal hospitalisaties neemt af: hoe kan dat? (14/07/2020 - Het Belang van Limburg)
  Voor de zesde dag op rij is het aantal besmettingen met het coronavirus in ons land gestegen. Tegelijkertijd nemen het aantal ziekenhuisopnames én het aantal overlijdens af. Hoe kan dat?
  [naar artikel]
 48. OVERZICHT. Dramatische cijfers stijgen verder: vrijdag 585 ziekenhuisopnames, dinsdag meer dan 15.400 besmettingen (24/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Afgelopen dinsdag is bij 15.432 mensen in ons land het coronavirus vastgesteld, waarmee het gemiddeld aantal besmettingen fors verder door blijft stijgen en nu boven de 11.000 uitkomt. Ook in de ziekenhuizen blijft het de slechte kant op gaan, met gisteren 585 nieuwe opnames in een dag tijd. Het is van de piek in de eerste golf begin april geleden dat dat er nog zo veel waren.
  [naar artikel]
 49. OVERZICHT. Dramatische cijfers stijgen verder: vrijdag 585 ziekenhuisopnames, dinsdag meer dan 15.400 besmettingen (24/10/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Afgelopen dinsdag is bij 15.432 mensen in ons land het coronavirus vastgesteld, waarmee het gemiddeld aantal besmettingen fors verder door blijft stijgen en nu boven de 11.000 uitkomt. Ook in de ziekenhuizen blijft het de slechte kant op gaan, met gisteren 585 nieuwe opnames in een dag tijd. Het is van de piek in de eerste golf begin april geleden dat dat er nog zo veel waren.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.