Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

27 January 2021
18:27 uur

Beke wil reizigers uit Verenigd Koninkrijk strengere maatregelen opleggen

De Standaard

13/01/2021 - 17:20

Ook zakenreizigers en mensen die minder dan 24 uur in het Verenigd Koninkrijk zijn geweest, moeten zich verplicht laten testen en in quarantaine. Dat vindt minister van Welzijn Wouter Beke (CD&V). Hij hoopt de strengere maatregel snel door te voeren.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP DE STANDAARD

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Beke wil ook test en quarantaine na minder dan 48 uur in Verenigd Koninkrijk, Van Gucht is voorstander: “Op zijn minst testen” (13/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Vlaams minister van Welzijn Wouter Beke (CD&V) wil dat ook reizigers die minder dan 48 uur in het Verenigd Koninkrijk of Ierland zijn geweest in quarantaine moeten. Dat zei hij woensdag in het parlement na een vraag van Jeremie Vaneeckhout (Groen). Beke wil zo snel mogelijk een nieuw Overlegcomité.
  [naar artikel]
 2. Aantal doden in 24 uur verdubbeld in Verenigd-Koninkrijk, toch nauwelijks maatregelen: wetenschappers slaan alarm (15/03/2020 - VRT NWS)
  Terwijl steeds meer landen hun inwoners beperkende maatregelen opleggen uit vrees voor verspreiding van het coronavirus, mogen de Britten nog gaan en staan waar ze willen. Plannen voor quarantaine worden op de lange baan geschoven. Nochtans is in het Verenigd Koninkrijk het aantal doden op 24 uur tijd van 12 naar 21 verdubbeld. 300 Britse wetenschappers eisen nu maatregelen.
  [naar artikel]
 3. Wouter Beke: “Minder dan 48 uur in VK of Ierland? Ook dan quarantaine en test” (13/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  Vlaams minister van Welzijn Wouter Beke (CD&V) wil dat ook reizigers die minder dan 48 uur in het Verenigd Koninkrijk of Ierland zijn geweest in quarantaine moeten. Dat zei hij in het parlement na een vraag van Jeremie Vaneeckhout (Groen). Beke wil zo snel mogelijk een nieuw Overlegcomité.
  [naar artikel]
 4. Verschillende landen weren reizigers uit Verenigd Koninkrijk vanwege nieuwe coronavirusvariant (20/12/2020 - Knack)
  Na België en Nederland kondigen ook Italië, Duitsland, Ierland en Oostenrijk inreisverboden vanuit het Verenigd Koninkrijk aan. De maatregelen komen er vanwege de nieuwe, meer besmettelijke variant van het coronavirus die in Engeland wijdverspreid blijkt.
  [naar artikel]
 5. Strengere regels op komst voor teruggekeerde reizigers: iedereen testen? (15/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het Overlegcomité zal normaal gezien al voor volgende week vrijdag samenkomen om zich te buigen over strengere regels voor reizigers vanuit het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Vanavond krijgt de regering daarover het advies van de experten. Het ziet ernaar uit dat zij zullen vragen om minstens elke reiziger te laten testen, ook als die minder dan 48 uur in het buitenland was.
  [naar artikel]
 6. Verschillende landen weren reizigers uit Verenigd Koninkrijk vanwege nieuwe variant coronavirus (20/12/2020 - Knack)
  Na België en Nederland kondigden ook Frankrijk, Duitsland, Italië en Ierland al inreisverboden vanuit het Verenigd Koninkrijk aan. De maatregelen komen er uit voorzorg tot er meer informatie is over de nieuwe variant van het coronavirus die in Engeland wijdverspreid blijkt.
  [naar artikel]
 7. Johnson: ‘Strengere maatregelen mogelijk in de komende weken’ (03/01/2021 - Express)
  Het vaccin wordt uitgerold in het Verenigd Koninkrijk maar het aantal nieuwe gevallen blijft op desastreuze wijze stijgen. De kans... The post Johnson: ‘Strengere maatregelen mogelijk in de komende weken’ appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 8. Tweede gemuteerde variant in Verenigd Koninkrijk vastgesteld (23/12/2020 - Het Belang van Limburg)
  De Britse minister van Volksgezondheid Matt Hancock heeft een persconferentie gehouden om de huidige situatie in het Verenigd Koninkrijk toe te lichten. De cijfers zien er niet goed uit en daarom zijn strengere maatregelen nodig. Maar hij waarschuwde ook voor een tweede, nog besmettelijkere, variant van het coronavirus die vastgesteld werd.
  [naar artikel]
 9. Besmettelijkere virusvariant verspreidt zich verder: Verenigd Koninkrijk legt meer Engelse lockdowns op (30/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Brits minister van Volksgezondheid Matt Hancock houdt een persconferentie over de explosief stijgende coronacijfers in zijn land. Op meer plaatsen in het Verenigd Koninkrijk worden strengere maatregelen aangekondigd. Later vandaag wordt verwacht dat ook premier Boris Johnson het volk toespreekt. Volg hier live mee.
  [naar artikel]
 10. Strengere regels op komst voor teruggekeerde reizigers: iedereen testen, ook wie minder dan 48 uur in het buitenland was? (15/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het Overlegcomité zal normaal gezien al voor volgende week vrijdag samenkomen om zich te buigen over strengere regels voor reizigers vanuit het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Vanavond krijgt de regering daarover het advies van de experten. Het ziet ernaar uit dat zij zullen vragen om minstens elke reiziger te laten testen, ook als die minder dan 48 uur in het buitenland was.
  [naar artikel]
 11. Vanaf middernacht laat België gedurende 24 uur geen reizigers toe uit het Verenigd Koninkrijk (20/12/2020 - Express)
  Alexander De Croo heeft in De Zevende Dag op één gezegd dat de Belgische grenzen 24 uur dichtgaan voor reizigers... The post Vanaf middernacht laat België gedurende 24 uur geen reizigers toe uit het Verenigd Koninkrijk appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 12. “Reizigers uit België zullen in quarantaine moeten in Verenigd Koninkrijk” (06/08/2020 - Het Nieuwsblad)
  Volgens de Britse krant Daily Mail zullen reizigers uit België twee weken in quarantaine moeten na aankomst in het Verenigd Koninkrijk, wegens een “dramatische toename in besmettingen met het coronavirus” in ons land.
  [naar artikel]
 13. 'Macron zint op nog strengere maatregelen' (12/04/2020 - De Tijd)
  16:06 De Franse president Emmanuel Macron gaat de bevolking nog strengere maatregelen opleggen in de strijd tegen het coronavirus, meldt de Franse pers. De lockdown zou al zeker tot half mei gelden. 'Schole...
  [naar artikel]
 14. Britse cijfers gaan lijnrecht de hoogte in: weer strengere maatregelen op komst (04/01/2021 - De Morgen)
  ‘Als je naar de cijfers kijkt, is er geen twijfel over dat we strengere maatregelen zullen moeten nemen.’ Dat zei Brits eerste minister Boris Johnson tijdens een bezoek aan een ziekenhuis waar vandaag de eerste Oxford-vaccins toegediend werden. Het vaccin brengt hoop, maar de cijfers in het Verenigd Koninkrijk gaan intussen pijlsnel de verkeerde kant uit.
  [naar artikel]
 15. Aantal coronabesmettingen blijft stijgen in Verenigd Koninkrijk: volg hier persconferentie van de Britse minister van Volksgezondheid (30/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Brits minister van Volksgezondheid Matt Hancock houdt een persconferentie over de explosief stijgende coronacijfers in zijn land. Mogelijk worden er op meer plaatsen in het Verenigd Koninkrijk strengere maatregelen aangekondigd. Later vandaag wordt verwacht dat ook premier Boris Johnson het volk toespreekt. Volg hier live mee.
  [naar artikel]
 16. Live - Verenigd Koninkrijk meldt recordaantal besmettingen per dag: strengere maatregelen op komst (04/01/2021 - De Morgen)
  In België en de wereld worden verregaande maatregelen genomen om het coronavirus verder in te dijken. Volg hieronder de laatste ontwikkelingen in onze liveblog. Download de app van De Morgen en krijg als eerste een bericht bij belangrijk nieuws.
  [naar artikel]
 17. Reizigers uit Verenigd Koninkrijk kregen voor het eerst te maken met extra controles: “Vlotter dan verwacht” (01/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  Het Verenigd Koninkrijk stapte vannacht officieel uit de Europese Unie, en daarmee gaan ook een aantal nieuwe regelingen in, waaronder extra douanecontroles voor reizigers. VTM NIEUWS trok naar Brussel-Zuid, waar de Eurostar uit Londen arriveert, om een kijkje te gaan nemen.
  [naar artikel]
 18. Steeds meer landen sluiten grenzen voor personen uit het Verenigd Koninkrijk: “Voorzorgsmaatregel tegen nieuwe virusvariant” (20/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De mutatie van het coronavirus die in het Verenigd Koninkrijk is ontdekt, is ook vastgesteld in ons land. Uit voorzorg en voor we meer informatie hebben over die nieuwe variant, sluit ons land vanaf middernacht de grenzen voor al het verkeer vanuit het Verenigd Koninkrijk. In Nederland is sinds vanochtend een vliegverbod vanuit het Verenigd Koninkrijk van kracht. Ook Frankrijk en Duitsland nemen maatregelen.
  [naar artikel]
 19. Voorlopig geen roamingkosten voor reizigers naar Verenigd Koninkrijk (25/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Als de Britten op 1 januari de Europese Unie definitief verlaten, zullen drie Belgische telecomoperatoren (Proximus, Orange en Telenet) geen extra roamingkosten aanrekenen voor Belgische reizigers in het Verenigd Koninkrijk. Dat bevestigen ze vrijdag. Hoe lang deze maatregel zal gelden, is niet bekend.
  [naar artikel]
 20. Verenigd Koninkrijk bijna volledig afgesneden van de buitenwereld wegens gemuteerd coronavirus (21/12/2020 - VRT NWS)
  Het is sinds vannacht nagenoeg onmogelijk om vanuit het Verenigd Koninkrijk naar andere landen te reizen. Steeds meer landen hebben hun grenzen gesloten vanwege de nieuwe variant van het coronavirus in Engeland. Veel reizigers zijn gisteren nog halsoverkop teruggekeerd. De transportsector verwacht een grote impact. En in het Verenigd Koninkrijk wordt gewaarschuwd voor verkeerschaos en tekorten.
  [naar artikel]
 21. “Macron kondigt morgenavond in toespraak nog strengere maatregelen aan” (12/04/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De Franse president Emmanuel Macron wil volgens Franse media morgenavond de bevolking nog strengere maatregelen opleggen voor de bestrijding van...
  [naar artikel]
 22. België voert inreisverbod voor reizigers uit Verenigd Koninkrijk in (20/12/2020 - Het Belang van Limburg)
  Een mutatie van het coronavirus in het Verenigd Koninkrijk baart de hele wereld zorgen. Na Nederland legt nu ook ons land het vliegverkeer van en naar het VK stil. Dat heeft premier Alexander De Croo (Open Vld) aangekondigd in ‘De Zevende Dag’ op Eén.
  [naar artikel]
 23. Ook Frankrijk sluit grenzen voor personen uit het Verenigd Koninkrijk: “Voorzorgsmaatregel tegen nieuwe virusvariant” (20/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De mutatie van het coronavirus die in het Verenigd Koninkrijk is ontdekt, is ook vastgesteld in ons land. Uit voorzorg en voor we meer informatie hebben over die nieuwe variant, sluit ons land de grenzen voor al het verkeer vanuit het Verenigd Koninkrijk. Het inreisverbod geldt vanaf middernacht en zal voorlopig 24 uur duren. In Nederland is sinds vanochtend een vliegverbod vanuit het Verenigd Koninkrijk van kracht. Ook Frankrijk en Duitsland nemen maatregelen.
  [naar artikel]
 24. Lockdown in Engeland voorbij, toch gelden op veel plaatsen strengere coronamaatregelen (02/12/2020 - VRT NWS)
  Sinds middernacht gisteravond geldt er in Engeland, in het Verenigd Koninkrijk, geen lockdown meer. Het Verenigd Koninkrijk heeft aparte regionale gezondheidssystemen en in Engeland was er al vier weken lang een nationale lockdown. Maar, nu die afgelopen is, gelden er op veel plaatsen strengere regels, zelfs op plaatsen waar er minder besmettingen zijn.
  [naar artikel]
 25. België sluit grenzen voor reizigers Verenigd Koninkrijk na mutatie virus (20/12/2020 - De Standaard)
  Na Nederland voert ook België een inreisverbod in voor vluchten en Eurostar-ritten vanuit het Verenigd Koninkrijk. Het verbod gaat zondag om middernacht in en loopt minstens 24 uur.
  [naar artikel]
 26. Ook reizigers uit Nederland verplicht in zelfisolatie in Verenigd Koninkrijk (13/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Reizigers uit Nederland en verschillende andere landen moeten vanaf zaterdag verplicht veertien dagen in zelfisolatie als ze naar het Verenigd...
  [naar artikel]
 27. Virologen willen niet wachten op Overlegcomité voor nieuwe maatregel om Britse coronavariant buiten te houden (13/01/2021 - Het Nieuwsblad)
  Vlaams minister van Welzijn Wouter Beke (CD&V) wil dat ook reizigers die minder dan 48 uur in het Verenigd Koninkrijk of Ierland zijn geweest in quarantaine moeten, inclusief zakenreizigers. Nu geldt die verplichting pas na een verblijf van meer dan 48 uur vanuit landen waar de besmettelijkere Britse variant van het coronavirus circuleert. Beke en de virologen hopen dat het Overlegcomité daar vroeger dan volgende week vrijdag over samenkomt.
  [naar artikel]
 28. Belgen die naar Verenigd Koninkrijk reizen moeten veertien dagen in quarantaine (06/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het Verenigd Koninkrijk zet België in de lijst met quarantainelanden. Concreet betekent dat dat reizigers naar Groot-Brittannië gedurende veertien...
  [naar artikel]
 29. “7 dagen in quarantaine? Dat zullen we nog wel zien”: reizigers die terugkeren uit rode zone verdeeld over strengere maatregelen (02/01/2021 - Het Laatste Nieuws)
  7.000 vakantiegangers zijn vandaag via Zaventem teruggekeerd naar ons land. Het gros van hen vernam pas op de skilatten of aan het zwembad dat een quarantaine en twee tests verplicht zijn na hun terugkeer. Vooral voor gezinnen vormen die strengere maatregelen een probleem omdat kinderen noodgedwongen een week school moeten missen. Wij vroegen enkele reizigers om hun mening. “Als ik vandaag negatief test, waarom moet ik dan in mijn kot blijven?”
  [naar artikel]
 30. Britse coronavariant noopt (nog) niet tot strengere maatregelen (19/01/2021 - Het Belang van Limburg)
  Ondanks de opmars van de Britse coronavariant in ons land voert de politiek voorlopig geen strengere maatregelen voor reizigers in. Omdat de Europese Raad zich donderdag over het probleem buigt, wordt het Overlegcomité niet vervroegd en zal het dus vrijdag doorgaan.
  [naar artikel]
 31. Hoe gevaarlijk is het gemuteerde coronavirus? Alle vragen beantwoord (20/12/2020 - Het Belang van Limburg)
  In het Verenigd Koninkrijk is een nieuwe variant van het coronavirus ontdekt. Een groot deel van Engeland gaat in lockdown, België sluit de grenzen voor reizigers uit het Verenigd Koninkrijk. Hoe gevaarlijk is die nieuwe variant? En zal het vaccin ertegen werken?
  [naar artikel]
 32. Live - Steeds meer landen weren reizigers uit het Verenigd Koninkrijk (21/12/2020 - De Morgen)
  In België en de wereld worden verregaande maatregelen genomen om het coronavirus verder in te dijken. Volg hieronder de laatste ontwikkelingen in onze liveblog. Download de app van De Morgen en krijg als eerste een bericht bij belangrijk nieuws.
  [naar artikel]
 33. Live - Steeds meer landen weren reizigers uit het Verenigd Koninkrijk (20/12/2020 - De Morgen)
  In België en de wereld worden verregaande maatregelen genomen om het coronavirus verder in te dijken. Volg hieronder de laatste ontwikkelingen in onze liveblog. Download de app van De Morgen en krijg als eerste een bericht bij belangrijk nieuws.
  [naar artikel]
 34. Goossens en Van Gucht: "Alle reizigers testen die uit Verenigd Koninkrijk komen" (14/01/2021 - VRT NWS)
  Microbioloog Herman Goossens en viroloog Steven Van Gucht raden aan om iedere reiziger die uit het Verenigd Koninkrijk komt verplicht te testen, ook als ze minder dan 48 uur in dat land aanwezig geweest zijn. De maatregel moet helpen om een doorbraak van de Britse variant van het virus te stoppen.
  [naar artikel]
 35. Volg hier de persconferentie van Boris Johnson (21/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Nu in het Verenigd Koninkrijk een variant van het coronavirus rondwaart die nog besmettelijker lijkt, houden verscheidene landen - waaronder ook België - hun grenzen dicht voor reizigers vanuit het Verenigd Koninkrijk. De Britse premier Boris Johnson geeft om 18 uur een persconferentie. Die volg je hier live.
  [naar artikel]
 36. Volg hier de persconferentie van Boris Johnson (21/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Nu in het Verenigd Koninkrijk een variant van het coronavirus rondwaart die nog besmettelijker lijkt, houden verscheidene landen - waaronder ook België - hun grenzen dicht voor reizigers vanuit het Verenigd Koninkrijk. De Britse premier Boris Johnson geeft om 18 uur een persconferentie. Die volg je hier live.
  [naar artikel]
 37. Wat is er anders aan de coronavariant in het Verenigd Koninkrijk? En wat betekent dat voor het vaccin? (21/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De nieuwe variant van het coronavirus die in het Verenigd Koninkrijk is opgedoken, brengt de gemoederen in beweging. Tal van landen sloten de grenzen voor Britse reizigers, al lijkt het haast onmogelijk om de mutatie buiten te houden. Maar wat is er dan anders aan deze variant? En belangrijker, wat betekent dat voor het coronavaccin?
  [naar artikel]
 38. EU wil boetes om toekomstig handelsakkoord met VK af te dwingen (21/01/2020 - Express)
  In de post-brexitovereenkomst – hoe die er ook zal uitzien -wil de Europese Unie het Verenigd Koninkrijk boetes opleggen als het land de afspraken zou schenden. Dat blijkt uit nieuwe documenten. Over een tiental dagen, op 31 januari, stapt het Verenigd Koninkrijk officieel uit de Europese Unie. Daarna start een transitieperiode van elf maanden waarin […] The post EU wil boetes om toekomstig handelsakkoord met VK af te dwingen appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 39. Inreisverbod VS verruimd naar Verenigd Koninkrijk en Ierland (14/03/2020 - Express)
  Amerikaans president Donald Trump kondigde zaterdag nieuwe maatregelen aan om de coronacrisis in te dijken en bevestigde dat hij zich... The post Inreisverbod VS verruimd naar Verenigd Koninkrijk en Ierland appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 40. Strengere regels voor online campagnevoeren in VK (12/08/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Het Verenigd Koninkrijk gaat strengere regels invoeren voor het online campagne voeren. Politieke partijen en campagnevoerders moeten duidelijker...
  [naar artikel]
 41. Herman Goossens: “Twijfel niet langer en test al wie uit Verenigd Koninkrijk komt in ons land meteen” (29/12/2020 - Het Nieuwsblad)
  Volgens professor Microbiologie Herman Goossens moet ons land zo snel mogelijk alle reizigers uit het Verenigd Koninkrijk beginnen te testen. “Dat kan vrij snel gaan en ik zou niet langer twijfelen”, zegt hij in Het Journaal op VRT.
  [naar artikel]
 42. Verenigd Koninkrijk stapt uit Erasmusprogramma (25/12/2020 - Express)
  Door de brexit zal het Verenigd Koninkrijk ook uit het Erasmusprogramma stappen. Het zal dus niet meer mogelijk zijn om... The post Verenigd Koninkrijk stapt uit Erasmusprogramma appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 43. Verenigd Koninkrijk is niet langer de tweede grootste automarkt van Europa (12/01/2021 - Express)
  Frankrijk is voor de autoverkoop vorig jaar na Duitsland de grootste afzetmarkt van Europa geworden. Voor de eerste keer in negen jaar werden in Frankrijk meer nieuwe personenwagens aan in het verkeer gebracht dan in het Verenigd Koninkrijk. Die ommekeer is vooral te danken aan de stimulerende maatregelen die de Franse regering voor de autosector […] The post Verenigd Koninkrijk is niet langer de tweede grootste automarkt van Europa appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 44. Belgische WK-darters moeten tijdens kerstperiode in hotel blijven, topfavoriet was bijna de klos: “Het is zwaar” (21/12/2020 - Het Belang van Limburg)
  Door de strengere maatregelen vanwege de nieuwe variant van het coronavirus in het Verenigd Koninkrijk raadt de Professional Darts Corporation (PDC) de deelnemers van het WK in Londen die niet in het VK wonen aan om tijdens de drie vrije kerstdagen in het spelershotel te blijven.
  [naar artikel]
 45. Op de valreep: Europese Unie en Verenigd Koninkrijk bereiken een handelsakkoord, ontdek hier wat is overeengekomen (24/12/2020 - VRT NWS)
  Het is gebeurd: 4,5 jaar na het brexitreferendum zijn de Europese Commissie en de Britse regering erin geslaagd om een akkoord te bereiken over de toekomstige handelsrelaties tussen het Verenigd Koninkrijk en de Europese Unie. Op het nippertje, want op 1 januari verlaat het Verenigd Koninkrijk de Europese markt. Dankzij het akkoord wordt vermeden dat er een harde brexit komt, een chaotische split waarbij er plots handelsbarrières zouden ontstaan tussen de EU en het Verenigd Koninkrijk.
  [naar artikel]
 46. WK DARTS. PDC raadt darters aan om in spelershotel te blijven met kerst (21/12/2020 - Het Laatste Nieuws)
  Door de strengere maatregelen vanwege de nieuwe variant van het coronavirus in het Verenigd Koninkrijk raadt de Professional Darts Corporation (PDC) de deelnemers van het WK in Londen die niet in het VK wonen aan om tijdens de drie vrije kerstdagen in het spelershotel te blijven.
  [naar artikel]
 47. Opgelet: Vanaf morgen strengere identiteitscontroles (en langer wachten) voor wie Europa in- en uitreist (06/04/2017 - Het Nieuwsblad)
  Wie in of uit de Schengenzone reist mag zich vanaf morgen aan strengere identiteitscontroles verwachten. Zo worden vanaf morgen alle reizigers door politiedatabanken gehaald. Deze maatregelen gelden niet enkel op de verschillende luchthaven maar ook voor wie de trein neemt. De politie raadt alle reizigers aan op tijd te vertrekken omdat de wachttijden kunnen oplopen.
  [naar artikel]
 48. Britse cijfers gaan lijnrecht de hoogte in: Boris Johnson kondigt nieuwe lockdown aan (04/01/2021 - De Morgen)
  Het Verenigd Koninkrijk gaat opnieuw in lockdown. Brits premier Boris Johnson heeft nieuwe maatregelen aangekondigd, nu de cijfers in het Verenigd Koninkrijk pijlsnel de verkeerde kant uitgaan.
  [naar artikel]
 49. Nog geen uitsluitsel over strengere restricties voor reizigers (18/01/2021 - De Standaard)
  Het kernkabinet heeft maandag nog geen beslissingen genomen over strengere maatregelen voor wie naar ons land reist. Mogelijk komt het overlegcomité wel nog voor vrijdag bijeen over de zaak.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.