Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

25 January 2021
08:54 uur

Kledingketen JBC betaalt communiekleding terug als feest niet kan doorgaan door corona

VRT NWS

13/01/2021 - 17:01

Kledingketing JBC heeft een "coronaverzekering" op poten gezet. Als het communie- of lentefeest van jouw kind dit voorjaar wordt uitgesteld door corona, dan kan je het geld van de outfit terugkrijgen.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP VRT NWS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Wake na dodelijk ongeval mag niet doorgaan door corona (22/10/2020 - Gazet van Antwerpen)
  De bloemenhulde en wake om Kübra Gönçü Tuncel (27) te herdenken, die dinsdag in Sint-Niklaas werd aangereden door een betonmixer en overleed, mag niet doorgaan door de coronamaatregelen.
  [naar artikel]
 2. Kledingketen E5 Mode trekt zich terug uit Wallonië (17/01/2020 - De Tijd)
  11:45 De Belgische kledingketen sluit het komende jaar al zijn Waalse winkels. Het is het eerste wapenfeit van de nieuwe eigenaar.
  [naar artikel]
 3. Chiro Olen doet aan take-away om kas te spijzen: "Mosselsouper kan niet doorgaan door corona, daarom brengen we kampkost aan huis" (21/10/2020 - VRT NWS)
  Het jaarlijkse mosselsouper van de Chiro van Olen kan dit jaar niet doorgaan door corona. Daarom gaan ze de kampkost nu aan huis leveren. Op die manier hebben ze toch wat inkomsten. Er zijn al meer dan 300 maaltijden besteld.
  [naar artikel]
 4. Geen "Looi Feest" dit jaar (29/04/2020 - Het Belang van Limburg)
  Het gemeentebestuur van Tessenderlo heeft woensdag beslist om “Looi Feest”, een volksevenement met braderij, de stratenloop en allerhande randactiviteiten, dit jaar niet te laten doorgaan zoals stond gepland. Het feest in Tessenderlo ging normaal gezien door van vrijdag 03 juli tot dinsdag 07 juli.
  [naar artikel]
 5. Organisatie betaalt tickets GOAT-festival terug (06/03/2019 - Het Nieuwsblad)
  Het parket van Limburg heeft vanmiddag een mail ontvangen van de organisator van het GOAT-festival. Daarin zegt hij dat het festival niet kan doorgaan en dat wie al een ticket kocht, zijn of haar centen terug krijgt.
  [naar artikel]
 6. Opmerkelijke actie: JBC betaalt ongebruikte communiekledij terug (12/01/2021 - Express)
  De Belgische kinderkledingketen JBC lanceert een zogenaamde coronaverzekering voor communiekledij. Tot eind mei wordt de kledij kosteloos terugbetaald als een communiefeest werd afgeschaft door corona. Binnenkort is het weer tijd voor de communie- en lentefeesten. In normale tijden trekken ouders en kinderen dan in groten getale naar de kledingboer om zich mooi op te dissen […] The post Opmerkelijke actie: JBC betaalt ongebruikte communiekledij terug appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 7. Sinterklaas brengt snoepzakjes bij Herkse kinderen (19/11/2020 - Het Belang van Limburg)
  Het jaarlijkse feest met Sinterklaas van de KWB van Herk-de-Stad-centrum kan dit jaar wegens corona niet plaatsvinden. Ook de geplande huisbezoeken kunnen helaas niet doorgaan. In de plaats daarvan brengt de Sint snoepzakjes aan huis.
  [naar artikel]
 8. Reis geannuleerd door coronavirus? Annulatieverzekering betaalt niet terug (09/03/2020 - VRT NWS)
  Kan jouw reis niet doorgaan vanwege het coronavirus? Dan hoef je niet te veel te rekenen op je annulatieverzekering: in de meeste gevallen zal je van je verzekeraar je geld niet terugkrijgen. Je touroperator, de vliegtuigmaatschappij of het hotel kunnen eventueel wél tussenbeide komen. "De inspecteur" van Radio 2 zet enkele vragen en antwoorden op een rijtje.
  [naar artikel]
 9. Geraardsbergen schrapt voor de derde keer de Krakelingenstoet (30/12/2020 - VRT NWS)
  Ook in 2021 zal de Krakelingenstoet en Tonnekensbrand in Geraardsbergen niet kunnen doorgaan. Het is al de derde keer op korte tijd dat deze traditionele feesten worden afgelast. Afgelopen jaar in februari werden die uitgesteld door stormweer. Daarna konden ze niet doorgaan door de coronapandemie. Dat er ook in 2021 geen stoet zal zijn, komt hard aan, maar het krakelingencomité bedacht een alternatief feest.
  [naar artikel]
 10. Garantiefonds betaalt Thomas Cook-klanten toch niet helemaal terug (07/10/2019 - De Tijd)
  06:53 Het Garantiefonds Reizen betaalt enkel de bedragen terug die in het pakket met vlucht en verblijf zitten.
  [naar artikel]
 11. Ziekenfonds betaalt kankerdiagnose van OncoDNA terug (12/11/2018 - De Tijd)
  18:59 Voor het eerst betaalt een ziekenfonds de DNA-analyse van een tumor door OncoDNA terug, waardoor meer kankerpatiënten uitzicht krijgen op een precieze diagnose.
  [naar artikel]
 12. Stad Antwerpen verbiedt studentendopen en cantussen: "Het is niet realistisch om die in tijden van corona te laten doorgaan" (09/09/2020 - VRT NWS)
  In de stad Antwerpen zullen het komende academiejaar geen studentendopen en cantussen mogen doorgaan. Die beslissing geldt voor de Antwerpse universiteit en hogescholen. "Het is niet realistisch om studentendopen in tijden van corona te laten doorgaan", zegt schepen van Onderwijs, Jinnih Beels (sp.a) bij Radio 2 Antwerpen. Met de zaak Sanda Dia heeft de maatregel dus niets te maken.
  [naar artikel]
 13. Kledingketen e5 mode trekt zich terug uit Wallonië (17/01/2020 - Het Nieuwsblad)
  De Belgische kledingketen e5 mode trekt zich op termijn volledig terug uit Wallonië. Vandaag zijn er 12 winkels met 41 vaste medewerkers in Wallonië. Dat is een te beperkte aanwezigheid om financieel gezond te kunnen zijn, zo meldt e5 mode vrijdag.
  [naar artikel]
 14. Wie betaalt grote schoonmaak na het feest van de kernenergie? (13/10/2018 - De Tijd)
  00:30 De regering-Michel kibbelt met de energiegroep Engie/Electrabel over wie de miljardenfactuur - die pas over vele jaren in de bus valt - betaalt voor de ontmanteling van de kerncentrales en de berging ...
  [naar artikel]
 15. Deliveroo betaalt koeriers met corona 'dopgeld' (10/03/2020 - De Tijd)
  15:57 De maaltijdleverancier Deliveroo neemt maatregelen tegen corona. Koeriers die niet kunnen werken door een quarantaine of omdat ze ziek zijn, krijgen een vergoeding.
  [naar artikel]
 16. Het schrikbeeld is terug: massa fans in Pyreneeën jaagt corona-angst in peloton opnieuw de hoogte in (06/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Zeven dagen lang hoefde het niet over corona te gaan, een verademing, maar na dit weekend is het schrikbeeld helemaal terug. De passage door de...
  [naar artikel]
 17. Feest voor eerst in zes eeuwen afgelast en rijen zoals in de oorlog: zover gooide corona ons terug in de tijd (14/01/2021 - Het Nieuwsblad)
  Het is geleden van toen Sabena voor het eerst met een Boeing 747 vanuit ons land naar New York en Kinshasa vloog dat er zo weinig trafiek was op de luchthaven van Zaventem. Vijftig jaar gelden om precies te zijn. Intussen is de luchthaven en het aantal reizigers blijven groeien. Tot in 2020. Het jaar waarin we niet met vakantie konden en waarin er zelfs minder auto’s werden verkocht dan twintig jaar geleden. Het lijkt wel alsof we door corona met een teletijdmachine tientallen jaren terug in de tijd zijn gekatapulteerd.
  [naar artikel]
 18. Corona zorgt voor paasviering in mineur voor Limburgse kerkgemeenschap: "Ik voel me hier absoluut niet goed bij" (10/04/2020 - VRT NWS)
  In veel kerken zal de paasviering dit jaar niet doorgaan. Dat is voor priesters een groot gemis. Pasen is normaal de drukste periode van het jaar. Het feest nu niet ten volle kunnen beleven, vindt Tongerse deken Rik Palmans erg frustrerend.
  [naar artikel]
 19. Sicilië betaalt de helft van uw vliegtuigticket terug en een kwart van uw hotelrekening (12/05/2020 - Express)
  Griekenland en Portugal werden minder hard getroffen door de coronacrisis, maar dat belet hen niet om even hard in de... The post Sicilië betaalt de helft van uw vliegtuigticket terug en een kwart van uw hotelrekening appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 20. Trouwen in 2020? Niet evident: deze koppels moeten hun feest (misschien) opnieuw uitstellen (27/07/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Eerst mocht hun feest helemaal niét doorgaan. Daarna ging het van 30 naar 50, mocht er zelfs één dag gedanst worden binnen de bubbel, werd dat...
  [naar artikel]
 21. Infrabel boos over campagne van kledingketen ZEB met Tom Waes op de treinsporen (10/10/2019 - VRT NWS)
  Spoorwegbeheerder Infrabel is niet blij. Voor een reclamecampagne van kledingketen ZEB loopt Tom Waes over treinsporen. Infrabel heeft gevraagd aan het management van Waes en aan de kledingketen om de campagne in te trekken.
  [naar artikel]
 22. Feestzaaluitbaatster uit Gingelom ziet heropening op 1 juli niet zitten: “Vrees dat er geen enkel feest zal kunnen doorgaan” (04/06/2020 - VRT NWS)
  Dat feestzalen vanaf 1 juli weer mogen openen, betekent niet meteen dat er ook feesten kunnen doorgaan. Tine Vandendriessche baat samen met haar man een feestzaal uit in Gingelom, en bekijkt het somber. “Feesten waar je niet mag dansen en aan tafel moet blijven, zijn niet leuk.”
  [naar artikel]
 23. Is het over en uit voor kledingketen Topshop? (01/12/2020 - Het Belang van Limburg)
  De Britse modegroep ­Arcadia, eigenaar van onder andere kledingketen Topshop, is failliet. Er wordt wel nog op zoek gegaan naar een overnemer. De dalende verkoopcijfers door het ­coronavirus liggen aan de basis van het faillissement.
  [naar artikel]
 24. Is het over en uit voor kledingketen Topshop? (01/12/2020 - Gazet van Antwerpen)
  De Britse modegroep ­Arcadia, eigenaar van onder andere kledingketen Topshop, is failliet. Er wordt wel nog op zoek gegaan naar een overnemer. De dalende verkoopcijfers door het ­coronavirus liggen aan de basis van het faillissement.
  [naar artikel]
 25. Socialistische bond betaalt stakingsboetes terug aan leden (06/04/2019 - De Morgen)
  Hoewel de spoorbonden een akkoord met de NMBS-directie sloten om wilde stakingen te vermijden, betaalt de socialistische vakbond de boete van 12,5 euro terug aan overtreders. N-VA en Open Vld reageren gedegouteerd.
  [naar artikel]
 26. Lokale evenementen afgelast in Wevelgem na nieuwe corona-uitbraak (09/07/2020 - VRT NWS)
  Door een nieuwe corona-uitbraak in Wevelgem kunnen Moorsele Koerse eind juli en de kermis niet doorgaan. De laatste 7 dagen waren er volgens de website van Sciensano 13 nieuwe coronabesmettingen in Wevelgem.
  [naar artikel]
 27. ACOD-Spoor betaalt boetes na wilde staking terug - 'maffiapraktijken' (13/08/2016 - Knack)
  Hoewel de spoorbonden een akkoord met de NMBS-directie sloten om wilde stakingen te vermijden, betaalt de socialistische vakbond de boete van 12,5 euro terug aan overtreders. N-VA en Open VLD reageren gedegouteerd.
  [naar artikel]
 28. Trouwen in tijden van corona: wat als jouw huwelijk de komende maanden niet kan doorgaan? (18/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Trouwen in tijden van corona? Beter niet, en dus moeten heel wat koppels hun bijzondere dag afgelasten of uitstellen. Ging jij je jawoord geven in...
  [naar artikel]
 29. Oprichter van kledingketen Primark is overleden (08/07/2019 - VRT NWS)
  Oprichter Arthur Ryan van de Ierse kledingketen Primark is overleden. Dat maakte de prijsvechter bekend, meldden Britse en Ierse media. De 84-jarige Ryan was tot tien jaar geleden actief als topman van het bedrijf en deed daarna een stapje terug om als voorzitter verder te gaan.
  [naar artikel]
 30. Kledingketen Mango op heterdaad betrapt door ontwerpersduo (24/05/2017 - Het Belang van Limburg)
  Het Italiaanse ontwerpsduo Giorgia Tordini en Gilda Ambrosio dat achter Attico schuilgaat, heeft de Spaanse kledingketen Mango op het matje geroepen. Ze beschuldigen de keten ervan dat ze een kleedje uit hun collectie hebben gekopieerd.
  [naar artikel]
 31. Alleenstaande mama betaalt acteur al 10 jaar lang om door te gaan als vader van haar dochter (22/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een alleenstaande mama in Japan betaalt al tien jaar lang een acteur voor een wel heel bijzondere opdracht: hij moet doorgaan voor de vader van...
  [naar artikel]
 32. Toch beetje geitenmarkt (05/10/2020 - Het Belang van Limburg)
  Vandaag stond de 69ste editie van de geitenmarkt op het programma, maar door corona is die niet kunnen doorgaan.
  [naar artikel]
 33. De Boekerij Riemst verwent lezers met unieke bibtas (08/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  Het afgelopen jaar was er eentje om vlug te vergeten. Heel wat leuke initiatieven konden door corona niet doorgaan.
  [naar artikel]
 34. De papa van Megumi is niet echt maar een acteur, alleenstaande mama betaalt al 10 jaar lang (22/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Een alleenstaande mama in Japan betaalt al tien jaar lang een acteur voor een wel heel bijzondere opdracht: hij moet doorgaan voor de vader van...
  [naar artikel]
 35. Consultant McKinsey betaalt 7 miljoen terug aan Luikse groep Nethys (16/04/2020 - De Tijd)
  11:37 De consultant McKinsey betaalt miljoenen terug aan de Luikse intercommunale groep Nethys omdat een deel van zijn geleverde werk ‘niet aan de normen voldeed'.
  [naar artikel]
 36. Deze Limburgse evenementen zullen niet doorgaan wegens Corona (11/03/2020 - Het Belang van Limburg)
  Blijf hier op de hoogte van al de evenementen in Limburg die worden afgelast wegens corona. De pagina wordt regelmatig up-to-date gehouden.
  [naar artikel]
 37. Jambon verdedigt nieuw Vlaams kunstendecreet: “Ambitie is om dit langer dan corona te laten doorgaan” (07/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vlaams minister van Cultuur Jan Jambon (N-VA) heeft vandaag het nieuwe Vlaamse kunstendcreet, dat onder meer vastlegt hoe er wordt gesubsidieerd in de periode 2023-2027, verdedigd. Het decreet botste op kritiek van adviesraad cultuur. Die had de regering gevraagd om de beslissing niet in deze moeilijke coronaperiode te nemen. "De ambitie is om dit decreet langer dan corona te laten doorgaan", aldus Jambon.
  [naar artikel]
 38. Helleklassieker op de helling: almaar grotere vrees voor Parijs - Roubaix (08/10/2020 - Gazet van Antwerpen)
  Na de Amstel Gold Race dreigt corona nog een andere grote koers van de herfstkalender te wippen. Meer nog, een heus monument als Parijs - Roubaix. Door de almaar ergere corona-situatie in Frankrijk is het lang niet zeker dat de Helleklassieker, gepland op zondag 25 oktober, wel kan doorgaan.
  [naar artikel]
 39. Nederland ziet weer kledingketen falen (11/08/2016 - De Tijd)
  08:30 Een week nadat de kledingketen MS Mode uitstel van betaling aanvroeg, vraagt de keten het faillissement aan. Dat meldt De Telegraaf.
  [naar artikel]
 40. Trouwring stuk? Stad betaalt hem terug (06/12/2016 - Het Nieuwsblad)
  Het stadsbestuur betaalt het herstel van een trouwring van een personeelslid terug en voorziet daarvoor in 100 euro. Bij een arbeidsongeval raakte de hand van het personeelslid gezwollen en in het ziekenhuis moest de trouwring doorgeknipt worden om de zwelling tegen te gaan.
  [naar artikel]
 41. Jambon verdedigt nieuw Vlaams kunstendecreet: “Ambitie is om dit decreet langer dan corona te laten doorgaan” (07/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vlaams minister van Cultuur Jan Jambon (N-VA) heeft vandaag het nieuwe Vlaamse kunstendcreet, dat onder meer vastlegt hoe er wordt gesubsidieerd in de periode 2023-2027, verdedigd. Het decreet botste op kritiek van adviesraad cultuur. Die had de regering gevraagd om de beslissing niet in deze moeilijke coronaperiode te nemen. "De ambitie is om dit decreet langer dan corona te laten doorgaan", aldus Jambon.
  [naar artikel]
 42. Carnaval Rio in gevaar? Conservatieve burgemeester voert drastische besparingen door (23/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Wie Rio zegt, denkt aan carnaval. Maar het kleurrijke feest kan volgend jaar mogelijk niet doorgaan na de drastische besparingen die de nieuwe
  [naar artikel]
 43. ONZE OPINIE. Vlaanderen kan nog iets leren van Wallonië (12/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  In Barcelona heeft een ondernemer samen met een ziekenhuis en een ngo midden december een feest georganiseerd met een kleine vijfhonderd mensen. Aan de ingang werden alle bezoekers getest op corona met een sneltest. Wie negatief testte, kon binnen naar hartenlust zingen en feesten. Weliswaar met mondmasker en in een goed geventileerde zaal, maar toch: alle aanwezigen konden heel even die vermaledijde corona-crisis uit hun lijf dansen. In de dagen en weken na het feest werden ze medisch opgevolgd en bleken ze niet besmet. Experiment geslaagd.
  [naar artikel]
 44. Overheid betaalt immuuntest corona terug (20/05/2020 - De Tijd)
  01:01 Het RIZIV gaat voor een beperkte groep mensen de tests terugbetalen waarmee wordt nagegaan of iemand het coronavirus heeft gehad. Wie de test zelf vraagt, moet betalen.
  [naar artikel]
 45. Tatyana Beloy blikt terug op huwelijk in volle coronacrisis: “Ons groot feest volgt later nog” (29/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De liefde is zo groot dat corona het huwelijk van zwangere actrice/presentatrice Tatyana Beloy (35) niet kon verhinderen. Ze gaf zopas het jawoord...
  [naar artikel]
 46. Kledingketen Forever 21 vraagt bescherming aan (30/09/2019 - Het Laatste Nieuws)
  De Amerikaanse kledingketen Forever 21 heeft faillissementsbescherming aangevraagd. Dat blijkt uit papieren die bij een rechtbank in de staat...
  [naar artikel]
 47. Geen feest door corona, dus brengt uitbater Chris eerbetoon aan overleden vader in bekend visrestaurant: “Hij zou het fantastisch gevonden hebben” (17/08/2020 - Het Nieuwsblad)
  Een halve eeuw lang al baat de familie Boucquez het overbekende visrestaurant Adelientje in Oostende uit. Een groot feest om dat te vieren, zit er in deze coronatijden niet in. Maar huidig uitbater Chris Boucquez komt met een prachtig alternatief: een origineel eerbetoon aan zijn vader Jacques.
  [naar artikel]
 48. Pendelaars brengen webwinkelpakjes terug naar JBC (07/01/2020 - De Tijd)
  18:29 Kledingketen JBC gaat samenwerken met een een start-up die pendelaars inzet om e-commercepakjes terug te sturen. 'Zo maken we onze logistiek duurzamer', zegt CEO Bart Claes.
  [naar artikel]
 49. Kledingketen H&M excuseert zich voor 'kankerverwekkende' reclame (05/04/2019 - De Morgen)
  Kankerexperts geven de kledingketen H&M stevig de wind van voren. Hun posters met een zeer gebruind model zouden aanzetten tot overdadig zonnen en dus tot huidkanker.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.