Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

27 January 2021
16:38 uur

De prijs voor schattige AI van het jaar gaat naar … de Moflin, uw corona-knuffelrobot

Express

13/01/2021 - 15:16

Elk jaar belooft er een bedrijf wel de beste, emotioneel intelligentste, menselijkste AI en robot. Met de Moflin lijkt Vanguard Industries echter de hoofdvogel afgeschoten te hebben. Het ding is onweerstaanbaar schattig. Bijzonder knuffelbaar, het maakt piepgeluidjes en het is allergeenvrij en coronaproof. Dat is de essentie van de Moflin: de AI-knuffelrobot die Vanguard Industries […] The post De prijs voor schattige AI van het jaar gaat naar … de Moflin, uw corona-knuffelrobot appeared first on Business AM.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP EXPRESS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Tweeling van Monaco gaat voor het eerst naar kapper en dat levert schattige beelden op (15/11/2017 - Het Belang van Limburg)
  De Monegaskische tweeling Jacques en Gabrielle is ondertussen bijna drie jaar oud en dus was het tijd om voor het eerst naar de kapper te gaan. Mama prinses Charlène deelde daarvan de uiterst schattige foto's op Instagram.
  [naar artikel]
 2. Schattige Lotte zingt 'Just Give Me a Reason'! (21/04/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De prijs voor leukste haarband gaat zeker al naar Lotte! Ze zingt 'Just Give Me a Reason' van 'P!nk', maar geeft ze de coaches ook een reden om
  [naar artikel]
 3. “We hebben net een incident verméden”, dag 1 in Burgos en grote ploegen maken al ruzie om corona (29/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Corona, corona, corona. In Burgos was het gisteren al prijs nog voor de koers begon. Twee renners van Israel Start-Up Nation startten niet omdat ze...
  [naar artikel]
 4. Benzine daalt naar laagste prijs sinds november (16/06/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Benzinerijders kunnen vanaf zaterdag goedkoper tanken. De prijs voor benzine 95 E10 daalt 2,3 cent naar 1,382 euro per liter, zo meldt de federale overheidsdienst Economie. Het gaat om de laagste prijs dit jaar, zo blijkt uit de gegevens van de petroleumfederatie Petrolfed.
  [naar artikel]
 5. Benzine daalt naar laagste prijs sinds november (16/06/2017 - Het Belang van Limburg)
  Benzinerijders kunnen vanaf zaterdag goedkoper tanken. De prijs voor benzine 95 E10 daalt 2,3 cent naar 1,382 euro per liter, zo meldt de federale overheidsdienst Economie. Het gaat om de laagste prijs dit jaar, zo blijkt uit de gegevens van de petroleumfederatie Petrolfed.
  [naar artikel]
 6. Nederlandse dichter Alfred Schaffer wint P.C. Hooft-prijs voor zijn oeuvre (15/12/2020 - VRT NWS)
  De P.C. Hooft-prijs voor Letterkunde gaat volgend jaar naar de Nederlandse dichter Alfred Schaffer. Hij krijgt de prijs voor zijn volledige oeuvre. Schaffer is 47 jaar en een van de jongste dichters die de prijs ooit won. Enkel Lucebert (43), Gerard Reve (45) en Rudy Kousbroek (46) waren jonger.
  [naar artikel]
 7. Gentse imam wint Prijs voor de Mensenrechten (14/11/2017 - De Standaard)
  De Prijs voor Mensenrechten gaat dit jaar naar de Gentse imam Khalid Benhaddou. Dat meldt hij dinsdag zelf in een persbericht. De uitreiking van de prijs vindt plaats op 9 december in de El Fath moskee in Gent.
  [naar artikel]
 8. Prijs voor de Democratie naar Anuna, Kyra en klimaatspijbelaars (21/07/2019 - Het Nieuwsblad)
  Op het Walter De Buckplein in Gent is zondagavond de Prijs voor de Democratie 2019 uitgereikt aan Youth for Climate en Anuna, Kyra, Adelaide en de klimaatspijbelaars. De prijs Jaap Kruithof gaat dit jaar naar vakbondssecretaris Bruno Verlaeckt. De prijsuitreiking is een initiatief van Democratie 2000 en Trefpuntfestival.
  [naar artikel]
 9. Hogescholen KdG en Howest krijgen ‘Skeptische Put’-prijs voor acupunctuuropleiding (29/07/2020 - De Standaard)
  De twijfelachtige eer van de ‘Skeptische Put’-prijs gaat dit jaar naar de Karel de Grote Hogeschool en Howest voor het organiseren van een opleiding acupunctuur. De prijs wordt elk jaar uitgereikt door SKEPP, de Studiekring voor Kritische Evaluatie van Pseudowetenschap en het Paranormale. Daarnaast werd ook ‘de Zesde Vijs’, voor het verspreiden van objectieve wetenschappelijke kennis, uitgereikt aan twee journalisten van De Morgen voor een onderzoeksdossier over vaccins.
  [naar artikel]
 10. Deze schattige baby-giraf moet door het leven met een weinig flatterende naam (01/06/2020 - Het Belang van Limburg)
  Tijdens de coronacrisis gebeuren er uiteraard ook nog goede zaken. Zo is er in het Bali Safari Park in Indonesië op 9 april een schattige giraf geboren die vanaf nu met de toepasselijke naam ‘Corona’ door het leven moet. De zoo werd reeds in maart gesloten door de autoriteiten en mede daarom besloten de medewerkers om de giraf naar de pandemie te vernoemen.
  [naar artikel]
 11. Lize Spit grijpt naast Libris Literatuurprijs (09/05/2017 - Het Laatste Nieuws)
  De Libris Literatuur Prijs, de prestigieuze prijs voor de beste oorspronkelijk Nederlandstalige roman van het afgelopen jaar, gaat naar Alfred
  [naar artikel]
 12. Actrice post schattige puberfoto voor het goede doel (01/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  Actrice Reese Witherspoon postte een wat bevreemdende, maar ook wel heel schattige foto op Instagram van zichzelf als puber. Alles voor het goede doel, schrijft ze eronder. Met elke #puberme-foto die gepost wordt, gaat er geld naar de slachtoffers van de orkaan in Puerto Rico.
  [naar artikel]
 13. Meisje verkleedt zich als haar hond voor Halloween (02/11/2017 - Metro)
  Veel kinderen verkleden zich op Halloween als hun favoriete superheld. Soms is dat Superman, soms is het je eigen hond.  Reddit-gebruiker JustBeSimple postte een foto van zijn dochter die zich had verkleed als hun hond. De gelijkenis is treffend. Het schattige duo doet ons al dromen van ons eigen ‘huisje, tuintje, boompje én hondje’. Op Reddit vertelde de vader dat zijn vrouw het schattige pakje vond op Facebook voor maar 15 dollar (zo’n 12,88 euro). Een goedkope prijs voor een onbetaalbaar resultaat! Lees ook : Hond met geniale Halloween-outfit gaat viraal
  [naar artikel]
 14. En de prijs van het meest misleidende product van het jaar gaat naar ... (30/11/2016 - Het Laatste Nieuws)
  In Nederland heeft het blauwe bosbessensap van het merk Healthy People het Gouden Windei weggekaapt. Dat is de prijs voor het meest misleidende
  [naar artikel]
 15. Mona gaat voor het eerst naar kleuterschool: “Zal ze door corona wel de warmte krijgen die zo nodig is?” (24/08/2020 - Het Nieuwsblad)
  Mone (2,5), de dochter van reporter Jens Vancaeneghem, gaat op 1 september naar de kleuterschool. “Ik maak me zorgen over de kilte die corona vanzelf met zich meebrengt.”
  [naar artikel]
 16. Prijs Marcel Engelborghs gaat dit jaar naar de organisatoren Tungri-Run (14/05/2019 - Het Belang van Limburg)
  Op dinsdagavond 14 mei is in cafetaria De Pline de Prijs Marcel Engelborghs uitgereikt. Dit jaar viel die eer te beurt aan de organisatoren van de Tungri-Run. Deze stadsloop bestaat dertig jaar en dat wilde het stadsbestuur niet onopgemerkt voorbij laten gaan.
  [naar artikel]
 17. Etenswaren fors duurder geworden, mede omdat we door corona minder op de prijs letten (31/08/2020 - Het Belang van Limburg)
  Groenten: plus 5 procent. Fruit: plus dik 10 procent. Fruitsap: plus 9 procent. Veel voedingsproducten zijn fors duurder dan een jaar geleden, zo blijkt uit cijfers van de overheid. Omdat ze moeilijker tot bij ons geraken, omdat we andere dingen eten, én omdat we door corona minder op de prijs letten.
  [naar artikel]
 18. “We hebben net een incident verméden”, Dag 1 in Burgos en ploegen maken al ruzie om corona: Movistar wil Israel Start-Up Nation uit koers (28/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Corona, corona, corona. In Burgos was het gisteren al prijs nog voor de koers begon. Twee renners van Israel Start-Up Nation startten niet omdat ze...
  [naar artikel]
 19. Schattige dier van de week: de hond die mama zegt of de zonnebadende snurker? (17/08/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Elke week duiken we in ons archief op zoek naar schattige dieren. Wie van beide is het schattigst? Laat het ons weten in de reacties of bij het
  [naar artikel]
 20. Londense zoo verwelkomt schattige baby-gorilla (23/08/2020 - Het Belang van Limburg)
  In de Bristol Zoo is woensdag een schattige baby-gorrila geboren. Hoewel het geweten was dat Kala, een negen jaar oude gorilla, in verwachting was, kwam het nieuws als een verrassing.
  [naar artikel]
 21. Miss België 2019 – Eerste prijs is voor Miss Sympathy (12/01/2019 - Metro)
  De eerste prijs die zaterdag is uitgereikt op de verkiezing van Miss België 2019 is die van Miss Sympathie en die gaat naar Nathalie Desplancke. Dat maakte Miss België 2013, Noémie Happart, bekend. De galashow vindt plaats in het Plopsa Theater in Adinkerke. Miss Sympathy is een award die wordt verdeeld onder de kandidaten zelf. De prijs ging dit jaar naar nummer 14, de 22-jarige studente uit Middelkerke, Nathalie Desplancke. bron: Belga Het bericht Miss België 2019 – Eerste prijs is voor Miss Sympathy verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 22. Cultuurprijs gaat naar Mathieu Paggen (14/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  De Prijs van de Culturele Raad Voeren 2019 gaat dit jaar naar Mathieu Paggen, “duiveltje-doet-al” met een passie voor kerk en parochie.
  [naar artikel]
 23. Dit waren de grappigste dieren van 2020: stem op jouw favoriet en win een toepasselijke prijs! (21/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Wij overlopen samen met jou dit vreemde jaar aan de hand van hartverwarmende, opmerkelijke of bizarre video’s in verschillende categorieën. Vandaag zetten we enkele bijzonder schattige en grappige dieren in de kijker.
  [naar artikel]
 24. Ik ben verkouden: hoe weet ik of ik corona heb? (10/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Wie een snotneus krijgt in tijden van corona staat er spontaan toch even bij stil: zou ik prijs hebben? Tijd dus om de symptomen nog eens op te...
  [naar artikel]
 25. ANALYSE. Een half jaar corona: hoe gaat het verder? (02/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Een half jaar geleden is het nu dat de WHO de uitbraak van corona tot internationale volksgezondheidscrisis verklaarde. Inmiddels wapenen we ons...
  [naar artikel]
 26. Stem van VRT-radionieuws Charlotte Crul wint Grote Prijs Jan Wauters (10/10/2019 - VRT NWS)
  VRT-radionieuwsstem Charlotte Crul wint dit jaar de Grote Prijs Jan Wauters. Ze is dit jaar de favoriete taalvirtuoos omdat "ze feilloos kan wisselen van register, variëren in spreekritme en zelfs in stemhoogte”, aldus de jury. De publieksprijs gaat dit jaar naar Stef Wauters, vaste waarde bij VTM Nieuws.
  [naar artikel]
 27. Schattige kleuter, rebellerende tiener, stoere legerman en droomprins: Harry door de jaren heen (18/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Het is bijna zover: dé Royal Wedding staat voor de deur. Prins Harry heeft een ware transformatie doorgemaakt, van schattige kleuter naar een...
  [naar artikel]
 28. Nobelprijs voor Geneeskunde gaat naar kankeronderzoek (01/10/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De Nobelprijs voor Geneeskunde gaat dit jaar naar James Allison en Tasuku Honjo. De twee wetenschappers krijgen de prestigieuze prijs voor hun...
  [naar artikel]
 29. Waarom we schattige kinderen zo graag in de wangen willen knijpen (11/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Het is een bekend, maar al bij al vreemd fenomeen: zien we een uiterst schattige kleuter of puppy, dan komt het weleens voor dat we de...
  [naar artikel]
 30. België betaalt de hoge prijs van te laat ingrijpen tegen corona (21/10/2020 - De Tijd)
  01:30 Duitsland leert dat lokaal snel ingrijpen de manier is om corona te bestrijden. Onze politici wezen vooral naar elkaar, waardoor er te lang niets gebeurde. Het maakt van België een van de zwaarst getr...
  [naar artikel]
 31. Dit is Vector, de intelligente knuffelrobot (10/08/2018 - De Morgen)
  Een kleine robot voor bij je thuis, die even intelligent is als Alexa en even schattig als Furby. Dat wil Vector zijn die dit najaar op de markt komt. De ontwikkelaars haalden animatietalent van bij Pixar en DreamWorks om de robot een persoonlijkheid te geven.
  [naar artikel]
 32. De ratrace naar het vaccin tegen corona (17/04/2020 - De Morgen)
  Nog dit jaar is er een vaccin tegen corona, ging het deze week rond. Onzin? Zeker is dat wereldwijd onderzoekers zich inspannen om de felbegeerde inenting te vinden. Gaat het ieder voor zich, of wordt er een beetje samengewerkt? Waar staan we?
  [naar artikel]
 33. Schattige babykoala komt voor eerste keer piepen in Planckendael (27/03/2018 - Het Belang van Limburg)
  Wie de komende dagen of weken naar Planckendael trekt, kan er een schattige babykoala spotten. De baby werd geboren in september, maar kwam dinsdag voor het eerst piepen op de rug van koala Alinga.
  [naar artikel]
 34. Deze ‘schattige pup’ werd binnengebracht bij Amerikaanse politie, maar bleek iets heel anders dan een hond (17/05/2018 - Het Laatste Nieuws)
  De politie van Bartlett in de Amerikaanse staat Illinois heeft een foto gedeeld van een ‘schattige pup’ die naar het commissariaat was gebracht...
  [naar artikel]
 35. Woningverkoop stijgt en dus gaan ook de prijzen de hoogte in (16/10/2018 - VRT NWS)
  De gemiddelde prijs van een woning in ons land bedraagt 257.452 euro. Dat betekent een stijging met 6% in een jaar tijd. De prijs gaat de hoogte in omdat er meer beweging is op de immobiliënmarkt. In het derde trimester van dit jaar waren er 5,4% meer transacties dan in de dezelfde periode vorig jaar. Dat blijkt uit de cijfers van de notarissen. 
  [naar artikel]
 36. Tom Barman krijgt Prijs voor Democratie (28/03/2019 - De Morgen)
  De prijs gaat naar Barman omdat hij de drijvende kracht was achter de 0110-concerten voor verdraagzaamheid
  [naar artikel]
 37. Prix Goncourt gaat naar Nicolas Mathieu (07/11/2018 - VRT NWS)
  De Prix Goncourt gaat dit jaar naar de Fransman Nicolas Mathieu voor zijn boek "Leurs enfants après eux", een roman over adolescentie. Dat heeft de jury bekendgemaakt. Het gaat om de meest prestigieuze prijs in het Franse taalgebied.
  [naar artikel]
 38. De ontroerende reden achter deze fotoreeks met slechtziende katten (16/10/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Op zoek naar een nieuw huisdier? Dan gaat je voorkeur waarschijnlijk uit naar een schattige kitten, in plaats van een verwaarloosd dier uit het
  [naar artikel]
 39. Corona doet prijs van luxehandtassen stijgen (15/05/2020 - Het Belang van Limburg)
  Verschillende luxueuze handtassenmerken, zoals Chanel en Louis Vuitton, hebben de prijs van hun meest gegeerde producten opgetrokken, om het verlies aan inkomsten door de coronacrisis op te vangen.
  [naar artikel]
 40. Schattige Mechelse herder is nieuwste lid van politiekorps (09/04/2018 - Gazet van Antwerpen)
  De Politie Balen Dessel Mol is een nieuw korpslid rijker. Op hun Facebookpagina postten ze maandag een foto van een schattige puppy.
  [naar artikel]
 41. "Het is maar een fase": koppel recreëert schattige Pride-foto 24 jaar later (23/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Elk jaar in juni gaat Pride Month door in de Verenigde Staten, waarbij aandacht wordt gevraagd voor rechten van holebi's en transgenders. Ook
  [naar artikel]
 42. "Het is maar een fase": koppel recreëert schattige Pride-foto 24 jaar later (23/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Elk jaar in juni gaat Pride Month door in de Verenigde Staten, waarbij aandacht wordt gevraagd voor rechten van holebi's en transgenders. Ook
  [naar artikel]
 43. Koppel ontdekt nest schattige vosjes onder terras (08/10/2019 - Het Belang van Limburg)
  Een koppel in Ontario deed een schattige ontdekking onder hun terras. Daar zat namelijk een nest kleine vosjes. Ze riepen de hulp in van Brad, die al 35 jaar werkt als wildbeheerder. Hij haalde de vosjes één voor één uit hun schuilplek en stopte ze in een open doos. Daar kwam wat later de moeder van de vosjes haar kleintjes oppikken, op weg naar een nieuw veilig plekje voor haar kroost.
  [naar artikel]
 44. Koppel ontdekt nest schattige vosjes onder terras (09/10/2019 - Gazet van Antwerpen)
  Een koppel in Ontario deed een schattige ontdekking onder hun terras. Daar zat namelijk een nest kleine vosjes. Ze riepen de hulp in van Brad, die al 35 jaar werkt als wildbeheerder. Hij haalde de vosjes één voor één uit hun schuilplek en stopte ze in een open doos. Daar kwam wat later de moeder van de vosjes haar kleintjes oppikken, op weg naar een nieuw veilig plekje voor haar kroost.
  [naar artikel]
 45. Wablieft-prijs voor duidelijke taal gaat naar organisatie van PhD Cup (10/12/2019 - De Morgen)
  De PhD Cup van Scriptie vzw heeft de Wablieft-prijs 2019 gewonnen. De prijs bekroont mensen en organisaties die zich inzetten voor duidelijke taal: door die zelf te gebruiken en/of door anderen aan te sporen om dat te doen. ‘Dankzij de PhD Cup krijgen wetenschappelijke onderzoeken de aandacht de ze verdienen.’
  [naar artikel]
 46. “Moedige pionier” Emmanuel Macron wint Karelprijs voor Europese eenheid (08/12/2017 - Metro)
  De Franse president Emmanuel Macron heeft de prestigieuze Karelprijs 2018 gewonnen, voor zijn “sterke visie op een nieuw Europa”. Dat is bekendgemaakt in het Duitse Aken. De Karelsprijs, traditioneel uitgereikt in het Duitse Aken, is vernoemd naar Karel de Grote. De prijs gaat elk jaar naar iemand die zich naar het voorbeeld van Karel De Grote, ‘de vader van Europa’, inzet voor de Europese eenheid. Dit jaar gaat de prijs naar de Franse president Emmanuel Macron. Hij treedt in de voetsporen van onder meer de Duitse bondskanselier Angela Merkel en paus Franciscus. De jury bekroont Macron voor zijn “sterke visie op een nieuw Europa en de hervorming van het Europees project”. Macron deed het afgelopen jaar verschillende voorstellen voor een hervorming van de EU, maar die werden niet bij alle lidstaten op applaus onthaald. Macron krijgt de prijs op 10 mei volgend jaar in Aken. De Franse president zou al laten weten hebben heel vereerd te zijn, zegt de organisatie. Bron: Belga  
  [naar artikel]
 47. Etenswaren fors duurder geworden: omdat ze moeilijker tot bij ons raken, omdat we andere dingen eten én omdat we door corona minder op de prijs letten (31/08/2020 - Het Nieuwsblad)
  Groenten: plus 5 procent. Fruit: plus dik 10 procent. Fruitsap: plus 9 procent. Veel voedingsproducten zijn fors duurder dan een jaar geleden, zo blijkt uit cijfers van de overheid. Omdat ze moeilijker tot bij ons geraken, omdat we andere dingen eten, én omdat we door corona minder op de prijs letten.
  [naar artikel]
 48. Dertiger die naar politie wil spuwen blijft in de cel: “Corona, corona” (07/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  De raadkamer in Mechelen heeft de aanhouding van een dertigjarige man uit Lier met een maand verlengd. De man wilde afgelopen vrijdag naar een politiepatrouille spuwen en riep ‘corona, corona’.
  [naar artikel]
 49. Dertiger die naar politie wil spuwen blijft in de cel: “Corona, corona” (07/04/2020 - Het Nieuwsblad)
  De raadkamer in Mechelen heeft de aanhouding van een dertigjarige man uit Lier met een maand verlengd. De man wilde afgelopen vrijdag naar een politiepatrouille spuwen en riep ‘corona, corona’.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.