Krantenkoppen logoDe Krantenkoppen

Elke minuut geupdate en mobile friendly!

27 January 2021
02:42 uur

Europese beurzen sluiten handelsdag nipt in het groen af

Express

13/01/2021 - 17:45

De Europese beurzen hebben de handelsdag afgesloten met bescheiden winsten. De Bel20 moest wel een klein beetje terrein prijsgeven. De Bel20 heeft de beursdag afgesloten met 0,1 procent verlies. Toch was er één opvallende winnaar in de Belgische sterindex. Klappen voor Barco en Kinepolis De grootwarenhuisketen Colruy eindigde op het hoogste peil sinds eind oktober. […] The post Europese beurzen sluiten handelsdag nipt in het groen af appeared first on Business AM.


LEES VOLLEDIG ARTIKEL OP EXPRESS

Gerelateerde krantenkoppen:

 1. Europese beurzen sluiten dag stevig in het groen af (20/01/2021 - Express)
  De inauguratie van Joe Biden doet de Europese beurzen de dag in de plus afsluiten. Telenet en Aperam waren de sterkste stijgers in de Bel20. De aantrede van een nieuwe president legt zowel de Amerikaanse als de Europese beurzen geen windeieren. In Europa hebben de belangrijkste beurzen de dag in het groen afgesloten. Ook de […] The post Europese beurzen sluiten dag stevig in het groen af appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 2. Europese beurzen sluiten in de plus (26/01/2021 - Express)
  Na drie verliesdagen op rij kleuren de Europese beurzen toch nog groen. In de Bel20 is enkel Barco een grote verliezer. De brede Europese beursindex Eurostoxx 50: positief. De Bel20: positief. Van Londen tot Frankfurt: positief. Er is weer wat vertrouwen nadat de beurzen deze ochtend eerder vlak van start gingen. Tranen bij Barco De […] The post Europese beurzen sluiten in de plus appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 3. Europese beurzen kleuren rood (11/01/2021 - Express)
  De Europese beurzen hebben de handelsdag met rode cijfers afgesloten. Argenx was de grootste verliezer in de Bel20. De Bel20 heeft er allesbehalve een positieve handelsdag opzitten. De beleggers maken zich zorgen over het toenemend aantal coronabesmettingen. De Bel20 verloor 1,4 procent Argenx was met een verlies van 5,6 procent de grootste daler in de […] The post Europese beurzen kleuren rood appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 4. Europese beurzen openen in het rood (24/04/2020 - Express)
  De Europese beurzen beginnen de laatste handelsdag van de week in mineur. Alle beurzen starten met rode cijfers. Onze Bel20... The post Europese beurzen openen in het rood appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 5. Europese beurzen sluiten de dag in schoonheid af (23/10/2020 - Express)
  De Bel20 heeft de beursweek in het groen afgesloten. De index ging 1,18 procent hoger. Die stijging is onder meer... The post Europese beurzen sluiten de dag in schoonheid af appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 6. Europese beurzen gaan vlotjes in het groen op Black Friday (27/11/2020 - Express)
  De Europese beurzen sluiten de beursweek af met een positieve noot. De Bel20 ging vrijdagavond 0,82 procent hoger. Proximus was... The post Europese beurzen gaan vlotjes in het groen op Black Friday appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 7. Europese beurzen duiken nipt in het rood (30/12/2020 - Express)
  De Europese beurzen slagen er niet in om de voorlaatste beursdag van het jaar met een positieve noot af te... The post Europese beurzen duiken nipt in het rood appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 8. Europese beurzen sluiten in het rood (30/04/2020 - Express)
  Net voor we in België een verlengd weekend ingaan, sluiten de Europese beurzen op rood. De Bel20 sloot 3 procent... The post Europese beurzen sluiten in het rood appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 9. Europese Centrale Bank sleurt beurzen nipt uit het rood (29/10/2020 - Express)
  De Europese beurzen blijven dicht bij huis, ondanks de hoop op extra stimuluspakketten door de Europese Centrale Bank (ECB). De... The post Europese Centrale Bank sleurt beurzen nipt uit het rood appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 10. Europese beurzen starten de dag in het groen (23/12/2020 - Express)
  De Europese beurzen lijken de bloedrode start van de week te boven te komen. De Bel20 is de beursdag 0,3... The post Europese beurzen starten de dag in het groen appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 11. Europese beurzen sluiten vlak na hobbelige dag (04/08/2020 - Express)
  De Europese beurzen gingen de hele dag op en neer, maar noteren bij de slotbel met een lichte winst of... The post Europese beurzen sluiten vlak na hobbelige dag appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 12. Europese beurzen sluiten sterke dag af met mooie winsten (06/07/2020 - Express)
  De Europese beurzen hebben een topdag achter de rug, nadat het optimisme troef was op de Chinese beurs. Intussen lijken... The post Europese beurzen sluiten sterke dag af met mooie winsten appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 13. Europese beurzen sluiten stabiel (25/08/2020 - Express)
  De Europese aandelenmarkten houden het bij heel lichte winsten of verliezen, met één uitschieter. De Londense beurs gaat 1 procent... The post Europese beurzen sluiten stabiel appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 14. Biotechbedrijven stuwen Bel20, Europese beurzen sluiten in de plus (17/08/2020 - Express)
  De Brusselse sterindex sloot de beursdag in de plus af. De Europese beurzen noteerden bij sluiting eveneens groene cijfers. Biotechbedrijven... The post Biotechbedrijven stuwen Bel20, Europese beurzen sluiten in de plus appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 15. Europese beurzen volgen Wall Street in het groen (29/04/2020 - Express)
  Alle Europese beurzen eindigen woensdag positief. Net als in Amerika is die stijging deels te danken aan goed nieuws over... The post Europese beurzen volgen Wall Street in het groen appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 16. Europese beurzen sluiten op winst (12/08/2020 - Express)
  De Bel20 sloot vandaag af met een winst van 1 procent, met groeten van Sofina en Ageas. Op de Europese... The post Europese beurzen sluiten op winst appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 17. Europese beurzen sluiten stabiel, Unilever redt beursdag in Amsterdam (23/07/2020 - Express)
  Weinig spectaculair nieuws op de Europese beursvloer donderdag. De beurzen van Frankfurt, Parijs en Londen eindigen allemaal rond het nulpunt... The post Europese beurzen sluiten stabiel, Unilever redt beursdag in Amsterdam appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 18. Groen overheerst op Europese beurzen, Unilever sterkhouder (23/07/2020 - Express)
  De Europese beurzen noteren donderdag lichte winsten. De Brusselse sterindex Bel20 koerst 0,31 procent hoger. In Brussel koerst Ontex 0,91... The post Groen overheerst op Europese beurzen, Unilever sterkhouder appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 19. Europese beurzen eindigen week licht in het groen (12/06/2020 - Express)
  Vrijdag door de dag konden de Europese beurzen mooie winsten optekenen, maar aan de slotbel zijn de winsten niet spectaculair.... The post Europese beurzen eindigen week licht in het groen appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 20. Europese beurzen sluiten beursweek in mineur af (15/01/2021 - Express)
  De teleurstellende reacties op de kwartaalresultaten van de Amerikaanse banken lijken ook een weerslag te hebben op de Europese beurzen. Die kleuren rood. In de Verenigde Staten zijn enkele Amerikaanse grootbanken naar buiten gekomen met de kwartaalresultaten. Die waren beter dan verwacht, maar de beleggers reageerden toch teleurgesteld op de cijfers. De aandelen van Wells […] The post Europese beurzen sluiten beursweek in mineur af appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 21. Europese beurzen in het groen, maar Bel20 neemt een duik (16/12/2020 - Express)
  De Europese beurzen hebben de beursdag positief afgesloten. Enkel de Bel20 slaagde er niet in om uit de rode zone... The post Europese beurzen in het groen, maar Bel20 neemt een duik appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 22. Flinke koersverliezen op Europese beurzen (21/09/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De Europese aandelenbeurzen zijn maandag met forse koersverliezen de handelsdag uitgegaan. Behalve de nieuwe witwaszaak in de bankensector - de...
  [naar artikel]
 23. Europese beurzen gaan licht in het groen (16/09/2020 - Express)
  De Europese aandelenmarkten gaan iets hoger woensdagochtend. De Brusselse Bel20 staat op een winst van 0,3 procent. In Londen schiet... The post Europese beurzen gaan licht in het groen appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 24. Europese beurzen starten week in het groen (25/01/2021 - Express)
  Na de week vorige week in mineur te hebben afgesloten, hebben de beurzen maandagochtend een deel van hun verlies kunnen wegwerken. Na bijna twee uur handelen noteerden de beurzen wel opnieuw dicht bij huis. De Bel20 startte de dag goedgemutst. De Belgische sterindex ging kort na het luiden van de openingsbel 0,3 procent hoger. Bijna […] The post Europese beurzen starten week in het groen appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 25. Europese beurzen starten laatste beursweek van het jaar in groen (28/12/2020 - Express)
  Nu er een brexitakkoord is en het Amerikaanse stimulusplan is goedgekeurd, geven de beurzen een vervolg aan de rally van... The post Europese beurzen starten laatste beursweek van het jaar in groen appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 26. Europese beurzen sluiten beste maand ooit af (30/11/2020 - Express)
  De brede Europese beursindex Stoxx600 sloot november af met een stijging van 14 procent, zijn beste prestatie ooit. Hij verloor... The post Europese beurzen sluiten beste maand ooit af appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 27. Na gemiste start openen Europese beurzen lichtjes in het groen (27/10/2020 - Express)
  De Europese beurzen zijn dinsdagochtend lichtjes gestegen bij de opening. Terwijl er op de Belgische beurs bij de opening niet... The post Na gemiste start openen Europese beurzen lichtjes in het groen appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 28. Hoop op brexitdeal stuurt beurzen en euro hoger (23/12/2020 - Express)
  De Europese beurzen sluiten de dag mooi in het groen af. De geruchten dat er een brexitdeal zou zijn, stuwen... The post Hoop op brexitdeal stuurt beurzen en euro hoger appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 29. Optimistische beleggers sturen beurzen in het groen (08/05/2020 - Express)
  Europese beleggers lijken hoopvol over de economie en sturen aandelen hoger. Alle beurzen openen in het groen. De Bel20 staat... The post Optimistische beleggers sturen beurzen in het groen appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 30. Europese beurzen houden winst hele dag aan (27/04/2020 - Express)
  De Europese beurzen eindigen maandag allemaal stevig in het groen. Uitschieters zijn de Duitse DAX en de Belgische Bel20 met... The post Europese beurzen houden winst hele dag aan appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 31. Bel20 in het groen en Europese beurzen houden kalme koers (17/08/2020 - Express)
  De Europese beursweek gaat rustig van start, er zijn weinig grote sprongen in het vizier. Op de Belgische beurs krijgt... The post Bel20 in het groen en Europese beurzen houden kalme koers appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 32. Europese beurzen eindigen in mineur (22/07/2020 - Express)
  De Europese aandelenmarkten sluiten de dag in het rood af. In Brussel wint vastgoed en verliest biotech. De Brusselse sterindex... The post Europese beurzen eindigen in mineur appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 33. Rally gaat voort op lichtgroene Europese beurzen (25/11/2020 - Express)
  Ook op woensdag gaat de vaccinrally door. De Europese beurzen noteren licht in het groen, de Brusselse sterindex Bel20 doet... The post Rally gaat voort op lichtgroene Europese beurzen appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 34. Europese beurzen nemen gas terug, Telenet uitblinker in Brussel (29/09/2020 - Express)
  De Europese beurzen sluiten dinsdag af met rode cijfers. Het Brusselse sterrenpeloton verloor 0,78 procent. Telenet ging bij opening bijna 4... The post Europese beurzen nemen gas terug, Telenet uitblinker in Brussel appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 35. Lichtrode cijfers op de Europese beurzen, Galapagos blijft wegzakken (21/08/2020 - Express)
  De Europese beurzen sluiten de week af met lichte verliezen. Galapagos duwt de Brusselse sterindex Bel20 andermaal in het rood.... The post Lichtrode cijfers op de Europese beurzen, Galapagos blijft wegzakken appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 36. Europese beurzen trappelen ter plaatse (14/09/2020 - Express)
  Alle Europese aandelenmarkten openen licht in het groen. Het aandeel van beursuitbater Euronext gaat 1,5 procent lager na een bod... The post Europese beurzen trappelen ter plaatse appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 37. Europese beurzen gaan licht hoger, G4S uitblinker in Londen (14/09/2020 - Express)
  De Europese beurzen sluiten maandag af met voorzichtige winsten. Het Brusselse sterrenpeloton Bel20 trappelt ter plaatse. Binnen de Bel20 koersten... The post Europese beurzen gaan licht hoger, G4S uitblinker in Londen appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 38. Wirecard achterna? Duitse leasingmaatschappij keldert op twijfelende Europese beurzen (16/09/2020 - Express)
  De Europese beurzen sluiten af met winst, in afwachting van een nieuw rentebesluit van de Amerikaanse centrale bank Fed. De... The post Wirecard achterna? Duitse leasingmaatschappij keldert op twijfelende Europese beurzen appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 39. Inox-fabrikant Aperam uitblinker op stevig winnende Europese beurzen (28/09/2020 - Express)
  De Europese beurzen sluiten de dag af met winsten van meer dan 2 procent. De Brusselse sterindex Bel20 wint 2,79... The post Inox-fabrikant Aperam uitblinker op stevig winnende Europese beurzen appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 40. Beurzen op winst in dunne handel (03/07/2020 - De Tijd)
  07:18 De beurzen kijken aan tegen een dunne handelsdag door de sluiting van Wall Street omwille van Onafhankelijkheidsdag. Atenor zet zijn eerste stappen in Nederland.
  [naar artikel]
 41. Bel20 wipt net in het groen met Ageas op kop (10/08/2020 - Express)
  De Europese beurzen sluiten net in de plus en de Bel20 volgt netjes in dat rijtje. De Bel20 was goed... The post Bel20 wipt net in het groen met Ageas op kop appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 42. Baggeraar CFE uitblinker op kalme Europese beurzen (21/08/2020 - Express)
  De brede Europese beursindex Eurostoxx50 opent licht in het rood, maar wipt daarna weer in het groen. CFE toont het... The post Baggeraar CFE uitblinker op kalme Europese beurzen appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 43. Beurzen licht hoopvol van start (22/12/2020 - Express)
  De Europese beurzen gaan licht in het groen van start na het bloedbad van maandagavond. De brede Europese beursindex Eurostoxx... The post Beurzen licht hoopvol van start appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 44. Europese beurzen duiken in het rood, Deceuninck uitblinker in Brussel (18/08/2020 - Express)
  Spanningen tussen de Verenigde Staten en China laten hun sporen na in Europa. Alle beurzen sluiten af in het rood,... The post Europese beurzen duiken in het rood, Deceuninck uitblinker in Brussel appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 45. Europese beurzen noteren hoger, maar Galapagos sleurt Bel20 in het rood (19/08/2020 - Express)
  De Europese beurzen sluiten woensdag met winst af. Enkel de Brusselse sterindex Bel20 verliest 0,68 procent bij sluiting. Boosdoener is... The post Europese beurzen noteren hoger, maar Galapagos sleurt Bel20 in het rood appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 46. Europese beurzen gaan weer vooruit (09/09/2020 - Express)
  De Europese aandelenmarkten openen woensdag in het groen. De Bel20 gaat er 0,6 procent op vooruit en staat daarmee wel... The post Europese beurzen gaan weer vooruit appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 47. Beurzen opgelucht over situatie VS-Iran (09/01/2020 - Het Laatste Nieuws)
  De Europese beurzen kleurden vandaag voornamelijk groen. Ook de aandelenbeurzen in New York openden met winst, waarmee werd voortgeborduurd op de...
  [naar artikel]
 48. Europese beurzen in het rood, vastgoed redt Bel20 (20/08/2020 - Express)
  Alle Europese aandelenmarkten sluiten donderdag lager, ook de Bel20. De Brusselse sterindex daalt met 1,1 procent echter minder sterk dan... The post Europese beurzen in het rood, vastgoed redt Bel20 appeared first on Business AM.
  [naar artikel]
 49. Europese beurzen openen lager (27/03/2020 - Express)
  De Europese beurzen kennen na een paar dagen opnieuw een terugval. Alle beurzen openen rond 2 procent lager, de Bel20... The post Europese beurzen openen lager appeared first on Business AM.
  [naar artikel]

Voor informatie mail naar [email protected]. Disclaimer.