Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

27 January 2021
19:00 uur

Alle hoop op de spuit

De Standaard

13/01/2021 - 17:02

‘Die spuit haalt ons eruit. Die haalt ons uit de miserie, dus laat u vaccineren’, zei Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) vanmiddag bij de voorstelling van de vaccinatiestrategie. Vlaanderen mikt op een net van kleinere vaccinatiecentra. In Wallonië kijkt men eerder naar grote centra bij de steden.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE STANDAARD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Moeder wil 7-jarig dochtertje beschermen, maar krijgt zelf prik van gebruikte spuit (26/10/2016 - Het Nieuwsblad)
  Aurélie zag afgelopen week hoe haar dochtertje van 7 een gebruikte spuit opraapte in de inkomhal van hun appartement in Charleroi. Er bleek nog vloeistof in de spuit te zitten...
  [naar artikel]
 2. Drek spuit uit toilet terwijl vrouw (18) erop zit (27/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Het zal je maar overkomen. Je zit rustig op het toilet, en plots spuit er een fontein met uitwerpselen omhoog uit de wc-pot. Het overkwam de...
  [naar artikel]
 3. Water spuit de lucht in na leidingbreuk (06/10/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Straffe beelden uit Deurne: water spuit metershoog de lucht in vanuit een middenberm in de Bisschoppenhoflaan. Bij werken werd een hoofdleiding...
  [naar artikel]
 4. Drek spuit omhoog uit toilet terwijl vrouw (18) erop zit (27/03/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Het zal je maar overkomen. Je zit rustig op het toilet, en plots spuit er een fontein met uitwerpselen omhoog uit de wc-pot. Het overkwam de...
  [naar artikel]
 5. Willy Sommers verliest stem door spuit in achterwerk op filmset De Romeo's (27/07/2016 - Het Laatste Nieuws)
  Opschudding vanmiddag in Hoogstraten. Willy Sommers is bijna klaar om het podium te veroveren tot plots iemand een spuit met een gif in zijn
  [naar artikel]
 6. Water spuit meters hoog door leidingbreuk in Oostende (21/11/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Straffe beelden uit Oostende: water spuit metershoog de lucht in nadat tijdens graafwerken een middendrukleiding werd geraakt. Dat gebeurde deze...
  [naar artikel]
 7. Nieuw medicijn biedt hoop voor migrainepatiënten (02/08/2018 - De Morgen)
  De EU heeft het licht op groen gezet voor het allereerste medicijn dat migraine preventief aanpakt. Door middel van een maandelijkse spuit kunnen patiënten met ernstige klachten het aantal migraineaanvallen tot de helft beperken.
  [naar artikel]
 8. Dorre planten? Dit bedrijf spuit ze weer groen (07/08/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Dorre planten door de droogte? Een Nederlands verfbedrijf vond een oplossing: het spuit de planten gewoon weer groen. Sinds een filmpje viraal...
  [naar artikel]
 9. Anja (49) wil erkenning peperduur medicijn: "Eén spuit kost 11.600 euro" (09/03/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Anakinra verhoogt de levenskwaliteit van de ongeneeslijk zieke Anja Ghekiere (49) uit Bellegem spectaculair. Een spuit kost tot 11.600 euro. "Dat
  [naar artikel]
 10. Piloot vliegt traject in vorm van enorme spuit (27/12/2020 - Het Belang van Limburg)
  Een jonge Duitse piloot heeft zondag een traject gevlogen in de vorm van een gigantische spuit. Hij trok die vorm tijdens een vlucht van bijna 300 kilometer in de Duitse deelstaat Beieren, op het moment dat de Europese vaccinatiecampagne tegen Covid-19 van start gegaan is.
  [naar artikel]
 11. Dana Winner in 'Bedgeheimen': "Ik heb nog nooit een spuit in mijn lippen gehad" (04/09/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Tijdens bedgeheimen stelt James de meest intieme vragen aan een bootgast. Deze keer: Vlaamse zangeres Dana Winner. "Ik heb nog nooit een spuit in...
  [naar artikel]
 12. Dorre planten? Dit bedrijf spuit ze weer groen (07/08/2018 - De Morgen)
  Dorre planten door de droogte? Een Nederlands verfbedrijf vond een oplossing: het spuit de planten gewoon weer groen. Sinds een filmpje viraal ging, krijgt het bedrijf zelfs aanvragen vanuit Canada, meldt RTL.
  [naar artikel]
 13. Dé 10 bodypositivitymomenten van 2018 die een grote overwinning waren voor alle vrouwen (26/12/2018 - Het Laatste Nieuws)
  Pop de champagne en spuit met confetti: body positivity, ofwel de beweging die ervoor strijdt dat elk lichaam het verdient om gerespecteerd te...
  [naar artikel]
 14. Groot waterlek in centrum Brussel: water spuit meters hoog de lucht in (19/03/2019 - VRT NWS)
  Aan de Nieuwe Graanmarkt in het centrum van Brussel is een groot waterlek. Op beelden is te zien hoe het water metershoog de lucht in spuit. Het lek zou het gevolg zijn van werken. Voorlopig is er weinig hinder voor het verkeer.
  [naar artikel]
 15. Iedereen moet zuinig zijn met water, maar kraan spuit dag en nacht (18/07/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Bewoners van de Kerremansstraat begrijpen niet dat er al weken water uit een standkraan spuit. De kraan, die binnenkort wordt vervangen, moet gespoeld worden om te voorkomen dat de leiding vervuild raakt. Pidpa belooft de kraan om de twee dagen te spoelen. Na Tomorrowland wordt ze vervangen.
  [naar artikel]
 16. Cultuursector verliest alle hoop: “Ook mijn privéspaargeld is op” (07/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het beetje hoop dat de cultuursector had door de versoepelingen aan het begin van de zomer, is met de nieuwe maatregelen, vooral in Antwerpen,...
  [naar artikel]
 17. Gynaecologe veroordeeld voor onopzettelijke doding tijdens bevalling na geven van spuit met knuffelhormoon (25/06/2018 - Het Nieuwsblad)
  Een 52-jarige gynaecologe uit Oudenburg is door de Brugse correctionele rechtbank veroordeeld tot acht maanden gevangenisstraf met uitstel voor onopzettelijke doding tijdens een bevalling in 2010. Baby N. liep een zwaar hersenletsel op en stierf enkele dagen later. Een spuit met oxytocine was de boosdoener.
  [naar artikel]
 18. Frankrijk zet alle hoop op de tranen van zijn kleine prins (09/07/2016 - De Tijd)
  06:00 De Franse hoop op de Europese titel rust op de frêle schouders van Antoine Griezmann. Niemand belichaamt beter de emotionele achtbaan waardoor een land op drift is gerold.
  [naar artikel]
 19. Dé oplossing tegen droogte in de tuin? Verfbedrijf spuit planten weer groen: “Niet schadelijk voor het milieu” (07/08/2018 - Het Belang van Limburg)
  Een verfbedrijf uit het Nederlandse Wijchen maakt momenteel furore op sociale media met een wel erg opmerkelijk filmpje. Op de beelden die Fabian de la Croix op de Facebook-pagina van DLC Airless Spuitwerken plaatste, is te zien hoe hij enkele uitgedroogde buxussen groen spuit. Niet als grap, maar wel degelijk als een manier om de strijd aan te gaan tegen de langdurige droogte in het land.
  [naar artikel]
 20. Belgische groeiprognoses schieten alle kanten op (01/12/2020 - De Tijd)
  12:06 De Belgische economie groeit volgend jaar met minstens 0,3 procent en ten hoogste met 6,5 procent, leren de officiële prognoses. Het toont hoe het coronavirus ook zijn mist over 2021 spuit.
  [naar artikel]
 21. Onderzoek naar fotograaf die traangas spuit op betoger en naar politiechef die er niet tegen optreedt (25/09/2020 - Het Nieuwsblad)
  Een fotograaf die traangas spuit naar een gearresteerde betoger. En een hoofdcommissaris die de ordedienst leidt en getuige is van het incident maar niet optreedt. Dat is de inzet van een onderzoek dat momenteel wordt gevoerd door de Brusselse politie en het parket. Hamvraag is hoe de fotograaf aan traangas kwam.
  [naar artikel]
 22. Gerenoveerde Neptunusfontein spuit na vijftig jaar opnieuw water (17/04/2019 - VRT NWS)
  De Neptunusfontein in Laken blinkt en spuit opnieuw water zoals in haar begindagen. De bijzondere fontein stond sinds 1965 stil, maar na een grondige renovatie van het Brussels gewest werkt ze opnieuw. Brussels minister van Openbare Werken Pascal Smet (SP.A) en Brussels schepen van Stedenbouw en Openbare Ruimte Ans Persoons (SP.A) stelden de fontein opnieuw in werking.
  [naar artikel]
 23. Wetenschappelijke doorbraak voedt hoop op therapie tegen alle soorten kanker (03/02/2020 - Express)
  Onderzoekers aan de universiteit van Cardiff in het Britse Wales hebben een nieuw soort cel ontdekt die mogelijk kan leiden tot een therapie tegen zo goed als alle kankers. Dinsdag is het Wereldkankerdag. Elk jaar op 4 februari focussen medische organisaties van over de hele wereld op kankerpreventie en -behandeling. Over één ding zal het […] The post Wetenschappelijke doorbraak voedt hoop op therapie tegen alle soorten kanker appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 24. Zidane spuit mist over terugkeer Hazard: “Jullie zullen wel zien of Eden morgen speelt” (05/02/2020 - Het Laatste Nieuws)
  “Jullie zullen wel zien of Eden Hazard morgen speelt of niet.” Zinédine Zidane spuit daags voor de Copa del Rey-wedstrijd tegen Real Sociedad mist...
  [naar artikel]
 25. Gynaecologe schuldig aan onopzettelijke doding van baby tijdens bevalling door spuit ‘knuffelhormoon’ (27/05/2020 - Het Nieuwsblad)
  Een 54-jarige gynaecologe uit Oudenburg is woensdag door het hof van beroep in Gent schuldig bevonden aan de onopzettelijke doding van een baby bij een bevalling in 2010. Baby N. liep een zwaar hersenletsel op en stierf enkele dagen later. Een spuit met oxytocine was de boosdoener. Toch krijgt de vrouw geen straf omdat het onderzoek bijna tien jaar aansleepte.
  [naar artikel]
 26. Inbraakalarm spuit rook in shop tankstation in Kinrooi (14/06/2018 - Het Belang van Limburg)
  Vanmorgen rond 6.45 uur hing de shop van het tankstation op de Venlosesteenweg in Kinrooi vol rook. De brandweer werd opgeroepen. Maar er was geen brand. Wel was de shop uitgerust met een inbraakalarm dat rook spuit wanneer er een deur wordt geforceerd. Vanmorgen bleek het alarm in werking te zijn getreden doordat een medewerker de deur opende en vergeten was om het alarm af te zetten.
  [naar artikel]
 27. Spaanse dorpen steeds doodser. Is er nog hoop? (14/02/2020 - De Morgen)
  Nergens in Europa – behalve dan rond de poolcirkel – is de bevolkingsdichtheid zo laag als in het binnenland van Spanje. Koffie met cognac, kaarten en een broodje in het troosteloze dorpscafé, dat is alles wat de achterblijvers rest. Want alle industrie is verdwenen en de landbouw is in crisis. Is er nog hoop?
  [naar artikel]
 28. De Lijn heeft 'goede hoop' dat alle geplande bussen naar Rock Werchter zullen rijden (28/06/2017 - Het Laatste Nieuws)
  Johan Van Looy, directeur van De Lijn Vlaams-Brabant, heeft 'goede hoop' dat alle bussen die gepland zijn voor Rock Werchter ook effectief zullen
  [naar artikel]
 29. Hoe effectief is het Moderna-vaccin? Kan deze tweede spuit het vaccineren versnellen? Alle vragen beantwoord (04/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het Europese geneesmiddelenbureau EMA geeft waarschijnlijk woensdag groen licht voor een tweede coronavaccin, dat van de Amerikaanse farmaceut Moderna. Hoeveel heeft ons land er nu weer aangekocht? Hoe effectief is het spuitje? En vooral: kan dit vaccin - naast dat van Pfizer/BioNTech - onze vaccinatiecampagne versnellen? Alle vragen beantwoord.
  [naar artikel]
 30. PORTRET. Jos Hermans (96), de eerste Vlaming die maandag het vaccin krijgt: “Ik wil 100 jaar worden. Met die spuit lukt dat misschien” (22/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Hij is zijn hele leven boer geweest, zegt Jos Hermans (96) — de man die maandag als eerste in Vlaanderen het coronavaccin zal krijgen. “En ge weet wat ze van boeren zeggen, hé? Met die spuit kan ik nog een beetje voortploegen. Want ik wil 100 jaar worden.” Niet toevallig woont Jos in Puurs, waar pharmareus Pfizer miljoenen en miljoenen ampullen produceert. En dus was er, volgens burgemeester Koen Van den Heuvel (CD&V), weinig lobbywerk nodig: “In Brussel begrijpen ze de symboliek wel.”
  [naar artikel]
 31. Alle hoop op Lars Boom voor spannende kerstperiode, al wil die niet weten van 'Hollandse' grootspraak (12/12/2016 - Het Laatste Nieuws)
  "Duelleren met Van der Poel en Van Aert zal niet lukken", klinkt het bij Veldritkrant.be. Tot zover de hoop van de veldritfans op een derde hond
  [naar artikel]
 32. Kate Winslet doet alle hoop op relatie met Leonardo DiCaprio zinken (05/10/2017 - Gazet van Antwerpen)
  Wie dacht dat het iconische koppel uit de Titanic hun relatie ook naast het witte doek zou gaan voortzetten, ziet die droom in duigen vallen. In augustus leek het nog of Kate Winslet en Leonardo DiCaprio in het echte leven een romance zouden starten, maar nu gooit de actrice alle hoop de dieperik in. “We hebben ons nooit aangetrokken gevoeld tot elkaar”, zei ze in een interview.
  [naar artikel]
 33. Indiase atleten naar huis gestuurd nadat injectienaald en spuit werden gevonden op Commonwealth Games (13/04/2018 - Het Belang van Limburg)
  Twee atleten uit India zijn op de Commonwealth Games in Australië huiswaarts gestuurd, omdat ze het dopingreglement hebben overtreden. Dat maakte voorzitster Louise Martin in een persbericht bekend. Op de kamer van hinkstapspringer Rakesh Babu en snelwandelaar Irfan Kolothum Thodi in het atletendorp werd een injectienaald in een beker aangetroffen. In Babu’s tas werd ook nog een spuit gevonden. Het duo had daarvoor geen medische toestemming.
  [naar artikel]
 34. Allen aan de spuit (30/12/2020 - Het Belang van Limburg)

  [naar artikel]
 35. Sprankeltje hoop na lockdown in Italië: coronavirus verspreidt zich voor het eerst trager (17/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Gloort er in Italië een klein sprankeltje hoop aan de horizon, ondanks alle ellende die het coronavirus met zich meebrengt? Het gezondheidssysteem...
  [naar artikel]
 36. Hét beeld uit ‘Blind Getrouwd’: Wendy kleedt zich uit, Damiano kijkt niet op: mag ze alle hoop opbergen? (20/02/2018 - Het Belang van Limburg)
  Het was maandagavond dé scène in de vierde aflevering van ‘Blind Getrouwd’. Toen Wendy zich voor de eerste keer uitkleedde op het strand, keek haar echtgenoot Damiano niet eens op van zijn boek. Wendy voelde zich heel onzeker. Mag ze alle hoop opbergen?
  [naar artikel]
 37. Hét beeld uit ‘Blind Getrouwd’: Wendy kleedt zich uit, Damiano kijkt niet op: mag ze alle hoop opbergen? (20/02/2018 - Gazet van Antwerpen)
  Het was maandagavond dé scène in de vierde aflevering van ‘Blind Getrouwd’. Toen Wendy zich voor de eerste keer uitkleedde op het strand, keek haar echtgenoot Damiano niet eens op van zijn boek. Wendy voelde zich heel onzeker. Mag ze alle hoop opbergen?
  [naar artikel]
 38. Kate Winslet gooit alle hoop op relatie met Leonardo DiCaprio de dieperik in (05/10/2017 - Het Belang van Limburg)
  Wie dacht dat het iconische koppel uit de Titanic hun relatie ook naast het witte doek zou gaan voortzetten, ziet die droom in duigen vallen. In augustus leek het nog of Kate Winslet en Leonardo DiCaprio in het echte leven een romance zouden starten, maar nu gooit de actrice alle hoop de dieperik in. “We hebben ons nooit aangetrokken gevoeld tot elkaar”, zei ze in een interview.
  [naar artikel]
 39. Sprankeltje hoop na weken lockdown in Italië: coronavirus verspreidt zich voor het eerst trager (17/03/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Gloort er in Italië een klein sprankeltje hoop aan de horizon, ondanks alle ellende die het coronavirus met zich meebrengt? Het gezondheidssysteem...
  [naar artikel]
 40. Jos Hermans (96) krijgt als eerste Vlaming vaccin: "Blij dat ik spuit krijg, ik wil 100 worden" (23/12/2020 - VRT NWS)
  Jos Hermans (96) is de eerste Vlaming die het coronavaccin van Pfizer-BioNtech toegediend zal krijgen. Dat zal maandag gebeuren in zijn woonzorgcentrum Sint-Pieter in Puurs-Sint-Amands. "Ik ben blij dat ik de spuit ga krijgen, ik wil 100 jaar worden, niets meer of niets minder", zei hij meteen na de bekendmaking van het nieuws. Het vaccin wordt amper enkele kilometers verderop gemaakt.
  [naar artikel]
 41. De Lijn:“Goede hoop” dat alle geplande bussen naar Rock Werchter zullen rijden (28/06/2017 - Het Nieuwsblad)
  Johan Van Looy, directeur van De Lijn Vlaams-Brabant, heeft “goede hoop” dat alle bussen die gepland zijn in het kader van Rock Werchter ook effectief zullen rijden en dat ondanks de staking van vrijdag 30 juni tot maandag 3 juli. Woensdag zijn de eerste pendelbussen richting festivalweide vertrokken aan het Leuvens station.
  [naar artikel]
 42. VIDEO. Brandkraan in Los Angeles spuit meer dan vijftien meter hoog (05/11/2018 - Metro)
  Een brandkraan in Los Angelos spoot zaterdag water zo’n zeven verdiepingen hoog – meer dan vijftien meter hoog – de lucht in. De brandkraan ging kapot doordat een automobilist GTA-gewijs ertegenaan was gereden. De brandweer kon de kraan uiteindelijk afsluiten. Niemand raakte gewond. Het bericht VIDEO. Brandkraan in Los Angeles spuit meer dan vijftien meter hoog verscheen eerst op Metro.
  [naar artikel]
 43. Peeters opgelucht na winst op Stayen: “Na Anderlecht had ik alle hoop verloren” (16/02/2020 - Het Belang van Limburg)
  Stef Peeters sprokkelde zaterdag met Cercle Brugge drie broodnodige punten bij zijn ex-club STVV. Door de winst houdt Cercle de hoop voor het behoud levend.
  [naar artikel]
 44. Snel je nagels lakken? Zo kan het ook (02/02/2017 - Het Belang van Limburg)
  Wie liever geen half uur in de weer is om haar nagels te lakken of wie er nooit in slaagt om de nagellak perfect aan te brengen, is misschien wel helemaal te vinden voor nagellak in een spuitbus. Je spuit de nagellak eenvoudigweg over de nagels, werkt af met een coating en dan was je er alle overbodige lak zo af.
  [naar artikel]
 45. Water spuit de lucht in na leidingbreuk (06/10/2017 - De Morgen)

  [naar artikel]
 46. Cultuursector verliest alle hoop: ‘Ook mijn privéspaargeld is op’ (06/08/2020 - De Morgen)
  Het beetje hoop dat de cultuursector had door de versoepelingen aan het begin van de zomer, is met de nieuwe maatregelen, vooral in Antwerpen, platgedrukt. Ook in het commerciële veld hakt de coronacrisis er diep in. ‘Over al de mensen in onze sector wordt inmiddels beslist alsof het kinderen zijn die niet weten wat ze doen.’
  [naar artikel]
 47. Paus: 'verlies hoop niet ondanks alle leed' (16/04/2017 - De Tijd)
  13:43 Paus Franciscus heeft tijdens de paasviering op het Sint-Pietersplein de gelovigen opgeroepen de hoop niet te verliezen ondanks het vele leed in de wereld.
  [naar artikel]
 48. Firenze spuit kerktrappen nat om toeristen weg te jagen (02/06/2017 - De Morgen)

  [naar artikel]
 49. Firenze spuit kerktrappen nat om toeristen weg te jagen (05/04/2019 - De Morgen)

  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.